L. Stūre. Aicinājums PBLA

lotārs-Stūre-1 - KopieGodatā PBLA !

Atvainojos par traucējumu.
Liels prieks, ka beidzot pēc tik daudz gadiem PBLA ir  atbrīvojusies no bailēm, iztaisnojusi muguru, un aicina aizstāvēt latviešu valodu. Tas ir ļoti apsveicams solis, pēc gadu desmitiem gļēvuma, kosmopolītisma un izdabāšanas 4.maija kliķes kangariem un trimdas turēšanu neziņā.

Liels paldies par drošsirdību !

Tā turpināt un tad strādāsiet ne vien latviskās 1918. gada Latvijas labā, bet ari latvju tautas labā.
Iepriecināja arī iepriekšējā PBLA priekšsēdētāja Rupnera kunga vēlme aicināt vēlēšanās balsot par latvisku Latviju, bet gļēvums vai informācijas trūkums liedza pateikt, ka tikai VL! vēlas to īstenot. Trimdas apzinātas informācijas trūkuma dēļ, tika savēlēti kangari V, ZRP un ZZS, kuriem latviska 1918. gada Latvija, ir tikai spļaujamais trauks.
Biju pārsteigts, ka uz ASV tika aicināts SC komunistiskais propagandists Ījabs.

Trimdai vienmēr jābūt ar skaidru prātu !

Ja negribat atzīt savas kļūdas un tās kritizēt, tad vismaz neslaviniet tos, jo tie ir zaimi godīgo latviešu ausīs. Tas sākās ar Meirovicu, kas, gribēdams tikt pie varas, ielīda čekistu un komunistu veidojumā- LC. Prezidenta vēlēšanās viņš aicināja, lai viņa balsotāji NEBALSO par trimdas latviešu patriotu goda vīru Aivaru Jerumani, bet gan par Stūra mājas cilvēku, komunistu Gunti Ulmani (Rumpīti). Vel zemiskāk rīkojās Paegle no TP, kas nodeva Latviju un Saeimā balsoja PAR latviešu Abrenes  atdošanu okupantu Krievijai.

100% VALSTS NODEVĪBA !!!

Bet Kanādas Vairiņa 3 x glāba savus čekistus, noplicināja latviešu valodu, prasīja vairāk pilsonību dot okupantiem, kūdīja nodot Abreni un ar savu parakstu NODEVĪBU apstiprināja. Tagad, kad nav vairs latviešu nīstais Holandes Van der Stūls, bet  ir uzradies tā vietā jauns stūlveidīgais Kalifornijas latvijiešu mankurts, kosmopolits Muižnieks, kas liek, lai latvieši ar okupantiem  runā tikai krieviski.

Trimdā sestdienas skolās māca dzimtenes mīlestību, bet dažreiz izaudzina ari odzi azotē.
Tā kā latvieši vien esam, es aicinu trimdas vadību piebiedroties manai akcijai un ari aicināt 4.maija režīma varu atvērt čekas maisus !

No PBLA puses tas būtu svētīgs darbs latvju tautas labā.

Taisnības stundai reiz jānāk. http://tautastribunals.eu/?p=6866
Es kā politiski represētais vēlētos uzzināt to cilvēku vārdus, kuri mani izspiegoja un nodeva. Esmu  griezies pie TSDC līdz Valsts Prezidentam un Satversmes Tiesai.

Pateicības vietā spļāviens sejā.

Ja gribētu mani atbalstīt un piebiedroties, tad īsumā pateikšu, ka jau 17.gadu vecumā izplatīju proklamācijas…… un manā politiskā farsā 1981.gadā  ir tādi apsūdzības punkti, kā nevienam: Anulēt Ribentropa-Molotova slepeno nolīgumu, izvest okupācijas  karaspēku, rīkot brīvas vēlēšanas, izbeigt latviešu valodas diskrimināciju.

Čekas „maisi” ir jāatver !

Lūdzu Tieslietu ministru un Saeimas cilvēktiesību komisiju, lai šis jautājums tiktu nodots Saeimā izskatīšanai.

Tas atkristu, ja Latvijas un Abrenes nodevēja VVF nebūtu 3 x  glābusi savus mīļos čekistus.

Es ceru sagaidīt ātru atbildi.

Patiesā cieņā, latvietis Lotārs Stūre
mans e-pasts  Latvija.1918@comcast.net

07.03.12

You may also like...

24 komentāru

  1. K.Asais saka:

    Viss jau pareizi uzrakstīts, bet pa tukšo, jo visu laiku tie trimdas “nacionāļi” ir balstījuši okupantu ielikteņus un viņu varu. Tādi ka Slucis,Jerumanis un vēl dazi ir lieli retumi, pārejie ir kā mūsu deputāti

  2. LS saka:

    Nedomāju, ka viņi man atbildēs, jo vēstuli nosūtīju PBLA vadonim Kukainim un ASV PBLA birojam .Īsti latviskās Latvijas patrioti, ka K.Asa kunga pieminētie ir grūti atrodami.Vadoņi jau teic ciešamas runas , bet kad aizbrauc uz Latviju tad bail ko iebilst 4.maija kangariem .Tad kopā bucojās un fotogrāfējās. Kad kāds kangars atbrauc , tad domā, kad būtu kāda mesija ieradusies.Bijušais vadonis Sausiņš Zagleru uzskatīja par lielu patriotu, jo viņš runājot tikai latviski. Tagad maska krīt un zoo urliski rej un prasa dot pilsonību okupantu bērniem un gribēja būt kopā ar SC.Vienkaršā trimda jau nemaz nezin, ka paeglei,cionistu vairiņai,muižniekam ir otrā seja, jo Laiks jau visu slēpj.

  3. LS saka:

    Vakar skatījos Sastrēgumstundas raidījumu, kur Latvijas PBLA vadītājs Jānis Andersons murgoja , ka atbalsta zoo kangaru, jo tas esot solījis, lai pilsonību trimdas bērniem , bet ne arvienu vārdu nepateica ka nosoda zoo kangara ieteikumu automātiski piešķirt pilsonību okupantu bērniem Latvijā un dot to ari urliski rejošās valstīs austrumos. Ka zināms referendumā tieši tur vairākums nobalsoja par urlu valodu.Vai tad žīdeļa pļidermaņa un Daugavpils jaunpiedzimušie, kas latviešus uzskata par hitlera vāciešiem , Latviju par nacistu neizdevušos valsteli ar suņu valodu spēs kādreiz pateikt labdien un paldies, bet gan visu laiku ries govorite po ruski.PBLA nebija drosmes pateikt , ka viņa slavējamais zoo kangars gribēja kopoties ar SC un papildus okupantu balsis kalpos Kremlim, kas var novest pie Latvijas bojā ejas. Jo skolas jau neaudzina Latvijas patriotus, bet mankurtus pēc žīda sarosa un padomju tautu draudzības principa, lai latvieši paliktu vergi savā tēvu zemē.

  4. NIKS FONTS saka:

    Kāda jēga no šādām pateicībām, cerībām – “latvju tautas labā”, ja visi uzvedas kā pašdarbības pulciņa dalībnieki – kaut ko uzraksta un ir laimīgi?

  5. Garāmgājejs- NIKAM FONTAM saka:

    Pareizi jau tev ir, ka šiem parazītiskajiem elementiem nevajag pateikties un tad tūlit pat komentāros nosodīt. Vajadzēja skaidri un gaiši šiem PBLA kretiniem pasacīt, ka viņi tiks vienā kanbarī iestilpēti ar ZOO darza pamuķi, par valsts nodevību.Bet tā nelaime ir, ka cilvēks cer uz šiem darboņoiem, ka beidzot taču sapratīs, bet nekā.

  6. NIKS FONTS to garāmgājējs saka:

    Nē, man tā doma cita – portālos rakstītāji naivi iedomājas, kā kāds, kam viņi adresē savus rakstus vai komentārus – Vp Bērziņam, ST tiesnesim Kūtrim u.c., ka tie tos rakstus un komentārus lasa. Uzrakstīts un darīts, stiprinot savu paštēlu.Labākajā gadījumā šos rakstus un komentārus paanalizē DP darboņi.

    Arī es šai muļķīgajai nodarbei grasos mest mieru, jo latvieši, tostarp patrioti, nevēlas organizēties partijā, kurai pienācis laiks, nevēlas, negrib, nav apstākļi, nespēj vienoties par nostādnēm … cits situ lamā, dzīvo priekšstatu gūstā, nespēj iet līdzi laikam. Sorry!

  7. Miervaldis saka:

    Kamēr valdīs krievu tupeļlaižu kliķe, tikmēr Stūrem panākumu būs maz!

  8. annamarija saka:

    Kopš PBLA piesprauda gorbunova krūtežai “atzinības zīmi”, es viņus nicinu… Un tā “savienošanās” ar LC bija tik klaja nodevība, ka krietnam cilvēkam nenāktos viņiem roku sniegt. Tā ka Ījaba uzaicināšana ir vien likumsakarība…

  9. raksts saka:

    Latvijas Saeimas jaunākais deputāts Jānis Dombrava: neviens man nenorādīs, kā godināt latviešu karavīrus. Tā ir liela pļauka nu jau vecajam politmafijas ieliktenim un valsts nozadzēju, nošautā tiesneša Jāņa Laukrozes slepkavu piesedzējam Jānim Reinikam. Jānis Dombrava ir jauns, bet Ivars Godmanis un Aivars Borovkovs jau paliek veci. Vēl paies kāds laiks un Jānis Dombrava pieņems likumu, lai tiesātu neliešus Jāni Reiniku, Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu un viņu netīrās ģimenes.

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/janis-dombrava-1603-ciena-pret-savu-dzimtu.d?id=42193242

    Katru gadu marta sākumā Krievijas vai ar Krieviju saistītie mediji rada ažiotāžu ap latviešu leģionāru dienas pasākumiem. Pēdējā laikā rietumos politiķi pavīpsnā par Krievijas kārtējiem mēģinājumiem pasludināt, ka Rīgā pa ielām maršē fašisti, jo ir “atkoduši” šo melīgo propagandu.

    Citi kreisi noskaņotie kolēģi reizēm mēdz solidarizēties ar Krieviju vienā balsī, lai gūtu politiskās dividendes savā valstī. Tomēr šis nav stāsts par to ko citi domā par mums, bet ko mēs paši domājam par sevi.

    Ir rūgti klausīties, kad atsevišķi politiķi un sabiedrības daļa sūta mūsu tautas karavīrus uz kapiem. Kad paši latvieši ir gatavi noniecināt savus karavīrus, neizrādot viņiem cieņu, lai tikai kāds kaimiņš kaut ko sliktu nepadomātu. Tomēr šie vīri, kas cīnījās leģionā lielākoties bija dēli mūsu brīvības cīnītājiem – strēlniekiem, kuri arī savulaik iesāka cīņu tērpušies ne jau neatkarīgās Latvijas formastērpos. Paaudžu paaudzēs mūsu karavīri ir cīnījušies, lai mēs būtu brīvi ļaudis, lai mēs būtu tie, kuri nosaka šīs zemes nākotni.

    Ikviena latvieša ģimenē ir bijuši karavīri. Ja viņš domā, ka nav, tad viņam vajag sīkāk papētīt pašam savas saknes. Nenāktu par skādi tiem, kuri ir lasījuši tikai par Lielo Tēvijas karu uzzināt, kas patiesībā notika. Tajā brīdī katrs ar pilnīgi citu skatu aplūkos savu dzimtu un mūsu brīvības cīnītājus.

    Arī manā dzimtā paaudžu paaudzēs ir bijuši karavīri. Piemēram, mans vecvecvectēvs Pēteris 19.gadsimtā zem cariskās Krievijas formastērpa piedalījās krievu-turku karā. 20.gadsimta sākumā strēlnieku šineļos cīnījās mans vecvectēvs Jānis, un mans vecvecvectēvs Jēkabs kopā ar savu dēlu Mārtiņu. Diemžēl pēdējie divi no kara mājās neatgriezās. Visdrīzāk strēlnieku pulkus papildināja vēl citi manas dzimtas vīru, bet daudzi dokumenti laika gaitā ir zuduši. Virkne senču bija neatkarīgās Latvijas armijas ierindas karavīri un virsnieki. Otrā Pasaules kara laikā mans vecvectēvs Jānis tika ieskaitīts Sarkanajā armijā, vectēvs Leopolds tika iesaukts leģionā, bet viņa brālis Sarkanajā 3armijā. Otrs vectēvs bija Lietuvas aizsargu organizācijā (Lietuvos šaulių sajunga), par to viņš tika deportēts uz Sibīriju.

    Laika gaitā zem dažādiem formastērpiem gan svešiem, gan Latvijas mani senči ir cīnījušies, tomēr visi kā viens ir pelnījuši atzinību. Neviens nedz rietumos, nedz austrumos man nenorādīs, kā godināt mūsu karavīrus. 16.martā es godināšu latviešu karavīrus, kuri cīnījās leģionā pie mūsu tautas svētuma Brīvības pieminekļa, kura izveidē savu artavu ir devuši arī mani senči. Dodot ne tikai materiālu artavu, ziedojot naudu, bet arī pašu dārgāko – ziedojot savu dzīvību par brīvu Latviju!

  10. raksts saka:

    Pie kā pirms 5. Saeimas vēlēšanām ilgtermiņā noveda PBLA brāļošanās ar komunistu Anatoliju Gorbunovu, partiju “Latvijas Ceļš”, piemēram, kuras biedrs Andrejs Panteļējevs atradis sev siltu vietu Satversmes Aizsardzības birojā, var redzēt no tā kā pazeminājusies dzimstība Latvijā. Normālā valstī dzimstība tik krasi kā Latvijā nepazeminās. Tātad Anatolija Gorbunova un Andreja Ppanteļējeva labsajūta būvēta uz nabadzībā un nāvē iedzīto latviešu rēķina.

    Tālāk tikai daži fakti par vienu novadu. Aiz katra ciema nosaukuma bija cilvēku vārdi un uzvārdi, kuru vairāk nav tādu neliešu kā Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Anatolijs Gorbunavs, Andrejs Panteļējevs u.c. neliešu dēļ.

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/74661/plavinu-novada-likvide-28-ciemus

    Pļaviņu novadā likvidē 28 ciemus
    08.marts 2012

    Pļaviņu novada dome nolēmusi samazināt ciemu skaitu novada vairākos pagastos, jo tajos labi ja ir palikušas tikai dažas viensētas. Par ciemiem tos jau sen vairs nevarēja saukt.

    No Latvijas kartes, saistībā ar adresācijas sistēmas noteikumiem un pagastu teritoriālajiem plānojumiem, Pļaviņu novadā pazudīs šādi ciemi:

    * Klintaines pagastā – Sturti;

    * Aiviekstes pagastā – Āpēni, Dankeri, Draudavas, Ezerkrasti, Juči, Lāči, Mālkalni, Mežezers, Mežrijas, Ozolsala, Sirmauši, Skujaiņi, Trakšēni un Vesetnieki;

    * Vietalvas pagastā – Alunēni, Apaļi, Aparēni, Balodēni, Benckalni, Bites, Jaunāmuiža, Kaivēni, Rušēni, Siljāņi, Vecskolas, Zaprauskas un Zobēni.

    Jāatgādina, ka runas par izmirušo ciemu likvidēšanu sākās pagājušā gada jūlijā, kad Daugavpils novada dome no kartes svītroja pirmo izmirušo ciemu – Degļus. Līdz ar to Latvijas pašvaldībās sākās apdzīvoto vietu revidēšana un no kartes viens pēc otra sāka pazust ciemu nosaukumi, kuros vairs neviens nedzīvoja.

  11. rinformācija saka:

    Valsts prezidenta Andris Bērziņš 16. martā Latvijā nebūs. Dodas slēpot uz kalniem. Tautā šo soli nodēvēja kā gļēvulību, lai nebūtu Latvijā 16. martā. Viņš jau noteikti nebrauks viens pats. Vesela varza jāņem līdzi, visādi apsargi utt,kam nebūs atvaļinājums. Tāpēc visiem jāsaņem nopietna alga + komandējuma izdevumi,jo jādzīvo krutās viesnīcās visiem būs,jāēd krutos restorānos, kā jau bagātniekiem pieklājas to visu baudīt no valsts kases.

  12. doma saka:

    Jebkurai varai ir savas izdegšanas un noguršanas robežas. Arī 4. maija Latvijas politmafijai.

  13. dentists saka:

    galvenais kūdītājs Grantings jau arī nebūs. Nelietis zin, ko ēdis.

  14. Eduards Lunis saka:

    Dentistam-Grantiņam TE nav obligāti jābūt,jo VIŅA PAUSTĀ PATIESĪBA UN TIESISKUMS darbojas arī bez VIŅA ! Ģenerāļi kaujā neiet!
    AICINĀM VISUS,KURI SAPROT,KA NEDRĪKST ĻAUT NOZIEDZNIEKIEM VALDĪT LATVIJĀ-
    UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI! 4.MAIJĀ PL 12-OS PRETĪ OKUPĀCIJAS MUZEJAM!
    Latvijas Glābšanas Komisija.

  15. NIKS FONTS to Lunis saka:

    Kāda jēga pulcēties? Kāds mērķis?

  16. Eduards Lunis saka:

    Nu ja nav jēgas un mērķa GLĀBT LATVIJU,tad arī nav ko nākt!
    Ar to ir arī skaidrs-KAS IR KAS!

  17. Ernis Purnis saka:

    dentists saka:
    2012. gada 9. marts 9.20

    galvenais kūdītājs Grantings jau arī nebūs. Nelietis zin, ko ēdis.

    Kūda dulas bābas un dauņus un redzams tevi var pie tiem pieskaitīt, jo stabiliun domājoši cilvēki ar savu galvu tikai uztver informāciju un jā tā ir patiesa un uz kopēju mērķi aicinoša, tad tam pievienojas, jeb kā par tavām gaudām- tās noraida. Bet Grantiņam noteikti nevajag braukt uz 16.martu, jo tam ko viņš dara tur, ir prioritāte, bet te mēs būsim pietiekami daudz un sveiksim godam mūsu leģionārus.

    Arī brīžiem gudri rakstošā Nika Fonta še teiktais ož pēc aicinājuma padoties un pēc nepamatota sakāvnieciskuma!

    Bet par šī raksta iztirzājumu vislabāk izteicies pats L.Stūres k-gs:

    LS saka:
    2012. gada 8. marts 11.52

    Vakar skatījos Sastrēgumstundas raidījumu, kur Latvijas PBLA vadītājs Jānis Andersons murgoja , ka atbalsta zoo kangaru, jo tas esot solījis, lai pilsonību trimdas bērniem , bet ne arvienu vārdu nepateica ka nosoda zoo kangara ieteikumu automātiski piešķirt pilsonību okupantu bērniem Latvijā un dot to ari urliski rejošās valstīs austrumos. Ka zināms referendumā tieši tur vairākums nobalsoja par urlu valodu.Vai tad žīdeļa pļidermaņa un Daugavpils jaunpiedzimušie, kas latviešus uzskata par hitlera vāciešiem , Latviju par nacistu neizdevušos valsteli ar suņu valodu spēs kādreiz pateikt labdien un paldies, bet gan visu laiku ries govorite po ruski.PBLA nebija drosmes pateikt , ka viņa slavējamais zoo kangars gribēja kopoties ar SC un papildus okupantu balsis kalpos Kremlim, kas var novest pie Latvijas bojā ejas. Jo skolas jau neaudzina Latvijas patriotus, bet mankurtus pēc žīda sarosa un padomju tautu draudzības principa, lai latvieši paliktu vergi savā tēvu zemē.

  18. NIKS FONTS saka:

    Lembergs apollo.lv pavēsta, ka Latvijai izdevīga Putina ievēlēšana.

    Jā, ir izdevīgi bijušam LKP CK instruktoram, kurš pēc 4. maija 1990.g. vēl rakstīja CK, ka ies tur, kur to sūtīs partija (kompartija).Partija Lembergu nosūtīja uz Venspils pašvaldību ar mērķi komunistiem prihvatizēt tranzīta uzņēmumus, kas atkarīgi no Krievijas vēlmes tranzītu virzīt caur Ventspils ostu.

    Putina nākšanā pie varas ieinteresēti Latvijas oligarhi, kas savus uzņēmumus pārdod Krievijas krieviem, kuri saskaņā ar Latvijas likumdošanu jau drīkst iebraukt Latvijā un patiešām pērk nekustamos īpašumus un iebrauc.

    Latvijas oligarhi – Vp Bērziņš jau apsveica Putinu, pārējie Lembergs, Šlesers, Šķēle stāv rindā, lai sistu saujā Putinam, apsveicot ar ievēlēšanu.

    Ja Latvijā izveidosies situācija, kas tiešām būs nelabvēlīga oligarhiem, tad tos tiesās ar mantas konfiskāciju, Neatkarīgo, Dienu nacionalizēs, tādiem kā Lembergs tiks piespriests par genocīdu pret latviešu tautu, par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu mantkārīgos nolūkos gadi 25 reāla cietumsoda.

  19. dentists saka:

    ja jums te visiem ir tāds “ģenerālis”, tas neko labu neliecina.

  20. Eduards Lunis saka:

    Jā, dentist! TAS TĀDIEM KĀ JŪS-NEKO LABU NELIECINA!

  21. ebregejs saka:

    Vispār jau būtu labi, ja kaut viens šeit rakstošais painteresētos, ko par viņa idejām domā dažādās starptautiskajās instancēs – visās tajās ANO, ES, tiesās un citās instancēs. Citādi var rasties iespaids, ka šeit paustās idejas pasaulē tiek plaši atbalstītas, tikai Latvijā to īstenošanu kavē okupanti, čekas aģenti un citi tumsības spēki. Ja kāds iedomājas, ka viņš varēs būt autonoms un no citiem neatkarīgs, lai papēta vēl nesenu pieredzi ar nu jau bojā gājušo Austrijas politiķi Jorgu Haideru, briestošo karu pret Irānu un citas starptautiskas aktivitātes. Laikam jau uz to aicināt šeit būtu veltīgi – katrs ir dižens un varens, un pats sava likteņa noteicējs.

  22. Ebregejam teikšu ,ka mums nav starptautisku aktivitāšu, bet gan globalizētāju izraisītu noziedzīgu aktivitāšu.Izeja no šim noziedzīgām darbībām ir tajās nepiedalīties,bet gan īstenot juridiski pamatotu un starptautiski atzītu tiesību ceļu.Mūsu tiesības uz savu valsti un DDD ir neapstrīdamas un saprotamas, par tām ir jārunā bez pārtraukuma, kā tas bija vairāk kā pirms 20 gadiem.Ar neticīgajiem un bailīgajiem mums nav pa ceļam.Nost melus un apmelojumus.

  23. skorceni saka:

    Ebrejugejs zin,ko saka :)! Vai neesam jau dzirdejushi par jauno pasaules kaartibu…..Taas noteiceeji buus zhiidi un to uzpirktie liidzdejotaaji.paar paareejiem bus totaala kontrole.protams,ka musulmanjus ari ir jaapaklauj,jo savaadaak nevar.Kadafi,Binladens,Huseins utt.Visi liideri ir jaanovaac,nodeveejus pie varas lai var seedeet uz vinju bagaatibaam.Taa ari ir ar muusu zemiiti LATVIJU.Jo mazaak te buus ljautinju,jo labaak ieviest savu kaartibu…..,bet ja ne,tad tie,kas pacels galvas ir jaalikvidee.Domaju,ka ir jameegina cinities pret sho varzu,jo peec tam vismaz paareejiem varesim droshi paskatities aciis kaa muusu vecie legionaari,kas ciinijaas par muusu briiviibu!

  24. skorceni saka:

    Vel tik truuka,ka latvieshus suutiis uz Iranu karot.tas ir peedeejais,ko tie kretiini var izdomaat.Lai melnais tevocis Sems ar iet un karo pats ar savu gimeni un pakjer liidz arii anglijas karalieni ar visu karieti…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *