A. Kavacis. Atklāta vēstule izglītības ministram

2011. gada 26. decembrī.

Andrejs KavacisGodātais Izglītības un Zinātnes ministra kungs !

Saziņā ar daudziem ZRP aktīviem biedriem daru Jums zināmu tautas viedokli par obligāti veicamiem darbiem stāvokļa uzlabošanai valstī. Tauta bija piešķīrusi lielu uzticības kredītu ZRP tādēļ, ka cerēja uz patiesi latviskas valdības izveidošanu. Taču “mīlestības naktī uz SC” politikāņiem, kad eksprezidenta kanceleja mēģināja uzurpēt partijas biedriem piederošo varu, dotā uzticība ir sagrauta. Ar vārdiem to vairs nevarēs atjaunot. Tiem, kas ieguvuši reālo varu, kalpošana tautai ir jāapliecina ar reāliem darbiem.

Tikai tā var izpirkt nedarbus un nodevību.

Apstākļos, kad SC apliecina Krievijas imperiālistiskās politikas turpināšanu un veic Latvijas valstiskuma graušanu ir nepieciešams veikt sekojošus konkrētus pasākumus:
1. LR
valdībai jāsniedz konkrēts paziņojums, kurā jānosoda impēriskās pārkrievošanas politikas turpinātāji un jāpaskaidro, ka Latvijā krievu valodai nepienākas pār lietuviešu, igauņu, baltkrievu, poļu, ukraiņu, žīdu vai čigānu valodām pārāks statuss.

2. Jāpaskaidro, ka slāvu tautības Latvijā nevar asimilēties, bet tikai tām ir dota iespēja atgriezties savu senču pamatetnosā, ko veido latvieši un lietuvieši. To neapstrīdami apliecina vēstures, valodniecības un antropoloģijas dati.

3. Nekavējoties jānodrošina kontrolētas patiesas Latvijas vēstures mācīšana skolās, īpaši izskaidrojot mūsu tautas senatnīgumu un arī to, cik nodevīgi un brutāli PSRS laupīja LR neatkarību. Nedrīkst noklusēt arī carisma un komunistu īstenoto rusifikācijas politiku, jo integrācija ir iespējama tikai uz kopīgi apzinātas vēsturiskās patiesības pamata.

4. Ar likumu nekavējoties jāaizliedz skolu un bērnu dārzu dalījums pēc nacionālā principa, jo tā ir segregācija un sabiedrības šķelšana. Minoritāšu skolās jānodrošina to valodu un kultūras mācības.

5. Ar likumu jānosaka, ka Latvijas iedzīvotāji, kuri veic darbības ar mērķi ierobežot latviešu tautas tiesības savā tēvu zemē realizēt pašaizsardzības pasākumus nācijas saglabāšanai, ir izraidāmi no Latvijas.

6. Izglītības un Zinātnes ministrijai popularizēt antropoloģes Raisas Deņisovas mūža darba veikumu, tāpat kā neatkarīgā vēsturnieka Oļģerta Ziļicka mūža darbu Baltu vēstures pētniecībā, un nodrošināt minēto zinātnieku apbalvošanu ar augstākās raudzes Triju zvaigžņu ordeņiem, tā atzīstot viņu darba nozīmi un aktualitāti tieši mūsdienās.

Ministra kungs, šīs lietas nav apspriežamas, bet izpildāmas, pie tam jo operatīvāk, jo labāk.

Un neaizbildināties, ka Kembridžas Universitātē Jums to nemācīja.

Patiesība nepieder Universitātēm, bet Dievam.

Tāpēc tā ir jārespektē tieši tāda, kāda tā ir.

Ceru, ka kalpojot Patiesībai un vēsturiskajai taisnībai pierādīsit sevi kā MINISTRU.

Lai Dievs palīdz.

Andrejs Kavacis- - Kopie

You may also like...

5 komentāru

  1. teksts saka:

    Visi 4. maija režīma Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa aicinātā Ministru prezidenta Valda Dombrovska valdības ministri Valda Dombrovska vadībā, izņemot divi no Visu Latvijai/LNNK, atbalstīja naudas piešķiršanu referendumam par krievu valodu kā otru valsts valodu. Tas pēc būtības ir referendums par okupācijas seku saglabāšanu, 1940. gadā aizsāktās rusifikācijas turpināšanu. Bez šiem latviešu tautas zagļiem un nodevējiem nepilsonis Lindermanis nevarētu noteikt Latvijas dienas kārtību. Visā Eiropas Savienībā, visā jaunāko laiku vēstures pastāvēšanas laikā tas ir nebijis gadījums. Atbildīga par to nodevību un latviešu valsts apzagšanu ir visa mūsdienu Latvijas politiskā un ekonomiskā elite.

  2. tante saka:

    Kavacka kungs, KĀPĒC jūs nevarat spert pirmo soli un iesniegt parasību ST lai atceltu referendumu kā valsts interesēm neatbilstošu???

  3. raksts saka:

    Tas nebija tik sen. To teica Ķīļa sabiedrotais – Valdis Zatlers.
    Kas savādāk ir 2012. gada janvārī?

    Zatlers: Latvija tiek uzskatīta par nelielu, mafiozu valsti (28.06.2011)

    «Jābūt patiesiem pret sevi – Latvija tiek skatīta kā neliela, mafioza valsts, un tā valstij nav laba reputācija,» norādīja Valsts prezidents Valdis Zatlers LNT raidījumā 900 sekundes.

  4. raksts saka:

    Aktuāls raksts.

    Nepārbaudīs Bērziņa ģimenes iespējamo krāpšanos ar ES naudu (20.12.2011)
    Ģenerālprokuratūrā izlemts atstāt spēkā Valsts policijas lēmumu par atteikšanos sākt kriminālprocesu saistībā ar Eiropas Savienības (ES) fondu un valsts budžeta naudas iespējamu izsaimniekošanu Valsts prezidenta Andra Bērziņa ģimenes locekļiem piederošajā atpūtas kompleksā.

    Kā informēja prokuratūras pārstāve Laura Pakalne, Finanšu un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūras virsprokurors Vilnis Ulmis uzraudzības kārtībā pārbaudījis, cik likumīgs ir Valsts policijas pieņemtais lēmums, ar kuru atteikts sākt kriminālprocesu par iespējamām SIA “Kājiņas B” amatpersonu pretlikumīgām darbībām, saņemot un izmantojot Lauku atbalsta dienesta sabiedrisko finansējumu.

    Kā iepriekš konstatēts pārbaudes materiālā, finanšu līdzekļi tika iztērēti atbilstoši to mērķim un nekādas pretlikumīgas darbības projekta darbības laikā no uzraugošo institūciju puses nav konstatētas.

    Līdz ar to virsprokurors atzinis šā gada 12.augusta lēmumu, ar kuru atteikts sākt kriminālprocesu, par likumīgu un pamatotu, jo nav noticis noziedzīgs nodarījums, piebilda Pakalne.

    20.12.2011
    LETA

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *