4. maija kliķe, latviešu tautas slepkavu banda !!!

https://www.facebook.com/reel/293044560261386

Nesaukt lietas īstajos vārdos, ir noziegums. Visa šodienas Latvijas politiskā elite ir uzskatāma par noziedznieku bandu, jo veic jau neslēptu genocīdu pret latviešu etnosu. Visi deputāti, ministri, prezidenti un pārējie varas struktūru darbinieki, ir jāapsūdz genocīdā. Jātiesā pēc visas likuma bardzības, kas paredzētā šajā KriminālLIKUMA pantā. Mazākā ranga “atkritumiem” mūža ieslodzījums, bet visiem LIKUMU pieņēmējiem jātiek publiski sodītiem ar nāvessodu(ticiet, tas notiks, jo tāda izmēra genocīds nesodīts nepaliks). Komunisti bez izņēmuma jāpakar, kā tas tika darīts ar nacistiskajiem noziedzniekiem !

Jau neskaitāmas reizes ir pierādīts un aprakstīts, ka komunisti ir daudz zvērīgāki un bīstamāki par vācu nacistiem.

Komuniste Ilga Gore Kreituse (čekista Aivara Kreituss sieva) smuki un pareizi šodien runā, bet viņa bija tieši pirmsākumos klāt, kad visa šī noziedzīgā antilatviskā banda organizējās. Pareizi saka: ar kādām tiesībām valsts pārvalde atbalsta Latvijā maksas medicīnu, ja mēs par to jau samaksājam ar saviem nodokļiem ? Tas viss tikai kārtējo reizi parāda, ka pār mums valda hazāržīdiskā cionistu banda, kas ir antisemītisma avangards !

Tas, ko dara Izraēla, attiecība pret palestīniešiem un Palestīnu, ir mūsdienu civilizācijas ļaunuma kalngals.

Atkal un atkal jāatgriežas pie Latvijas “valstsvīriem”, kuri visi bez izņēmuma lien Sinagogā un laiza izdzimteņa- noziedznieka Suharenko izvadorgānus ?! Šodien esam liecinieki tam, cik uztraukušies ir cionistu barveži par ukraiņu karavīru varonību, ka viņu stūrētais, hemoroīdam līdzīgais žīdelis Zeļenskis, grib padzīt ģenerāli Kaļužniju. Redzam arī, kā šī hazāržīdu banda šodien izlaupa Ukrainu !!! Mēs arī redzam, ka visi Latvijas izlaupītāji pieder hazāru mafijai(krievžīdi, komunisti).

Paskatoties uz šodienas Latvijas valdības sastāvu, ir jāsaķer galva un jāmūk mežā, kā teica mana ōme ! Vieni vienīgi stulbeņi, āksti un politklauni !

Tikai dekolonizācija un čekistu fiziska likvidēšana var Latvijā ko mainīt !

Nāvi okupantiem un cionistiem(komunistiem) !

08.02.24

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu ja, ka vajag slaktet nost, bet, kas to darīs? Nu bij pirms kara laikā tāds ģenerālis Rūdolfs Bangerskis kurš nekādi ne nostājas komunistu pusē, ja arī komunisti gribēja tam uzlikt par pienākumu. Kā vīram sanāca pārdzīvot divus pasaules karus!? Pēc paša pierakstitam atmiņām, ko jis rakstīja Vācijā sēdot nometnē vish pateicās lūgšanas Dievam. Komunistiem Dieva nepastāvēja vispār un tie visādi nicinaja ārā cilvēkus ticigus. 37.gadā viņu Latvijas republikas vara atstadinaja no ieņemamā kara ministra amata. Pats vīrs to negribēja un bij gatavs savu darbu darīt, bet Latvijas republikas varnesi visādi bāza savus degunus viņa darbā. Līdz tam Ulmaņa apvērsumam sociālistu nedarbus tautā izgaismoja nevis Ulmanis, bet Latvijas Pareizticīgo baznīcas galva un arī viņa darbā valsts vara visādi bāza savus degunus. Bāza pat baznīcas kanonos ar nolūku tos pārkārtot! Visur latviešu pareizticīgie bij salīdzināmi ar krievu ielidejiem, bet tie lielie patrioti paši sadarbojās ar komunistiem. Pirms tā apvērsuma tika nogalets Jānis Pomers un savdabīgi 37.gadā Zviedrijā visādi norobežojas no Latvijas politiķiem. Tad nu zagtais zelts, ko izveda no Russijas glabājas zviedru bankās. Zaluznijs protams nav īpaši vajadzīgs, lai spētu Russijai radīt pretestību. Nu vai Amerikā nav saprotams, ka Zelenskis nav vienkārši narkomāns ar klauna dvēseli, bet vai tomēr tās saziedotās naudas caur Zelenski paši nopludina velns sazin kādos caurumos? Tomēr klausoties kādus garīgos tetinus par pareģojumiem, ko tie atstājuši ar Ukrainu ir jāsaprot, ka būs vēl smagāk. Nu nevar mīlēties un salimeties saimnieka dēli ar internacionales maukām! Nekas nav vēsturiski bijis labs un nekad nebūs. Gribas ticēt tiem svētajiem, ka tos komunistu bastardus tautas tverstis uz ielām un turpat arī sitīs nost! Negrib modernās latvietības sugas pārstāvji saprast tās garīgās kroplības, ko sēj komunisti visās tautās tur tikai vienas bēdas. Negrib dzirdēt, kad runā vectetini par savu dzīves laiku tai Soviet sistēmā. Grib pozitīvā un izklaides, ko tur par tiem luzeriem, kas sēd – Stancija Latishi? Tā ir pagātne un tanī laikā vēl nebij amfivitamins un tehno music! Zaluzniju turpinās ēst nost, bet tomēr gribās ticēt – Dievs ir ar Ukraiņiem.

  2. Ruslans Straķis saka:

    ŠLESERS LIELĀS. LASIET UZMANĪGI.
    Nebaidies dalīties ar ierakstu. Share.
    1) Ka noņēma Šķēles ministru Pavļutu. Tas nekas, ka abi ar Šķēli strādā kopā. Un Pavļuts no partijas Par!, kuru vada Krievijas drošības dienesta vērtīgs aģents Pēteris Viņķelis par kuru pati Šlesera kolēģe Liepiņa publiski ziņoja, ka Saeimas arhīvos atrodami partner drošības dienestu ziņojumi par brāļiem Viņķeļiem kā par Krievijas izlūkdienesta un drošības dienesta darboņiem.
    2) Bordāna&Juraša banda vairs nav Saeimā. Juris Jurašs un Alla Juraša ir VDD darbinieki, ar Šleseru saņem vienā VDD telpā instrukcijas. Publiski Juraši ir Šlesera ģimenes draugi. Alla Juraša strādāja kopā ar Lemberga un drošībnieku Mārtiņa Tenberga advokāta Kvēpa komandā. Tenbergs arī no VDD, kopā ar citu drošībnieku Māri Martinsonu un Edgaru Jaunupu brauca uz Liepāju kārtot Liepājas metalurga lietas. Martinsons ar Jaunupu regulāri apciemoja Juri Jurašu KNAB kabinetā, malkoja konjaku. Tie visi ir drošībnieki no VDD jeb Krievijas FDD filiāles. Tāpēc Jurašs strādā ar krievu mafijas bosu Vjačeslavu Šestakovu, bet Šlesera kolēģis Tenbergs tam kārtoja atļaujas palikt dzīvot Latvijā. Jaunupa sievas māsa ir precējusies ar Šestakova komandas cilvēku ar iesauku Ļeņins. Bet Martinsona draugs, Tenberga un Šķēles biznesa partneris Uldis Arnicāns ar iesauku Ciklops strādā kopā ar Maskavas krievu mafijas Podoļskas grupējuma līderi Podoļski. Krievijas FDD veidots krievu mafijas grupējums, kurā tika ielaisti tūkstošiem fsb aģentu. Bordāns bija ebreju baņķieru jurists, strādāja Ulmaņa, Suharenko komandā, kuru tagad tiesā par Bunkus slepkavību. Bordāns reģistrēja sava uzņēmuma juridiskajā adresē Maskavas krievu mafijas Tagankas grupējuma līdera Grigorija Rabinoviča uzņēmumus. Bordāns strādāja NA juristu mafijā, kurā Gobzems darbojās un NA ministri, tie paši, kuri apkalpoja Parex/ABLV/Rietumu/Expo/Signet banku grupu. Karginu, Krasovicki, Rapoportu. Kargins personīgi kārtoja vīzu PMLP krievu mafijas Solncevas grupējuma līderim Mihailovam, bet Rapoports regulāri svinēja dzimšanas dienas ar Pēterburgas krievu mafijas Tambovas grupējuma līderi Barsukovu. Rapoports ar Karginu un Suharenko ir Latvijas pārvaldes spicē, viņi veidoja Vienotību, viņi akceptēja visus premjerus un ministrus. Un tie paši NA juristi un ministri virzīja Krievijas tanku ražotāju intereses Latvijā, Magņitska tīklu veidoja, kur nominālīpašnieki bija Parex darbinieki un slavenais bezpajutmnieks Ēriks Vanagels. Vēl. Jurašu darbam savervēja VDK darbinieks Jānis Ādamsons, Kargina uzticības persona. Vēlāk arī LR Iekšlietu ministrs.
    3) Levits vairs nav prezidents. Levits bija VDK veidotā Klubs 21 biedrs, tie paši, kuri ar PBLA/ALA izveidoja Latvijas ceļs/Pleskavas ceļš partiju. Bordāns bija tolaik Saeimas deputāts no Latvijas ceļa. Levitu izvirzīja tie paši NA cilvēki, kuri apkalpo ebreju prokremliskos baņķierus, Kremļa naudas atmazgātājus. Tāpēc Bunkus ticis nošauts, jo nav ebreju juristu komandā. Kas viņam ļaus dalīt ABLV naudu? Krievu mafija? Jurašs piesedza Bunkus intereses. Praktiski pameta zem tanka advokātu. Un kas skaļi grauj reputāciju Bunkus ģimenei? Gobzems no NA maksātnespējas grupējuma, kas apkalpo un strādā Parex/ABLV/Rietumu interesēs. Pats Gobzems bija Parex jurists. Un Lato Lapsa. Kargina uzticības persona, kurš reģistrēja domēna vārdu kargins.com
    un pēc grāmatas iznākšanas “Cits ķēķis” advokāts Grūtups minēja publiski, ka Lato Lapsa pārstāv Kargina intereses un darbs bija Kargina pasūtījums pret Grūtupa grupu jeb Šķēles Valmieras grupējumu. Tolaik grupējumi karoja savā starpā. Tagad strādā kopā.
    4) Kariņš vairs nav premjers. To pašu Šlesera priekšnieku ebreju baņķieru, Šķēles un Lemberga premjers. Kariņa Skolas ielu namu par daudz lielāku summu nopircis Maskavas ex-vicemērs Vladimirs Silkins, kuru uzskata par krievu mafijas Tambovas grupējuma cilvēku. No saņemtās naudas Kariņu ģimene nopērk namu Tērbatas ielā, kur divos stāvos 20 gadu garumā atradās Šlesera/Koziola uzņēmuma birojs. Arī pēc pirkuma Šlesera firmai par labu bija veikta atzīme Kariņa zemesgrāmatā. Pirms tam Kariņa māsa un tēva biznesa partneris Vilis Vītols saņem zemes gabalus no Šķēles, Ķīpsalā Enkuru ielā. Tagad visiem draudzīgi mājas, Šķēle, pretīm Kariņa māsai ar Bērziņu, vēl blakus Vītolu ģimenei. Būdams premjers Kariņš samaksāja Gazpromam 37-40 milj. eiro, bet visi Vienotības premjerministri glabāja Latvijas degvielas rezerves Tambovas mafijas kompānijā Gunvor. Un Kariņa padomnieks bija no NA, no tās pašas komandas, kas virzīja Krievijas tanku rūpnieku UralVagonZavod intereses Latvijā. Vēlāk tie paši visi piešķīra Jaunā Laika dibinātājam Krupņikovam un Suharenko 40 milj. eiro ebreju restitūcijas fondam, kurā atrodas tas pats Krupņikovs, Kargina bankas darbinieki un Putina draugu Rotenbergu uzticības cilvēki Latvijā. Un kas tagad ir premjerministrs? Neticēsiet! Šlesera ģimenes tuva draudzene Evika Siliņa, kurs ex-boyfriends bija bandīts, gan jau krievu mafijas kadrs.
    Šo tekstu jāizlasa visiem visiem latviešiem, lai beidzot pielektu, ka 90 gadu sākumā čekisti noturēja varu savās rokās un izspēlēja teātri, radot brīvības fikciju, pusfabrikātu. Visus 33 gadus grauj Latviju un iznīcina latviešu nāciju. Tāpēc es aicinu apvienoties Latviešu Nacionālajā kongresā – https://www.visidati.lv/aptauja/2102136394/

  3. piebilde saka:

    Ne tikai šodienas Latvijas politiskā elite,bet visa 4.maija bijusī ir noziedznieku banda,un attiecīgi sodāmi kā grupveida nozieguma dalībnieki.

  4. Jautājums Ruslanam Straķim? saka:

    Paldies par visai detalizēto informāciju! Vairākkārt ir minēti tā sauktās patriotiskās partijas NA cilvēki, varbūt varētu lūgt konkrētāku informāciju par šīm personām un to darbību?Un vai tiešām citu partiju cilvēki nav fiksēti kādās līdzīgās darbībās?

    “Tāpēc es aicinu apvienoties Latviešu Nacionālajā kongresā – https://www.visidati.lv/aptauja/2102136394/

    Kas, kuri organizē Latviešu Nacionālo kongresu, kādas tieši ir politiskās nostādnes un mērķi svarīgākajos Latvijai un latviešiem nacionālajos jautājumos?

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Ruslans Strakis nu norāda jums īsumā to, kas jums pašiem ir zināms sen, bet problēma ir tanī, ka lahtviesi paši ir sasmerejusies. Nu tā Evija Siliņa vien jau izsaka kādā veidā tiek grūsti cilvēki politiskajā skatuvē. Pilnīgi viss, kas ir ar nacionālām izkārtnēm smird pēc krininaliem izkārnījumiem. Vai pirms tā 2 pasaules kara bij labāka bilde? Iekšējie gnīdas ir daudz launaki par ārējiem un tiem piemīt īpatnība moralizēt ar savu nacionālo paspareizibu. Nu nav jau svarīgi, cik nozīmīgs ir vīrs ar ordeņiem, bet svarīgi ir iesmērēt tam zhidu pizdu. Tās pašas Bangerska atmiņas izceļot vīrs 1 pasaules kara laikā nonācis kādos tur ierakumos. Izglābuši kādu skuķi un tā visu laiku vīram dziedājusi izvarošanas dziesmas, ka viņu jaunavu zhideni nevainiti gribējuši izvarot. Tas tā skanējis no viņas mutes, ka viņa pati ļoti gribejuse, lai to izvaro. Tad nu Bangerskis arī šodienas nacionāliem īpaši derdzas, kā nesaprastais latvietis! Apvienoties ar ko, ja pašos lahtviesos ir tās zhidiskas asinis iekšā?

  6. Par T. Karlsona un putina sarunu saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=nWDO38bwA9w    –   Takep Карлсон и Путин. Интервью на русском языке  – šis ir pats orģinālais “ūdens gabals”, par kuru dažādi debatē visā pasaulē un no dažādām pozīcijām!

    https://www.youtube.com/watch?v=Ba7uKoRExas   –  Как Такер с Карлсоном в Москву за “правдой” ходили   – te Marks Solonins iztirzā šo bezmugurkaulīgo jeņķa dialogu ar putleru no kritiskas un visai objektīvas pozīcijas.

    https://www.youtube.com/watch?v=mR-9dLBNjB0   -Путин у Карлсона-Адекватный дикт-р или дед из гаража – šis jau ir daudz asāks vērtējums.

    https://www.youtube.com/watch?v=usLO5pdDJSY  -Кто стоит за Такером Карлсоном:теории,реакции,шутки – arī interesanys un objektīvs skatījums uz šo dīvaino dialogu/

  7. Pārmaiņas saka:

    Lūk kādus uzskatus pauž cionists, žurnālists Portņikovs, kurš kā zināms ir žīds un diskusijās pats ir sacījis, ka esot cionists un to neslēpjot.
    Intervijas vidusdaļā, tiek pieminēta arī Latvija un krievu veiktais etnogenocīds okupācijas laikā pret latviešu etnosu.
    Vienīgais, kas Portņikova diskusijās pārsteidz, ka viņš vienmēr atgādina par žīdu diskrimināciju PSRS, ko vismaz uz Latviju nu nekādi nevarētu attiecināt, bet varbūt citur bija savādāk, varbūt tie bija citi žīdi, kas nemaz nav žīdi.
    https://youtu.be/pLr-GH2VXzk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *