Nodevēju vieta ir kloākā

H-86-2Varētu jau par šīm sīkajam “spiriņām” nerunāt, bet lietas būtība ir tāda, ka uz viņām turas lielie plēsoņas.

Tāpēc bez žēlastības ir jāatmasko visi.

=============================================

Helsinki-86 paziņojums, kurš tika izsūtīts starptautiskajām iestādēm, sacēla īstu paniku krievu, žīdu un komunistu kontrolētajās iestādēs Latvijā. Kā jau tika paredzēts, sākās aktīva cionistu un ru- šovinistu agresija pret LRTT. Tika aktivizēti viņu pakalpiņi. Sevišķa agresija tiek vērsta pret LRTT vadītāju, Helsinki-86 dibinātāju, L. Grantiņu. “Supernacionālisti” no NA Helsinki-86 paziņojumu degradēja, bet otrie “mega-supernacionālisti” no LNF vispār nepublicēja šo paziņojumu, kaut gan tas pilnībā atbilda šo VEIDOJUMU ideoloģijai. Īstenība ir tā, ka šie veidojumi nav nedz latviski, nedz arī nacionāli, jo viņi tiek vadīti no latviešus tautai naidīgiem spēkiem.

To arī LRTT skaidri PATEICA savā i-vietnē.

Aivars GardaPēc šī paziņojuma notika tas, kam bija jānotiek. Ar savām darbībām viņi pilnībā apstiprināja savu piederību mūsu tautas ienaidniekiem. Aivars Garda, protams, ka ne jau pēc savas iniciatīvas, nekavējoties pazvanīja JURISTAM, kurš bija saistīts ar Grantiņu un “draudzīgi” ieteica pārtraukt sakarus ar VIŅU, jo savādāk ar karjeru būšot pagalam.

Foto: Provokators, kurš tāds piedzimis un kura īstā vieta ir latviešu tautas vēstures kloākā. Pēdējā DDD laikrakstā viņš pilnīgi sevi  “izgaismojis”. Par to kādā no nākošajiem rakstiem.

Taisni vai asaras saskrien acīs, redzot Aivara Gardas mīlestības pārpilno sirdi.

Arī Juris Lapinskis pēkšņi vēlas izkratīt savu sirdi Juristam. Un ne tikai JURISTAM, bet tiek arī meklēti LRTT piesēdētāji, kuriem varētu “izkratīties”. LRTT savā vietnē nepārprotami pasaka par ko tiek runāts un, kas tiek nosodīts. Tas, protams, ir smags apvainojums, kas tiek izteikts NA un LNF. Lapinskis varētu savā raidījumā nolasīt APVAINOJUMU, lai klausītāji to var novērtēt. Pēc nolasīšanas īsi un korekti “apgāzt” apvainojumus.

Tas netiek darīts.

Kāpēc ?

Pavisam vienkārši: nav ko atbildēt. Raidījums tiek pārvērsts par īstu pīļdīķi ar izklaigāšanos, ka Grantiņš vienā teikumā trīs reizes esot samelojis.

Lielie cīnītāji no NA tik vien spēj kā TRIBUNĀLA i-vietne ierakstīt savas absurdās jēlības. Andersona kungs, kā viņš paziņojis Tribunāla piesēdētājam Dambītim, neesot varējis izpildīt savus solījumus tāpēc, ka par tiem viņš noteikti būtu apcietināts.

Te tev nu bija cīnītājs par Latvijas gaišo nākotni !

Šeit pieminētie ir pieskaitāmi pie Jāņa Rožkalna tipa cīnītājiem. Lai tas būtu labāk saprotams, tad citēšu Rožkalna teikto par 1987.g.14. jūnija notikumiem: “Grantiņš sēdēja cietumā, bet mēs riskējām !”  Kaut ko tik „oriģinālu” pat Platonam nebūtu ienācis prātā pateikt. Un arī par risku Janka samelojās. Riskēja citi, bet Jānis pa gabalu visu “knipsēja”, nu tieši tā, kā šodien to dara Aivars Borovkovs.

Tā redzi, Andersona kungs, ar pieķēzītām biksēm, protams, ka nekas prātīgs nevar sanākt.

Atgādināšu šiem “taisnības” cīnītājiem: “Pienāks diena, kad JURISTS sēdēs pie latviešu tautas GODA GALDA, bet tādi “gardas” un viņam līdzīgie tiks iemesti smirdoša nodevības kloākā kopā ar Krievijas impēriju.”

Šeit pieminētie ir tikai mazās zivtiņas, bet nedēļas nogalē parunāsim par “haizivīm“.

Un,- ne tikai parunāsim, bet novēlēsim tām ceļu uz Elli.

LRTT 22.06.12

Pielikums speciāli NA valdes loceklim Aivaram Andersonam

Aivars AndersonsAndersona kungs, tu esi viens no tiem, kurš labprāt plūc augļus no augļkoka, bet kopt to vai maksāt par šiem augļiem nevēlas. Cik labprāt jūs “merkūristi” norejat darītājus, lai paši izliktos balti. Kad vairākas reizes pēc tavas lielīšanās “par viszinību” lūdzu tev nosaukt cilvēku vārdus, kuri Atmodas laikā piedalījās attiecīgajās sēdēs, tu vienmēr sacīji: vēlāk….vēlāk…,vienmēr vēlāk.

Tu un tava NA neatbildēja uz manu priekšlikumu par apvienošanos.

Tu un Lapinskis atteicās atmaskot provokatoru, jo viņš izrādījās jūsu cilvēks.

Sen jau sapratu, ka tu neesi tas, par ko uzdodies.

Un pēkšņi tu E. Dambītim saki, ka par tādu informāciju tevi nekavējoties arestētu ! Te nu ir jāsaka: prātiņ, nāc mājās. Bet, ja tu kalpo kādam “kantorim”, tad tava atbilde bija loģiska, jo par kolēģu nodošanu neviens pa galviņu neglaudīs.

Lai atgūtu Brīvību un Taisnību, par to ir dārgi jāmaksā. Ar arestu, piekaušanām un pat nogalināšanu. Es to visu sapratu un izvēlējos šo ceļu 36 gadu vecumā. Es esmu “trāpījis” uz savas ādas tik daudz, ka tas tev pat ļaunākajos murgos diez vai rādīsies. Esmu gatavs arī šodien uz GALĒJU iznākumu, kas attiecas uz manu esību. Es daru visu, lai tiktu arestēts, jo tad ir iespēja aktīvi paust savu viedokli un aizstāvēt savu tautu. Domāju, ka par augstāko Godu tikt arestētam, uzskata jebkurš no TRIBUNĀLA dalībniekiem, ieskaitot arī Uldi Freimani.

Kad man Dambītis atstāstīja tevis teikto par bailēm no aresta, tad, ja tu man būtu stāvējis pretī, būtu tev spontāni iespļāvis tavā gļēvuļa-nodevēja ģīmī.

Kad pārlasu tevis rakstītos jēlos komentārus, tad saprotu, ka tu neesi pat spļāviena vērts.

L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    — Interneta vietnē ir redzams VK Sudrabas ,,pravietojums,,-drīz Latvijai paliks tikai- TERITORIJA,KAROGS UN HIMNA!?
    Nerunāšu par šīs ,tik augstu amatu ieņemošās,tātad arī -atbildīgās par visu notiekošo latvijā -vainas lielumu ,bet par to,ka TIEŠĀM TAS TĀ ARĪ IR!
    TAS IR REDZAMS NO DAUDZIEM ,STARPTAUTISKI ATZĪTU ,GAN ARĪ LATVIJĀ ESOŠU PATRIOTISKU, GODĪGU ,PATIESI ATSPOGUĻOJOŠU DRAUSMĪGO EKONOMISKO UN POLITISKO SITUĀCIJU LATVIJĀ. TO VISU VAR IZLASĪT ARĪ MASU MĒDIJOS ,INTERNETĀ …
    DIEMŽĒL, TO NEREDZ UN NEDZIRD NE VALDĪBĀ, NE SAEIMĀ.VĒL TRAKĀK-TUR SAKA-MUMS TE IR VISS KĀRTĪBĀ!VALSTIJ IR PAT KO ATDOT ŽĪDIEM,NELIKUMĪGI PRASĪTOS 30 MILIJONUS!?
    FAKTISKI IR PAT ĻOTI VĀJI ATTĪSTĪTAM CILVĒCIŅAM REDZAMS,KA LATVIJA PA ŠIEM,,BRĪVĪBAS UN NEATKARĪBAS ,,GADIEM-PILNĪBĀ IZPUTINĀTA-IZZAGTA UN NOZAGTA UN LAI AIZMĒSTU ŠĀ DRAUSMĪGĀ NOZIEGUMA PĒDAS-TAGAD TIEKAM IZNĪCINĀTI MĒS!
    TAS IR MANS REDZĒJUMS UN PAPILDINĀJUMS SUDRABAS TEIKTAJAM.
    BET KĀ DOMĀJAT JŪS? VAI PAR ŠIEM NOZIEGUMIEM NAV PIENĀCIS LAIKS ATBILDĒT ARĪ MŪSU PRIEKŠĀ!? NE TIKAI TRIBUNĀLĀ,BET FAKTISKI!?

  2. Eduards Lunis saka:

    Piedodiet,bet par TĀDĀM NIECĪBĀM,kuras ir nosauktas šajā tēmā-mana Goda izpratne-neļauj izteikties…

  3. AG saka:

    KĀDS TAM “JURISTAM” ĪSTAIS VĀRDS?

  4. Apbrīnojama ir Linarda Grantiņa centība manis nomelnošanā, apmelošanā, faktu sagrozīšanā un dažādu izdomājumu sagudrošanā.Vai tas varētu būt kāda uzdevumā?!!!

  5. doma saka:

    Būt juristam ar neizkropļotu taisnīguma izjūtu Latvijā ir ļoti grūti (paldies Dievam, tādi juristi Latvijā vēl ir). Ik uz soļa nākas cīnīties par pašsaprotamām lietām – un, diemžēl, bieži arī zaudēt. Taču ar preidotiesiskumu sabiedrība ilgākā laika periodā nonāks strupceļā, jo, ja tiesiskā iekārta nevadās pēc dabiskajām tiesībām, tad tā agri vai vēlu izzudīs. Tas ir kā ar slimību – var slimot gadiem, taču, ja nedrib izveseļoties, tad agri vai vēlu iestājas letāls iznākums.

  6. Miervaldis saka:

    Būs vien jātic Grantiņam.Tev Grantiņ par Aivaru Gardu 100% taisnības, nu bet nevajag spriest par pajoliņu Lapinski, kā par visu NA!

  7. Miervaldis saka:

    Es tev. Āboltiņa, visas ribas saspārdīšu un kājas salauzīšu, tad gan tu kuce uzzināsi kā dzīvo ierindas Latvietis, cerams nosprāgsi, jo nemācēsi dzīvot, kā cilvēks dzīvo, jo pa galvu tu esi pelnijusi gan!

  8. Zelma saka:

    Nesapratu kur redzams-dzirdams, ka Lapinskis pajoliņš? Merkurā viss ir ļoti patriotiski runāts un Grantiņam arī vis ļoti patriotiski?

  9. ..... saka:

    Vai tad Aivars Garda nesludināja godīguma principus? Var piemānīt cilvēkus, bet garīgo pasauli nemūžam. Paldies, Linard, ka daudziem cilvēkiem atvēri acis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *