A. A. Bērziņš. Ne priekš Latvijas jādzīvo, bet sev !!!

https://www.rigaslaiks.lv/zurnals/sarunas/ievainojama-latvija-19481

RL: Saki, ja tev kā pieredzes bagātam revolucionāram skolā vajadzētu kaut ko novēlēt bērniem, ko tu viņiem teiktu ?

Bērziņš:(Nopūšas.) Dzīvojiet sev, nedzīvojiet Latvijai – tas ir viss, ko es varu pateikt.





Kā cilvēks/disidents ko tādu varēja atļauties pasacīt ?

Viss rakstītais/intervija bija par nomenklatūras parazītiem, kuri vainīgi pie šodienas situācijas, kuri vainīgi pie Latvijas iznīcināšanas un pēkšņi novēlējums saviem pēcnācējiem: “Dzīvojiet sev, nedzīvojiet LATVIJAI !”

Šis viens vienīgais teikums “iemeta” Ansi Ataolu Bērziņu nodevēja- bomžā statusā !

Vai šis pēdējais vēlējums bija no Anša apziņas vai…, vai nodeva kādam “piedāvājumam” ?

Vai tad mēs aizstāvējām Tevi, Ansi Ataol Bērziņ, lai Tu dzīvotu sev ?

Tieši to jau arī dara mūsu valsts izlaupītāji,

viņi dzīvo SEV, nevis LATVIJAI !

Spriežot pēc pašas primitīvākās loģikas: Tu, Ansi, esi pārgājis viņu nometnē… .

30.07.18         L. Grantiņš

valdis freimantāls <elvismuseumlv@gmail.com>

Heute, 06:40Sie

Jā, tādu padomu dot -” dzīvojiet sev “, nav godīgi šodienas apstākļos, kad Latviju plosa komunistu hiēnu un šakāļu bars.

Tavs sašutums, Linard, ir vietā!

Viņš savā intervijā pat nepiemin H 86 !!!

It kā nezinātu neko par Tevi un Helsinku 86 uzdevumiem, kuri veicami.

It kā viņš nesaprastu, ka Māmuļā ir jānotiek latviešu sapulcēm visās greznajās zālēs par latviešu tiesību aizstāvību, par biedrošanās tiesību aizstāvību ! (Par  Helsinku 86 aizstāvību).

It kā komunistu pārvēršanās miljonāros ir likumīgs, dabīgs process!

It kā kolektīvā LPSR nomenklatūras vara tagad Latvijā ir atstājama “SAVĀS  VIETĀS” !

Ne vārda viņš nemin par komunistu noziegumu starptautisku nosodīšanu, analīzi un pielīdzināšanu fašistu noziegumiem – nē vārda par Nirnbergu 2.

Patiešām, Linard – tā ir luncināšanās čekistu priekšā !

Tā ir godīga latvieša necienīga rīcība – aicināt uzspļaut svētajai Latvijai un dzīvot savam egoistiskajam priekam.

Atteikties no katra latvieša vietas mūsu kopējā lietā, likumības un tiesiskuma atjaunošanā, sarkano hiēnu un šakāļu plosītajā DZIMTENĒ !

Ieteikt atstāt visu kā ir !!!

Skumja patiesība, viltīgs gājiens ar “zirdziņu“!

Dezorganizējoša intervija, nepieminot Rīgas Latviešu Biedrības Z V  Ē R Ī G O,  varmācīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un likumīgo 1938. gada statūtu  AIZLIEGŠANU(nu jau 25 gadu garumā).

Tas ir pret Helsinku 86 cilvēktiesību, latviešu tiesību aizstāvību vērsts gājiens ar zirdziņu, pārlecot Patiesībai !(L.Grantiņš- labi pasacīts, Freimantāla kungs !)

Latviskā patiesība ir vienota Rīgas Latviešu Biedrības atklāta, likumīga darbība – ikvienam brīvi pieejama savas dzīvesvietas tuvumā !

KGBistu un komunistu “Māmuļas” sagrābšana savās asiņainajās ķetnās 1993. gada 18. februāra naktī un pārvēršana par varturu omulības klubiņu nav attaisnojama un pieļaujama !

Lai kā viņi locītos un “žonglētu”, kritiens tos sagaida !

Tautas vazāšana aiz deguna nevar ilgt bezgalīgi !

You may also like...

15 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Linard, cilvēki Latvijā ir iebiedēti un baidās, ka viņus sakropļos vai iznīcinās par patiesības paušanu!

    Nav uz pasaules nekas pretīgāks un baismīgāks par komunistu un čekistu varu!

    Par to var spriest tikai tie, kuri no cietuši no viņiem!

  2. tomēr saka:

    Viņš kā mācēja, cīnījās pret tautas un zemes nīcinātājiem, ar bruģakmeni. Bet tika pazemots gan garīgi, gan fiziski Latvijā un ārvalstī. Kur gan ir Latvijas tauta, kur ir tūkstošiem cilvēku ielās, lai viņu aizstāvētu? Kur ir prezidents? Tā arī ir Latvija.
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, tieši tā nav Latvija…. .
    Šos vārdus, kurus viņš pasacījā, nav piedodami…. .To viņam neviens nespieda… .
    Kapēc pie manis cietumā neatnāca neviens žurnalists ?
    Lūk, tā tad arī ir atbilde visam… .

  3. no malas saka:

    Nu paskatisimies, kad juus abus ar freimi iemetiis cietumaa, kaadu dziesmu juus dziedaasiet! Tagad man pret jums abiem un visu H-86 vieshas naids un pretiigums. Diivanaa pirdeet no aarzemem ir viegli. Cietums salauzh visus. Un tu freimi vareeji pakluseet ar savaam pamaacibaam, laikam juuties pavisam drooshs? Bailes esi pazaudeejis?
    .
    .
    .
    Admins
    Cietums salauž, bet vai tad šeit ir runa par salaušanu… ? Bet ja tev ir naids un pretīgums pret H-86, tad tā ir tikai un vienīgi tava veselības problēma, kura diez vai citus interesē… . Kas attiecas uz cietumu: Esmu savas Tēvzemes dēļ tajā trīs reizes “pabijis”. Ar savām asinīm aizrijies un dzirdējis kā paša kauli lūzt… .Kas attiecas uz Freimantālu, tad, lai Dievs tev, NO MALAS, dod piedzīvot to, ko viņš piedzīvoja…Bet tu, NO MALAS, esi VDK parazīts. Šo tekstu tu nerakstīji, lai aizstāvētu Ansi, bet, lai norietu mani un Freimantālu… . Pietek tev uzrakstīt trīs vārdus, lai es jau zinātu, kas tu esi.

  4. tomēr saka:

    Varbūt Dziesmu svētkos, kur pulcējās tūkstošiem cilvēku, kāds pieminēja arestētus disidentus? Kaut kā nemanīju. Vienīgi “Lauztās priedes” tika spēcīgi nodziedātas…
    Un tajā namā, kas saņēma bruģakmeņus, bieži tiek dziedāts “Dievs, svētī Latviju”. Un arī katru rītu pa radio. Bet kaut kā Dievs nesvētī vis. Gan plūdi pagājšgad, gan šogad sausums un neraža. Un kāpēc? Tāpēc, ka nedzied no sirds, bet liekulīgi, izrādoties. Tiem, kas labi iekārtojušies, vienalga, kā ir citiem.

  5. A.G. saka:

    Nu gan jūs abi gailēni izlēcāt kā blusas uz tepiķi! (domāts Grantiņš ar Freimantālu). Vai tad tu Grantiņ esi viņu vispār aizstāvējis? Interesanti kā? Kur pierādījumi? Visa tava aizstāvība ir- kā vējš skrien kā miets atduras, kā mironim plāksteris. Aiz restēm nedomāsi, ne par kautkādu H86, ne grantiņu, ne viņu idiotiskajiem uzdevumiem. Vispirms ir jāizkļūst brīvībā!
    Nu ko lai saka par jums abiem. VECUMS nenāk viens!

  6. AG saka:

    https://spoki.tvnet.lv/tribine/Ansis-Berzins-degenerats/693554
    .
    .
    .
    Admins
    Par valodu esi visu pareizi uzrakstījis, bet visu sbojāji-pasludinot Gardu par patriotu. Bet, tas jau arī laikam bija tas primārais… .

  7. No Maarupes saka:

    Varb. nesteigsimies, padlatvijas zurnalugas var arii apzinati izkroplot A.A.B.saciito, lai arii shaadi vinam sariebtu! Ticu, ka taa ir prepereeta un paartaisiita vina runa, jo 4.maija klike nevar atlauties, ka kaads drosmiigs un godiigs latvietis paliek nesodiits, vinu bandas nneapkaunots tautas aciis!
    .
    .
    .
    Admins
    Viss ir paša Anša rokās, ja viņš tā nav sacījis, tad pamatīgi pluspunki ir aiz viņa, jo ir pamatīgs “materiāls”pret kliķi, bet, ja viņš tā tomēr ir sacījis, tad tas norāda uz pamatīgu cionistu teātri… , jo sākums ar advokātu Aliku, uz to norādīja… .Par to arī šajā vietnē bija negatīvs raksts….

  8. O.Migla saka:

    Varbūt puisis vienkārši nezin,ka dzīvo neatjaunotā un okupētā LV…ar Krieviju.
    Negribas jau braukt tālāk uz zonu…kur tie riebīgie bandīti visu atņems un pamācīs kā dzīvot pareizi.
    Vai kā negribas pie viņiem…riebīgie zeki kriminālisti…
    Bet te “izņēmuma” gadījums…”sakari” un Intrvija ka LV drusku pazudis tiesiskums…,bet tā jau viss labi. Kamera vieniniece…
    LV drošībai (Krievijas satelītvalstij),Ansis nav bīstams pat uz 1%.
    Tieši pretēji. Atjaunota tak ir LV neatkarība un brīvība,tā šis apgalvo un ir disidents…starptautiski.
    Kamera vienvietīga…zeki neuzbrūk…”sastāstīsi visādas muļķības”.
    Un skat, par Deputātu varēs iet..
    Idiots ka neatzīst savu vainu…būtu ārà ticis tiesā…bet tas ir paredzams arī DP. Lai puika tur “mugurkaulu” līdz sroka beigām. Un tad visi ceļi vaļā… .

    P.S.
    Tauta-ejat mājās un turpiniet strādàt (vergot Krievijai).
    Uz Cirku var neiet…“biļetes“ par brīvu.
    Un ja es būtu strādājis КГБ СССР-tālāk šodienas DP…es arī runātu ka viss ir atjaunots un brīvs no riebīgiem agresoriem krievu..vien tie komunisti maitas tādi,visu čakarē un neļauj laimīgiem būt.
    Gan revanšēsimies un atjaunosim mēs cilvēki savu LR…atgūsim brīvību un neatkarību! Tas ir tikai laika jautājums! Katrs saņems pēc nopelniem… .

  9. O.Migla saka:

    Visi-kas apgalvo,ka ir atjaunota LR Valsts neatkarība (publiski/starptautiski) tagad=šobrīd,tiks nošauti ar kara tribunāla tiesu,saskaņā ar starptautisko likumdošanu un tiesībām!
    Un tas ir tikai laika jautājums (šeit runa iet par amatpersonām ar speciālām dienesta pakāpēm-kāda bija man (neatjaunotà Valstī LR).
    Tie nav draudi,tā ir realitāte-saskaņā ar Latvijas un Starptautiskajàm tiesiskajām normām…noslēgtiem līgumiem,konvencijām.
    Tapēc biedri noziedznieki,kamēr nav par vēlu,piesakieties neatkarīgās Valstīs kā piemēram Lietuva,ASV…Lielbritānija,ka Jūs esiet spiesti kolaboracionēt tagad,bet aptverat situāciju un nožēlojat,un negribat vairàk turpināt noziedzīgās darbības. Un tiesa to ņems vērā,noteikti!
    .
    .
    .
    Admins
    “Visi-kas apgalvo,ka ir atjaunota LR Valsts neatkarība (publiski/starptautiski) tagad=šobrīd,tiks nošauti ar kara tribunāla tiesu,saskaņā ar starptautisko likumdošanu un tiesībām!”
    Tieši tā arī tas notiks ! Arī ģimenes locekļi “dalīsies” tādā pašā liktenī. Radiniekiem līdz desmitajai pakāpei tiks viss atņemts, aktīvākie arī sodītis ar ASM, bet pārējie darba nometnēs atstrādās nozagto… . Šis process būs tiesisks ! Tas sauksies:TIESISKUMA ATJAUNOŠANA !

  10. cits admins saka:

    „Visi-kas apgalvo,ka ir atjaunota LR Valsts neatkarība (publiski/starptautiski) tagad=šobrīd,tiks nošauti ar kara tribunāla tiesu,saskaņā ar starptautisko likumdošanu un tiesībām!“
    Tieši tā arī tas notiks ! Arī ģimenes locekļi „dalīsies“ tādā pašā liktenī. Radiniekiem līdz desmitajai pakāpei tiks viss atņemts, aktīvākie arī sodītis ar ASM, bet pārējie darba nometnēs atstrādās nozagto… . Šis process būs tiesisks ! Tas sauksies:TIESISKUMA ATJAUNOŠANA !
    Nabadziņš! Tā vien liekas , ka tevi Linard uzraus pirmo augšā uz pašu pagatavotām karātavām! Un zini kas to izdarīs? H-86 !
    Interesanti, kurš tavā tiesiskumā gribēs dzīvot? Ja vispār kāds aiz pārpratuma būs palicis dzīvs pēc tavām teroristiskajām izdarībām. Pēc šādiem tevis pasacītiem vārdiem tu esi Latvijas Republikas ienaidnieks N1! Faktiski tu esi terorists! Ceru, ka tavs liktenis izšķirsies visdrīzākajā laikā!
    .
    .
    .
    Admins
    Par ko tad tu tā uztraucies, par sevi vai par to noziedznieku bandu, kura peldas miljonos un slepkavo manu tautu ? Tev, protams, ka ir par ko uztrauties, jo esi čekai nodevis neskaitāmus cilvēkus- kolēģus. Un cik no viņiem ir aizraidīti…. . Un, kapēc tev tādas rūpes par manu likteni ? Latvijas Republikas ienaidnieks Nr. 1 esi tu. Es esmu noziedznieku bandas ienaidnieks N.1. Gan jau es un mana tauta arī ar šo bandu tiks gala… !

  11. No Maarupes saka:

    no malas sagt:
    2018. gada 31. Juli um 13.37 Uhr

    “Nu paskatisimies, kad juus abus ar freimi iemetiis cietumaa, kaadu dziesmu juus dziedaasiet! Tagad man pret jums abiem un visu H-86 vieshas naids un pretiigums. Diivanaa pirdeet no aarzemem ir viegli. Cietums salauzh visus. Un tu freimi vareeji pakluseet ar savaam pamaacibaam, laikam juuties pavisam drooshs? Bailes esi pazaudeejis?”

    Shito 100% sarkano kangaru smirdonu dzirdam jau 50 un veel 29 gadus, varb. tieshaam negaidiit uz Nirnbergu 2, bet tautas tribunala vaarda saakt pashiem organizeeties un sodiit shos sarkano izdzimtenu peectecus?

  12. ES saka:

    Mazliet nesaprotu. Tuvojas Latvijas simtgade, kas tajā būrī tiek turēts?
    Varbūt Latvijas “prezis” varēs pie attaisnošanas stādīties sabiedrības priekšā, kādēļ netika šis Latvijas aizstāvis attaisnots.

    Kā zināms Latvijas valsts prezidents Raimonds Vējonis, būdams Valsts Vides ministra krēslā! izpārdeva Vaidavas upi Karvas Hes būvniecībai. Izpārdeva Latviju.

  13. cik var murgot saka:

    Kāds murgains izdomājums – “Latvijas simtgade“… Kāda simtgade? Ja senajās (viduslaiki un vēl senāk) kartēs jau redzami nosaukumi Letlandia, Latgallia, Semigallia, Livonia, ja stāstām cits citam par dainu tūkšiemgadīgu senatni? Kam simtgade, ja stāstām, ka valsts ir tad, ja ir sava nauda, sava teritorija, sava valoda, savi pamatiedzīvotāji. Ne šeit ir sava nauda, savas bankas, sava teritorija (tās lielākā daļa jau ir iztirgota un to turpina iztirgot, pamatiedzīvotāji no šīs teritorijas izspiesti ekonomiskā trimdā un viņus izspiež joprojām, valoda ir skata pēc, te ikdienā dzird pavisam citu valodu, to pamana ikviens, kas šeit ierodas no kādas citas pasaules malas. Tas nospiež retos palicējus. Un citvalodu uzmācība to pašu palikušo valodu jau padarījusi nesaprotamu. Palasiet instanču lēmumus, likumus, regulas, noteikumus – vai tur kāds ko var saprast, vai tā ir latviešu valoda? Kam simtgade? Nebeidzamām okupācijām (nodevībām)? Liekulības simtgade. Dzīvojam šeit tūkstošiem tūkstošus gadu, bet “svinam“ simtgadi. Kam? Kam! Ja valsts ar visām valsts definīcijām, zieģeļiem un valstvīriem ir pastāvējusi nieka nepilnus pāris desmit gadu, bet latvieši uz šīs zemes dzīvo tūkstošiem gadu. Varam beidzot sākt runāt skaidru (vismaz skaidrāku) valodu?

  14. Inese saka:

    NETICU tam, ka Bērzińš to teica.
    Neaizmirstiet ar ko mums ir darīšana.
    Komunistiem ir jāparāda tas kā vińi prot pāraudzināt.
    Ievērojiet, ka vēstījums ir domāts TIEŠI JAUNATNEI, lai vēl kāds neizdomātu sacelties pret Saeimas liekēžiem.

    Pienāks diena kad viss noskaidrosies un Ansis pats pateiks kas un kā.

  15. Endijs saka:

    Ir atsevišķi komentāri, kuri uzbudina ne pa jokam. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka to rakstītāji publiskajās diskusijās pie katras izdevības nozākā dr.K.Ulmani un siekalas šķiežot slavē šo “demokrātijas izstrādājumu” – kurā paši sev likumus lemj, paši okupantiem pilsonību piešķir un paši sev “taisno tiesu spriež”. Ar “tiesu” te domāta daļa no laupījuma, nevis tiesu tiesiskuma izpratnē. Tiesiska valsts nav savienojama ar kolonistu dalību vēlēšanās un okupācijas varas un represīvo dienestu nesodītu atrašanos brīvībā, pilnā sastāvā ar visu stukaču tīklu ieskaitot. Kāds tas bija, varam tikai nojaust, bet zinot Baltijas kara apgabala stratēģisko nozīmi, pārņem šausmas, te pat daļai latviešu būtu jāatņem pilsonība par sadarbību ar asiņaināko režīmu uz planētas. Starp citu, pilsonībai šobrīd pat pasaules mērogā ir degradēta tās patiesā būtība, praktiski tā padarīta par preci, tajā skaitā politisku un ekonomisku mērķu sasniegšanai.
    Viegli protams nebūs, jo okupācijas mašinērija nu jau gandrīz simts gadu garumā ir mērķtiecīgi izkāvuši gaišākos prātus vai pakļāvuši tos savām vajadzībām vispretīgākajām metodēm. Nu ko, paši vien esat vainīgi, būs vien jācīnās ar palikušajiem “tumsoņiem” un “neveiksminiekiem”, tā kā ar žēlastību būs kā būs.
    .
    .
    .
    Admins
    Ne tikai daļai “latviešu” tiks atņemta pilsonība, bet veselam lērumam izpildīts, par sadarbošanos ar slepkavu režīmu, nāves sods !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *