Uzmanību- šodien arī sātanistu(Ļedjajevistu) diena !

Lai Sātans parauj visus šos Latvijas murgus… .

Lai sadeg viņi paši “šajos” uguns-kuros…

Kuros viņi dedzināja LATVJU DAINAS un Jaunsudrabiņa BALTO GRĀMATU !

=============================================================================================

SprāgonisFoto: Latvijas sātanistu biedrības šefs, bijušais KGB virsnieks, Aleksejs Ļedjajevs.

Lāčplēsis ir zoofilijas produkts un lai braucot uz Amsterdamu: „Lāčplēsis ir maziņš un zaļš, salīdzinot ar kristīgajiem personāžiem.” Saka Aļoša !

Tiek piemēroti arī izsmējīgi vārdi Līgo svētkiem, paužot, ka latvieši guļ pie kvēpināmiem altāriem un savos vēmekļos. „Jaunā paaudze” ne pirmo reizi izceļas ar naidu un nicinājumu pret latvisko, jau agrāk Ļedjajevs dainas nosauca par pagāniskajām mantrām.
„Jaunajai paaudzei” ir atbalstītāji un draugi politiskajās aprindās — Pirmajā partijā/”Latvijas ceļs”. Piemēram, Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers, Rīgas Domes Drošības un kārtības jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais, Rīgas Domes Pirmās partijas/”Latvijas ceļa” frakcijas priekšsēdis Andris Ameriks, savukārt Saeimas deputāte Inta Feldmane pat ir kritusi transā zemē Ļedjajeva dievkalpojumā.
Dainis Turlais kasjauns.lv uzsver, ka viņš, lai arī bijis „Jaunās paaudzes” pasākumos, ir apmeklējis arī daudzus citus pasākumus, un ar šo draudzi viņam organizatoriskas saistības nav. „Neko nosodāmu te nesaskatu !!!
 

 

Andris Ameriks tik runīgs nav. Jā, attiecības ar „Jauno paaudzi” partijai ir labas, Ļedjajevam esot arī pozitīvi veikumi, bet „draudzei ir sava dzīve” un politiķis neko nekomentēšot. „Jūs tikai taisiet skandālus,” dusmīgi pauž Ameriks un nevēlas sarunu turpināt, atstājot vietu minējumiem, vai, viņaprāt, tautas pasaku dedzināšana nav skandāls.

Sātanists JankaUn ko saka Janka Vanags par šo “lietu”: Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags jaunākajā žurnālā „Patiesā Dzīve” ir iztaujāts par savu attieksmi pret „Jauno paaudzi”. Viņš ir dzirdējis par grāmatu dedzināšanu, bet, jautāts, vai luterāņu baznīca „Jauno paaudzi” uzskata par sektu, teic: „Nu, ko jūs tagad gaidāt no manis… Ka es citus kristiešus?…” Nu, protams, ka nenosodīsi, jo no vienas bandas taču esiet… !

================================================================================

Nils MuižnieksNelabais izejot brēcot,saka Nils Muižnieks ! 
Internetā var redzēt, ka „Jaunās paaudzes” dievkalpojuma aktīvi dalībnieki bijuši Latvijas Pirmās partijas jeb tā sauktās mācītāju partijas elite —Ainārs Šlesers, Juris Lujāns, Nils Muižnieks, Juris Radzevičs. Savukārt, piedaloties nelabā izdzīšanas rituālā tiktāl, ka jākrīt gar zemi, savā ticībā visus pārspēj parlamentāriete Inta Feldmane.
Pēc Muižnieka teiktā var secināt:  N. Muižnieks ir sapratis, ka ir pilns ar nelabo… . Un tādi mēsli šodien valda pār latviešu tautu !!!

 ===============================================================================

Sātanistu Ļedjajevistu dedzinātais un nīstais Jānis Jaunsudrabiņš.
 
Jānis Jaunsudrabiņš, PIEMINI LATVIJU !
 
 Latvi, lai kurā zemes daļā tu nonāktu- piemini Latviju ! Nekad un nekur savā mūžā tu vairs nedzirdēsi skaistāka vārda par šo vārdu, tāpēc nemities to daudzināt, nebeidz slavēt valsti, kas šo vārdu nes. Ja esi tēvs, paud to saviem bērniem, ja esi māte, dziedi par viņu pie savu bērnu un mazbērnu šupuļiem, bet ja esi bērns, kas dzimis trimdā,- nerimsti taujāt par šo zemi savus vecākus. Latvija lai tavās domās un iedomās ir kā tāla, brīnišķīga sala pasaules jūrā, uz kuru vienmēr jāstāv vērstam tavas dzīves laivas priekšgalam. Diena vai nakts, vakars vai rīts,- turi viņu prātā, piemini viņu, iemīli viņu arvien dedzīgāk. Gada laikiem nākot un ejot,- piemini Latviju !

LRTT                         23.06.2010

Materiāli arī no: www.kasjauns.lv

You may also like...

16 komentārs

  1. asirietis saka:

    Draudze “Jaunā paaudze”, kura ir šī raksta analīzes objekts, pieder pie Vasarsvētku kustības. Šīs kustības sākumus tradicionāli saista ar afroamerikāņu mācītāja Viljama Sīmura (Seymour) vadītās Azusas ielas misijas (oficiālais nosaukums — Apustuliskās ticības misija) darbību Losandželosā 20. gs. sākumā. Pateicoties draudzes aktīvajai misionārdarbībai, sekulāro un reliģisko masu mediju
    [11]
    uzmanībai, kā arī misijas periodiskajam izdevumam Apostolic Faith, laikā no 1906. līdz 1909. gadam informācija par šīs draudzes darbību izplatījās gan Amerikā, gan citās valstīs, sasniedzot arī Baltiju

  2. Filips Bobinskis saka:

    Raksta autors ļoti precīzi uztvēris, ka bēdīgi slavenajai Jaunās Paaudzes grāmatu dedzināšanai patiesībā ir politisks nevis reliģisks raksturs, ko apliecina tas, ka:
    1. pieejamos sadedzināto grāmatu sarakstos nav atrodama neviena krievu grāmata, lai gan 90 % no Latvijā sastopamās ezotēriskās literatūras ir krievu valodā. Dedzinātas tika tieši latviešu grāmatas, pie tam nevis kāda ezotēriskā literatūra, bet gan tās grāmatas, ko varam saukt par neatņemamu daļu no latviešu kultūras mantojuma. Jāsecina, ka minētajām aktivitātēm patiesībā bija mērķis graut šajā reliģiskajā organizācijā iesaistīto latviešu latvisko identitāti;
    2. kā jau tika pieminēts, JP ir cieši sasitīta ar LPP/LC, kas ir visīstākā kangaru varza. Šī banda naivu vēlētāju balsu ķeršanai uzdodas par nezkādiem kristīgo vērtību pārstāvjiem, bet patiesībā ir visīstākie vilki avju drānās.
    A. Ļedjajevam gribu teikt: “Ja uzdodies par mācītāju, tad izlasi Svēto Rakstu vārdus: “Viņš (t.i. Dievs) licis visām tautām celties no vienām asinīm un dzīvot pa visu zemes virsu UN NOSPRAUDIS NOTEIKTUS LAIKUS UN ROBEŽAS, KUR TĀM DZĪVOT” un vācies , nolāpītais okupant, ar visiem savas sugas brāļiem prom no zemes, ko pats Dievs ir piešķīris latviešu tautai un nevienam citam!”

  3. asirietim vai Kučinskim saka:

    Nesāc te kāda KGB mēsla politisko avantūru pabazt zem kāda reliģiska širmja. Pats jau arī laikam esi no šī odžu bara… .

  4. Miervaldis saka:

    Ar ko tad “pagānisms”ir slikts?No reliģiskajām atšķirībām nevajag kautrēties.Visām tautām ir tiesības uz SAVU Dieva redzējuma, tikai vārdiņš “pagānims”, ir lamuvārds, ar kuru fanātiskie kristieši apzīmē citādi ticīgos.Es jau cerēju, ka būsiet uz pareizā ceļa, bet ko nozīmē daži dīvainie teksti, kristiešiem par labu?Vai kristietība vispār ir mūsu areāla reliģija?

  5. Filips Bobinskis saka:

    Nedomāju, ka šeit ir īstā vieta reliģiskiem disputiem, tomēr atļaušos pāris piebildes Miervalža, kurš, spriežot pēc komentāriem pieder kādai no latviešu dzīvesziņas mācībām (apzināti runāju par mācībām daudzskaitlī, jo tās ir pārāk dažādas, un prasās nodalīt, piemēram, klasisko dievturību no kādas new age stila neopagānisma kustības u.t.t.), sacītajam:
    1. Kristietība Latvijas teritorijā ir pazīstama jau 1000 gadus, līdz ar to runas par “svešo ticību” man šķiet visnotaļ muļķīgas;
    2. Dievturu literatūrā, īpaši starpkaru periodā sarakstītajā, redzams, ka tā balstās uz nacionālās reliģijas ideju, kas man personīgi šķiet nepieņemama, jo:
    2.1. Tā nozīmē, ka man jātic noteiktai reliģiskai sistēmai tikai tādēļ, ka esmu piedzimis vienā vai otrā tautā. Bet ko tad, ja es šai sistēmai neticu? Rīkoties kā dažā labā muhamedāņu zemē, kur, ja muhamedāņu pēcnācējs grib pāriet citā ticībā, to uzreiz mušī nost?
    2.2. Tā reliģiju uzlūko vienīgi kā konkrētās tautas kultūras produktu. Es personīgi reliģiju uztveru kā pāri kultūrai esošu un uzskatu, ka vai nu ir tikai viena absolūta patiesība, vai tās nav vispār. Tēze “Katrai tautai sava reliģiskā patiesība” man nav pieņemama.
    Tāpēc es nodalu kultūru no reliģijas, tradīciju no rituāla u.tml. Un neviens man, pēc ticības konfesionālam luterānim, netraucē kopt savas tautas tradicionālo kultūru (esmu folklorists pēc izglītības, nodarbojos ar tradicionālo mūziku, vēstures rekonstrukcijām u.t.t.).
    Tāpēc varbūt tomēr nejaucam politiku ar reliģiju? Savādāk rodas absolūti nevajadzīgas nesaskaņas par to, kurš dievturis, kurš rērihietis, kurš kristietis, kurš vēl kautkas.

  6. black_joker saka:

    Filipam
    prātīgi vārdi, bet šajā maniakālo ideju apsēstajā barā to tāpat neviens nesapratīs

  7. L.G.- Bobinskim saka:

    Nedz Dievs,nedz arī Pravieši nevienu reliģiju nav radījuši un pat nav mēģinājuši kaut ko tādu darīt. Reliģijas ir radījuši cilvēki-politikāņi. Tātad, viss ir viena vienīga politika. Lai Latvijā būtu kārtība, ir tikai un vienīgi jāievēro starptautiskie likumi, kas attiecas uz okupāciju, deokupāciju un tautu tiesībām. Šodien pasaules varenie ar visiem spēkiem cīnās,lai šīs TIESĪBAS Latvijā “nepielaistu”. Kas attiecas uz “ticēšanu”, tad man tāda nevajadzīga lieta nav vajadzīga, jo es zinu, ka Dievs ir, jo esmu pabijis AIZ SEVIS !!! Ticēt vajag tam, kas šaubas par Dieva esamību. Es zinu to, ka neviens neizspruks no savas “algas”. Es zinu arī to, ka no Latvijas tiks patriekti visi nelieši, bet tas nenozīmē to, ka man būtu jāsēd rokas salikušam, kā teica mans vectēvs ! >>>>Palīdzi atklāti cīnīties Babinska kungs !!! L.Grantins@hotmail.de 0049 251 261365 >>>

  8. annamarija saka:

    1) DIEVS IR VIENS. DAUDZĀS RELIĢIJAS IR TIKAI CILVĒKU ATŠĶIRĪGĀ IZPRATNE PAR DIEVU. Apmēram tā teica ZENTA MAURIŅA.
    2) Filipam.
    Arī 1000 gadu ilgs uzskatu uzmākums tos nespēj padarīt par mūsējiem. Kas vainas latviskajai izpratnei par DIEVU un VISUMU? Zinātāji apgalvo, ka mūsu senču senči bijuši skaidrībā par to stipri vien, pirms to sāka apjaust Europas dižie prāti… Neba velti pēdējos laikos pasaules zinātnieki izrāda pastiprinātu interesi par mūsu folkloru, īpaši tautasdziesmām… Diemžēl lielai daļai mūsu tautiešu vienmēr šķitis, ka tas, kas mums ir, ir mazāk vērtīga par to, kas ir citiem…
    3) Vai ir kādam iespējams ļeģājevu iesūdzēt tiesā par NACIONĀLĀ NAIDA KURINĀŠANU, PAR NACIONĀLO JŪTU AIZSKĀRUMU?

  9. pamela saka:

    Piekrītu Bodinskim un arī L.G.-H-86.Par to,ka ir kas pārāks par mani es ticu,bet ne jau melnsvārčiem,kuri pat Vatikānā izvaro bērnus,ne brūveriem,kuri kalpo VDK.Katoļticība balstās uz dogmām kā komunisma murgi.Ja visi politkretīni ievērotu kaut 10 Dieva baušļus,pasaule būtu CITADA!Paši redzēsiet,ka atkal pirms vēlēšanām baznica tiks izmantota/NOPIRKTA!/ lai reklamētu no kanceles vecos neliešus.
    Un Ļedjajevs ,kā VDK ofiņš to pieprot visai rezultatīvi.Krievija viņu nelaiž iekšā,kur pretim – LAtvijas augstākā garīcniecība + politiskais Astoņkājis rīko kopējas lūgšanas brokastīs.
    “Krustpunktā”V.Matīsa ļooti labi noraksturoja G.Ulmani un tāda ir visa politVERHUŠKLA Latvijā.Pie varas vecie komunisti un rullē kā PSRS laikos.
    Ja LATVIEŠI neatjēgsies,tad pēc 10.Saeimas vēlēšanām mēs būsim OKUPĒTI bez tankiem 4-to reizi !!

  10. Kristofers saka:

    Mahātma Gandijs esot teicis: Izlasījis Evaņģēlijus es uzreiz kļūtu par kristieti – ja es pirms tam nebūtu redzējis nevienu kristieti.

  11. Filips Bobinskis saka:

    Ar lielu daļu klātesošo mums drošvien nekad nebūs vieni uzskati reliģiskajos jautājumos, bet tas nedrīkst kavēt kopīgu ceļu valstiskos jautājumos. Tieši to es iepriekšējā komentārā gribēju pateikt. Lai nav situācija, kur nacionālo un valstisko jautājumu risināšanu kavētu tādas nostājas kā “ar šo kopā neiešu, jo tas tic no jūdlandes nākušai ticībai”, “ja šis neatzīst Rēriha mācību, mums nekas kopīgs nevar būt”, “ar šito pagānu kopā neiesim” u.tml.

  12. Apskatieties video saka:

    Te ir video ar Latvijas Saeimas deputātes Intas Feldmanes raustīšanos afekta stāvoklī ļedjajeva sektas saieta laikā. I.Feldmane ir Latvijas Pirmās partijas biedre. Video redzami arī citi Latvijas Pirmās partijas biedri.

    Cilvēkiem jāzina par ko viņi balsoja vēlēšanās (ja vien vēlēšanu rezultāti nav nopirkti)

    Jāiekopē links:

    http://www.youtube.com/watch?v=uz8HBLjJiNY&feature=player_embedded

  13. Tautas Dziednieks Eduards saka:

    Reliģiiām ir tāda pat loma kā partijām,–=-tāpēc ticu tikai DIEVAM.Ticu un zinu ka tiem kas ir tik necilvēcīgi izrīkojušies ar LATVIJU un tās cilvēkiem—saņems pelnīto arī’te–uz zemes.

  14. Miervaldis saka:

    Nu, vai nu beidzot parādijies kāds nacionāls spēks, kuram ir galva uz pleciem, dievestīgajas lietās!Tāds ir!Un tie esat jūs!Paldies jums!

  15. A.Balts saka:

    Piekrītu gan L.Grantiņa, gan pamelas teiktajam, jo arī tā pats domāju jau sen, sen. Arī Miervaldim ir sava daļa taisnības, Bobinskim arī, bet man ir tapēc šīs tik līdzīgās daudzveidības dēļ radusies doma jums visiem ieteikt atlikt šo un īdzīgus garīgu tēmu disputus līdz mūsu mērķa sasniegšanai. Lai mūsu dzudzveidību uzskatos un viedokļos nevarētu šķeltnieciski izmantot mūsu visu kopējie ienaidnieki un to specdienesti Latvijā, kuri ir īpaši trenēti uz šāda veida provokācijām un nelietībām.
    Jo to, ka Radītājs ir viens, esam visi vienisprātis un ar šo pamatdomu pietiek, lai rīkotos pēc sirdsapziņas un mūsu Latvijas intresēs!

  16. A.Balts saka:

    Atvainojos par steigas ielaistām kļūdām, bet ceru, ka jēgu var saprast!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *