J. Zīverts. Latvieši pasaulē, vēlesim atbildīgi

Zaļš, tautastribunals.euJānis Zīverts, Priedītis, komunists, žīdi, boļševiki, slepkavasLatvieši pasaulē !

Letiņi pašu mājās !

Ceturtdaļu gadsimtu atpakaļ dziedājām: latvieši mēs visi esam- ailādi- līdi- lū,

Un smago krievu jūgu nesam ailādi- līdi- lū… .

Tagad, gandrīz ceturtdaļu gadsimta esam it kā neatkarīga valsts, it kā suverēna, it kā brīva, it kā… . Runājot par brīvību jāsecina fakts, ja cilvēks neatbrīvojas no savas verga dvēseles, nav un nekad nebūs brīvs, lai kur arī nebrauktu pasaulē laimi meklēt.

No sevis nav iespējams aizmukt !

Un tādu šeit ir lielākais vairums, ap 90%. To pierāda tas, ka esam ES nabadzīgākā valstiņa, kura kā sakaltis sūdu kankals velkas ES  “govs” astē ! Krievu jūgs it kā beidzies un patreiz,  jau gandrīz ceturtdaļgadsimta, esam savas gļēvās verga dvēseles jūgā, kuru velkam un kurā velkamies kā uz nāvi notiesātie.

Šodien modē senais sauklis: -maizi un izpriecas !

Tās ir ilūzijas, kuras piesedz latviešu tautas ceļu uz nekurieni… . Nāk prātā kaut kur dzirdētie vārdi:- tumša nākamība priekšā, nezinu kurp nokļūšu… .

Jā, mūsu tautā ir slaveni un talantīgi cilvēki, gan sportisti, gan kultūras darbinieki, gan ārsti, zinātnieki un vēl un vēl !

Ja mēs visi pastāvētu par mūsu valsts nākotni, kurā nedrīkst būt netaisnība, meli, liekulība, varaskāre utt., mūsu valsts uzplauktu, kā tas jau reiz ir bijis, Latvijas zelta laikā- ULMAŅLAIKĀ !!!

Nāk vēlēšanas un gaisā jau jūtama politisko līķu dvaka ar šleseriem, godmaņiem, repšēm utt. priekšgalā. Laikam aptrūcis “skanošais” un cer atkal iegrābties mūsu visu kabatās.

Šī pieredze viņiem ir pārpārēm, īsti speči.

Varbūt tomēr pārmaiņas pēc mēģināsim pakustināt katrs savas “pelēkās šūniņas”(misjē Puaro), protams, ja tādas vēl kādam saglabājušās.

Tādu valstiņu kā Latviju, kura nonākusi “pupu mizu” statusā, var glābt vienīgi nacionālas idejas un darbība latviešu tautas un Latvijas valsts labā !

Un tādu spēku es patreiz saskatu VL! (Nacionālā Apvienība).

Pārējam visam nav nekāda nozīme !!! Pupu mizas un nekas vairāk. Ja arī šoreiz nolaidīsim “pūdeli”, sekas var būt neatgriezeniskas.

Vienkārši- beigsim eksistēt kā tauta.

Tā vot vi(ņ)š i(r) !

Jānis Zīverts- latvietis no Ventiņiem, pilsētas, kura vēl arvien ieskauta MIGLĀ SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ.

18.08. 2014.

====================================================================

Žīdi,Putins,Reiniks, ĀboltiņaVot ona- židovščina.

Latvijā šai izdzimteņu bandai ir tikpat liela teikšana- ar borovkovu un godmani priekšgalā:

https://www.youtube.com/watch?v=o8biT_h2huI

jānis vanags,eva ālere, tālivaldis tālbergs,aleksejs ļedjajevs,aivars garda,juris lapinskisgodmanis,bērziņš,borovkovs,reiniks, Grantiņš, Bitenieks.

You may also like...

3 komentāru

  1. annamarija saka:

    Ja vien kāds varētu izskaidrot, kāpēc NA atbrīvojās no tieslietu ministra Bordāna…
    .
    .
    Admins
    Bordāns ir Latvijas Ceļa radīts “auglis”. NA no viņa neatbrīvojās. Pēc VDK pavēles viņš aizgāja, lai dibinātu un šķeltu latviešus. Viņa uzstāšanās “Suņu būdā” izsaka visu.

  2. Aivars Gedroics saka:

    Bordānam ir tipiski aziātisks purns!

  3. Pilsonis saka:

    Visu notikumu alfa-omega ir bijušie komunisti-karjeristi. Viņi vienkārši vēlējās parsēsties no melnas Volgas (kas viņiem nepider)uz melnu “Mersi”, kas viņiem pieder, jo privātīpašumd tak ir svēts. Tāpēc tika sarīkota “perestroika” un”glasnostj”.
    Ko tur īsti Gorbačvs ar Reiganu Maltā uz kuģa sarunāja? Savulaik Berklavs netīšām LA izmuldējās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *