Aivars Zablockis. LR SAEIMAS JURIDIKAJAI KOMISIJAI – ATKLÀTA VÈSTULE (02.08.2024.)

AIVARS ZABLOCKIS

(hachaturjans@gmail.com) aicina Aivara Gardas slepeno sirds draugu Aivaru Gedroicu no Daugavpils un citus komentēt šo dokumentu:

LR SAEIMAS JURIDIKAJAI KOMISIJAI – ATKLÀTA VÈSTULE (02.08.2024.)

#IDB, LR valsts #POLICIJAS #VADĪBA, #RTA #PROKURATÙRAI !

https://www.facebook.com/share/p/Z8otg9dYgBxyyRkr/

Atkàrtots iesniegums safabricèta procesa nr.15110000624 virzītàjam A.Tambovcevam , par drošības līdzekļa neiespèjamo izpildīšanu !

2024.gada 02.augustà

No psihiski nesosvèrtas personas I Bites, kurai es esmu lūdzus procesa nr.11352034709 ietvaros veikt psihistrisko ekspertīzi, un kura sirgst ar KRĪGERA -DAUNINGA EFEKTU ir saņemts iesniegums par 132.p.1.daļas pazīmèm, ka viņai esot izlicies PAR SLEPKAVĪBAS DRAUDIEM VIŅAS PERSONAI SAKARÀ AR MANA ZIŅOJUMA UN CENTIENIEM ATKLÀT tiesneša J.Laukrozes slepkavìbu PUBLIKÀCIJAS LAIKRAKSTÀ ČAS , KURÀS AVĪZES REDAKTORS APRAKSTA , KA MANI – Aivaru Zablocki vairs neapvaino apmelošanà – SAŅEMŠANU RÌGAS RAJONA TIESÀ !!! Un kuru es it kà esot uz Rīgas rajona e-pasta adresi sūtījis…

Un tàtad šī VP KP RGPP 1.biroja sevišķi smago noziegumu izmeklèšanas 1.nodaļa kura jau ir ar liecinieka A.Prazņičnova vairàkkàrtīgu nelikumīgu izvešanu no RCC 2021.gadà , viņa vardarbīgu ietekmēšanu un iebarošanu ar narkotikàm panàkusi manis apmelojošu liecību panàkšanu kr.pr.nr.11352034709, lai varètu safabricèt apsūdzību pret manīm , tagad fabricè JAUNU MAZÀK SMAGA NOZIEGUMA PAZĪMĔM ATBILDTOŠU APSŪDZĪBU PRET MANĪM , kura pèc klasifikàcijas nemaz neatbildt minètàs 1.nodaļas kompetencei , lai glàbtu ” sava mundiera kràsas”, jo par apsūdzības safabricèšanu sevišķi smagà noziegumà 1.nodaļas galvenajam OPERDARBINIEKAM GATIM GASPARJANAM KOPÀ AR SAVU “OPERDARBINIEKU BANDU” , KURA PADARĪJA MANI PAR 2.GRUPAS INVALĪDU un kura JAU ir “AIZLAIDUSIES ” NO ŠĪS 1biroja 1. NODAĻAS citur veikt savus dienesta noziegumus !

Arī RTA prokurore Jekaterina Kušakova kura veica un uzturèja šo safabricèto pret mani apsūdzību , procesa izskatīšanas vidù RĪGAS RAJONA tiesas izmeklèšanà savà 56 gadu vecumà “aizlaidàs” PENSIJÀ !!!

UN TAGAD PAR TIESNESI I.BITI kurai 2024.29.aprīļa tiesas sèdè Rigas rajona Jūrmalas tiesas sèdè es palūdzu tiesnesi Ingrīdu Biti ieteikt man ko es varu “MĪĻU” viņai pateikt, lai viņa mani izraida no tiesas zàles, jo es TÀDÀ FARSÀ , KUR TIESNESE I.BITE JAU 1.TIESAS SÈDÈ 2023. GADÀ PAZIŅOJA , KA priekšs viņas VISS APSŪDZĪBÀ pret manīm šajà kr.lietà nr.11352034709 ESOT JAU PIERÀDĪTS, UN TURPMÀK I.BITE VEICA NESKAITÀMAS NELIKUMĪGAS DARBĪBAS TIESAS IZMEKLÈŠANAS LAIKÀ LIEDZOT MAN NOPRATINÀT GAN APSŪDZĪBAS GAN MANIS PIETEIKTOS LIECINIEKUS, u t.t.

Nu un paklausot manam LŪGUMAM 02.05.2004.JÙRMALAS TIESAS SÈDÈ TIESNESE I.BITE PAZIŅOJA , KA VIŅA PAŠNORAIDÀS BO ŠĪS SAFABRICÈTÀS PRET MANI KRIMINÀLLIETAS VEŠANAS UN IZMEKLÈŠANAS…

TIKAI TO , KA PRET MANI FABRICÈS JAUNU KRIMINÀLLIETU MÈS AR TIESNESI INGRĪDU BITI 29.04.2024.TIESAS SÈDÈ NEBIJÀM SARUNÀJUŠI !

UN ŠAJÀ SAKARÀ VISUS STANDARTA APSŪDZĪBAS “MURGUS” , KURUS SAVOS LÈMUMOS RAKSTA POLICISTS ALEKSANDRS TAMBOVCEVS PRET MANI 2.GRUPAS INVALĪDU , TRŪCĪGÀ STATUSÀ , DZĪVOJOŠA 200 KM NO RĪGAS IR NEPIEŅEMAMI …

TÀPÈC LÙDZU IDB un VP vadību izskatīt jautàjumu par to, kàdà sakarà pret mani pa pèdèjiem 25 gadiem nepamatoti tika safabricètas 15 kriminàllietas (vèl DIVAS ir izdzèstas Iekšlietu ministrijas INFORMÀCIJAS DATU BÀZES, jo to ietvaros tika veiktas NELIKUMĪGAS bez manas klàtbūtnes-mana īpašuma kratīšanas kuras laikà notika manu telpu Rīgà Stiebru ielà 6a, 2009.gada 01.jūnijà demulèšana un pèc tam dedzinàšana, un mani pašu 4.gadus turèja Ie ministrijas datu bàzè meklèšanà atsaucoties uz izdomàtu liecinieku pamata par man nodedzinàtajiem īpašumiem…),

PÈC TÀ KAD ES LATVIJAS SABIEDRĪBAI ATKLÀJU TIESNEŠA JÀŅA LAUKROZES SLEPKAVĪBAS PASŪTĪTÀJUS, viņu piesedzèjus un slepkavības ieroča piegàdàtàjus…

POLICISTU Aleksandru Tambovcevu lūdzu beigt piedalīties šajà VAJÀŠANAS CIRKÀ , atcelt man neizpildàmos drošības līdzekļus, par ko es Jums rakstīju savà atbildè PORTÀLÀ.LV , JO SAVÀDÀK JÙSU DARBĪBAS, policist Aleksandr Tambovceva kungs, PIESAISTOT MANI NOTEIKTÀ NAKŠŅOŠANAS VIETÀ IZSKATÀS PÈC VÈLMES 3.(TREŠAJÀ) REIZÈ BEIDZOT MANI REZULTATĪVI NODEDZINÀT KOPÀ AR MANÀM MÀJÀM !

ATGÀDINÀŠU, KA PIRMÀJÀS DIVÀS MANU MÀJU DEDZINÀŠANÀS reizès ,AR NOLŪKU ARĪ MANI NODEDZINÀT, TIKA VEIKTAS ATRIEBJOTIES PAR POLICIJAS PRIEKŠNIEKU ATMASKOŠANU KORUPCIJÀ UN VIŅU NOTIESÀŠANU :

1.Rīgà, Vecàķos, Kùduma ielà 13 , 2004.gada 6/7.decembra naktī !

2.Rīgà , Stiebru ielà 6a, 2009.gada 26.septembrī !

LR POLICIJAS VADĪBA !

GRIBU ATZĪMÈT, KA RGPP POLICISTS Aleksandrs Tambovecs no 03 05.2024. -08.07.2024. AR SAVA PAZIŅAS PAULA ATKAČÙNA 1961.gadà dzimuša- VAIRÀKKÀRTĪGI AR TIEŠIEM VÀRDIEM , KUSTĪBÀM UN UZVEDĪBU VAIRÀKKÀRTĪGI DRAUDÈJA MANI NOSLEPKAVOT RCC 337.kamerà, pèc RCC OPERDAĻAS rīkojuma kurà viņš stràdàjot par informàtoru, par ko ir ierosinàta kriminàllieta nr.38000016924, kur es esmu atzīts par cietušo…

Bet šī procesa virzītàja Viktorija Pastare no IESLODZĪJUMA VIETU PÀRVALDES, kad izdzirdèja, ka tur iemaisīta RCC Operdaļa vèl līdz šim nav pieņèmusi no manis LIECĪBAS un arī manis pieteiktos lieciniekus … !

Lūdzu Jùs pieņemt mèrus saistībà ar manis šajà iesniegumà izteiktiem lūgumiem !

Cieņà, Aivars Zablockis

LRTT piebilde

Daži no šīs krievžīdu okupācijas varzas deģenerātiem (kušakova, tambovecs) jau ir paciemjušies šajā vietnē. Lielākais šo deģenerātu piesedzējs ir N. Mežviets & R Kozlovskis ar savu slepkavu bandu ko vada krievžīdi R. Bunka un A. Borovkovs. Visi viņi ir staļinlaiku atkritumi, kuriem vienīgā vieta ir “pie laternas” ! Tie nav cilvēki, tie pat nav aptrakuši zvēri, tie ir sātaniski asinskāri viepļi. Šodienas notikumi- viņu noziegumi Ukrainā un Palestīnā, tam ir vistiešākais pierādījums un arī apsūdzība. Es šo nolādēto cilvēces kropļu: borovkova, bunkas, kozlovska, mežvieta…. sātanisko sadismu esmu vairākkārt izjutis uz savas ādas. Kas attiecas uz šeit pieminētajiem gedroiciem un gardām: viņi ir no tās pašas krievžīdu varzas. Visiem viņiem Ulmanis un Grantiņš ir nodevēji…, tas ir tas vistiešākais indikators, kas parāda viņu “latviskumu” !

13.08.24

Slava Ukrainai, nāvi krievu mēsliem !

https://www.facebook.com/reel/1647067606127658

You may also like...

15 komentārs

  1. No You Tube publicetā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=g7wum-7y-2A

    Lieliski par krievijas vadību – strutaino mēra pūzni, kas savā neaprakstāmajā stulbumā un supernekaunībā sūdzas ANO “dakteriem” par pret to pielietotajām zālēm, tās atbaidošās kremļa slimības izārstēšanai! Patiesi lieliska Ņevzorova ironija par kremļa cilvēkēdāju režīma totālo stulbumu un viņu daunisko būtību!

  2. No LA.LV publicetā saka:

    https://www.la.lv/krievijas-vargulis-putina-kermena-valoda-atklaj-cik-patiesiba-diktators-ir-nobijies-no-ukrainu-iebrukuma-krievija/komentari 

    Viena ĻOOOOOTI retā godīga krieva skats uz Baltiju: 12:52, 13. augusts 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=3PiJ66cOdoY    –  Литва и Латвия имеют ПОЛНОЕ право ненавидеть СССР и Россию!

    Ta ir – Ruskijiem nacistiem panika 12:59, 13. augusts 2024
    Bet mūsu zemē nodevēju dēļ pārpilna ar tādiem pašiem kremlinnazi un pie tam ienaturilazētiem valsts vadība un bruņotajos spēkos! (tauta-uzņemiet laiku, cik ātri la.lv kangari šo izdzēsīs) 

    reālists
     13:06, 13. augusts 2024
    Man patīk vērot, ka mūsu Kremļa diršlaizīši pēc pirmā apjukuma saņemas, piepūš vaigus un metas cīņā par sava saimnieka cieņu un godu! :)) Nu, uz priekšu! Pagaidām Puķina atbalsta kampaņa izskatās pašvaka.

    baskāju vatņika pīkstētājam no barbaru nedavalsts
     13:30, 13. augusts 2024
    Kārtējā rysekspertdauņa pļūtiens 13:14, 13. augusts 2024 Pastala 12:49, 13. augusts 2024 Mums iestāstīt var dajebko. Vai tad neatceries, kā savulaik aizliedza pagarinātāju pirkt un bez lupatas uz purna veikalā ienākt? ———–tev ņerga no badmiru zemes te civilizācijā iesprukušam, pastalas bija un ir nesasniedzams īstu apavu sapnis! Jo tie bija gatavoti no izcili apstrādātas un mīkstas ādas, pēc kāju izmēra gatavoti apavi, kamēr tavā raškas badmiru čuhņā no koku mizām sapītās cietās, krakšķošās vīzes bija apavu parodija, Un arī tādi bija tikai jūs darbā dzenošajiem, jūs sitošajiem vagariem – jūsu priekšniekiem, bet visa jūsu krievijas vergu masa bija baskāju nabagi un TAS IR FAKTS!

  3. Если б мне с километр хуй и до хуя денег в кармане... saka:

    VIŅI šo vēstuli izskatīs tikai vienā aspektā – vai ar šo ir iespējams noslaucīt dupsi.

    Anonīmam Nujā:
    Хохол = лох, ох!
    Gogol = hohol
    Gogol = Google
    Ko tas nozīmētu Kurskas kaujā?

    Varbūt no krievu puses tas ir tāds manevrs kā ar Maskavu 1812. gadā?

  4. Anonīms saka:

    Nuja?Vardam Nuja ir ari nozime Ja Nu ,ka nyjai ir liekyma formas un taisnas formas ar nuju riko un izriko ,ka ar riku un mulkiem nesaprst.Ka piemwrs ur modernie vilcieni,kad iekap ar velo,tad sed kads jauniets un paprasa tam pueklajigi,lai vismaz parsest uz blakus benka,bet tas jauniets nesaprot ne valodas un zumes,kas salumeras apkart.Tam pajauta vai viah skola tiek macits vut par iduoty?Ta nu janietim japariet po russki un vish redz Ne uvazhajet mani.Man nevajag vinu cienas,bet uzrodas kds cuts pasazieris ar pamaxibam,ka man jaruna sava valoda.Pārāk skali runajot,bet tam norĀDA,ka ne tava valoda,ko ty runa ar mani ir mana tevu valoda.Konduktorei ari pienakas noradit,ka ir vieta paredzeta prieks velo,bet vina nepiekrit,jo vieta tiem bij vecahos vilcienos.Tad pienakas noradit uz to,ko pasi ir sazimejusi,bet konduktorei ari latviesu valoda ir tevu valoda.Elementaras lietas nevar saprast,ka manĀ valodā pastāv augstie Ā un tie ir nevis iemācāmi,bet tie ir mantojami .Svesiniekiem ipasi sit tas cauri,kad gudrikojas par Latviesu valodu.Tad nu socialistiska gara nebutiba izspauzas vinos momentali visos un sakas tiem Gedroica stila valodas.Paskatoties uz tam konduktorem vien saproti,kas tas naudas iekase,bet divas reizes sakot pieruras vietu po lotishki nespej dzirdet,tad pienakas tris reizes teikt.Ka Vārds Jā N is svesiniekiem neizsakas pec gara būtības,bet tikai formalitates pēc tie runās po lotishki.Grantinsh un Ulmanis?Ne Grantins un Ulmanis ir kadi tautas garigas virsotnes korifeji.Tauta ir dzivojusi pirms Ulmana stradajot darbus un ari pec Ulmana.Saimnieciski viri ir bijusi un buus,bet peoblema ,ka gnidas lien vienmer svesas avas ar savu ipaso svetumu.Brālu kapos pie Mātes Latvijas tela kājam gul visiem karaviriem pa vidu generalis Bangerskis un vinam ari sava laika dirsa virsu nac lhtviesi un atstadinaja no amata 1937.gada.Tad vel Ulmanis bij goda,bet kamdel viram liegt bij darit savu darbu?Tur pat bralu kapos gul soviet armihnieku izdzimteni!Ta vinu gariga truliba ,ka tie runa po lotishki,bet dzirdot runajam latviesus tie visadi izpauzas r vardiem Uvazhenije.Tad nu Grantinam ari savdabiga ciena starp latviesiem,ka pts norada uz zhidiem vinu neluwtibas,bet savos labajos zhidos vish redz latviesus.Nu nevar but zhids,kries,vaciets vai jel kads cits tautas parstavis par latvieti aiz savas dumas iegribas.Nevar no Dieva ieliktas butibas aizbegt,ka sit cauri cilveka jebkura savas sencu ipatnibas.Socialisma garigas trulibas var vien salidzinat ar izbijuso kaimunieni kuru ieveda no bijusam Polijas zemem,kas shodiena ir Baltkrievija.Ta kaiminiene dzivoja matei aiz sienas un darba biedrene bij.Izaudzinaja meitu kurai ari latviesu valoda runat pozornaks,bet pati dzivo Amerika dzemdejusi bernus Portarikanietim sanem pabalstus no Latvijas repyblukas par berna iedzimto kroplibu!Ku ku?Tad nu tai kaimunienei vecumdienas paliek liels dzivoklis no Soviet laikiem,bet visu maju jau lielako dalu parpircis ir kads kriminals krievs.Tad nu vina ari slaveja Soviet varu,ka ta vinai visu deva,bet elemwntars jautajums vinai riebj uz kadas tautas zemes?Tad vel pirms savas naves vinai izlien pari lupam kaut kads nozelojams stulbyms un vinai negribas but apglabatai Baltkrievija.Vina prasa manai matei vai vieta vinai atradisies blakam manam Tevam kapa?Kyku!Pati stastija par bernibu dzivohot pie polu paniem,ka nezeligi laudis bijusi un bernam no savu abel darzu parpilnibas zel abola.Ka situsi nezeligi vien aiz ta,ka bernan est gribejies.Tad nu vinas berniem latviesi nav liegusi est labu maizi un dzert gardu pienu,bet tomer tas bernibas ipatnibas vinai visu dzivi lika skaitit katru sikymy.Pati staigaja vienkarsas drebes lieki naudu neterejot,ka visur vinai ta polu panu busanana izpaudas,ka udens no krana pasai prieks sevis zel.Tomer svetkos vai uz baznicu ejot vinai goda drebes vienmer virsu.Mums vismaz tadas izpausmes nekad nav bijis ari pret svesiem laudim,ja tie darbu darijusi,tad ari eda kopa ar Majas saimnieky treknako un labako.Tad nu tie socialisti sak parazitet noedusies halavas un ukrainiem Latvija ir loti ipasi pretim nakisa repyblikas vara.Tikai jaatgadina iz tautu validam-Gde hohol proshol tam zhidu delotj necego!

  5. Virma saka:

    Šokējošs raksts. Ja jau tiesībsargājošās iestādēs notiek tādas lietas, vai par to nebūtu jāinteresējas drošības dienestiem?
    Par pirmo komentāru. Ņevzorovs reizēm pasaka, kā ir, bet… Par olimpiādes atklāšanu – tie, kam nepatika transgenderu uzstāšanās, esot atpalikuši un dumji (otstalije i tupije). Līdzīgi izteicies arī Streips – vecmodīgi un atpalikuši.
    Nu nepatika man tas šovs, izskatījās tāds izvirtīgs. Es pieņemu to, ka esmu vecmodīga, bet par to dumjumu – man gan liekas, ka tieši jaunie ļaudis bieži ir dumji, jo viņiem var iestāstīt visādas aplamības.
    Turklāt, Ņevzorovam reizēm fonā redzami tādi sātanisma elementi, dzīvnieku skeleti. Ja Dievs ietver dzīvību, tad sātans vedina uz iznīcību, vai ne tā?
    Citādi jau to Ņevzorovu varētu klausīties, ir pret impēriju utt.
    Mums, latviešiem, tomēr jācīnās par izdzīvošanu, par stiprām ģimenēm, lai cik vecmodīgi tas neliktos.

  6. Anonīms saka:

    Nuja,ka par Nevzorovu jau Virma norada taisnigi,ka dailrunatais vish ir un kino filminu salicejs.Ka jau maksliniekam vinam piemit lidzigas ipatnibas Kasparam Dimieteram,ka visadi tie tiecas Soviet times klut publiski slaveni un foto pulcinus uzraudzija tapat,ka jeb kuru sporta organizaciju.Izsisties uz rietumiem?Shodiena tas achgarnibas visas sit vinos uz aru.Tie visadi pasi apbrinoja rietumu pasaules spidum lietinas,ka nosist vareja Adidas kedu del un nonaca tacu uz rietumu show skatuvem pirmie armijas sporta darbinieki.Leisi ari piemin Nevzorovam filminas par 90 tajiem,bwt pasi negrib sevi ieklausities.Kapec ta tas Nevzorovs tur bij tani laika r savam kameram?Specials uzdevums un latviesu kameru filmas meistarus vienkarsi nosava inscenejot to,ka varonibas cinu.Grantinsh ari grib iestastit,ka aiz vina gaja visa tauta,bet man tani laika nez kapec bij cita bilde un latviesu valodaa skolotaja strikti piekodinaja neiet pie Bruvibas pieminekla 86 /87 gada.Tad tik vien dzirdeju ar ausi vardu Helsinki86,bet skola visi lielakoties tiecas klut par pareizajiem pionieriem ieskaitot jusu apmiloto prezidentu.Cita bilde bij tiem berniem kuru senci sedeja pie Tv redzedami soviet varonu filmas visadi splaudijas tv virziena.Mans tevs vienmer ir bijis fšhists vien areja izskata del un vinam kads sakars ar ta laika nejedzibam,ko piekopa Shikelgrubera shaika?Tomer vinam un visiem radiem vacietis valodas par kara laiku vienmwr bij daudz augstaka limeni.Vismaz nekur no senciem dzirdets nav bijis,ka vacu karavirs ieiedams Tevu seta ienaktu nenonemis cepyri vai est gribedams atlaujas saimbiecri nebutu prasijis.Shodienas krieviema ari gribas telot vacu karaviru uzvelkot uniformas,bet ……Nevzorovs pec arienes vien ir uz prussisko galvas kausu un uzvelkot tam vacu uniformu ari iederetos kada kino filma,ka 17 pavasara mirkli 2.Stirlics atgriezas!Tad nu visai Russijai bus parsteigums,ka iznaks kino filma galvenaja loma telojot Nevzorovs staiga pa Eiropas praidiem Stirlica uniforma.Vrds Jā n is ir loti vecmodigs un daudz vecaks par visiem vārdiem uz pasaules,ko Dies i ielicis dabas būtībā,bet ta beda jau ir tam Nevzorovam,ka pats ir izaudzis ateisma imperijas sistema.Tas Dies tak visadi tika nicinats un shodina ir visam vien turpinajyms,ko praidi atskiras bo 9.maija pasakumiem?Olimpiskas vai citas sporta speles un azarta ruletes,ka mauku majas un dzertuves uzrauga ari ipasa sabiedriba.Vai no soviet laika sportistiem nebij jadzird,ka vinos gruda est tabletes no kuram uzvediba krasi mainas?Armijniekos gruda est tabletes un saedusies tie dodas dzenat pyli ar stekiem.Tani visa vajadzigs ir kino meisters,bet armijnieks pilda paveli.Vish var to nepuldit,bwt sekas kadas vinam,ja pienakumu nepilda? Ta nu ir ar samakslotam bildem,ko ari tai Ulmana apversuma laudis meistarigi saveidoja laudim mulum bildites par labo Ulmani.Tikai bed tiem vesturniekiem un makslas rakstitajiem,ka vesturi stasta visu pirms savi senci,ja ari pagajusi gadu desmiti uzpeld acu prieksa ta persona del kuras nonacu zinat kres pec Anglija,tad iz nelielas pieejamas info saku salikt puzlisus.Vesturnieks kurs ir sarakstijis nelielu petijumu varda ari aizdomigs,bwt lasor vina petijumus saliec to,ko tie radi ir nedaudz izteikusi.Runat ta vini daudz nedriksteja!Vesturnieks izradas,ka nemelo savos vestijumos un ari apliecina vien pr ta laika Latvijas repyblikas savdabigiem latviesiem.Grantinsh un daudzi citi ir vienkarsi slimi r Ulmanisma bildi,jo citas tiem nav milakas lidzigi ir soviet masai,kas dzivot nekadi nwgrib Russija,bet dzivojot Latvija tiem protams Soviet vara deva dzivei visu.Vareja darba atsedet 8 stundas neka nedaridams sanemt algu tapat,ka tie ,kas strada.Ja shodiena soviet izdzimteni salidzina latvuesus Anglija ar sevim soviet laukos,tad tas lietas ir pulnigi nesalidzinamas.Latviesiem skabu kapostu zypu na halavu nelej Anglija un tiem vispar ta Anglija nav vajadziga,jo no savas zemes jabeg del elementaras ikdienas vajadzibu apmaksam.Soviet izdzimteni runa un raksta po lotishki,bet se par labu.Lielveikalos ari ir saukli-Par savejiem!Tikai tie savejie ir kas?

  7. vēsture saka:

    Vēsturisks ieraksts par komunista Aivara Gardas cilvēku, krāpnieku un provokatoru Aivaru Gedroicu no Daugavpils:

    https://youtu.be/0OA1JnVia7k?si=2MptAy9MtN1oiGNL

  8. Arhīvs saka:

    Saglabāsim vecākus rakstus, lai neaizmirstu.
    Laika gaitā ļoti labi redzams, kas ir kas?

    Netīrā politika
    Atmaskosim negodīgus politiķus!
    Vai patiesi cīnītāji par tiesisku un latvisku Latviju?

    Partijas “Visu Latvijai!” priekšsēdētājs Imants Parādnieks (no kreisās) kopā ar savu vietnieku Raivi Dzintaru.

    2. aprīlī portālā “Delfi” tiek ziņots, ka partijas „Visu Latvijai!” līderis Eiropas Parlamenta vēlēšanās būs 9.Saeimas deputāts, publicists Visvaldis Lācis. Sarakstā ar otro numuru startēšot Latvijas universitātes starptautisko tiesību asociētais profesors Aivars Fogels. Sarakstu pārstāvēs arī Lundas universitātes Medicīnas fakultātes docents no Zviedrijas Mārtiņš Kālis. Zinot drūmo stāvokli nacionālajā politikā,šķiet šīs partijas dalībnieki ir visai laba izvēle ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kas satraucas par savas valsts nākotni. Nevarētu būt šaubu, šos cilvēkus vajadzētu atbalstīt. Tādēļ loģisks ikviena iespējamā vēlētāja nākamais solis: vēlme uzzināt par simpatizējošo partiju un tās politiķiem ko vairāk.

    Un te sākas pats pārsteidzošākais. Ierakstot meklētājā Google.lv partijas “Visu Latvijai!” priekšsēdētāja Imanta Parādnieka vārdu, bez īpašām grūtībām var atrast šo to pārsteidzošu. Piemēram, var atrast 2005. gada 5. augustā laikrakstā “Diena” publicētu rakstu par kādu ļoti interesantu un neierastu gadījumu mūsu platuma grādos. Tiek aprakstīta kāda ”ģimene”, kurā ir viens vīrs un… divas sievas. Varētu jau jokot, kurš vecis gan to negribētu? Taču… kopā ar divām sievām mīt mazgadīgi bērni. Turpat rakstā lasāms par šīs zviedru ģimenes modeļa sadzīvi, emocijām un priekiem. Bet pats interesantākais, ka šo sievu vīrs ir… šodienas politiķis Imants Parādnieks. Neiedziļināsimies šīs kuplās ģimenes sadzīvē un attiecībās, taču par kādu piemēru Latvijas jaunatnei un bērniem varētu kalpot šāds ģimenes modelis, un paša Parādnieka partija, kuru vada priekšsēdētājs, kas piekopj daudzsievību?

    Jautājums Eiropas Parlamenta vēlēšanu dalībniekiem Visvaldim Lācim, Aivaram Fogelim un Mārtiņam Kālim: kā jūs Eiropai paskaidrosiet, ka Latvija ir Rietumu valsts, nevis Austrumu kalifāts? Kā jūs skaidrosiet savu nacionālo nostāju, ja Jūsu partiju vada cilvēks ar Latvijai neraksturīgu pasaules skatījumu?

  9. AG saka:

    Atkal jauns draugs šiziķis Linardelim uzradies, jā – tāds tādu pievelk !!! :)))

  10. Вот и помер дед Максим, да и хуй остался с ним. Пооложили его в гроб, хуй упёрся в потолок... saka:

    Nūja! Līdzās visām demokrātiskajām vērtībām no Tolerantās Sadraudzības, Latvijā ierodas un iesakņojas profesionāli sociālo pabalstu saņēmēji. Ja Google ierakstīsit “mazulis” un “mikroviļņu krāsns”, jūs uzzināsit daudzus gadījumus, kad nelieši ieliek savus mazuļus mikroviļņu krāsnī. Varbūt kāds to darīja aiz slinkuma, lai ātrāk izžūst? Daži, lai izvairītos no kriminālatbildības, uzdevās par sadistiem un idiotiem, taču patiesība ir viena: viņi gribēja bērnus kropļot tā, lai tas izskatītos pēc patoloģijas, kas notikusi ne viņu vainas dēļ. Lai, ja neviens netiek līdz galam, varam dzīvot no pabalstiem no bērniem invalīdiem.
    Bet šie cilvēku parazīti, kas garīgi ir daudzkārt zemāki par visiem parazītiskajiem dzīvniekiem, aizver demogrāfiskos robus. Arī Latvijā.

    Tikmēr daži idioti jau vāc parakstus par kodolieroču izvietošanu Latvijā. Viņiem noteikti ir nekustamais īpašums Austrālijā vai kāda cita klusa ligzda pasaulē, un gadījumā, ja starp Latviju un Krieviju izceltos kodolkonflikts, viņiem ir kur apsēsties. Un visi vietējie iedzīvotāji, kuriem nav citu māju kā Latvijā, ir ķīlnieki.

  11. Zelda saka:

    Nu, ja runā par Parādnieku, viņš tomēr ir rūpējies par Latvijas demogrāfiju, savā ziņā. Vai tad tie ģimenes tēvi, kas pamet pirmo ģimeni, bērnus un taisa jaunu, būtu labāki? Bet viņus pat atzīst un slavina, kā tādu Imantu Kalniņu. Viņa 1.sievai Helgai bijis grūti ar 3 bērniem. Un tagad tik daudzas ģimenes izjūk!
    Agrāk, tajos sliktajos laikos cilvēki pārsvarā bija godīgāki.
    Anekdote. Aizbrauca padomju pilsonis uz Itāliju. Pastaigājas pa ielām, viņam piesienas prostitūte un aicina līdzi.
    – No, no!- viņš atbild.
    – Impotento?-
    – No,no!-
    – Pederasto?-
    – No, no!-
    – Ā, sovjetiko!-

  12. Anonīms saka:

    Nūja!Cik drīkst būt sievu?Lietas jau ir tā, ka moralizēt moralize visu vairāk pašas prostitūtas un zagļi. Stāsts par mikroviļņu bērniem pilnībā izgaismo to būtību, kas valda tai sabiedriba kura pieprasa Uvazhenije.Ta arī kāda radiniece kurai meita dzimtā ir izdzimtene no kāda lietuvieša arī bļauj, ka viņu vajag cienīt, kad māte, kas ir dzimtā vecākā dzīvā redzamā butne aizbraukuse vecumdienās ar savu frajeru kgbeshniky uz Tēva zemi Latgali tā sīka dirseja sāk dirst samazgas attiecībā prot manī un pieprasa Cienu. Tā nu Bite piesuta rēķinu par neta neizmantošanu turpmāko pus otru gdu, ka ateicos no viņu atlaidēm un bonusiem, bet Bites prostitūtas jautā, kas būs labāks Tele 2?Nekas nebūs labāks un pati jūs vien apliecinat, ka prostitūtas ir i Tele 2 un Bite, bet tomēr mātei Latgalietei guļot slimnīcā un runādami par leišu nekaunibam, polu zemenēm ar Latvijas izkārtni, savām maukām vien norāda. Jāiet atpakaļ pie savām maukām, ka likties nava kur ,bet leišus vajag vien nolādēt visur, kur tie Latvijā bažas ar savām kantora lietām. Zaglis un slepkava ir tas zhidgaliesu brālis zhemaitis!Tad nu arī pienākas dzirdēt no citiem ļaudīm par Bites darbības īpatnībām,ka internets iet sūdīgi un filmiņas kādas noskatījies cilvēks saņem Kūku rēķinu. Tā summa par ateiksanos neizmantot Bites pakalpojumus ir ap 200 eiro.Vai ta nav Kursi vienmēr bijuši lepnaki par leišu izdzimteniem?Tas sūds viņos ir bijis un būs, ka leitim zaglis sēd asinīs un pr bralykasu viņu vr saukt tika tāds pats.

  13. Zelda saka:

    Anonīm, neviens jau neliek ar tiem maukiem sapīties, kā tad kādreiz, nemaz visiem nebija mājās telefons, iztika taču. Mūsu kaimiņiem rwiz nebija telefons, viņi nāca pie mums zvanīties. Atbrauca viņiem dēls Jānis, jūrnieks, tad zvanīšanās gāja vaļā. Man toreiz bija 14, piezvana viena fida, lai pasaucot Jāni pie telefona. Es teicu, pagaidiet, es paskatīšos. Aizgāju pie kaimiņiem, bet Jānis nebija mājās. Atnācu, teicu viņai kā ir, Jānis nav mājās. Viņa paloka dusmīga, ko tik ilgi skatījos, un kas es tāda esmu? Nesāku skaidrot un nometu klausuli. Vēlāk pateici Jāņa mātei par to zvanu. Kaimiņi latgalieši, tepat Pierīgā, arī Kurzemē mums bija kaimiņiene latgaliete, labi satikām, nebija nekāda apsaukāšanās.
    Tam jūrniekam Jānim bija jaunāks brālis, Aivars, manā klasē. Māte viņu sauca par Aivarīti. Viņam jau bija magnetofons, aicināja mani paklausīties, tur pirmo reizi dzirdēju dziesmu par Napoleonu, kuru aprok zemē, lai tas nesmirdētu. Spēlēja arī Bītlus, bet man tie sākumā nepatika, ieraksta kvalitāte arī nekāda labā. Bērnībā bija pa radio dzirdēti vācu šlāgeri, vīrišķīgās balsīs.
    Par to bērnu cepināšanu gan laikam ir viltus ziņa. Reiz kādam vīrietim teicu, nevar visam ticēt, ko raksta, kā par to plakano Zemi. Viņš atbildēja – bet varbūt tā Zeme ir plakana? Ja vēl tā teiktu kāds sievišķis, kas neko nezin no astronomijas… Mans tēvs bija atnesis mājās astronomijas žurnālus, es tad tos lasīju 5 gadu vecumā, kad nekā cita nebija, ko lasīt. Tēvs gan pameta mūsu ģimeni, kad man bija 7 gadi, bet vismaz tas palicis atmiņā.
    Piedodiet par garo komentu, bet citi arī raksta garus palagus.

  14. uzskaite ar Latvijas zagļiem saka:

    Kuri ir līdzatbildīgi par Rail Baltic un citu lielo projektu nerealizēšanu un miļjardiem naudas izzagšanu? Tie ir Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, ģenerālprokurors Juris Stukāns, Satversmes aizsardzības biroja direktors Egils Zviedris, Valsts drošības dienesta priekšnieks Normunds Mežviets un KNAB priekšnieks Jēkabs Straume.

  15. Anonīms saka:

    Nūja!Ne vien par Biti tiek norādīts, bet tās lietas, kas notiek ap rēķinu sastdisany par pakalpojumiem kurus neesi saņēmis. Neesi i nemaz skatījies flirta maykas, bet Tele 2 ar visiem antivīrusiem piestāda arvien lielākus rēķinus. Bite arī sasola visādus bonusus,bet tie viņu neta ātrumi nedot iespeju nosktities primitīvu YouTube filmiņu. Kur vēl pilnmetrāžas pornogrāfijas filmas iespējams, ja neiet tas pats YouTube un rēķins 2 reizes lielāks?Vēl IR dažādi netā veikali kurus pakaka naudas un dažādas naudas zaudēšanas iespējas, bet tas viss atsaucas uz ikdienas dzīves sīkumiem. Foršu dienu novel Bite,bet tas apkalpojošais personāls nav tak ievests no Lietuvas. Bitli un 60 to gdu rokenrola paaudzē izauga tā sabiedrības daļa, kas arī tiecās pēc rietumu blendukiem. KA shilte uz bikses ir svarīgāka par savu sirds darbību. Visas dzīves reizes, ka dabūt kādu rietumu magnetofonu.Shodiena tie visi ir pagātnes sūdi, bet cilvēki paši ir aizauguši ar sūdiem, ka grūž bedrē līdzcilvēku, lai tiktu ārā no saviem dumiem parādiem. Lietuvietis daudzās sfēras Latvijā ir apzadzies un iedzīvojies uz cilvēku bēdām ne mazāk par tiem pašiem krieviem. Sadzīviski ar tiem saskaroties tie ir ļoti nekaunīgi cilvēki un valodas tie runā ne mazāk netīras par krievu bidlam. Vien nevajag mālēt viņus par brāļiem un censties iestāstīt pasakas par kaut kādām tur kopīgām senču asinīm. Kries arī ir senatnē izcēlies no mūsu senčiem un skaitījās tuvākais asins brālis, bet tak mēsls ir nožēlojams šodiena. Šodiena arī telefons ar ripu kadam pastāv?Anglijā mēdz būt īpatnēja sabiedrības daļa, kas staigā pa nakts laiku ar izsniegtu roku un tiem nevajag strādāt, jo nopelna daudz vairāk vien ar savu prasīšanu. Rumānijas čigāni, tad nu arī kāda cita latgaliete mātes rados Vācijā saprecejusies ar Rumānijas zhidu. Vien jau mātei norādu, ka pēc uzvārda Rumānijas zhids, bet nepatīk, kd to norādu. Kas viņu bērni pēc tautības?Māte apvaicajoties uzin, ka pase ierakstījuši-Latvieši!Tā arī tai leišu izdzimtenei kurai ir bijuši 8 tevi un īstais dzīvo ar saviem bērniem arī tautības ieraksts-ļatviete. Ja sieviete dzemdē bērnus, tad tā nedzemde savai tautai pisoties ar Rumānijas zhidu latgaliete dzemdē zhidiem bērnus un nevis latviešiem tiem bussaukties. Kukū!Shibers ir aizgājis pamatīgi tai latvietībai, ka paši nesaprot sevi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *