Latviešu tautas slepkavošanai viss jau sagatavots !

Zaļš, tautastribunals.euPirms sāku rakstīt par tēmu, kura nu jau tieši simts gadus ir “iesprūdusi” visu valstu arhīvos, atgādināšu: Latvija ir latviešu valsts, kura tika ar milzīgiem dzīvā spēka upuriem atkarota no vienas cilvēkēdāju- šausmu impērijas- Krievijas. Noteicējiem Latvijā ir jābūt tikai un vienīgi etniskajiem latviešiem !

Tas jautājums nav apspriežams.

Visi tie, kuri “kultivē” kaut kādus citus LIKUMUS, ir tiesājami pēc krimināllikuma panta: GENOCĪDS PRET LATVIEŠU TAUTU.

Latvijā, pēc PSRS karaspēka izvešanas, netika atjaunots Tiesiskums, kas atbilst starptautiski pieņemtajām tiesību normām. Tātad,- tika veikts kārtējais noziegums pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

-Šī nozieguma veicēji mums ir zināmi, bez “čekas maisu” atvēršanas.

Tā bija Tautas Fronte, bijušie komunisti un čekisti !

-Šī noziedznieku banda ir veikusi prātam neaptveramu valsts izlaupīšanu, latviešu patriotu slepkavošanu un bezdarba radīšanu.

Noskatieties šo videohttps://www.youtube.com/watch?v=eN3iSCkSAvk (žēl, ka krievu valodā) un jūs sapratīsiet, kāda “izcelsme” bija šai slepkavu bandai un, ka tā ir identiska šodienas Latvijas valsts varas “regulatoriem”.

Ar šīs filmas piedāvājumu es nebūt neaizstāvu Krievijas impēriju. To, ka tā bija jānoslauka no zemes virsas, nav jāšaubās, jo tās asinsdarbi bija sasnieguši DEBESIS.

Nils Ušakovs,Putins, Grantiņš,LRTT

FOTO: Abi ir krievu tautas slepkavu pēcteči un viņu ideoloģijas turpinātāji. Putins atjauno pieminekļus Dzeržinskim un Staļinam. Kādi pierādījumi vēl Latvijas DP ir vajadzīgi, lai arestētu uz foto redzamo izdzimteni un tiesātu ar ASM ? Nearestē tāpēc, ka DP ir MOSSAD filiāle visīstākais cionistu- slepkavu midzenis.

Runa ir par to, kas tika darīts ar pilnīgi nevainīgiem cilvēkiem, bet par to, ka šie ārprāta asinsdarbi netika veikti kādas idejas vārdā pret bruņotām vienībām. Tas tika veikts paranoidālu perversu tieksmju apmierināšanai.

Filmā tiek nosaukti vārdi, kuri ir arī lasāmi.

Pilnīgi visi valdības locekļi ir tā saucamie krievžīdi, kuriem ar etniskajiem ebrejiem nav pilnīgi nekas kopīgs, kaut gan viņi varmācīgi uzspiež sevi dēvēt par ebrejiem.

Šogad ir šo ārprāta asinsdarbu simtgade !

Šausmīgākais ir tas, ka šodien Krievijā, Latvijā un Ukrainā pie valdības grožiem ir tie paši, kas toreiz- krievžīdi- komunisti- čekisti. Viss ir sagatavots, lai atkal sāktos 1917. gads 2017. gada “iesaiņojumā”. Praktiski tas jau ir sācies, ar iebrukumu Ukrainā un pilnīgu Latvijas drošības struktūru darbošanos Krievijas interesēs. Izraēlas ieliktenim Ušakovam, par spiegošanu Krievijas labā, bija jātiek arestētam un  nošautam, bet viņš, ar MOSSADam paklausīgo Latvijas DP, brutāli izrēķinājās ar žurnālistu L. Jakobsonu, kurš šo noziegumu pret Latvijas valsti atklāja. Tai vietā, lai Jakobsonam piešķirtu par šo veikumu ordeni, 4. maija kliķe pret viņu ierosina krimināllietu.

Tas jau atgādina 20to gadu krievžīdu ārprātu Krievijā !

Šeit trīs pieminētajās valstīs tiek pieņemti likumi, kuri ir tieši pretēji valsts labklājības uzlabošanai. Tātad, genocīdu veicinoši !!! un par to vēl valsts struktūras, ar Saeimu priekšgalā, saņem milzu atalgojumu.

Tas viss notiek ar ES Briseles valdošās elites atbalstu. Nepārprotami, ka ES sadarbojas ar Krievijas cionistisko režīmu, kurš, savukārt pilda Izraēlas pasūtījumu, lai izraisītu ārprāta asinsizliešanu visā Eiropā un pēc tam sagrābtu varu pār visu Eirāzijas kontinentu.

Pirmā pazīme, pēc kuras var atšķirt krievžīdu no latvieša ir: meli un zagšana. Latvietis jau pat ģenētiskā līmenī nav spējīgs melot. To arī aizliedz nacionālais gods. Tas, ka cilvēks runā latviski, nenozīmē, ka viņš pēc etnoģenēzes ir latvietis. Normālā sabiedrībā tādi deģenerāti, kuri melo un zog, tiek ievietoti attiecīgā sabiedrības “nišā”.

Šulcs,Junkers,Grantiņš,LRTTEs uzaugu uz laukiem pie vecvecākiem un līdz 12 gadiem nezināju, kāda izskatās durvju piekarināmā atslēga. Šodien, kad pilnas malas ir ar poļitruku pēcnācējiem, pat dzelzs durvis tiek uzlauztas.

Foto: Neviens noziegums pret latviešu tautu, netiks atstāts neizskatīts. Jūsu vadītā ES ir novedusi Latviju bankrotā un atļāvusi komunistiskajem noziedzniekiem veikt genocīdu pret latviešu tautu.

Noziedzīgs ir cionistu izplatītais un uzspiestais “likums”: ka visi cilvēki esot vienādi !

Likums par vienlīdzību un vienādību pareizi definējas šādi: visiem ir dotas vienādas iespējas !

-Es nekad sevi neuzskatīšu par vienādu ar zagli un slepkavu !

-Es nekad latviešus neuzskatīšu par vienādiem ar krievžīdu okupantiem, kuri slepkavoja manus senčus un izlaupīja manu valsti.

Mēs esam dažādi un šiem okupantu parazītiem, un viņu agresīvajiem pēctečiem, no Latvijas jātiek padzītiem.

Tas arī notiks ! Nils Ušakos un Vladimirs Putins aizstāv un atjauno revolūcijas laiku slepkavu pieminekļus un ideoloģiju. Tas norāda uz “asins laikmeta” tuvošanos, kas tiek “neievērots” Briseles, ar cionistu smirdoņu piesmakušajos varas koridoros.

Tā ir sabotāža pret ES valstīm un it sevišķi pret Latviju. To nepārprotami pateica Latvijas deputāts Roberts Zīle. Ar pilnīgu pārliecību var sacīt, ka pašreiz Briselē sēdošā valdības spice savu karjeru beigs Hāgas tribunālā !!!

Pret latviešu tautu ir veikts genocīds un tā veicēji no soda neizmuks. Šulca kungam un Junkera kungam tas ir jāsaprot un jārēķinās ar ļoti smagām sekām ! Un ne jau tikai viņiem vien, bet turpat vai visiem Latvijas deputātiem dzīve visticamāk noslēgsies cilpā. Par Latvijas represīvo varas struktūru bandu nemaz nerunājot.

Kas attiecas uz revolūcijas laika latviešu strēlniekiem– viņi piedalījās Krievijas impērijas iznīcināšanā. Tas neapšaubāmi ir pieskaitāms pie pozitīva veikuma, ko viņi ar godu arī veica.

Šeit variet noskatīties vēl vienu video, kurā nepārprotami paši krievi pasaka, ka arī cariskās Krievijas laikā pie valdības grožiem atradās krievžīdi- nekrievi: https://www.youtube.com/watch?v=6sy-qf14kts

Ir jāsaprot, ja pie varas Latvijā tiks krievžīdu- Urbanoviča un Ušakova izdzimteņi(okupanti), notiks latviešu masu slepkavošana !

Ļevs-Tolstojs-L.-Grantiņš-Bitenieks-BarissUlmanis1

FOTO: Redzi, latviet, to raksta Krievu rakstnieks par krieviem !!!

Es, protams, neko no sevis šeit daudz nepieliku, tas viss ir skatāms video norādēs.

02.01.17         L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. pagātne saka:

    Pēteris 1. 1697.gadā devās lielā sūtniecībā uz R-Eiropas valstīm. Viņš apmeklēja Kurzemes hercogisti, Brandenburgu, Holandi, Angliju un Austriju. Viņš gribēja panākt rietumvalstu atbalstu cīņā pret Turciju, bet to nepanāca. Toties dabūja atbalstu cīņai par pieeju pie Baltijas jūras.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Komunistu un čekistu cīņa pret latviešu kultūru un latviskajām tradīcijām jau bija sākusies pirms 100 gadiem!

    Un turpinās.

    Viņi tērē milzīgus līdzekļus lai iznīcinātu latviskumu!

    Un viss tas tikai izteiktas B E Z S P Ē C Ī B A S un skaudības dēļ!!!

    Latviskums nav uzvarāms.

    Nirnbergu 2 latvieši panāks!

    Dievs Svēti Latviju!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Varas pretlatviskie briesmoņi joprojām man liedz komentēt Neatkarīgajā Rīta Avīzē .lv.

    (NRA.lv>)

    Par ko tas vēsta?

    Latviešiem Latvijā “AIZSPIEŽ” muti.

  4. Aelita saka:

    =>Valdim
    Ja ļoti gribiet viņiem (nra) ko uzrakstīt, varu ieteikt rakstīt no cita aparāta, ar citu vārdu un pamainīt rakstības stilu. Man tādā veidā izdevās pie viņiem komentēt :-)
    .
    .
    .
    Admins
    Tas, Aelita, tad vairs nebūs V. Freimantāls.
    Cilveks, kurš ciena savu vārdu, to nekad neatļausies.
    Tas tad būs mazs parazīts, kurš pa visām šķirbām kā prusaks lien.
    Viņš pazaudēs sevi un savu godu.
    Freimantāla laiks reiz nāks, kad viņš ne tikai runās… .

  5. Aelita saka:

    Es neapvainojos :-) . Man svarīgāk liekas paust savu domu, nevis vārdu. Un drošības dēļ es arī šeit reizēm lietoju citu niku. Laikam man pietrūkst drosmes vai lepnuma :-)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *