Rasnačs ar Kozlovski ļoti cenšas, lai Grantiņš tiktu tiesāts…

Zaļš, tautastribunals.euPie varas noziedzīgā ceļā nonākusī čekistu- komunistu banda nu nekādi nevar samierināties, ka ir kāds, kas par viņu noziegumiem atklāti runā un “piesārņo” internetu. Lai LRTT “sārņi” nepiesārņotu goju smadzenes, tad žīdi un vietējie komunisti dara visu iespējamo, lai apklusinātu tos, kuri aizstāv latviešu tautu. Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovski, kurš jau īsā laikā spējis sevi piepulcināt miljonāru “kontingentam”, raujas vaiga sviedros, lai attaisnotu šo “godpilno” amatu, kuru viņam sagādājuši latviešu tautas bendes.

Maskavas čekistu ieliktenis Dzintars Rasnačs(Tieslietu ministrs) ir viens no centīgākajiem Maskavas krievžīdu iztapoņām, kurš apzināti iefiltrēts NA(VL!). Viņš arī ir viens no galvenajiem “pieprasītājiem”, lai Grantiņš nonāktu Latvijas čekas sadistu rokās.

Cerēsim, ka bedre, kuru viņš rok Grantiņam un latviešu tautai, tiks piemērota pašam !

Mēs nedrīkstam aizmirs, kā viņš izrēķinājās ar Kristīni Jarinovsku, kas pēc dziļākās Patiesās būtības, bija izrēķināšanās ar latviešu tautu un Patiesībuiespļaušanu Dievam acīs.

Jarinovska bija par čekas maisu atvēršanu… .

Tādas lietas Garīgajā Pasaulē netiek atstātas bez ievērības.

Kārtējo reizi H- 86 dibinātājs ir no vācu Tiesas saņēmis “ielūgumu”(23.06.15), lai apspriestu viņa izdošanu Latvijas represīvajām iestādēm tiesāšanai.

Trīs reizes Latvijas čekas banda ir saņēmusi atteikumu, bet vienalga tā cenšas vēl un vēl atkārtot savu vēlmi.

Nebūsim naivi, aiz visa tā stāv Maskava un Izraēla, kuras arī ir lielākās vēstures viltotājs un latviešu tautas bendes- Latvijas valsts izlaupītājas.

Dievs un Starptautiskie Likumi ir latviešu tautas pusē.

L.Grantiņš,Rasnačs,Borovkovs,Straujuma, prezidents,Bērziņš,Kozlovskis.Mežviets

FOTO: Šie ir tie, kuri pieprasa L. Grantiņa izdošanu. Purni, purni, purni, tie runā savu valodu, šie lopiskie noziedznieku purni ! Viņi ir aizmirsuši, ka Grantiņš un viņam līdzīgie bija tie, kuri atjaunoja šo valsti. Un arī, ka Grantiņš un viņam līdzīgie noslēgs rēķinus ar visiem tautas bendēm- ASM ! Šie Maskavas kropļi, kuri redzami uz foto, būs vieni no pirmajiem !

Viņu pusē ir fiziskais spēks un ārprāta asinsdarbi.

To, ka šīs divas valstis nemitīgi seko LRTT darbībai, varam spriest pēc tā, ka Kremļa ideologs Djukovs reaģēja uz LRTT sacīto: http://a-dyukov.livejournal.com/1291525.html

Tikai mieru, latviet, un mēs šos gara kropļus aizdzīsim uz turieni, ko kurienes viņi nākuši,- uz Elles vistumšākajiem kambariem !

Neaizmirsīsim, kas ir rakstīts Svētajos rakstos:

“Kamēr nebūs vajadzīgais skaits Taisno nokauts, nekas nemainīsies”.

“Kas Manis(Patiesības) dēļ dzīvību zaudēs, tas to iegūs !”

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !!!

17.06.15.

L. Grantiņš, Kozlovskis, Rasnačs, Dzintars.18.06.15.   L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. annamarija saka:

    Nu nezina visi vācu valodu! Manuprāt, lietderīgi būtu arī pārtulkot depešu.Es, piemēram, sapratu, ka neesat piedalījies (nicht teilnehmen), taču 23.06 vēl ir tikai priekšā… :)
    Jūs esat stiprs savā pārliecībā. Es noliecu galvu Jūsu priekšā un vēlu gan garīgos, gan fiziskos spēkus arī turpmākam.
    Protams, tie, kuŗu nelietības Jūs saucat vārdā, nevar ar to samierināties. Ļoti paļaujos uz to, ka arī šoreiz “izdošana” tiks atteikta. Cik reižu tas jau ir noticis?

  2. latvietis saka:

    Kamēr viens no Latvijas mafiozās tiesu sistēmas balstiem un padomju represīvo orgānu rokaspuiša Aivara Borovkova draugiem ļoti nekrietnais Dzintars Rasnačs cenšas dabūt uz Latviju 1987.gadā no Padomju režīma izrēķināšanās Amerikas Savienoto Valstu kongresmeņu izglābto Helsinku 86 dibinātāju Linardu Grantiņu, tikmēr otrs Aivara Borovkova draugs Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs šodien tikās ar bijušo Krievijas VDK virsnieku, tagad Krievijas prezidenta Putina administrācijas vadītāju Sergeju Ivanovu apspriedis «abu valstu ekonomiskās un politiskās sadarbības aktualitātes».

    http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/564826-usakovs_ar_bijuso_krievijas_vdk_virsnieku_parrunajis_valstu_sadarbibu

  3. A.Gedroics saka:

    Cerams, ka šoreiz Grantiņš nenoslēps tiesas lēmuma saturu, kā tas bija š.g. aprīlī!

  4. Eduards Lunis saka:

    —Viņus pašus ir jātiesā, jo Latvijas Satversme neparedz partiju varu! Nav bijusi Tautas nobalsošana(satv. 77p) Par varas nodošanu partijām!

  5. 2015 saka:

    Tas bija rakstīts pirms dažiem gadiem. Kas mainījies 2015. gadā? Vai atkal ASV kongresmeņiem būs jāglābj Linards Grantiņš no Aivara Borovkova bandas? Ļoti simboliski sanāk, ka 1987.gadā un pēc 28.gadiem 2015.gadā vienā laikā tie paši komunisti gan Krievijā komunista (prezidenta) Vladimira Putina vadībā, gan Latvijā komunista (prezidenta) Andra Bērziņa taisa mutes ciet sirdsapziņas cilvēkiem. NATO jāuzvar šī Ļaunuma impērijas ķirzaka gan Krievijā, gan Latvijā, gan citās valstīs, kur tā pēc aukstā kara beigām ataudzējusi asti un atkal apdraud cilvēci.

    ————————-

    Vai kāds varētu iedomāties, ka pēc vācu nacistiskā režīma sakāves par jaunās Vācijas valsts vadošajām personām tiktu “ievēlēti” Hitlers, Gērings vai Kaltenbruners ? Protams, ka nē. Tādas domas izteicēju nosauktu pat par idiotu. Toties Latvijā šo “hitleriešu”(boļševiku) plāns tika realizēts pa visiem 100%. Vai nav absurds, ka čekas rīkļurāvējs Aivars Borovkovs, kurš piedalījās LCTAG Helsinki- 86 arestā un tās dibinātāja likvidēšanā, šodien atkal veic “medības” uz šo GRUPU un tās vadītāju L. Grantiņu ?

    Nē, tas nav absurds, jo komunisti un čekisti, kuri brutālu slepkavību un iebaidīšanas rezultātā atkal pārtvēra varu, ir paši ierindojami ABSURDA realitātē.

    Toreiz(Atmodas laikā) neizdevās noslepkavot Grantiņu, jo klaida latvieši, ar 30 ASV kongresmeņu palīdzību, izvilka Grantiņu no nāves rokām. Pēc tam ir notikuši vairāki mēģinājumi Grantiņu noindēt ar “dižu” brīvības cīnītāju rokām. Bet, kuru Dievs ir nolēmis pasargāt, to neizdosies noslepkavot.

  6. Mēs no pierīgas saka:

    A.Gedroics saka:
    2015. gada 18. jūnijs 15.34

    Cerams, ka šoreiz Grantiņš nenoslēps tiesas lēmuma saturu, kā tas bija š.g. aprīlī!

    Vai tad Grantinh kaut ko sleepa? Nebuutu logiski!

  7. A.Gedroics saka:

    Nu lai tad viņš pastāsta, ko tiesa aprīlī lēma!
    .
    .
    Admins
    Kā jau sacīju reiz: tu māki lasīt, bet ar saprašnu ir tā pagrūti.
    Šeit viss ir paskaidrots: http://tautastribunals.eu/?p=25999

  8. raksts saka:

    EDSO pārstāve vērīgi seko līdzi lietai par uzbrukuma žurnālistam Jākobsonam

    http://www.lmt.lv/lv/internets-majai?utm_source=tvnet.zinas&utm_medium=sponsoring&utm_content=lv&utm_campaign=internets_majai

    Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) mediju brīvības jautājumu pārstāve Duņa Mijatoviča (Dunja Mijatović) sarunā ar aģentūru BNS norādīja, ka uzmanīgi seko līdzi lietai par uzbrukumu «kompromat.lv» žurnālistam Leonīdam Jākobsonam. Viņa uzsvēra, ka ir absolūti nepieciešams nodrošināt taisnīgumu šajā lietā.
    «Demokrātiskā valstī, kāda ir Latvija, varētu sagaidīt starptautisku standartu ievērošanu šīs lietas izskatīšanā. Attiecībā uz šo lietu, es nevērtēju kaut kādas konspirācijas teorijas,» viņa norādīja. Šis ir gadījums, kad notikušo var vienkārši vērtēt, atbildot uz dažiem jautājumiem. «Vai žurnālistam tika uzbrukts – jā. Vai uzbrukums bija saistīts ar viņa darbu – jā,» uzsver Mijatoviča.

    «No Leonīda es dzirdēju, ka notikušais uzbrukums viņam ir unikāls gadījums, un tas nav kaut kas tāds, kas notiek ar žurnālistiem Latvijā. Viņš norādīja, ka viņam ir bijis pilns Latvijas žurnālistu asociācijas atbalsts šajā lietā. Tā ir laba zīme,» pauda EDSO mediju brīvības jautājumu pārstāve.

    Jau ziņots, ks prokuratūra uzraudzības kārtībā gada sākumā atcēla Valsts policijas lēmumu par lietas izbeigšanu par uzbrukumu žurnālistam Leonīdam Jākobsonam.

    Kriminālprocess nosūtīts policijai pirmstiesas izmeklēšanas turpināšanai. Vienlaicīgi atcelts Valsts policijas lēmums par kriminālprocesa pārkvalificēšanu..

    Jākobsons cieta 2012.gada pavasarī. Viņam uzbruka mājas kāpņu telpā divi cilvēki, spārdīja ar kājām un dziļi sagrieza vaigu. Sākotnēji policija izvirzīja divas pamatversijas – uzbrukums Jākobsonam saistīts ar viņa profesionālo darbību vai ar personīgiem motīviem.

  9. gudrs saka:

    Tas ebrejs Gedroics gan ir gudrs,viņš zina visus likumus, un vai tik gudrs ka tos likumus apiet ar līkumu…..

  10. A.Gedroics saka:

    Protams, ka ļoti gudrs… :)

  11. nemo saka:

    Arī visi tie, kas pēc 1945.gada 8.maija palika mežos, lai cīnītos ar Padomju okupācijas varu, tika pēc tā laika likumiem pielīdzināti “dzimtenes nodevējiem”. Tā kā domājiet, vai rokraksts nav līdzīgs. Rasnačs un Kozlovskis paši būtu tiesājami par noziegumiem pret latviešu tautu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *