Pārmaiņas. Labs R. Brunera raksts, tikai ar vienu iebildi…

Absolūti brīvs un neatkarīgs cilvēks, nevar būt neviens. Var tikai tiekties izveidot, baltu, brīvu un neatkarīgu sabiedrību uz tiesiskuma pamatiem. Bet līdzšinējie vergturi un ap viņiem spietojošie parazīti, par to noteikti sajūsmā nebūs.

Labs R. Brunera raksts, tikai ar vienu iebildi, ka vadības centrs tomēr nav tikai viens, bet vairāki, kuri aizkulisēs VIENOJAS vai arī NEVIENOJAS. Ja vienojas, tad loģiski rodas iespaids, ka vara ir globāla, bet ja kāds no šādiem vadības centriem vairs nespēj pildīt savas saistības un sāk zaudēt ietekmi, tad ir īstais laiks šādiem rakstiem ar pielikumiem par pārdabiskām parādībām un pamācošiem secinājumiem – gan jau nelieši paši nomirs, lai nomierinātu savu ganāmpulku un sadzītu atpakaļ kūtī, kur ir nosacīta drošība vai vismaz nosacīta paredzamība. Neņemos spriest, vai raksta autors R. Bruners joprojām darbojas šī vadības centra interesēs x-stundās, vai ir tikai tās propagandas upuris, lai paliek uz autora sirdsapziņas, bet vienalga, paldies par rakstu.

Tie domājošie, kas rakstā iedziļinājās līdz galam, jau nojauta, ka vadības centrs nav un nevar būt viens. Mūsu iespēja ir veidot jaunu vadības centru, kas protams ļoti nepatīk visiem vecajiem.
Putina un viņa bandītisko grupējumu mērķis un arī vienošanās ar citiem grupējumiem, bija apvienot vecos grupējumus “no Lisabonas līdz Vladivostokai”, bet mūsu interesēs ir beidzot sagraut šo veco (sarkano, izvirtušo, parazitējošo, internacionālo) un veidot jaunu un baltu, kas būtu balstīts uz patiesi nacionālām interesēm. Tāds jau ir agrāk zināmais projekts “No Baltijas jūras līdz Melnajai jūrai” un atbilstu tur dzīvojošo tautu eksistenciālajām vajadzībām un Baltu mentalitātes izpratnei par taisnīgumu. Latvija tajā iekļautos ar latviešu tautas pašnoteikšanās tiesībām un attiecīgi cienīgu attieksmi pret citu tautu vērtībām un kultūru, kuras vēsturiski mums nav svešas un naidīgas.
Taisnīgums un godīgums protams ir nosacītas vērtības un absolūtas tās nemēdz būt, tāpat kā cilvēku sabiedrības nemēdz būt tikai godīgas vai tikai noziedzīgas, atšķirības ir tikai starp neliešu un godīgo cilvēku proporcijām tajās.

Tādēļ palīdzēsim Ukrainas armijai kā vien spējam, lai reizē atbrīvotu arī savu zemi no noziedzīgi invazētajiem parazītiem un slepkavu ordas.

Šeit varam noklausīties kolaboracionismu tīrā veidā, kur galvenos kolaboracionistus ceļ debesīs un slavē mūsmāju kolaboracionisti.

Nez ko par šādu Geo Lerosa naida runu, pret likumīgo varu, teiktu Eiropas Cilvēktiesību tiesa ?

Kārtējo reizi ar latviešiem cenšas manipulēt, sakot – kas bijis bijis, davaj žitj družno. Starp citu, ar žīdu cionistiem ir līdzīgi, tiem stāstot, ka ir izaugusi jauna paaudze un ko tur vairs holokaustu cilāt (to izmantoja citi žīdi un tagad tas vairs nav aktuāli), bet par to vēlāk.

Cilvēki pēc būtības iedalās divās lielās kategorijās, radītāji un patērētāji (patērētāji savairojoties un izvirstot kļūst par parazītiem un rada problēmas). Abas šīs kategorijas nav ne labi ne slikti, tā vienkārši dabā ir iekārtots, ka katram no mums, kaut kas padodas labāk vai sliktāk. Cilvēki-radītāji savukārt rušinās un rada vērtības, materiālas, garīgas, filozofiskas, vairāk vai mazāk ir zinātkāri, kas populāciju virza augšup pa evolūcijas kāpnēm. Bet ne vienmēr radītāju izvēlētie mērķi ir tie pareizākie, tādēļ pastāv šī patērētāju kategorija kā pretpols, lai dabiski veidotu nepieciešamo balansu. Savukārt patērētāji pārsvarā ir neitrāli un samērā primitīvi, lielāko tiesu konservatīvi kalpotāji (tajā skaitā arī jebkuram režīmam) ar šauru redzes loku un neapgrūtina sevi ar liekām zināšanām, aizbildinoties, ka līdz šim viss tāpat ir labi izdevies. Arī šāda nostāja ne vienmēr ir peļama, jo rada balansu starp progresīviem pārspīlējumiem un otrādi, uz nepamatotu konservatīvismu. Abas šīs grupas sadarbojas, pārklājas un mainās vietām, izmanto viena otru un ir neatņemama cilvēku sabiedrības sastāvdaļa, veidojot katras valsts tēlu un rakstura iezīmes ar ko nevar nerēķināties citas valstis un citas sabiedrības. Problēma rodas proporcijās, ko parasti nosaka tādi faktori kā vēsturiskā atmiņa, valdošā reliģija, laicīgā izglītība un kopienas mentalitāte, kas regulē vienas vai otras šīs grupas dominanci un attiecīgi, sabiedrības virzību uz augšu vai atpakaļ, dzīvniecisko instinktu pasaulē. Tātad tas nozīmē, ka ar izglītību un informētību var veidot vienas vai otras grupas aktivizēšanos un savairošanos. To parasti cenšas izmantot viltus pravieši vai invazīvo sugu iesūtīti pārstāvji (internacionālisti – pārsvarā profesionāli krāpnieki un klīstošie parazīti).

Vēsturiska atkāpe: Lai pēc 90.gada, okupācijas režīms saglabātu un nostiprinātu savu varu kapitālisma apstākļos un pasaules acīs kā arī vietējam patēriņam imitētu demokrātiju, čekistiem bija jākontrolē visi politiskie virzieni, visas sabiedriskās organizācijas un visa ekonomika, ko arī tie veiksmīgi paveica, slepkavojot, iebiedējot un šantažējot, vai vismaz radot haosu, lai vēlāk tur ieviestu savu uzraudzību.

Jāsaprot, ka visas pasaules parazitēt gribošo indivīdu (domāt un radīt negribošie), lai arī kādu klanu vai mafiju tie pārstāvētu, galvenie ienaidnieki tiem bija un būs nacionāli domājošie un nacionāli vienotas valstis, kas sargā savus darba augļus no klīstošiem parazītiem. Nacionālu valstu iekarošana bez karadarbības ir visai sarežģīta, bet demokrātijas un liberālisma apstākļos, tas kļūst pavisam vienkārši, jo tad automātiski visiem ir tiesības, un iefiltrēt savus kadrus nav nekādu problēmu, un protams lietā tiek likti arī dažādi bubuļi (piemēram cionisti vai nacionālisti).
Un šeit mēs nonākam pie apzīmējuma “cionists” ko katrs manuprāt saprot ar citādu nozīmi. Vieni apgalvo, ka tas ir visu ļaunumu iemiesojums, nu tāpat kā nacionālists vai pat nacists, ap kuriem notiek apzināta jaukšanās. Savukārt citi apgalvo, ka “cionisti” ir žīdu nacionālisti, ( https://lv.wikipedia.org/wiki/Cionisms ) kas cīnās par nacionālu žīdu valsti, kura nebūt visiem žīdiem ir vajadzīga. Kā tad ir patiesībā ? Vai mēs saprotam apzīmējuma cionists patieso jēgu vai tomēr tiekam maldināti ar apzīmējuma traktējumu, bet varbūt apzīmējumam “cionists” ir dažādas nozīmes, dažādās pasaules malās un katrs to saprot citādi. Kā zināms, tad jēdzienu nomaiņa ir bieži sastopams instruments čekistu rīcībā. Mums noliedz lietot vārdu žīds, tā vietā esot jāizmanto ebrejs, jautājums kāpēc ? Varbūt nākotnē nedrīkstēsim lietot vārdu krievs un tas būs jāaizstāj ar ruskij kā runā pārējā pasaule, lai atkal kāda grupējuma izļodzītajā izpratnē neskanētu aizvainojoši.

Kā vienmēr iepazīstos arī ar alternatīviem vai citādi domājošo viedokļiem, kas šajā kontekstā ir visai interesants un varētu būt reālais iznākums krievu ordai.

LRTT

“Neņemos spriest, vai raksta autors R. Bruners joprojām darbojas šī vadības centra interesēs x-stundās, vai ir tikai tās propagandas upuris, lai paliek uz autora sirdsapziņas, bet vienalga, paldies par rakstu.”

R. Bruneram daudzas rakstu vietas liek aizdomāties, jo tās “skan līdzīgi” mūsu ienaidnieka teiktajam, bet tas nenozīmē, ka viņš ir ar tiem. Tad var arī uz mani sacīt, ka esmu “kremļa aģents”, kā viens komentāros PIETIEK.COM rakstīja. Kas attiecas uz Izraēlas noziegumiem pret cilvēci un palestīniešiem, es saku to pašu ko krievu okupanti.

Atcerēsimies Padomju KONSTITŪCIJU… . Vai tad tā nebija patiesības un vienlīdzības šedevrs (protams, tiem, kuri šo “šedevru” nebija izbaudījuši uz savas ādas) ?!

Mūsu ienaidnieks jau visu nemelo, jo tik muļķis viņš nav ! Vēl nesen mani ar dubļiem aplēja visi “dižie” disidenti…saucot mani par čekistu…, jo es lūk viņus nomelnojot…. un, ko viņi saka šodien, kad atvēra “maisus” ? Klusums, pilnīgs klusums no viņu puses !!!

Putins un Netanjahu ir no vienas bandas. Viņi tikai tēlo ienaidniekus, lai vairāk pasaulē radītu jukas !!! Tieši Krievija 1991. gadā bija tā, kura palīdzēja Izraēlai tik vaļā no “rasisma” ! Cionisms, tā ir sātanisma augstākā izpausme ! Komunisti un nacisti ir viņu darba augļi. Un, tie, kuri sevi dēvē par nacionāl-ISTIEM, ir visīstākie provokatori un nodevēji. Tas spilgti redzams šodien pie tiem, kuri sevi dēvē par nacionālistiem. Kaut vai tie paši “dzintarieši”! Es sevi uzskatu par nacionāli domājošu, kurš vēlas savā zemē saglabāt savu tautu un tās parašas. Tie, kuri vēlas iekļauties labprātīgi manā tauta, nav mani ienaidnieki, bet, ja esi pie mums atnācis ieviest savas parašas un likumus, tad “tev jāmirst caur zobenu”, tieši tā, kā tas šodien notiek Ukrainā. Un, tieši šie sātaniskie izdzimumi mani apvaino naida nacionālā naida kurināšanā. Kad man pirms astoņiem gadiem šie kropļi lauza kaulus, vai NA mani aizstāvēja ? Viņi pat ne ar zilbi to nepieminēja savā i- vietnē !!! Un kuru partiju toreiz pārstāvēja Tieslietu ministrs Rasnačs ? Viņi visi ir viena vienīga cionistu- sātanistu banda !

Slava Ukrainai, Dievs, svēti Latviju !

14.01.24

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Centrs pasaulē ir tikai viens =Kalns Jānis, tad vai apstāties pie Melnās jūras, ka tur jau bija senču lielvalsts? Varbūt līdz dienvidpolam sadarboties ar pingvīniem, ka pēc izskata tie tādi ļoti kulturāli smokingos staigā līdzīgi vācu kungiem? Ja iedarbināt to gaismu, tad visaptverošu Jāņa gaismu pa visu pasauli!

  2. Pārmaiņas saka:

    Tāds jau arī ir mūsu ienaidnieku mērķis, apgānīt un degradēt visu latvisko un cilvēcisko. Patriotiskos saukļus, terminus un vēsturiskos svētumus izkropļojot un piesmejot. Gogles tulkotāja vājprātu un jūdtūbes manipulācijas ieskaitot.
    Ir izdarīts viss iespējamais, lai izrāpšanās no šīs nolemtības bedres būtu neiespējama, jo katrs pakāpiens un katrs zars pie kura pieķerties ir apsmērēts ar sarkanajiem sūdiem un smirdēs visu atlikušo mūžu, ja tam pieķersies. Tā komunisti ar Lembergu nozaga latviešu zemnieku godu, tā viņi apgāna Latvijas brīvvalsts goda zīmes un ordeņus, piešķirot sev un saviem drauģeļiem, un tā sašķeļ mūs, padarot par ienaidniekiem.
    Tā rodas nesaprašanās un pārpratumi, ka terminus izprotam dažādi, bet mūsu ienaidnieki pieķersies pie katras kļūmīgas zilbes, lai aplietu ar samazgām. Viņus pašus nekas neuztrauc, pat ne patiesība par viņu zvērībām, jo kaunu tie nepazīst un visa viņu senču vēsturiskā būtība ir līķu kalni, asaras un melu jūra.

  3. ne gluži saka:

    Ne gluži tā ir – ka bija klusums vai ir. Kad visi vēl bija pa maisiem, skandēja “nu kā tā var?! nu kā tā var?!“ Kad atvēra maisus un kāds uzjautāja par lustrāciju – jau skanēja: “tādi laiki bija, citādi nevarēja..“/no korporācijas LR pirmo lēdiju mutes/. Čekainie ņēmās savā starpā. Joprojām ņemas. Kāds kādu grib novākt. Kāds kādu novāc. Kāds kādu kriminalizē. Kāds kādu palaiž. Kādi kādus izseko. Pieraksta. Noraksta. Kāds kādam labi maksā. Process nav beidzies. Process rullē. Un tā procesa ceļi nav izdibināmi. https://www.youtube.com/watch?v=DHkMXFFpYo8

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *