L.Grantiņš. Ģenerālprokuroram, Tieslietu ministram…

LR Ģenerālprokuroram

LR Augstākai tiesai

LR Tieslietu ministram

L. Grantiņa tiešajiem tiesu pārstāvjiem un advokātam J. Vilderam, kurš viņu pārstāv bez atlīdzības(Vildera kungam tiek dota pilnīga rīcības brīvība- atteikties, aizstāvēt, organizēt videotiltu. Agrāk vai vēlāk, bet noziedznieki saņems to, ko pelnījuši ! Arī Vilders & Co tiks atalgoti).

Janis Vilders <janis.vilders@protonmail.com>

Do, 07.11.2019 09:33

Labdien,

Informēju, ka šodienas (07.11.2019) tiesas sēde tika atlikta uz 03.03.2020 pl.10:00, lai tiesa uzdotu rakstveidā jautājumu Dr.med.A.Rahmann par to vai viņš kā Jūsu ārstējošais ārsts izslēdz Jūsu piedalīšanos tiesas sēdē slimības dēļ, vai arī pieļauj Jūsu piedalīšanos. Kā arī, ja izslēdz, tad vai būtu iespējama Jūsu piedalīšanās tiesas sēdē ar videokonferences palīdzību.

Latvijas Republikas Kriminālprocesa likuma 464. panta otrā daļa noteic:
“Krimināllietu bez apsūdzētā piedalīšanās var iztiesāt, ja apsūdzētais saslimis ar smagu slimību, kas izslēdz iespēju piedalīties krimināllietas iztiesāšanā.”

Ja tiks konstatēts, ka ārsts izslēdz piedalīšanās iespēju, tad krimināllietu izskatīs pēc būtības bez Jūsu piedalīšanās.

Ar cieņu,

Jānis Vilders
mob.+37126319840

Pirmkārt: Latvijas Cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas dibinātājs un vadītājs, kurš par viņa veikumu tautas un valsts labā, ir apbalvots ar TZO 2. pakāpi, neatzīst patreizējo okupācijas represīvo orgānu noziedzīgi radīto “demokrātiju” Latvijas Republikā, jo netika veikta Starptautiskos LIKUMOS paredzētā okupācijas demontāža. Pie varas ir palikuši bijušie komunistiskās varas pārstāvji un viņu ielikteņi. Tikai viens piemērs no tūkstošiem: L. Grantiņu 1986. gadā par H- 86 dibināšanu arestēja čekists Aivars Borovkovs, kurš arī šodien ir šīs apsūdzības uzturētājs un asinsdarbu veicējs pret viņu !!!

Otrkārt: L. Grantiņš ir spiests ievērot šo realitāti, jo tiek fiziski iznīcināta latviešu tauta, kurai viņš ir piederīgs. L. Grantiņš piekrīt tiesai par videotilta starpniecību, bet ar vienu noteikumu: šis TILTS tiks raidīts Latvijas televīzijas TIEŠRAIDĒ, un pirmās 3- 5 minūtes tiks dotas viņam šīs TIESAS atklāšanai, jo tiek taču tiesāts Atmodas aizsācējs, aiz kura PACĒLĀS 99% latviešu tauta, kā rezultātā tika atjaunota Latvijas neatkarība.

Bez mazākās cieņas, bet gan ar riebumu pret maniem un manas tautas genocīda veicējiem,

 Linards Grantiņš LRTT & H- 86, TZO lielvirsnieks.          

02.02.2020

02.02.20

You may also like...

9 komentāru

  1. Armands saka:

    Cieņa protams nevar būt izrādīta nekādā veidā pret tiem mergliem un katram jāzina viņu patiesas sejas, lai zin uz kuru pusi spļaut.

  2. AGedroics saka:

    Vai psihdakteris no Tvaika ielas arī būs klāt tiešraidē? :)

  3. ziedonis saka:

    Ticu, ka ar tādiem cilvēkiem kā Linards Grantiņš pienāks tā diena, kad valsti vadīs cilvēki, kuriem mūsu tauta ir svēta un mēs atkal būsim vienoti un stipri.

    https://www.youtube.com/watch?v=BnjZVVgqqEU&feature=share

  4. vērotājs saka:

    Brexit ir “vēsturiska brīdinājuma zīme” Eiropas Savienībai (ES), pāris stundas pirms Lielbritānijas izstāšanās no bloka paziņojis Francijas prezidents Emanuels Makrons.

    Makrona brīdinājumā ir jāieklausās.

    Tuvāko gadu laikā daudz kas negaidīts var notikt. Latvijā pēc visiem Dieva likumiem jebkurā gadījumā uzvarēs Linards Grantiņš. Visa vēsture māca, ka pie varas esošie neko nav mācījušies no vēstures. Tā bija 1987.gadā, kad uz skatuves parādījās Linarda Grantiņa dibinātais Helsinki 86 un sabruka PSRS, tā būs tagad, kad agrāk vai vēlāk LinarDa Grantiņa apsūdzības solu ieņems kolaborants Aivars Borovkovs.

  5. Pārmaiņas saka:

    Vai Makrona teiktais: “eiropa no Lisabonas līdz Vladivostokai” neko nepasaka priekšā par viņa nolūkiem un attiecībām ar kremļa bratvu.
    .
    .
    .
    Admins
    Abi taču ir hazāržīdi un veido lielo Hazāriju !

  6. tauta smejas saka:

    par varu, vara – par tautu. Kādas vēl tiesas, kādi tiesutilti. Pie totālas aprobežotības.

    https://www.youtube.com/watch?v=WSJMlI8bJ3E

  7. to 2020. gada 2. Februar um 14.40 Uhr saka:

    Kto o čom, a všivij pro baņu ??

  8. Pārmaiņas saka:

    Okupantu pēcnācējs – 3:00min.
    “Visa eiropas savienība ir hitlera koalīcija”
    to kremlī paziņo brīdī kad no ES izstājusies Lielbritānija.
    https://youtu.be/SFgoHze-sMg

  9. par vistām un likumiem saka:

    Ja jau likums par vistām ir tik nesakarīgs, ko var gribēt no likumiem par cilvēku. Un “kāda nu latvietim var būt stabilitāte“.

    Bet ir vēl, paldies Dievam, vistu Vanagi.

    https://www.youtube.com/watch?v=3X1EButCsIM

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *