Kangar !- atmaksas stunda neizpaliks

H-86-3Neaizmirsti, noziedzniek, ja uzstāsies pret savu SIRDSAPZIŅU, tiksi kā suns žogmalē nosists.

Tā tas stāv rakstīts, un tā tam būs notikt.

==============================================

ULMEParunāsim par to, par ko 4. maija kliķes varas iestādes nekad nav runājušas. Proti, par DP darbību vai pareizāk sakot- bezdarbību. No vienas puses ir pareizi sacīts DP darbību, bet no otras- bezdarbību. Kā lai parastais ierindas “cilvēciņš” to saprot ? Jā, tas nav tik viegli saprotams. Krievi un žīdi ārda valsts pamatus, bet tādi Reiņiksi un Kažoceļi kasa tikai savas “lieldienas”. Pats “interesantākais” ir tas, ka ir notikušas neskaitāmas slepkavības, bet atklāta nav neviena: nu pilnīgi neviena !!! Vai ir vēl pasaulē kāda valsts, kuras drošības iestādes darbojas pret pamatnāciju ?

Foto: Tāds izskatās cilvēkveidīgs samazga Arvīds Ulme- čekas darbonis. Tevi, nelieti, sagaida suņa gals.

Nē, nav !

Ja 1991 gadā  Latvijas drošības orgānos darbojās ap 600 bijušie čekisti, tad šodien šis skaitlis ir sasniedzis jau 3 500. Viss Tiesiskais, latviskais un demokrātiskais tiek iznīdēts tā sākuma stadijā. Tiek uzpirkti, iebaidīti vai brutāli noslepkavoti visi, kuri aizstāv Taisnību. Vietējā komunistu banda, lai viņus netiesātu par noziegumiem, kurus viņi veica padomju laikā, dara visu, lai Latvijā nenotiktu Tiesiskuma atjaunošana- DEKOLONIZĀCIJA. Latviešiem naidīgā krievu okupantu varza ir Godmaņiem, Gorbunoviem, Borovkoviem, Šķēlēm, Lembergiem, Brigmaņiem u.d.c. noziedzniekiem garantija tam, lai viņi netiktu tiesāti un publiski pakārti.

Ja ir tik daudz noslepkavoto, tad, protams, ir arī slepkavas.

Ja neviens slepkava nav noķerts, tas nozīmē, ka viņi atrodas starp mums.

Šodien “apskatīsimies” vienu epizodi no pāris gadu vecas pagātnes.

Mums visiem ir pazīstams Arvīds Ulme. Arvīda Ulmes īstais uzvārds „skan“ savādāk. Ar VDK saistīto uzvārdu Arvīds Arvīdovičs nomainīja. Gan jau arī runāsim par to… .

Jā, Arvīd Arvidovič:“Nekas nepaliek noslēpts, kas nenāktu gaismā…“.

Un tagad par atgadījumu: Tas notika pirms dažiem gadiem, kad kāds ASV dzīvojošs un augstās valdības aprindās esošs latvietis krita cionistu nežēlastība, vēlējās apmeklēt Latviju.(Nežēlastība izpaudās tajā, ka viņš noliedza Sadama Huseīna naidīgumu pret kristiešiem, atgādinot, ka Huseīna 11 pilīs apkalpojošais personāls sastāv tikai no kristiešiem.)

Nezināmais

Foto: Čekistu- cionistu upuris.

Negaidīti šo personu lidostā sagaidīja Ulme, kaut gan bija jābūt citam. Ulmes “kungs” paziņoja: pirms nokārtosim viesnīcas jautājumu, es tevi aizvedīšu pie paziņas… .Viss beidzās ar to, ka viesis tika ieslēgts dzīvoklī. Tas, kā pēc tam noskaidrojās, bija čekas konspiratīvais dzīvoklis, kuru kontrolēja bijusī VDK darbiniece Sarmīte Berholde. Viesim izdevās no dzīvokļa izlauzties un aizbēgt. Pašlaik šis cilvēks atrodas Vācijā, bet līdz 21. maijam viņam Vācija ir jāatstāj. Tā kā viņš pēc ASV ieslodzījumā veiktajām spīdzināšanām ir kļuvis akls, tad viņam vienīgais ceļš esot uz Latviju, kur Dombrovskis jau attiecīgajām vācu iestādēm esot šim cilvēkam apsolījis “bezrūpīgas vecumdienas”. Vācu iestādēm Dombrovskis Latviju esot nodēvējis par visperspektīvāko ES dalībvalsti.

No ASV šis cilvēks ar lielām problēmām, uzticamu draugu palīdzību, tika izdabūts ārā.

Kas viņu sagaida cionistu kontrolētājā Latvijā, nav grūti iedomāties. LCTAG- H-86 pieprasīja vācu iestādēm viņam piešķirt politisko patvērumu un gādāt par viņa veselības stāvokli, lai viņš varētu liecināt par cionistu- boļševiku noziegumiem pret latviešu tautu un cilvēci kopumā. Šis process sauksies “NIRNBERGA-2”.

Šī cilvēka vārdu pagaidām neminēsism, bet foto variet apskatīt.

06.05.12   LRTT

Vilnis


You may also like...

10 komentārs

  1. Miervaldis saka:

    Paga, paga, kā tas skan “ir atbildīga par Latviju”?Latviešiem nekam atskaites nav jādod, drīzāk Vācijai, kādēļ tā atdeva baltijas valstis Staļinam!

  2. LS saka:

    4.maija režīmu jau stutē bijušie cekisti un to iesāka ar neliešu Pleskavas ceļu, kur kopojās cekisti, komunisti un trimdas salašņas, kas būtu jatiesā Tautas Tribunālā jatiesā par valsts nodevību. Neliešu un nodevēju banda.

  3. zemes reforma saka:

    Zinamie iemerija sev zemes par trejadi novadini.

  4. Miervaldis saka:

    Beidzot arī tu Grantiņ saprati, kad ASV un lielbritānija ir tādi paši sūdi, kādi reiz bija Staļina padomju Krievija!

  5. Raitis saka:

    Miervaldi,pietiek pat atcereties musu sencu dziesmu-
    Mēs nelūdzam tos, kas bij’ vakar,
    Mēs nezinām tos, kas būs rīt.
    Lai Staļins un čerčils mūs pakar,
    Vienalga, kā kauliņi krīt.
    …………..

  6. eez saka:

    Kā neredzīgam cilvēkam izdevās izlauzties no konspiratīvā dzīvokļa un aizbēgt????

    Admins
    Toreiz viņam vēl bija daļēja redze.

  7. Arvīds Ulme saka:

    Lasu un neticu savām acīm!!!
    Vilni Bušmani, es sagaidīju Tevi tāpēc, ka 2011.gada novembrī man pazvanīja no Latvijas vēstniecības Vācijā, kur tu mani viņiem uzrādīji kā vienīgo personu, kas Tevi pazīst, jo esi savā laikā darbojies Vides aizsardzības klubā (VAK). Sagaidīju “augstās valdības aprindās esošo”,aizvedu uz māju , apmazgāju , apģērbu, paēdināju, jo cik sapratu tu pa ceļam no ASV, Vācijā dzīvoji bez dzīves vietas un naudas. Es tevi uzturēju, aprūpēju, kārtoju pensīju, maksāju arhīva izziņas,iegādājos speciālo mobilo tālruni neredzīgajiem, izvadāju pie sociāliem dienastiem u.t.t., jo tu skaitījies kā izbraucis uz ārzemēm un nekādi pabalsti tev nepienākās un tā pusgadu. Pateicību nevis apvainojumus tu esi parādā Sarmītei Bertholdei, kura tevi pieņēma un gatavoja ēst, lika vannā, lasīja priekšā grāmatas, vadāja.. tā arī nevienu santīmu par to nesaņemot.
    Šīs lapas uzturētāji, kas publicē tādas ķengas pazvaniet Sarmītei Bertholdei 29560237 un Dzēbenes sociālajiem darbiniekiem.Konspiratīvas dzīvoklis Dzerbenē ‘”Birzītēs” Ja viņš , garīgi slims būdams nesaprata, ka te nav PSRS, tad jūs gan to viņam varējat paskaidrot.
    Lūdzu noskaidrot patiesību un atsaukt šos slima cilvēka murgus un atvainoties.

    Admins
    Gandrīz vai asaras saskrēja acīs lasot Arvīda “ziņojumu”.
    Par to patiesību, gan pareizi pateikts. To mēs, Arvīd, noteikti reiz izdibināsim. Tad tikai būs jautājums; vai Bušmanim būs jāatvainojas jums, vai otrādi…. .

    Kādi pazīstami apzīmējumi: garīgi slims, murgi… .
    Un, kā tad pašam ir ar tiem “drošības dienestiem”, Ulmes kungs ?
    Uzzināsim, visu reiz uzzināsim… .

  8. Lelde Stumbre saka:

    Ak Dievs, cilvēki, jūsu naids aptumšojis jūsu prātus un tādēļ Latvija nekad nebūs brīva, jo jūsu vienīgā dziņa ir – atriebt, melot, nonāvēt, sodīt, pakārt… Ar naidu, bez mīlestības tālu netiksiet. Ļoti žēl, ka cīnītāji par labāku Latviju izmanto tikai šadus paņēmienus. Kas attiecas uz Arvīdu un gadījumu ar Bušamņa kungu, Latvijā ir daudzi cilvēki, kuri piedalījās un redzēja, kā notiek Bušmaņa kunga glābšana, jo citādi to nevar nosaukt – pusakls cilvēks izkāpj no ldmāšinas Rīgas lidostā un par vienīgo kontaktpersonu uzdod Arvīdu Ulmi. Arvīds, protams, dodas uz lidostu, atved uz savu māju šo cilvēku, kuram nav ne naudas, pat ne silta drēbju kārta (vēl bija ziema), kurš nav ēdis, kuram nav mājvietas… Viņš izmitina šo cilvēku nevis “konspiratīvā”dzīvoklī, bet savā divistabu dzīvoklītī,mēģina atrast viņa radiniekus. Radinieku nav, ir tikai bijusī sieva, kas , šo cilvēku satiekot, kategoriski atsakās viņu ņemt pie sevis vai kā citādi palīdzēt. Arvīds staigā pa iestādēm, vāc dokumentus, (par katru izziņu, protams, jāmaksā), lai sagādātu Bušmaņa kungam pabalstu, meklē un atrod viņam apmešanās vietu, burtiski ēdina un apkopj viņu kā mazu bērnu, jo savas sliktās redzes dēļ viņš nespēj pat ieslēgt gāzes plīti… Kā gan to var nosaukt? Par nodevību? Par cilvēka mocīšanu? Ja Arvīds nebūtu atsaucies, šis cilvēks Latvijā būtu palicis uz ielas!!! Ļoti netaisnīgi apvainojumi, ļoti. Brīnos, ka kaut kas tāds vēl notiek un patiešām – katrs labs darbs tiek sodīts! UN lai te vēl kāds runātu par kristīgām vērtībām! Vienīgais, kurš šajā gadījumā rīkojās kristīgi un pilnīgi nesavtīgi bija Arvīds! Nedod Dievs, lai jums, rējējiem un gānītājiem, tāds Bušmaņa kungs būtu gadījies, vai esat pārliecināti, ka rīkotos tāpat???

  9. Kāsītis saka:

    Grantiņ, saki pa draugam, ko tu īsti pīpē?

    Grantiņš
    Tu tikai nesaki nevienam, pateikšu tev lielu noslēpumu: es nesmēķēju un alkoholu arī nelietoju.
    Varbūt, ka tieši tajā ir tas “suns aprakts”?

  10. NAbaga lelde tici savam arvīdiņam,mēs zinam kādus LĪDZEKĻUS viņš tur ieguldija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *