A.Pabriks. Steidzīgi jābruņojas

„”Jā. Es rosinu Latviju bruņoties, jo mūsu drošība ir pavājināta tikai tāpēc vien, ka mūsu finansējums aizsardzībai ir neadekvāts tiem izaicinājumiem, kas mums, iespējams, stāv priekšā,” intervijā uzsvēra ministrs.”

http://www.delfi.lv/news/national/politics/pabriks-rosina-latvijai-brunoties.d?id=41981928

=================================================

H-86-23Tādā veidā un pēkšņi pasniegt tautai šo „neatliekamo” ziņu norāda tikai uz to, ka te kaut kas nav kārtībā. Kāpēc tas jāsaka šajā pēc referenduma laikā, kad tauta ir emocionāli uzkurināta ? Valdošā kliķe šo referendumu ir sagriezusi ar „kājām gaisā”. Absurda teātris darbojas ar vēl lielāku jaudu kā līdz šim. Tai vietā, lai izanalizētu rezultātus un domātu kā likvidēt 5. kolonnu, kura radusies integrējot to, kas nav integrējams, valdošā noziedznieku kliķe ar Zatleru, Dombrovski un Ķīli spriež, ka pilsonība jāpiešķir bez ierobežojumiem.

Tā teikt: nulles variants.

Viens no iemesliem par pilsonības „pakaļ sviešanu” ir Dombrovska bailes, ka Brisele varētu pārdomāt un neņemt viņu pie „sevis”. Kā mēs zinām, Dombrovskis nav latvietis un tāpēc viņam latviešu „problēmas” ir pie sēdvietas.

Un tā, kas tad mums taisās uzbrukt?

Lietuva, Igaunija vai Zviedrija?

Muļķības.

Krievija? Ja Krievija to darīs, tad nelīdzēs viena ložmetēja vietā pat simts.

Tātad, arī muļķības.

Artis PabriksKāpēc tad tas uzstājīgais Pabrika paziņojums? Lieta ir pavisam vienkārša, armija ir labāk jāapbruņo, lai varētu apspiest- apšaut tos, kuri pretotos šīs kliķes pārkrievošanas politikai. Armija tam ir gatava, jo liela daļa karavīru Latvijas armijā ir „integrētie”. Un, ja mēs zinām, ka komandējošais sastāvs savā starpā sarunājas krieviski, tad jautājumi ir lieki.

FOTO: Nodevējs Pabriks. Viņš ir viens no tiem, kurš gatavo asinspirti latviešiem.

Mēs taču visi vēl labi atceramies, kāda bija L. Mūrnieces reakcija, kad Dobelē Dzintars Lenbergs atteicās paklausīt šis notetovētās noziedznieces pavēlei, brutāli apspiest mierīgos protestētājus. Šī tautas padibene tūlīt nāca klaja ar priekšlikumu dibināt jaunas ALFAS, lai varētu ātri tikt galā ar latviešiem.

Kāda ir ALFAS saziņu valoda, arī mēs zinām.

A. Pabriks bija viens no iniciatoriem Abrenes atdošanai Krievijai.

LindaPasaules pastāvēšanas vēsturē tāds idiotisms, kādu veica Pabriks, vēl nav piefiksēts.

FOTO:Par šīs kreatūras intelektu runā tetovējumi… . Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks tiesāta par nodevību pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Spriedums, ASM ar mantas konfiskāciju līdz radniecības desmitajai pakāpei.

Pēc visiem starptautiskajiem Likumiem Artim Pabrikam pienākas nāves sods. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tas arī šim noziedzniekam pret cilvēci, tiks izpildīts. Tāpēc jau ari Pabriks un citi pabrikveidīgie dara visu, lai iznīcinātu latviešus.

Pabrikveidīgo glābiņš ir 5. kolonna un tāpēc viņi to sargā.

Piebildīsim: velti cerat, jūs nožēlojamie Antikrista kalpi.

26.03.12

You may also like...

12 komentārs

  1. NIKS FONTS saka:

    LR tautas tribunāla lapa ar šo rakstu atgādina radio Amerikas balss padomju gados.

  2. Latvietis saka:

    `Nolādēto fabriķi uz tiesas sola ar cilpu kaklā. Nodevējs Nr 1.

  3. annamarija saka:

    Baltijas tv 1. kanāls pilnām mutēm aģitē parakstīties par pilsonības piešķiršanu VISIEM. Un pamato: 300 000 jaunu pilsoņu var būtiski mainīt valsti.

  4. Miervaldis saka:

    Pabriks nav nekāds politiķis!Viņš ir melīgs afērists, un darīs visu, ko viņam atrodoties Maskavā teiks!šis Pabriks ir melīga žurka, vai nu ielīdusi, vai ielikts spraudnis….

  5. NIKS FONTS saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/269413?ref=news-btn-b1

    Vp Bērziņa Valmieras mafijas grupējuma locekļa izteicieni, kritizējot Dombrovski, ir saskaņoti ar LV oligarhiem, kuru vidū ir arī Vp Bērziņš – par oligarhu kļūstot līdzīgi Šķēlem un Lembergam – par valsts naudu prihvatizējot valsts uzņēmumus, kas nes peļņu, vai tikuši pārdoti. Ar Valmieras grupējumu sadarbojas arī Lembergs, kurš piedalījās 21 Unibankas filiāles prihvatizācijā.

    Valmieras mafijas grupējumam, kurā ir arī Naglis, Šadinovs, Slakteris, Kalvītis, Muižniece u.c. ar LV oligarhiem, tostarp Lembergu, ir savi plāni, kas nav labvēlīgi Dombrovskim, jo tiek plānota ar Repšes palīdzību, kā kalpa, jo tam parāds 1 milj. latu, jaunas partijas dibināšana, kas būs apvienotā oligarhu partija, ko likt pretim SC un Krievijas politiskajai ietekmei, tādējādi cerot uz latviešu politisku atbalstu.

    Patiesais oligarhu ar Repšes virzīšanu mērķis ir savtīgās privātās oligarhu intereses – privatizēt ostu teritorijas, kas vēl pēdējais “neprihvatizētais” kumoss, ko cer iegūt par oligarhu rīcībā esošajiem, pirktajiem privatizācijas sertifikātiem u.c.

  6. NIKS FONTS saka:

    Vp Bērziņa, Valmieras mafijas grupējuma locekļa izteicieni, kritizējot Dombrovski, ir saskaņoti ar LV oligarhiem, kuru vidū ir arī Vp Bērziņš – par oligarhu kļūstot līdzīgi Šķēlem un Lembergam – par valsts naudu prihvatizējot valsts uzņēmumus, kas nes peļņu, vai tikuši pārdoti.

    Ar Valmieras politmafijas grupējumu sadarbojas arī Lembergs, kurš piedalījās 21 Unibankas filiāles prihvatizācijā. Vp Bērziņš, bijušais komunists, Valmieras pilsētas izpildkomitejas vadītājs, par oligarhu un miljonāru kļuva privatizējot par valsts naudu Unibankas un Lodes akcijas, vēlāk pārdodot ārzemniekiem.Par VP kļuva, saskaņojot bīdīšanu amatā ar LV oligarhiem, atbīdot malā Zatleru.

    Valmieras mafijas grupējumam, kurā ir arī Naglis, Šadinovs, Slakteris, Kalvītis, Muižniece, Grūtups u.c. ar LV oligarhiem, tostarp Lembergu, ir savi plāni, kas nav labvēlīgi Dombrovskim, jo tiek plānota ar Repšes palīdzību, kā kalpa, jo tam parāds 1 milj. latu, jaunas partijas dibināšana, kas būs APVIENOTĀ OLIGARHU PARTIJA, ko likt pretim SC un Krievijas politiskajai ietekmei, tādējādi cerot uz latviešu politisku atbalstu.

    Patiesais oligarhu ar Repšes virzīšanu mērķis ir savtīgās privātās oligarhu intereses – privatizēt ostu teritorijas, kas vēl pēdējais “neprihvatizētais” kumoss, ko cer iegūt par oligarhu rīcībā esošajiem, pirktajiem privatizācijas sertifikātiem u.c. Jo LV oligarhi, LV politmafijas locekļi, caur Ģenerālprokuratūras kabinetiem staigā augstu paceltām galvām, norādot, kā izskatīt lietas .

  7. Ziņas >Latvijā >Sabiedrība saka:

    AM krievvalodīgos un citu mazākumtautību pusaudžus vēlas integrēt ar iesaistīšanu Jaunsardzē

  8. Miervaldis saka:

    Tas Pabriks lien visos amatos, kā Dieva nepieņemts!Jātic vien būs Grantiņam!šādi destruktīvi elementi vai nu pielīdīs pārējām NATO dalībvalstīm, vai arī vērsīs ieroču pret Latviešiem.Mana doma ir pie pirmā!

  9. skorceni saka:

    mes nato neesam vajadzigi vispar!te drizaak ozh peec tautas nemieru apspieshanas,jo nu jau vairs taalaak nevar ,vienkarshi nav ,kur iet.viss tiek iznicinats.vinji visi ir jaalikvidee,protams ari berjozkins arii

  10. Miervaldis saka:

    Pabriks pats tanī intervijā izmuldējās, kad Latvijai vajag pielīst pārējām NATO dalībvalstīm, Pabriks nav Latvietis, viņš ir žurcīgs nodevējs!

  11. Miervaldis saka:

    skaidrs, kad ne atklāti, bet ar viltu Pabriks savulaik ielīda šinī amatā!Jo pie Latviešiem nekas tāds neizdotos, tas notiktos pie krieviem, un tas ir saprotams, šāda deskruktīva afēsrista gadijumā!

    Krievi ir stulba tauta!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *