Misters Bļeģ(nils ušakovs) nesnauž

Misters Bļeģ (Ušakovs) atkal meties cīņā !

a1Knapi atguvies no ārstēšanās pie „fašistiem” Nils Ušakovs atkal meties cīņā pret latviešu tautas Gara vērtībām. Nebūt nav jābrīnās par šī puskrieva bezkaunību, jo tāda ir krievu un žīdu daba, bet gan par pie varas esošo “latviešu” bezdarbību. Šī okupanta- viepļa vadībā, ar noziedznieka Šlesera atbalstu, RD ir pilnīgi krieviskota.

Foto: Misters Bļeģ. Kamēr būs tādi m.B., tikmēr latviešu tautas kangari- komunisti jutīsies drošībā. Viņi netiks tiesāti par genocīda veikšanu pret paša tautu. Krievijā visi komunistiskie noziedznieki, tai skaitā arī latvieši, dzīvo “zaļi” ar bagātīgām pensijām. Pajautājiet ZZS fīreram Brigmanim, kurš politiskais veidojums viņam tuvāks ? Atbilde būs viena- SC. Brigmanim sods tiks izpildīts tajā vietā, kur viņš “noslīcināja” Oskara Kalpaka pieminekli… .

Tagad šis krievu fašists- nacists grib aizstāt Džohara Dudājeva vārdā nosaukto ielu ar kāda Maskavas kolaboranta vārdu.

Džohars Dudājevs bija tas, kurš novērsa krievu okupantu organizēto asins pirti pret latviešu tautu.

Kā redzams, tad tas nedod mieru tikko no komas atžirgušajam misteram Bļeģ un pārējiem okupantu pabirām, ieskaitot latviešu komunistus. Var tikai pabrīnīties par m.B. (mistera Bļeģ) neatlaidību, bet vairāk izraisa izbrīnu SAB un DP struktūru bezdarbība. Bet, ja mēs zinām, ka šīs struktūras vada Krievijas specdienestu aģenti, tad arī šajā jautājuma „izbrīns” zūd. http://tautastribunals.eu/?p=2223

Nav šaubu, ka tieši pēc šo struktūru izstrādātā plāna m.B. veic savas antilatviskās darbības.

ulmanisĢenerālis Dudajevs

Foto: LR prezidents Kārlis Umanis un Čečenijas prezidents Džohars Dudājevs.

Kas šiem prezidentiem ir kopīgs ?

Kopīgs ir tas, ka abus noslepkavoja krievžīdiskā mafija, kura sevi dēvē par Krieviju. Misteram Bļeģ atgādināsim: tādi mēsli kā tu ir nākuši un gājuši Latvijā, bet Dudājeva iela paliks mūžīgi.

Nolādēta ir šī krievu impērija kopā ar tās fīreriem un pavalstniekiem.

Jo- tikai paturot krievu okupantus Latvijā, tādi Reiniki un Kažociņi sevi var paglābt no karātavām. Uz šo cilvēku sirdsapziņas ir daudzu latviešu patriotu dzīvības. Neviena politiski un etniski ekonomiskā slepkavība no 4.maija kliķes „vadoņiem” nav tikusi atklāta un arī netiks atklāta, jo tas viss tiek organizēts DP paspārnē.

Tāpēc jau arī notiek neiedomājama melu kampaņa pret VL!.

Šī noziedznieku banda, ar Godmani, Borovkovu un Reiniku priekšgalā, labi saprot, ja vēlēšanās uzvarēs VL!, tad viņu ceļš uz karātavu „pjedestāla” ir tikai laika jautājums. LRTT šiem noziedzniekiem pieprasīs soda izpildīšanu pie ANO mītnes. Tas būs ārkārtas gadījums, bet vajadzīgs par brīdinājumu pārējiem neliešiem. Nirnbergas parauga sodi tiks īstenoti pret visiem Latvijas valsts izzadzējiem un genocīda īstenotājiem.

Tuvojas ārkārtas vēlēšanas, tāpēc pirms balsojam padomāsim, vai ir nopietni balsot par tiem, kuri līdz šim ir sēdējuši Saeimā ???

==================================

PRIEKŠVĒLĒŠANU PĀRDOMĀM

Čigāne-pleksteFoto: L. Čigāne.

Foto nosaukums: PLEKSTE.

Vai atdosim šai plekstei savu balsi ?

Vai atceraties cik histēriski viņa uztājās pret latviešu valodas mācīšanu valsts apmaksātās skolās ? Vai vispār ir morālas tiesības piedalīties ārkārtas vēlēšanās 10. Saeimas deputātiem ? Bet viņi lien atkal kā pretīgas gļotas pa visām “šķirbām” pie “siles” !

Vai ir vērts aptraipīt savu Sirdsapziņu un balsot par VIENOTĪBU un ZZS ?

http://www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1156319532

Atvērsim acis un ieskatīsimies “šo” cilvēku sejās(vaibstos).

Seja un kustības runā savu valodu.

Šeit kāds trāpīgs ANNAMARIJAS komentārs par šo 100. panta raidījumi.

annamarija saka:

Maldās tie, kas tos piecus uzskata par latviešiem. Tie ir mankurti ar latviskiem uzvārdiem.(Mankurts – radījums, kas zaudējis vēsturisko atmiņu un suniskā pateicībā laiza roku tam, kas viņu “atbrīvojis”, atņemot dzimteni un nacionālo piederību.)
Jānim Dombravam jāizsaka atzinība par nelokāmi stingo nacionālo stāju. Apbrīnojama bija viņa izturība šo rejošo šakāļu barā. Tas bija briesmīgāks raidījums par to, kāds bieži vērojams “narkomānu” kanālā, nu tajā ar piecām krāsainām tabletēm. :b
Un nedomāju, ka “pie vainas” raidījuma autori. Gan jau bija rīkojums pēc iespējas vairāk pazemot un nonievāt Jāni Dombravu. NEIZDEVĀS! Novēlu Jānim saglabāt tik pat stingru mugurkaulu arī turpmāk.

Un vēl. Ieskatieties vērīgi tais piecos viepļos! strautmanei uz vecumu laužas laukā mongoloīdās rases piederība, šaurās, sakniebtās lūpiņas norāda uz nežēlību; seržanta nošļukušie lūpu kaktiņi un paģiru aizmiglotais skatiens skaidri liecina par problēmām ar zaļo pūķi, bet alkohols, kā zināms, iznīcina smadzeņu šūnas, tālab īpaši bīstams tiem, kam to ir maz; leitāna nez no kurienes izlīdušais zirgaģīmis liecina par cietsirdību (droši, ka bērnībā kaķus kāris); liniņš, šī izblīdusī blakts, taču nespēj par ar popa bārdu maskēt savu alkatīgo rijību, kas nosaka visu viņa rīcību; čigāne? tirgussieva, kas sevi jau pieskaitījusi politiskajai elitei (hā-hā-hā) Taisnība jau ir tiem, kas apgalvo: ģīmis par cilvēku pasaka gandrīz visu.

http://tautastribunals.eu/?p=5115

LRTT     31.07.11

You may also like...

8 komentāru

  1. misters saka:

    Kā jūs tā ar Godmanīti viņš ir labs un visu pasaka.Godmanis; tas nav labs plāns,bet par plāna detaļām nevienam neko neteikšu,esmu apsolījis tās turēt slepenībā.Slepenībā pret,,savas,,valsts iedzīvotājiem,kuriem nebūs dotas iespējas ne apspriest,ne kautko mainīt.Tikai pildīt bankrotējot,mirstot un izceļojot.
    Jo tuvāk savam kapam nākot valdošā šķira,jo tiešāka ,šaurāka,drūmāka, greizāka,mazvērtīgāka esot tās psichoideoloģija.’Tādi paši esot viņu atbalstītāji-vēlētāji.

  2. AG saka:

    Linard, nekasies ie ārienes, tu arī neesi skaistulis nekāds!

  3. Garāmgājējs saka:

    Tā ir taisnība, ka pēc ģimja un kustībām var noteikt civēka raksturu.Vai atceraties kādu kadru televīzijā, kur Godmanis aicināja kādā telpā Kaļužniju.Tas glumums un padevība, kādā šis ķēms locījas šī krieva priekšā “uzsita vēmienu”.

  4. Ilze saka:

    Kad jauzbrūk latviešiem un latviskām partijām , tad SC antiņglobalists AG ir pirmais klāt.
    Ļoti vajadzīgs raksts , kas latvijiešu izdzimteņu kangariem nepatīk.

  5. AG saka:

    Raksts nav slikts, motīvi ne tie galvenie!

  6. Miervaldis saka:

    Un jūs domājat, kad misteru bļeģ Latvieši ievēlēja?Bet paldies jums, kad parādijāt vismaz, kā neievēlēt pie siles līdzīgas maitas!

  7. Miervaldis saka:

    Latvji ir gudra, dižena tauta!Tapēc rodas jautājums, no kurienes Latviešiem rodas tādi sūdi?Cerams kad to nav daudz, un tādēļ šis režījums turas ļoti nestabili!Ir jau zināms, kad ēlerte izdirsta šķūnī, bet varbūt kāds nezin, kad nāks jaunie laiki, un kad mūsu nelieši – imūnizētie rāpuļi reiz sapratīs, kad Latvju tautu iemidzināt ir bīstami!Latvji, kā jau teicu ir dižena tauta, un tik ar viltu to izdodas uz laiku nobremzēt!

  8. Par Nilu Ušakovu saka:

    Par Nilu Ušakovu ir daudz un dažādas runas un viedokļi dzirdēti, bet par to, ka viņš ir misters bļeģ, es dzirdu pirmo reizi. Tas laikam ir domāts dēļ tā video sižeta, kur Ušakovs ar Šleseru Rīgas domes sēdes laikā lamājās. Nu, ko, tad jau laikam tā ir, ka, ja deputāts rupji lamāja, tad ir iespējamība, ka viņam par to atgādinās, un ka tas var pabojāt viņa tēlu. Kaut gan Nila Ušakova gadījumā izskatās tā, ka viņš var darīt, ko grib un uzvesties kā grib, jo savu saskaņas centra balsotāju acīs viņš ir savējais, un tas viņam nekaitē. Būsim pieklājīgi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *