Kāds komentārs Saeimas izdzimteņiem(SC. ZRP. ZZP.V.)

www.tautastribunals.eu 2MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

http://www.diena.lv/latvija/zinas/valsts-kase-gatava-veikt-kredita-maksajumu-as-liepajas-metalurgs-vieta-14002915?cp=1#comments

Māmiņām, pensionāriem, slimnīcām naudas neesot !!!

ZaharjinsVai zinat, kā turpinās AS “Liepājas metalurga” lieta? Zaharjins “iekrājis” vismaz 81 miljonu, uzņēmuma īpašnieks un pārējie akcionāri ir pietiekami sagrābušies, bet Valsts kase, pamatojoties uz Einara Repšes parakstīta valsts galvojuma pamata, gatava veikt kredīta maksājumu AS “Liepājas metalurgs” vietā.

Zaharnijs no ierautiem miljoniem neko netaisās ieguldīt.

Pēc bankas “Parex” afēras šī ir viena no lielākām jaunāko laiku afērām. Māmiņām, pensionāriem, slimnīcām naudas neesot, bet te atradās.

Klusē Saeima, klusē žurnālisti, latviešu tautas apzagšana turpinās.

FOTO: Nolādēts žīds Zaharjins, kurš par ārprāta summu ir apzadzis Latvijas valsti un latviešu tautu. Mūsu noziedzīgā valdība un parlamentārieši to pieļauj, jo visi ir saņēmuši naudu par to. Dombrovskis pat amatu Briselē. Šīs noziedzīgās akcijas galvenie fīreri ir IZRAĒLA, KRIEVIJA un ASV. Ne jau bez iemesla šie slepkavu valsts pārstāvji vairākas reizes apmeklēja Liepāju.

Hāgita-Ben-Jākova.-vEŠŅAKOVS-pEKALA-bĒRZIŅŠ-PABRIKSŠo komentāru(rakstu) LRTT i-vietne aizsūta katram 4.maija kliķes noziedzīgajam deputātam personīgi, protams, arī DP, SAB un ST gara kropļiem.

11.04.13   LRTT

Aldis (ievas_meita@inbox.lv); Andersons (aivarss41@inbox.lv); apine.liene@gmail.com (apine.liene@gmail.com); Balts (buum54@inbox.lv); dp@dp.gov.lv (dp@dp.gov.lv); Ieva Dābolina (ievadabolina@gmail.com); LPV@inbox.lv (lpv@inbox.lv); Martins Kalis (maarts@gmail.com); oceanico.lobo@gmail.com (oceanico.lobo@gmail.com); SAB (baiba.rata@sab.gov.lv); SAB (sab@sab.gov.lv); SAB (ndi@sab.gov.lv); SAB (info@sab.gov.lv); Sanita Osipova (sanita@lanet.lv); ST (liga.paulina@satv.tiesa.gov.lv); ST (tiesa@satv.tiesa.gov.lv)

Solvita.Aboltina@saeima.lv; Janis.Adamsons@saeima.lv; Valerijs.Agesins@saeima.lv; Arvils.Aseradens@saeima.lv; Uldis.Augulis@saeima.lv; Aija.Barca@saeima.lv; Andris.Berzins@saeima.lv; Guntars.Bilsens@saeima.lv; Inita.Bisofa@saeima.lv; Inga.Bite@saeima.lv; Raivis.Blumfelds@saeima.lv; Augusts.Brigmanis@saeima.lv; Andris.Buikis@saeima.lv; Boriss.Cilevics@saeima.lv; Einars.Cilinskis@saeima.lv; Irina.Cvetkova@saeima.lv; Ilma.Cepane@saeima.lv; Ingmars.Caklais@saeima.lv; Lolita.Cigane@saeima.lv; Edmunds.Demiters@saeima.lv; Sergejs.Dolgopolovs@saeima.lv; Janis.Dombrava@saeima.lv; Vjaceslavs.Dombrovskis@saeima.lv; Ina.Druviete@saeima.lv; Janis.Duklavs@saeima.lv; Raivis.Dzintars@saeima.lv; Rihards.Eigims@saeima.lv; Andrejs.Elksnins@saeima.lv; Karlis.Engelis@saeima.lv; Karlis.Engelis@saeima.lv; Iveta.Grigule@saeima.lv; Gunars.Igaunis@saeima.lv; Marjana.Ivanova-Jevsejeva@saeima.lv; Aleksandrs.Jakimovs@saeima.lv; Viktors.Jakovlevs@saeima.lv; Andrejs.Judins@saeima.lv; Janis.Junkurs@saeima.lv; Ilona.Jursevska@saeima.lv; Nikolajs.Kabanovs@saeima.lv; Zanda.Kalnina-Lukasevica@saeima.lv; Ojars.Kalnins@saeima.lv; Rasma.Karklina@saeima.lv; Daina.Kazaka@saeima.lv; Janis.Klauzs@saeima.lv; Andrejs.Klementjevs@saeima.lv; Ivans.Klementjevs@saeima.lv; Karlis.Kreslins@saeima.lv; Dzintars.Kudums@saeima.lv; Janina.Kursite@saeima.lv; Janis.Lacplesis@saeima.lv;

Inese.Laizane@saeima.lv; Ainars.Latkovskis@saeima.lv; Ilmars.Latkovskis@saeima.lv; Jelena.Lazareva@saeima.lv; Atis.Lejins@saeima.lv; Inese.Libina-Egnere@saeima.lv; Ingmars.Lidaka@saeima.lv; Valdis.Liepins@saeima.lv; Aleksejs.Loskutovs@saeima.lv; Igors.Melnikovs@saeima.lv; Sergejs.Mirskis@saeima.lv; Inara.Murniece@saeima.lv; Romans.Naudins@saeima.lv; Vladimirs.Nikonovs@saeima.lv; Nikita.Nikiforovs@saeima.lv; Klavs.Olsteins@saeima.lv; Vitalijs.Orlovs@saeima.lv; Janis.Ozolins@saeima.lv; Imants.Paradnieks@saeima.lv; Igors.Pimenovs@saeima.lv; Vineta.Porina@saeima.lv; Sergejs.Potapkins@saeima.lv; Dzintars.Rasnacs@saeima.lv; Romualds.Razuks@saeima.lv; Janis.Reirs@saeima.lv; Vladimirs.Reskajs@saeima.lv; Ivans.Ribakovs@saeima.lv; Inguna.Ribena@saeima.lv; Dmitrijs.Rodinovs@saeima.lv; Arturs.Rubiks@saeima.lv; Raimonds.Rubiks@saeima.lv; Gunars.Rusins@saeima.lv; Aleksandrs.Sakovskis@saeima.lv; Karlis.Serzants@saeima.lv; Elina.Silina@saeima.lv; Edvards.Smiltens@saeima.lv; Davis.Stalts@saeima.lv; Janis.Tutins@saeima.lv; Janis.Upenieks@saeima.lv; Janis.Urbanovics@saeima.lv; Viktors.Valainis@saeima.lv; Inga.Vanaga@saeima.lv; Raimonds.Vejonis@saeima.lv; Juris.Vilums@saeima.lv; Janis.Vucans@saeima.lv; Dzintars.Zakis@saeima.lv; Ivars.Zarins@saeima.lv; Valdis.Zatlers@saeima.lv; Mihails.Zemlinskis@saeima.lv; Igors.Zujevs@saeima.lv;

You may also like...

26 komentāru

  1. fakti saka:

    Latvijā valsts un latviešu tautas apzagšanai piemīt sistemātisks raksturs.

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/460385-circene_lai_nosegtu_slimnicam_galvotos_kreditus_jacel_tarifi

    Lai varētu nosegt «trekno gadu» laikā slimnīcu būvniecības projektiem ņemtos valsts galvotos kredītus, nepieciešams tarifos jeb pakalpojumu samaksā, atgriezt «attīstības» sadaļu; tai šogad Veselības ministrija prasīs 3,9 miljonus latu, pastāstīja veselības ministre Ingrīda Circene. Ja tarifu necels, tad šīs summas ir jāizmaksā no Valsts kases, jo valsts ir galvojusi, uzsvēra ministre.

    Circene arī norādīja, ka «[Bērnu slimnīcā] valsts galvotā kredīta maksājumi gadā veido ap 800 tūkstošiem latu, bet tarifā viņiem tas nav ielikts. Kā tad lai viņi atmaksā šo kredītu?»..

    Jau izskanējis, ka šā gada otrajā pusgadā veselības nozarei nepieciešami papildu 15,4 miljoni latu zāļu izdevumu segšanai, savukārt 36,6 miljoni nepieciešami, lai uzlabotu veselības aprūpes pieejamību un veicinātu sistēmas attīstību..

    Pēc Circenes teiktā, no šīs summas, 3,9 miljoni latu nepieciešami tarifu celšanai, lai tajos atgrieztu attīstības sadaļu, ko slimnīcas varētu arī izlietot prāvo valsts galvoto kredītu segšanai.

    Šī sadaļa no tarifiem tika izņemta krīzes laikā, aģentūra BNS uzzināja Veselības ministrijā (VM)..

    Circene norādīja, lai arī šī sadaļa tarifos saucas «attīstība,» patiesībā tā ir parādu segšana – neviena no prasībām nav vērsta uz to, lai kaut ko ļoti uzlabotu, bet gan, lai nosegtu iztrūkstošo..

    Veselības ministre šo jautājumu esot pārrunājusi ar premjeru Valdi Dombrovski (Vienotība), kurš arī esot atzinis, ka saprātīgāk būtu kredītmaksājumus iekļaut tarifā, nevis atsevišķām slimnīcām kādu daļu no tiem nosegt..

    «Mēs nevaram nākt un prasīt naudu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem, ja tomēr tie ir paredzami gadījumi – mēs to pagājušajā gadā zinājām. Mēs prasām šo sadaļu tarifā nevis tāpēc, lai kaut ko attīstītu un pirktu, bet lai nosegtu trekno gadu laikā paņemtos valsts galvotos kredītus teju 55 miljonu apmērā,» skaidroja Circene..

    Viņa arī uzsvēra, ka problēmas jau nerada tikai valsts galvotie kredīti – saistībā ar Eiropas struktūrfondu ieguldījumiem daļai slimnīcu tagad ir jāveic līdzmaksājuma daļa, par ko ir ņemti kredīti. «Tāpat ir pieaugušas infrastruktūras izmaksas, kas tagad ir jāsedz, bet tarifos tas nav iekļauts,» norāda ministre..

    Problēmas ar kredītu nomaksu esot ne tikai Bērnu slimnīcai, arī Stradiņa slimnīcai, Rīgas Austrumu slimnīcai, Ludzas slimnīcai.

  2. Os saka:

    Nav labi gan,ka ierakst LATVIETS ir pase tik dudziem dzivniekiem. To labosim. Neatkarigas un okupetas Latvijas zelts tika momentali iekilats ar 4.maija prokremla uztaisito Valsti un sen nepieder. Sis Valsts Lats nekad nav bijis neatkarigs,bet gan emitets un neuzskatu par vajadzigu ,IZSKOLOTAM MULKIM,to skaidrot,ja jau skola neiemacijas gudribas,ko nu vairs. Baltu Valsti-ir tikai viens likums un viena kartiba,tas priece. Dod Dievs,lai Merkele klust vel tautiskaka. Pasaule jau uz to iet,sargi-Mus no satana-zidkrievu kundzibas,Dievs. Bus vien atkal Latvju tautai jaatdod meslos atnemto naudinu zidiem,ar satanista einara repses ,svetibu, Liepajas metalurga lieta un nekad tas neizbeigsies. Tikai KARATAVAS ar publisku sodisanu un deokupacija Tevzemes apstadinas so zidu agresiju izraisito.

  3. Os saka:

    Nejaukt zverus ar dzivniekiem,tie ir divi dazadi jedzieni-pec nozimes,ta ir atejnieki-dzivnieki,sataniskie viepli.

  4. andris saka:

    Seno religiju muki,kas sarakstija bibeli un sameloto vesturi bija
    apguvusi sataniskas zinasanas,ka ar izdomatu vardu un to secibu
    teksta var iedarboties uz cilveku apzinu,iezombet,ka tagad to saprot.
    Tas pats attiecas uz “it ka gudram” runam publikai un TV 25 kadru.
    Isteniba tiek pasniegts tas,kas nav uzrakstits gramata,vai uzstasanas
    runa,vai redzetais TV,bet kaut kas cits,ka kuru reizi vajag.Tapec jau
    pieludz sataniskas zinasanas un tur noslepuma gadsimtiem ilgi.Un visi
    bilde redzetie ir no satana armijas.

    http://www.youtube.com/watch?v=j-gbOnWj6Mw

    http://www.youtube.com/watch?v=t9wvarliBc0

    PALDIES.

  5. citrons saka:

    Šitas ir labs, bet tur tie adresāti puse lasīt nemāk, tikai bildītes paskatīties.

  6. *** saka:

    Un atkal Repše. Vai tikai viņš nav vienīgais no visiem nodevējiem, kurš ir bijis klāt pie pilnīgi visām žīdu lielajām rebēm Latvijā? Naudas vagoni, Banka Baltija, Metalurgs. Arī pie Kargina viņš bieži brauca uz Latgales villu, kad bija premjers. Mežinieki ievēroja un brīnījās, ka Repše runā vienu, tēlo Latvijas patriotu, bet regulāri ar visu apsardzi brauc pie tautas ienaidniekiem.

  7. andris saka:

    Kad vienlaicigi dedzinaja visas gramatas un dokumentus par MUSU
    patieso vesturi,taisot meligas kopijas(Turku(Somija),Maskavas
    akademiskas bibliotekas un Peteris 1
    zem naves sprieduma lika atvest visu klosteru glabatas gramatas un
    vecos pergamentus TIE BIJA SATANA SVETKI.
    Spanu valoda ir viegla,vajag ieklausities.
    Un vel viens maksligais pseidolatvietis,kura pseidovarda nosaukts kugis.

    http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/zanis+Griva

    http://www.youtube.com/watch?v=5Pp5rvaxMFo

    gan jau Madride kaut ko dedzinaja,ko Franko nevareja,jo patiesibu
    vajadzeja slept abiem.

    PALDIES.

  8. citrons saka:

    >> OS 2013. gada 11. aprīlis 23.19
    KO TE LAI SAKA – MARŠ UZ SKOLU ATPAKAĻ, BET NE JAU UZ PALĪGSKOLU. Pasaule uz tādiem zābakiem turas, lai var zagt. Cespies tur savos dzīvokļos paslēpušies, skribelē, bet, kad ir jādara, bikses līdz ūkai pieblietētas. Nu ko, tautiskais “viens likums Baltiem”, laiks mest nost to Krievijas kontrabandas Krassnij More un kaimiņvalsts zālītes pīpēšanu, atver acis. Bet no gabala jau arī sūds pēc kūciņas izskatās,ja vēl ķirsīti uzliksi, bet ko tur ar zombijvergiem strīdēties, tukša muca talu skan, tā turēt :D!!!

    Admins

    Un,-kā ir ar tevi pašu, citron, kur ir tava drosme, ka mātes dotajam vārdam “citrons” priekšā jāliek ?

  9. andris saka:

    Ko Peteris 1 bez jau mineta izdarija.
    1)Ieveda no Zviedrijas VODKU,jo pirms tam dzersanas nebija.
    Patreizejo leto VODKU taisa no leta kiniesu spirta,kas sintizets,
    no visiem kiniesu izdalijumiem klozetpoda !!!!!!!
    2)Ieviesa Jauno gadu ar egliti.Musu senciem koks bija kirsis,
    ka JAPANA un gada maina bija 22 septembri,kad diena=naktij.
    3)Ieviesa Jaunu kalendaru,izsvitrojot 5500 gadus no musu vestures,
    kad gadus sakam skaitit,no lielas uzvaras par Kinu,iemacot viniem
    kara makslu,kuru velak vini pielietoja pret mums.
    4)Visiem nevar macit labas lietas,jo citi(melna,dzeltena,sarkana,
    peleka rases,kas ienaca 40 000 gadus atpakal)TAISA IEROcUS un
    nevelas pilnveidoties.

    PALDIES.

  10. Jānis saka:

    1919. gadā Latvijā pastāvēja trīs valdības: Kārļa Ulmaņa, Pētera Stučkas un Andrieva Niedras. Šīs trīs valdības savā starpā karoja, viena otru centās nogāzt vai izdzīt no Latvijas un arī nomelnot.
    Taču ir viens apstāklis, kas apvieno visus trīs šos toreizējos latviešu līderus: viņi visi bija GODĪGI cilvēki. Neviens no viņiem necentās apzagt valsti, apkrāpt tautu, iedzīvoties personīgās bagātībās. Viņi visi trīs pūlējās un strādāja valsts un tautas labā – kā nu katrs no vi
    niem to saprata: praktiķis-agronoms, sapņotājs-advokāts un ideālists-mācītājs.
    Pietiek paskatīties, piemēram, uz Ivara Godmaņa, Māra Gaiļa, Viļa Krištopāna, Andra Bērziņa (premjera), Andra Bērziņa (prezidenta), Andra Šķēles, Einara Repšes, Gunta Ulmaņa ģīmi, lai uzreiz būtu skaidrs, ka ŠIS cilvēks ir caur un cauri blēdis, zaglis, melis un nelietis. Ne Kārlis Ulmanis, ne Pēteris Stučka, ne Andrievs Niedra, būdami savu pasludināto valdību vadītāji, nesazagās sev īpašumus un nomira tikpat nabagi kā piedzimuši. Toties Andris Šķēle, Ivars Godmanis, Valdis Birkavs, Māris Gailis, Vilis Krištopāns, abi Andri Bērziņi, Einars Repše, Guntis Ulmanis, Valdis Zatlers ieņēmuši tādu pašu amatu, sazagās tā, ka vai plīst.
    Ja Ivars Godmanis, Māris Gailis, Andris Šķēle, Vilis Krištopāns, abi Andri Bērziņi, Guntis Ulmanis, Einars Repše, Valdis Zatlers, arī Aivars Lembergs nogultos zemē uz vēdera, un Kārlis Ulmanis uzkāptu viņiem katram uz dibena un noslaucītu kājas, un Pēteris Stučka uzkāptu viņiem katram uz vidukļa un noslaucītu kājas, un Andrievs Niedra uzkāptu viņiem katram uz lāpstiņām un noslaucītu kājas, tad Ivars Godmanis, Valdis Birkavs, Māris Gailis, Andris Šķēle, Vilis Krištopāns, abi Andri Bērziņi, Einars Repše, Guntis Ulmanis, Valdis Zatlers arī Aivars Lembergs varētu pēc tam smaidīdami piecelties, jo tas būtu bijis milzīgs pagodinājums viņiem katram, – un viņi varētu pat prasīt no Andra Bērziņa vadītā Ordeņu kapitula sev Triju zvaigžņuu ordeni, jo trīs latviešu zvaigznes viņus izmantojuši par kājslauķi.

  11. andris saka:

    Ko iegust mekletajs,ka atalgojumu PATIESIBU kada ta ir.No ta,ka viens
    saka patiesibu,tas nenozime,ka vinas nav-GANDIJS.
    Pilnveidojas visi.
    Islandes prezidents lauj bankrotet bankam.PAREX un citam vajadzeja
    bankrotet un to vaditajiem ,un lidzzinatajiem(lobistiem) sedet cietuma.

    http://www.youtube.com/watch?v=DDexDNn6vSM
    http://www.youtube.com/watch?v=dmOZ3jtGtCc
    http://www.youtube.com/watch?v=7FVF1kDdt3E

    PALDIES.

  12. kāda liecība saka:

    Gundars Valdmanis: “Starp dzirnakmeņiem”

    http://www.tautasforums.lv/?p=190

    Šī savā ziņā ir unikāla liecība. Jā, nevis grāmata, bet tā ir un paliek satriecoša liecība par to noziegumu, kurš tika pastrādāts pret Latviju pēc neatkarības atjaunošanas 1991. gada.
    No teksta redzams, ka rakstīts galvenokārt 1990. gadu beigās. Bet Gundars Valdmanis nomira 2005.gada janvārī. Nāves apstākļi ir neskaidri līdz pat šai dienai. Tātad gandrīz 5 gadus G.Valdmanis nebija strādājis pie grāmatas? Bet varbūt strādāja, lai to papildinātu un izdotu, par ko upurēja savu dzīvību? Bībelē teikts, ka nekas netiks apslēpts. Agri vai vēlu uzzināsim patiesību. Bet jau šobrīd skaidrs, ka Gundars Valdmanis bija nonācis pie secinājuma, ka Latvijas ekonomikas sagraušana un valsts izlaupīšana nebija vienkārši toreizējo ekonomisko darboľu alkatības rezultāts – stihisks process, bet ka tas tika apzināti plānots – un ne Latvijā, bet ārpus tās. Bez Latvijas tautas un latviešu «elitārajiem zagļiem» darbojās vēl «trešais spēks», kurš plānoja sagrāvi un stimulēja «latviešu zagļus».
    Pats par sevi šis secinājums ir jau nozīmīgs sasniegums, salīdzinot ar tādiem vērtētājiem kā Vaira Vīķe-Freiberga vai Latvijas ekonomistu, politologu un sociologu vairums, priekš kuriem «trešais spēks» vispār neeksistē un nozīmē tikai “sazvērestību teorijas” (pats par sevi saprotams: pilnīgi aplamas). Taču tālāk nāk jautājums par šī «trešā spēka» dabu. Un te nu, lūk, Gundars Valdmanis – kā es domāju – nav tomēr nonācis savos teorētiskajos secinājumos līdz spriedumu konsekventam loģiskajam galam (ko var bez pārmetumiem attaisnot ar viņa sangvinisko dabu). Pēc viľa teorijas šis «trešais spēks» ir, no vienas puses, «masoni» Rietumos un, no otras puses, bijusī PSRS komunistiskās partijas nomenklatūra (kura, caur sociālisma mācībām, galu galā arī nāk no tiem pašiem masoniem), pie kam abi brīvmūrnieku ietekmes virzieni it īpaši koncentrējas lielvalstu specdienestos – CIP Rietumos un GRU–KGB Austrumos. (Jāievēro, ka, saskaľā ar Valdmaľa teoriju, bijušie padomju augstie darbinieki un specdienestu pārstāvji nevis vienkārši “apmeta kažoku uz otru pusi”, tātad nodeva savu agrāko komunistisko piederību un ideālus, un nu centās sagrābt sev personīgi lielākas kapitālistiskās bagātības, bet, tieši otrādi, viņi – lielā mērā – palika uzticīgi savai agrākajai piederībai un ideoloģijai, un tieši tās vārdā arī iznīcināja Latviju un latviešus kā savus ienaidniekus). Šī Valdmaņa koncepcija ne visiem liekas pārliecinoša. Ir arī cita koncepcija, kas prasa to pārbaudīt. Proti, pēdējās padomju desmitgadēs pat visaugstākajos komunistiskās varas ešelonos gandrīz neviens vairs neticēja sociālismam un komunismam kā idejām; viss gāja uz priekšu vienkārši pēc inerces, jo valdošie nezināja, ko iesākt un kā izkļūt no situācijas (kas radīta 1917.gadā). Tāpēc, kad viss sāka brukt, viņi nekādi nevarēja palikt uzticīgi tām idejām, kuru sen vairs nebija. Viss augstākais ešelons sastāvēja praktiski tikai no karjeristiem – bezprincipu cilvēkiem, kuriem bija pilnīgi vienalga, vai nodrošināt savu personīgo labklājību ar Padomju Savienībā pieejamiem līdzekļiem (tātad ar karjeru padomju nomenklatūrā), vai ar kapitālistiskajā pasaulē pieejamiem līdzekļiem (tātad ar bagātību). Tāpēc tas, ka viľi masveidā “apmeta kažoku” un no “komunistiem” pārvērtās par “kapitālistiem”, bija dabīgi, bet nedabīgi ir piedēvēt viņiem vēl arī uzticību kaut kādiem “komunistiskiem ideāliem”, savām vecajām struktūrām un kaut kādu īpašu rīcību šīs uzticības vārdā. Tāpēc, ja tieši viņus grib uzskatīt par “trešo spēku”, tad “trešā spēka” vispār nebija – bija vienkārši zagļu un laupītāju bars, no kuriem katrs rāva sev visu, ko vien varēja sagrābt. Un tomēr Trešais spēks bija – un Latvijas ekonomikas sagrāvi plānoja (tāpat kā daudzas citas lietas gan Austrumeiropā, gan Rietumos, gan visā pasaulē).
    Bija cilvēki – un cilvēki ar lielu, pat ļoti lielu, pieredzi tamlīdzīgās stratēģiskās plānošanās –, kuri vērīgi sekoja notikumiem un labi apzinājās: lūk, milzīgā pasaules reģionā, visā PSRS un tās satelītu nometnē, atveras grandiozas, patiesi fantastiskas bagātības, kuras pieder «tautai» – tātad nevienam. Vajag šīs bagātības sagrābt.
    Bet viņi nevarēja vienkārši atnākt un teikt: “Tā ir mūsu manta!”. Neviens viņiem tā vienkārši to neatdotu. Tāpēc bija vajadzīgs viltīgs un tālejošs stratēģisks plāns, kura īstenošanas rezultātā, izejot cauri vairākiem starpposmiem, bagātības galu galā nonāktu viņu rokās. Un tāds plāns tika izstrādāts un realizēts. Tātad, piemēram, Ivars Godmanis bija izplānojis noziegumu un, kā vēlāk, parādīja notikumi, Ivars Godmanis bija klāt vienmēr un visur, kad izšķīrās ļoti lielas naudas jautājumi (kas nozagti Latvijas valstij un tautai).

  13. anglija saka:

    Staļins esot vainīgs pie deportācijas (ir lasīts, ka īstais deportētājs ir bijis trockis).
    Kas “brīvības” 22.gados izsūtīja tikai jauniešus no Latvijas (banda jau ir zināma),bet varētu nosaukt vienu,augstākais divus vainīgo uzvārdus.Vai tad “brīvības” republikā visas lietas kārto bandīti un bandās?

  14. >Andri saka:

    Vai tad to darīja Pēteris 1.vai pēteris lielais? Vai Poltavas kauja nebija kur zviedri nāca palīgā novākt “samozvancu” pēteri lielo.

  15. Juris J. saka:

    Pēdējos 5 gadus ļoti cītīgi esmu sekojis līdzi tautas aktivitātem.(Tomsona zvanītāji,interneta komentāri.)Diemžēl, visi pauž neapmierinātību ar apkārt notiekošo,ir tikai fakta konstatācija. Skumji, ka Zatlers vienus atlaiž, bet vēlētāji par jaunu sabalso tos pašus. Ļoti retu reizi parādās viedoklis kāpēc tā notiek.Tajā pat laikā laikā nav atbildēts uz jautājumu “ko tad darīt”? Sadzīvē bieži izskan “varonīgs” viedoklis: “es viņus visus apšautu”! Laikam nav norāvušies pa purnu no labi apmācītajām, vernešiem pakļautajām spēka struktūrām.
    Apzinos, ka manu IP adresi var izsekot…

  16. andris saka:

    Viltus Peteris bija.Kad jakaro,tad lielais,kad jaslakte,tad pirmais.
    Ar vina atnaksanu sakas tautas slaktesanas laiks,isa laika
    nobendejot 3-so dalu valsts iedzivotaju,sakot Romanovu dinastijas
    asinaino planu, cetru baltas rases iznicinasanu(sk.ieprieks),veicot
    maksligus karus.Pedejie pretojas Pugacova armija,kur zaudeja
    Katrinai.Lai sleptu liku kaudzes,to pierakstija izdomatiem mongoliem
    (mogols no grieku valodas – lielais)tatariem(zemes nasaukums aiz
    Uraliem,TARTARIAN EMPIRE,no pirmas britu enciklopedijas,jo otraja vairs
    nav un velak likvidets visas pieejamas gramatas.)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Northern_War

    http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_the_Great

    http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Poltava

    PALDIES.

  17. Os saka:

    Par skolu padomasu,varbut vari ietekt,kur labak? man zabakam pasam gruti saprast,beidzot tad klusu lidzigs citronam. Un beidzu pipot zaliti ar kaiminvalstu. Vel gribetu Valsts amatpersona klut,lai nevajag to more-sarkano izdarit kontrabandu. Ar patstavigu un labu algu,par iesanu uz darbu,ka tu. Darbs manis var nebities,es vinu neaiztiksu. Ka burvis udeni skatijies-citrons. Beidzot labojos,tagd mani tuvakaja laika varesiet satikt kopa ar citronu 9.maija sova,es busu jaunaka letenanta form,bet citrons,ka mana gaismas cela raditajs kaptena biedra ancuka. Citron,parole bus-labaja roka pravda gazeta man. Glab mani citr.negribu kakas par kukam turet. Lai Dievs tevi sveti,citr…

  18. citrons saka:

    Atvaino admin, man ir pašcieņa! Ir tāds vārds, kas zombijvergiem svešs.
    Te izskatās,ka komentē 3 cilvēki…tagad būs 2.

    Admins
    No kura laika gļēvums ir uzskatāms par pašcieņas izpausmi ?

  19. citrons saka:

    -> Juris J. saka:

    Lai seko, nekas jau tev tur tāds nav. Traģīkomiski, bet ja apšautu tos zagļus lielos, par biedu mazajiem, tad Latvija plauktu un zeltu. Bet to piedzīvot būs pagrūti.

  20. andris saka:

    Un tagad pasakat,kur bija tada Latvija 1795 gada,informacija no
    veciem turku atlasiem(originals).
    Bija KURONI un ZEMAISI.
    Lietuva ari ir Vatikana izdomata,lai ar tas vardu iekarotu zemes pie
    Baltijas juras,kopa ar poliem.

    http://www.lithuanianmaps.com/images/1805_Rossi_Pologne_avec_les_partages_swaen_DETAIL.jpg

    http://www.lithuanianmaps.com/images/1805_La_Pologne.jpg

    http://www.lithuanianmaps.com/images/1805_Guthrie_15_poland_miklian.jpg

    Ka vareja rakstit no hronikas un par 12,13,14,15 gadsimtiem,ja
    taja laika bija cits kalendars,un ari kartes istas.

    PALDIES.

    Admins
    Tev, Andri, ir stigras problēmas ar valstiskuma un valsts jēdzieniem.
    Nejauc parastam lasītājam saprašanu.
    Impērijas nav valstis.
    Tās ir bandītiski veidojumi, kuri sastāv no dažādām tautībām.
    Ja mēs paskatāmies to laiku etnisko sastāvu un teritorjas, tad redzēsim, ka pusi šodienas Igaunijas teritoriju apzdzīvoja latvieši, tāpat kā visu piejūru, tālu aiz Kēnigsbergas, apdzīvoja kurši- latvieši.

    Tu esi You Tube saskatījies krievu idiotismu un pats par tādu palicis.
    Es negribu tevi apvainot, to dara tavi darbi…

  21. Garāmgājējs- citronam saka:

    Nu gan tu iežēlināji lasītājus, ka nebūšot tavi komentāri. Tas vien jau parāda, ka tikai tāds pidriķis vien esi. Pareizi tev admins norāda, kas tu esi.

  22. andris saka:

    Vel par bibeles temu,jo tas dzili iesaknojies.Uzkeramies uz to,
    ka ja mes nemelojam,tad citi ari nemelo.Ja mes neslepkavojam,tad
    citi ari neslepkavo.Musu senci nemaceja melot,un MELNIE SPEKI to
    rupji izmantoja.A-SARI ,indiesu sieviesu apgerbs,kas apliecina,ka
    genetiskie eksperimenti un klonesanas gaja uz nebedu,sakot no
    Edenes darza(Ziemelindija)visu laiku lidz pat Egiptei,radot kaut ko
    cilvekam lidzigu,kur monteja ieksa dzivnieku genus(lauvas,krokodila,
    suna,paviana u.t.t.),iefiltrejot tos musu vidu.Pavlovs jau PSRS
    laikos nodarbojas ar genu inzeneriju,izmantodams sunus.

    http://www.youtube.com/watch?v=n_wz1HdCgXo

    http://en.wikipedia.org/wiki/Osiris

    http://www.youtube.com/watch?v=108ci8QX6eU

    http://www.newadvent.org/cathen/01407b.htm

    PALDIES.

  23. kasjauns saka:

    Valsts kase iepriekš brīdinājusi Repši par iespējamajiem “Liepājas metalurga” riskiem

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/114770/valsts-kase-ieprieks-bridinajusi-repsi-par-iespejamajiem-liepajas-metalurga-riskiem

    Kā norāda TV3 raidījums “Nekā personīga”, pirms vairāk nekā trīs gadiem, piešķirot LM valsts galvojumu, Valsts kase visai precīzi bijusi apzinājusi draudošos riskus. Piemēram, to, ka tagad grūtībās nonākušā LM iesniegtās biznesa plāna prognozes nesakrīt ar uzņēmuma un nozares darbības tendencēm un, ka “turpinot ilgstoši strādāt ar zaudējumiem var tikt apgrūtināta arī apgrozāmo līdzekļu pieejamība, kas var vēl vairāk apgrūtināt uzņēmuma darbības iespējas”, kas tagad arī noticis.

    Atzinums toreiz bijis adresēts toreizējam Valda Dombrovska (V) valdības partijas “Jaunais laiks” finanšu ministram, pašreizējam biedrības “Latvijas Attīstībai” līderim Repšem, kuram bija jāpieņem galīgais lēmums.

    Jautāts, kāpēc izšķīries par galvojuma piešķiršanu, Repše raidījumam atsūtījis īsziņu, kurā norādījis, ka “nekas par to neliecināja. Uzņēmumam tiešām bija vajadzīga modernizācija. Valsts kase un Finanšu ministrijas speciālisti deva labas atsauksmes un ķīla tika paņemta tāda, kas ar uzviju sedza izsniegto garantiju (to nodrošināja Valsts kase). Līdz ar to nebija nekāda pamata budžetā paredzēto garantiju neizsniegt”.

    Pretēji Repšem, Valsts kases speciālisti “Nekā personīga” apstiprinājuši – toreiz sagatavoto atzinumu nekādi nevar nosaukt par “labām atsauksmēm” galvojuma sniegšanai.

    Pirms dažiem gadiem neizskatījās, ka LM varētu rasties šādas problēmas, un iespējams, ka uzņēmuma vadība pieļāvusi kļūdas tā darbības stratēģiskajā plānošanā, aģentūrai LETA iepriekš atzina Repše.

    Finanšu ministrs 2009.gada 30.decembrī valsts vārdā izsniedza galvojumu par “Liepājas metalurga” saistībām 85,6 miljonu eiro (60 miljonu latu) apmērā, lai nodrošinātu prasījumus, kas var rasties no aizdevuma līguma, kas noslēgts starp “Liepājas metalurgu” un “UniCredit S.p.A”. Šā gada 25.janvārī izsniegtā, valsts galvotā aizdevuma apmērs bija 73,6 miljoni eiro (51,52 miljoni latu).

    “Nozare.lv” jau ziņoja, ka saskaņā ar audita ziņojumu uzņēmums ir tuvu maksātnespējai, kā arī tam ir būtiskas likviditātes problēmas. Auditora “Ernst&Young” veiktā jutīguma analīze paredz naudas līdzekļu trūkumu “Liepājas metalurgā” 2013.gada beigās aptuveni 96,1 miljona latu apmērā atkarībā no dažādu apstākļu īstenošanās.

    “Liepājas metalurgam” aprīlī jāveic kārtējais maksājums Itālijas bankai “UniCredit S.p.A” 7 780 450 eiro jeb 5 468 130 latu apmērā. Ja “Liepājas metalurgs” nevarēs veikt maksājumu, tad to darīs Valsts kase, atzinis finanšu ministrs Andris Vilks (V).

    LM 11.aprīlī pārtrauca pamatražošanu, kuru plāno gan atjaunot pirmdien. Uz vairākām dienām tika pārtraukta pamatražošana tēraudkausēšanas kompleksā un velmētavā. No kopumā 2300 rūpnīcas darbiniekiem dīkstāvē bija 600 velmētavas strādnieki un 400 tēraudkausēšanas ceha darbinieki.

  24. raksts saka:

    Ir teiciens: tumsa apēd tumsu.

    Izlasiet rakstu un spriediet paši.

    http://www.apollo.lv/zinas/lipmans-zaharjinam-un-segalam-naudas-pietiekosi-lai-maksa/563234

    Lipmans: Zaharjinam un Segalam naudas pietiekoši – lai maksā

    LETA
    Otrdiena, 2013. gada 16. aprīlis

    Valdības lēmums par «Liepājas metalurgu», nosakot, ka akcionāriem jāiegulda 25 miljoni latu uzņēmuma stabilizācijā, vērtējams kā pareizs, savukārt nepieciešamajai summai vajadzēja būt vēl lielākai, biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja uzņēmuma akcionārs Kirovs Lipmans. Viņaprāt, abiem lielākajiem uzņēmuma akcionāriem – Sergejam Zaharjinam un Iļjam Segalam – nepieciešamo miljonu iemaksāšana grūtības nesagādāšot.

    «Tiem abiem zagļiem naudas pietiekoši daudz, lai maksā. Paši uzņēmumu nogremdēja, tagad lai atbild, ko izdarījuši. Vajadzēja vēl stingrāku lēmumu un vēl lielāku summu, bet kopumā valdība rīkojusies pilnīgi pareizi,» sacīja Lipmans, gan atturoties precizēt maksimālo nepieciešamās summas apmēru.

    Viņš arī sacīja, ka patlaban atrodas ārzemēs, tādēļ nav varējis ierasties uz valdības sēdi, lai gan kā akcionārs uz to ir aicināts.

    Jautāts, vai saredz iespēju vienoties ar citiem akcionāriem par ieguldījumiem un vai iespējama vienošanās par jaunu uzņēmuma valdi, viņš atbildēja noliedzoši.

    «Neredzu nekādu iespēju vienoties ne ar Zaharjinu, ne Segalu, turklāt nevienā jautājumā. Ja man tiktu uzticēta uzņēmuma glābšana, es to izdarītu, jo esmu jau to darījis. Protams, uzņēmumā nepieciešama reorganizācija, bet to var izdarīt un «Liepājas metalurgs» atkal var kļūt par «top» uzņēmumu,» sacīja Lipmans.

    Kā ziņots, valdība šodien nolēma – lai «Liepājas metalurgs» saņemtu atbalstu, akcionāriem uzņēmuma darbības stabilizēšanā jāiegulda 25 miljoni latu, kā arī uzņēmumam ir jāveic procentu maksājumi Itālijas bankai «UniCredit S.p.A».

    Kā pēc Ministru kabineta sēdes informēja ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, viens no potenciālajiem uzņēmuma kreditoriem, Valsts kase, kopā ar jau esošajiem kreditoriem izveidojuši kreditoru klubu, kas kopīgi risina jautājumus saistībā ar «Liepājas metalurga» saistību pārstrukturēšanu un dzīvotspējas atjaunošanu. Uzklausot kreditoru kluba konsultanta «Prudentia» ziņojumu, ir viesta skaidrība, ka uzņēmums ir dzīvotspējīgs, gan vērtējot tā atrašanās vietu, gan izejvielu pieejamību, uzņēmuma vietu tirgū un citus parametrus. Lai gan, kā teica Pavļuts, uzņēmums ir ar labu perspektīvu, tam ir jābūt labi pārvaldītam, ir jābūt caurspīdīgām finanšu plūsmām un ir jānovērš neefektīvā uzņēmuma darbība, kas pēdējā laikā ir novērota.

    Kreditoru klubs ir izvirzījis virkni prasību: akcionāriem jāiegulda papildus līdzekļi, uzņēmumam jāpārvēl jauna valde, kuru atbalsta visi akcionāri, uzņēmumam jāiepērk metāllūžņi tepat Baltijas tirgū par cenu, kas atbilst šim tirgum, nevis dārgāk, uzņēmumam jāsamaksā kredīta procentu maksājumi Itālijas bankai «UniCredit S.p.A», kā arī uzņēmuma vadībai dažu nedēļu laikā jāizstrādā skaidrs uzņēmuma naudas plūsmas restrukturizācijas plāns.

    Valsts kases pārvaldnieka vietnieks Jānis Pone informēja, ka no akcionāriem tiek sagaidīts aptuveni 25 miljonu latu ieguldījums. Savukārt valsts kopā ar kreditoriem ir gatava pārskatīt jau veikto ieguldījumu pārstrukturizāciju un termiņu atlikšanu. Piemēram, «UniCredit S.p.A» ir gatava atlikt pamatsummas maksājumu līdz pat diviem gadiem, kas noteikti palielinātu uzņēmumam apgrozāmo līdzekļu apjomu, kurus uzņēmums varētu ieguldīt savas darbības nodrošināšanā.

    Kā aģentūrai LETA teica Pone, aprīļa maksājumu pārstrukturēt vairs nebūs iespējams, tādēļ būs jāmaksā gan procentu maksājumi, gan pamatsumma. Uzņēmumam jāveic procentu maksājumi 1 651 994 eiro (1 161 028 lati). Savukārt pašlaik arvien vairāk izskatoties, ka no valsts līdzekļiem būs jāapmaksā pamatsumma 6 128 456 eiro (4 307 103 lati).

    Kā uzsvēra Pavļuts, «Liepājas metalurga» problēmu pamatā ir akcionāru konflikts. Ja šāda konflikta nebūtu, valdībai nebūtu jāskata jautājums par uzņēmuma glābšanu.

    Kā pēc valdības sēdes žurnālistiem teica «Liepājas metalurga» padomes priekšsēdētājs un lielākais akcionārs Sergejs Zaharjins, viņš plāno rīt tikties ar kreditoru klubu un pārrunāt izvirzītos nosacījumus.

    Finanšu konsultanta «Prudentia» pārstāvji atteicās sniegt jebkādus komentārus par valdībā skatīto jautājumu saistībā ar «Liepājas metalurgu».

    Kā ziņots, šodien valdībā tika uzklausīts Ekonomikas ministrijas (EM) un finanšu konsultanta «Prudentia» ziņojums saistībā ar uzņēmumu «Liepājas metalurgs». Valdībā uzklausīti «Prudentia» veiktā pētījuma rezultāti un atbilstoši tiem diskutēts par iespējamo turpmāko rīcību.

    Saskaņā ar audita ziņojumu uzņēmums ir tuvu maksātnespējai, kā arī tam ir būtiskas likviditātes problēmas. Auditora «Ernst&Young» veiktā jutīguma analīze paredz naudas līdzekļu trūkumu «Liepājas metalurgā» 2013.gada beigās aptuveni 96,1 miljona latu apmērā atkarībā no dažādu apstākļu īstenošanās.

    «Liepājas metalurgs» pirmdien atsācis pamatražošanu, kas bija apturēta no 11.aprīļa, taču skaidrības par tālākajiem plāniem pašlaik nav. Uzņēmums aprīlī varētu strādāt ar ne vairāk kā 30% jaudu, iepriekš žurnālistus pēc tikšanās ar Liepājas domes deputātiem informēja «Liepājas metalurga» valdes priekšsēdētājs Valērijs Terentjevs.

    Uzņēmuma vadība 11.aprīlī paplašinātajā Liepājas domes Attīstības komitejas sēdē informēja deputātus, ka pašlaik tiek strādāts pie uzņēmuma ražošanas un administrācijas izmaksu samazināšanas plāna. Šonedēļ uzņēmuma valdes sēdē šo plānu paredzēts apstiprināt.

    Terentjevs apstiprināja iepriekš izskanējušo informāciju, ka uzņēmums būs spiests par 8-10% samazināt darbinieku skaitu. Katras uzņēmuma struktūrvienības vadītājam jāiesniedz savi priekšlikumi par darbinieku skaita samazināšanu.

    Biržu «NASDAQ OMX Riga» uzņēmums informējis, ka 2013.gada 1.ceturksnī tērauda ražošana tika organizēta ar 73% noslodzi un velmējumu ražošana – ar 75% noslodzi.

  25. Miervaldis saka:

    Nu žīdu prostitūtām nauda tādam Dombrovskim vienmēr atradīsies.

  26. Miervaldis saka:

    Un ko gribu teikt vēl – priekš žīdu prostitūtas Zaharina, tādam Dombrovskim nauda gan atrastos, jo Dombrovska valdība visu budžetu ir pakārtojusi krievu naudasmaisiem, un žīdu prostitūtām.Varens zaņķis ir tā Dombrovska valdība, kuru uztur Latvijas nodokļu maksātāji, grib vini to vai ne.Dombrovskis pats neko nelemj, un nav lēmis.Arī valdības sastāvu un budžetu.Dombrovskis pats neko nedara.Viņu komandē Godmanis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *