I. Ziemele- tiesnese ? Nē, KP ietekmes aģente

TR12MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

=======================

Īsumā vēl par referendumu un tā rīkotājiem.

Referendums tika rīkots ar nolūku izzondēt latviešu attieksmi pret savu valsti un savu valodu.

Latvieši vienmēr ir spējuši apvienoties grūtos brīžos.

Šo referendumu noorganizēja Latvijas pagrīdes KP biedri, kuri šodien ir pie teikšanas, un kuru rokas līdz padusēm ir ar latviešu tautas asinīm. Šī pagrīdes KP arī nosaka LR Saeimas politisko virzību. Zatlers, Āboltiņa, Dombrovskis, Brigmanis, Bērziņš, Buiķis, Čigāne, Druviete, Ķīlis, Rinkēvičs, Vidiņa, abi Latkovski u.d.c ir paklausīgi šo slepkavu rīkojumu pildītāji. Šīs pagrīdes noteicēji ir bijušie KP nomenklatūristi, kuri uz tautas rēķina ir kļuvuši par multimiljonāriem. Priekšgalā atrodas slepkavas Godmanis, Borovkovs, Kleckins(miljonāri), kuri pēc savas izcelsmes ir žīdi un saistīti ar starptautisko cionismu, kurš savukārt iet kopsolī ar lielkrievu šovinistiem. Aiz šiem trijiem seko latviskas izcelsmes komunisti, kuri arī ir apzaguši savu tautu un kļuvuši miljonāri: Ulmanis, Šķēle, Šlesers, Sesks, Gailis, Brigmanis u.d.c. , kuri ar putām uz lūpām uzstājas pret latvisko VL!

Šie noziedznieki ar visādiem trikiem cenšas apmaut savu, daudz cietušo, latviešu tautu.

No GARĪGĀS puses skatoties, viņi ir Antikrista kalpi. Tie ir “cilvēki”, kuriem nekas nav SVĒTS.

Tātad, šis referendums viņiem bija vajadzīgs, lai varētu nospraust savus tālākos mērķus.

Latviešu pašapziņa izrādījās ļoti spēcīga, to parādīja referenduma skaitļi !!!

Tāpēc šiem slepkavām neatliek nekas cits, kā “sviest” savus labi nomaskētos ietekmes aģentus pēdējā kaujā. Un- tādus izdzimteņus viņi pēdējos divdesmit gados ir “saražojuši” pietiekoši daudz. Redzot Latviešu emocionālo pacēlumu pēc referenduma, nekavējoties tika sperti pirmie “aizsardzības” soļi. Lielkrievu šovinistu KGB darbonis Juris Rubenis ar otru tādu pašu kompartijas ietekmes aģentu Ilmāru Latkovski “izstrādāja” sātanisku “manifestu”, kurš pieprasa latviešiem piedot viņu slepkavu pastrādātos asins darbus. Tālāk “izlīda” vēl vairāki izdzimteņi, kuri bija tēlojuši sevi par latviešu patriotiem: Anda Līce, Pēteris Kļava, Solvita Āboltiņa u.c.

=============================================

I. Ziemele-migla sarkanā- nolādētāTiek arī aktivizēti dažāda kalibra politologi un juristi, lai nosistu latviešu dabiskās tieksmes, būt saimniekiem savā zemē.

Pēdējā laikā uzbāzīgi no čekistu puses tiek izmantota ECT tiesnese, Rīgas Juridiskās augstskolas profesore Ineta Ziemele, lai grautu latviešu nacionālo apziņu. Viņa “ļoti gudri” apspriež dažādus “nacionālās identitātes aspektus”, tādejādi novirzot lasītāju- latvieti no Tiesiskuma atjaunošanas idejas.

FOTO: I. Ziemele, kura sevi uzskata par tiesnesi, protams, ka ar vienu piebildi, kā Latvijas un Eiropas likumu traktētāja, bet ne Starptautisko.

Starptautiskie Likumi paredz dekolonizāciju, par ko šī “propesore” nebilst ne vārda.

MIGLA SARKANĀ -NOLĀDĒTĀ !

Daudzi atsauksmēs raksta un pateicas šai “gudrajai” dāmai, kura tik gudri runājot.

Nu nav šī dāma nedz gudra, nedz arī atjautīga, viņa atkārto vecas nodrāztas frāzes no mācību grāmatām.

Tas viss tiek darīts apzinīgi no latviešu tautas ienaidnieku puses.

Ineta Ziemele nav nedz latviešu tautas aizstāve, nedz arī Tiesiskuma atbalstītāja.

Viņa ir šīs nolādētās sātaniskās sistēmas radīts auglis.

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=343514:msu-spju-brns-valstisk-griba-un-paciea&Itemid=93

Atkārtoju, viņas uzdevums ir ar glaimīgām frāzēm “nosist” pēc referenduma latviešu tautas nacionālo entuziasmu, lai tikai latvietis neiedomājas prasīt pēc Tiesiskuma. Šī profesore, bet pareizāk būtu teikts– PROPESORE, iebāž latvietim savu netīro pirkstu tai “vietā”, kur gaiss tiek izlaists, lai viņš nomierinātos, un okupanti ar vietējiem komunistiem varētu tālāk nīcināt latviešu tautu, bet pati šī super PROPESORE varētu saņemt savu gigantisko algu un dzīvot tālāk cepuri kuldama.

Pašu galveno, ka Latvijā ir jāatjauno Tiesiskums un jāsoda noziedznieki, kuri veica asins darbus pret latviešu tautu, no šīs juristes mēs nedzirdējām. Šī juriste- avantūriste dara visu, lai Latvijā netiktu runāts par starptautiskajām Tiesībām, kuras nosaka, ka no okupētās valsts ir jāizved nelikumīgi iepludinātie kolonisti, kuri šodien ir pārtapuši par piekto kolonnu.

Tautas un valstis ir izstrādājušas vienreizējus Likumus- Konvencijas, kas visos punktos aizstāv latviešu tautu, bet ŠĪ Ziemele, lūk, rupji uzspļauj šiem Likumiem un Konvencijām.

Un uzspļauj tāpēc, ka Ziemele ir Ļauno spēku KALPS, kuras uzdevums ir iznīcināt latviešu tautu.

Stulbenis un idiots ir tas, kurš nesaskata Ziemeles īsto būtību.

Lūk, šis teikums izsaka šīs komunistu ietekmes aģentes Ziemeles īsto būtību: “Diemžēl jāsecina, ka šo 20 gadu laikā ne mēs paši par sevi esam domājuši, ne arī par mūsu sabiedrības nelatvisko daļu.”

Kā tad vēl mums vajadzēja domāt ?

Pilsonību pakaļ sviedām !

Skolas viņu valodā !

Atbildam uz jautājumiem viņu valodā !

Ar ko tad tāda Ziemele ir labāka par komunistu un pretīgo čekistu Juri Bojāru vai cionistu nelieti Egilu Levitu, kura ieteikumu rezultātā mēs atrodamies tur, kur esam.

Ziemele ir tāda pati garīga krople kā šeit pieminētie godmaņi, šķēles, borovkovi un pārējie latviešu tautas nīdēji, jo viņa kalpo viņiem.

P.S.

Atmaksas stunda nāks, Ziemele, nekur tu nepaslēpsies !

Katrs saņems to, ko viņš ir pelnījis, bet tikai žēl mūsu izvārdzināto tautu, kura paraktiski ir iznīdēta šo neliešu un nodevēju darbības rezultātā.

LRTT.  10.03.12

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Pilnībā atbalstu un pievienojos LRTT paustajam !
    Lai izbeigtu noziedznieku darbību Latvijā-
    -AICINĀM – 4.MAIJĀ ,RĪGĀ ,PL. 12-OS ,PRETĪ OKUPĀCIJAS MUZEJAM ,SANĀKT UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI!
    Latvijas Glābšanas Komisija.

  2. :) saka:

    Dīvain, ka Brigmani un Šleseru pieskaitat latviešiem, nevis žīdiem, daļēji pat aizdomas par Ulmaņa, Šķēles un pārējo minēto izcelsmi, ja godīgi…

  3. skorceni saka:

    Ja nav zhiidi,tad zhiidu pakalpinji,kurus veelaak taapat izmetis meeslainee!

  4. dentists saka:

    Raimond, Latvijā skandāls ap tomātu sēklu audzētāju, kuru mēģina sodīt par tīru šķirņu (kuru nav akceptējuši ES klerki) audzēšanu un izplatību ir ļoti līdzīgs.

  5. Miervaldis saka:

    Sākumā viņa man atsūkās, pēc tam viņu uz karātavām.Spermainu muti!

  6. Miervaldis saka:

    Nu bet Grantiņš malacis!Parāda, kurus Latviešiem vaidzētu nīst!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *