Par kārtējo parazītu divkosību(papildināts)

Zaļš, tautastribunals.eu

A.Kavacis-Brūveris-Plāte-LELB-baznīca.A. Kavacis. Par ko balsosim:

https://www.youtube.com/watch?v=ND3HdWHpVEk

============================================================================

Liāna Langa, Māra Zālīte, Peters.

FOTO: NATO bāzu speciāliste- Liāna Langa.

Pieprasi atjaunot Tiesiskumu Latvijā, izvest kolonistus un nekādas “bāzes” nebūs vajadzīgas, nožēlojamā čekas skribente… .

Vai tava kolēģe M. Zālīte nebija tā, kura piespieda VVF “mīkstināt” latviešu valodu mūsu Tēvzemē

Lasi, Liāna, šo i-vietni, tad par muļķi nepaliksi. Domā par savu Dvēseli, Liān, jo aiz nāves sliekšņa nebūs kam tevi aizstāvēt. Tu paliksi viena ar saviem darbiem.

==========================================================================

Pirms lasām šo rakstu atgādināšu Atmodas laikus, ka latviešu tautu, no nacionālā atdzimšanas ceļa noveda “mūsu” kultūras darbinieki un nodeva pasaules visnoziedzīgākās bandas(KGB asinssuņiem) apskāvienos.

Jā, tieši latviešu kultūras ELITE to izdarīja !!!

Toreiz tauta savā cerību eiforijā noticēja tādiem: peteriem, zālītēm, ziedoņiem, hānbergiem un citiem komunistiskajiem gara kropļiem. Tieši inteliģence(tā dēvēta) bija tā, kas sašķēla tautu un atdeva to atpakaļ krievžīdiskajam Maskavas KGBistiskajam režīmam iznīcināšanai.

Sausais atlikums šo izdzimteņu darbības rezultātā ir: pilnīga rūpniecības un lauksaimniecības iznīcināšana, tautas masveida izceļošana, nepieredzēts alkoholisms un narkotisms- narkomānija.

Toties paši šie kroplie izdzimumi ir kļuvuši pasakaini bagāti.

Savas atvases(bērnus un radiniekus) iekārtojuši ienesīgās vietās.

Lai nolādēti visi šie komunistiskie izdzimteņi(zālītes, peteri, godmaņi, indriksoni, borovkovi…)ar visu savu dzimtu !

Nebaidies, latviet, viņus(komunistus-KGBistus) nolādēt. Tieši no tā viņi baidās visvairāk. Tas ir drausmīgs ierocis. Sātana pārvaldītā, tā saucamā Kristīgā baznīca, “aizliedz nolādēt”. Aizliedz tāpēc, ka zina šī garīgā “ieroča” iedarbību. Protams, tu drīksti nolādēt tikai apzināto ļaunumu un tā nesējus.

Ja nolādēsi kādu sava savtīga labuma dēļ, tad nolādējums kā bumerangs atgriezīsies atpakaļ pie paša.

===========================================================================

Kols-Buš-Gorbačovs

FOTO:Lūk, kur redzams brīdis, kad tika pagarināts MOLOTOVA & RIBENTROPA PAKTS, tāpēc muļķīgi ir runāt par kaut kādu jaunu, ja vecais vēl darbojas paātrinātā režīmā.

Šeit par to rakstīts:http://tautastribunals.eu/?p=13631

Mums atkal priekšā stāv lielas pārmaiņas, pie kurām mūs noveduši komunisti un krievžīdi.

Un kārtējo reizi viņi atkal mēģina un arī mēģinās pārtvert iniciatīvu. Skaties tikai un brīnies, kaut kāda kārtējo komunistu un viņu izaudzināto parazītu banda*** “uzcepusi” kādu “aicinājumu” komunistei Merkelei.

Šis nožēlojamais “aicinājums” ir viltus patriotu spēle. Tas nekavējoties tiek izbazūnēts pa vietējas kliķes mēdijiem. HELSINKI- 86 grupa jau vairākus gadus informē Eiropas valstis http://tautastribunals.eu/?p=16492 par noziegumiem, kas tiek veikti pret latviešu tautu, bet par to prese klusē, kaut gan visi šie “klusētāji” dzīvo L. Grantiņa un viņam līdzīgo atjaunotajā “neatkarībā”. Tā bija H-86 grupa, kas aizsāka latviešu tautas Atmodu, pret kuru nezvērīgi cīnījās komunisti(peteri,zālītes,gorbunovi…) un KGBisti.

Ja ieskatās šajā “aicinājumā”, tad rodas vairāki jautājumi.  Šis nožēlojamais aicinājums rakstīts  pilnīgi absurdā formā. Rakstītāji līdz šim laikam dzīvojuši džungļos, kur nav bijis pieejams neviens preses izdevums. Tas ir tas pats, kas Staļina laikā sūdzēties par NKVD(KGB) darbību pašam Staļinam.

> Kāpēc šo aicinājumu nav parakstījis M. Zālītes draugs un kolēģis J. Peters ?

Tāpēc, latviet, ka šis aicinājums ir, lai dezorganizētu latviešu tautu un novērstu uzmanību no tiem, kuri cīnās pret krievžīdu un komunistu radītām šausmām Latvijā. Ja būs noziedznieka Petera paraksts, tad tā lieta var tikt nopietni ņemta, bet tas nedrīkst tā būt.

Šeit ir H-86 rakstītais paziņojums ES, Vācijai, Francijai un ANO: http://tautastribunals.eu/?p=9718

Kāpēc gan Zālītei neparakstīt tādu paziņojumu ?

Kāpēc visi šie dižie “parakstnieki” neuzraksta lūgumu ES izskatīt noziegumus patreizējā Latvijā, ko veic VIENOTĪBA un SC ? Tāpēc, ka pati Zālīte pieder šai bandai, kura kalpo Maskavai.

Tiek rakstīts kaut kāds absurds par kaut kāda jauna TIPA nodevības- MOLOTOVA- RĪBENTROPA paktu. Protams, šie mucā dzīvojušie neko nezina, ka M-R paktu Vācija jau ir noslēgusi, pareizāk sakot, pagarinājusi. Šeit tas redzams un lasāms trīs valodās: http://tautastribunals.eu/?p=13631

Kāpēc, lai Merkele atbalstītu NATO bāzes Latvijā, ja viņa ir komuniste un cionistu pārstāve- zvērināta staļinista meita. Merkelei, spriežot pēc žurnālā FOKUS rakstītā, deg dibens. Runa jau iet par viņas “atkāpšanos“.

H- 86 ziņojumi Vācijai un ES nav palikuši bez ievērības. Arī pirms mēneša H- 86 Vācijai iesniegtā NOTA dara savu.

Beitnere, Borovkovs, Āboltiņa, Bērziņš, Latvija

FOTO: Ievēro, latviet, šo dzīvniecisko kreatūru sejas izteiksmi- abi staro svētlaimē. Beitnere latviešu tautas slepkavas priekšā ir eiforijā. Slepkavam Borovkovam analoģiska sejas izteksme. Un šie kropļi lemj mūsu tautas likteni !

Es visu atceros, nolādētais čekas draņķi Borovkov ! Mana tauta tev, žīdiskais izdzimteni, nepiedos ! Es slēgšu personīgi ar tevi rēķinus ! Dievs !, aizver lūdzu acis tai brīdī, jo tas arī priekš Tevis būs kas briesmīgs, kad es atriebšu šim sātana kalpam visu viņa noslepkavoto upuru vārdā.

Nu nevar cilvēki būt tik muļķi- politiski zābaki. Un, ja tas tā, tad šo trulo- provokatorisko paziņojumu ir uzrakstījuši paši KGBisti. Pēc principa: kas zin, varbūt kas negaidīti mainās, lai varētu atkal priekšā izstumt savējos. Un Zālīte līdz kaula smadzenēm ir “savējā”, tāpat kā lielākā daļa apakšā paskribelējošie. Kaut vai tā pati politpadauza Beitnere, kura bandītiskajiem krievvalodīgajiem ielīdusi pašā smirdīgākajā vietā. Viņas leksika vien jau norāda uz ģenētisku nodevēja dvēseli: “Mēs krieviem par maz mīļvārdiņus veltām…”

> “Savukārt par latviešiem socioloģe sacīja, ka viņi nemīl intelektuāļus, arī oriģinālliteratūrā latvieši nekad nav parādīti kā intelektuāli cilvēki.”

> “Mums [latviešiem] bijušas gan juridiskas, gan mentālas kļūdas, jo politikā esam bijuši naivi. Tas nāk no zemnieku kultūras. Zemnieks nemāk dziļi orientēties politikā. Tā ir kompromisu māksla. Māksla ienaidnieku vai oponentu pārliecināt par savu patiesību un padarīt viņu par savu sabiedroto. Manuprāt, šīs īpašības mums pietrūkst,» intervijā «Latvijas Avīzei» sacīja kultūras socioloģe Dagmāra Beitnere.”

http://apollo.tvnet.lv/zinas/sociologe-mes-krieviem-izsakam-maz-komplimentus/465053

Ievēro, latviet,  šo viņas frāzi: ” Zemnieks(LRTT:domāts jau tas pats latvietis) nemāk dziļi orientēties politikā.”

Kaut gan vajadzēja to pasniegt pilnīgi savādāk. Lūk, tā: “Latvietis ģenētiski nav spējīgs būt nelietis…”. Pēc šīs sarkanās noziedznieces sacītā var saprast, ka viņa, lūk,  orientējas politikā, nu, tāpat kā godmanis, borovkovs vai tas pats anatolijs gorbunovs, kuri pašlaik peld latviešu tautai nozagtos miljonos.

Kad Alvis Hermanis ar saviem kolēģiem parakstījās par komunista andra bērziņa padzīšanu no “prezidentiem“, tad varēja ar sirdi un dvēseli just patiesumu, bet lasot šo komunistisko parazītu parakstīto H-86 “TIPA” parodisko paziņojumu, degunā un apziņā iesitas nodevības pretīgais smārds.

***Jautājums tikai, ko šajā čekas “pulciņā” meklē Ieva Brante un Ritvars Jansons ?

Bet varbūt, ka viņi arī ir vieni no viņiem, kuri līdz šim sevi ir veiksmīgi pasnieguši kā tiesiskuma cīnītāji… ?

L. Grantiņš  16.08.2014.

===========================================================================

Jānis Jaunsudrabiņš, Virza,Pēcvārds

temida_baltaNevis karabāzes mums ir vajadzīgas, bet gan okupācijas demontāža(deokupācija- visu nelikumīgi ieceļojušo izraidīšana) un komunistisko noziedznieku tiesāšana.

Lūk, ar ko ir jāsāk, nožēlojamie “intelektuālie” pabiras.

Tāpēc HELSINKI- 86 cenšās panākt(un panāks), lai ES uzraudzībā tiktu “apturēta” patreizējās kriminālās Latvijas suverenitāte.

Kā pretspars tam, ir arī tapis šis H-86 pakaļdarinātais plaģiāts, ko parakstījuši dažāda kalibra kolaboracionisti.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/latvijas-sabiedribas-parstavju-vestule-vacijas-kanclerei-angelai-merkelei/662173

=========================================================================

Uzmanību- sākās !!!

http://www.youtube.com/watch?v=p8YFSy2eb-I

godmanis,bērziņš,borovkovs,reiniks.latvijaPNGKritīs nolādētais Maskavas krievžīdu režīms, kritīs arī Latvijas borovkova-godmaņa-urbanoviča-āboltiņas kliķe !!!

Mēs viņus fiziski likvidēsim !

Nāvi krievžīdu komunistu kliķei, kura veic drausmu genocīdu pret latviešu tautu !

 

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisivars-godmanis-Godmanis .pabriks,rinkēvičs, reiniks, kozlovskis .44764562Šeit viena no jaunākajām anekdotēm, kuru “komentējis” kāds lasītājs:

Ivars Godmanis pirms 12. Saeimas vēlēšanām aizbrauc uz Krimuldas pagastu pie sava bijušā partijas biedra Gundara Grīnvalda legalizētajām raganām un jautā: kad es nomiršu? Raganas tūlīt pat Ivaram Godmanim atbild: latviešu tautas vislielākos svētkos.

Kā jūs to tā uzreiz ziniet atbildēt, izbrīnīts jautā Godmanis. Ikviena diena, kad Ivars Godmanis nomirs un līdzi paraus Aivaru Borovkovu un pārējos ļaundarus uz elli, būs vislielākie latviešu tautas svētki, paskaidroja raganas.

=========================================================================

Ja atliek 3 min. laika, tad paskaties uz putinisko krieviju, kāda tā izskatās šodien un kādus vēlās redzēt Ukrainas austrumus un Krimu “Ukrainas atbrīvotāji” un mūsu “dimiteristi” Latviju, kuri tik ļoti aizstāv rašu- parašu:

https://www.youtube.com/watch?v=lOIe-tLGXZU

=========================================================================

LatvijaŽīdisma pretpols.

Latvija,Tauta, H-86, Grantiņš, Liepāja,Nost ar boļševistisko žīdismu !

Lūk, tādai būs būt mūsu Tēvzemei !

https://www.youtube.com/watch?v=WeovGfNEEsk

You may also like...

3 komentāru

  1. čuguns saka:

    Šipkevica dēls un vēl daži mūziķi un mediju cilvēki aģitē pret latvju dainām, kristietību un tās nesto tikumību un dabas likumus.

    https://www.youtube.com/watch?v=eiMSmWIykxQ
    .
    .
    Admins
    Kāpēc tad, lai viņš neaģitētu, jo ir nelatviskas izcelsmes monstrs. Tēvs taču ir vistiešākais čekas darbinieks, kopā ar Inkēnu un Rubeni.

  2. Repatriants saka:

    Perversie izdzimteni un citi zilo defektu un to grupeejumu aizstaavji, kas sevi tik atklaati reklamee ir ziidu-cionistu algotni-truls un stulbs ierocis vinus-slimos gojus dzili nicinosho rokaas

  3. Miervaldis saka:

    Tādi draņķi kā Borokovs un citi Grantiņa minētie ir pelnijuši būt samestiem grāvjos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *