KGBistu tandēms- Bičkovičs un Kalnmeiers tiesās L. Grantiņu, tātad, latviešu tautu

Ģenerālprokurora amatam virza Kalnmeieru

Ģenerālprokurora amatam varētu teik izvirzīts prokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Tiesās izskatāmo krimināllietu nodaļas virsprokurors Ēriks Kalnmeiers.Agnese Margēviča, 15.6.2010

Latvijas žīdi

Augstākās tiesas (AT) priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs nolēmis Saeimai apstiprināšanai ģenerālprokurora amatā virzīt prokuroru Ēriku Kalnmeieru.Raitis Puriņš, Dienas Mediji

Augstākās tiesas (AT) priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs nolēmis Saeimai apstiprināšanai ģenerālprokurora amatā virzīt prokuroru Ēriku Kalnmeieru. I.Bičkovičs savu izvēli pamatoja ar Kalnmeiera profesionalitāti, kompetenci un izpratni par procesiem prokuratūrā, vēsta diena.lv.

Laikraksts Diena iepriekš rakstīja, ka pret viņa kandidatūru neiebilstu apsūdzētais Ventspils mērs Aivars Lembergs.

01.11.1993.-06.04.1994. – jurists A/S Parex banka

L. Grantiņš

To visu zinot mēs saprotam, ka E. Kalnmeiers politiski ir FIKTĪVA PERSONA,- lelle komunistu čekistu rokās. Lembergs taču bija kompartijas nomenklatūras pārstāvis, kurš deva pavēles VDK !

Uzmanību- Latvānijas demokrātija darbības procesā !

AT tiesnesis, čekas darbinieks Bičkovičs(žīds- kurš nelikumīgi ieguvis LR pavalstniecību), ar paša izvirzīto uzticības personu E. Kalnmeieru, kurš arī ir šī tiesas procesa uzturētājs, tiesās H- 86 dibinātāju L. Grantiņu !!! Apsūdzības ierosinātāji: čekists, slepkava, komunists Aivars Borovkovs(krievžīds) un Rihards Bunka(kievžīds), kurš ir čekas virsnieka- komunista Andra Bunkas(Godmaņa apsardzes bandas dibinātājs un fīrers) audžudēls ! A. Borovkovs 1986. g. piedalījās H- 86 iznīcināšana- L. Grantiņa un R. Bitenieka arestēšanā.

Šeit Astrīdas Babānes LIECĪBAS H- 86 par noziedznieku Rihardu Bunku

Astrīda Babāne:
Es agrāk biju ievēlēta Latvijas juristu apvienībā par priekšsēdētāja (R.Bunkas) vietnieci. Pati vadu biedrību “Par taisnīgumu un atklātību” un Lombardu asociāciju.
R.Bunkam šausmīgi nepatika manas biedrības centieni uz atklātumu. No manis kā vietnieces, ļoti daudz kas tika slēpts.
Es tiku pazemota un izmesta no LJA.
Man jau ir nodzīvoti 76 gadi, es ļoti baidos no R.Bunkas, ko viņš var ar mani izdarīt.
No tā mazumiņa, ko es (būdama marionete) dabūju zināt, varu apstiprināt vairāku LJA apakšvienību nepārtrauktu uzmanību par “Tautas tribunāla” aktivitātēm. LJA gandrīz pilnībā sastāv no visdažādāko spēka struktūru pārstāvjiem.
Mēģināšu aprakstīt ko es biju sapratusi, pirms mani izmeta. Bunkas biedrība ir ļoti plaša ar sazarotu struktūru (atšķirībā no Borovkova maziņās kompānijas). Starp visām biedrības nodaļām visietekmīgākais ir LJA Sadarbības sektors (SS) ar daudzām grupām. Grupā SS15 ir apvienoti vairāki represīvo struktūru tiesību doktori. Grupu SS15 vada majors Ēriks Treļs (agrākais Kārtības policijas priekšnieks Centra rajonā), kurš veica ekspertīzi Jūsu lietā. Grupu SS12 vada kapteinis Vjačeslavs Kļičevs Centrālcietuma darbinieks, kurš izdarīja kratīšanas Jūsu kamerā 203 (Jūsu logi pirmajā stāvā bija pavērsti uz pārtikas bloku) un uzņemšanas nodaļā (Vokzaļčiks).
Jūsu meklēšanas lieta bija pie bijušā Bunkas vietnieka Valsts policijas centrālā aparāta darbinieka majora Ingusa Vītoliņa, kurš tagad darbojas grupā SS13. Jūs nesen publicējāt bildi, kur I.Vītoliņš un R.Bunka stāv kopā ar Saeimas deputātu I. Parādnieku.
Visas SS grupas pakļaujas LJA Sadarbības sektora vadītājam Centrālcietuma Drošības daļas inspektoram pulkvežleitnantam, pie kura kabinetā Jūs uz seifa stūrī redzējāt F.Dzeržinska bildi.
Es pati dzirdēju kā šo situāciju apsmēja savā starpā Bunka un LJA nodaļu vadītāji.
Vēl es zinu, ka cietuma Uzraudzības daļas priekšnieks vada Sadarbības sektora grupu SS14. Vēloties izkalpoties Bunkam, sūtīja SS14 dalībnieku Sergeju Mahņovu vērot Jūsu tiesas procesu. Mahņovs pats ir Abrenes ielas tiesas darbinieks, bija saņemis komandu izlikties sēdē par apmeklētāju. Vienlaicīgi, Jūsu tiesas procesu uzmana grupa SS33 ar Igoru Lukjanovu priekšgalā.
Es ilgstoši pretojos pretekļa Lukjanova uzņemšanai LJA. Man ir zināms, ka grupā SS33 ietilpst cilvēki, kuri piesūtīti klāt Viloram Eihmanim un Mārim Bērziņam. Detaļas no manis tika slēptas. Man kļuva skaidrs, ka visi, izņemot Jūsu lietas izmeklētāju, ir LJA biedri. Vēl man ir zināms, ka Sadarbības sektora “štāba grupu” – SS23 – vada arī Centrālcietuma virsnieks no Resocializācijas dienesta. Bet man nav nekādas informācijas par viņa aktivitātēm pret Jums. Zinu, ka no grupas SS23 pie manis bija piesūtīta Signe Briška, kura par mani visu ziņoja SS23 šefam, tas Sadarbības sektora (SS) šefam, SS šefs ziņo par visu grupu paveikto Valdei. Tik tālu par Sadarbības sektoru. Šobrīd LJA valde ir visšausmīgāko neliešu savārstījums. Tur kopā ar Bunku ir pulkvedis Aigars Evardsons bijušais Policijas koledžas direktors. Nodevējs ! Man smaidīja un vienlaicīgi balsoja pret mani. Valdē ir pulkvežleitnants Oskars Liepa, kura personība ir tik mīklaina, ka pat man īsti nebija zināms no kura dienesta viņš ir. Dzirdēju, ka Oskars Liepa agrāk bija no Zatlera apsardzes, bet kur tagad – nezinu. Viens no redzamākajiem valdes neliešiem ir majors Armands Logins (bijušais Kārtības policijas biroja priekšnieks centrālajā aparātā). Man ir pilnīgi precīzi zināms, ka Armands Logins ir Vladimira Vaškeviča juridiskais pārstāvis. Loginam ļoti nepatika mani aizrādījumi par braukāšanu uz Austriju pie Vaškeviča, un viņš pat vairāk par Bunku centās mani izmest no biedrības. Vēl valdē ir kaut kāda virsleitnante Dace Tarasova. Jauna, centīga vientiesīte, skatās Bunkam mutē. Pirms ievēlēšanas valdē, darbojās grupā SS23. Tas bija par valdi. Valdei ir pakļauta arī tā sauktā LJA Pārstāvju nodaļa. To vada dzelzs lēdija Barba Girgensone. Nodaļa viscauri sastāv no dažādiem pagoņainiem cilvēkiem. Piemēram, LJA pārstāvis KNAB padomē ir bijusī Robežsardzes priekšnieka palīdze majore Kitija Bite (viņa ir arī KNAB priekšnieka atlases komisijas locekle kopā ar Borovkovu un citiem). Pārstāve Ministru kabineta sabiedriskajā padomē ir policijas majore Kristīne Rupeika. Pārstāve Rasnača TM Krimināltiesību darba grupā bijusī Policijas akadēmijas pasniedzēja Larisa Saukāne. Pārstāve Rasnača TM Administratīvajā darba grupā Lielvārdes policijas priekšniece Ineta Lilinfelde. Iekšlietu ministrijas sabiedriskajā padomē LJA pārstāvis ir policijas majors Juris Matisāns no ieroču kontroles dienesta. Un vēl par pārstāvjiem dažādās vietās ir daudzi citi līdzskrējēji, kuru aktivitātēm nespēju izsekot: majors Jūlijs Počs – Brasas cietuma Uzraudzības daļas priekšnieks, kapteinis Pēteris Dedelis – Cietumu sistēmas Mācību centra priekšnieks, kapteinis Inguss Kudiņš, majore Laura Apine no Valsts policijas iekšējās drošības daļas un vēl daudzi citi man mazāk zināmie visādu sugu drošībnieki. Tas par Pārstāvju nodaļu.
Bez Sadarbības sektora un Pārstāvju nodaļas, Latvijas juristu apvienībā darbojas Perspektīvo risinājumu nodaļa. Neskatoties uz šķietami nevainīgo nosaukumu, nodaļa savas ietekmes ziņā ne ar ko neatpaliek no Sadarbības sektora (SS) un Pārstāvju nodaļas ! Pateikšu tikai to, ko skaidri zinu. Tur darbojas Latvijas pasta Drošības šefs majors Erlends Čiuča, bijušais Valdības apsardzes dienesta priekšnieks Andris Bunka, bijušais Robežsardzes priekšnieks Ivars Redisons, bijušais Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks, bijušais Iekšlietu ministra vietnieks Imants Pličs (Važņa vietnieks).
Es jau no janvāra esmu izslēgta no LJA un varu nezināt precīzi par kādu jaunpienācēju. Esmu dzirdējusi, ka tur uz sēdēm nāk vēl Gunārs Kūtris, Tālavs Jundzis. Nezinu vai viņi arī ir tajā pašā LJA nodaļā vai varbūt vēl kādā citā. Bunka kopā ar līdzgaitniekiem visu laiku paplašina organizāciju. Ļoti bieži cilvēki no dažādām LJA nodaļām var nezināt viens par otru, ka abi ir biedri vienā organizācijā. Formāli, kā vietniece, es atbildēju par lietvedību un konferenču rīkošanu. Bet arī esot malā no galvenajām lietām, bieži dzirdēju kā R. Bunka ar līdzskrējējiem uzjautrinās par “Tautas tribunālu”. Bet es dzirdēju arī reālus faktus par Bunku. Kad R. Bunka dienēja Iekšlietu ministrijā, ministre L.Mūrniece uzsāka uz R. Bunku dienesta izmeklēšanu. Izmeklēšanas veicēja – majore Anda Seile – pakārās 22.04.2010. Dienu pirms izmeklēšanas beigām. Kad Bunka bija Drošības daļas priekšnieks, 2013.gada 14.septembrī Centrālcietumā tika nospīdzināts līdz nāvei ieslodzītais tieši brīdī, kad pa cietumu staigāja Eiropas pretspīdzināšanas komisija. Tagad tos darbiniekus/sitējus tiesā, 6.jūnijā bija vēl viena tiesas sēde. Interesanti, ka lietu par ieslodzītā nosišanu izmeklēja Centrālcietuma izmeklētājs majors Dmitro Kņazevs no LJA SS14. Šogad Daugavpils cietumā izdarīja pašnāvību ieslodzītais slepkava, kurš baidījās iziet no kameras uz videokonferenci ar R. Bunku.
Es apzinos, ka man ir zināma tikai maza fragmentāra daļiņa no visa notiekošā. Tas man liek nojaust kādi varētu būt patiesie Latvijas juristu apvienības apmēri. Gandrīz visas spēka struktūras sastāv no LJA biedriem.
Latvijā nenotiek vairs neviens kaut cik nozīmīgs notikums, par kuru nezinātu LJA. Un tas mani iedzen paniskajās bailēs.

Šīs Astrīdas Babānes LIECĪBAS aizvilks visu šo Bunkas & Borovkova & Kalnmeiera & Co bandu uz KARĀTAVĀM ! Nāvi latviešu tautas slepkavām !

Vai tagad JŪS sapratāt, ar kādu ienaidnieku jācīnās Tieslietu ministram Jānim Bordānam ! Ja Augstākie spēki viņam nestāvēs blakus, tad iznākums var būt bēdīgs ne tikai pašam Bordānam un viņa komandai, bet visai latviešu tautai ! Augstākie spēki J. Bordānam stāvēs klāt tikai tad, ja viņš pastāvēs PATIESĪBĀ ! I. Bičkovičs, E. Kalnmeiers, R. Bunka, A. Borovkovs, S. Ģirģens, E. Levits, K. Kariņš & Co(G. Kūtri. T. Jundzis. J. reiniks…) ir monolīta čekistu- cionistu banda, lai likvidētu latviešu tautu !

X stundā, par kuru tik briesmīgi uztraucas Pabriks, šie sātaniskie deģenerāti tiks nosisti kā aptrakuši zvēri !

12.02.20

You may also like...

5 komentāru

  1. vecāka sieviete saka:

    Ar pastu tiešām ir notikušas brīnumu lietas. Vēstules no Amerikas tantes bieži pienākušas bojātā veidā, nesen Ziemassvētku apsveikums vispār nepienāca, toties p.k. bija iemesta sveša paciņa uz citu adresi.
    Varētu domāt, ka kādiem interesē, ko raksta vēstulēs pensionāres… Starp citu, tā Amerikas tante vēlēšanās atbalstīja Bordānu. Kaut nu nepieviltu.

  2. informācia saka:

    FKTK priekšsēdētājs Putniņš savu jurista karjeru sācis būvēt 90. gadu beigās advokāta Zigmunda Spādes birojā, kas savulaik laikraksta Diena pētījumos minēts kā viens no smadzeņu centriem aiz LK privatizācijas shēmas izstrādes un īstenošanas 2001. – 2002. gados. Spādes birojs savulaik ticis pilnvarots pārstāvēt Yelverton Investments intereses Ventspils tranzītuzņēmumu ķēdes centrālajā uzņēmumā a/s Ventbunkers. Par Yelverton Investments ir aizdomas, ka patiesā labuma guvēji tajā ir Lembergs un viņa dēls Anrijs. Tieši pilnvaru pārstāvēt šo Nīderlandē reģistrēto firmu 2004. gada novembrī saņēmis Putniņš, kurš togad novembrī kļuva par Ventbunkera padomes priekšsēdētāja vietnieku.

  3. Re kā saka:

    “Ar A.Borovkova atļaujām izvesti vai iznīcināti daudzi VDK dokumenti, kā arī tehniskie līdzekļi. Atbildot uz jautājumu par VDK dokumentu atlasi un iznīcināšanu, K.Rancāns komisijai teica, ka tika izpildīti atsevišķi mutiski norādījumi. Nebija nedz oficiālu rakstveida norādījumu nedz oficiālu mutisku norādījumu. Visus norādījumus deva Borovkovs un pulkvedis, kas bija atbraucis no Maskavas. ”

    Avots no 5.Saeimas sēdes:

    http://www.saeima.lv/steno/st_94/st0809.html

  4. !!! saka:

    Nākamnedēļ kļūs skaidrs – vai Latvija tiks iekļauta naudas atmazgātāju „pelēkajā sarakstā”. Jau vien tas, ka Latviju var iekļaut šajā sarakstā dod pamatu prasīt atbildību no Latvijas valdības, emaz nerunājot par veselu rindu prokuroriem, knabistiem, sabistiem un citiem specdienestiem.

  5. >>> 2020. gada 12. Februar um 23.56 Uhr saka:

    Kaut kā nesaprotu jūsu paniku par
    iekļaušanu naudas atmazgātāju
    „pelēkajā sarakstā” !
    Tas saraksts ir žīdu banķieru spēlītes
    tautu apmaušanai lai izpumpētu vairāk
    un vairāk naudas no tautām.
    Paldies Dievam, ka ātrāk iekļautu – vismaz
    uz kādu laiku piebremzētos visādu
    “investoru” spietošana(izlaupīšana) Latvijā !
    Jeb esat “viens no spēlītes dalībniekiem” ?

    Ko labu esat līdz šim dzirdējis par prokuroriem,
    knabistiem, sabistiem un citiem specdienestiem
    bez miljonu izlaupītāju aizsardzības ?
    Vai netā lasāt tikai oficiālos melus ?
    Jauni OIK-i tiek izgudroti katru mēnesi un
    dažādās nozarēs…
    Vai kāds no tiem sacerētājiem iesēdināts uz
    ilgāku laiku pēc nopelniem ?

    Laikam esiet “likumīgais trollis” ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *