Skaidri pasacīts, ka hazāržīdi uzkūdīja krieviju uz Ukrainu

Šodien Pasaule ir kardinālu izmaiņu priekšā.Viss iepriekšējais ir novecojis un tāpēc tas jāiemet pagātnes aizmirstības kloākā. Kloākā jāiemet arī tie, kuri pārstāvēja šo pagātnes REALITĀTI,- tie, kuri visu kontrolēja, sākot no ekonomikas, kultūras un mūsu prāta. Pamatā tā bija reliģija.

Pirms diviem gadu tūkstošiem to vēlējās izdarīt Kristus. Viņam neizdevās, pašu zvērīgā veidā likvidēja. Likvidatori(jūdaisti, vecā velna Jahves pielūdzēji) savu dabu visus šos daudzos gadu simtus nav mainījuši, ja ir, tad tikai uz ļauno pusi.

Hazārijas pēcteči- viltus semīti, bet jūdaisma reliģijas piekopēji, izveidoja “kustību”– Cionismu. Cionisms ir deklarējams kā: ĻAUNUMA AUGSTĀKĀ PAKĀPE ! Nelaime ir tā, ka Kristīgā BAZNĪCA ir šī sātanisma “darba instruments”. Tam visam ir jātiek noslaucītam no zemes virsas, jo ir ļaunuma- melu, nodevības un mantrausības perēklis. To es varu sacīt no savas pieredzes. Ticīgais ir pataisīts par vergu un necilvēku, jo pilnībā zaudējis savu BRĪVO GRIBU, kas ir Esības PAMATLIKUMS.

Šis pats pensionētais ģenerālis Ivašosvs, jau nav daudz labāks par tiem, kurus nosoda. Viņš ir tāds pats impērijas “atribūts”, kā visi putinisti, tikai, iespējams, ka mazliet gudrāks. Viņš jau arī šajā video pieminēja, ka lielākais kūdītājs bija Kedmins(bijušais PSRS pilsonis Jaša Kozakovs) Nepārprotami, tas pats Putins jau neuzbruka Ukrainai no sava prāta. Tā bija Izraēlas cionistu pavēle, jo, lai cionisms varētu izdzīvot, ir vajadzīgas lielas pasaules mēroga jukas. Apliecinājums tam ir: kā Izraēla izprovocēja asinsdarbus pret palestīniešiem ! Izraēlieši(izraēla) ir tādi paši zvēri kā Krievi(kf), ar cilvēcību viņiem nav nekas kopīgs ! Abi šie viltus valstiskie veidojumi ANO ir saņēmuši visvairāk nosodījumus par anticilvēciskām zvērībām !

“Tas Jaunais Laiks, kas šalkās trīs, tas nenāks, ja ļaudis to nevedīs”, sacīja Rainis !

Rainis taču arī tika novākts no “izredzētajiem…”

Tāpēc, nebaidīsimies lietas saukt īstajos vārdos, jo Patiesība ir nāve cionismam- sātanismam !

08.02.24

You may also like...

15 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Daudz zināja Pkieksans par revolūcijas netīrībam un pats jis arī biedrojas ar biedru Certovski. Novāc viņi visus, ko paši smailes ir bidijusi! Kristum viss izdevās pēc Dieva ieliktās programmas, bet tā garīgā būtība šodiena ir lielajā daļā nesaprotama, kā arī sarežģīti dzīvot svētu dzīvi, ja apkārt nelietību ir pārsvars. Tumš ir šis laiks un būs vēl tumšāks. Antichrists ir Russija un par to ir liecināts no svētajiem.

  2. Līna saka:

    Vai tad Interpols vairs nedarbojas, ka nevar saņemt ciet tādu Kedmi?

  3. Ruslans Straķis saka:

    Ir trīs maksātnespējas grupējumi.

    1. Bunkus.
    2. Sprūda. Gobzems šajā komandā.
    3. Lidostas. Karību fondi ir saistīti ar šo.

    Visi darbojas VDD kontrolē un ar VDD jumtu.
    Bunkus jumtoja VDD darbinieks Juris Jurašs. Kad viņš gribēja savākt ABLV, tad ticis nošauts. Kas ticis pie ABLV? Sprūda NA juristu mafija no kuras Gobzems, tāpēc Gobzems apmelnoja Bunkus ģimeni. Un Lapsa uzsāka Hiēnu grāmatas rakstīt, jo Lapsa ir Kargina cilvēks, bet ABLV/Parex ir viena komanda Kargins, Rapoports, Krasovickis.

    Lidostas grupa strādā VDD darbinieka Māra Martinsona protekcijā. Mans kursa biedrs Jānis Lapiņš, kurš tagad vada Velve, iepriekš gribēja visus Latvijas valsts meži iepirkumus 200 milj. apmērā savākt savā kontrolē VDD uzdevumā.

    Sprūda komandu, iespējams, jumto VDD darbinieks Mārtiņš Tenbergs.

    KNAB birojā Juri Jurašu regulāri apciemoja Edgars Jaunups un Māris Martinsons. Tenbergs ar Martinsonu un Jaunupu kopā strādā, arī publiski Liepājas metalurga lietas kārtoja. Tenbergs ar Jurašu kontrabandas lietās kopā strādā. Visi no VDD.

  4. Ruslans Straķis saka:

    Karību fondi komanda ir VDD darbinieku radīta un kura legāli nodarbojas ar naudas atmazgāšanu.

    👉🏼 Nesen mani reklamēja savā telegram kanālā, tās puiši ar mani sarakstījās, mēģināja samaksāt, lai parādu vizuālo matricu par valsts pārvaldi vai vismaz palabot dažas sejas, es atteicos, teicu esmu godīgs un principiāls šajā jautājumā un nauda mani neinteresē. Kas tagad notiek? Viņi turpina VDD sen iesākto manis apmelnošanu. No bezspēcības. Mēģina sevi attaisnot pirms matricas publicēšanas.

    👉🏼 Viņi strādā VDD = FSB uzdevumā, Jura Savicka un Māra Martinsona padotībā. Apkalpo Aigara Kesenfelda biznesus, kuri pamatā balstās uz krievu mafijas un Kremļa, FSB naudas atmazgāšanu, kas attiecas uz Banknotes lombardu tīklu un Mintos platformu. Vēl uz pirmajiem lombardiem Aigars pats personīgi veda čemodānus ar naudu. Man ir liecinieki. Savukārt naudu Aigara Kesenfelda pirmajam ātro kredītu biznesam piešķīris VDD = FSB filiāles darbinieks Māris Martinsons. Vēlāk Martinsona draugs Uldis Arnicāns uzņēmumu vadīja.

    👉🏼 Uldis Arnicāns kopā ar citu VDD darbinieku Mārtiņu Tenbergu atvēra restorānu Portofino Ausekļa ielā, kur Savicka organizācijas reģistrētas un Vienotības armēņu mafijas sponsoru cigarešu kontrabandistu no kura tiek īrētas telpas restorānam. Man ir bilde, kur Arnicāns pie viena galda ar krievu mafijas Podoļskas grupējuma līderi malko kafiju. Bet Tenbergs savā restorānā ar citu krievu mafijas cilvēku malko espresso. Un šie puiši no Karību fonda ir VDD darbinieki, kuri izpilda naudas atmazgātāju funkcijas.

    👉🏼 Viens no Karību fondu cilvēkiem Kaspars Kazanovskis dzīvo vienā mājā ar Aigaru Kesenfeldu. Elizabetes ielā virs restorāna Snatch.

    👉🏼 VDD ir divas naudas atmazgātāju komandas. Vienu kūrē Tenbergs, otru Martinsons. Tenbergs ar Rakovski (iesauka Rak) un Medvedevu (iesauka Medvedj). Neviena iestāde viņiem neko nevar izdarīt, ne policija, ne nodokļu policija, ne ENAP. VDD dara ko vēlas.

    👉🏼 Latviešu pārvaldītā Latvijā visus šos mēslus mēs apcietināsim un konfiscēsim visu, kas viņiem pieder.

    ☝🏼 Tagad VDD pabiras reklamē citu savu kolēģi, Rūdolfu Brēmani. Drīz būs vizuālā matrica ar tiem, kas stāv virs viņiem. Vilnis Gaiļums, Bērziņš, Kampars, Mārtiņš Tenbergs, Juris Savickis, Valērijs Kargins, Jurijs Šabašovs, Ivars Godmanis un citi. Matrica visiem dzīves gadījumiem. Viss kā uz delnas par notikumiem Latvijā.

    #Karibufondi #KasparsKazanovskis #VDDdarbinieki #AigarsKesenfelds #MarisMartinsons #krievumafija #Kremlis #krievunauda #VDK #KGB #JurisSavickis #Banknote #Mintos #NaudasAtmazgasana

  5. Ruslans Straķis saka:

    Par Latviešu Nacionālo kongresu.
    Svētdienas atskaite. 📝

    Piektās nedēļas laikā kopš 5-11.februārim pieteicās 17 latvieši jeb 2,43% no nospraustā mērķa.

    🏠 pieteicās no Rīgas, Jūrmalas, Ventspils, Varakļāniem, Iecavas, Alūksnes, Ogres, Gulbenes, Madonas un Tukuma.

    🙌🏼 Esam 178 jeb 25,43% no nospraustā mērķa 700.

    ☎️ Kad būsim 200, visus personīgi apzvanīšu.

    Nedaudz par to no kurienes visvairāk ir pieteikušies:

    Rīga – 52
    Tukums – 9
    Mārupe – 6
    Jūrmala – 5
    Īrija – 5
    Vācija – 4
    Liepāja – 4
    Engure – 4
    Jelgava – 4
    Iecava – 4
    Lielbritānija – 3
    Jēkabpils – 3
    Kuldīga – 3
    Olaine – 3
    Ventspils – 3
    Zviedrija – 2
    Norvēģija – 2
    Mērsrags – 2
    Cēsis – 2
    Alūksne – 2
    Balvi – 2
    Kandava – 2
    Madona – 2
    Ķekava – 2
    Talsi – 2
    Sigulda – 2
    Salaspils – 2
    Smiltene – 1
    Varakļāni – 1
    Valka – 1
    Līvāni – 1
    Kārsava – 1
    Dobele – 1
    Bauska – 1
    Daugavpils – 1
    Ogre – 1
    Valmiera – 1
    Ozolnieki – 1
    Rauna – 1
    Ropaži – 1
    Saulkalne – 1
    Slampe – 1
    Smārde – 1
    Suntaži – 1
    Ādaži – 1
    Smiltene – 1
    Gulbene – 1
    Un vēl 22 no Latvijas pagastiem.

    ⏳Projekts ir ilgtermiņa. Mēs nekur nesteidzamies.

    Pieteikties vari šeit (5 sekundēs) – https://www.visidati.lv/aptauja/2102136394/

  6. Ruslans Straķis saka:

    Es vienīgais Latvijā skaļi pasaku, ka visa zināmā skaļā fiktīvā opozīcija ir kontrolēta un VDD veidota un Latvija ir Kremļa kontrolēta. Vai VDD darbinieki Smans, Rosļikovs, Jeremējevs, Brēmanis, Ģirģens, Lindenblate, Gobzems to kaut vienu reizi ir pateikuši? Nekad. Jeremējevs vienīgi man tikšanās laikā pateica, ka Kremlis ir zem ASV un pilnībā tiekot kontrolēts no Vašingtonas. Ar laiku es sapratu, ka tā ir patiesība, jo Krievija ir Izraēla un tās pamattauta tagad apmetās rietumos no kurienes arī pārvalda savu dzimteni. Aptuveni kā būtu ja latvieši atrastos Spānijā un kontrolētu savu dzimteni atstājot latviešu padomi. Līdzīgi kā uzņēmumos ir padome, tad valde (valdība) un tad uzņēmums, valsts. Tā arī ir hazāriem. Arī krievu mafijas boss ilgu laiku bija Krievijas hazāru padomes priekšsēdētājs Josifs Kobzons. Ietekmīgs cilvēks. Tas pats Jeremējevs teicis, ka Savickis ar Šķēli realizēja OIK projektu. Vietējais Kremļa menedžments.

    Un tagad par citu. Viss grozās ap drošībnieku Šleseru. Skatamies.

    👉🏼 Brēmanim kopīgs biznesa partneris Viesturs Koziols.

    👉🏼 Rosļikovam kopīgs biznesa partneris Ivars Rudzītis.

    👉🏼 Smans mani gribēja iepazīstināt ar Šleseru. Es nogulēju tikšanos. Smana dēls ABLV likvidators, Šlesera aizsargāto banku.

    👉🏼 Ģirģenu Iekšlietu ministra amatam izvirzīja VDK virsnieki Andrejs Makarenko un Jurijs Šabašovs (abi strādāja KGB stūra mājā), bet Šleseram ir kopīgs uzņēmums ar Šabašovu un Arnoldu Babri.

    👉🏼 Gobzems un Šlesers ikdienā sazvanās. Gobzemam biroju ebreju padomes zāļu karteļa ēkā atrada Arnolds Babris. Un Gobzems nāk no NA juristu mafijas, tie paši, kuri atbild par ebreju padomes baņķieru likvidācijām, tanī skaitā ABLV.

    Visa opozīcija ir čekas organizēta. Šie visi cilvēki saņem instrukcijas VDD telpās. Tas nekas, ka Ukrainas pretkorupcijas medijs ziņoja, ka partija Stabilitātei ir FSB sponsorēts projekts. VDD ir FSB filiāle. Viss ir teātris.

    Šodien runāju ar tēvu, saka, ka viss nolaists Latvijā. Teicu, ja latvieši 33 gadus valdītu savā zemē, viss būtu kā starpkaru Latvijā. Atrastos starp pirmajiem Eiropā, jo latvieši prot saimniekot. Tagad 33 gadus Kremļa drošības dienests valda Latvijā un grauj mūs mērķtiecīgi, jo brīva Latvija viņiem ir kā kauls kaklā. Viņi nevar pieņemt domu, ka pie sāniem atradīsies veiksmīga maza valsts, jo tas būs slikts piemērs krieviem, ka rekā tie prot saimniekot, celt un būvēt. Prot dzīvot bagāti un laimīgi. Mēs ar ES fondiem dzīvotu asti kuldami, bet ES fondu naudu čekisti izzog un atmet mums asakas. Un man vēl daži jaunlatvieši jautā par manām saistībām ar VDD. Es vienīgais publiski paziņoju par to, ka viņi mani mēģināja ievilkt pie sevis, bet es sapratu, ka tādā veidā nekas netiks mainīts, vienīgi, ko es iegūšu kādu labumu sev. Dzīve paies un būs tiesa Dieva priekšā. Un ko es tur atbildēšu? Ka pārdevu cilvēkus? Pārdevu, jo gribēju, lai mans bioķermenis jeb šūnas kādu laiku pakaifotu, aizmirstot par dvēseli? Es arī bez lielas naudas baudu dzīvi. Sportošanai, studijām, lasīšanai, aiziet uz spa, kino, teātri, restorānu daudz naudas nevajag. Draudzībai un mīlestībai nauda vispār nav vajadzīga. Tie čekisti un neočekisti ir nojūgušies ar to naudu. Visu laiku par maz. Aizmirsuši patiesās vērtības.

    #rudolfsbremanis #ainarsslesers #Roslikovs #jeremejevs #aivarssmans #Latvija #vienotiba

  7. Ruslans Straķis saka:

    Liāna Langa (Bokša) – kampaņas #RunāLatviski un #AtkrieviskoLatviju organizātors vai tomēr realizētājs?

    👉🏼 Bildē starp Šķēles/Šlesera un Kargina politiķiem. Gatis Eglītis strādā Kargina labā. Varat viņam uzjautāt cik reizes viņš bija Villa Adlera, Bulduros. Un ziniet, ka Kargins ienīst visu latvisko. Arī viņa laikrakstā Vesti Sevodnya viss latviskais ticis izsmiets, bet krieviskais celts dievišķā valstībā. Tāds krievu šovinists Kabanovs tur aktīvi ražoja rakstus.

    Nu tad lūk. Daži fakti par Liānu Langu (Bokšu):

    👉🏼 Liānas Langas pirmās dzejas publikācijas:
    1987: krievu valodā sarakstītu dzejoļu kopa žurnālā “Родник” (Nr. 3);

    👉🏼 14.marts, 2013.gads – Liānas Langas grāmatas prezentācija «Вещество взгляда», Maskavā, organizē «Литературный клуб Классики XXI века». Tā ir viņas pirmā grāmata krievu valodā. 🇷🇺 Prezentācija tika novadīta krievu valodā, kura Langai ir raita un bagāta, jo rakstīt dzeju krievu valodā nevar bez dziļām valodas zināšanām. Tātad arī ikdienā ir daudz jālasa krievu valodā.

    ☝🏼Kāpēc es to rakstu? Latvijas integrācijas politika nekad nav bijusi, jo VDK tas nav izdevīgi, lai dažādas tautas paliek tuvākas viena otrai un krievi Latvijā jūtas labi un ar labiem vārdiem atsaucās par Latviju. To 33 gados varēja izdarīt. Viņi cītīgi polarizēja latviešus un Latvijas krievus. VDD nevienu krievu laikrakstu nav aizvērusi ciet, kuros slavināja padomiju, bet izsmēja latviešu brīvības centienus. Prokrieviskajiem ebreju baņķieriem tas patika, jo viņi paši ikdienā runāja krievu valodā. Turklāt, Kargina tēvs bija padomju armijas virsnieks, kurš ieradās Latvijā pēc otrā pasaules kara. Šodienas “davai povtorim” vai ”do Berlina i obratno”, okupācijas pieminekļa glorificēšana utt. Tas ir mērķtiecīgs darbs, kuru atbalstīja VDK kontrolētā Latvijas valdība un Saeima. Tukumā bija 3.vidusskola, krievu skola, man daudz paziņu un draugu, kuri tur mācījās un neprata latviešu valodā veikalā nopirkt sev cigaretes, es toreiz vēl brīnījos. Tagad viņi visi ir Anglijā. Valoda ir tas diedziņš, kas savieno ar valsti, dzimteni. Bet VDK krievu virsnieki un pulkveži vienmēr uzskatīja, ka tas ir zemiski mācīties nacistu atbalstītāju valodu. Turklāt, tas stiprinās latviešu Latviju, kuru viņi joprojām kontrolēja un kontrolē. Tā viņi ielika jeb atstāja nacionālo mīnu, kuru viegli aktivizēt, uzspridzināt. Es domāju, ka lielais PSRS 2.0 projekts jau bija zināms uzreiz pēc PSRS 1.0 sabrukuma organizēšanas. VDK gatavoja sabrukumu, nekas tāpat pats no sevis nesabrūk.

    ☝🏼Manuprāt, visticamāk, Liāna Langa ir čekistu cilvēks, kas aktivizēja šo mīnu ieviešot šo kampaņu tieši tagad, lai paaugstinātu Putina teikto “nacifikāciju”, kuru vajag “denacificēt” kaimiņu zemēs. Jo vara ir VDK kontrolēta. Langai pie sāniem ir VDK politķi. Langa ir pa vidu. Tātad, domājiet paši. Un vai Langa nav patiesībā krieviete? Liāna, Лианочка, tā laikam viņu sauca Maskavas grāmatas prezentācijā. Neaizmirstam arī to, ka mediji intervē tikai savējos sistēmas cilvēkus, Liāna bija Saeimas priekšsēdētājas palīdze. Saeimu kontrolē čeka. Liāna to labi zina.

    👉🏼 Bija tāds A/Par ministrs Toms Plešs. Domāju latvietis. Sēdēju Caffeine, malkoju kafiju, blakus pie galdiņa tīrā krievu valodā sarunājas divi vīrieši, pagriežos. Toms Plešs. Tas nav ne labi, ne slikti, man pašam ir brīva krievu valoda, mana mamma bija krievu tautības, tēvs latvietis. Esmu priecīgs, ka vecāki bija gana gudri, ka atdeva mani latviešu skolā. Atzīšos, es ļoti mīlu latviešu valodu. Bet tagad rakstu par sistēmu, ka tā ir čekas. Un tā ir sistēmiska problēma, ka latviešu intereses Latvijā neviens nepārstāv. Domājiet Iekšlietu ministrs no A/Par Marija Golubeva nebija krieviete? Noteikti bija. Maša Golubeva vadīja ministriju, kura pārrauga Valsts drošības iestādi. Kā intereses Maša pārstāvēja? Nu, acīmredzami, Kremļa. Un esmu pārliecināts, ka kampaņa #RunāLatviski un #AtkrieviskoLatviju ir VDK izdomāta un ieviesta, lai tagad saspīlētu situāciju un attaisnotu vēlāko Krievijas iebrukumu Latvijā. Daži man pazīstami VDD darbinieki tagad strādā Baltkrievijas TV, gatavo baltkrievu prātus, ka latvieši ir nacisti, apspiež krievus Latvijā. Gatavo sabiedrību attaisnojošam iemeslam šeit iebrukt. To visu dara VDD, kā jau teicu Kremļa filiāle. Rietumos to visu zina, kāpēc tie neko nedara esmu jau iepriekš atklājis. Bet maz to audio noklausījās. Daži tūkstoši. Jo tēma nav viegla. Tiktok 10 sekundes video ir jautrāk noskatīties.

    📯 Es rakstu bez naida pret tām visām personām. Mani neapmierina viņu politika un politiskie manevri, kas vērsti pret latviešu nāciju. Ja latvieši valdītu kopš 90’gadu sākuma, tādas publiskas kampaņas nenotiktu. Viss notiktu klusu un mēreni, paralēli tiktu veidota publiska skaidrojoša retorika. Viss skaļais un agresīvais vienmēr ir provokācija ar noteiktiem mērķiem, kurus jāpanāk. Aiz kuriem 99% gadījumu stāv drošības dienestu politiskā nodaļa.

    🇱🇻 Tikmēr turpinām apvienoties īstā latviešu organizācijā Latviešu Nacionālais kongress – https://www.visidati.lv/aptauja/2102136394/

    #lianalanga #RunāLatviski #AtkrieviskoLatviju #vdkkampana #Kargins #exante #Parex #SaxoBank #Malta #villaadlera #GatisEglitis #TalisLinkaits #Slesers #Latvija #jkp #jaunakonservativapartija

  8. Ruslans Straķis saka:

    VDK, ŠLESERS, ŠĶĒLE, PAREX UN LATVIJAS VĒLĒŠANU SISTĒMA.🔥

    Trīs gadus atpakaļ esmu publicējis video par to, ka mūsu vēlēšanas tiek kārtīgi falsificētas. Es neminēju, ka visi 100% tiek falsificēti, bet vairākums gan. Arī tālajā 2011.gadā, kad Zatlers ar savu VDD veidotu partiju ticis ievēlēts Saeimā, tās deputāts un SEB bankas valdes loceklis Jānis Ozoliņš, mans tā laika paziņa, vēlāk atzinās, ka vismaz 92-94 deputāti ir sistēmas kontrolēti, nopirkti un kādi 6-8 tika ievēlēti pa īstam.

    👉🏼 Toreiz arī minēju un pierādīju, ka tipogrāfija Veiters, kur tiek drukātas Saeimas vēlēšanu zīmes pieder Šķēlei, Kipras ofšoram. Un tās vadītāja Diāna Novicka ir čekas aģents, kopā ar Kargina Parex bankas viceprezidenti Ingūnu Sudrabu un Lemberga tiesnesi Gunāru Kūtri veidoja partiju No sirds Latvijai. Un tieši tajā Kipras ofšorā atrodami arī Magņitska tīkla figurantu čaulas uzņēmumi, bet paši figuranti bija Parex darbinieki un bezpajutmnieki.

    👉🏼 Vēl es minēju par SOAAR firmu, kurai monopoltiesības skaitīt vēlēšanu zīmes! Un, ka daži tipogrāfijas darbinieki, kuri sadarbojās ar SOAAR pačukstēja man kā tiek viltotas vēlēšanas. Visa pamatā gan papīra biezums, gan programmatūras pēkšņās kļūdas “system error”. Tie paši arī pačukstēja par SOAAR saistību ar Šķēli.

    🔥 Un ko mēs redzam tagad? SOOAR valdes locekļa Renāra Kadžuļa draudzīgu sarunu ar Šķēles partnera Šlesera partijnieku un skolasbiedru Māri Ruku! Vai nav skaists pierādījums manam trīs gadus vecam video?

    🎥 Izmeklēšanas video apskatāms šeit – https://youtu.be/JyipCzAVjXk?si=mIaZNn6zOyrLZ-s1

    #tipografijaVeiters #SOAAR #CVK #Saeimasvelesanas #velesanas #Saeima #Latvija #AndrisSkele #MarisRuks #AinarsSlesers #VDK #Kremlis #Kipra #RenatsKadzulis #Magnitsky #MagnitskyAct #EriksVanagels #Parex #Rebaltika #tankT72

  9. Ruslans Straķis saka:

    Nesen pie Brīvības pieminekļa bija “Brīvais mikrofons” no kura galvenā tēma bija Satversmes oriģināla neesamība. No skatītāju vidus, katrs ceturtais bija čekas aģents-šleseristi, kas skaļi aplaudēja faktam, ka Latvijas valsts pastāvēšana ir nelikumīga. Saprotiet, kam tas viss tiek darīts? Notiek liels darbs sabiedrības prāta sagatavošanai pirms PSRS 2.0 izveidošanas. Latviešu Latvija nav izdevusies, turklāt, nav juridiska pamatojuma Latvijas valstij. Tātad, rezumējot visu pateikto sanāk, ka esam nelikumīgs veidojums, kuram steidzami vajag atgriezties pie mātes Krievijas. Vienmēr paturiet prātā, kad latvieši valdīja savā zemē starpkaru laikā, Latvija bija viena no veiksmīgākajām valstīm Eiropā, kad čekisti valda Latvijā kopš 90’ gadu sākuma, Latvija ir pēdējās vietās Eiropas un pasaules reitingos. Tagad saprotiet, kas notiek. Mūs izzaga, sagrāva un tagad gatavo atpakaļpievienošanai nu jau kapitālistiskajam PSRS veidojumam. Sociālistiskais PSRS bija neizdevies projekts.

  10. Jānis saka:

    Tas tā var būt. Augļi par to liecina. Iespējams notiks divu konclēģeru apvienošana.

  11. Vēlreiz lūgums R.Straķim dot atbildes uz jautāto? saka:

    Jautājums Ruslanam Straķim? 2024. gada 10. februāra 2.29
    Paldies par visai detalizēto informāciju! Vairākkārt ir minēti tā sauktās patriotiskās partijas NA cilvēki, varbūt varētu lūgt konkrētāku informāciju par šīm personām un to darbību? Un vai tiešām citu partiju cilvēki nav fiksēti kādās līdzīgās darbībās?

    “Tāpēc es aicinu apvienoties Latviešu Nacionālajā kongresā – https://www.visidati.lv/aptauja/2102136394/”

    Kas, kuri organizē Latviešu Nacionālo kongresu, kādas tieši ir politiskās nostādnes un mērķi svarīgākajos Latvijai un latviešiem nacionālajos jautājumos?

    Un lūgums dot atbildi arī uz jaunākiem jautājumiem – kāpēc sižeta fotogrāfijā redzamam cilvēkam ar R.S. ir minēts vārds, uzvārds Guntis Ābols, bet seja noslēpta, kā arī informācija, kāpēc šī persona tiek te pieminēta un ir mums jāredz? No sižeta ir saprotams, ka cilvēki baidās atklāt sevi, jo kā jau vairākums dzīvo diendienā valstī, kurā pārpilns ar čekas-fdd slepkavām un savas tautas nodevējiem un nevienam nav ne privāt, ne valsts iestāžu drošības garantijas. Un būt nevar, jo “garantētāji” ir no tās pašas ekskomunisti-čekistu bandas!Un ja pats R.Straķis ir droši publiskojis savu foto un arī atrodas mūsu LV un ir tomēr drošībā, tad būtu lūgums, varbūt var ieteikt savu drošības metodi arī citiem?

  12. Aelita saka:

    Ruslans raksta, ka Lapsa ir Kargina cilvēks. Ja pameklē Pietiek- ā, tad redzams, ka arī Kargins ticis atmaskots. Lapsa pašreiz cīnās pret tiesībsargājošām iestādēm. Vai nav dīvaini, ja cilvēkiem ir problēmas, tad viņiem neatliek nekas cits, kā rakstīt internetā, arī Pietiek? Ja nav, kur meklēt taisnību.
    Ko par to domā Rids Bruners?

  13. RB saka:

    Starp citu, Boriss Karpičkovs ir uzrakstījis teicamu rakstu par Ždanoku, 2 daļās

    https://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=9508

    https://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=9510

  14. Anonīms saka:

    Nūja! Pirms kāda jau senāka laika norādīju Grantinam par savdabīgu sapni kurā sēdēju aiz divām krievu bidlu mugurām hokeja spēles laikā – Malaci latishi igrajut, kak 88. godu. Ta nu uz tiem Rīgas Dinamo krekliņiem bij Krievijas ērglis. Vēl jau arī citi vēstījumi ir no tās pasaules, ka jūs gatavo atpakaļ uz Soviet projektu un Trymps ir tak tipisks piemērs, ka visādi tas cenšas no šķirties no valstīm, kas īpaši negrib draudzēties ar Putinu. Kā tas Strakis dzīvo nav i jausmas, bet tās norādes ir ļoti precīzas. Grantins arī pats ir sapinies savos speiedelejymos par Bordanu un būtu pieliekams pie sienas, ja izteiktu zhidu piedēvē pie īstiem latgaļiem. Naivie rozā zefirini ir latvieši! Tomēr jāpiesauc atkal tas sapnis par zelta trejaci, ko man pavēstīja iz citas dimensijas, kad vēl bij dzīvs kgbeshniks un arī viņam to stāstīju. Cerība nepiepildīsies sēdot krēslos un taisnību meklējot internetā. Zelta trejaci, lai ieviestu sātana grozā vajag spēli spēlēt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *