SC diversantu tikšanās vieta.

M-1

Daudziem nav noslēpums, ka SC(Saskaņas centrs) ir mafiozs veidojums, kurš Latvijā ar Krievijas palīdzību veic graujošu darbību pret Latvijas valsti un latviešu tautu. Viņu mērķis ir likvidēt Latviju kā valsti un latviešus kā tautu. Pats Urbanovičs ir Latgales mafijas “jumts” un daudzu slepkavību pasūtītājs. SC cieši sadarbojas ar vietējo un Krievijas mafiju. Ar šī noziedzīgā(SC) veidojuma palīdzību tiek atmazgāta krievu mafijas nauda. Fotogrāfijā redzamā “mājele” ir šo noziedznieku satikšanās vieta (domāta kafejnīca, kas atrodas šajā necilajā celtnē). Protams, ka šeit rakstīto zina daudzi žurnālisti un arī drošības iestādes. Ne Reinika “kantoris”, ne Ie.M. L.Mūrniece, ne SAB “šalapais” Kažociņš neveic nekādas “akcijas”, lai pieliktu punktu šai graujošai darbībai pret Latvijas valsti.

Jā,- un kāpēc lai šie kaut ko darītu, ja paši ir Krievijas slepeno dienestu aģenti. J. Kažociņš jau no “Anglijas laikiem” strādā Krievijas interesēs. Nav zināms cikkārtīgs aģents ir Kažociņš, bet informatīvais gals noslēdzas Maskavā.

 

Zirgamorda-krievijas specgienestu aģents. Latviešu tautas nodevējs !Par Mūrnieces un viņas vīra sakariem ar Maskavas specdienestiem nav ne mazāko šaubu. Šīs ģimenes noziegums pret latviešu tautu ir kāpis “debesīs”. Un pienāks diena, kad viņi tiks par saviem zvērīgiem noziegumiem pret latviešu tautu, var pat teikt, nežēlīgi sodīti. Latvijā esošie ziņu dienesti nedrīkst rakstīt par visiem šiem necilvēcīgajiem noziegumiem. Ja kāds uzdrošinās pret šo šovinistu – cionistu – komunistu mafiju iebilst, tiek vienkārši iebaidīts vai “novākts”. Latvijā nevalda demokrātijas principi, bet gan nežēlīga kriev-žīdu komunistu mafija. Visa Latvijas informatīvā telpa atrodas latviešu tautas slepkavu rokās.

Foto: Kāda klaida latviešu kangara, kurš devis zvērestu krievu specdienestiem, fizionomija. Un šeit šī atkrituma domu šedevrs: Žēl, ka Latvijas krievvalodīgie agrāk nav iesaistīti Latvijas valdībā un valsts attīstībā nav spēlējuši izšķirošāku lomu, jo tas, ka ievērojama pilsoņu daļa viņu tautības vai kāda cita iemesla dēļ netiek valdībā, nav dzīvot spējīgs variants, paužot savu personīgo viedokli, intervijā “Latvijas Avīzei” sacījis Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadītājs Jānis Kažociņš.

 Par Latvijas informācijas telpas noteicēju ir “iebāzts” žīds, komunists, cionists,Cionistu noziedznieks Kļockins Maskavas aģents, slepkava, pretīgs padomju laika stukačs Ābrams Kļockins. Šodien šis bandīts sevi dēvē par Kleckinu ! Bandits UrbanovičsLai šim latviešu tautas bendem nodrošinātu to vietu, kuru viņš pašreiz “aizņem”, tika noslepkavots latvietis Uldis Duka. Uldim Dukam, savas popularitātes un latviskuma dēļ bija visas iespējas “pakāpties” šajā amatā. Bet drošs paliek nedrošs, 4. maija kliķe, pēc žīdu cionistu un komunistu ieteikuma, ar DP rokām noslepkavoja Uldi Duku. Un tā par šodienas Latvijas informatīvo telpu valda tādi padibenes kā Ābrams Kleckins, Edgars Kots, šekumdrille Elita Veidemane u. d. c. pabirveidīgie…. .

Foto:Divi komunisti, divi slepkavas, divi krievijas aģenti, divi J. Kažociņa (Ivan Šubkin, tā saucas šis aģents Maskavas Kremļa gaiteņos) kolēģi, divi… . 

Bet gan jau arī Taisnībai pienāks kārta…jūs nolādētie Sātana kalpi un latviešu tautas bendes.

 Gatavojieties jau šodien savam “holokaustam” !

http://www.youtube.com/watch?v=UoQrTYwlfuw

01.08.2010     LRTT

You may also like...

61 komentāri

  1. Katya saka:

    Esmu pārliecināta, ka graujošu darbību pret Latvijas valsti un latviešu tautu veic ne SC, ne krievi, ne Krievija, bet paši latvieši-nacionalisti ar Latvijas “patriotiem” pie varas priekšgalā.Tie no tribīnes kliedz, ka krieviem jābrauc mājās, bet pašiem mājās sēž sieva ar krievu vai ukraiņu, vai baltkrievu saknēm. Atnākot mājās, ieslēdz Petrosjanu no “Grieza spoguļa”, un priecājas par padarīto. Un jūs, mani mīļie, ticat, un katru reizi izvēlāties “savu” kandidātu, bet ne krievi ir vainīgie, ka Latvija krizes laikā ir dibenā un latveši brauc projām strādāt siltumnīcās, ne Krievija cel “Gaismas pili”, Putina vai Medvedeva kabatas nepalielinās no tas naudas, kuras “noraksta” jūsu izvēlētie politiķi!
    Nofotografēt jebkuru kafejnīcu vai veikalu un nosaukt to par kriminālo vietiņu es arī varu…
    Bet ziniet kas ir pats smieklīgais? Tie cilvēki, kurus autors minēja rakstā, dzīvo ar konsolidācijas ideju, tie nedala sabiedrību uz žīdiem, krieviem, latviešiem utt., tie skatās nākotnē un grib, lai tā nākotne ne būtu nabadzībā.
    krievu valodā ir tāda paruna-Собака лает, караван идёт. Лайте дальше, но в “пятой точке”, ребята, вес народ Латвии.
    P.S. un kāpēc vispār, autors, īsts latvietis, izmanto krievu valodas barbarismus un žargonismus? (“jumts”,”aizņem”,stukačs un citi) varbūt kopā labāk pilnveidosiet valodu?

  2. to Katyai saka:

    Nejauc vecā cēloņus ar sekām.Ja “letiņam”- “patriotam”Dobelim sēž mājās krievene un grauž semočkas pie TV ar Petrosjanu,tad tās ir tiešas OKUPĀCIJAS sekas.Krievenes лутче стелятса.
    Re tā krievene pavāļājās zem T.Daltona,tad zem M.Gibsona.Nu re un nav visu dzīvi jāstrādā!~Uz stīpas varbūt vēl Abramovičs.
    Katjuha,veča ,papēti KAM pieder VISI Latvijas lielie uzņēmumi – VN,VB,Vagonu rū-ca,kuģu būve,Itera ,Dzintars,Laima,Balzāms utt.Un tie “letiņi”,kuri 20 gadus tupēja pie siles ,bija VDK ,PSKP,Komsomola izdzimteņi,kuriem bija 20-gades uzdevums -atgriest Latviju В ЛОНО РАССИИ,jo bez Latvijas Krievija ir ĀLAVA,palikušie rassijaņe raujas atpakaļ uz Latviju.MĀTUŠKA опастылила!

  3. markucio saka:

    Tie tik ir slima kaķīša murgi..
    Droši vien kāds no Visu Latvijai uzrakstījis.

    Kur ir kaut viens konkrēts piemērs kāpēc SC ir mafija??? Vai kaut viens konkrēts piemērs ko viņi ir izdarījuši sliktu???

    Demagoģija, mēģinājums propagandēt Hitlera stilā, bet realitātē – bērnišķīga muldēšana..

    Žēl, ka mums Latvijā dzīvo tik aprobežoti un neizglītoti latvieši.. žēl

  4. markucio saka:

    Dārgie tautieši!!! Mums nav par ko uztraukties!!! Nekas no kā Jūs (mēs) tā baidāties nevar piepildīties, tāpēc ka:
    1.) Latviešu valoda – Satversmes 4.pants “Valsts valoda Latvijas Republikā ir latviešu valoda” – un šo pantu var grozīt tikai un vienīgi tautas nobalsošanā! *Un tā kā Latvijā dzīvo 1,33 milj latviešu, tad referendumā mums ir un būs pārsvars. (Ja vien visi latvieši neaizbrauks prom.. :))
    2.) Latvijas neatkarība un suverenitāte – galvenais mēs esam ANO. Tas nozīmē, ka neviena valsts pasaulē tiesiski vairs nevar pretendēt uz Latvijas teritoriju.
    Kā arī NATO un Eiropas Savienībā, kas nozīmē, ka arī prettiesiski neviena valsts neuzdrošināsies pretendēt uz Latvijas teritoriju. Bet suverenitāti mēs jau esam daļēji atdevuši ES. (Un, manuprāt tas ir pat ļoti labi, jo bez ES mēs būtu vēl dziļākā dibe*ā)
    3.) Ja arī kāds krieviski runājošais tiks pie varas, tas būs tikai labi, jo demokrātiskā valstī nepieciešams laiku pa iedot varu opozīcijai, pēc tam, kad koalīcija ir sastrādājusi lielus s*dus.. :) Un kāpēc visi domā, ka Latvijā nav neviena krieviski runājoša indivīda, kurš mīl šo valsti un vēlas tai tikai labu???

  5. Atbalsts no tautas saka:

    Atbalsts no tautas!, 16.08.2010 18:45

    Autors: Esiet aktīvi-fiksējiet visu!
    Datums: 16.08.10. 18:20

    Tauta – likumīgie visu tautību Latvijas pilsoņi : pierakstiet, atcerieties un atzīmējiet visus naidīgo svešo, nelikumīgo okupētājvalsts prsrs kolonistu-okupantu datus, vārdus, dzivokļu. mašīnu nummurus! Tas ir – to svešo personu datus, kas kaut kad, kaut kur ir pretlatviski, pretvalstiski izrunājušies vai rīkojušies, jeb draudējuši tā rīkoties, jo dekolonizācijas procesa gaitā šīm liecinieku liecībām būs nozīme vērtējot nelikumīgo civilokupantu atrašanos, vai izraidīšanu ārpus valsts robežām, vai piemērojot soda mēru.

  6. black_jocker saka:

    Tas ka būs likumīga dekolonizācija, tas skaidrs, bet kad un kāda, tas nav skaidrs?

  7. black_joker saka:

    būs, būs- tāpat kā mans niks ar “c” burtu…….tad, kad pūcei aste ziedēs, vēzis kalna galā svilpos un žīds baznīcā krustus metīs.

  8. black_jocker saka:

    Vot šitas man patika:

    Atbalsts no tautas!, 16.08.2010 18:45
    Autors: Esiet aktīvi-fiksējiet visu!
    Datums: 16.08.10. 18:20

    Tauta – likumīgie visu tautību Latvijas pilsoņi : pierakstiet, atcerieties un atzīmējiet visus naidīgo svešo, nelikumīgo okupētājvalsts prsrs kolonistu-okupantu datus, vārdus, dzivokļu. mašīnu nummurus! Tas ir – to svešo personu datus, kas kaut kad, kaut kur ir pretlatviski, pretvalstiski izrunājušies vai rīkojušies, jeb draudējuši tā rīkoties, jo dekolonizācijas procesa gaitā šīm liecinieku liecībām būs nozīme vērtējot nelikumīgo civilokupantu atrašanos, vai izraidīšanu ārpus valsts robežām, vai piemērojot soda mēru.

  9. Pilseetnieks saka:

    Shie SC salashnas ir tiesaajami,sodaami un izsuutaami

  1. 2010. gada 17. augusta

    […] Administrators пишет: Ušakovs šeit ir kaut kas, bet uz Krievijas fona viņš nav nekas, tāpat visi tie krievu biznesmeņi šeit ir uz zaļa zara, bet Krievijā viņi nebūs itnekas. Un to visi labi saprot. Un daļa latviešu balsos par SC tikai un vienīgi tikai, …. 1000 % правда!, Abus, 06.08.2010 01:53. Abus, 05.08.2010 23:33. Господи, какие мы все, урлы, крутая сволочь – фашисты, комунисты,совки, чекисты – без разницы! Пороть нас до крови, сжечь нас в печах – и то мало будет – мы миру не даем ПРОСТО … […]

  2. 2011. gada 31. jūlija

    […] Kā redzams, tad tas nedod mieru tikko no komas atžirgušajam misteram Bļeģ un pārējiem okupantu pabirām, ieskaitot latviešu komunistus. Var tikai pabrīnīties par m.B. (mistera Bļeģ) neatlaidību, bet vairāk izraisa izbrīnu SAB un DP struktūru bezdarbība. Bet, ja mēs zinām, ka šīs struktūras vada Krievijas specdienestu aģenti, tad arī šajā jautājuma „izbrīns” zūd. http://tautastribunals.eu/?p=2223 […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *