03.03.20 vampīru orģijas diena- tiesās latviešu tautu

03.03.2020 žīd- čekistu salašņas un dažāda kalibra kolaboracionisti atkal tiesās H- 86 dibinātāju un aktīvās Atmodas aizsācēju, aiz kura sekoja 99% latviešu tauta, Linardu Grantiņu !

Atgādināšu, ka L. Grantiņu jau kuro reizi tiesā žīd-sātanistu- komunistu banda, kuri ir veikuši neiedomājamu noziegumu pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Visi viņi tiks publiski pakārti un viņu ģimenes locekļi iespundēti darba nometnēs līdz sava mūža pēdējām dienām, lai atstrādātu savu tēvu asinsdarbus pret latviešu tautu. 4. maija sātanistu pārvaldītā prese par visu to klusē, jo tās vadībā ir sabāzti hazāržīdu un okupantu pēcteču pēcnācēji(sātanistu spermas produkti), kuri nav homo sapiens.

Viss sākās jau Atmodas laikā ar žīdu Godmani un viņa apsardzes priekšnieku čekas pulkvedi Andri Bunku, kurš ir pieskaitāms pie visasiņainākiem latviešu tautas iznīcināšanas pamatlicējiem. Viņa audžudēls Rihards Bunka ir “apkalpojošā personāla”(apkalpojošais personāls ir tas, kas izpilda latviešu patriotiem un biznesmeņiem piespriestos sodus.) oficiālais vadītājs, aiz kura stāv Izraēlas slepkavnieciskais MOSSADs. Šis mongoloīdiskā izskata asinssuns- vampīrs(A. Bunka) sevi identificē par dzejnieku. Un paskatieties, kas ir tie, kuri šo vampīru apsveic:

“Spilgtākais notikums februārī bija LJA biedra Andra Bunkas dzimšanas diena un dzejas grāmatas “Pulkvedis raksta pats” prezentācija. Sveikt jubilāru ieradās Publisko tiesību institūta direktors Arvīds Dravnieks, Latvijas Biznesa bankas drošības dienesta vadītājs Aivars Zemītis, Augstākās tiesas tiesneši Veronika Krūmiņa un Andris Guļāns, Satversmes tiesas tiesnesis Uldis Ķinis, uzņēmējs Ivars Strautiņš, Starptautiskās policijas asociācijas prezidente Ilze Ungure, bijušais Sarkanā krusta vadītājs Olafs Brūvers, Arodbiedrības LABA pārstāvis Valerijs Markuns, Pilsoniskās aliances vadītāja Rasma Pīpiķe, pulkveži Leškevičs, Pličs, Meibergs, Rublovskis. Sveikt ieradās arī Sociālo reformu biedrības vadītājs Ivars Redisons, LJB prezidents Aivars Borovkovs, “Latvijas Vēstnesis” valdes loceklis Aivars Maldups, Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Juris Ekmanis un viceprezidents Tālavs Jundzis, Fizikālās enerģētikas institūta vadītāja vietniece Gunta Šlihta, Pumpuru vidusskolas direktore Inese Kauseniece, Saeimas deputāti Inga Bite, Dzintars Rasnačs, Lolita Čigāne, aktrise Dita Lūriņa ar tēvu režisoru Valdi Lūriņu, režisors Jānis Streičs, Barikāžu fonda vadītājs Renārs Zaļais, profesors Jānis Zvanītājs, kā arī daudzi citi kultūras, mākslas, zinātnes, politikas, biznesa, NVO un spēka struktūru pārstāvji.

Rihards-Bunka-Andris-Bunka-Aivars-Borovkovs-Ivars-GodmanisJānis-Reiniks-Āboltiņa-LRTT-ST-Saeima
FOTO: Žīdi !
https://juristiem.files.wordpress.com/2012/03/img_4346.jpg
FOTO: Bez šī žīd- sātaniskā vampīra Latvijā nekas nenotiek !

Ar trekniem burtiem es iezīmēju tikai man(domāju, ka tie visi ir no pareizā kantora, jo “svešos” viņi neaicina) zināmos čekas vampīrus- mūsu tautas slepkavas, kuri ieradušies pie šī čekas izdzimuma- žīda Godmaņa labās rokas A. Bunkas. Visur neiztrūkstošs ir žīds Borovkaos, kurš bija H- 86 iznīcinātājs un šodienas apsūdzības, kopā ar Andra Bunkas audžudēla baltkrievu žīdu Rihardu Bunku, ierosinātājs ! Viss tas pats polit- sastāv, kas bija Šustina un Višinska laikā. Slepkava slepkavas galā. Tāpēc visi, kuri pielikuši savu roku L. Grantiņa vajāšanā, arestēšanā, eksikūcijās un tiesāšanā, tiks starptautiskā arēnā tiesāti un pakārti. Tas pilnībā attiecas arī uz moļņikām, saulītēm, kravcovām(saistītas ar manis tiesāšanu)…. Šim noziegumam, kas veikts pret latviešu tautas Atmodas iniciatoru, noilguma un piedošanas nebūs !

Dievs, svēti LATVIJU !

02.03.20 L. Grantiņš

Migla sarkanā- nolādētā !

Viss jau reiz nāk atklātībā !!!

Jautājums, vai šie izdzimumi ir pieskaitāmi cilvēkiem ?

Čekas draugi cenšas norakt galus draudot ar sociāla konflikta iespējamību

Šis gads atmiņā paliks ne tikai ar netīrāko priekšvēlēšanu kampaņu, bet arī ar čekas maisu zīmogu. Jautājums, vai Valsts drošības komitejas (VDK) dokumentus nodot publiskai apskatei, izteikti prevalēja pirmajā pusgadā, kad vēsturnieki steidza paveikt darbu pie dokumentu izpētes un galīgā lēmuma pieņemšanas.

FOTO: Žurkas !
Un žurkas ir pagrīdes(tumsības) kreatūras, visu slimību pārnesātājas !

Tā arī nav pilna skaidrība par to, vai izpētes komisija iriesniegusi pilnvērtīgu gala ziņojumu vai tikai daļēju. Taču balstoties uz Kaktiņa ekstrasensu kantorīša datiem vairākums Latvijas sabiedrības grib, lai dokumenti tiek publiskoti un būtu pieejami visiem. Taču, neskatoties uz sabiedrības degsmi ieraudzīt savā kaimiņā nodevēju, simts negudrie turpina bremzēt un meklēt atrunas, lai čekas maisus nepadarītu atklātus. Ne par velti runā, ka Saeimas ēkā un citur valsts augstākajos varas ešelonos ir pilns ar bijušajiem danoščikiemun citiem meža un kūts iemītniekiem.

No Saeimas partijām visaktīvāk pēdējo dienu laikā pret šo maisu publiskošanu ir darbojusies tieši Saskaņa, kura, visticamāk, pilda Kremļa norādījumus, jo, ja atklātībā nonāks informācija par danoščikiem, tad Maskavas garajai rokai vairs nebūs ietekme pār šiem cilvēkiem. Te gan ar Saskaņuveiksmīgi saslēgsies un draudzēsies gan ZZS biedri, gan arī citu partiju biedri, kas darbojušies komjaunatnē un kompartijā.

Atzīmēšanas vērts ir pieņēmums, ka Maizīša priekšgājējs SAB priekšnieka amatā (Kamaldiņš, tas pats, kurš mēdza izskatīties pēc kārtīga sutenera) un tādi izmeklētāji kā zivju konservu Babris veiksmīgi izķeksēja laukā „pareizo” puišu lietas, lai uz tiem nemūžam nekristu aizdomu ēna, ka tie ir sadarbojušies ar VDK. Jā, tie ir atsevišķi multimiljonāri un sabiedrībā labi zināmi un cienījami cilvēki, kuri, pretēji Rokpeļņa piemēram, līdz savai pēdējai dzīves minūtei neatzītu savu sadarbošanos ar VDK.

Izskatās, ka čekas maisu liktenis tiks norakts priekšvēlēšanu gaisotnē, un daudzi no mums nepiedzīvos to dienu, kad varēs aplūkot tos vai nu digitālo kopiju veidā, vai kādā no Okupācijas muzeja izstādēm.

Tam visam pa virsu pēdējā laikā uzradušies sabiedrībā labi zināmi cilvēki, kuri sevi dēvē par biedrību „Latvija Pasaulē”. Tā ir dibināta pavisam nesen 2017.gada 7.augustā Zinātņu akadēmijas telpās. Biedrības mājaslapā nav minēti tās biedri, lai vismaz radītu pienācīgu izpratni par šo organizāciju. Taču, ja ņem vērā biedrības izsūtīto aicinājumu augusta vidū pie visām valsts augstākajām amatpersonām, tostarp Saeimas frakcijām, vērsās biedrības „Latvijas Pasaulē” pārstāvji — Ojārs Spārītis (Zinātņu akadēmijas prezidents); Aloizs Vaznis (izbijis operativņiks un iekšlietu ministrs juku laikos); Andris Ruģēns („Latvija Pasaulē” valdes priekšsēdētājs; brīvmūrnieks); Jānis Reiniks (bijušais Drošības policijas priekšnieks); Andris Trautmanis (bijušais Drošības policijas 2. pārvaldes priekšnieks); Indulis Zālīte (bijušais SAB Totalitāro seku dokumentēšanas vadītājs); Inese Dreimane (vēsturniece); Zigmārs Turčinskis (vēsturnieks); Jānis Vanags (LELB arhibīskaps); Pāvils Brūvers (LELB bīskaps — emeritus); Edvards Pavlovskis (Romas katoļu baznīcas Jelgavas diecēzes bīskaps); Rihards Rasnacis (Romas katoļu baznīcas arhibīskapa Zbigņeva Stankēviča uzdevumā priesteris); Mārtiņš Šics (Saeimas deputāts); Jānis Streičs (LZA Goda loceklis),ar aicinājumu novērst sociālo konfliktu un sabiedrības šķelšanos.

Sociālā konflikta un sabiedrības šķelšanas novēršana ir spēcīgs arguments, un dažs labs ziņu portālu lasītājs tam noteikti noticētu, jo zem šāda paziņojuma ir parakstījušies sabiedrībā zināmi un cienījami cilvēki. Tagad lūdzu pievērsīsim uzmanību uz to, ko jau minēju dažas rindas iepriekš, proti, ka starp aģentiem un danoščikiem, iespējams, ir sabiedrībā labi zināmi un cienījami cilvēki, piemēram, prātiņu savulaik nokodušais Kalniņ’ Imka, bet tas būtu mazākais ļaunums, Dievs ar viņu.

Turklāt tie var būt arī garīdznieki un zinātnieki. Šai sakarā nāk atmiņā sen aizmirsta manis izvirzīta hipotēze par arhibīskapu Vanagu, kurš, iespējams, ir bijis saistīts ar čeku, taču par viņu dati visticamāk glabājas kaut kur Maskavas parkos. Šādam pieņēmumam ir tiesības pastāvēt, kamēr tas nav apgāzts, jo patiesībā Jāņa biogrāfija ir American dream vērta, un neapstrīdams ir fakts, ka čeka PSRS laikos kontrolēja visas konfesijas.

Savukārt Spārītim līdzīgi kā mūsu ārlietu ministram vajadzētu, beidzot iznākt no skapja (savulaik noteiktās aprindās cilvēki mēļoja, ka šim rakarim patīkot zēni un ka šim patīkot spēlēt sievišķa lomu), jo, iespējams, viņa mazais noslēpums (ja tā ir taisnība), visdrīzāk, ir zināms Kremļa gaiteņos. Protams, ja viņš savu orientāciju nav nomainījis kopš padomijas laikiem. Par to viņu nekādi nevar nosodīt, bet šis noslēpums var tikt izmantots kā spiediena instruments.

Iepriekš uzskaitītie kungi un viena dāma, tostarp partija Saskaņa mums vārda tiešā nozīmē draud ar sociālajiem konfliktiem. Drīzāk es to uztvertu par izmisīgu ķeršanos pie ne tik smukiem paņēmieniem, lai sabiedrība nobītos un nepieprasītu čekas maisu atvēršanu.

Tad nu atgriezīšos atpakaļ pie tā, ka 60% Latvijas iedzīvotāju grib, lai čekas maisi tiktu atvērti. Domāju, ka ir pagājis pietiekoši daudz laika, lai iespējamie pārdarījumi draugu, paziņu un radu starpā tiktu piedoti. Turklāt pāris sasisti deguni vai izsisti zobi seno laiku vārdā, neradīs sociālo konfliktu un sabiedrības šķelšanos.

Balvenieks Gunārs Bergmanis

https://nra.lv/latvija/237604-par-cekas-maisu-atversanu-vairakums.htm

http://jauns.lv/raksts/zinas/264713-dzejnieks-janis-rokpelnis-atzistas-ka-bijis-cekists-ar-segvardu-mikelis

https://nra.lv/latvija/237604-par-cekas-maisu-atversanu-vairakums.htm

http://www.kasjaks.lv/viss-slikti/trakums-ap-cekas-maisiem-jeb-kas-slepjas-aiz-maisiem

https://www.pietiek.com/raksti/izzagto_vdk_maisu_ena

http://www.delfi.lv/news/national/politics/uzsverot-cekas-maisu-satura-tendenciozitati-aicina-tos-nepubliskot-un-atstat-vien-izpetei.d?id=50362749

https://www.pietiek.com/raksti/tris_iemesli,_kapec_cekas_maisus_vajadzetu_publicet,_un_tris_iemesli,_kapec_tas_nenotiek

http://www.kasjaks.lv/noderigie/latvijas-evangeliski-luteriska-baznica-lelb-veiksmigi-kluvusi-par-dogmatisma-perekli

http://www.delfi.lv/news/national/politics/saskanas-deputati-atbalstis-vdk-dokumentu-izmantosanu-zinatne-bez-to-publiskosanas.d?id=50363163

You may also like...

10 komentārs

  1. RB saka:

    Paužot atbalstu Linardam Grantiņam, aicinu LRTT lasītājus izteikt (komentēt) mēdijos savu viedokli par gaidāmo tiesu.

  2. ... saka:

    Delfi,par piemeru ,man pat plusinus nelauj pielikt…
    (momentaa uzkaras lapa*.

  3. Laimonis saka:

    Rokas nost no LRTT un Grantiņa !!!

  4. AGedroics saka:

    Brauksi uz tiesu vai slēpsies zem gultas? :)))

  5. Ādolfs Nāks saka:

    gedroics , tu zem gultas nepalīdīsi ,nosprūdīsi ! :))) domā laicīgi jav…

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Ja Latvija būtu tiesiska valsts – latvieši nebēgtu no dzimtenes uz neatgriešanos!

    Smagākais kauna traips – likumības apsmiešana Latvijā, visos juridiskos aspektos!

    Tauta ir iespiesta ar seju komunistu un čekistu dubļos! (Nelikumībās).

    KGBešņiku vara balstās uz 80 gadīgo pretlatvisko praksi – nepieļaut Latvijā latviešu biedrošanos savās tradicionālajās latviešu biedrībās!

    Un to viņi panāk – aizliedzot likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtus Māmuļā! (Kliedzošākais terorisma akts, 4. maija Latvijā 1993. gada 18. februāra naktī).

    Lasīt par to ….https://tautastribunals.eu/?p=33716

    Visā pasaulē pazīst un ciena Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupu no Liepājas!

    Komunisti negrib ļaut latviešiem biedroties – kopš 1940. gada!

    Bet tauta jau visu saprot!

  7. Rūdolfs saka:

    Apsveicēji un tiesātāji ir tautas sadzīves atkritumu konteinera saturs,un tur tie nonāks.

  8. korona atnāca saka:

    Aivarītim būs jāslēpjas skapī.

  9. Armands saka:

    Nu lūk parādās taisnība iz manām aizdomām par skolu, kurā mācījos, ka lielākā daļa skolotāju bij mēsli un tādi ir arī viņu pēcteči. Inese Kausiniece jau vien parāda, kas viņa ir apmeklējot saviesigus pasākumus, kur apkārt ir vieni smerdeli i pati arī tāda.

  10. kad saka:

    Kad baltā rase bija nosisti,pirmie krodzinieki,aptēķnieki,ārsti,skolotāji u.c. ,bija dzeltenā rase ebreji…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *