Viss sagatavots, lai atjaunotu “Maskavas laiku”

www.tautastribunals.euPēdējos gadus ar lielu intensitāti ir piestrādāts pie tā, lai Latvija “atkal” kļūtu par Krievijas impērijas neatņemamu sastāvdaļu. Bijušie komunisti un KGB darboņi ir pilnībā likvidējuši Latvijas Valsts latvisko identitāti. Viss krieviski- austrumnieciski zvērīgais ir atgriezies Latvijā, uzvaras fanfārām skanot. Visur redzams krievu aptaurētais bravūrisms, kuru pavada viņu “pasaules kultūras” neatņemama sastāvdaļa: bļegi, huji, jobtvaju maķi un pārējie suk- veidīgie epiteti.

Hāgita Ben-Jākova. vEŠŅAKOVS, pEKALA, bĒRZIŅŠ, PABRIKS

FOTO: Šajā foto JŪS redziet trīs slepkavu režīmu: Izraēlas, Krievijas un ASV pārstāvjus Latvijā. Kā morāles parodija skan tas, ka šie asinssuņi cenšas latviešiem mācīt CILVĒKTIESĪBAS ! Uz kādiem tiesību PAMATIEM ir radušies šie asinssuņu valstiskie veidojumi ? Nav tādi PAMATI. Visi šie trīs valstiskie veidojumi radīti uz asins straumēm, līķu kaudzēm, moku kliedzieniem, asarām, dedzināšanām, izvarošanām… . Ir nolādēts tas, kas sniedz roku šiem sātaniskajiem bendēm.  Šie kroplie sātaniskie veidojumi, kuri skan: Izraēla, Krievija un ASV, izdzīvo savas pēdējās dienas. Civilizācijas un Dieva LIKUMS viņus noslaucīs no zemes virsas. Šiem sātaniskajiem veidojumiem vieta ir CITUR… .

Vietējie komunistiskie izdzimteņi ir radījuši apstākļus, ka latvietim savā zemē viss tiek atņemts, un pats padzīts no Dzimtenes. Krievu un žīdu noziedznieki, kuri piekukuļo latviešu komunistus, pārņem latviešu tautai piederošo.

Latviešu tautu aizstāvošās organizācijas tiek likvidētas vai piesārņotas ar okupantu salašņām. Visu šo noziedzīgo Latvijas iznīcināšanu vada krievžīdiskie cionisti, kuri patreiz valda Krievijā. Cionistu pārvaldītās lielvalstis ir apvienojušās.

Tiek gatavota asins izliešana ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Sīkāk par šo krievžīdisko sazvērestību LRTT gatavo dokumentu Vācijas valdībai un drošības iestādēm, protams, līdz ar to arī ES.

Lieta ir nopietna, jo tikko cionisti “novāca no skatuves” Vilni Bušmani, kurš bija sācis stāstīt par cionistu zvērībām un viņu nākotnes plāniem.

aRTIS pABRIKSNils ušakovs, a. bērziņšJa kas notiks ar LRTT vadītāju, tad tas ir šo neģēļu, kuri arī zvērīgi nogalināja latviešu patriotu Herbertu Cukuru, roku darbs. Daļēja atklātība šajā jautājumā iespējams, ka piebremzēs šo zvēru apetīti.

FOTO: Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, ar šo “krievu asteskaula laizītāju” runa būs īsa. Spriedums un nekavējoša soda izpilde. Karātavas šim nodevējam pienākas pēc visu civilizēto valstu Likumiem, bet mēs viņam piemērosim tieši Izraēlas, Krievijas un ASV Likumus.

Bet atgriezīsimies pie “Maskavas laika”. Eiropas konflikta(līdz ar to arī pasaules) dzirksts tiks uzšķilta tieši Latvijā. Ne jau bez iemesla Latvijā tika prettiesiski atstāta nesamērīgi lielā okupantu varza. Un ne jau bez iemesla Kristovska(zvērināts komjaunietis) vadībā, protams, pēc cionistu pavēles tika likvidēta Zemessardze, kura bija latviešu tautas vienīgais balsts.*** Ar tagadējā Aizsardzības ministra Pabrika(arī zvērināts komjaunietis) „gādību“ Latvijas armija ir pilnīgi degradēta, kā valsts un tautas interešu aizstāve. Toties ir izveidotas labi apmācītas krieviski runājošas ALFAS, kuru uzdevums būs likvidēt dažādas spontāni radušās latviešu pretestības grupas.

izraela, Telaviv, ben JakovaKā zinām, tad DP ir pilnīgi uzticīga Maskavai. SAB arī. SAB šefs tiks nomainīts pret vēl uzticamāku Maskavas vīru Maizīti. Kažociņu bija jānomaina, jo viņš tika pilnīgi atmaskots, kā Krievijas spiegs. Ja runājam par Maizīti; jau pašos gēnos šis vieplis ir krimināls. Viņš ir slēpis un aizsargājis visus dižos bandītus un reketierus. “Noracis” neskaitāmas svarīgas krimināllietas.

FOTO: Izraēlas īstā seja.

Mums taču visiem vēl atmiņā palicis MAIZĪŠA kādreiz sacītais: “Zemessargiem ir jāaizliedz likvidēt reketu, tas ir jādara policijai ar baltiem cimdiem, savādāk varam iedzīvoties nepatikšanās, ko kurām būs grūti tikt laukā.”

Igaunijā tieši Zemessardze bija tā, kas sakārtoja valsti un iznīcināja krievu reketu.

Tagad mēs visi redzam, kādās nepatikšanās ir iedzīvojusies Latvijas valsts, paklausot šim noziedzniekam, kura vārds ir Maizītis. Tāpēc viņš arī tiek virzīts šajā svarīgajā amatā.

Maskava, krievi, putins, MedvedevsTieša konflikta dzirkstele tiks uzšķilta tai dienā, kad Rīgas veikalos nepiegādās pārtiku. Tad arī ielās izies krievu “piektā kolonna”, kura uzsāks “nacionālo” izrēķināšanos. Latvijas tā saucamā armija, steigsies šo okupantu bandu likvidēt, bet jau ceļā uz notikuma vietu tiks pilnīgi iznīcināta.

Vai JŪS ziniet kāpēc ?

FOTO: Krievžīdu nacistu simbols.

Tāpēc, ka Pabrikmaskavveidīgā Aizsardzības ministrija, pretēji veselam saprātam, nav uzskatījusi par vajadzību iegādāties nevienu bruņu mašīnu, kamēr Igaunijai tādu ir 100, bet Lietuvai pat veseli 200. Tieši bruņumašīnas ir galvenais ierocis, lai likvidētu piekto kolonnu.

Pēc šīs okupantu ” akcijas” Krievija nāks “palīgā” saviem zemļakiem… .

Šeit rakstītais nav nekāda hipotēze, bet reālais scenārijs, kas atrodas Krievijas, Izraēlas un ASV vēstniecību seifos. Sīkāk par šo scenārija turpinājumu Eiropā tiks rakstīts HELSINKI-86 ziņojumā Vācijas drošības iestādēm.

LRTT izjauks šo krievžīdisko AKCIJU.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

02.03.13.

You may also like...

10 komentārs

  1. Kapteinis saka:

    Jā!
    Kāpēc vajadzīgas bruņmašīnas !?
    Kāpēc pēc totālas ,4, maija režīma , kapitulācijas vēl jāuztur armija, kuru atkal nodos apšaušanai, kā pie Litenes.
    Kāpēc jāiepērk, vai pašiem jāražo vagoni, ja tos var atsūtīt no NĀVES IMPĒRIJAS ?
    Kāpēc Vajadzīga latviešu zemniecība, ja tos kā 1949g. var aizsūtīt attīstīt “agrāro kultūru” SIbīrijā.
    Sarkanie VILKAČI, to jau ieprogramēja tā saucamajā ATMODAS, laikā, kad viņi ,maskējoties piekāra AUSEKLĪŠUS, bet zem jostas vietas, karājās tas pats slepkavnieku sirpis un āmurs, ar kuru centās izkalt ‘Jaunu SURODĀTNĀCIJU!” Mainot bērnus un intigrējot okupantu sievām LATVIEŠT TAUTAI nav atvēlēta dzīvestelps.

  2. andris saka:

    ANO,NATO,Eiropas-Afrikas-Azijas savienibas,UNEScO-visi starptautisko
    tiesu,vestures,izglitibas,medicinas instituti,Nobela premija,
    Masoni,valstu prezidenti un to likumigas speku vienibas,NASA,zalie
    un t.t. it ka “LIKUMIGIE” ,bet tas visas ogas ir no viena kruma.
    Tas ta,lai nebutu atkariga domasana,kuru veikli virza vismaz
    no 10 gadsimta lidz sodienai ar mainigiem “PANAKUMIEM”.

    PALDIES

  3. Juris saka:

    Visu cieņu šī portāla autoram/iem, ik pa laikam ieskatos un ar interesi lasu materiālus. Ne visam piekrītu utt, taču domāju, ka jums jāmēģina iet latvijas politikā, jo teikšu godīgi, tauta aizmirst šodienas latvijas glābēju patiesās sejas, kurās varam lasīt – izbijis komunists, VDK stukačs, krievijas specdienestu aģents utt,
    Kādēļ neesat apsvēruši iespēju iet politikā?

    Admins
    Mēs taču esam DZIĻI politikā.
    Atklāti un oficiāli ir nokārtots tā, ka mūs slepkavo vai sazāļo, kas arī ir pieskaitāma pie slepkavības, kā tas notika pēdējās dienas ar Bušmani. Sarkanie noziedznieki zina, kas viņus sagaida, tāpēc cenšas visu vilkt garumā, bet beigas viņiem būs vienas- Karātavas, tāpat kā vācu nacistiem… .

  4. Juris saka:

    to Admins piekrītu, skatoties interviju ar Bušmani, aukstas skudras skrien pa muguru. Kādēļ es Jums ieteicos par to poliktiku – vienkārši tuvojoas pašvaldību vēlēšanas un ja paskatamies, kas turpinās izvarot ( pārvaldīt) Latviju, mati ceļas stāvus – vienotība (ēlerte un citi mega patrioti)Repšes šizofrēniskā apvienība utt, godīgi sakot (jūsu vārdiem apzīmējot) misters Bļaģ ir par kapeiku godīgāks, jo neslēpj savas pankrieviskās intereses atšķirībā no viltus patriotiem.
    Ja būtu kāds ass un neapsmērēts politiskais spēks, līdzīgi kā savulaik Helsinki 86, tad ar Jums vairs tik viegli netiktu galā – sazāļot, novākt utt, jo vēlētāji sāktu celt trauksmi utt

  5. čuguns saka:

    Mums jābūt gataviem, kad visi izies ielās! Nedrīkstam ļaut šaurpierainajiem dauzīt mūsu sievietes, mūsu ielas, vai mūs pašus!

    Jāprot aizsargāt gan sevi, gan citus!

    Pievienojies citiem latviešiem!
    Patriotiskās audzināšanas un militārās tuvcīņas skola http://tuvcinasskola.lv/index.php

    Militārās tuvcīņas un vēstures apvienība Tēvijas Sargi
    http://www.tevijassargs.com/

    Latvijas Republikas Zemessardze
    http://www.zs.mil.lv

  6. andris saka:

    Ja vispar nav slikti.1965 saku iet 1 klase.Sencu mantotais patriotisms
    bija,bet iznemot aptaureto boksu neka nebija,jo sistemai bija bailes no
    visa,kas apdraud tas drosibu.Nedod dievs,ja parasts latvietis noliks
    gar zemi kadus 10 milicus,vai tik pat daudz robezsargus.Visi cinas
    veidi bija aizliegti .Butiba skaistaki un graciozaki par boksu.Tapec izvelejos
    makslas vingrosanu.Velu veiksmes.

    PALDIES.

  7. Jēkabs saka:

    Tā arī īsti nesapratu,kas ir noticis ar Bušmani? Sapratu,ka slimnīcā sazāļots un “negrib” tikties. Vai tad uz visu laiku tajā slimnīcā paturēs vai kā?

    Admins
    Viņš sen jau no slimnīcas izrakstīts.

  8. * Čugunam saka:

    Ne viss ir zelts, kas spīd.

  9. andris saka:

    Kurs man iedos datus,kur var ieladet gramatu LAcPLESIS lasisanai nevis
    klausisanai?
    Interesanti ir tas,kapec musdienas nelasa gramatas-TAPEc KA MES LASOT
    REDZAM IZTELES TELUS,bet ta saucamajos RIETUMOS redz tikai burtus
    bez teliem,DRUMS VIDUSLAIKMETS.

    PALDIES.

  10. Miervaldis saka:

    Ar vārdu “mēs”, Maizītis domāja krievžīdu zaņķu bandu, kuru ne pārāk gudri cilvēki mēdz saukt par saemu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *