R. Bruners. Par zombēšanu, 2.daļa

Pabeigšu iesākto tēmu par to, kā aprit informācija par būtiskiem jautājumiem. Vai pareizāk sakot, kādā veidā mūs attur no patiesas un labi strukturētas informācijas saņemšanas. Ja mūsu rīcībā būtu pareiza, viegli saprotama un pielietojama informācija, mēs to varētu izmantot, lai izveidotu tādu sabiedrību, kas atbilst mūsu interesēm un vajadzībām.

Attiecībā uz zināšanām, esošā vara rīkojas ar mums kā ar sēnēm – tur tumsā un baro ar mēsliem. Tomēr ir liels zināšanu apjoms, saistībā ar vēsturi, sabiedrību …, kas skaidri parāda varas noziedzīgo būtību. Šo informāciju paslēpt nav iespējams, tāpēc to sajauc ar meliem un izdomu, labi saputro, nosauc par “konspirāciju teoriju” un izbaro kritiski orientētajiem patiesības meklētājiem.

Izbarošanas process ir stingri kontrolēts. Konceptuālās varas nesējvalstīs ir iecelti īpaši uzraugi šim nolūkam. Lielbritānijā tas ir Deivids Aiks (David Icke) un ASV tas ir Alekss Džonss (Alex Jones). Krievijā tas varētu būt jau minētais Sergejs Saļs (Сергей Салль) vai citi, bet Izraēlā līdzīgu lomu spēlē Mihaels Laitmans (Michael Laitman).

Spožākā personība starp tiem ir artrīta upuris Deivids Aiks. Pēc sava statusa varas piramīdā viņš ir estrādes zvaigzne, tāds pats, kā piemēram dziedātāji Prinss (Prince) vai Mailija Sairusa (Miley Cyrus). Viņa bizness ir daudz mazāks, un arī galvenie masu informācijas līdzekļi nav pieejami. Tomēr Aiks pilnībā sasniedz savu auditoriju ar interneta palīdzību. Savas izcilās oratora spējas viņš ir kopis visu mūžu, no tā laika, kad sāka kā futbola komentētājs.

Minēto personu daiļrade ir daudzpusīga, un informāciju pasniedz katrai auditorijai nedaudz savādāk. Tomēr visiem raksturīgas sekojošas iezīmes.

-1) Esošā vara ir ļauna un briesmīga, bet jebkurā gadījumā tā ir milzīgs pārspēks pār cilvēkiem. Cilvēkiem nav nekādu izredžu cīņā ar to, vēlams sēdēt klusi un neko neuzsākt.

-2) Dod norādes vai iekļauj lieciniekus, kuri piedalījušies slepkavībās un orģijās, tomēr mums nav nekādas iespējas pārbaudīt, kas no teiktā ir patiesība.

-3) Nav nekādas pozitīvas programmas, norādes uz rīcībām cilvēku stāvokļa uzlabošanai.

Šajā kompānijā nedaudz nomaļus stāv cilvēks, kurš sevi sauc par Benu Fulfordu (Benjamin Fulford). Viņam esot saistība ar ebreju ģimenēm, kas kontrolē mēdijus. Pēc profesijas žurnālists, viņš tika padzīts no Forbes Magazine pēc neveiksmīgas intervijas ar Deividu Rokfelleru (David Rockefeller). Tas viņa karjerā bija graujošs kritiens, ko Fulfords attiecīgi pārdzīvo, runā par viņa atkarību no narkotikām. Viņš pats sevi pozicionē zem japāņu mafijas jumta. No šīs pozīcijas viņš uzstājas kā taisnības cīnītājs, pārstāvot austrumu gaišos spēkus, ieskaitot Krieviju, kā arī pašreizējo ASV prezidentu un militāristus.

Fulforda rakstu galvenais motīvs ir pastāvīga, nežēlīga cīņa starp tumsas un gaismas spēkiem. Cīņas metodes ietver gan fizisku karadarbību, gan slepenas izrēķināšanās ar iluminātiem un baņķieriem, gan citplanētiešu darbības. Piemēram, Kalifornijas ugunsgrēki nav lāzera ieroču izmēģinājumi, kā to varētu iedomāties, bet gan gaišo spēku triecieni pa pedofilu pazemes bāzēm, un tādā garā.

Ir cilvēki, kam nepieciešams mierinājums. Vajag, lai kāds uzliek roku uz pleca un mierīgi ar pārliecību saka, ka mūsējie vinnē un viss būs labi. Fulfords to arī periodiski dara. Viņa auditorija noēd kārtējo mierinājuma devu ar sajūsmu, aplaizās un prasa vēl.

Minētie piemēri dod ieskatu zombētāju aktivitātēs, bet variantu var būt daudz vairāk. Pieprasījums pēc noteikta veida informācijas nosaka piedāvājumu. Saņem, ko vēlies un nomierinies ! Tikai nesāc domāt, kā mainīt savu dzīvi un savu apkārtni ! Nedomā par savu pozīciju dzīvē un necenties to iemiesot savā rīcībā un uzvedībā !

Daudzus neapmierina piedāvājums, un tie cenšas izzināt paši. Daudzus neapmierina cilvēciskais izziņas process caur pašnovērtējumu, pašdisciplīnu, pacietību, neatlaidību, reliģisku praksi. Tie vēlas visu uzreiz, ātri un viegli. Te nostrādā sātana piedāvājums, kad zināšanas un pieredzi iegūst ar narkotiku palīdzību un kontaktējot ar dēmoniskam radībām. Šai tēmai varētu veltīt zombēšanas raksta 3.daļu.

16.03.19





L. Grantiņš:

Pilnīgi piekrītu, ka tā tas ir.

Bet, lai arī kā tas būtu, ar viņu palīdzību mēs tomēr tiekam pie pareizās informācijas.

Ir jāmāk atsijāt Patiesību no meliem, bet tas ne vienmēr uzreiz izdodas.

Tā ir vienīgā mūsu “izaugsmes skola”, citas nav… .

Kaut vai pēdējā fulfordā mēs uzzinām to, ko oficiālajā presē nekad nedzirdēsim:

You may also like...

13 komentārs

  1. angel saka:

    Fulforda pedējā infā kaut kas sakrīt ar iepriekš nopludināto infu par arestiem Vatikānā .

  2. cik ilgi cietīsim cūkas pie varas ? saka:

    http://www.la.lv/pabeidz-maksatnespejas-procesu-un-tiec-pie-10-000-eiro-liela-parada-kristines-pieredzes-stasts

    tos birokrātus NEVIENS NAV IEVĒLĒJIS, bet
    REPRESĪVĀ IESTĀDE, šajā gadījumā VID,
    rekrutējis no Latviju nīstošo BANDĪTU
    kontingenta !!!
    Ar Saeimas, ministriju klusu PIEKRIŠANU !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Viss notiek pēc žīdsātanistu plāna.
    Noskaties šo video, ko saka krievs par Krieviju.
    Visu to vari pārcelt uz Latviju:
    https://www.youtube.com/watch?v=u4ykeFPvZLo

  3. nekas cits, kā cilvēces ienaidnieki saka:

    ” … Leģionārus nodeva arī tie Latvijas politiķi, kuru ģimenes, lielā mērā pateicoties leģionāru izmisīgi varonīgajām cīņām Kurzemes katlā, Otrā pasaules kara beigās paspēja ar laivām doties pāri jūrai un izglābties no baigā Sibīrijas likteņa. Laukumu ap Brīvības pieminekli pirmo reizi ar policijas barjerām nožogoja Vairas Vīķes-Freibergas laikā… ”

    http://www.la.lv/lidz-sarkanbalti-sarkans-karogs-mus-klas

    —————————————-

    http://www.la.lv/vesturnieks-guntis-zemitis-16-marts-ir-gruti-saprotams-parejai-pasaulei

    Pŗotams “nesapratīs”, jo gandrīz visā pasaulē
    ž pielavījušies pie varas un iznīcina tautas !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Šajā sakarā der noskatīties šo video,- par žīdsātanistu/kabalistu noziegumiem un viņiem tuvojošos galu: https://www.youtube.com/watch?v=rBPw4t4ngJw

  4. kankariņš arī žīds ? saka:

    https://www.la.lv/paradnieks-karins-viedokli-par-koalicijas-partiju-parstavju-nedosanos-pie-brivibas-pieminekla-16-marta-paudis-velmju-forma/komentari

    komentārs pie tā:

    Skaidrīte Brūšniece
    11:52, 16. marts 2019
    Atbildēt
    KĀPĒC NEVAR IET, KUR KATRS UZSKATA PAR VAJADZĪBU PIEDALĪTIES??? KĀPĒC ATKAL 16.MARTS??? KĀPĒC 9.MAIJĀ VISI ANTIFAŠISTI UN CITI MIERĪGI IET PIE SAVA PIEMINEKĻA??? MUMS TUR NEKAS NAV PAZUDIS, BET KĀPĒC VIŅIEM 16.MARTĀ ”PAZŪD”SAPRATNE??? KUR VISPĀR LOĢIKA VIŅU NEKAUNĪBAI?????????? KAD TIE IZLĒCIENI BEIGSIES??? KĀDA RUNA VAR BŪT PAR SALIEDĒTĪBU SABIEDRĪBĀ, JA VIENA PUSE NEMITĪGI IZLIEKAS PAR AUNIEM,JA VIŅI TE DARĀS KĀ IENĀK PRĀTĀ? KĀPĒC LATVIEŠIEM ŠIEM AUNIEM VISUR TIKAI JĀPIEKĀPJAS, JĀSAPROT, JĀRUNĀ??? KAM GALU GALĀ TAS JĀDARA? KURŠ PIE KURA ESAM IERADUŠIES – MĒS PIE VIŅIEM VAI VIŅI PIE MUMS, LATVIJĀ??? KĀ VAR AIZMIRST STRĪDU TRAMVAJĀ, KUR NO KRIEVIETES MUTES SKANĒJA VĀRDI: malo vas streļaļi v sorokovom godu!!!??? VISA TĀ JEZGA VĒL ACU PRIEKŠĀ UN VĀRDI KĀ NAŽI GRIEŽ AUSIS!!! BIJU STUDENTE TAI LAIKĀ! Pie viena gribu teikt LU pētniekam Mārtiņam Krapāna kungam- NEVAJAG MŪS IEMIDZINĀT ATTIECĪBĀ UZ DRAUDZĪGO AUSTRUMU KAIMIŅU, kurš nemitīgi lūkojies un lūkosies Baltijas valstu virzienā! NATO NAV DRAUDS, BET SARGS, kam pateicoties esam brīva valsts, nevis ar ieročiem rokās sevi aizstāvoša, kā tas noticis ar Ukrainu, valsts!? Satriecoši, ka tieši šo intervijas fragmentu vakar s … ”

    ———————————————

    Jā, amatu kārie savu māti pārdos … :(((

  5. Mans raksts droši vien publicēts nelaikā. Atvainojos.

    Lai gan esmu dzimis 1959.gadā, man (diemžēl) ir saistība ar traģiskajiem notikumiem, kad bēgļi ar laivām no Kurzemes devās uz Zviedriju. Būšu pateicīgs par norādēm uz sekojošu informāciju.

    1. Kuri bija tie, kas ar laivām bēga uz Zviedriju, un kad tas notika? Kuri no bēgļiem tika uzņemti Zviedrijā, bet kuriem lika atgriezties?

    2. Kāda informācijas apmaiņa notika oficiālā līmenī starp Latvijas un Zviedrijas valdībām par šiem incidentiem, pēc neatkarības atjaunošanas?

  6. kā tur būs, saka:

    Vai Kariņš tikpat “vēlmju formā” arī 9.maijā
    okupantiem norādīs, pie kura pieminekļa
    jāiet/nav jāiet(Falla vai Brīvības pieminekļa?) :))

    Padomijas laikos rūpnīcas direktors mutiski pavēlēja
    cehu priekšniekiem “nodrošināt” strādājošo 100%
    ierašanos uz “veterānu godināšanas” sanāksmi
    pirmssvētku dienā un uz demonstrāciju 9.maija
    “svētku” dienā.
    Grāmatvedība iepriekš “nopludināja”, kuriem būs
    dāvanas – tie “veterāni”, jau no rīta iestiprinājušies,
    kopš pusdienlaika drūzmējās pie aktu zāles
    durvīm, pārējie, ar lielu dzenāšanu rokā pa
    teritoriju, daļēji tika “nodrošināti” uz sanāksmi… :))

    Vispār, tāda Kariņa(arī Straujumas) direktīva būtu
    uzskatāma par personas tiesību ierobežošanu un
    sodāma…
    Acīmredzot – tikai ne Latvijā !
    Te pat ES “liberālās” tiesības var nekaunīgi ignorēt !
    Ko kremļa “antifašisti”(sarkanie fašisti) pavēl, to
    “brīvās valsts” nodevīgie varturi, kā cirka sunīši uz pakaļkājām, paklausīgi un čakli izpilda …
    Nav jau nekāds brīnums – latviešu ir palicis mazāk
    kā viens procents !

  7. O. Migla saka:

    Redz kur ir tie latvju tautas cilvēki, kas biedr brona bēga prom no krievijas nacistiem.
    Bet tev to nesaprast jebkurā gadījumā, jo veidoti no citiem māliem… Tie, kas nav no tavas sugas.
    https://m.pietiek.com/raksti/kas_musdienu_politikiem_liek_vairities_no_legionariem

  8. Par zombēšanu sakarā saka:

    https://pietiek.com/raksti/vestule_zviedru_meitenei_gretai

    Mana piebilde:
    Tādas meitenītes tiek zombētas “cīnīties” pret
    globālo sasilšanu(kuru nenovērsīs pat, ja cilvēce
    aizies Kukaiņu ciemā)…
    Būtu labāk cīnījušies pret cūcīgu dzīvesveidu(kad
    visus atkritumus izmet pa auto logu ceļu malās),
    vai pret ķīniešiem, kuri savus sīkizstrādājumus
    iepako plastmasā, pēc svara salīdzināmā ar
    izstrādājuma svaru !

  9. Aelita saka:

    Paldies RB par skaidrojumu. Citādi nevarēja saprast, kas tur par hieroglifiem.

  10. => 2019. gada 16. März um 19.48 Uhr saka:

    Jūsu jautājumi ir neiespējamā misija !
    Tie dati nav nekur apkopoti izlasāmi, bet pa
    kripatai savākti kopš 40. gadiem no dažādiem avotiem !
    Galvenokārt no Amerikas Balss, Radio Brīvā Eiropa,
    “Svoboda”, “Ņemeckaja Volna”…

  11. Ja nemaldos, par šo tēmu bija viedokļu apmaiņa starp Latvijas un Zviedrijas ārlietu ministrijām. Vai uz to ir norādes?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *