Kas gaidāms, kad polit- sterva vada valsti ?

Vikipēdijas lapa

Pašreizējā Latvijas Republikas premjerministre — Evika Siliņa

Premjerministrs jeb valdības vadītājs ir valsts izpildvaras valdības vadītājs. Parlamentārās valstīs, arī Latvijā, premjerministra postenis parasti ir amats ar vislielāko varu, kurpretim prezidenta vara ir visai ierobežota un tam piemīt pārsvarā reprezentatīvas funkcijas. Toties prezidentālās valstīs šāda amata nav, vai tam ir mazāka nozīme.

Premjerministrs var vienlaicīgi ieņemt arī citus ministru posteņus, piemēram, Otrā pasaules kara laikā Vinstons Čērčils bija arī Lielbritānijas Aizsardzības ministrs.

Dažādās valstīs valdības vadītājiem ir dažādi oficiālie tituli, piemēram, Latvijā premjerministru sauc par Ministru prezidentu.

LRTT: Siliņa, viena vienīga noziedzīgās 4. maija sistēmas iztapoņa !

Protams, ka es šeit runāju par politisko “stervismu”. Runājot par šo, no čekas vadītajām polit- aizkulisēm uzpeldējušo “dāmu”, nevar lietot “politisko” izteiksmes veidu, jālieto primitīvais sadzīves žargons !

Šī dāma visus šos garos pēcAtmodas gadus ir darbojusies Latvijas represīvo orgānu nišā. Visi noziegumi, kuri veikti pret latviešu etnosu un Latviju kā nacionālu Valsti, ir arī viņas roku darbs. Ko tādu svarīgu ir veikusi Latvijas labā Siliņa, ka viņai uzticēja šo mūsu Valsts un tautas visaugstāko amatu ? Tādu jautājumu uzdod daudzi, ieskaitot odiozo Otto Ozolu.

Kāpēc es viņu nosaucu par polit- stervu ? Tāpēc, ka viņa tāda ir. Un tas vēl ir ļoti viegls “apvainojums”. Īstenībā viņa ir visīstākā latviešu tautas nodevēja, kura jātiesā ne tikai par pasīvu genocīdu pret latviešu etnosu, bet aktīvu ! Kas šo stervu- latviešu tautas nodevēju, pilnvaroja izteikt šo piedāvājumu:

Ministre Evika Siliņa (JV), kura sākotnēji izpaudās šādi: “Darbaspēkam no trešajām valstīm jādod iespēja saņemt darba atļauju visā LV, ne tikai pie konkrēta darba devēja. To varam uzlabot, lai cilvēki vispār gribētu braukt uz LV. Mums ir vajadzīgi cilvēki, kas veido darba tirgu un uzlabo demogrāfiju.”

Neviens latvietis ko tamlīdzīgu nevēlas. Tas ir mūsu visniknāko ienaidnieku- cionistu uzdevums, pārpludināt Latviju ar kriminālelementiem no Āfrikas kontinenta !

Latvijas valdības uzdevums ir veikt visu, lai atgrieztos no Latvijas izbraukušie darba meklētāji, bet tas netiek darīts ! Tāda siliņa(sūda muša), kuras intelekts diez vai pārsniedz kazas, tiek izvirzīta- līdz ar to atzīta par Latvijas gudrāko personu, par Latvijas glābēju ! Tas ir totāls anti- demokrātisms, kuru vada cionistu banda Latvijā. Centrs, kā jau neskaitāmas reizes esmu minējis, ir SINAGOGA Suharenko vadībā !

Lapsa jau arī savā grāmatā runā par šo hijēnu(hazāru- krievžīdu) bandu, kura Latvijā visu pārņēmusi.

Krieviskā “patiesība”, kuru pārstāv Lapsa, ir pilnībā atstumta no varas. Lapsas kriev- banda jau nav labāka par visiem šiem suharenkiem- siliņām… . Lapsa, kā jau esmu rakstījis, savās grāmatās ir apķēzījis visus latviešu patriotus un tāpēc pelnījis lodi pierē ! Tādi paši anti-latviešu mēsli ir A. Puče un M. Ruks. Visi sūdi šodien ir uzpeldējuši virspusē un piesmirdina pasauli ! Kurš būs tas, kas sacīs, ka šeit pieminētie nav latviešu tautas bendes ?

13.12.23

You may also like...

5 komentāru

  1. AG saka:

    VISI UZ CĪŅU PRET PIDARATTIECĪBU LIKUMU !!!
    Tikko kā nesen bija sākusies parakstu vākšana 14.Saeimas atlaišanai, kā jau pēc pāris nedēļām atkal jauna politiska akcija pie horizonta – parakstu vākšana referenduma rīkošanai par izmaiņām “Notariāta likumā”, kas paredz dot tiesības slēgt t.s. “Partnerattiecības”, ko tauta savā starpā dēvē par pidarattiecībām, jo faktiski šīs likuma izmaiņas vajadzīgas tikai homoseksuālistiem – pidariem un lezbām, kuriem nu būs iespēja noslēgt savā starpā ja ne laulību, tad t.s. “partnerattiecības”, kuras pagaidām vēl netiek pielīdzinātas laulībai… Uzsveru – PAGAIDĀM, jo Igaunijas piemērs rāda, ka ar to jau viss tikai sākas, dažu gadu laikā šī atšķirība tiek pamazām mazināta, līdz likvidēta pavisam, un pidaru&lezbu attiecības ne ar ko vairs neatšķiras no laulībām, kas definētas Satversmē; tāds jau būtība arī ir pasaulē valdošo cionistu-masonu-pederastu ložu mērķis. Tātad, ja mēs to negribam (un gribētos cerēt, ka tik tiešām vairums normāli orientēto Latvijas iedzīvotāju to negrib), ir steidzami jārīkojas un pret šādām likuma izmaiņām jāparakstās!
    Abu akciju praktiski paralēlā norise jauc cilvēkiem prātus, un dažs labs domā, ka, parakstoties par Saeimas atlaišanu, viņš jau automātiski ir parakstījies arī pret pidarattiecibām, vai otrādi. Nē, mīļie draugi, tās ir dažādas akcijas un dažāds ir arī veids, kā tajās piedalīties. Ja par Saeimas atlaišanu visērtāk var parakstīties caur portālu latvija.lv, izmantojot internetbanku (lai gan var šai nolūkā iet arī uz vietējo pašvaldību), tad pret pidarattiecībām parakstīties ir jāierodas personīgi noteiktā laikā speciālos parakstu vākšanas punktos, kas norādīti https://www.cvk.lv/…/parakstu-vaksana-par-aptureta…. Tur ir arī teikts, ka gadījumos, kad cilvēkam ir veselības problēmas, var izsaukt parakstu reģistratorus pie sevis uz mājām. Parakstu vākšanas termiņš ir līdz 2024.gada 5.janvārim ieskaitot.
    Interesanti ir atzīmēt, ka daudzi politiķi un žurnaļugas (ne tikai atklāti sorospistie, bet arī viens otrs it kā nacionāli orientēts) uzreiz sākuši taisīt prognozes, ka parakstu vākšana neko nepanākšot, ka tādu skaitu (pāri par 150 000) parakstu savākt mēneša laikā nemaz fiziski nevarot..utt., utjp. Viens otrs garīgi tērēts radījums pat sācis muldēt, ka agrāk referenduma ierosināšanai esot pieticis ar 10 000 parakstu, kas pilnībā neatbilst patiesībai! Lai ierosinātu referendumu, vienmēr vajadzēja savākt vai nu 1/10 daļas pilsoņu-vēlētāju parakstu vai 1/10 no pēdējās velēšanās piedalījušos vēlētāju skaita parakstu (atkarībā no iniciatīvas satura). 10 000 parakstu, kurus savulaik vajadzēja apstiprināt pie notāra, bija tikai 1.posms parakstu vākšanā, kad tie bija savākti un iesniegti CVK, tad pēdējā organizēja parakstu vākšanas otro posmu, kurā mēneša laikā bija jāsavāc manis jau minētais parakstu skaits.
    Kā to rāda vēsture, tad pietiekoši daudzos gadījumos šie paraksti ir tikuši savākti, pat ar uzviju: https://www.cvk.lv/lv/parakstu-vaksanas-lidz-2012gadam. Tā, piemēram, parakstu vākšanā pret “Latvenergo” privatizēšanu būtu pieticis ar 135 000 parakstu, bet savāca pāri par 300 000 (https://www.cvk.lv/…/par-grozijumu-energetikas-likuma…). Protams, arī toreiz bija neveiksmīgi parakstu vākšanas mēģinājumi, kad vai nu pati ideja vairumam ļaužu nelikās interesanta, vai arī aģitācija par to medijos nebija pietiekama.
    Protams, laiks nestāv uz vietas, zinātne un tehnika progresē. Ja laikā, kad tika vākti paraksti, lai “Latvenergo” netiktu izputināts (ko diemžēl pilnībā novērst vienalga neizdevās), internets vēl šķita kā eksotika un bija pieejams tikai dažiem izredzētajiem, tad tagad tas ir teju katrā mājā, un ļoti reti kurš vairs dodas maksāt rēķinus par dzīvokli un citiem pakalpojumiem uz bankām vai lielveikalu kasēm, 90% gadījumu ļaudis tagad to izdara paši, noklikšķinot taustiņus uz datora vai pat spaidot mobilā tālruņa ekrānu. Līdz ar to cilvēki diemžēl ir kļuvuši arī diezgan slinki, viņiem gājiens līdz parakstu vākšanas vietai jau sāk likties kā brauciens apkārt pasaulei, un nereti dzird šādu kurnēšanu: “Ko viņi iedomājas, par dzīvokli es varu samaksāt, sēžot uz dīvāna, lai parakstītos par referendumu, man jāiet kāds kilometrs vai vēl tālāk!”. Jā, protams, ka mūsu likumdevēji varēja sekot laikam līdzi un ne tikai par pilsoņu pašu iesniegtajam iniciatīvām, bet arī par likumiem, ko apturējis Valsts prezidents (pēc 34 deputātu prasības vai pēc savas iniciatīvas) ļaut parakstīties, izmantojot internetbanku un tādejādi faktiski neizejot no mājas. Tas netika izdarīts laikam jau speciāli, zinot mūsu ļaužu paradumus un cerot, ka viņiem būs slinkums meklēt parakstu vākšanas vietas (kuru skaits diemžēl ir krietni mazāks kā bija pirms 20 gadiem; valsts līdzekļus mēs, redz, taupot tādā veidā, tāpat kā masveidā likvidējot pasta nodaļas). Jo, būsim godīgi, teju neviena partija un neviens Saeimas deputāts faktiski nevēlas, lai tauta reāli iejauktos viņu darbā un bakstītu šiem ar pirkstu, kādus likumus vajag pieņemt un kādus nevajag. Tāda “konsultēšanās ar tautu” faktiski ir nožēlojama imitācija, lai ik pa laikam celtu savu reitingu…
    Par spīti manis jau minētajiem faktoriem – ļaužu paradumu maiņai un parakstu vākšanas vietu skaitu sarukumam – nedomāju, ka savākt 150 000 un vēl drusku vairāk parakstu mēneša laikā nebūtu reāli iespējams. To var reāli izdarīt, ja vien tauta tiks nepārtraukti bikstīta. Atceros, kā pirms 23 gadiem Latvijas Radio vismaz reizi pusstundā bija dzirdama J.Bojāra balss. Nevaru, protams, precīzi vairs vārds vārdā citēt viņa teikto, bet doma bija šāda: “Latvijas pilsoni, vai tu jau parakstījies pret “Latvenergo” privatizēšanu? Nē? Vai tu apzinies, kādas būs sekas tavai pasivitātei? Cenas par elektrību uzleks fantastiskos apmēros, tu tās nespēsi apmaksāt un paliksi sēžot pie sveces gaismas! Tu to gribi? Nē? Nu tad fiksi tūlīt pat celies no dīvāna un dodies parakstīties jau šodien!”. Un efekts tam bija, kā redzam, vairāk nekā pietiekams! Arī tagad tāda veida sludinājumus varētu laist regulāri, ja tos arī neņemtu pretī LTV un Latvijas Radio, ir gana daudz komercradio un komerctelevīziju, par reklāmu internetā vispār nerunājot. Diemžēl nav neviena politiskā spēka (arī to vidū, kas sēž Saeimā un saņem prāvu finansējumu no valsts budžeta), kas būtu gatavi likt tautai ar bomi pa pieri, proti, uzkliegt no ekrāna: “Latvijas pilsoni, tu apzinies, kas notiks, ja spēkā stāsies Partnerattiecību likums? Pidari un lezbas drīzumā iegūs tiesības adoptēt bērnus savās t.s. “ģimenēs”, bet tālākā perspektīvā nav izslēgta arī pedofīlijas, zoofīlijas un nekrofīlijas legalizēšana! Tu tiešām to gribi? Ja nē, tad tūlīt pat ej un paraksties pret to, lai tas nekad nevarētu notikt!”.
    Tikai paliek jautājums – kurš to darīs? “Apvienotais saraksts” un “Nacionāļi” (kā negribas zaimot šo jēdzienu, attiecinot to uz vislatvjatku deģenerātiem!) to vien sapņo, kā ātrāk atgriezties valdībā par jebkuru cenu, tādēļ joprojām grib uzturēt labas attiecības ar Jenotiem, un homofobu imidžs viņiem nu galīgi nav vajadzīgs. Cita starpā, kā man nesen “pa kluso” izteicās viens avīzes izdevējs Latgalē, pats būdams cieši saistīts ar “AS”: “Tu, Aivar, nemaz nestādies priekšā, cik mūsu partijā patiesībā ir pederastu – šī vārda visnaturālākajā, fizioloģiskajā nozīmē !!! Un arī citās partijās viņu ir papilnam! Es, godīgi sakot, nezinu nevienu partiju, kur viņu vispār nebūtu!”.
    Man šim apgalvojumam neticēt nav nekāda pamata. Vēlos arī atzīmēt, ka “tradicionālo vērtību aizstāvju” partijas deputātei Ramonai Petravičai par palīgu strādā pērkamais žurnaļuga, pederasts Māris Ruks (Valsts policijas priekšnieka bračka), kurš pirms gadiem 30 bija cieši sadraudzējies ar Zīgeristu, bet izšķīrās no viņa, jo laikam nedabūja to, ko bija cerējis – baumas par Joahima “netradicionālo orientāciju” izrādījās nepatiesas. Kāpēc es par to rakstu? Lai tauta nebrīnās par Šlesera un viņa komandas pasivitāti parakstu vākšanas laikā! Uzriez pēc tās sākšanās Aināriņš izmuldējās, ka nekas jau nesanākšot, jo priekšā esot brīvdienas un tauta masveidā braukšot uz ārzemēm ceļot (laikam spriež par visiem pēc sevis; gluži kā tā Francijas karaliene, kas savulaik izteicās, ka neesot jāraud, ja kādu brīdi neesot maizes uz galda, jo varot taču pa to laiku pagrauzt kūkas), tāpēc nebūšot, kas iet parakstīties. Patiesībā viņš nemaz negrib, lai paraksti tiktu savākti, viņš arī cer vēl šajā Saeimā iekļūt valdībā un ieņemt, piemēram, Satiksmes ministra krēslu. Un tad to nožēlojamo homofobiju varēs nekavējoties atmest, līdzīgi kā to jau izdarīja visiem zināmais A.Lembergs un viņa komanda – ZZS. Savukārt, “Stabilitātei” pirmajā vietā ir okupantu interešu aizstāvība, ja Jenoti apsolītu (ļoti iespējams, ka tas ir jau izdarīts), ka nevienu KF pilsoni ne pie kādiem nosacījumiem no Latvijas neizraidīs, tad mierīgi varētu draudzīgi apskaut un apmīļot jebkuru pidaru un lezbu. Lūk, tāpēc, ne no vienas Saeimas partijas faktiski nekāda aģitācija nenotiek !!!
    Kas vēl varētu ko darīt? Lielo pašvaldību vadītāji, kuriem ir autoritāte tautā? Jā, tie varētu gan, bet kuram mēram gan gribas kļūt par mūsu prezīša Pidarēviča nemīluli? Turklāt tagad jau tiek gatavoti likumprojekti, kas uzliks par pienākumu viņiem iegūt no drošības iestādēm pieeju valsts noslēpumam. Labi zinām, kādas ir mūsu drošības iestādes un kam tās kalpo, pidaru un lezbu ietekme tajās noteikti ir gana ievērojama! Lūk, tāpēc arī, piemēram, Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš lai gan neslavē Pidarattiecību likumu, tomēr nebūt neaicina tautu pret to vērsties! Saziņas līdzekļos nesen izskanēja informācija, ka KNABs un VIDs pārbaudīšot, vai šis cilvēks nedzīvo pāri saviem līdzekļiem! Tad nu viņš saprot, kā jāuzvedas, lai pārbaudes beigtos viņam labvēlīgi! Un, kā es viņam ieteicu pus pa jokam, pus nopietni: “Andrej, iegādājies kārbiņu ar vislabāko vazelīnu, ja Pidarevičs atbrauks uz Daugavpili, jāprot viņš godam uzņemt!”. Arī citu pilsētu mēri ne ar ko nav labāki! Piemēram, “nacionālists” Egils Helmanis regulāri TV ekrānos reklāmās liela labo dzīvi Ogrē, bet par parakstu vākšanas kampaņām pat neieminas.
    Tātad, tautieši, lai cik tas kārtējo reizi neizklausītos banāli, bet atliek vien paļauties pašiem uz sevi, uz spēju pārliecināt radus, draugus, paziņas, būtībā jebkurus cilvēkus, izņemot tos, par kuriem jau skaidrs, ka viņi pieder t.s. seksminoritātēm , ka ir jāuzzina parakstu vākšanas vietas, to darbošanās laiki, jāiet un jāparakstās !!! Bet tiem, kas veci un slimi, jāizsauc CVK locekļi uz mājām, tāpat kā balsojot visa veida vēlēšanās! Parādīsim nelietīgajiem varuriem, ka mums tomēr nav vienalga, kas tiek gatavots mūsu valstij un tautai! Pretējā gadījumā atkal varēsim vainot tikai un vienīgi paši sevi un nevienu citu! Starp citu, īpaši bailīgos varu informēt, ka zīmogus pasēs vairs nevienam nesit, kā tas notika vēl pirms gadiem desmit, pases vietā var uzrādīt arī t.s. “ID karti” !!!
    PAR LATVISKU UN DEPIDARIZĒTU LATVIJU CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!
    12.12.2023. Aivars Gedroics

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Aizbraucis līdz Jelgavas tirgum kārtējo reizi noskatos Lidl virzienā, ka tūlīt tas tiks atvērts un vajag stipriem optimistiem pievienoties darba kolektīvā. Protams visur viens pozitīvs, bet nezin kāpēc atstāt visu dzīvi strādājot lieltirgotavas cilvēkiem negribas? Jelgavas tirgus ir pilnīga hujna, bet tomēr tai hujna gaiss lepojas brīvāk par tādiem lielveikaliem. Rokās nonāca kāda grāmata par Anglijas impērijas vēsturi un atkal gads 1555! Tā nu tas paliek jums kādam laikam par mīklu, bet iz tās pašas tēmas par vēsturi un nigeriem. Vēl pirms Anglijas apmeklēšanas kāds savdabīgs murgs rādījās, ka uz kaut kādas skatuves rotātas ar palmām un nēģeriem spēlējot muzik kāda angliski runājoša damelite aktīvi mikrofana stāsta auditorijai, ka sex tā ir baigi labā lieta un sexsa variācijām nav robežu. Bleg, ka pamodies domāju, kur tādi sūdi var būt? Pēc murga pagāja kāds laiks vairāk par gadu un nonācis Blacburna ieiedams izmisties tolete pēc tās noskaloju ne vien peņa galu, bet nomazgāju seju un paņēmu salvetes iziedams slaucīja pieri, bet pienāk apsargs – Are you all right? Tā nu angliski centos ieklausīties, lai saprastu, cik labi saprotu, bet visu labāk sapratu vienu, ka no viņu pogaino palīdzības jāturas tālāk. Apsargs aiziedams pagriezos uz izeju un virs izejas Morisson lielveikala atskanēja pulkstenis ap kuru atrodas tā skatuve kuru biju no sapņojis gandrīz jau pirms gada. Bleg, kas pa hujnu!? Iziedams ārā mūs sveicina pakestanietis – You are Welcome in England! Blakām bij skuķe no Liepājas krievuska un vien janodoma, ka šeit nav viss All right! Tā nu pēc kāda laika rādās visādi murgu murgi tai Anglijā, bet aiziedams uz lieltirgotavu Asda paņēmis rokās kādu dienas avīzi ar iespēju ieraudzīt, ko piedāvā working class pipeliem!? Ārprāts, ka vecmāmiņas grib iepazīties ar jauniem pyikiem, lai tiem atsukatu 21 pirkstu. Tad nu tais YouTube kanālos parādās Kurzemes hercogistes kolonijas vārds Gambija ar stāstiem par vecām britu galosam kuras dodas sex drivos uz Gambiju un tur viņas ar nēģeriem ņēmās daudz aktīvāk nekā baltas civilizācijas meitenes. Vecās tantiņas nēģeri pa vairākām reizēm vienā dienā. Tā nu anflosaxsu pasaulīte spiež pieņemt jums to, ko pate sen jau nodarbojas un arī latvietēm patīk nēģeri. Tā nu Grantin nebūt nav, ka latvieši būtu pret nēģeru ieplūšanu un vietējie vīrieši vienkārši nespēj darīt to, ko izdara viens nigers. Viens nigers aizstāj 5 baltos. Tomēr nēģeris tas pats latviets, bet saules gaisma parkrasojies. Kāda starpība vergs balts vai melns?

  3. Пар депидоризацию Латвии - УРАА, товарисчи!!! saka:

    Bija laiks, kad man bija bezmaksas caurlaide uz visām vietām, un es gāju ar visu eliti, kur gribēju.Operā, kamēr valdīja Guntis Ulmanis, visur katrā stāvā, katrā nišā bija izskatīgi puiši – eskorti. Kad Vaira sāka valdīt, visi bija aizpūsti kā vējš. Palicis mazāk par pirkstiem, un puse ir meitenes. Acīmredzot Vaira paskatījās uz šo demontāžu, visu saprata un izklīdināja. Viss pārcēlās uz pirti. Vai zināt, kāpēc Aglonā tika atrasts pakāries vīrietis? Viņš lūdza dekānam patvērumu, bet viņam tas netika dots. Šis puisis bija žurnālists, kurš tika izmantots kā seksa vergs Zviedrijā, lai gan viņš devās tur strādāt par strādnieku. Viņš gribēja kādu atmaskot, bet tagad viņi joprojām baidās par to runāt, viņi klusi čukst.

  4. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=bnyx3UD37yg

    Slepkavas, sadisti un vienkārši sakot – laupītāji no 1917g. līdz pat šodienas putina krievijas laikiem nav atmaskoti, nav nosodīti un sodīti! Tāpēc šie paši cilvēkpaskata atkritumi valdīja psrsā un šodien valda krievijā, kas būtu tikai apspiesto, pazemoto un nīcināto krievu darīšana, ja šie nelieši nesūtītu savas slepkavu bandas pa visu pasauli, kā šobrīt Ukrainā. Pasaulei jāsaprot, ka kamēr šie krievijas varas bioatkritumi nebūs iznīcināti un izolēti, visa veida terors, izprovicēti asiņaini kari un maniakālas masu slepkavošanas turpināsies mūžīgi!

  5. Hanna saka:

    Sociālajos tīklos kursē foto, kur Siliņa, sasveicinoties ar Orbanu, rāda dusmīgi nopietnu ģīmi. Varbūt vajadzēja viņai būt diplomātiskākai, kas zin, varbūt varētu pavērst Orbana simpātijas Eiropas virzienā?
    Bet par to parakstīšanos vēlēšanu iecirkņos – nu labi, pasē zīmogu neliek, bet tur tak būs jāraksta sarakstā savs vārds? Un protams, daudzi baidās, tā tak ir tāda vara kā kādreiz kompartija, var uztaisīt tādu vajāšanu cilvēkam, ka maz neliksies. Ko domājiet, kāpēc gandrīz visi mediji ir tās varas pusē? Un kāpēc skolās bērniem māca toleranci pret dažādību, un skolotāji tur neko nevar iebilst? Tāpēc, ka tagad tādi laiki, tādi tikumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *