Vai patiešām kaka Dombrava varētu būt fašistēns ?

Lato Lapsa: Ja tiks pieņemti fašistēna Dombravas un specdienestu bīdītie grozījumi, 1937.gads būs tepat blakus

PIETIEK
06.04.2023.
Komentāri (317)

Iesaki rakstu:

“Apdraudējumu nacionālās drošības interesēm persona var radīt gan ar savu aktīvu darbību, GAN AR NOTEIKTAS ATTIEKSMES PAUŠANU UN IZRĀDĪŠANU. Šis ir tikai viens fragments no sīkā fašistēna, politiskās policijas vilkaču marionetes Jāņa Dombravas vadītās Saeimas Nacionālās drošības komisijas bīdītajā likuma grozījumu projektā ierakstītajām nostādnēm. Un Jums joprojām šķiet, ka trīsdesmit septītais gads ir tik neiespējama lieta? Patiesībā tas ir tepat, tepat blakus,” – tā jaunākajā ierakstā savā YouTube kanālā saka Lato Lapsa. Publicējam šo ierakstu arī šeit.

L. Lapsas muldēšana ir galīgi bez loģiskas. Nu kāds fašists var būt tāds Dombrava, kurš parlamentārajā brandžā tika iefīrēts ar komunista V. Krustiņa palīdzību. Un pats Krustiņš jau arī bija tikai nožēlojama marionete cionistu rokās.

Domdrava, ja izsakāmies vispārinoši, ir no tās pašas bandas, kurai pieder L. Lapsa un viņa “izdomātais” pretinieks E. Levits. Lapsas vecāki un vecvecāki bija zvērināti komunisti, bet pats, krieviskā spārna Latvijas čekistu ieliktenis. Tāpēc jau viņš arī savās grāmatās latviešu patriotus ir pielīdzinājis plānprātiņiem. Pats jau pie tik stulba secinājuma viņš nebūtu nonācis, jo pēc būtības jau nav idiots, bet, ir jādara tas, ko saimnieks liek !

Tautas gudrība, Lato, saka: Nopeļot citus, tu centies celties augstāk pār citiem, bet pēc būtības neesi peļamo kurpju zoles vērts.(Tu kādā video pielietoji kādu pretīgu vārdu, kuru es pat nevēlos šeit pilnībā atkārtot. Tu solījies savus ienaidniekus izpi-t, bet skaties lai pašu “neuzvelk”… . Tas norāda, ka pilnībā piederi pie krievu hazāržīdu cilts, kuri mīl izsacīties savā pretīgajā “mātes” valodā.)

Viņi visi, šeit pieminētie, ir “zirnekļi no vienas burkas” !

Viņi visi ir cionistu nožēlojami pakalpiņi latviešu tautas iznīcināšanas procesā. To, ka visa šī NA banda bija radīta, lai aizņemtu “politisko nišu” nacionālpolitikā, LRTT jau ir rakstījis, bet tagad pieminēšu vienu faktu, kas pilnīgi apliecinās J. Dombrava anti- latviskumu.

Tas notika pirms pāris gadiem, kad kovids bija sasniedzis savu augstāko punktu. Man LRTT servera īpašnieks atsūtīja ziņu, ka esmu publicējis divus rakstus, kuri man var draudēt ar tiesas darbiem. Un, kurš tad bija sūdzētājs ? Tas bija J. Dombrava brālis, izteikts antivakseris, kurš sevi kā tādu reklamēja Feisbukā. Viens no rakstiem bija par viņa ģimenes(mātes) “nepatiesu” apvainojumu. Tāds raksts bija, bet par nepatiesību tajā nebija ne vēsts. Tas bija mans negatīvais vērtējums par J. Dombravu, par kuru lepojās viņa māte. Viss jau būtu labi, ja viņš man personiski, kā to ir darījuši jau vairāki, būtu lūdzis šo rakstu dzēst, bet viņš pieprasīja atbildību no servera īpašnieka. Māte bija mirusi ar smagu slimību, raksts bija jau zaudējis aktualitāti un tāpēc cienot mirušo to būtu izdzēsis ja būtu to lūdzis personīgi(esmu to jau vairākas reizes darījis pēc personīga lūguma).

Un tagad klausieties un brīnieties, kurš raksts vēl kaitēja Dombrava brālim !!! Tas bija raksts-Jāņa Dāvja grāmata: Rabīns Pāvils kā kristietības pāržīdotājs. Šī grāmata traucē vienīgi “izredzētajiem” ! No tā laika man par NA vairs nebija nekādu šaubu, kuriem tā kalpo ! Nu un NA izmisīgā E. Levita bīdīšana par prezidentu arī norāda, ka viņi ir ārējo, latviešiem naidīgo, spēku pusē ! Es, protams, tajā brīdī J. Dāvi ieliku arhīva, kamēr skaidrojos ar serveri. Un tad notika brīnums, pēc kāda laika, laikam sapratis, ka velti uzklausījis “padomnieku”, sacīja, ka Dāvi esot varējis atstāt. To “padomnieku” arī atradu… , bet tā kā viņš atsauca savas pretenzijas pret Dāvja grāmatu, es nepublicēju šo gadījumu šajā vietnē.

Domāju, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, J. Dombravam noteikti būs smagi jāatbild par savām pretlatviskām un pretvalstiskām darbībām. Brālis jau droši vien izspruks ar nobīli no atbildības, neskatoties uz to, ka bija pret vakcināciju, kas pats par sevi jau ir krimināls variants un, kurš(antivakserisms) vēl piedevām saistīts ar putinisko propagandu.

Lūk, tā, biedr’ L. Lapsa, Domrava nevar būt FAŠISTĒNS, jo pilnība saistīts ar “levitismu”– tātad komunistisko ideoloģiju, kas pēc būtības ir ANTINACIONĀLA !

Nekas jauns, Lato, jau tas nav, jo tagad jau lielākā daļa latviešu zina, ka vienmēr visu sagriez ar kājām gaisā !

Mums apkārt, latviet, ir viena vienīga melna nodevība !

Par šo domraviski NAisko tēmu būs turpinājums un tas būs sevišķi neglaimojošs…

13.04.23

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    . Nūja! Tikai parādās tavos spriedelejumos savdabīgā morāle, ja negribi spricet velns sazin kādus sūdus sevī, tad es noskaņots pret valsti un jāsauc pie kriminal atbildības. Levits jau arī ir piederigs pie tās zīmes, kas ir Kurzemes Zemgales ģerbonī. Tad nu vai dzīvo Kurzemē daudz Lauvu? No kurienes tāds zvērs ģerboni? Anglijas tronim trīs lauvas ģerboni, bet dzīvo Anglijā daudz lauvu? Ja nu zooparka, bet zooparka dzīvojošām lauvām piemīt īpatnība baidīties no6savalas lauvām, ja to zooparka lauvu izlaistu džungļos, tad visu drīzāk tā ilgi nedzīvotu. Tā nu tie fashisteni un komunisti vien radīti tajā pašā Anglijā un visas teorijas par rasisma, pedorastisma darvinisma, zoofilisma, cilvēk tiesību, sieviešu tiesību murgojumiem ir izaugusi zooparka kratinos kurus uzrauga vergu tirgotāji. Padomajies, ka negribi vakcinēties? Tu esi bīstams zooparka iedzīvotājiem un tevi ir jāsoda ar nāves sodu!

  2. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=hzO-uny-Umc

    Arii “superpatriots” gordons ir taads pats afeerists”zelenskis” utt. kas labi saprotams no shii videosizheta!

  3. Maija saka:

    Lapsa sācis apmeklēt luterāņu baznīcu…..Kā jūs domājat, ko viņš tur meklē?
    .
    .
    .
    Admins
    Visvairāk ticams, ka meklē savu pazaudēto sirdsapziņu…, bet iespējams, ka tur saņem informāciju. Vismaz tie, kuri apmeklē Sinagogu, saņem tajā norādes… .

  4. Aelita saka:

    Man šodien vārda diena :) , tāpēc atļaušos te uzrakstīt. Mani varbūt te nemaz neatceras, Valdis Freimantāls gan mani pieminētu, viņš bija tāds sirsnīgs, arī runājot par saviem bērniem teica – meitiņa, dēliņš… Viņam sirds sāpēja par Rīgas Latviešu biedrību. Viņa bērnu saime gan ir lielākais, ko viņš devis Latvijai.
    Kādā populārā dziesmā ir vārdi – cik mēs viens par otru zinām? Maz, pavisam maz. Televīzijā un citos masu medijos tie cilvēki izskatās diezgan skaisti, arī labi runā, bet ja nepazīstam viņus personīgi, neesam ar viņiem runājuši, tad grūti spriest, kas kuram prātā. Dombrava jau izskatās tāds cēls un taisns…
    Bet Pietiek arī šodien publicē fragmentu no LL grāmatas Valstsgribis, kur kārtējo reizi atmasko bijušos komunistus. Domāju tā – žurnālistam, kāds ir arī LL, sanāk sarunāties, intervēt dažādus cilvēkus, varbūt arī galējus mūsu naidniekus, lai mēs zinātu arī, ko viņi domā. Un man arī reiz, pirms vairāk kā 10 gadiem sanāca internetā rupji pasūtīt uz zināmu vietu dažas bābiņas, kas aizstāvēja bērnu mocīšanu dziesmu svētkos, lielā karstumā 32° liekot bērniem dejot, līdz ģībšanai. Varbūt arī tāpēc dabūju vajāšanu no zināmām aprindām, no tiem cēlajiem kultūras darboņiem.
    Nu nezinu, ja LL par mani teiktu – nu ko tā tante tur muld, – es tomēr neapvainotos, jo viņš ir daudz atklājis par tiem citos medjos nepārtraukti slavinātajiem.
    Visu labu! Cerams, ka labi pavadījāt svētku dienas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *