25. marts,- un atkal kangaru izlēciens !

Zaļš.Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie“Deportācijas uz Sibīriju rīkoja arī latvieši”

Ingus Ulmanis, L. Grantiņš.LRTT. DeportācijasKas attiecas uz provakatīvo virsrakstu:

Tikai pēdējais gara kroplis- izdzimtenis, kuram cilvēcīgā morāle ir sveša, kaut ko tādu var sacīt.

http://www.lsm.lv/lv/raksts/vesture/dzive/deportacijas-uz-sibiriju-rikoja-ari-latviesi.a187913/?utm_source=facebook&utm_campaign=news&utm_medium=like_button

Kāds pretīgums, kāds bezgalīgs pretīgums radās uz šo krievžīdisko 4. maija kliķes veidoto 16 marta video, kur latviešu karavīrs tika pataisīts par Hitleraprivātarmijas” slepkavu. Par šāda veida latviešu tautas nomelnošanu ir jāizpilda nāvessods, kā saka Lato L.(PIETIEK.com)- neatejot no kases”!

Nepaiet pat dažas dienas, kad šī nolādētā komunistu- čekistu(cionistu) kliķe uzcep jaunu “mākslas darbu”, kurā latvieši paši tiek vainoti 1949.g. 25. marta masveida izvešanās.

Un paskatieties tikai, ar kādu entuziasmu šie kroplīgie cionistu pakalpiņi, kuri sevi uzdod par latviešiem(pareizāk būtu sacīts-cērmeņi), lasa dokumentus, kuros rakstīti izvedēju vārdi.

Viss atkal tiek uzvelts uz pašiem latviešiem !!!

Vai tad šie filmas veidotāji un “vēsturnieki” nesaprata: Ka ja nebūtu bijusi krievžīdiskās PSRS okupācija, tad nekādas izvešanas un dažādu padibeņu “uzpeldēšana” nebūtu bijusi iespējama.

Daudzi tā saucamie kolaboracionisti to darījDaina Bleiere,L. Grantiņš.LRTT.Deportācijaa nāves draudu rezultātā, tātad, okupācijas upuri.

Kāds izteikti fizionomisks deģenerātsIngus Ulmanis piedāvā būt godīgiem un nevainot tikai krievu armiju izvešanās, bet arī pašus latviešus.

“Mūsu pašu ļaudis bija vareni naski uz izsūtīšanu”, saka Ingus Ulmanis, šis 4. maija režīma runas “vīrs”(civilizācijas padibene) !

Jautājums, kādas spermas produkts ir šis cilvēces pabira, kura vārds ir Ingus un, kas tā par sievieti, kura tādu kropli laidusi pasaulē ?

Šī “produkta” uzvārdu mute neveras nosaukt, jo tas zaimo visu latviešu tautu !!!

Uzvārds Ulmanis šim izdzimumam jāaizvieto ar piemērotāku, teiksim, ar KangarmaniJūdoviču !

Kāda “vēsturniece” Daina Bleiere saka: “…komunisti, komjaunieši visā visumā atbalstījuši šādas izvešanas…”

Kā šī “vēsturniece” to zina ?

Kāpēc šai vecai gudriniecei bija jāpiedalās šajā anti- latviskajā filmelē ? Varbūt, ka uz viņu arī ir piemērojams: ”Visā visumā Latvijā viss ir OK !” Viņa taču apmierinātībā grozās kliķistu kameras priekšā !

Tas dēvējams vienā vārdā- par KOLABORACIONISMU !

Ainārs Bambals.L.Grantiņš.LRTT.Deportācijas.Un vēl kāds Ainārs Bambals- Latvijas valsts arhīva “eksperts” aizgūtnēm lasa latviešu vārdus… . Nu, kam tu jefiņ, gribi iztapt, piedaloties filmā ar tik pretīgu virsrakstu: “Deportācijas uz Sibīriju rīkoja arī latvieši”

Man nav iespējas šodien ar ieroci rokās cīnīties pret savas tautas nīdējiem, nomelnotājiem un kolaboracionistiem, bet es to daru garīgi- runājot PATIESĪBU !  Nebaidos pielietot arī galējo Garīgo ieroci !

Es jūs visus, kuri kalpo šim sātaniskajam režīmam, Tā Kunga vārdā NOLĀDU, jo ciešanas, kādas jūs sagādājat tautai, nav izmērāmas ne ar vienu laicīgās pasaules mērvienību ! Pēc dziļākās būtības jau jūs nolādat paši sevi ar saviem melnajiem darbiem, bet es tikai jums to atgādinu !

Praktiski visā šajā noziegumā tiek vaina uzvelta uz pašiem latviešiem !

Jo, redziet, mūs krievi okupēja tāpēc, ka “noziedzīgais” K. Ulmaņa režīms nedeva pavēli pretoties un deportācijās taču “rīkoja”arī paši latvieši !

Tā taču ir īsta “medusmaize” priekš mūsu tautas slepkavām komunistiem- cionistiem, ko pasniedz šie zemiskie iztapoņas !

Lūk, kāda žīdiski(cionistiska)- sātaniska patiesība tiek “ieskalota” jaunajai paaudzei !!!

Ja tas nav noziegums pret latviešu tautu un cilvēci,

TAD KAS VISPĀR IR NOZIEGUMS ?

7.L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-EihmanisIr labi, ka ir kāds, kurš nebaidās atklāti paust savu viedokli, kas sakrīt ar LRTT viedokli.

LRTT i- vietnes lasītājs Māris M. saka:

(attiecas uz 16. martu –atvērt-)

Jau reiz rakstīju, ka neatceros nevienu leģionāru, kurš būtu atbalstījis Hitleru un viņa režīmu. Viņi visi kā viens stāstīja, ka tika iesaukti piespiedu kārtā, bez izvēles iespējām. Izvēles iespēja gan bija, ko arī vācieši lika priekšā – Salaspils vai leģions. Tāpēc pilnīgi pievienojos Linardam, ka šāda video rādīšana saistībā ar leģionāriem, kuri nekad nav atbalstījuši Hitlera režīmu, bet gan frontē izmantojuši katru izdevību uz kaujas rēķina apšaut vāciešus, ja vien to bija iespējams izdarīt bez liekiem lieciniekiem un ja vien tas nav kaitējis kaujas rezultātam, ir vairāk nekā nodevība un dezinformācija.

Kas attiecas uz Kārli Ulmani un viņa pavēli nepretoties krievu okupantiem, tad tie paši vecie leģionāri, starp kuriem bija daudz ulmaņlaiku Latvijas kareivju, teica, ka mēs nebūtu spējuši pretoties. Vīri, kas cīnījās kaujas laukā pret nenormālu krievu pārspēku, jau nu gan spēja novērtēt tā laika situāciju vislabāk: “Viņi mūs būtu ar pi*elēm apsituši! Cik viņu bija daudz! Leģionā mūs no viņiem paglāba tikai un vienīgi vācu modernie ieroči un tas, ka mēs necīnījāmies vieni.”

Ja runājam par “Padomju stāstu”, tad tur tika daudz pateikts, bet daudz vairāk netika pateikts. Un, kā jau parasti, deķītis ar uzrakstu “šie ir tie labie” spēcīgi tika pavilkts patieso noziedznieku virzienā. Vairums to pat nepamanīja.

26.03.17         L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Valdis Freimantals saka:

    Zemiskaakiem buut vairs nav iespejams!

    Paldies Linard par informaciju!

    Neviena varda vini nesaka, ka visas 4 000 latvieshu biedriibas tika zveeriski izniicinaatas 1940. gadaa un visi to vadiitaaji zveeriski noslepkavoti bez tiesas un dokumenteshanas!

    Ka visi aizsargi, policisti, skoltaaji utt tika represeeti un daudzi masveidaa nogalinaati!

    Tagad pretlatviskaa trakoshana izpauzaas citaa formaa! (maskeetaa veidaa ar masu informacijas lidzeklu paliidziibu).

    Un tagadejie judas gozeejaas naudas un slavas sauliitee!

    Viszemiskaakie briesmonji!

    Ciniski nezveeri!
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, Valdi, to visu viņi aizmirsa, bet neaizmirsa “izvemties” pret latviešiem, ka lūk, paši esam sev uz Magadanu “ceļazīmi” izrakstījuši…!!!
    Pretīgāki kropļi vairs neatradīsies… .

  2. Valdis Freimantals saka:

    Komunistu un cekistu valdoshaa varza saniegusi to robezu, kad meeslu dakshas driiz pacels tos!

    Mitinjaa par nekustamaa ipashuma nodokli pie saeimas – KGBistu gaisa jauceeji prasa atcelt NIN vienigajam ipashumam!

    Veiklie komunistu un cekistu manipulatori grib Karginam un citiem bagaatniekiem izkarot privilegijas – nemaksaat ne centa NIN, kaut ienaakumi miljonos!

    Bet par to, ka cilveekiem, kuru ienakumi nesasniedz iztikas minimuma paartikas dalu – nav iespeejams S A M A K S A A T valsts pieprasiito nekustamaa ipashuma nodokli – absoluti ne VIENA vaarda!

    Latvijas varturi ir ciniski, V I L T I I G I un nicinami!

    Paldies visiem gaishajiem cilveekiem, kuri atmasko tautas bendes!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *