R. Bruners. Represijas pastiprinās

R. Bruners. Represijas pastiprinās

Vēlot spēku un izturību Linardam Grantiņam saistībā ar kārtējo tiesu, tomēr gribas ticēt, ka iznākums būs tāds pats kā iepriekš. Proti – nekāds. Tāpēc gribētu pievērsties citai personiskai traģēdijai, par ko pavēstīja Lato Lapsa emocionālā uzrunā

Lato Lapsu personiski nepazīstu, nekad neesmu ar viņu ticies, sarunājies un sarakstījies.

Patiesību sakot, kaut ko līdzīgu biju gaidījis jau iepriekš. Kad sistēma iznīcina cilvēku, to dara pamazām. No sākuma zūd jēga darāmajam darbam, tad pazūd lietišķie kontakti un noderīgi paziņas. Tad pazūd ienākumi, rodas problēmas ar tuviem cilvēkiem, bērniem, radiem un draugiem. Tos nomaina pāris lišķīgi bļodlaižas. Tad parādās margināļi un krimināļi … Nezinu, kurā stadijā patlaban ir Lapsa, taču tas krājas kā ūdens traukā. Pilienu pa pilienam, līdz kādu dienu trauks iet pāri malām.

Lapsa saka, ka dzīvei jēga ir pazudusi pirms pusotra gada, tas ir, 2021. gada oktobrī. Pēc manas informācijas spriežot, liktenīgās izmaiņas viņa dzīvē notika apmēram gadu iepriekš. Tas ir, 2020. gadā. Tas izklausās neticami, bet šajā laikā viņš tika pasludināts par antisemītu.

Protams, cilvēka dzīvē ir daudz un dažādi notikumi, kuri pašam šķiet vairāk vai mazāk svarīgi. Domāju, ka visu patiesību līdz galam nezina arī pats Lato. Tomēr attiecībā uz viņa profesionālo darbību kā žurnālistam, izmeklētājam un rakstniekam, manis minētais faktors varētu būt noteicošais.

Sistēma bija devusi viņam pārāk lielu vaļu, izvirzoties kā sabiedriskās domas līderim. Kāpēc tāda labvēlība ? Ja īsumā formulējam portāla PIETIEK ideoloģiju, tad vadmotīvs varētu skanēt apmēram tā “visiem spēkiem cīnāmies ar sekām, bet nemeklējam cēloņus”.

Tas ļauj portālam absorbēt lielāko daļu no dažnedažādajiem taisnības meklētājiem un cīnītājiem. No sistēmas viedokļa raugoties, ir lietderīgi turēt tos kaut kur vienā vietā, zināt katra iespējas un robežas, ja nepieciešams – veikt korekcijas, izlaist uzkrājušos tvaiku u.c.

Savu personisko pozīciju attiecībā uz darāmo darbu Lapsa ir formulējis vairākkārt. “Es varu nepiekrist tavam viedoklim, bet esmu gatavs iet cīņā par to, lai tev būtu tiesības šo viedokli izteikt” un “es palīdzēšu cilvēkam, kuru nāk iznīcināt viņa uzskatu (piederības) dēļ tāpēc, lai būtu kāds, kurš palīdzēs man, kad nāks iznīcināt mani”. Šie formulējumi nav autentiski citāti, bet doma apmēram ir skaidra.

Tā ir godājama personiskā pozīcija un lietderīgs portāls, ko vēl piebilst? Tikai to, ka ir uzskati, ko nedrīkst paust, un ir fakti, ko nedrīkst pieminēt. Domāju, ka savulaik mūsu publicisti bija saņēmuši attiecīgu brīdinājumu.

Ko darīt šajā situācijā ? Ir tikai divas iespējas – iet līdz galam, vai iet bojā. Tas ir, pievienoties tiem neskaitāmajiem tūkstošiem brīvdomātāju, kuri visos laikos un tautās ir izturējuši savu personisko pozīciju līdz galam.

Tas nozīmē zaudēt visu, kas tev līdz šim bijis dārgs un vērtīgs, un sākt visu no nulles. Kļūt par kaut ko līdzīgu Linardam Grantiņam vai man, sasniedzot pašpietiekamību ar savu ikdienas darbu. Pašpietiekamība dod iespēju saglabāt savu pozīciju un pielietot to, atbilstoši saviem ieskatiem.

Diez vai ir noslēpums tas, ka Lato Lapsa vēlas kļūt par valsts prezidentu. Ar to arī vajadzētu sākt.

No tehniskā viedokļa, tas būtu neizpildāms uzdevums. Patlaban prezidentu izvēl deputāti, no kuriem lielākā daļa ir sīki blēži un algoti balamutes. Tieši tas kontingents, ko ņem priekšā portāls PIETIEK.

Tomēr ja skatāmies pēc būtības, tad vajadzētu sākt ar prezidenta pozīciju savā uzvedībā. Ko nozīmē “prezidenta pozīcija” ? Daudz ko, bet sākt varētu ar esošā prezidenta Levita un arī citu augstu amatpersonu, kritizēšanas atvirzīšanu otrajā plānā. Tas nenozīmē, ka piemēram, Levits vai kāds cits nepelna kritiku. Prezidenta pozīcija galvenokārt nozīmē savas programmas formulēšanu un ievērošanu attiecībā uz pašiem svarīgākajiem jautājumiem Latvijas valstī. Tā, lai mērķa grupa to paņem, bet tehnisko pretendenta apstiprināšanu atstāt tehniskajam personālam.

Vai cīņa ar sistēmu spēj sniegt gaidāmo baudu, par ko runā Lapsa savā video? Es arī kādreiz domāju, ka sistēma sniegs man šādu pakalpojumu. Realitāte ir tāda, ka cīnītājam apkārt izveido purvu no ignorēšanas, bezdomu truluma, apvainojumiem, jēlībām, pazemojumiem u.t.t. Ar katru soli tu grimsti dziļāk, līdz brīdim kad jebkāda virzība kļūst neiespējama.

Kāds varētu būt prezidenta kampaņas rezultāts ? To mums vajadzētu noskaidrot, kā saka, lūdzu uz priekšu !

09.02.23

You may also like...

40 komentārs

  1. Antiņš saka:

    :) Lapsu esmu ilgi vērojis un domāju , ka aiz viņa stāv ietekmīgs spēks. Lapsa kož ne visiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, tur jau tas suns aprakts: viņš nekož visiem ! Tas nozīmē, ka viņš ir netīrs jau pēc dziļākās būtības !

  2. Odze. saka:

    Nabadzinji……

  3. Maija saka:

    Ziniet, Jūs neesat vienīgie, kuri cīnās ar Sistēmu, Deģenerātiem, un Ļaunumu. Plašāks skatījums uz lietas būtību, manuprāt ir igauņu žurnālistam.
    Vai Lapsa kļūs par prezidentu, domāju, ka nē….Vai viņš ir antisemīts? Nē, taču! Ziniet, par šo terminu, labi pateicis A. Grūtups, tas zinātnisks termins. Bet par jūsu darbu, PALDIES!
    https://jyrilina.com/

  4. Pārmaiņas saka:

    Izskatās, ka izlaista smagā artilērija, ruskij mir aizstāvībai. Tas taču skaidri redzams komentāros, kuri ir tie kas Lapsu aizstāv.

    Paruna vēstīja, ka īstie fašisti nākšot zem antifašistu izkārtnes, ko spoži pierādīja putins, ždanoka u.c. Interesanti kuri tagad tiek slēpti zem antisemītu apzīmējuma.
    Informatīvais hibrīdkarš, ar to viss izteikts, tiek laistas lietā visas iespējamās metodes, lai saglābtu brūkošo moskoļu impēriju.

  5. Īsta ticības brīvība ļauj mūsu dvēselēm būt laimīgām un līksmīgām. Dievturība – ticība Latvju Dieviem – ir patiesa ticības brīvība. Tas ir senču pagānisms, tā ir daudzdievība.
    failiem.lv/u/9jqw76rhk [Latvju Dievu godāšana svētbirzī (2023. gada ziemā)]
    Fotogrāfiju apraksts: ”Latvieši ir pagāni. Katram sevi cienošam lauciniekam savā privātīpašumā aug svētbirzs. Svētbirzs ir tā sakrālā, nomaļā un klusā vieta, kur godināt Sentēvu Dievus – Latvju Dievus. Kā to izdarīt? Tas ir ļoti viegli. Vajag vien centību, izturību un pacietību. Lai sokas! Veiksmi dievturībā!”.
    Svētīgi, Tavs Skolnieciņš
    https://failiem.lv/u/9jqw76rhk

  6. RB saka:

    Grantiņa kungs man uzdeva dažus jautājumus, uz kuriem es mēģināju atbildēt. Domāju, ka šādi jautājumi varētu rasties arī lasītājiem. Tāpēc, vai mēs nevarētu publicēt komentāros jautājumus un atbildes? Iepriekš atvainojos par saraustīto izteiksmes veidu, šodien spraiga darba diena

    JAUTĀJUMS

    Tikai just līdz šim nelietim jau nu nevajadzētu. Viņš ir viens no viņiem. Nav Latvijas pēcAtmodas periodā lielā nelieša par Lapsu. Kā uzdevumā viņš nomelnoja Latvijas latviešu Atmodu ? Kā uzdevumā viņš izsmēja patriotus ? Kā uzdevumā viņš bez vajadzības aplej ar saviem “nodevības izdalījumiem” Latvijas Brīvvalsti un K. Ulmani ? Viņš ir žīdu žīds(hazārs), kura uzdevums ir sēt mūžīgu ļaunumu un nesaskaņas. Protams, ka par tādu Levitu viņam taisnība, bet mēs nezinām aizmuguri ! Ja viņš būtu tāds, par kādu uzdodas, tad sen jau būtu tārpu sagausts. Arī tagad tas ir žīdisks teātris un nekas vairāk. Viņi maina kažoku, kad jūt laiku maiņu, lai atkal tiktu pie varas. Tas ir sātanistu pamatprincips. Skat, kas par patriotu šodien uzmeties tas pats Zeļenskis, kurš par noziegumiem, ko veicis Krievijas uzdevumā, būtu uz vietas jānošauj, bet viņi jūt laiku maiņu !

    Vai aizsūtījāt šo tekstu arī pašam Lapsam, man tas ir interesanti zināt?

    ATBILDE

    Varbūt sākšu atbildēt no beigām. PIETIEK rakstu neesmu nosūtījis. Manā skatījumā, tas skar diezgan personisku tēmu, ko autors ir publicējis savā vietnē. Sūtīit atbildi uz viņa adresi būtu nevietā. Kā jau teicu, Lapsu personiski nepazīstu.

    Lai gan, kāpēc gan nē? Varētu arī nosūtīt, ja piemēram, Jūs uzskatiet, ka tas būtu jādara. Man ir sajūta, ka tas būtu nevietā, tas arī viss. Gan jau izlasīs.

    Šeit es neaizstāvu Lapsu, varbūt esmu pārprasts. Kādreiz tiešām mēģināju viņu aizstāvēt, kad viņš tiesājās ar Vonsoviču https://tautastribunals.eu/?p=59880 . Nekas labs no tā neiznāca, manuprāt.

    Mana attieksme ir tieši tāda pati, kā pret iepriekšējiem censoņiem Gobzemu, Straķi un jebkuru citu, kurš vēl varētu parādīties. Tu gribi kļūt par prezidentu, premjeru, partijas vadoni, deputātu? Labi, tad lūdzu iznāc skaidrākos ūdeņos. Pastāsti par sevi, kāda ir tava programma pēc būtības, kā tu taisies sasniegt savus mērķus?

    Turklāt Gobzems tika uzpumpēts ar enerģiju līdz eksplozīvam stāvoklim. Iznāca tīri labi, bet nākamajā dienā jau sabruka un žēlojās, ka neviens viņu nemīl un tādā garā. Mans personiskais uzskats ir, ka Gobzemu vispār nevar nekur laist. Emocionālā nestabilitāte, kā jau gejam. Straķis izbeidzās vispār nesācies.

    Īsumā, ja tev ļoti gribas, tad lūdzu nāc un dari. Esi godīgs un atklāts, neņem ļaunā ja tev nesanāk.

    Jūs rakstiet, ka Lapsa spēlē teātri. Var jau būt, lai gan man ir nopietns pamats domāt, ka viņš kritis tieši ebreju nežēlastībā. Labi, pieņemsim ka spēlē, tad lūdzu pastāsti, kamdēļ tev vajadzīgs mocekļa statuss pāris mēnešus pirms prezidenta vēlēšanām? Ak tu gribi būt prezidents? Lūdzu pastāsti, ar ko tu būsi labāks par Levitu, kuru tu tik cītīgi kritizē? Kāda ir tava programma? Kāds ir tavs viedoklis par šo vai to jautājumu?

  7. AG saka:

    Lapsam liels draugs ir žids – nacbols V.Lindermans !!!!

  8. Tā viš i saka:

    Kas ir Lapsa, vislabāk var saprast priekšvēlēšanu laikā…..Lemberga suns, un vēl dažu citu.

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Drurids ir saistīts ar vārdu Door =Durvis, tad nu vēsturiski durvis gatavo no koka, kas arī ir Rīkstes vai Nūjas un Kija materiāls. Tas tāds rīks, ko cauri gadu simteņiem izmanto pret nepaklausigajiem un arī citiem sadzīves nolūkiem. Tad nu tie senči arī staigāja pa pasauli ar Nūju rokā, bet šajos laikos dažam rodas aizdomas, ko tu staigā ar nūju? Stulbi vai tomēr negodīgi cilvēki! Tad nu par vācot ies no vienas istabas uz citu Pārkārtošanās procesā pienākas atirities no liekām mantām, kas jaunajā telpā būs par negatīvu enerģiju. Vecās telpas īpašniece negrib, lai māte atdot viņai atslēgas tieši rokās, bet caur trešo personu. Kāpēc ir jābūt trešajai personai, kad par lietām, kas tika norunatas tai tresai personai nekādas atbildības? Tā nu saskaroties ar krieviem sadzīviskās lietās, kad notiek kādi darījumi lielākoties visiem viena tieksme – Najebatj! Te nu atkal ieslēdzot netu parādās Briedis ar uzrakstu, ka vish runā po russki, lai simboliski uzspļaut tiem, kas spiežas virsū ar latviešu valodu. Nu po russki ne pizdjetj ocenj slozno kogda vsja Latvija dovno pokrilasj russkoj hujnoju. Kak razgovarivatj s celovekom jeslji celovek normalnova jazika ne ponemajet? Tāda ir sadzīviskā realitāte, ka runājam un runāsim po russki, bet liela atšķirība ir saskares kultūrā, kad cilvēki veic darījumus. Nu gribās krievuskai tikt vaļā no istabas, ko nekādi nevar pārdot un visādi centās ieboret mātei, ka viņai ir izdevība nopirkt nožēlojamu istabu aizņemoties naudu bankā! Tā teikt, ka total6pizdec! Mozno to skozatj po lotishki? Tā nu vien nosaku mātei, ka pēc viņu pašu kultūras pienāktos to istabu aizejot nevis izmazgāt, bet izdirsties tieši istabas vidū un iz mālēt sūdus saules staru veidā. Tomēr tā nedrīkst, kā uzvedās viņi Soviet laikos dirsdami sabiedriskajā transportā vai kinoteātros piesplaujot ar semenem zāli. Jaunā istaba ir tāda pati pēc platības, bet ar labāku aprīkojumu un vēl par mazliet izdevigaku cenu. Tomēr nepienākas dirst virsū cilvēkam, ja vish arī grib piestādīt apmaksāt rēķinu par pakalpojumu, ko neesi saņēmis un vajag tomēr runāt bez starpniekiem. Ta nu Briedis par glymuki Zuti norāda taisnīgi, ka gribi pasacīt , tad skaties acīs un runā, bet runāt netīrības par viņa ģimeni nav krietna vīra lieta. Saimes galva ir vīrietis un publiski par saimes lietām chempja sieva vispār nav ja izsakās, kad sāk apspriest sabiedrība chempja sievu un viņa bērnus, tad tādu sabiedrību vienkārši var nosaukt par Gondoniem. Kā neizmantot maucibas simbolus sarunu valodā, kad sabiedrībā sadzīviski kārtojot lietas tā visādi cenšas uzmaukt gondonu, lai tik nebūtu apaugļošanas procesa? Grib dzīvot materiāli labvēlīgu dzīvi iegruzot citu cilvēku bedrē, lai pats izlīstu no bedres. Pile pēc piles? Vai tomēr sudins pie sudina veido lielu izgāztuvi? Tā nu cilvēkam ir viss bijis maksāts, kā pats to ir teicis, bet nezin kāpēc pēdējā mēnesī sagribas vairāk no tā, kas ir bijis norunāts? Nekustamā īpašuma kredīti ir pa taisījusi daudzus par vergiem bankām un tās mājas, ko cela ar domu sev uzcēla Bankai. Gala rezultātā piedirsts caurums un sačakarētas savas dzīves iedomātās bildes par labo klāšanos. Nu nevar jums labi klāties, ja jūs pisaties ar maucibas gumijām! Ja darījumos ir tikai vien vēlme apčakarēt cilvēku, kas var labs atgriezties? Pirms kāda laika sēdot ēdot zupu ar steidzigu domu, ka javacas prom uz āru i jānomazgā vēl šķīvis aizies uz virtuvi. A izslēdzis durvis piefiksēju, ka slēdzene klime un atgriezies ar nomazgātu šķīvi došos jau pavisam prom, bet nevar slēdzeni vairs aizslēgt. Bleg, kas pa hujnu? Tā nu steidzos un vajag, ka nav pie rokas pilnīgi nekā, lai nomainitu slēdzeni. Paskatījos pl. 13. 13 i kamēr tika atsaukti papildus spēki ar instrumentiem pienācis ir vakars klāt. Slēdzene ta jauna, bet vai patiešām tāda savdabīga kosmiskā īpatnība, ka tā vecā sacakarejas tieši 13. 13? Tā nu mana savdabīgā steiga parkartojas uz nākamo dienu, ka viena slēdzene liedz doties savu iedomāto ceļu. Notiek kaut kādas lietas, ko nespēj saprast, bet tomēr tai skaitļu pasaulei ir sava īpatnība. Ta nu arī spēlējas ar skaitļiem burvji izliekot elegances bildes luzeriem, ka tūlīt tu kļūsi bagāts ar mūsu kredītu!

  10. 85 saka:

    Parazītus (liekēšus un liekēšanas kaitniekuzņēmējdarbību, politiķus, valdības, ierēdniecību, prezidentus – žīdulēnu, “sistēmas” inficētus kritušus līdējus – R.B.) jau dzīvotāji nekritizē, tikai nosoda tādā mērā, lai šādi mutantkropļu kopumi neturpinātos labklājīgā dieva celsmaugsmes pasaulē.

  11. Aelita saka:

    Lapsa negrib būt par prezidentu, to viņš atbildēja kādam komentam youtubē, kur vispirms tika publicēts šis viņa video. Komentāros redzams arī, ka ap viņu spieto tādi, kas grib izmantot viņu saviem nelabiem nolūkiem.
    Par LL uzzināju, parādoties grāmatām par mūsu lielākajiem kampējiem, kuru dēļ lielākā daļa iedzīvotāju nonāca nabadzībā. Un, ja šos kampējus atbalsta valsts prezidenti ( VVF iecēla Šķēli par premjeru, vēlāk bija prezidenti – oligarhu ielikteņi), tad ko domāt cilvēkiem no tautas? Domājošiem cilvēkiem.
    2010. gadā es nelaimīgā kārtā sāku lietot internetu, neko nezinot par uzpirktiem troļļiem, kas te šiverēja. Portālā Apollo notika masveida uzbrukums L.Lapsam, simtiem komentāru pret viņu. Es neizturēju, uzrakstīju – izbeidz! Uzreiz visi (!) apklusa. Tā varēja redzēt, kā troļļi strādā – pāris cilvēku var sarakstīt simtiem komentāru.
    Pēc neilga laika man tika veltīts komentārs -“sērojošās atraitnes lai neskrien pie Lapsas stāstīt par Kristovski”. Tad sapratu, ka šiem zināms, kas es esmu, kaut rakstīju anonīmi.
    Tagad jau apmēram ir zināms (arī pateicoties Lapsam), ka Kristovskis kalpojis Meroni, tāpat kā Kaimiņš sākumā.
    Tas jau vēl nekas, bet pēc tam sekoja mana vajāšana Zersetzen stilā – dzīvokļa un telefona noklausīšanās, ielu teātris (kur piedalījās gan latviešu, gan krievu teatrāļi). Visu tā uzreiz nevar izstāstīt.Vārdu sakot, gribēja mani apklusināt un sajucināt prātā.
    Nu, bet ko tagadējais prezidents? Gribēja būt visiem labs, kā pats teica, gan turīgajiem, gan arī mazturīgajiem. Ko tik nesaaicināja uz savu inaugurāciju…
    Nu nav iespējams būt visiem labam, lai būtu vieniem labs, tad ir kas jāatņem otriem.
    Tā ir kapitālisma galvenā pretruna. Vai gribam, lai mums ir daži ļoti bagāti, kaut negodīgi cilvēki?
    Un vēl viena pretruna – daudzināt, ka tā ir demokrātija – tautas vara (kā mums rakstīts Satversmē).
    Ja tādus spēkus vērsa pret mani, kas tikai vienreiz aizstāvēja Lapsu, viņu pat nepazīstot, tad ko vērš pret viņu pašu?
    Manuprāt, Lapsa ir kā lapsa – meža sanitārs, kas novāc maitas… Tas man tā, no malas skatoties.

  12. Aelita saka:

    Gribu piebilst, ka Grantiņš arī ir diezgan parādījis, kas ir kas.
    Un Bruners mūs brīdināja, kā sagatavoties kam nelabam, veidot pārtikas un ūdens krājumus… Labi, ka pagaidām nenācās to izmantot. Liels paldies ukraiņiem, ka mūsu mājas netiek sagrautas un cilvēki iznīcināti.

  13. RB - Aelita saka:

    Ja Lapsa ir teicis, ka viņš negrib būt par prezidentu, tad gluži melots tas nav, protams. Tikai jāsaprot tas būtu tā, ka viņš nevirzīs savu kandidatūru uz nākamajām prezidenta vēlēšanām, kur viņam nav izredžu. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka ilgtermiņā viņam ir mērķis kļūt par prezidentu. Tas ir apsveicami, tomēr par to vajadzētu skaidrību jau tagad, kad viņš krāj punktus bez skaidri noteiktas pozīcijas.

    Te varētu derēt Jūsu piemērs ar Šķēli. Viņu nevirzīja VVF, kuru pašu aiz rociņas saeimā ieveda populārais čekists Bojārs. Šķēli orbitā palaida bijušais MK lietu pārvaldnieks Līcis un apstiprināja Godmanis. Tas notika jau 1990. gadā. Ne Šķēlem, ne VVF, ne Ulmanim (Rumpītim), ne kādam citam nebija vispār nekādas pozīcijas. Viņus apstiprināja uz popularitātes viļņa, piešķirot tiem vadoņu kvalitātes, ko bez problēmām saprot pat primāti. Par to nesen uzrakstīju veselu pasaciņu.

    Citiem vārdiem sakot, vajag izbeigt situāciju, kad sabiedrību vada kā mērkaķu baru. Ja nespējam veidot cilvēcisku sabiedrību, tad vismaz par vadītājiem vajadzētu virzīt tos, kuri spēj formulēt savu pozīciju attiecībā uz sabiedrības pamatjautājumiem. Pretējā gadījumā ir tā, kā pašreiz, kad vadītājam ir brīvas rokas, un tas vienā mierā izpilda savu saimnieku uzdevumus.

    Lapsa šajā ziņā nav izņēmums. Viņš vēl nav devis nekādas norādes uz savu pozīciju. Vai sabiedrība atkal nopirks kaķi-lapsu maisā? Varētu būt lieli pārsteigumi, jo vienīgais no Lapsas apkārtnes ar valsts mēroga pozīciju ir V.Lindermans.

  14. Antiņš > RB 12.21 saka:

    Gluži manas domas , ka aisbergs ar Lapsu virspusē peld no turienes …. :)
    Tikai muļķīši var domāt , ka višš ir VIENS kā pirksts!!! :D

  15. Aelita saka:

    ->Antiņš
    Ja “no turienes” ir domāts no austrumiem, tad viņiem būtu labāki kandidāti, nu kaut vai Zariņš vai Elksniņš.
    Par Šķēli jā, viņš bija sevi parādījis jau agrāk, pa lauksaimniecības līniju. Varbūt VVF sākumā nezināja visas tās rebes, kad nominēja viņu par premjeru.
    Kur žurnālisti, kā Lapsa, ņem tās savas ziņas, velns viņu zin, bet par prezidentu nu gan viņu neviens nevirzīs, tādi cilvēki traucē jebkurai nelāgai varai. Un kur nu vēl Lindermans! Nu, nekad.
    Bet NRA jau domā par Māri Riekstiņu kā prezidentu.
    Grantiņš ir dusmīgs , ka Lapsa savā grāmatā kaut kā nelāgi ir uzrakstījis, bet tas varbūt bija domāts ne tieši, bet kā nelabvēļu viedoklis. Par sevi jau arī tāpat ar ironiju rakstīja kā par Ati Āpsi.

  16. Antiņš saka:

    ->Aelita
    Nu , bet informācija jau šajā sāgā ir galvenais , kas IR. Tāpat redzams , ka vietējā politiskā un ekonomiskā virtuve tiek monitorēta ļoti labi.Domāju ,Lapsa saņem infu un ausis pieglaudis dragā! :D Un nekas nemainās ,tikai bļaustīšanās,kaza dzīva un vilks paēdis … virtuāli ,bet fiziski viss notiek kā pēc protokoliem.
    Prezidenta jautājums mani galīgi neinteresē , kamēr ir tāda sistēma.
    Ko gan mēs zinām par tiem , kuri šefo ēnā būdami?
    Te neliels ieskats kaimiņos : https://youtu.be/hr3RMBdU5fw

  17. RB - Aelita saka:

    Māri Riekstiņu par prezidentu? Varbūt labāk diplomātiskā protokola mācību grāmatu? Viss būs pilnīgi gludi, arī alga nebūs jāmaksā un ēst neprasīs.

    Vai arī nopirkt kādu AI robotu, kas tagad ir pieejami, saprogrammēt to ar visu Latvijas iekārtu – likumiem, iestādēm, amatiem, ierēdņiem, vēsturi, starptautiskajiem līgumiem, svarīgiem datumiem, attiecīgām rīcībām un procedūrām … Būs tāds prezidents ka prieks. Arī prezidenta kanceleju varēs sūtīt pelnītā atpūtā.

    Par Lato Lapsu es rakstu tāpēc, ka tas ir dzīvs cilvēks. Tam ir savas pretrunas, niķi, nsolēpumi, stiprās un vājās puses. Es personiski gribu dzīvu prezidentu, tāpēc cenšos noskaidrot, kādas ir mūsu izredzes. Brāķētie pus-automāti lēmēju amatos ir jau apriebušies ne tikai man vienam.

    Varbūt drīzumā izzudīs tādi jēdzieni kā “austrumi, rietumi”. Tad būs jādomā ko darīt, jo muļķīgā “politika” vairs nestrādās. Lūk, tad arī būs ļoti svarīgi noskadrot tādus jautājumus, kā piemēram, kas ir Lato Lapsa un kas viņam aiz ādas?

    Vēl piemērs, man personiski ir iebildumi pret Lindermanu nevis tāpēc, ka viņš ir no “austrumiem”, bet tāpēc ka viņš ir boļševiks. Tā ir būtiska atšķirība, kas jāsaprot.

  18. Varbūt tomēr būtu vērts painteresēties par prezidenta jautājumu? Prezidenta amats patlaban paver vienīgo konstitucionālo ceļu, kādā latvieši var atgūt savu zemi un valsti https://tautastribunals.eu/?p=62599

  19. Antiņš saka:

    -> RB
    Izlasīju. Nobeiguma pirmā rindkopa ir visgrūtāk realizējama. Es jau sen atpaakaļ te reiz teicu , ka nākotne būs atkarīga no katra cilvēka apziņas kvalitātes. Iesaku par to padomāt … nu , kaut vai šaujamieroču dēļ (jokoju):))),tas ir daudz dziļāks jautājums,garīgums ,atbilstoši jaunajai ērai.

  20. Anonīms saka:

    “Mūsu ķermenim ir piecas maņas: tauste, smarža, garša, redze, dzirde. Taču, lai netiktu ignorētas, ir mūsu dvēseles maņas: intuīcija, miers, tālredzība, uzticība, empātija. Atšķirības starp cilvēkiem slēpjas šo maņu izmantošanā; vairums cilvēku neko nezina par iekšējām maņām, kamēr daži cilvēki paļaujas uz tām tāpat, kā paļaujas uz savām fiziskajām maņām, un patiesībā, iespējams, pat vairāk. “Savienība”
    — C. DžoyBell C.

  21. Tieši par tēmu: saka:

    https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/405435-mara-zalite-versas-pie-lato-lapsas-man-ir-tiesibas-jums-to-liegt/

    “Cīņā par tautai nesaprotamo savu mīluli – prezi, m. zālīte vēršas pie l. lapsas: “Man ir tiesības Jums to liegt!

  22. kamene saka:

    Vai, nu to gan Lapsam nevajadzēja, labāk būtu ielicis to citātu, kur viņš ir kā spoža zvaigzne utt.
    M.Zālītes meita ir aktrise un znots esot izcilākais latviešu aktieris, viņi tak var uztaisīt Lapsam tādu ielu teātri, ka šausmas…

  23. Neesiet naivi saka:

    …..Tāds, ar tādu saķērās! Vai tiešām jūs domājat, ka Lapsa nezin par Autortiesību likumu?

  24. Va Velloss ! :) saka:

    Plejādiešu stāsts par Zemes un cilvēces vēsturi
    Cilvēce ir eksperiments. Cilvēce tika izveidota, tāpat kā jebkas, kas eksistē radībā. Pirmradītājs aizsāka radības eksperimentus šajā Visumā, lai izzinātu sevi, lai apliecinātu sevi, lai izpaustu sevi. Pirmradītājs iepludināja šajā Visumā dzīvības esenci un enerģiju, kas ir viņa paša paplašinājumi, un dāvāja tiem dāvanas, kas viņam bija. Ir daudzi citi Visumi un daudzi citi to izveides paņēmieni, konkrēti šis bija izveidots kā brīvās gribas zona, kurā it viss bija ļauts.
    Pirmradītājs saviem paplašinājumiem teica: “Ejiet ārā un radiet, un visu radīto atnesiet man atpakaļ”. Citiem vārdiem viņš teica: “Es gribu jums dāvāt sevi. Ejiet ārā un dāvājiet sevi brīvi, lai it viss, ko vien šajā Visumā radīsiet, varētu saprast tā būtību kā manu identitāti”. Šie Pirmradītāja paplašinājumi, kurus mēs sauksim par Dieviem-radītājiem, devās ārā un sāka eksperimentēt ar Pirmradītāja enerģiju, tā it kā tā būtu daļa no viņiem pašiem. Viņi sāka veidot paši savu hierarhiju, kas savukārt radīja citas hierarhijas, un katra nākamā, radīja aizvien nākamās hierarhijas, lai piešķirtu tai savu esenci un palīdzētu attīstīt šo Visumu.
    Beigu beigās, vienā no Galaktikas sistēmām uzradās plāns izveidot no Zemes starpgalaktisku informācijas apmaiņas centru. Zeme bija lieliska vieta, kas izvietota vienas Galaktiskās sistēmas nomalē un viegli sasniedzama no citām Galaktikām. Tas bija tuvu daudzvirzienu portāliem – lielceļiem, kas pastāv, lai enerģijas varētu ceļot caur Kosmosu.
    Bija liela kņada un sajaukums, lai uz šīs planētas izveidotu visu Galaktiku individuālās pārstāvniecības. Daži no dieviem-radītājiem bija ģenētikas meistari. Caur savu hierarhiju viņi prata molekulas sasaistīt kopā ar kodētas identitātes molekulām, frekvencēm un elektriskiem lādiņiem, tādejādi radot dzīvību. Daudzas saprātīgas civilizācijas deva savus DNS, lai viņu kodam būtu pārstāvniecība uz šīs planētas. Tad ģenētikas meistari uzkonstruēja dažādas cilvēku un dzīvnieku sugas, spēlējoties ar DNS paveidiem, kuru saprātīgas civilizācijas piedāvāja, lai uz Zemes izveidotu šo informācijas apmaiņas centru, šo gaismas centru, šo Dzīvo Bibliotēku. Plāns priekš Zemes bija grandiozs.
    Sākotnējie Zemes Plānotāji bija Gaismas Saimes dalībnieki, būtnes, kas darbojās, un bija saistīti ar apziņas aspektu, ko sauc par Gaismu. Gaisma ir informācija. Gaismas Saime radīja iecerēto informācijas centru, viņi izveidoja vietu, kur galaktikas varētu dalīties ar savu informāciju, kurā visi varētu piedalīties un apmainīties ar specifiskām zināšanām. Zemei vajadzēja būt par Kosmisku bibliotēku, neiedomājami skaistu vietu, kur eksperimentētu ar informāciju uzglabāšanu frekvencēs un ģenētiskajos kodos.
    Kā jūs jau zināt, 100 000 gadi ārpus laika struktūras var būt viens gads struktūras iekšpusē. Šie Dievi-radītāji neeksistē laikā, kādu jūs to pazīstat. Vairāki simti tūkstoši vai miljons gadu viņiem neko nenozīmēja. Tika radītas dažādas enerģijas. Apmēram pirms 500 000 gadiem uz Zemes bija cilvēku suga, kas izveidoja ļoti augsti attīstītu civilizāciju. Mēs nerunājam par civilizācijām, ko jūs saucat par Atlantīdu vai Lemūriju, priekš mums šīs civilizācijas ir modernas. Mēs runājam par senām civilizācijām, kas apglabātas zem tālā Dienvidu kontinenta – Antarktīdas ledājiem.
    Zemes Dzīvās Bibliotēkas projekta beigās sākās cīniņi par to. Dažiem likās ļoti vilinoši to iegūt. Zemes vēstures agrīnajā periodā Kosmosā gāja vaļā kariņi, lai iegūti kontroli pār šo planētu. Vai jūs kādreiz esat aizdomājušies, kam pieder Zeme? Tas ir pirmklasīgs nekustamā īpašuma kumoss. Vai jūs domājat, ka tāds paliks bez īpašnieka?
    Sākās sadursmes, un Zeme kļuva par dualitātes vietu. Zināmi radītāji-dievi, kuriem bija tiesības darīt jebko, ko vien vēlas, jo Zeme ir brīvās gribas zona, atnāca un sagrāba to. Mēs to saucam par reiderismu, līdzīgi kā notiek korporatīvais reiderisms Volstrītā. Tas notika apmēram pirms 300 000 gadiem, laika periodā, ko, vēsturiski runājot, jūs saucat par civilizācijas sākuma posmu, un kā jūs tiekat mācīti mūsdienas. Lai gan faktiski, tas bija tikai vēlīnās jeb mūsdienu civilizācijas fāzes sākums.
    Kad notika šī sadursme, noteikta būtņu grupa cīnījās Kosmosā un iekaroja Zemi. Šie jaunie saimnieki negribēja, lai Zemes pamatiedzīvotāji – cilvēki būtu informēti par notikušo, tie izsita ārā gaismu, un Zeme kļuva viņu teritorija. Lūk, kāpēc gaisma ir informācija, bet tumsa ir informācijas trūkums. Uz Zemes bija augsta radioaktivitāte un radiācija, un liela daļa sauszemes tika saraustīta gabalos. Sākotnēja suga, cilvēcīgās būtnes, pieredzēja lielu sabrukumu un tika izkaisīta.
    Šie jaunie dievi-radītāji bija arī ģenētikas meistari, viņi saprata, kā radīt dzīvību, un ieguva šo teritoriju paši savu iemeslu pēc. Teritorijas tiek veidotas un noturētas ar noteiktu enerģiju palīdzību dažādu iemeslu pēc, viena no tām ir tā, ka it visās lietās mājo apziņa. Apziņa nepārtraukti sazinās. Apziņa vibrē, vai arī likt tai vibrēt noteiktā elektromagnētiskā frekvencē. Ar noteiktu iedarbību uz apziņas elektromagnētisko enerģiju var panākt, lai tā vibrētu veidā, kas kalpotu par barības avotu. Līdzīgi kā ābolus var pagatavot un apēst dažādos veidos, tā arī apziņu var pagatavot un sagremot dažādos veidos.
    Apziņa baro apziņu. Jums šo konceptu ir grūti saprast, jo jūs barojat sevi ar pārtiku. Citām būtnēm pārtika ir apziņa. Jebkurai barībai kādā no savas attīstības posmiem piemīt apziņa, neatkarīgi, vai jūs to cepiet, vārāt, vai noplūcat dārzā, jūs apēdat to, lai sevi pabarotu. Jūsu emocijas ir citu pārtika. Kad jūs tiekat kontrolēti, lai radītu haosu un neprātu, jūs ģenerējat vibrāciju frekvenci, kas uztur pie dzīvības tos citus, jo tas ir veids, kādā tie barojas. Viņu pārtika bija haoss un bailes, šīs lietas viņus baroja, stimulēja un noturēja pie varas. Šie jaunie saimnieki, kas atnāca te pirms 300 000 gadiem, ir varenās būtnes, kas pieminētas jūsu Bībelē, Babilonas un Šumeru plāksnēs, un tekstos visās pasaules malās. Viņi atnāca uz Zemi un veica izmaiņas vietējo cilvēku sugā. Viņi pārskaņoja jūsu DNS, lai tas raidītu tādā ierobežotā diapazonā, kas barotu un noturētu viņus pie varas.
    Radītājiem-dieviem, kas pārvaldīja šo planētu, piemita spējas tapt fiziskiem, lai gan pamatā viņi dzīvo citās dimensijās. Viņi ieskauj Zemi noteiktu vibrāciju frekvencēs, kamēr rada emocionālas traumas, lai sevi pabarotu. Vieni godā dzīvi kā visaugstāko vērtību, kamēr citi to negodā un nesaprot savu saikni ar to. Uz Zemes nav nevienas literatūras, kas radītu patiesu priekšstatu par šim būtnēm. Visi dievi nāca šurp lai mācītos un pilnveidotu paši savu attīstību, darbojoties ar radošumu, apziņu un enerģiju. Daži sasniedza lielus panākumus un apguva paši savas mācības, kamēr citi pieļāva postošas kļūdas.
    Kas bija šie seno laiku dievi? Tās bija būtnes, kas spējīgas pārvietot realitāti un pavēlēt dabas spēkiem pakļauties viņu gribai. Tradicionāli cilvēki sauc par Dieviem būtnes, kuras spēj paveikt to, ko paši cilvēki nevar. No senās Maiju kultūras cauri laikiem atnākuši zīmējumi ar spārnotām būtnēm un gaismas lodēm. Pasaule ir pilna ar artefaktiem, mājieniem un norādēm par to, kas bija jūsu dievi.
    Kolīdz jūs sapratīsiet kāds pielietojums ir piemērots emocijām un sāksiet kontrolēt paši savu frekvenci, jūs sāksiet pārraidīt šo starojumu, un jūs izbeigsiet barot ar baiļu frekvenci šo eksistences plakni. Un, kolīdz baiļu frekvence uz šīs planētas sāks sarukt, tiks pasludinātas daudzas aktivitātes, lai vairotu bailes, jo tiem, kas pārtiek no baiļu frekvences, sāks izzust viņu pārtika, viņu ēdiens. Viņi centīsies atjaunot šo frekvenci, pirms paši pārslēgsies uz mīlestības frekvenci kā savu barību.
    Jūs pārstāvat gaismas grupas renegātus un jūs piekritāt atgriezties uz šīs planētas. Jūs esat uzdevumā. Jūs ienākat šajos fiziskajos ķermeņos un pārņemiet tos, un jūs grasāties ar savas garīgās identitātes spēku veikt izmaiņas fiziskā ķermenī. Jūsu visi ļoti rūpīgi izvēlējaties tās ģenētiskās līnijas, kas jūsu startam dotu vislielākās priekšrocības. Katrs no jums izvēlējās ģenētiku ar tajā atstātu Gaismas Saimes locekļu bagāžu.
    Sākotnējais cilvēks bija lieliska būtne, kura divpadsmit spirāļu DNS bija dažādu saprātīgu civilizāciju ieguldījums. Kad ienāca jaunie īpašnieki, viņi darbojās savās laboratorijās un radīja cilvēkus ar atšķirīgu DNS – dubultas spirāles DNS. Viņi paņēma cilvēku sugas oriģinālo DNS un izjauca to. Sākotnējā DNS paterns palika cilvēku šūnās, bet bija sadalīts, vairs nefunkcionēja un bija atvienots.
    Cilvēka šūnās atrodas gaismas iekodētas šķiedras, ļoti smalki informāciju saturoši pavedieni. Kad šie pavedieni darbojas kopā kā optiskās šķiedras kabelis, tie izveido jūsu DNS spirāli. Kad jūs tikāt pārskaņoti, jums palika dubultā spirāle. Tika atslēgts viss, kas nebija vajadzīgs izdzīvošanai, un viss, kas varēja jūs informēt, atstājot jums tikai dubulto spirāli, kas nobloķētu jūs kontrolētās darba frekvences ietvaros.
    Ap planētu tika uzstādīta frekvenču siena līdzīga elektriskai sienai, lai kontrolētu cik lielā mērā cilvēku frekvences ir iespējams modulēt. Un kā stāsta, šī frekvenču siena ārkārtīgi apgrūtināja gaismas informāciju iziet tai cauri. Bet, ja arī gaismas frekvence izspiedās cauri sienai, vairs nebija, kam to uztvert. Cilvēku DNS bija atvienots, gaismas iekodētie pavedieni bija dezorganizēti, tā nu gaismu nesošajam radošajam kosmiskajam starojumam nebija kur pieslēgties un kur aizķerties.
    Kāda ir jūsu loma šajā stāstā? Jūs esat Gaismas Saimes dalībnieki. Tas fakts, ka jūs lasāt šo tekstu, apliecina, ka jūs esat Gaismas Saime. Dažiem no jums, tas ir tikai kā sapnis. Mēs atgādinām jums to, kas jums pašiem ir zināms. Mēs ieradāmies uz šo planētu iedarbināt jūsu atmiņas banku, iedvesmot jūs ar gaismas joslu, lai jūs sāktu atcerēties, kas jūs esat, lai jūs radītu paši savu realitāti, lai mainītu šīs planētas frekvenci, un lai pieprasītu savas likumīgās tiesības pār sevi un šo teritoriju.
    Mēs, kā Plejādieši, nākam atpakaļ cauri laikiem uz mūsu, tā teikt, pagātni, uz gaismas pārstāvju paliekām. Mēs atgriežamies, lai padalītos ar frekvenci, to frekvenci, kuru ikviens no jums piekrita nest uz Zemi, lai mainītu cilvēka rases reiz pārskaņoto DNS kodu. Tas ir monumentāls stāsts.
    Sākotnējie Plānotāji uzaicināja Gaismas Saimi iefiltrēties projektā – vienam pēc otra inkarnējoties tajā, un kopā ar radošiem kosmiskiem stariem atnest gaismu uz vietu, kur tā bija zudusi. Gaismas Saime uzsāka savu darbu šeit, ieejot sistēmā bez gaismas un bez informācijas. Mainot cilvēces likumus, šie radoši kosmiskie stari sāka caurstrāvot cilvēku ķermeņus gan katru atsevišķi, gan vēlāk vienu grupu pēc otras.
    Cauri mūžu mūžiem informāciju frekvences niecīgās devās tika nestas uz šo planētu. Gaisma jeb informācija vienmēr meklē iespēju izpaust sevi un dēļ tā ik pa laikam izcēlās milzīgas kaujas. Sākotnējiem Plānotājiem, runājot kosmiski, tā bija mācība, kas ļāva saprast radītājus-dievus, kuri pārņēma viņu projektu.
    Sākotnējie Plānotāji izvirzīja nodomu ieviest plānā savu versiju, kas laika ziņā sakristu ar brīdi, kad notiktu izmaiņas Zemes frekvencē, laiku, kurā īpašnieki izzustu, ja vien nespētu mainīt paši savu frekvenci. Emocijas ir pārtikas avots. Vieniem šis avots ir mīlestība, un Sākotnējo Plānotāju nodoms bija mainīt Zemes frekvenci uz mīlestības frekvenci. Pašreizējo īpašnieku barības avotam – bailēm, nemieram, haosam, badam un izmisumam ir jāpazūd. Uzmini, kurš aizvāks šos barības resursus? Tu!
    Kā Gaismas Saimes dalībnieki, jūs esat renegāti. Jūs esat sistēmas uzlauzēji, jūs esat šeit, lai uzveiktu paši savas bailes un parādītu pārējai pasaulei, ka it nekādām bailēm nav pamata. Jums patīk iesaistīties un radīt nepatikšanas, jūsu Gaismas Saimes atzars ar to ir slavens. Jūs esat slaveni ar to, ka ieejiet realitāšu sistēmās un mainiet to frekvences, šādi piegādājot informāciju. Pievērst savai ticībai, tas kā Gaismas Saeimas dalībniekiem, nav jūsu uzdevums. Jūs vienkārši ieejiet sistēmās un darbojoties kā tvertnes – ar cilvēku ķermeņiem, kas nodoti jūsu rīcībā, jūs uztveriet kosmisko starojumu, jūs esat maskēti kā cilvēki un ļaujat šim procesam notikt.
    Jūs esat iekodēti, un kolīdz jūsu atmiņa sāk mosties, jūs atsaucaties plānam, ar kuru ieradāties celt frekvences. Jūs sāksiet uztvert, noķert un uzturēt noteiktu frekvenci, un tad arī to izlīdzināt. Identitāte kā frekvence ir fizisko, mentālo, emocionālo un garīgo ķermeņu kopējā summa, un tā izstaro elektroniskas pulsācijas. Dzīvojot savā frekvencē, jūs ietekmējat ikvienu, kurp vien dodaties. Tieši ar to jūs arī tagad nodarbojaties. Daudzi jau ir izpratuši savu misiju, un ir arī tādi, kuru atmiņa vēl tikai mostas.
    Frekvenču izmaņu plāns ietekmēs cilvēkus kā sugu, un pārgrupēs jūsu DNS un gaismas iekodētos pavedienus. Dotajā brīdī plāns ir milzīgs. Zeme šādā savā veidā veicina visa Visuma attīstību. Zeme ir tā vieta, kur viss notiek, karstais punkts, vieta, kur ir jābūt. Tieši šeit plāns sāk uzplaukt, un tas, kas notiek uz Zemes, ietekmēs daudzas, jo daudzas pasaules.
    Kā Gaismas Saimes locekļi, jūs piekritāt ierasties uz Zemi daudzām reižu dažādos veidolos un dažādos laikmetos, lai apgūtu drošības virves, iepazītu raksturu un izietu apmācību. Jums vajadzēja pieredzēt Zemi un sagatavot sevi brīdim, kad frekvences sāks mainīties, un kad jūs inkarnēsieties lielos daudzumos, lai aktivizētu plānu.
    Gaismas Saime it visur sāk apvienoties. Jums visiem vajag fokusēties uz to, kas jums ir kopīgs, nevis uz to, ar ko atšķiraties. Kā Gaismas Saimes locekļi jūs informāciju piedāvājat neitrāli, lai vecinātu paši savu izaugsmi, un lai jūsu izaugsme ietekmētu arī planētas izaugsmi.
    Jūsu DNS spirāles no divām taps par divpadsmit. Tas atbilst divpadsmit enerģijas centriem jeb čakrām jūsu ķermenī un ārpus tā. Miljoniem no jums uz šīs planētas šobrīd ir uzdevums, un jūs piekritāt izstarot frekvenci, lai to paveiktu. Ir arī tādi, kuru DNS jau ir pārveidoti uz divpadsmit stīgām, uz divpadsmit spirālēm, kas mijiedarbojas viena ar otru ķermenī un ārpus tā. Divpadsmit stīgu savienojums nozīmē, ka divpadsmit enerģiskie vai informāciju centri var sākt darboties un pārsūtīt viens otram informāciju.
    Tradicionāli septiņi no šiem centriem atrodas ķermenī un pieci ārpus tā. Tie ir plaši pazīstami kā jūsu čakru centri, un ir līdzsvaroti ar divpadsmit rotējošiem debesu ķermeņiem, kurus jūs dotajā brīdī atpazīstat savā Saules sistēmā, divpadsmit debesu ķermeņi, kas vibrē trīsdimensiju telpā. Šie divpadsmit debesu ķermeņi rotē informāciju, tie rotē kopā ar čakru sistēmām, kas aizsniedzas līdz pat Visuma malai, un tie rotē kopā ar DNS, kas rotē jūsu ķermeņos.
    Kad cilvēku DNS sāks pārveidi uz divpadsmit stīgu spirāļu sistēmu, un šī informācija to sekmē, tas būs neiedomājams spēks. Cilvēki vienkārši sanākot kopā un kopīgi kaut ko ievēloties, kļūs par telepātisku vietni enerģijām no visa kosmosa, un tas mainīs visa Visuma veidolu. Jūs sāksiet saprast, ka jūs esat savas pieredzes radītājs, un jūs apgūsiet prasmi būt par apzinātiem radītājiem. Vēl vairāk, jūs apzināti atsauksiet atmiņā un apzināti kļūsiet par to, kas jūs patiesībā esat.
    Kad jūsu desmitā, vienpadsmitā un divpadsmitā čakra sāks atvērties, jūsu dzīvē uzradīsies daudzas ārpus Zemes enerģijas, kas uz šīs planētas parādīsies vienlaicīgi ar jūsu aizvien plašāku spēju ieturēt augstākas enerģijas. Desmitā čakra saistīta ar Saules sistēmu, vienpadsmitā – ar galaktiku, bet divpadsmitā ar vietu Kosmosā. Noturot šīs frekvences, jūs uz šo planētu piegādāsiet informāciju, kas pārsteigs un šokēs pasaules lielāko daļu. Kā Gaismas Saimes locekļi jūs varat izprast, ka tāds ir evolūcijas process, un tie, kuri spēs panest frekvenču izmaiņas, jebkurā gadījumā attīstīsies.
    Zeme ir patiesi aizraujoša vieta, kur būt šajā laikā, un Sistēmu grāvēji – tā ir viena no lietām, kuru jūs pamatīgi pieprotat. Mēs nekādā veidā negribam noniecināt vai neņemt vērā to, kādus paņēmienus jūs esat izmantojuši līdz šim, mēs vienkārši vēlamies, lai jūs izaugtu no jau novecojušiem instrumentiem un ticību sistēmām, kuras turpmāk jums vairs nekalpos, līdzīgi arī reiz pienāks laiki, kad izaugsiet ārpus tiem soļiem, kurus mēs pasniedzam šobrīd. Kāda cita enerģija tad varēs teikt: “Nu labi, Plejādieši jums parādīja šo, un tas bija ļoti labi. Viņi vadīja jūs šur un tur, bet tagad mēs vedīsim jūs tālāk.” Evolūcija ir neapstādināma, tāpēc uz šīs planētas nav nekā tāda, kas atspoguļotu patiesību visaugstākā instancē.
    Mums patīk domāt par sevi kā par stāstniekiem, tomēr tas ko mēs kādā brīdī stāstam, nekādā veidā nav vienīgais stāsts, ne arī patiesība pēdējā instancē. Tas ir tikai viens fragments, viena daļa no daudz lielākas bildes. Neatkarīgi no tā, ko mēs stāstam jums šodien, pēc gada mēs stāstīsim jums ko citu, jo pēc gada jūs spēsiet uztvert lietas daudz vērienīgāk, tāpēc stāsti nepārtraukti attīstīsies. Jūsu uzdevums ir sameklēt šajā stāstā savu identitāti, sameklēt to, ko jūs zināt, nevis to, kam gribat ticēt vai kas jums tika teikts.

  25. no Paardaugavas saka:

    No “Tauta Runā” :
    Kārlis: Vai ir konkrētas ziņas par to, cik tieši karaspēka ir sapulcināts Baltkrievijā? Mūsdienās noslēpt to vairs neesot īsti iespējams. Neiebilstu, tikai vaicāju. Vienlaicīgi, ir sajūta, ka Baltijā bez skaļiem paziņojumiem tiek palielināta NATO spēku klātbūtne. Hmm.

    Inese: Jā, un sāpīgi apzināties, ka tas viss ir tieši pateicoties lēnajiem un bailīgajiem Rietumiem.

    Ruta: Tik ļoti sāp sirds par ukraiņiem

    Kritiķis: Arvien vairāk top skaidrs, ka bez tiešas rietumu iesaisties, Ukrainas uzvaras nebūs. Lēnām, bet pakāpeniski Krievi grauj Ukrainu un agri vai vēlu viņu spēki beigsies. Diemžēl.

    Flegmanis: Jau tagad viņi pamazām tuvojas Bahmutas aplenkšanai. Plus ziņas par Ķīnas un ari Turcijas uzņēmumu aktīvo palīdzību krievijai. Krievi tendēti uz simboliskiem datumiem-23. un 24.februāris. Pēc tam 9.maijs

    Agris: Pateicoties sapuvušo rietumu gļēvumam un neizlēmībai ukraiņiem būs jānes šie smagie upuri. Mēs nākotnē nekādi nedrīkstam paļauties uz šiem rietumu politiķiem. Pārdos māti, ja vajadzēs…..

    Māris: Kad Krievija iebruka Ukrainā, varēja būt daudz sliktāk. Šobrīd mēs satraucamies par pilsētām, kuras piems kara pat nebijām dzirdējuši. Viegli nav un nebūs, bet Krievija zaudēs drīzāk ātrāk, nekā vēlāk.
    —————————————————————–
    Viss jau pareizi, bet nav pamanits galvenais – rietumu militārā palīdzība tiek bremzēta un netiek dots vajadzīgais smagais bruņojums ar aprēķinu. lai sīvajās, nežēlīgajās kaujās tiktu MAKSIMĀLI iznīcināti ukraiņu patriotu vairums, lai pēc ieplānotās krievu bandu izdzīšanas nepaliktu dominējošā vairākumā drosmīgie un neuzpērkamie cīnītāji – nākamie dažādo struktūru vadītāji un valstsvīri. Jo degradēto rietumu vadībai vajag Ukrainā, kā jau visur citur izdarīts, paklausīgas marionetes, bezdomu, beziniciatīvas ierēdņi un augstos amatos salikti perversi radījumi, kas akli pildīs centra pavēles! Un drosmīgi, patstāvīgi savas zemes vīri un sievas Ukrainas valdības aparātā, bruņotajos spēkos un policijā galīgi tiem neder un mekādi neiederas rietumu cionistu plānotajā VIŅU nākotnes zilirozā kalpu vadītajā Ukrainā!

  26. kamene saka:

    -> neesiet naivi
    Nu bet neviens jau nav ideāls! :)
    Sanāca tā kā traģikomiski.
    Naivi ir tie, kas sajūsmīgi aplaudē, vienalga kādu teijāteri viņiem rāda. Un tie pūļi, kas fano par saviem elkiem, kad tie dzied, tā liekot tiem justies vai dievu kārtā. Un tā tie mākslinieki arī sāk justies kā pārcilvēki un pat nicināt “zemcilvēkus”, viņuprāt.
    Vēl viens joks ir tas, ka Levita slavinājums, ko pauda Zālīte, bija tādā īsti padomjlaiku stilā… Nu pāršāva pār strīpu, vai tad ne?

  27. Anonīms saka:

    Nūja! Skatam no Pārdaugavas ir pilnīga taisnība par Ukrainu un tur arī ir tā sāpe vēsturiskajās līdzībās, ko novelk no Baltijas jūras līdz Melnajai jūrai, ka rietumiem mēs esam tikai mainas monētas savstarpējo t – darījumos. Ukraina viena nespēs izturēt spiedienu no Krievijas, bet tiesha konfliktā iziet rietumi negrasās ar Krieviju. Vien tie iejauksies tad, kad pašā Krievijā tautas gāzīs pastāvošo varu un sāksies bardaks, kas protams būs jākontrolē un nāks virsū Krievijai ķīnieši. Jāpiemin atkal bērnībā dzirdētais par 21.gadsimtu, ka valdis ķīnieši, kas valda ķīniešus? Visa rietumu rūpniecība ir pārnesta uz Ķīnu un Indiju, ka blakām Ķīnai atrodas Sibīrija un tās iedzīvotāji nav vajadzīgi, ja vajadzīgi ir Sibīrijas resursi. Tad nu arī Putins sūta uz Ukrainu noslaktesanai tautas, lai attīrītu Krieviju par labu tiem pašiem kungiem, kas Soviet impērija pasūtīja 37. gadu.

  28. RB - kamene saka:

    Aicinu visus iejusties dievu kārtā un kļūt pārcilvēkiem. Kā? Sāciet nodarboties ar jebkura veida jaunradi. Rakstiet, strādājiet amatnieku darbus, muzicējiet, zīmējiet, programmējiet, veidojiet, gatavojiet ēdienu …

  29. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    10.02.2023 Nedēļa. Post scriptum. 2. daļa – RigaTV24 – XTV
     https://xtv.lv/rigatv24/video/nypDxqPepK9-10_02_2023_nedela_post_scriptum_2_dala?autostart=1

    Tiem, kas patiesi ieinteresēti saprast, orientēties dažādu mērķu varas pārstāvju plānos Latvijas nākotnes redzējumā un atšifrēt to redzamos darboņus publiskajā telpā, būs interesanti papreperēt šo, būtībā pretlatvisko personu sarunu. Arī pievērsiet uzmanību smalki atlasītajam “nejaušo” pilsoņu vēstījumam – būtībā samiernieciskuma un idiotisma propagandai, kuriem viedokļu dažādības imitācijai pievienoti ari daži normālu cilvēku, tomēr piesardzībai, visai neitrāli viedokļi. Patiesi, tik krievu agresoru Latvijas pamattautas iznīcinošo vestures nezinātājus vēl vajag pameklēt, kaut baidos, ka tos šodienas mācībspēku – alkatīgu nodevēju un perversu neoliberāļu varza pēdējā desmitgadē jaunatnes apstrādē dod šādus šausmīgus, var pat teikt, pretdabiski pretlatviskus rezultātus, pat labi zinot, ka tie raidījumam speciāli sameklēti! Tomēr ir jāmāk tā deformēt latviešu cilvēku, īpaši ta viena jaunieša apzinu, ka tas pat civilizētu okupantu varzas izraidīšanu no tiem smagi cietušās seņču Tēvzemes uzskata par ko nepieņemamu un necilvēcīgu!

  30. kamene saka:

    ->RB
    Paldies par padomu, bet manī nav tik daudz lepnības, lai kļūtu par pārcilvēku:)
    Kādreiz vidusskolas skolotāja brīdināja, nekļūt lepniem, jo tad ar cilvēku esot cauri. Čigānam pat esot tāds lāsts – kaut tu lepns paliktu!
    Ar amatniecību ir nācies diezgan nodarboties, sevišķi padomijā, kad labas lietas (drēbes) nevarēja tik viegli dabūt. Zīmēšanai pievērsos pēdējā laikā, kad sanāk brīvs brīdis. Tas gan nav iemesls lepnībai, bet ir mākslinieki, sevišķi tie, kuri tiek īpaši slavēti, kas kļūst iedomīgi par savu slavu. To var redzēt kaut vai TV, cik cēli viņi izrunājas.
    Kādreiz strādaju institūtā, tur bija zinātnieki, eksakto zinātņu, un viņi nemaz nebija lepni.
    Katram cilvēkam sanāk ko jaunradīt, vai nu ar to jālielas?
    Kalējs kala dienu nakti,
    Neuzkala cilvēciņu.
    Es uzkalu cilvēciņu,
    Gultiņā gulēdams.
    Padomus, ar kaut ko nodarboties, saņēmu arī agrāk, sak, labāk dari ko citu, bet neraksti internetā. Nu, bet kā tad ar demokrātiju, kuru visi tā daudzina? Internets tieši varētu būt demokrātijas instruments, visi varētu izteikt savas domas un idejas.
    Sanāca diezgan garš komentārs, bet citi te arī raksta garus palagus, nekas, interesanti palasīt.

  31. kamenei saka:

    būt dievam nav lepnība , bet gan būt tas, kas Patiesībā Esi ,jeb kā man reiz pateica kāda balss : tu esi Viens.

  32. Anonīms saka:

    “Tu esi Visums cilvēka veidolā. Jūs neesat tikai daļa no radīšanas, bet savas realitātes radītāji. ”
    ~MH

  33. RB - kamene saka:

    Vai es aicināju kļūt lepniem?

  34. :) saka:

    Grantiņ , tu esi tācs pat slēpts mēsls kā tas sanitārs koijocs.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā,TĀCS pat…

  35. kamene saka:

    Man arī būtu kāds padoms tālumā dzīvojošiem. Ja nedzīvojat Latvijā, jums varbūt nav pilnīgas skaidrības par te notiekošo. Tāpēc uzmanieties ar to, ko jums stāsta kādi “labvēļi”. Manipulācijas ar cilvēkiem notiek visu laiku. Tagad gan, sakarā ar karu Ukrainā daži ir nākuši pie prāta, tomēr pilnīgi uzticēties nevar nevienam.

  36. 85 saka:

    kamene, “manipulācijas ar cilvēkiem” nenotiek visu laiku, cilvēkiem tās nav vēlamas, nav saistošas un patīkamas, bet ir virspretlikumīgas – nosodāmas, tāpēc tiek nosodītas lai neturpinātos sociumā un dabā.
    Ģeopolitiskā kā laika mērogā nosodījumi notiek katru gadsimtu, attīrot sociumu no nacisma infekcijām un parazītisma sērgas, tas ir normāls veids labvēlīgam cilvēces turpinājumam – padomju savienības ideālu, kā veselīgu un laimīgu dzīvildžu, deparazitatīva humānisma un laimības sociums pecparazitārisma laikmetā jau tagad. Latvieši, slāvi u.c. “iedalījumu” (manipulatīvais nejēdziens “tauta”) dzīvotāji cilvēki ir reālmīlestības brīvi vienoti cīņā pret nebūtībā zūdošo parazītmehānismu.
    Ģimeniskā mērogā (cilvēku sugas divu dzimumu reāldraudzība kā abpusēji izdevīga un laimīga savienība bez organizētā parazītisma “attiecību” virspretlikumīgām iestrādnēm) piedāvājums pieņemt manipulācijas kā femparazītismu par normu cilvēkiem pilnvērtīgā (dieva celsmaugsmes) sociumā pieņemams nav, bet ir nosodāms. Līdzīgi arī “emocionāla” vardarbība var tikt (legāli) apturēta ar fizisku vardarbību, tas ir normāli.

  37. 85 saka:

    “Tikai fakta konstatācija!” – šāda parazitārā programma ir iezombēta tavai eksistencei?
    Vai arī tu šo programmu apzināti zombē citiem lasītājiem?
    Ja te lasa cilvēki, ziniet, ka parazītmehānismam zūdot nebūtībā, jums (mums) dzīvotājiem (cilvēkiem) nav saistoši, jēdzīgi, vai savādāk lietderīgi tērēt laiku, uzmanību dažādu troļļu “varas pārstāvju plānu” kaitniekpropagandas stulbībām.

  38. kamene saka:

    ->85
    Padomju savienība nemaz tik ideāla nebija. Te iebraukušie cittautieši bieži vien ar aizdomām un nepatiku izturējās pret pamattautu, kas šeit dzīvoja gadsimtiem. Uzspieda savu valodu. Gadījās arī atklātas naida izpausmes, kad krievu jaunieši fiziski uzbruka latviešiem. Un ko jūs teiksiet par zobārsti – krievieti, kas man, latviešu meitenei izrāva zobu, kas bija vēl labojams un vēl blakus esošo veselo zobu? Toreiz vēl to tā nesapratu, bet tā bija tīša kaitniecība. Mūsu, latviešu nelaime bija tā, ka mēs pārāk labvēlīgi izturējāmies pret iebraucējiem. Ja padomju savienība būtu turpinājusies, tad tagad, cara laikā mēs tikai klusiņām mājās varētu runāt savā valodā. Rubiks savā laikā teica, ka Rīga augšot līdz 7 miljoniem…
    Lai jau krievi vispirms savā zemē uztaisa laimes zemi ar taisnīgumu un celsmaugsmi un parāda citiem vispirms piemēru. Tur tāpat parazītu pietiek.

  39. 85 saka:

    kamene,

    Neko, man nav sakara ar tavu zobārstu un zobiem.

    Laimes zeme, taisnīgums un dieva celsmaugsme ir (tas ir normāli) (nav vajadzības piedāvāt pieņēmumu ka nav) (nav vajadzības uztaisīt kā manipulatīvi viltot – pārtaisīt) (un bez nacionāliem iedalījumiem – “krievi”).

    Mūsu (komats) latviešu, tas ir kā?

    (Parazitārais) “nacionālisms” zūd nebūtībā. Un “kas” kā virspretlikumīga ļaunatūra, ar virsjēgas saprāta korekciju tiek ņemta ārā no būtības (valoda kā parazitārinstruments zaudē nozīmi un jēgu). Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, nejēdzieni tauta, pamattauta, cittauta zaudē nozīmi un jēgu.
    Dzīvotāji (arī cilvēku avataros) vada parazītmehānismu (dēmonkrātijas republikas un valdības, virspretlikumīgu īstenības viltošanu, masu hipnozi kā bērnu, neapzinātu un vēl procesā cilvēku vizuālu, audiovizuālu vai kā savādāk programmēšanas organizāciju, vēlēšanu (balsošanas) organizētu mehānismu, virspretlikumīgu mutantkroplismu kā narcisma traucējumus, izdzimteniskumu, organizēta nacisma pret krieviem (“atklātas naida izpausmes”) kurināšanu, organizētu reliģiju, izglītību, medicīnu (slimību veicināšanu), kultūru, masu mēdijus, ekonomiku, kapitālismu, naudas viltošanu, kaitniekuzņēmējdarbību pret veselību, (neveselīgu) pārtikas rūpniecību, sātanismu kā organizētu lopkopību un zivsaimniecību, vides attīstīšanu kā infrastruktūru un pilsētvidi kā dabas kaitniecību) nebūtībā.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu kādreiz skaidrā arī esi ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *