V. Freimantāls. Vai Bordāns nav jurists ?

Vai Bordāns nav jurists ?

Vai Bordāns nesaprot kas ir likums Latvijā ? (Un kuri ir pārkāpuši likumu?)

Vai Bordānam nav vajadzīgs Latvijas patriotu pastāvīgs un varens atbalsts ?

Vai Bordāns atzīst komunistu un čekistu teroristu bandas 27 gadu ākstīšanos Māmuļā, aizliedzot atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi atjaunotos 1938. gada statūtus ?

Vai Bordāns ir izskatījis Egīla Levita pretlikumīgo,(RLB Tieslietu ministram iesniegto) svarīga juridiskā dokumenta ignorēšanu? (Par 1992. gada 18. jūlija RLB kopsapulcē nolemto – atjaunot 1938. gada RLB statūtu juridisko spēku Māmuļā!)

Vai Bordāns ir iepazinies ar manas RLB Bērnu un Kultūras Aizstāvības komisijas darbu laika posmā no 1992. gada 18. jūlija līdz 1993. gada 18. februāra naktij ?

Vai Bordāns maz zina, kas ir mana Latvijas Demogrāfiskā un Kultūras Programma „Namejs“ ? (Kuru īstenojam Māmuļā 1938. gada RLB likumīgo statūtu stingrajos, latviskajos ietvaros).

Vai Bordāns maz saprot ka ir izlaupīta unikālā, manas nacionālās mākslas galerijas „Latvijas Kultūra“, pastāvīgā ekspozīcija Māmuļā 1993. gada 18. februāra naktī ? (10 000 eksponāti).

Vai Bordāns saprot, ka viņa partijas birojā iesniegtais dokuments par RLB varmācīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī – palicis bez atbildes man ?

Vai Bordāns ir padomājis, ka 1993. gada 18. februāra nakts terora akts Māmuļā klasificējams kā lielākais kultūrvandālisma akts 4. maija valsts vēsturē ?

Vai Bordāns saprot, ka Helsinki 86 nekad nav sevi diskreditējis un uzskatāms par pašu nozīmīgāko tiesiskas Latvijas valsts atjaunošanas spēku ?

Ja Bordāns to saprot, tad viņa klātbūtne Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupā ir nepieciešama un vēlama !

Jānis Bordāns, Freimantāla kungs, protams, ka ir jurists, bet tas vēl neko neizsaka. Viņš pat ir Tieslietu ministrs un arī tas vēl nenozīmē, ka viņš pagaidām, kad čekistu- komunistu noziedzīgā banda 30 gados Latviju pārvērtusi par vispasaules cionistu noziedzniekuKARTELI, ir spējīgs ko momentā mainīt. Viņš nepārprotami ir pieteicis karu šiem, mūsu tautas slepkavām, sacīdams: Neliešu un korumpantu veidotai sistēmai mēs pieliksim punktu. Mēs attīrīsim valsts pārvaldi , jo mēs turpināsim iet uz mērķi- Latviju, kas ir brīva no zagļiem, čekistiem un stagnātiem !!! Ar šo paziņojumu viņš ir iemantojis tik daudz ienaidnieku, cik neviens cits valsts varas pārstāvis pēcAtmodas Latvijā. Viņš pieteicis karu visiem tiem, pret kuriem cīnās H- 86 & LRTT ! Tātad, viņu vēlas iznīcināt visi tie, kuri veic “medības” uz H- 86 dibinātāju un aktīvās Atmodas aizsācēju L. Grantiņu-, proti, visa čekistu komunistu banda, kurai jumts ir MOSSADs. Tāpēc L. Grantiņš viņu aizstāv un arī nākotnē aizstāvēs. Jānis Bordāns man nav nekāds draugs, par to var pārliecināties LRTT i- vietnē, ja meklētājā ierakstām viņa vārdu. Iztapību Bordānam man var pārmest tikai tādi, kuri kalpo mūsu tautas slepkavām- arī dažnedažādas pasugas interneta troļļi(izkārnījumi), kuri strādā VDD uzdevumā. Šo, pat iznīcinošo kritiku pret J. Bordānu, es dzēst netaisos, jo tā, iespējams, ir pataisījusi Viņu par to, kas viņš ir šodien… . Jeb kura loģiski un patriotiski domājoša latvieša pienākums ir: aizstāvēt J. Bordānu, bet ne vākt parakstus par Saeimas atlaišanu, kas ir nekas vairāk, kā cīņa par to, lai iznīcinātu Bordānu un arī Latvijas valsti kā tādu !

10.06.20 LRTT

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Tev Linard pilnīga taisnība par Bordānu!

    Kaut nu ietu kaut cik uz labo pusi Latvijā!

  2. Armands saka:

    Cik daudz atbalstītāju jis ir guvis? Ko vajag darīt? Uz T – krekla viņa bildi uzlīmēt un iet staigāt publiskās vietās?

  3. Maija saka:

    Kā cionisti aptīrīja, Valda Freimantāla, pienesumu Rīgas Latviešu biedrībai!
    https://www.youtube.com/watch?v=7q6xTNUgcdU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *