Ruslans Straķis. Čekas premjerministrs Einārs Repše

LRTT komentārs R. Straķa rakstam(lasīt raksta beigās): Viss ir pareizi, pat pārāk pareizi pasacīts un tas liek aizdomāties. Pasacīts pareizi arī par Repši. Un, ja tas ir pareizi, tad rodas jautājums par Gunāru Astru “BRĪVĪBAS CĪNĪTĀJU” ? Un arī saprotams, kāpēc nevarēja arhīvos tikt klāt pie šī “disidenta” LIETAS. Zālītes kungs esot sacījis, ka vēl par agru esot to darīt, kaut gan Ziemeļa, Cālīša, Freimaņa u. c. LIETAS bija pieejamas.

Atklāti pasacīts, ka antisemītiskā hazāržīdu banda pārvalda un izlaupa Latviju !

Mēs arī šodien jau zinām, ka Astra nemaz nebija Astra, bet gan Astratjevs ! Kā saka: lai arī cik smags ir sūds, tas reiz tomēr uzpeld ! Mēs zinām, ka Ziemelis un Cālītis bija čekas sadarboņi. Astra man vilcienā, kad jau deportējos, vēlējas pat fiziski ar mani izrēķināties par to, kad neatstāju Ziemeli par H- 86 grupas vadītāju. Astra taču bija Repšes galvotājs !!!

Jā, Taisnība nekad ilgi nepaliek apslēpta. Pret tiem, kuri to cenšas “aizsviest” aizmirstības plašajos laukos, tā nāk atpakaļ kā bumerangs un pie tam ar sūdiem iesmērēts. Tāpēc jau arī smird visi šie nodevības elementi. Ienaidnieks nav tik daudz ļauna nodarījis, kā visi šie nodevības gnīdas, kuri uzdodas par patriotiem, sākot no L. Lapsas un beidzot ar šo pašu M. Ruku. Un, ziniet kāpēc ? Tāpēc, ka viņi to dara par naudu un “kāda” interesēs.

Šeit mēs redzam, ka viņi visi strādā hazāru mafijas- krievždu cionistu interesēs. Un, ir arī sajūta, ka šis Straķa raksts arī nav tikai viņa roku darbs. Agrāk vai vēlāk, bet viņi, šie sātaniskie patriJODI uzpeld visā savā spožumā. Visi viņi kalpojuši un kalpo vēl šodien hazāru mafijai- krievžīdiem- Latvijas izlaupītājiem, kuri nekad savu atstrādāto “materiālu” nav žēlojuši. Vienā epizodē tieci slavēts kā patriots, bet citā jau tevi parāda atvērtajā čekas maisā vai ielaiž lodi pierē !

Nodevējam nodevēja tiesa !

Dievs, svēti Latviju !

07.03.24

Ruslans Straķis

6. Februāris plkst. 16:13  ·

Lieliska grāmata, kas atklāj daudzas nianses. Arī apstiprina manis iepriekš teikto, ka ebreju padomes baņķieri ir Latvijas galvenie pārvaldnieki. Viņi ir ielikti arī manis veidotajā vizuālajā matricā. Ko labu var uzzināt no grāmatas:

1) Aiz Valērija Kargina bija VDK/VDD. Praktiski tas ir viņa spēka instruments. 90 gadu sākumā viņš vienpersoniski noteica valūtas kursu. Iedomājieties kādas naudas tur bija un kāds monopolstāvoklis.

2) Vienotību veidoja trīs partijas. Viena no tām bija Parex partija – Sabiedrība citai politikai. Tās valdes locekļi bija Parex darbinieki vai juristi kā Aldis Gobzems, Parex viceprezidents Gatis Kokins, Artis Pabriks, Edgars Štelmahers un citi. Gobzems un Štelmahers nāk no NA juristu mafijas, kas atbild par ebreju baņķieru banku likvidācijām. Abu kolēģe Ingrīda Blūma, kura bija Swedbankas vadošajā amatā, bet vēlāk ieņēma padomes locekles amatu krievu Expobankā caur kuru shēmoja Krievijas Kremļa oligarhi un krievu mafijas naudas maisi kā Oļegs Deripaska, Boriss Berezovskis, Romāns Abramovičs. Bet NA juristu birojs virzīja Krievijas Aizsardzības ministrijas tanku būvnieku intereses Latvijā un palīdzēja juridiski organizēt Magņitska bezpajumtnieku un čaulu uzņēmumu tīklu. Tīkla čaulas uzņēmumi tika izmantoti 32 krievu tanku T-72 un nesējraķešu transportēšanai uz Sudānu.

– Vienotības veidojošā otrā partija Jaunais Laiks dibināja cits ebreju padomes baņķieru flangs jeb Rietumu banka. Parakstiesīgās personas bija divas, VDK aģents Grigorijs Krupņikovs un čekas premjerministrs Einārs Repše, kuru ABLV/Parex grupas patiesais beneficiārs un ebreju padomes priekšsēdētājs Igors Rapoports ar VDK virsnieku Juriju Šabašovu izvirzīja premjera amatā.

3) Kargins bija patiesais īpašnieks krievu laikrakstam Vesti Segodnya.

4) partija “Latvijas ceļš” jeb “Pleskavas ceļš” bija Kargina kontrolēta partija.

5) PBLA(Pasaules brīvo latviešu apvienība), ALA(Amerikas latviešu apvienība) kopā ar VDK Klubs 21 veidoja partiju Latvijas ceļš.

6) Kargina labākie draugi Pēteris Šmidre un krievu nacionālboļševiks, bet patiesībā hazāru ebreju izcelsmes Vladimirs Lindermans.

7) Partija Saskaņa ir Kargina kabatas partija. Jānis Urbanovičs ir Kargina interešu pārstāvis.

8.) Juris Bojārs un Jānis Ādamsons bija Kargina kabatas politiķi. Jura Bojāra dēls Rīgas mērs Gundars Bojārs arī, tieši Kargina galvā radās ideja par zemdaugavas tuneli vai Dienvidu tiltu, kuru arī Bojāra Rīgas dome sāka izstrādāt un realizēt. No šīš shēmas ebreju baņķieri izzaga no Latvijas iedzīvotājiem vismaz 500 milj. eiro.

9) Tālajos 90 gadu beigās Kargins un Lembergs no vienas puses un Šķēli ar komandu no otras puses karoja un Jānis Ādamsons publiski apvainoja Šķēli pedofīlijā. Pēc dažiem gadiem visi trīs kungi salaba un apvienojās. Ventspils, Valmieras un Parex grupējums. Trīs čekistu grupējumi, kuri dalīja Latviju savā starpā līdz apvienojās un līdz pat šodienai pārvalda Latviju absolūti.

10) Lato Lapsa ir Valērija Kargina cilvēks. Lapsa uz sava vārda reģistrēja domēnu – www.kargins.com. Vēlāk bija krievu laikraksta Telegraf padomes loceklis līdzās Ždanokas partijas PCTVL Saeimas frakcijas vadītājam Jānim Jurkānam. Laikrakstu tad pirka no Valērija Belokoņa (VDK segvārs Mjačikovs), Lemberga partneris un Saskaņas sponsors Oļegs Stepanovs. Belokoņam kopīgi biznesa projekti ar to pašu VDK virsnieku Juriju Šabašovu un Arnoldu Babri. Ir vēl cits tandēms Uzņēmumu reģistrā, Babris, Šlesers un Šabašovs. Un cits, NA valdes loceklis, Šabašovs un Teilāns (Ušakova padomnieks Rīgas domē). Kā redzat, Rīga no laika gala bija VDK kontrolēta. Arī tagadējais Rīgas mērs ir VDK ielikts un paklausīgs. Jā, tas pats Jurkāns( Lato Lapsas kolēģis Telegraf laikrakstā) bija Godmaņa (Kargina interešu pārstāvis) valdības ārlietu ministrs. Jurkāna juridiskās pēdas mūs aizvedīs arī līdz Gobzema NA juristu birojam, kuri virzīja krievu tanku rūpnieku intereses. Uz NA biroju aizvedīs arī Kargina dēla UR reģistra dati.

11) Partijas Progresīvie līderis Roberts Putnis bija Kargina uzticības persona. Vadīja Parex Minhenes filiāli Vācijā. Vēl brīnaties kāpēc Briškena tēvs bija komunists, bet iepriekš strādāja Rail Baltik uzņēmumā, kuras padomes priekšsēdētājs vēl pavisam nesen bija Šlesera jurists? Šlesera juristi vada arī LMT. Tāpēc brīnaties, kāpēc ViVi salūza un pēkšņi kā lāsteka nokrīt uz galvas entie grafiskie dizaini, ka padomju vilcieni ir labāki vai Šlesera komandas cilvēks Zeltiņš visu atrisinās. Čekas metodes, mērķis graut latviešu ticību savai valstij. Arī Progresīvie sponsoru firmu adreses atrodamas tieši viens pret vienu tanī pat Kipras adresē, kur reģistrēti Magņitska tīkla bezpajumtnieki, kur Saeimas vēlēšanu zīmju drukātāja tipogrāfijas Veiters ofšor dalībniek firma, OIK staciju firmas utt. Iepriekš arī rakstīju, ka Pabrika (Kargina, Krupņikovu uzticības persona) Aizsardzības ministrija sabotē Latvijas armiju un ražotājus, kuri gadiem nevar piegādāt Latvijas armija lodes. Parastas lodes. Un pēdas aizvedīs līdz tai pašai Gobzema NA juristu birojam. Tie paši, kuri virzīja krievu tanku ražotāja UralVagonZavod intereses, veidoja Magņitska tīklu, reģistrēja OIK un piesedza krievu tanku transportēšanu uz Sudānu. Turpiniet atbalstīt nacionālo apvienību.

12) Parex padomē, valdē un vadībā atradās divi Latvijas premjerministri, ģenerālprokurors, daži ministri, valsts kontroles vadītāja un citi. Birkavs, Bērziņš, Krastiņš, Sudraba, Karina Pētersone. Tie nav visi uzvārdi.

13) Parex glābšana bija prasta nodokļu naudas izzagšana. Miljards eiro ticis momentāli aizskaitīts uz nezināmiem kontiem. Uzreiz kā valsts ieskaitīja Parex “glābšanai”. Tie ir meli. Nevienu nevajadzēja glābt. Banku izzaga.

14) Valērijs Kargins personīgi PMLP kārtoja vīzu Maskavas Solncevas mafijas līderim Mihailovam.

15) Dienvidu tilta projekta banka bija Parex.

16) Mols centra kreditors bija Parex. Mols viens no īpašniekiem Igors Ivanovs arī cieši saistīts ar krievu mafiju. Sakritība.

Var turpināt un turpināt. Skaidrs ir viens. Ebreju padomes baņķieri pārvalda Latviju absolūti un kā hazāri, izmanto savu VDK=VDD dienestu savu mērķu sasniegšanai.

Ja ir vēlme atbrīvoties no čekistu varas, varam mēģināt apvienoties Latviešu Nacionālajā kongresā – https://www.visidati.lv/aptauja/2102136394/

You may also like...

6 komentāru

  1. maija saka:

    Tā tas ir-pagātnē viņi nav palikuši.Viņi ir fons,viņi ir skatuve,viņi ir režisori teātrī kurā ir jāizdzīvo mums,un jāpārdzīvo.

  2. Marga saka:

    Nav ko bēdāt. Baltijas jūra ir kļuvusi par NATO iekšējo “ezeru”, kā izteicās Taras Berezovec.

  3. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    Ne tikai mums krievu slepkavu bandas cariskās un padomiskās varas dzīvnieki radīja elli un milzu ciešanas un zaudējumus, bet visur, kur šo lopiskie izdzimteņi savu purnu un kāju ir nelūgti iebāzuši! Vieni no to upuriem jau gadsimtu garumā ir Kaukāza tautu cilvēki, arī smagi cietuši un vēl šodien cieš no šiem krievžīdu slepkavām un parazītien formās un bez tām!
    https://www.youtube.com/watch?v=DLZW1FJnXAU

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Apvienoties latviešiem? Par un ap ko vienoties, ja viss ir tā jau svešo parvaldits, cik jau nu tas Strakis ir tā īstā uzticamības personība?

  5. Valdis Kalnozols saka:

    Atriebties ir ik viena pienākums, ja vēlamies, ka valda taisnīgums nevis nelieši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *