I. Muižnieks. Turi muti, Bordān !

Kā cīnās komunisti- čekisti par savas varas saglabāšanu !!!

Liekas, ka slīkonis, kurš ķeras pie “salmiņa”, ir daudz neapņēmīgāks par šo- čekas KARTES īpašnieku, Muižnieku.

„Izveidojušos situāciju ministre jau apspriedusi ar LU rektora pienākumu izpildītāja amatā nozīmēto Gvido Straubi un LU Senāta priekšsēdētāju Mārci Auziņu, taču viņa vēl nezina, kā rīkoties šajā situācijā, kad LU un Muižnieks valdības lēmumu ir apstrīdējuši tiesā(atvērt).“

Atkal jautājums, kuri tad nosaka toni “tiesās”, ja ne bijušo čekistu- komunistu ielikteņi,- VALSTS UN TAUTAS NODEVĒJI LĪDZ KAULU SMADZENĒM !!!

-Un, “nabaga Domburs” glumi iztapīgi paziņo, ka E. Levitam ir pieredze !!!

Jura Vidiņa noziedzīgā intervija- meli un nodevība

Tā taču apstraktā veidā tiek pateikts, ka pārējie ir tikai tādi susāriņi !!!





-Ar kādu naidu pret Bordānu vēršas Atmodas laiku sex-padauza, arī KGB “kartītes” īpašnieka, I. Godmaņa personīgā MATRACE- Elita Veidemane ?! 

Vecā kāpostgalva un diriģents

Viņa bija un ir vēl šodien VDK štata darbiniece.

Viņai bija dots uzdevums (ar “kājstarpes palīdzību”) kontrolēt un ietekmēt visus Atmodas laika tautfrontiešus !

Uz šis nožēlojamās maukas sirdsapziņas ir daudzu latviešu asinis… , ieskaitot pat Aivaru Brīzi !


Un, kas notiek ar “visdemokrātiskākās” preses pārstāvi Lato Lapsu ?

Viņš pat iesūdzējis Bordānu tiesā, par reputācijas graušanu:” Es esmu profesionāls žurnālists un Latvijas Žurnālistu savienības biedrs. Tas, ka ļoti augsta amatpersona, tieslietu ministrs izplata ziņas, ka es nodarbojoties ar „tautas dezinformēšanu” un ka tas notiek vismaz atkārtoti, ir jau nodarījis nopietnu kaitējumu manai profesionālajai darbībai.

Ņemot vērā iepriekš uzskaitītos faktus, aicinu Valsts policiju sākt kriminālprocesu par neslavas celšanu un saukt vainīgo personu pie atbildības.”

Tā redziet, Bordāns ir sagrāvis Lapsasprofesionālo darbību” !!!

Un, kas tad ir šis L. Lapsa ?

Viņš Izraēlas slepeno dienestu darbinieks:

LRTT. Kā atpazīt cionistu(krievžīdu), latviešu bendi ?

Neticami, cik daudz, it kā normāli cilvēki, aizstāv kādu nožēlojamu čekas informatoru ! Varam secināt, ka visiem šī “muižnieka” aizstāvjiem, ir par ko baidīties !

Un, pat Levits esot ļoti uztraucies !!!

Kā lai neuztraucas, ja tiek aiztikts viņa “klana” personāžs !!!

Mēs redzējām Levita inaugurācijas viesu sarakstu.

Vai visā tajā barā bijā kāds, kura “vārds nav čekas maisos” ?

Tur bija visi savējie– neviens no GOJU aprindām !

Un, skat kā internetā, it kā no parastiem ļautiņiem, tiek nolamāts Bordāns !!! Nekļūdīgi var sacīt, ka jebkurš “lamātājs” ir saistīts ar nelietību vai “maisiem” !

02.09.19                            LRTT


Iesaki rakstu: Twitter Facebook Draugiem.lv

Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizlūkošanas vadības pārvaldē ir sākta resoriskā pārbaude par tieslietu ministra Jāņa Bordāna publiskajiem izteikumiem sakarā ar solīto, bet nenotiekošo visaptverošo tieslietu sistēmas auditu, – ministrs tad paziņoja, ka mediju publikācijas autors Lato Lapsa „kārtējo reizi dezinformē tautu”. Lai izvairītos no kriminālprocesa par neslavas celšanu, ministram atliks paskaidrojumos policijai pavēstīt, ka šīs ir nevis viņa paustas ziņas, bet gan tikai personisks viedoklis. Pietiek šodien publicē Lato Lapsas iesniegumu, pēc kura ir sākta policijas resoriskā pārbaude.

„Šā gada 2. augustā pašreizējais tieslietu ministrs Jānis Bordāns sociālajā tīklā Twitter ir paudis šādas ziņas: „Jāapbēdina Lato Lapsas cienītāji. Viņš kārtējo reizi dezinformē tautu. TM audits notiek un notiks kā bija plānots.”

Šīs ļoti augstas amatpersonas – tieslietu ministra izplatītās ziņas, ka es, Lato Lapsa, „dezinformēju tautu”, turklāt šī dezinformēšana notiek „kārtējo reizi”, ir melīgas, tīši nepatiesas. Līdz ar šo ziņu publisku paušanu tieslietu ministrs ir apzināti un tīši cēlis man neslavu, nodarot man nopietnu morālu kaitējumu.

Tas, ka persona, kas uz laiku ieņem tieslietu ministra amatu, izplata par kādu citu personu tīši nepatiesu, melīgu informāciju, neapšaubāmi nodara apmelotajai personai nopietnu kaitējumu.

Tas, ka apmelojošu informāciju pauž tieši tieslietu ministrs, kurš lielā sabiedrības daļā tiek saistīts ar tieslietu sistēmu, kaitējumu padara vēl smagāku.

Šajā gadījumā minētais J. Bordāns šīs melīgās ziņas ir izplatījis 5561 savam sociālā tīkla Twitter sekotājiem. 19 personas šīs ziņas ir izplatījušas tālāk, 51 persona ir atzīmējusi, ka tai šīs melīgās ziņas „patīk”.

Papildus tam šīs J. Bordāna izplatītās melīgās, nepatiesās ziņas ir tālāk izplatījis „sabiedriskais medijs” savā interneta portālā lsm.lv, iespējams, paļaujoties uz J. Bordāna ieņemamo amatu.

Tas nozīmē, ka J. Bordāna izplatītās melīgās, nepatiesās, man tīši neslavu ceļošās ziņas ir tālāk izplatītas arī „sabiedriskajā medijā”, tā nodarot man vēl smagāku kaitējumu.

J. Bordāns ir persona ar juridisko izglītību un ir persona, kas kādreiz ir par maksu pildījusi savu klientu dotos uzdevumus jurisprudences jomā – advokāts. Persona ar šādu izglītību un praksi nevar attaisnot savu noziedzīgo rīcību ar to, ka nav zinājusi, kādu kaitējumu nodara tīši izplatītas melīgas ziņas un ka neslavas celšana ir noziedzīgs nodarījums.

Pašlaik nepastāv neviens tiesas spriedums vai citādi oficiāli fiksēta informācija, ka es, Lato Lapsa, būtu „dezinformējis tautu”, tas ir, būtu izplatījis melīgu, nepatiesu informāciju. Tas nozīmē, ka J. Bordāns mani apmelojošās, man neslavu ceļošās ziņas izplatīja, labi zinot, ka tās neatbilst patiesībai, tātad – man cēla neslavu tīši un apzināti.

J. Bordāna izplatītā informācija neapšaubāmi ir tieši ziņas, nevis viedoklis, – pretējā gadījumā tāda juridiski izglītota persona kā pašreizējais tieslietu ministrs būtu norādījusi, ka tas ir tikai tās personiskais viedoklis.

Arī sabiedriskā medija reakcija, burtiski pārpublicējot J. Bordāna paustās ziņas, apliecina, ka J. Bordāna publiski paustā informācija ir uztverta tieši kā ziņas.

Es esmu profesionāls žurnālists un Latvijas Žurnālistu savienības biedrs. Tas, ka ļoti augsta amatpersona, tieslietu ministrs izplata ziņas, ka es nodarbojoties ar „tautas dezinformēšanu” un ka tas notiek vismaz atkārtoti, ir jau nodarījis nopietnu kaitējumu manai profesionālajai darbībai.

Ņemot vērā iepriekš uzskaitītos faktus, aicinu Valsts policiju sākt kriminālprocesu par neslavas celšanu un saukt vainīgo personu pie atbildības.”

You may also like...

7 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Lato, vai turpināsi slēpt patiesību par māmuļas likvidāciju 1993.gada 18. februāra naktī?

  2. ... saka:

    O!…. Tam kroplim ir bijis vien 21 gads! Nu, Dikti Centigs kalpotajs .
    Vinam ir raksturigie sejas panti- lieli vaigu kauli un sauras, mazliet skiibas aceles. Tadi panti ir saamiem.
    Sami ir klaidonu skandinavi.

  3. skaidrībai->2019. gada 2. September um 10.36 Uhr saka:

    Tu to par JaunKomPartijnieku-Pleskavas ceļinieku Bordānu ?

    Sāmi ir puikas uz goda – neapsaukā šos par bordāniem !

    Bordānam sen bija jāsēž savā kremļa kabinetā, nevis jāsmird Latvijā !

  4. Grantiņ, saka:

    atver acis platāk – tavs kumīrs Bordāns ir Levita galvenais balsts !
    Abi “juristi” – latviešu iznīdētāji !
    Jeb tevi vēl par maz zonā paturēja lai tev beidzot šariki sāktu kruķīties pareizajā virzienā ?

    Levits un Bordāns ir “odnovo poļa jāgodi”(latviski – vēži no
    vienas kulītes) !!!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Zinu, bet vienādi viņi nav..

  5. te pienāca Kinzulis saka:

    Kam mums par mūsu nodokļu naudu celti cietumi ?

    Atbilde –
    – priekš slāvu un citu teritoriju rusificētajiem krievvalodīgajiem
    bandītiem, kurus neparko negrib dzīt atpakaļ uz savām
    dzimtenēm – cerībā, ja latvieši sacelsies pret saviem
    “pūkainajiem” “gaišajiem spēkiem” – varēs par cigarešu
    paciņu uzrīdīt latviešiem !

  6. :: saka:

    to skaidrībai
    Par to, kam bija 21 gads, paskaties augstāk čekas kartiņā :) Bet cik daudz viņam to aizstāvju, gan universitātē, gan citur.
    Laikam Bordānam tādas kartiņas nav, tad jau mēs zinātu.

  7. par to Muižnieku saka:

    Acīm redzot, daudzus var nopirkt ar saldu mēli.

    Gan jau vēlāk nāks redzams, kāds teātris būs bijis
    ar tiem LU 50 miljonu īpašumu izandelēšanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *