Šie asinssuņi ir jāiznīcina bez aizsprieduma

www.tautastribunals.eu-12Rihards Bunka, A. Borovkovs, Reiniks LRTTViss, kas notiek materiālajā pasaulē, ir jau noticis fakts Garīgajās sfērās. Tāpēc daudzas lietas it kā dublējas, jo vienādi notikumi vienlaicīgi notiek vairākās vietās un dažādi cilvēki vienlaicīgi vienādi runā.

Var sacīt, ka notikumi vienkārši virmo gaisā.

Rihards Bunka, Andris Bunka, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis,Jānis Reiniks, Āboltiņa, LRTT, ST, SaeimaTikko kā iepriekšējā rakstā pieminēju, ka Liepājā(protams arī visā Latvijā) viss ir sagatavots, lai izrēķinātos ar latviešiem, ja notiktu Putina invāzija Latvijā. 5. kolonna ir pārņēmusi 100%tīgi visus valsts svarīgākos „posteņus”. Tie ir krievžīdu okupanti(KGB atkritumi) un vietējie komunistiskie bandīti.

Var pat just to pretīgo asins smārdu no tālajiem „četrdesmitajiem”.

Nepārprotami, ka viņi(krievžīdi) gaida uz šo: http://www.delfi.lv/news/world/other/putins-ir-iedzinis-sevi-sturi-un-var-kerties-pie-netiram-lietinam-baltija-bridina-lukass.d?id=44837810

============================================================================

Šoreiz apskatīsim mums jau pazīstamā krievžīda Riharda Bunkas asinsdarbus. Kā jau šeit ir bijis minēts, Bunkas māte(lai velns par viņu rūpējas Elles kambaros) bija baltkrievu izcelsmes KGB darbiniece un tēvs arī viens no viņiem- krievžīdiem. Uzaudzis šis degradants ir pie latviešu izcelsmes čekista un komunista Andra Bunkas.

Tātad, ģenētisks asinssuns- slepkava !

Dzērumā pats izmuldējies, ka kopā ar patēvu komandē „apkalpojošo personālu”. Šis personāls ir tas, kas izpilda pagrīdes Kompartijas pieņemtos lēmumus, proti, nevēlamo personu likvidāciju. Par to plašāk var lasīt iepriekšējos šīs i- vietnes rakstos: http://tautastribunals.eu/?p=10663

Šis kroplais nac- jauktenis ir atradis sev īsto vietu, lai apmierinātu savas sadistiskās tieksmes. Kā redzam pēc publikācijām i- vietnē PIETIEK, tad Rihards Bunka ir Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas priekšnieks.

Tas tikai nozīmē vienu, ka viņi(krievžīdiskie komunisti) kuru katru brīdi gaida uz Putina „palīdzību”. Roka uz latviešu slepkavošanu jau tiek ieprovēta pilnīgi atklāti. Plašāk par šī slepkavas darbību variet lasīt pie „lapsas”:(spied šeit)Atkal satraucošas ziņas par notiekošo Rīgas Centrālcietumā

Viss kā toreiz- 40tajā un 41jā un kā šodien „Doņeckas tautas republikā”.

Uz QUATRO foto ir redzami galvenie Latvijas noziedznieki(krievžīdu marionetes), kurus LRTT pasludina ĀRPUS LIKUMA. Ko tas nozīmē, nav jāpaskaidro, bet ja kāds nezina, tad īsi paskaidrošu: Tas nozīmē to, ka šos izdzimteņus var likvidēt bez tiesas sprieduma un par to nekas nedraud.

Šodien vēl ir viņu laiks, jo viņi pašTĀLAVS-JUNDZIS-IMANTS-PLĪČS-IVARS-GODMANIS-RIHARDS-BUNKAAIVARS-BOROVKOVS1i ir pie teikšanas, bet tas drīz beigsies.

FOTO: Šeit redzamie, latviet, ir mūsu tautas slepkavas:http://tautastribunals.eu/?p=10663

Brīdī, kad Putina bandas taisīsies pāriet Latvijas robežu, šie kropļi nekavējoties ir jālikvidē.

Arī es nekavējoties būšu tur, kur man jābūt- pie manas tautas- pie slepkavu iznīcināšanas.

Un man ir bezgala daudz par ko „atmaksāt” šiem sarkanajiem KGB asinssuņiem!

Drīz, latviet, būs lielā atmaksas stunda, tad nepalaid garām arī tu šo iespēju.

Neviena pasaules tiesa šos slepkavas neaizstāvēs, jo viņi ir nolādēti kopš dzimšanas.

Bet, ja vēlies mazliet atslābināties pēc tik „melnas ziņas”, tad izlasi šo: http://tautastribunals.eu/?p=12739

Tici, latviet, mēs viņus visus iznīcināsim !

14.08.14.   L. Grantiņš

Latvija, H-86, LRTT

 

Valsts prezidentam, Saeimas deputātiem, Ministru prezidentei.

REZOLŪCIJA.

Mēs, Baltijas valstu ( Lietuvas, Latvijas, Igaunijas ) bijušo politieslodzīto, NPK dalībnieku un no Vaidavas izsūtīto atceres pasākuma, kurš notika 2014. gada 25., 26.jūlijā Kocēnu novada Vaidavā,  dalībnieki aicinām novērst netaisnību un labot pieļauto kļūdu pēc Okupācijas deklarācijas pieņemšanas, neveicot deokupāciju un iesākot dzīvē neiespējamo – naturalizāciju un integrāciju.

Aicinām griezties ANO pie mūsu okupācijas līdzvainīgajām valstīm – ASV, Anglijas, Vācijas, lūdzot palīdzību DEOKUPĀCIJAS jautājumā. Tās nepieciešamību pastiprina arī fakti, ka Ukrainas notikumu iespaidā  Latvijā okupācijas laikā nelikumīgi iebraukušie  destabilizē valsts stāvokli, radot draudus Latvijas valstiskajai neatkarībai.

Rezolūcija pieņemta tikšanās laikā Vaidavā.

26. 07. 2014.

Vaivada, Latvija, Igaunija, LietuvaPielikumā paskaidrojums.

PAMATOJAMIES

–          uz Hāgas ( 1899., 1907.) un Ženēvas ( 1949 .) Konvencijas nostiprinātajiem  karadarbības noteikumiem un paražām;

–          ANO Ģenerālās Asamblejas rezolūciju 3314 ( 1974 .), kurā tiek noteikts agresijas jēdziens;

–          ANO Ģenerālās Asamblejas rezolūcijām 3 ( 1946. ) un 170 ( 1947. ) par kara noziedznieku izdošanu un sodīšanu, rezolūciju 95 (1946. ),kurā apstiprināti starptautisko tiesību principi, kā arī rezolūcijām 2184 ( 1966. ) un 2202 ( 1966. ), kurās skaidri tiek nosodīts, kā noziegums pret cilvēci, vietējo iedzīvotāju ekonomisko un politisko tiesību pārkāpšana, ārzemju imigrantu nomitināšana, kā arī vietējo iedzīvotāju vardarbīga pārvietošana uz citiem reģioniem;

–          ANO Konvenciju par noilguma nepiemērošanu kara noziegumiem un noziegumiem pret cilvēci ( 1968. ).

–               ATSAUCOTIES uz LR Augstākās Padomes Deklarāciju par neatkarības atjaunošanu ( 1990. ), kurā noteikts, ka PSRS 1940.g. 17. jūnijā militārā agresija ir starptautisks noziegums, kura rezultātā Latvija  tika okupēta;

–          Konstitucionālo likumu „Par LR valstisko statusu”( 1991. ), ar kuru tiek atjaunota LR neatkarība;

–          Baltijas Asamblejas Nobeiguma dokumentu 9875 ( 2003. ), kurā Eiropas Padomes Parlamentārā Asambleja aicināta izmeklēt un starptautiskā līmenī nosodīt totalitārā komunistiskā režīma noziegumus;

–          LR Saeimas Deklarāciju „Par LR okupāciju” ( 1996. ), kurā PSRS militārā agresija kvalificēta kā starptautisks noziegums un kurā aicina pasaules valstis un starptautiskās organizācijas palīdzēt Latvijai likvidēt okupācijas sekas.

You may also like...

10 komentārs

  1. neklusēsim! saka:

    Kāds raksts, kas parāda, kā apmēram negodīgo juristu Rihardu Bunku atmasko godīgie juristi, kas kopā studējuši, strādājuši, daudz zina un neklusē ne par Rihardu Bunku, ne par “apkalpojošo personālu” viņam apkārt. Klusē tikai Aivars Garda (komunists, padomju laika divkosīga pelēcība un karjerists), Aivars Borovkovs (komunists, padomju laika divkosīga pelēcība un karjerists), Ivars Redisons (komunists, padomju laika divkosīga pelēcība un karjerists) un citi nelieši, kas izlikās un turpina izlikties par latviešu draugiem un neko reāli nedara, lai apkarotu nelietīgos juristus tiesu sistēmā.

    http://pietiek.com/raksti/neoficiala_informacija_ieslodzijuma_vietu_parvalde_versusies_dp_par_sarunu_noklausisanos_centralcietuma

    Neoficiāla informācija: Ieslodzījuma vietu pārvalde vērsusies DP par sarunu noklausīšanos Centrālcietumā (tas gan nav nekas jauns, jo par to zinoši cilvēki runāja jau sen)

    PIETIEK
    14.08.2014.
    Vairāki savstarpēji nesaistīti avoti Pietiek ir apliecinājuši, ka Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure (attēlā) vērsusies Drošības policijā saistībā ar ziņām par nelikumīgu telefonsarunu noklausīšanos Rīgas Centrālcietumā, ko, iespējams, veikuši cietuma Drošības daļas darbinieki. Pati Spure šo informāciju neapstiprina, taču arī nenoliedz, norādot, ka pārvaldei ir operatīvās darbības subjekta tiesības.
    Pietiek pēdējā laikā vairākkārt informējis par no sabiedrības slēptām norisēm Rīgas Centrālcietumā, kas jau tradicionāli ir “visproblemātiskākā” ieslodzījuma vieta Latvijā, kā arī Jelgavas cietumā. Nu šīm ziņām pievienojusies informācija par nelikumīgu telefonsarunu noklausīšanos.

    Pietiek avoti ziņo, ka neoficiāla informācija par iespējamu ne tikai ieslodzīto, bet arī cietuma darbinieku sarunu kontroli, kas pārsniedz likumā noteiktās normas, cirkulējusi jau ilgāku laiku, un saistībā ar to minēti konkrēti cietuma Drošības daļas darbinieku vārdi.

    Nu, pēc neoficiālām ziņām, Spure ar šo informāciju un, iespējams, arī konkrētākiem faktiem vērsusies Drošības policijā. Viņas pašas komentārs par šīm ziņām, atbildot uz Pietiek jautājumu, ceturtdien bija ļoti izteiksmīgs:

    “Ieslodzījuma vietu pārvaldē (turpmāk – Pārvalde) 2014. gada 14. augustā saņemta portāla Pietiek.com e-pasta vēstule (turpmāk – Vēstule) par iespējamo Pārvaldes priekšnieces tikšanos ar Drošības policijas pārstāvjiem [patiesībā – par vēršanos ar iesniegumu par sarunu noklausīšanos].

    Pārvalde, iepazīstoties ar Vēstulē norādīto, sniedz šādu informāciju, ka, pamatojoties uz Ieslodzījuma vietu pārvaldes likuma 2. panta ceturto daļu Pārvaldei, ir operatīvās darbības subjekta tiesības, lai veiktu noziedzīgu nodarījumu profilaksi, novērstu un atklātu tos, noskaidrotu noziedzīgu nodarījumu izdarījušās personas un pierādījumu avotus.

    Kā arī saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 54. panta pirmo daļu Iestādes sadarbojas, lai veiktu savas funkcijas un uzdevumus. Ņemot vērā iepriekš minēto, Pārvalde citus komentārus nesniedz.”

    Savukārt Drošības policija pagaidām nav sniegusi vispār nekādus komentārus. Kā zināms, tā jau izmeklē sarunu noklausīšanos citā valsts kapitālsabiedrībā – Starptautiskajā lidostā Rīga.

    Pietiek jau informējis, ka Drošības policijas darbības, jau vairāk nekā septiņus mēnešus izmeklējot kriminālprocesu par noklausīšanos Starptautiskajā lidostā Rīga, rada iespaidu par lietas novilcināšanu un centieniem to izbeigt bez sekām skandalozajam drošībniekam Raimondam Lazdiņam, kuru šī skandāla dēļ pērnajā decembrī atstādināja no lidostas Drošības departamenta vadītāja amata.

  2. zināšanai saka:

    Ivars Godmanis, Ilze Pētersone Godmane, Aldis Lieljuksis, Andris Bunka, Vilhelms Kozlovskis, Aivars Borovkovs, Aldis Alliks, Gvido Zemribo &Co, satiekoties kafejnīcā Latvijas Juristu biedrības sapulcītēs un citur, ir kā viena liela ģimene, kas līdzīgi bijušajam Augstākās tiesas priekšsēdētājam Andrim Guļānam sevi uzskata par dieviem, bet pārējos par mudakiem, neveiksminiekiem un plānā galdiņa urbējiem.

  3. Repatriants saka:

    Tomeer veelams buutu shos un citus nodeveeju lopus tiesaat atklaati un publiski pakaart par ziimi Taisniibas uzvarai un par biedu nakamajiem kangariem un nodevejiem!
    .
    .
    Admins
    Jā, tas būtu vēlasms, bet brīdī, kad tautas dusmas “uzsprāgs”, tad Tiesiskums nebūs, būs rēķinu noslēgšana.

  4. ar laiku viss nāk gaismā saka:

    Sadarbības fakta ar VDK pierādīšana caur tiesu izgāzusies, pārliecināts advokāts Muciņš.

    Esam izgāzušies ar personas sadarbības fakta ar PSRS izlūkdienestiem pierādīšanu tiesas ceļā, piektdien intervijā laikrakstam “Neatkarīgā Rīta Avīze” atzīst viens no tā dēvēto čekas maisu izņēmējiem, daudzu likumu un likumdošanas priekšlikumu autors, bijušais Saeimas deputāts, advokāts Linards Muciņš.

    „Ar šādu jautājumu pierādīšanu tiesas ceļā mēs esam izgāzušies, jo ļoti maz personu ir atzītas par čekas aģentiem. Tiesā darbība vai sadarbība ar izlūkdienestiem ir jāpierāda. Ne jau visi bijušie gāja tiesāties, un ne jau visi startēja amatos, kuros viņiem pēc likuma tas liegts. Ir cilvēki, kuri ir ilgstoši klusējuši, un tagad viņi uzpeld, kandidējot amatos. Neapšaubāmi, jautājumi rodas, un, ja man būtu teikšana, es liktu papētīt arī tos ordeņiem apkārtos vīrus, kuri 9. maijā dodas pie pieminekļa un saņem Krievijas pensijas. Liela daļa no viņiem nav cīnījušies Otrā pasaules kara frontē, bet gan sēdējuši frontes aizmugurē un sargājuši koncentrācijas nometnes ar sievietēm un bērniem, un šāvuši nepilngadīgajiem mugurā,” laikrakstam atzinis Muciņš.

    Viņš arī norāda, ka Saeimas deputātu kandidāti – PSRS un Krievijas izlūkdienestu darbinieki un līdzstrādnieki – jāatmasko vispirms viņu politiskajiem konkurentiem.

    Bijušajiem vai esošajiem ārvalstu izlūkdienestu darbiniekiem likums liedz kandidēt un, ja rodas aizdomas par Saeimas vēlēšanu likuma pārkāpumu, Centrālajai Vēlēšanu komisijai (CVK) viņš jāsvītro no saraksta.

    Ja CVK aizdomas par likuma pārkāpumiem nerodas, tad tādas var rasties citām personām. „Tad par šādām personām CVK ziņo politiskie konkurenti. Ja CVK saņem sūdzību par to vai citu kandidātu, tā nosūta saņemtās ziņas pārbaudīt kompetentiem orgāniem, kuriem ir savas metodes, kā šīs ziņas pārbaudīt,” atzīmē Muciņš.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/sadarbibas-fakta-ar-vdk-pieradisana-caur-tiesu-izgazusies-parliecinats-advokats-mucins.d?id=44847958#ixzz3ARRv7u97

    ———————–

    Jurists, bijušais Saeimas deputāts un Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs Linards Muciņš varētu “nepuņķoties” kā mazs bērns par “izgāšanos”, bet gan, kā ļoti informēts un zinošs cilvēks, aktīvi rakstīt un publiski atmaskot šos “mugurā šāvējus”, sākot jau ar Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Andri Bunku, Andri Guļānu, Jāni Skrastiņu, Jāni Maizīti, Juri Lapinski, Aivaru Gardu, Ivaru Redisonu, Anatoliju Gorbunovu un citiem veselu rindu viņam zināmām personām.

  5. šausmas, kas darās Latvijā saka:

    Kur vien parādās Rihards Bunka, Aivars Borovkovs, Aivars Garda, Juris Lapinskis vai kāds cits šīs kompānijas biedrs, tur smird.

    Atkal satraucošas ziņas par notiekošo Rīgas Centrālcietumā
    PIETIEK
    10.08.2014.

    Rīgas Centrālcietums pēdējā laikā sāk ieņemt pastāvīgu vietu dažādu krimināla un puskrimināla rakstura notikumu hronikā, – pēc ziņām par kāda cietumnieka pašnāvību, kas notikusi, iespējams, Centrālcietuma darbinieku nolaidības dēļ, nu Pietiek saņēmis informāciju par vēl diviem pašnāvības mēģinājumiem, kuri varētu būt saistīti ar cietuma Drošības daļas darbinieku rīcību.
    No vairākiem nesaistītiem avotiem Pietiek saņēmis ziņas, ka jau divas dienas pēc 22. jūlija vakarā notikušās Raivja L. pakāršanās beigt dzīvi pašnāvībā mēģinājuši vēl divi ieslodzītie, un viens no viņiem bijis 1982. gadā dzimušais Lauris J. Viņš un vēl viens cietumnieks bijuši ievietoti speciālajā kamerā – tā sauktajā “preshātā”, kur abi pārgriezuši roku vēnas. Šī kamera izveidota, lai tajā izvietotu ieslodzītos, no kuriem nepieciešamā informācija tiek “izsista” ar citu cietumnieku palīdzību.

    “Vēlos norādīt, ka Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas amatpersonas šādā veidā ir piespiedušas sniegt liecības vai citu informāciju ļoti daudziem ieslodzītajiem. Pati esmu strādājusi Rīgas Centrālcietumā, tādēļ zinu, ka šis nav ieslodzīto izdomājums vai atriebība cietuma administrācijai. Tā ir realitāte, kura liek nopietni aizdomāties par to, vai tiešām ieslodzījuma vietu administrācija var tik ilgu laiku veikt šādas prettiesiskas un krimināli sodāmas darbības un nesaņemt nekādu sodu,” – šādu skaidrojumu Pietiek saņēma no kādas lasītājas.

    Savukārt divi citi Pietiek avoti Rīgas Centrālcietumā nedēļas nogalē telefoniski apliecināja, ka patiešām cietumā esot šāda kamera, izmantotie “motivēšanas” līdzekļi neesot nekas neparasts šajā ieslodzījuma vietā, un pašnāvības mēģinājumi “motivēto” vidū esot pietiekami bieži – tāpat kā gūti nopietni miesas bojājumi.

    Pietiek lasītāja norādījusi, ka arī saistībā ar Pietiek jau vairākkārt aprakstīto Raivja L. pašnāvību esot saskatāms konflikts ar cietuma Drošības daļu: “Pieļauju, ka arī ieslodzītais Raivis L. pakārās tieši dēļ Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas amatpersonu darbībām, jo arī Raivim L. tika izteikti draudi par ievietošanu “izsitēju” kamerā, ja nesadarbosies ar Drošības daļu. Raivim L. pastāvēja konflikts ar Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas priekšnieku Rihardu Bunku, kā rezultātā uzvarēja visuvarenā Rīgas Centrālcietuma Drošības daļa.”

    Pietiek avoti ir apliecinājuši, ka vēstulē pieminētais cietuma Drošības daļas priekšnieks Bunka tiešām izmantojot “preshātu” kā argumentu, ja no kāda ietiepīga ieslodzītā nav iespējams saņemt nepieciešamo informāciju.

    “Lūdzu Jūs nekavējoties rīkoties un nepieļaut kārtējās pašnāvības Rīgas Centrālcietumā. Tuvākajā laikā arī ieslodzītais Lauris J. izdarīs pašnāvību, jo viņš neredz citu iespēju kā pretoties Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas amatpersonu vardarbīgajam spiedienam. Tādēļ, lūdzu Jūs veikt nopietnu norādīto faktu pārbaudi,” raksta Pietiek lasītāja.

    Pietiek jau ir nosūtījis oficiālu pieprasījumu Ieslodzījuma vietu pārvaldes vadībai.

    http://pietiek.com/raksti/atkal_satraucosas_zinas_par_notiekoso_rigas_centralcietuma

  6. Eduards Lunis saka:

    —Nevajag pat Centrālcietumu, bet atbrauciet uz Ķegumu! Noziedznieku banda,kura ir daudzus gadus nesodīti izrīkojusies,ir nodrošinājusies ar policijas aizsegu un PAT ACĪMREDZAMI FAKTI NETIEK ŅEMTI VĒRĀ, LAI ATTAISNOTU NOZIEDZNIEKUS DOME’!PAT PENSIONĀRI UN INVALĪDI ,,IET LIETĀ’LAI TIKAI ATTAISNOTU ŠOS NELIEŠUS!
    -Ja Jūs interesē konkrēti fakti,-tel saziņai-65038743
    UN TAS IR TIKAI TĀPĒC, KA TE NAV TIESISKUMA, VALSTISKUMA…bRĪNOS-ĶĀ ,,ŠĪ VALSTS’VAR PASTĀVĒT’TIK GADUS!? FAKTISKI JAU ARĪ ACI’MREDZAMI BRŪK…

  7. John saka:

    YouTube: Антропология сепаратизма. Русская мечта на букву Х. Divi video, kas parāda krievu zveriski mežonīgo dabu.

  8. John saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=gKFF_19kIHA Nelielai atslodzei Frontes tango.

  9. Miervaldis saka:

    Visus krievus izdzīt uz krieviju, bet Rihardu Bunku – uz šaujamo kameru!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *