Lasītājs. Sātanistu “mese- balle” pie Šlesera !

Grigorijs Lučanskis, Ivars Gdmanis, Guntis Rāvis, Viktors Tihonovs, Anrijs Lembergs, Andris Šķēle, Andrejs Suharenko un citi… no šīs bandas pie Aināra Šlesera !

Reptiloīdi

300 slaveni un bagāti viesi vai 300 noziedznieki- latviešu tautas un Latvijas valsts bendes ?

Miljonāru un svarīgu personu parāde: Šlesera 50. gadu jubilejā

Dzimšanas diena Šlseram bija jau 22. janvārī, taču vērienīgas viesības notika tikai pagājušajā piektdienā. Jubilārs apaļo ciparu vēlējās atzīmēt īpaši, turklāt pašā modernākajā un nesen atklātajā kultūras un izklaides centrā. Doma bijusi svinēt jau pirms nedēļas, taču, kad pirms vairākiem mēnešiem Šlesers sācis interesēties par iespēju noīrēt Hanzas peronu, izrādījās – 24. janvārī tas jau aizņemts. Par piecu kārtu maltīti rūpējās restorāns 36. līnija, pasākumam ar lūgtajiem viesiem bija nolīgta arī apsardze, kas izskatīja katru mazāko stūrīti Hanzas peronā, lai drošība būtu augstākajā līmenī, jo uz Aināra pusgadsimta jubilejas svinībām bija ielūgts ne tikai Latvijas biznesmeņi un bijušie politiķi, bet arī turīgi ļaudis, piemēram, no Norvēģijas un Krievijas. Viņu vidū bija gan ekspremjeri Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Aigars Kalvītis, Indulis Emsis, gan bijušais Valsts prezidents Andris Bērziņš. Ieradās arī tagadējais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis, Rīgas mērs Oļegs Burovs un bijušie Rīgas saimnieki – Andris Ameriks, Andris Bērziņš un Andris Ārgalis. Aicināts bija arī Nils Ušakovs, bet viņu gan viesu pulkā nemanīja. Nebija arī pašlaik pie varas esošie politiķi. Toties kuplā skaitā bija ieradušies turīgi ļaudis, arī par miljardieri uzskatītais Grigorijs Lučanskis.

LRTT

Reptiloīdi

LRTT atgādina, ka šie būs vieni no pirmajiem, kuri tiks tiesāti: par noziegumiem pret cilvēci ! Paši izlien kā īleni no maisa ! Vai ar godīgu darbu, vairojot Latvijas valsts bagātības, šie reptiloīdiskie kropļi kļuvuši par multimiljonāriem, vai laupīšanas un slepkavošanas rezultātā ? Viņu asinsdarbi ir ne tikai zināmi komunistisko izdzimteņu drošības iestādēm, bet tieši ar šo iestāžu palīdzību viņi ir kļuvuši miljonāri ! Tāpēc visi līdz šim bijušie un esošie Valsts Drošības iestāžu darbinieki ir sodāmi ar NĀVES SODU ! Varam jau pasmaidīt par šeit sacītajiem vārdiem, bet Cēloņu un Seku LIKUMS ir nepielūdzams !

Katra godīga cilvēka pienākums ir “ielaist lodi pierē” šiem sātaniskajiem smirdoņām !

Kas attiecas tieši uz Šleseru: https://www.delfi.lv/izklaide/archive/slesera-tevs-savulaik-nogalinajis-sievieti.d?id=33952913

Dzimšanas uzvārds ir Leščinskis(Latgales poļ-ebrejs). Tēvs-šīzofrēniķis un piedevām slepkava. Pats Ainars ir VDK oficiāls darbinieks. Zināms, ka jaunībā Maskavā bijis cieši saistīts ar homoseksuālistiem. Atmodas laikā čekas uzdevumā Norvēģijā atmazgājis KGB naudu. Treniņa zālē nogalinājis savu kolēģi ! Izmantojot savu ieņemamo amatu, veicis Latvijas valsts izlaupīšanu !

Ja šeit nav Ģenerālprokuratūras, SAB un KNAB darbalauks, tad viņi paši iekļaujami šajā slepkavu- laupītāju sarakstā !

Reptiloīdi

Šādi saieti(meses) viņiem ir ļoti vajadzīgi, jo tiek veikts rezonanses process. Viņi savas negatīvās frekvences “saskaņo uz vienas nots“, tā iegūstot neiedomājami lielu enerģiju, protams, ar mīnus zīmi. Tas ir nekas vairāk kā sātanisma sevis atjaunošanas process ! Tikai viņu fiziska iznīcināšana var Latviju izvilkt no šīs sātanistu radītās un uzturētās pekles. Igauņu Zemessargi pēcAtmodas periodā vienu daļu no viņiem apšāva, bet atlikušie aizmuka. Bet Latvijā pat “radošā inteliģence(komunistiskie mēsli) viņus pestīja no apcietinājumā ! Visi šie peteri, zālītes, īvani… !

Jebrejs Jānis Maizītis pat sacīja “sakrālus vārdus“: “Pie viņiem jāpieiet ar baltiem cimdiem !

No tā laika viņi ir: Latvijas GODA REPREZENTĒTĀJI ar NĀCIJAS IDIOTU- Levitu priekšgalā !

13.11.20

You may also like...

11 komentārs

  1. Anonīms saka:

    36 līnija? Nu i tieši par to arī spriedelejam ap torti Rigonda, lai dabūtu atpakaļ nozagtās bagātības ir jāveic totāla valsts un sabiedrības attīrīšana no tādiem Sovietu izdzimteņiem kuri sanāk TALKAS pie 36 līnijas. Vien jau viņu alkas vietas norāda viņu būtību. Norvēģija? Tās runas par Rimi izveidošanos Latvijā, kad sāka kriminālās naudas pārveidot tirdzniecības uzņēmumos zem rietumu standartiem. Tad sāka iznīcināt vietējos zemniekus un vēl bijušos kolhozus. Tas pats Alberts Kauls tai laikā tika apklusinats, kad viņam nogaleja dēlus. Visi viņi sadarbojās ar Russu bidlam 90 tajos un caur Latvijas bankām taču lielas naudas tika transformetas arī no citām sazagtajam tautu bagātībām.

  2. 85 saka:

    Kaitniekparazītu apzināti veiktā alkoindes un tabakas STULBREKLAMĒŠANA, kā cilvēku oriģinālveselības bendēšana, mēģinot programmēt ļaunproduktus pamatdzīvotāju cilvēku apziņās, tiek kvalificēta kā virspretlikumīga manipulācija ar bērnu un neapzinātu cilvēku izvēles brīvībām uz to vissaprotami pašsaprotamām veselīgām un laimīgām dzīvildzēm, netiek pieņemta no bērnu, neapzinātu, kā arī apzinātu un vēl procesā cilvēku puses un veseluma, un tiek atdota atpakaļ kā nebūtībā zūdošā parazītmehānisma degradētajiem zemtupeļnieku tēlotājākstiem un debīlizdevniecībām personīgi, tā arī visai kaitniekpsiholoģijas sērgas pārpiesārņotajai dezinformācijas videi kopumā. LRTT ir vērts filtrēt savu izteiksmi jēgpilnākā gultnē, lai netraucētu saturam.

  3. tam 85 saka:

    Jums savu izteiksmi vajadzētu izteikt tā, lai būtu saprotams ne tikai pašam, bet arī citiem :)

  4. lasītājs saka:

    LRTT ir apsveicams ar nepārtraukti nejēdzīgu komentāru tiražēšanu,un sava statusa celšanu.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja es atļautos visus “jēdzīgos” apstiprināt, tad tu varētu runāt par nejēdzīgumu.
    Protams, ka ir komentāri kuri nav sava izpildījuma dēļ uzskatāmni par jēdzīgiem, bet caur to visu tomēr cilvēks ir centies ko pasacīt…un, kapēc lai viņu par to vajadzētu ignorēt,jo viņš to nesaka aiz ļauna prāta… .
    Bet kā ir ar tevi, ja to centies aizrādīt ?

  5. lasītājs saka:

    Par statusa celšanu bija domāts pēdiņās,bet ,,ja viņš to nesaka aiz ļauna prāta ,, ,tad nēesmu tik drošs,ka tas tā ir .Aizrāda arī ,,tam 85,,. Tas turpinās jau labu laiku,un izskatās,ka darbojas gremdētāji. Katrā gadījumā, saimnieks dara kā vēlas.

  6. tam lasītājam saka:

    Nejēdzīgi komentāri redzami arī citās vietnēs. Man kā amatierim varbūt kāds varētu paskaidrot, vai tiešām tā ir taisnība, ka mūsu profesionālie (kultūras) darbinieki visu laiku ir atbalstījuši mūsu partijas un valdības? Un tos vīrus, par kuriem šis raksts?

  7. Pārmaiņas saka:

    lasītājam –
    tā vietā lai būtu pateicīgi par Linarda G. neatlaidību un pūlēm uzturēt šo noziedznieku atmaskošanas vietni ir jāuzklausa pārmetumi. Tas nav labi.

    Ja šī spēle “politiskajā arenā” būtu tik vienkārša, tad sen jau tā būtu izspēlēta.
    https://youtu.be/EYb1zHzE9vg

    neatstāj sajūta, ka zem tā PSRS ir kaut kas aprakts, vai varbūt tieši pretēji, nav aprakts un guļ pie kremļa sienas, kas sasien rokas brīvai rīcībai. Resursu un iespēju no neģēļu puses ir vairāk kā pietiekoši, lai pārvarētu vienkāršu “laicīgu problēmu”.

  8. Aleluja saka:

    Ja rakstā minētie turīgie ļaudis (vai viņu atbalstītāji) šo lasa, tad saprotiet – sakarā ar Kovidu kultūras darbiniekiem pienākuši grūti laiki. Ja viņi ir jūs atbalstījuši, palīdzējuši svinēt svētkus, vēl vairāk – centušies apklusināt mūslaiku neapmierinātos (disidentus), slavinājuši jūs medijos, tad tagad būtu laiks jums viņiem atmaksāt.
    Jūs arī neesat mūžīgi. Ja bagātie grib nokļūt debesu valstībā, lai izdala savu mantu nabagiem! Amen.

  9. ``būt vai nebūt``? saka:

    Nikni daudz ir šo “būt vai nebūt“. Būt vai nebūt:
    jtūbei, tvīterim, fbucim, psrs-am, letiņam vai vispār tautām, 7 miljardiem, cilvītim kā sugai vai pašai planētai, ……………..

    Tiktāl aizmaldījusies ir suga, kura vairs arī nesaprot, kā būt, ja būt.

    Bet daži pie tā strādā. Varbūt noder? Vismaz zināšanai. Lai diesdo!, ka noder arī, kad jārīkojas.

    Par to vispār lasām?
    https://www.youtube.com/watch?v=YobigTRNSFw

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Patriotiski-viri-runas-sodien-par-brivibu-vesel

  10. ..atceries Karlsonu! saka:

    “Kad sirds tik smaga kā ezers guļ – atceries sauli!“ – teica kāds klasiķis.

    Šolaik jāsaka – kad sirds tik smaga kā ezers guļ, atceries Karlsonīti! Viņš taču nenoguris atgādināja – mieru, tikai mieru! Pat visdramatiskākajās situācijās. Jeb kā Ramma aicina – esi gudrāks par ienaidnieku!

    https://www.youtube.com/watch?v=a60bSD973UA
    .
    .
    .
    Admins
    Šī dāma jau arī par to runā:
    https://www.youtube.com/watch?v=vOhb7gP4FG0&fbclid=IwAR1TpA52iadHKtg_XwgOVQalzFxBXFacUWgKdd7JlfU1uCMK4ze_POL-npA

  11. Valdis saka:

    Oligarhi no sevis var noņemt ārējo tēlu. Zem katra tāda tēla būs atkal kāds nākamais tēls,un atkal nākamais. Viņi vienmēr būs maskā,kas viņi patiesībā nav. Reptīlija dodas pie reptīlijas. Un nešķīstības mājokļi zin savus vasaļus. Noklusušajiem oligarhiem arvien turpina klusām kalpot valsts varas struktūras un darboties bizness zem pieticīgu cilvēku vārdiem.
    .
    .
    .
    Admns
    Jā, apmēram tā tas ir. Tieši tā tas ir aprakstīts latvieša- Baloža Kosmozofijā !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *