Vai labāk vēl var pateikt ?

imagesIesniegts 01.03.2011 at 15.45

BAIBAS” komentārs !

Protams, ka tie, kas apzināti ir bijuši PSRS režīma kalpi un kuri, kā jebkurš cilvēks pasaulē, zina, ka kalpo ļaunumam, zina , ka dara nepareizi, jo sirds dziļumos visi zina kad un ko dara nepareizi, lai kā sevi krāptu ar svešas lielvaras pasviestiem melīgiem argumentiem.

Radijums, kas sevī zina, ka ir nostājies pret taisnīgumu, pret cilvēcību un darījis to materiālas ieintresētības, vai sava gļēvumna pēc ir būtībā degradēts un ja viņš neattopas un no sird nenožēlo savu noziegumu un maldus, tad sava iekšējā konflikta dēļ, kļūst arvien atbaidošāks sev un pret saviem upuriem.

Un paradokss, jo bezvainīgāki ir upuri, jo cietsirdīgāks, ļaunāks un nežēlīgāks top grēkus nenožēlojušais cilvēkveidīgais atkritums. Tāpēc velti gaidīt, ka pērkamie vai uz nozieguma bāzes savervētie nelieši šeit runās par lietas būtību, ka iztirzās tādus noziegumus, kā krievu okupācija, šīs svešas varas represijas pret cilvēkiem, tikai par to ka viņi ir dzimuši savā zemē, ka viņi spēs nosodīt turpinošos viņu saimnieku īstenoto rusifikāciju! Ka mūsu tautas centienus atbrīvoties no svešajiem, nelūgtajiem un visu pagātni, šodienas dzīvi un nākotni kropļojošajiem okupantiem spēs novērtēt vai vismaz netraucēt taisnīgajām prasībām pēc okupācijas seku novēršanas, kuras dzirdamas jau visos Latvijas nostūros.

01.03.11

LRTT piebilde. Viens no tādiem zvēriem, kurš nesavtīgi kalpoja kriev-žīdu asiņainajam režīmam,- ir Aivars Borovkovs !!!

You may also like...

33 komentāru

  1. runātāji saka:

    Visos latvijas nostūros runā par cionistiem un viņiem līdzīgajiem.

  2. Talmuds saka:

    šoreiz piekrītu, man nepatīk tādi glumekļi kā visa LV politiskā elite kas PSRS laikā pieteicās Kompartijā lai būtu izdevīgāk pašiem, tādus glumekļus sit visi kam nav slinkums, tāpēc cienu tikai tādus cilvēkus kā Rubiks, kurš savus uzskatus nekad nav mainījis un ir pārliecināts sociālists un komunists, gudrs cilvēks, kas var Latviju izvest no krīzes, Rubiks bija, ir un būs ideālists, kas cīnījās idejas vārdā, sociālisma vārdā, viņš vienmēr iestājās par Latviju kā sociālistisku republiku nevis kā visi šie glumekļi kas tēlo nez kādus tagad patriotus, pats arī esmu sociālisma ideālists un to nenoliedzu, neesmu par Krieviju vai Kremli, esmu par LPSR jeb LSPR

    par Leņinu, mūsu ideju tēvu, par sociālismu, uz priekšu komunismā!!!

  3. dentists saka:

    Talmud, paldies par atklatibu, bet Tevis sludinata ideologjija ir lidz padusem asinis, ta nesusi cilvekiem nelaimi, jo ta ir izdomata, cilveka dabai neatbilstosha. Socialisma un komunisma ideologjija ir pateretaju sabiedribas ideologjija, un tas ari novedis posta ES – jo ta ir slima ar sho ideologjiju, lai gan vardos sludina tirgus ekonomiku.

  4. Talmuds saka:

    un ko tu iesaki??? šī brīža krīze ir kapitālisms, mežonīgais kapitālisms, mums nav citas izejas kā atgriezties pie Padomju sociālisma ar kolhoziem, rūpnīcām, ražot sev un valstij, neesmu lasījis ja godīgi Marksa Kapitālu, bet zinu apmēram ka tur ir rakstīts par šī brīža krīzi, jo vēsture atkārtojas, visas ideoloģijas nes cilvēkiem nelaimes, visas iekārtas un režīmi tāpat, bet skaistums prasa upurus

  5. dentists saka:

    Talmud ! Marksa Kapitals, protams, ir fundamentals darbs, tachu novecojis. Tagad pasaule tiesham ir savadaka. Kapitalisma briva veida, diemzhel, nav. Un tapec ari ir visas nelaimes.

  6. Talmuds saka:

    1917.gada atkārtojums tuvojas, darba tauta prasa darbu un maizi, mums tā ir jānodrošina, strādās visi, tiem kam būs problēmas tiem būs jāstrādā gulagā

    starp citu šī Latvijas politiskā elite ir politiskie līķi, impotenti, bez sava viedokļa, idejas, ideoloģijas, iztapoņi un pakalpiņi

  7. dentists saka:

    politiska elite ir tieshi tada. Piekritu.
    bet, revolucija nedod rezultatu. Latvijas politikas nelaime – tie, kuri uzdodas par liberaljiem patiesiba ir dzilji lumpenji.
    Lumpenisms ir progresa nave. Tieshi tas nopostija PSRS.

  8. Talmuds saka:

    tāpat tiks nodibināta diktatūra, es domāju, idejas vārdā, galvenais idejas vārdā

  9. white joker saka:

    -hi,kā jums cirkačiem ar veselību, bikiņ saspiests pauris vai smagi, vai tik ne pie spoguļa stāvot tā vienam un tam pašam ērmam rādās komunisma murgi

  10. Tauta NEATBALSTI saka:

    Neatbalstiet tautas skaitīšanu, tā ir pazemojoša pēc formas, jo ir it kā 20 g. “atbrīvotā” valstī, bet zemiski iespiesta okupantu mēlē, kā līdztiesīgiem un līdzvērtīgiem pilsoņiem, bet kas patiesībā ir tikai VALDĪBAS nelietīgi nenovērstas okupācijas sekas un tādejādi radina pie mūžīgas okupācijas – divkopienu valsts!

  11. informācija saka:

    Lai izprastu notiekošo, ir jāzina vēsture.

    Iesaku iegādāties šo unikālo grāmatu! Paldies autoram par rūpīgo darbu! Mums jāiemācās redzēt lietas kopsakarā un piedot sev savu labās ticības naivumu. Nekad nebeigsies tas laiks, kad lietas ir jāsauc īstajos vārdos. Tā ir nevardarbīga cīņa, kuru pieprot arī mūsu nelabvēļi.

    Arnolds Bērzs

    Sarkanie burbuļi

    (Grāmatas manuskripta fragments)

    1998. gada janvāris – februāris: Latvijas Komunistu savienības aktivitātes pirms LR 7. Saeimas vēlēšanām 1998. gada oktobrī

    1998. gadā Krievijas Federācijas (KF) atvaļināto militārpersonu vadītā Latvijas Komunistu savienība (LKS) pildīja galvenā organizatora funkcijas prokrieviski orientētajos masu pasākumos un koordinēja pret Latvijas valsti orientēto organizāciju darbību. LKS sadarbojās ar Militāro pensionāru biedrību (MPB) , Latvijas antihitleriskās koalīcijas cīnītāju asociāciju (LAKCA), Latvijas Sociālistisko partiju (LSP), Partiju Kustība Līdztiesība (PKL) un Latvijas Krievu kopienu (LKK).
    LKS tiešā vadībā turpināja darboties klubs Sovremeņņik, kā LKS propagandas organizācija. Katru trešdienu Rīgā, Palasta ielā 9 notika kluba rīkotie propagandas masu pasākumi. LKS atbalstīja Krievijas Federācijas nacionālistisko partiju – Krievu Nacionālās vienotības (barkašoviešu) un Krievijas Nacionālboļševiku (ļimonoviešu) partijas jauniešu Latvijas organizāciju darbību.
    LKS un militārpensionāru un veterānu organizācijas (MPB un LAKCA) aktīvi iesaistījās A. Rubika izvērstajos kreiso spēku koalīcijas veidošanas pasākumos.
    LR 7. Saeimas vēlēšanās Krievijas politiskās un valdības aprindas atbalstu A. Rubika veidotajam blokam apvienoja ar pretsparu Latvijas orientācijai uz NATO un Eiropas Savienību. Martā skaidri iezīmējās Latvijas krievu kreiso spēku akciju pieskaņošana atbilstošām Krievijas diplomātiskajām aktivitātēm. Masu aktivizēšanai tie pārgāja no mazefektīvajiem nostalģiskajiem padomju laiku piemiņas pasākumiem uz masu akcijām, kuru centrā tika izvirzītas aktuālas sociālās un politiskās problēmas. Uz šī pamata tika mēģināts pārvarēt pretrunas un konsolidēt prokrieviskās orientācijas partijas.
    Masu protesta akciju organizēšanā iezīmējās darba dalīšana: atbildību par pasākumiem uzņēmās legālās partijas un organizācijas (PKL, LSP, Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas komiteja (LCAK), LKK u.c.), bet organizatoriskajā nodrošināšanā iesaistījās Latvijas Komunistu savienība (LKS) un tās ietekmē esošās organizācijas. Politisko partiju un krievu sabiedrisko organizāciju vadītāji vienojās, ka atbildību par katras masu akcijas rīkošanu uzņemsies viena no organizācijām, lai gadījumā, ja par noteikumu pārkāpumiem organizācijai tiktu liegts turpmāk rīkot masu pasākumus Latvijā, šīs iespējas saglabātu citas organizācijas.
    A. Rubika deklarētā iesaistīšanās parlamentārajā cīņā un praktiski realizētā atkāpšanās no radikālā komunistiskā revolucionārisma principa deva pamatu, lai kreisajā vēlēšanu blokā apvienotos agrākās Interfrontes evolucionējušie politiskie spēki (LSP, PKL un Krievu partija) un Tautas saskaņas partija (TSP). MPB un LAKCA, publiski neiesaistoties priekšvēlēšanu politiskajā darbībā, izvērsa individuālās aģitācijas darbu ar savu organizāciju biedru un viņu ģimenes locekļu starpniecību.

    Pretrunā ar A. Rubika kursu uz konstitucionālo cīņas līdzekļu izmantošanu nonāca Latvijas Komunistu savienības (LKS līdera) A. Ļebedeva ekstrēmistiskās publiskās uzstāšanās un intervija laikrakstā Bizness&Baltija, kas izsauca LKS vadības šķelšanos un krīzi, kuru zināmā mērā 1998.gada nogalē tomēr izdevās pārvarēt. LKS turpināja rīkot savus tradicionālos masu pasākumus – pirmdienās informatīvos saietus Vērmanes dārza estrādē, otrdienās – piketus, trešdienās – kluba Sovremeņņik “politizglītības” pasākumus, organizēja tradicionālo padomju svētku un piemiņas dienu atzīmēšanu, masu pasākumu legalizēšanai izmantojot prokrieviskās organizācijas. LKS turpināja nelikumīgu komunistisko Krievijas ekstrēmo organizāciju preses izdevumu ievešanu, tirdzniecību un izplatīšanu valstī.
    1998. gadā, lai starptautiskajā sabiedrībā radītu formālu ieganstu Krievijas pretenzijām un diskreditētu Latviju, valstī darbojošās pretvalstiskās organizācijas īstenoja rūpīgi izplānotas un sagatavotas masu akcijas.
    Aizliegtās LKS netraucēta pretvalstiskā darbība sekmēja Krievijas fašistisko, šovinistisko un citu ekstrēmo politisko kustību (žirinovskiešu, ļimonoviešu, barkašoviešu u.c.) organizēšanos un aktivitāšu uzsākšanu Latvijā. Aktivizējās KF militārpensionāru un padomju kara veterānu organizāciju sadarbība ar Krievijas impēriskajām, komunistiskajām un nacionālistiskajām partijām un organizācijām. Aktivizējās pretvalstisko organizāciju kontakti ar KF valsts institūcijām. No veterānu organizācijām starptautiskā atbalsta meklējumos sociālo privilēģiju iegūšanai sevišķi aktivizējās LAKCA.

    Pēc 7. Saeimas vēlēšanām pretvalstiskās organizācijas centās maksimāli izvērst legālās darbības formas, lai radītu Rubika – Jurkāna kreiso partiju bloka frakcijas aktivitātēm masu atbalstu ārpus parlamenta.
    Janvārī A. Rubiks ar LKS starpniecību vāca materiālus, lai paceltu starptautiskā līmenī jautājumu par LKP darbības aizliegšanas nelikumību. Tika meklēta iespēja, kā iegūt no arhīva LR Augstākās tiesas lēmuma kopiju par atteikumu reģistrēt LKS.
    LKS aktīvi iesaistījās A. Rubika izvērstajos kreiso spēku koalīcijas veidošanas pasākumos, tajā skaitā A. Rubika Kurzemes apmeklējuma organizēšanā un norisēs.
    LKS koordinēja veterānu un militārpensionāru organizāciju un LKK akcijas sakarā ar Krievijas Federatīvās republikas premjerministra V. Černomirdina vizīti Latvijā (sūdzību rakstīšanu un iesniegšanu Krievijas delegācijai, piketu organizēšanu).
    LKS organizēja V. Ļeņina nāves atceres dienai veltītus pasākumus. Katru pirmdienu (5.,12.,19.,un 26. janvārī) Vērmanes dārza estrādē notika LKS rīkotie pretvalstisko organizāciju aktīvistu un atbalstītāju informatīvie saieti, kuros piedalījās no 70 līdz 130 personu. Saskaņā ar KPS – PSKP vadības norādījumiem šie pasākumi tika sākti ar bijušās PSRS himnas atskaņošanu un dziedāšanu.

    2009.gada novembris

    ARNOLDS BĒRZS

  12. Miervaldis saka:

    Tad rakstiet, par to!Iztirzājiet visu!Piemēram, vai šlesers māk cilivizēti uzvesties toaletē!

  13. Miervaldis saka:

    Fakts jau, kad šie deģenerāti mēģina kadra priekšā tēlot cilvēkus, taču daudzi zin, kādi viņi ir patiesībā!

  14. zonnenbergs saka:

    Miervaldi-REPTILU DABA ZEM ILUMINATU VADIBAS.Ja raksti tad tiesi.

  15. Tauta saka:

    Paldies par A.B. grāmtu “Sarkanie burbuļi”!

  16. Eduards saka:

    Biju Kara muzejā uz A Bērza ,,Sarkanajiem burbuļiem”!
    Esmu pārliecināts,ka šai grāmatai atbilstošāks nosaukums būtu,,Sarkano burbuļi”-jo
    pētījums ir par laiku no 1988-1998 .gadam.
    pētījums ir izdots ar nolūku novērst uzmanību no pašreizējās drausmīgās realitātes,
    pat netika dota iespēja atnākušajiem izteikties-kad pajautāju kāpēc tik nedemokrātiski vadītāji rīkojās-teica,ka grāmata neesot izlasīta,tāpēc nav ko jautāt!?
    Kad Bērzam stādījos priekšā kā Latvijas Glābšanas komisijas dibinātājs un teicu,ka mūsu mērķis ir novest Latvijas varturus līdz Starptautiskai izmeklēšanai un tiesai,bet kāpēc viņa grāmatā nav ne vārda par pašreizējo situāciju valstī -teica lai rakstu grāmatu pats…

  17. AMARILLA saka:

    -Es arii tur biju Eduard, bet veel nezinu, par saturu, kaut daarga, nopirku par peedeejo naudu un kaajaam gaaju maajaas. Jaalasa, tad spriediishu! Mazliet nokaveeju un Kirshteina kungs jau labi runaaja, tikai zaalee slikta dzirdamiiba. A kas tie abi citi bija prezidijaa, neuzzinaaju, kaa tos sauca, viens mazinsh, otrs liels?

  18. white joker saka:

    ..nu veči, mēs brīvie panki ar bijām vesels bars, bet mēs zin, kas bija priekšgalā tur pie galda, pareizi kiršteinis bija, tad tas grāmata sacerētājs bērzs un tas jurists muciņš laikam
    ..hi, nekas, mums patika, pa ģelu visu taisnību runāja, bet bija mums šteles jābīda, bij jākāto tālāk a tā bībele toč baigi dārga bija -ceineris vesels

  19. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – bet varbūt pidaru daba?

  20. Sigurds Graudiņš saka:

    Lūk , kāda ir krievu reakcija uz POLITISKĀ IDIOTA RAIVUĻIS DZINTAROVS & CO AKTIVITĀTĒM…
    Es nekad neesu vērsies pie Solvitas Āboltiņas , bet BRĪDINU , ka šādu notikumu EKSKALĀCIJA novedīs pie ASINSIZLIEŠANAS , kas tieši ir vajadzīgs CIONISTIEM – GLOBĀLISTIEM…!!!

    ———- Pārsūtītā vēstule ———-

    Сограждане!

    Мы обращаемся ко всем латвийцам, независимо от того, какой язык является для человека родным и какого цвета у него паспорт.

    Надежды на то, что после выборов в Сейм страна встанет на путь межнационального примирения и сотрудничества, не оправдались. Более того, ситуация резко ухудшилась. Часть депутатов Сейма настойчиво раздувает националистический психоз в обществе.

    В СМИ беспрепятственно тиражируются откровенно нацистские взгляды американца латышского происхождения Айвара Слуциса. Партия «Visu Latvijai!» готовит референдум о фактической ликвидации среднего образования на русском языке. Развернута истеричная и абсолютно не соответствующая масштабам проблемы травля депутата Кравцова.

    Это лишь самые громкие примеры, можно привести и множество других. Суть их едина: русские жители и русский язык вредны для Латвии. Только когда русские исчезнут (точнее, их число в Латвии сократится до уровня незаметного фольклорного меньшинства), латыши смогут наконец вздохнуть свободно.

    Для такой идеологии существует четкое название – неонацизм.

    Мы видим, что власть имущие не препятствуют, а напротив – потакают набирающей силу и самоуверенность «коричневой» волне. Вялые рекомендации европейского начальства пропускаются мимо ушей.

    В этой ситуации нет другого способа защиты, кроме нападения. Чтобы прекратить истерику, надо как следует встряхнуть того, кто истерику устраивает. Проще говоря – нужно крепко дать сдачи.

    Мы, жители Латвии, объединившиеся в общество «Dzimtā valoda» («Родной язык»), заявляем о начале сбора подписей для проведения общенародного референдума. Мы предлагаем внести ряд изменений в Конституцию Латвийской Республики. Эти поправки кардинально изменят статус русского языка в Латвии.

    Мы предлагаем статью 4 Конституции ЛР изложить в следующей редакции:

    «Государственными языками Латвийской Республики являются латышский и русский языки. Государственный флаг Латвии – красный с белой полосой»

    А также предлагаем внести еще ряд поправок, логически увязанных с главной. В частности, дополнить часть вторую статьи 101 словами: «Рабочими языками самоуправлений являются латышский и русский языки». Статью 104 дополнить словами: «Каждый имеет право получить ответ на латышском и русском языке».

    ***

    Это не было простым решением для нас. В такой острой форме вопрос никогда не ставился в Латвии. Большинство русских жителей Латвии, понимая, что для латышей их родной язык приобрел характер религии, стал символом веры, заставили себя признать статус латышского языка как единственного государственного. Со стороны русских это было разумным самоограничением.

    Однако националистами самограничение было воспринято как слабость, как нежелание и неспособность защищать свою культуру, свои ценности и интересы. Пора доказать, что это не так.

    Партия Осипова,валкское отделение полностью поддерживают референдум по второму государственному языку. Мы платим налоги,мы требуем- Второй гос язык- Русский!

    Позже будет дана информация,где можно подать свой голос в пользу референдума.

  21. Ernis Purnis saka:

    Ko tu te Graudiņ paniko, pēc tavas baiļu lēkmē uznākušās loģikas vajag nobīties no saujiņas urlu tizleņu, kurus sasiet buntē un padarīt rāmus varam pat bez jebkādām specvienībām? Varam arī visu ieskaidrot draudzīgi a-te te šo krievvalodīgo sarkanfašistu vadonīšiem individuāli, ja vajadzēs? Tu ko-piedāvā šiem svešo salašņām izpatikt? Nekā tamlīdzīga -nekādas vairs piekāpšanās okupantu prasībām – par valsts naudu izglītība valsts skolās tikai valsts valodā un punkts, pagaidām punkts, jo tas ir tikai sākums un viņi-šie nekauņas osipovieši strikti aicina mūs uz latviskuma nostiprunāšanas turpinājumu un tas būs 100%!

  22. ebregejs saka:

    Erni Purni, Jūsu personā beidzot sastopamies ar cilvēku, kas gatavs rīkoties, turklāt bez lieliem cilvēkresursu ieguldījumiem. Piedāvāju nelielu testu – aizejiet šogad 9. maijā līdz zināmajam piemineklim Rīgā un sasieniet buntītē kādu saujiņu tizleņu ar Georgija lentītēm pie krūts. Ja to paveiksiet, zvēru pie visu ebregeju dižebregeja, ka būšu ar Jums.

  23. Eduards saka:

    Visas šīs spēlītes ar valodām man atgādina aplokā esošo, pirms kaušanas ,dzīvnieciņu badīšanos!
    Attopieties!Iziesim visi,kuriem ir pietiekoši VESELĀ
    SAPRĀTA,4.maijā,Rīgā,Daugavmalā un pateiksim VISAS LATVIJAS UN PASAULES PRIEKŠĀ-NOST ar tiem,kuri ir noveduši valsti līdz iznīcībai ,bet cilvēkus līdz savstarpējam naidam!

  24. Miervaldis saka:

    Talmud – Visi komunisti bija, un ir arlieluma māniju apsēsti draņķīši, un dabīgi kad tādi radijumi kā ateja, pievelk tādas sūdu mušas kā mūsu varturus, gan bijušos, gan esošos!

  25. NIKS FONTS saka:

    Latviešu valoda, Latvijas suverenitāte un Satversme ir apdraudētas ar valodu referenduma plānošanu un rīkošanu:

    1. lieki tērēti vairāk nekā 1000 000 LVL,

    2. latviešiem pazemotiem jāiet uz referendumu, jātērē savs laiks un līdzekļi,

    3. jāpierāda atkārtoti Krievijai un Briselei, ka latvieši vēl ir dzīvi un pietiekamā daudzumā LV teritorijā, kā nācija, neskatoties uz piekopto genocīdu pret to ( piespiedu kārtā Latviju pametuši simti tūkstoši latviešu),

    4. latviešu tautu pazemo ne tikai krievvalodīgie, Brisele, Krievija, bet arī pašmāju varas turētāji – Vp, A.Bērziņš, Saeimas spīkere Āboltiņa, valdība Dombrovska vadībā, Saeimā esošās partijas un deputāti – neviens no minētiem neierosina tiesiski apturēt referendumu, kamēr Satversmes tiesa nav novērsusi pretrunas likumos attiecībā pret Satversmi, kādēļ referendums nebūtu nepieciešams – valsts varas turētāji APZINĀTI NOZIEDZĪGI ar referendumu liek uz risku Satversmi ar vienu valsts valodu, apdraud latviešu valodas pastāvēšanu nākotnē. Apturēt tiesiski referendumu iespējams, apstrīdot Saeimas, iestādes, faktisko rīcību plānojot referendumu, Administratīvajā tiesā, jo ST nav kompetenta apturēt referenduma plānošanu,

    5. valsts varas turētāji joprojām ir komunistu varas mantinieki, to partiju atzaru partijas un partiju veidojumi, koalīcija Saeimā, kas piekopj veco komunistu politiku, sarīdot Latvijā tautas, lai varētu šķelt sabiedrību, manipulēt ar to, paliekot pie varas, iztopot Krievijai un Briselei, kura sadarbojas ar Krieviju valodu jautājumā, izvirzot mērķi, lai krievu valoda būtu arī ES valoda, par ko vispirms liek maksāt Latvijai, pazemojot tās pamatnāciju – latviešus, liekot tērēt pāri 1000 000 LVL no valsts budžeta, ignorējot, necienot, Latvijas valsts pamatdokumentu Satversmi.

  26. Ināra saka:

    meklējiet ienaidnieku savās mājās, kurš, slēpjoties aiz dzimtenes mīlestības un patriotisma lozungiem,apzog, iztirgo, iedzīvojas uz citu rēķina. Vienīgais kritērijs šodien ir cilvēku godīgums, ar kuru nekad nav izcēlušies tādi, kā Rasnačs un daudzi citi “tēvzemes mīlētāji”, ar putām uz lūpām runājot vienu, bet darot pilnīgi pretējo…
    .
    .
    Admins
    Vienmēr un visur esmu uzsvēri, ka vecie TĒVZEMIEŠI visi ir VDK darbinieki, kuri apzināti pielikti pie VL!.
    Palīdzēsim VL! tikt vaļā no šiem tautas padibenēm, svītrosim viņus no vēlēšanu biļetēna.
    Tevī ir drausmīgs nenovīdīgs ļaunums uz latviešiem un tas tevi arī piebeigs.
    Beigsim šo tukšo diskusiju, jo tu nēsi nākusi/nācis, lai rastu atbildi, bet gan, lai vairotu naidu… .

  27. BIEDRĪBA “”VARU LATVIJAS TAUTAI” PIEPRASĪS SAEIMAS ATSAUKŠANU!

    05/10/2015/0 Comments/in Uncategorized /by Igors Lukjanovs

     Skatījumi: 53

    Biedrība ” VARU LATVIJAS TAUTAI” Reģ.Nr. 40008239930; Ūdru iela 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167 Tālr.: 29119996; 26347783,fakss: 67379890; e-pasts: vlt@llk.lv Bankas rekvizīti: VAS„Latvijas Pasts”,konts:LV49LPNS0002103410981 ; valdes priekšsēdētājs: Igors Lukjanovs
    Rīgā, 2015/10/03 2. INFORMĀCIJA mūsu atbalstītājiem un tiem, kas nav apmierināti ar notiekošo Tēvzemē!.
    Līdz Saimas atsaukšanai ir palicis viens mēnesis. Pašreiz mēs veicam aptauju par to cik ir par Saeimas atlaišanu un papildinam mūsu rindas.
    Mūsu biedrības galvenais mērķis ir, lai vara pieder tautai, kā tas ir teikts Satversmes 2.pantā un īstenotu dzīvē lozungu: Viens likums –viena taisnība un vienādas iespējas visiem!
    Aicinam Latvijas patriotus paplašināt mūsu biedrības rindas un turpināt aktīvi:
    1. Piedalīties deputātu – kandidātu saraksta veidošanā , katrā vēlēšanas apgabalā. Sarakstā neviena esošā ne bijušā deputāta, bet tikai tos, kas atbalsta Latvijas valsts atjaunošanu.
    2. Veidot katrā pagastā rīcības komitejas, kā tas bija 1905 gadā!
    3. Jūs izvirzītā deputāta – kandidātam ir jābūt patriotam un obligāti jāzina Latvijas Valsts Satversme! Mūsu Tautas Saeimas sarakstā deputāta – kandidātam jābūt saviem 100 galvotājiem.
    Katrā vēlēšanu apgabalā jābūt:
    Rīgas – 35, Vidzemes – 29, Latgales – 18, Zemgales – 17, Kurzemes – 16. Kopā 115 deputāti – kandidāti. Iesakat savus deputātu – kandidātus un 9 ministrus, 19 aprinķu un 516 pagastu priekšniekus. Mums ir tautsaimniecības pirmskara pieredze, kad var saimniekot bez lielās ierēdņu armijas un ārejiem parādiem!
    Ierosinājumam nepieciešama viena desmitā daļu vēlētāju. Cik liela ir viena desmitā daļa, to mums paskaidros Centrālā Vēlēšanu Komisija (CVK). Tautas nobalsošanu likumā noteiktajā kārtībā CVK sagatavo un vada nobalsošanu, kura izdod arī nepieciešamās instrukcijas un veidlapas.
    Pašreizejās Saeima un Valdības darbības rezultatā, katra diena mums izmaksā kredīta procentos ap 1,4 miljonus eiro. Neviens nezina, cik esam parādā? Cik vēl būs jāmaksā? Par ko maksājam?
    Mēs veidojam mājaslapu internetā. Paredzam izdot savu laikrakstu, kurā Jūs varēsiet brīvi piedalīties diskusijās un saņemt atbildes uz saviem jautājumiem.
    Tas viss prasa naudas līdekļus. Mēs ceram uz biedru naudām – 3 eiro gadā, Jūs kļūstat par VLT biedru. Veicot naudas iemaksu, nepieciešams norādīt savu vārdu, uzvārdu un personas kodu. Pēc bankas izdrukām mēs sastādam biedru žurnālu. Ja viena desmitā daļa vēlētāju kļus biedrības biedri, tad mēs izdosim dienas laikrakstu.
    Biedrības Kuratori vēlēšanu apgabalos ir valdes locekļi: 26347783- Artūrs Malta- Latgale; 26336617- Juris Švalbe -Vidzemi; 29119996- Bruno Druķis – Zemgali; 26731553 – Jānis Hūns – Kurzemi; 26517296 – Valdis Taupmanis – Rīgas vēlēšanu apgabals.
    Latvijas neveiksmē nav vainīgi atsevišķi cilvēki, bet lielā valsts ierēdņu armiju, kas ir Padomju iekārtas stute un balsts. Ierēdņi dara visu, lai neatjaunotu Latvijas valsts iekārtu un ievērotu Satversmi!
    Tas ir priekšnoteikums Latvijas Valsts atjaunošanai un pašreizejās Padomju iekārtas demontāžai. Samazinot ierēdņu skaitu 15,8 reizes, var sociālajā budžetā iekaitit vairāk nekā 1,4 miljardi eiro. Tas dos iespēju izmaksāt pabalstu katram sociāli aprūpējamam 250 eiro mēnesī, tas ir bērnam, skolniekam…
    Lai mērķi īstenotu,ir jāatsauc līdzšenejā Saeima un jāievēl Deputāti, kurus izvirzat Jūs, nevis partijas.
    Katrs VLT biedrs varat būt kurators savā pagastā, aprinķī un vēlēšanu apgabalā! Zvaniet un rakstat! Neesat vienaldīgi! Biedrības e-pasts: vlt@llk.lv Pasta adrese: Ūdru iela 14, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167

  28. Izvirzīsim deputātu – kandidātus no pašu vidus nevis Politbiroja ieteiktos!

  29. Vai esat jau parakstījie par Saeimas atsaukšanu?

    Kas maksā, tas pasūta muziku. Pašreizējā valdība palielina sev algas un maksā saviem uzņēmumiem.

    Piemēram, kāpēc nedarbojās e- paraksts?

    Atklājās,ka programas izstrādi un vairākus miljonus ir nopelnījis “pareizais “cilvēks izveidojot savu firmu, kas radīja programmu, kas nedarbojās un pieder Vides un reģionālās Attīstība ministrijai.

    Meklēdams iemeslus, kāpēc nevaru pats parakstīties? Konstatēju vēl vienu biznesu – tā firma atrodas Elizabetas ielā un apmeklētājus nepieņem, bet ir telefons: 67502757 ir maksas telefon un par minūti ņem maksu 1 eiro.

    Par to darbu es esmu informējis CVK un uzrakstījis iesniegumu Valsts kontrolei. Kā valsts varas iestēde , Vides reģionālās attīstības aģentūra par zvanu ņem vienu eiro par minūti?
    Gaidu atbildi!

    Otrs atklājums, ka šādu programmu izstrādāšanai tiek veidotas firmas un viņām piešķir ES finansējumu!

    Robežapsardzības programmu Iekšlietu ministrijas pakļautībā esošai Robežapsardzei, ir izstrādājusi kaut kāda fima “Sīmens”, kurā nav neviena Vācieša.
    Šī firma ir saņēmusi 22 miljonus eiro. Programmu ir nopirkusi Novosibirskā, Krievijā programmu par 12 miljoniem eiro un tagad Maskavas pulkveži kontrolē ES Šengenu valstu Austrumu robežu!!! Vot tas ir biznes!!!

    Tā programma arī nedarbojās,tā pat, kā e-paraksts par Saeimas atsaukšanu. Bet tad pašu specialist pielaboja untagad darbojas.
    Neo tiesāja par VID programmas uzlaušanu un VID darbinieku algu noplūdināšanu -atklāšanu.
    Vai Maskavas pulkvežiem būs jāuzlauž pašu izstrādātā programma???

    Rodas jautājums, kāpēc nevarēja šo darbu no paša sākuma uzticēt Latvijas Universitātes speciālistiem????

    Ko domājat Jūs lasītāji?

  30. Aija saka:

    Man divi vecvecāki izsūtīti kā “kulaki”, tēvs visu dīvi ir pretojies PSRS uzspieztsajiem meļu stāstiem, bet lasot šos mēslus, liekas, dzirdēju viņus visus kapos iekliedzamies. kāpēc Latvijā uz naidu var atbildēt tikai ar naidu, un tad vēl tik nacionālistiski pretīgu?!

    Iešu acis izskalošu
    .
    .
    .
    Admins
    Skalo, skalo acis un pie reizes arí muti, jo pats tajá esi ied–s-s !
    Ka tik nu tavi vecāki nebija tie, kuri manus vecākus un vecvecākus izsūtīja ?
    Naids ir tevī, jo baidies no tiesas, bet no tās nevienam neizmukt.
    Tā būs drausmīga, “Aija”, jo žēlastību nepazīs.
    Žēlastību nepazīs tāpēc, ka tā nenāks no cilvēkiem, bet gan no Dieva.
    Tu esi nodevējs un kā tāds arī tiksi tiesāts.
    Nav jau grūti uzminēt, kas tu esi… .

  31. Kaspars saka:

    Vai jūs tikai gudri runājat vai ir ari kāda konkrēta rīcība. Nedomāju ne ko radikālu, kaut gan lasot rakstus šķiet, ka esat visnotaļ agresīvi noskaņoti un lasītāju vedinat uz naidīgu rīcību. Manuprāt jums, tik apdāvinātiem rakstītājim, ir visas iespējas noskaņot lasītāju uz konkrētām, adekvātām darbībām, kas rezultētos ar Tautai labvēlīgu risinājumu.
    Kas liek man domāt, ka jūsu darbība ir pārdomāti provocējoša. Atliek tik saprast kā labā, Tautas vai DP.

  32. genocīdam nav noilguma saka:

    KOMUNISTI, ANDRIS ŠĶĒLE, ANDRIS BĒRZIŅŠ SEB BANKA, AINĀRS ŠLESERS, ARTIS PABRIKS, JURIS BINDE, ARNIS KADAKOVSKIS, EGĪLS LEVITS, LEONĪDS KALNIŅŠ, VIKTORS ABRAMOVS IERADIES RĪGĀ NO ČERNOBIĻAS, UN NORMUNDS ŠLITKE, JĀNIS REIRS, ARTA SNIPE U.C. RAIMONDS VĒJONIS, LATVIJAS REPUBLIKA VALSTS TERITORIJĀ LAIKA PERIODĀ SĀKOT NO 2014 .G. LĪDZ 2022 GADAM SLEPKAVOJA SLEPENI SELEKTĪVI, MĒRĶĒTI, CIVILIEDZĪVOTĀJUS MASVEIDĀ, RĪGĀ, IKDIENĀ LIETOJA UN IZMANTOJA IEROČUS, MASVEIDA IZNĪCINĀŠANAS IEROČUS KONVENCIONĀLUS IEROČUS, MŪSDIENĪGAS TEHNOLOĞIJAS UN TEHNOLOĞIJU SISTĒMAS PAREDZĒTAS VALSTS AIZSARDZĪBAI, MILITĀRAS DARBĪBAS DIVĒJĀDAS DARBĪBAS PRECES LIETOJA UN IZMANTOJA IKDIENĀ AR MILITĀRU NOZĪMI KĀ NELIKUMĪGAS SLEPENAS PRIVĀTAS ARMIJAS EKIPĒJUMU UN BRUŅOJUMU, LATVIJAS MOBILĀ TELEFONA JURIM BINDEM PIEDEROŠĀS 4 G UN 5 G BĀZES STACIJAS AR JONIZĒJOŠU LETALITĀTI IZRAISOŠU RADIOAKTĪVU STAROJUMU, LATVIJAS VALDĪBA APZINĀTI NERATIFICĒJA 4 AITOPAS SAVIENĪBAS REGULAS LAI TIEŠI AR TO VAR LIETOT IEROČUS IKDIENĀ LATVIJĀ CIVILIEDZĪVOTĀJU MASVEIDA SLEPENU SLEPKAVĪBU IZDARĪŠANAI , AR TIEŠU NODOMU IZDARĪJA KONVENCIONĀLA KARA KARADARBĪBU, SLEPENI, 21.GADSIMTA GENOCĪDU. SOS

  33. Maiss ir caurs. saka:

    JA….. Varens cinitajs!….Neapturams. …Neapstadinams… 4.AITOPAS SAVIENIBAS nenogurstosais aizstavis ! SOS vai AMEN…viens un tas pats.

    Viegli atpazistami aksti.Bailigi vieni un pardroshi baros. Palaujas uz tiem,no ka nak sis viegli atpazistamas pazimes…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *