Lasītājs: Smerdelim “Anonīms” 2022. g. 23. dec. 1.57:

Lai JUMS mierpilns SVĒTVAKARS !

========================================================================

Hmm…, paķidāsim, kas atkal pasprucis manāmi akla pretlatviska naida apstulbinātajam un rupjajam primātam – smerdelim “Anonīms” 2022. gada 23. decembris 1.57:

” Kamēr vietējais luzers strādājot par minimālo algu Latvijā ziedo naudu Ukrainai pats dzīvodams komunālā dzīvokli ar saaugstinatiem maksājumiem caur Latviju tiek pārskaitītas naudas Krievijas atbalstītājiem” šim smerdelim krievu okupantu sitējiem Ukrainā ziedotājs ir nicināms LŪZERIS !

“Tev norādu vēlreiz chulja pakaļa, ka tu savos rakstos un gara būtībā pats liec samazgas virsū tautai kura nes to vārdu no kā ir atvasināts vārds Latviets – latgalietis.”’smerdelis centīgi turpina okupantu plānoto viltīgo pamattautas sarīdīšanas akciju, kurai daži naivākie, nedomājošākie diemžēl ir padevušies, par pērkamajiem zariņiem, elksniņiem, urbanovičiem – pakarajamiem mēsliem nerunājot !

“Tavs piesauktais bieži vien Kavacis kura dēļ tika uzieta tava lapa arī ir zhids, bet īpaši viņš jūsmoja par Ulmaņa laika latviešiem! Protams to var saprast, ka viņš ir piederigs pie luterāņu garīgās samazgas, bet tā ir vācu kungu reliģija un no luterāņu baznīcas torņiem revolucionāri shava virsū krievu armijniekiem 1905. gada revolūcija” smerdelim te izlien āža kāja , demonstrējot krievžīdu šovinismu, mēģinot patriotu Kavaci aplamāt par it kā tautību, “vainas pierādījumu” – žīds, kas Latvijā izsenis bija vienkārši tautības apzīmējums, pretēji krievu šovinistu-nacistu izveidotajam tam kā nicināmam lamu vārdam. Ļoti tipiska muldoņa krievu komunistu un nodevēju perēkļa dzemdinātam draņķim, vienlaikus izteikti raksturīga latgaļus pret latviešiem “aizstāvoša” provokatora leksikai !

“Negribas Grantin turēt rokās konfekšu kasti ar nosaukumu 17. jūnijs, bet tomēr soc laikos no sūdiem saldumus netaisīja, kā tas ir Nacionālisma laikā. Tā arī negribas īpaši turēt rokās konfektes, kas izraisa pārdomas par sieviešu tiesību aizstavem, kad bērni pajautās mamai par Aspaziju, tad viņa atbildes pavisam citu tam, ko pateiks Tēvs.” smerdelis apzināti izliekas nezinot, ka šī nav Nacionālā 1918.g. Latvija, bet gan ir viņa paša nodevīgo senču, radu un paša kolaborantisma – pērkamības auglis – 4.maija postkomunistu režīms. Un Aspāzijas  laika saprotamā cīņa par sieviešu līdztiesību i tuvu nav šodienas perverso un pat īsti idiotisko “sieviešu tiesību” jēdziena izkropļotajām prasībām !

“Pavelkot lenti uz 80 tajiem, kad tu sevi izcēli par kaut kādu tur nacionālo cīnītāju un vēl piedēvē sev gandrīz par Soviet impērijas grāvēju raisa lielas aizdomas?” – te smerdelis īpaši izgāžas, nespējot pārdzīvot savu infuzorisko nožēlojama lūzera eksistenci, pretēji dzīvību un veselību apdraudošā čekistu laika īsta cīnītāja slavai, kāda bija un ir Linarda Grantiņa personā ! Un ko par tādu uzskata latviešu tautas vairākums un arī visi citi godīgi pilsoni un arī informētie cittautieši visā pasaulē. 

“80 tajos bij pilnīgi tas pats un gāja ļaudis ne aiz tavas kaut kādas idejas, bet aiz bailēm nesaņemt algu, ko izmaksāja zhidu kasieres.”  –  vēl viens smerdeļa melīguma un ari stulbuma piemērs, jo it visi, kas vel dzīvi un tādu ir milzums, bija savām acīm liecinieki tautas Atmodas kustībai sakot no  “Helsinki – 86” L. Grantiņa grupas paziņojuma un secibā1987.g. 14.j.Brīvības pieminekļa “velotūrei” un no 1988.g.visiem notikumiem līdz pat 1991.g.triumfam un visur piedalījās tūkstošiem, pat simtiem tūkstošu mūsu pilsoņi, nebaidoties, nezinot gala iznākumu, bet vairs nevarot baidīties, nevarot sēdēt gļēvi mājās un nodot savus un savu senču brīvības alkas un latviskas Tēvzemes ideālus ! Tava dumjā un izcili pretīgā melu pļerza par latvju tautas bailēm par algu neizmaksāšanu no mistiskajām žīdu kasierēm (ja vien par savu jūdasa pieredzi un saviem radiem nedomāji) patiesība ir tik komunistiski stulba, ka nav iztirzāšanas vērta ! Došu padomu – atmet alkoholu, vingro, nodzen taukus, nožēlo idiotisko un bezperspektīvo pretlatviskumu un varbūt nodzerto smadzeņu darbība nedaudz normalizēsies un varēsi ari ko noderīgu izdarīt tev svešajā, mūsu tik skaistajā Latvijā.

LRTT

“Došu padomu – atmet alkoholu, vingro, nodzen taukus, nožēlo idiotisko un bezperspektīvo pretlatviskumu…” Veltīgi ir dot kādu padomu tam, kurš pilda “doto uzdevumu”- sēt naidu un nesaticību. Visi viņa teksti norāda uz to, ka viņš nav latvietis. Viņš nespēj latviski sakarīgi izsacīties. Tādam pat nav jāsaņem uzdevums no ārienes, viņam tas jau ir ģenētiskajā līmenī, tāpat kā visiem šiem pučēm, lapsām, liepniekiem, rukiem… . Ir saprotams un pat ieteicams, kādu vēsturiski nomelnotu- noniecinātu personu attaisnot, bet vēsturiski kādu nomelnot var tikai “ģenētisks atkritums- sātanists”. Šis ANONĪMS tiek apstiprināts šajā vietnē tā paša iemesla dēļ kā A.G. Kā viens tā otrs nāk no Latgales “melnmatainajiem” patrijotiem.

Šeit kāds komentārs kas izsaka “latgalisko būtību”:  

Savietis
8——169
Ļoti cienījamais latgalietis Ēriks Plucis Ikšelis palīdzēja Kurzemes mežabrāļiem. Viņš sacīja: “Tikai jāsargās no tumšajiem čangaļiem! Viņi to tikai gaida kā kādu nodot,vienalga kādam režīmam,bet,kurš tobrīd valda.” Ēriks aizstāvēja dzimteni mīlošus latgaliešus,bet viņš ļoti piesargājās no tādiem,kuri tādi nav.

Kādreiz jau rakstīju, ko līdzīgu, ka A. Gardu pametušas divas latviska izskata(matu krāsu ziņā), bet palikušas divas melnmates… .

24.12.22

You may also like...

31 komentāri

  1. 85 saka:

    85 tur sākumā tā attēla, vai “linka” kreisajā stūrī nav mans, būtes viltošana nav spēkā, dēmonkrātijas organizētā reliģija tiek kvalificēta kā virspretlikumīga manipulācija pret dieva celsmaugsmes dzīvotāju dzīvvēlēm uz to veselīgām un laimīgām dzīvildzēm bez nebūtībā zūdošā parazītmehānisma.
    Beidziet feikot īstenību ar tām beigtajām eglēm, apkarinātām ar virspretlikumīgu masu hipnozi, šāda māžošanās tiek nosodīta tādā mērā, lai neturpinātos sociumā un dabā.
    “Visi dus, nomodā”? Nozombēti ar masu hipnozi? Nē. Kas (konkrēti) bāž komatus nevietā, traucējot patiesības zinātībai un deattīstības dzīvdabas virzmei?

  2. Valodas stūrītis saka:

    Latviešu valodas mazlietošanas sakarā ir zudībā gājuši daudzi valodā nepieciešami vārdi. Tagad jo grūti sanāks,kaut ko sameklēt un iedzīvināt. Ja svešvārds ir ienācis un tam nav latviešu vārda tulkojuma,tad ir pamats padomāt par,kaut ko pazaudētu.
    Ziemas Saulgriežu laikā Baltu kultūrā sākās jauns gads. Lai,tad šis gads mūsu nācijai sākas ar labām domām un labiem darbiem! Bet par visu vairāk; arī ar daudziem labiem vārdiem latviešu valodā!

  3. Pie valodas stūrīša saka:

    Kaut kas raksta: “sociums”. Un vienmēr: Dievs – ar mazo burtu. Robots kas robots! Vieni sārņi.

  4. 100% Fakts! saka:

    “Iegaumē, krievs nekad nebūs cilvēks universālā izpratnē” ir ļoti tuvu patiesībai, bet tomēr jāprecizē:

    Iegaumē, krievs kopš 1917. gada nekad vairs nebūs cilvēks universālā izpratnē, īpaši ārpasaulē!

  5. Skolnieciņš saka:

    Tagad ir Ziemassvēti – ziemas nogales svētki, kuros dažādas tautas svin ko savu. Un es ticu, ka Slāvu Dievi – Dievs Jarila, Dievs Veļes, Dievs, Svarogs, Dievs Perūns, Dievs Stribogs, Dievs Daždzbogs, Dievs Belobogs, Dievs Černobogs, Dieviete Māra, Dieviete Makoša, Dieviete Lada, Dieviete Ļeļa, Dieviete Živa – ir Ukrainas un ukraiņu tautas pusē. Ukraiņiem vajag spēku, izturību un veiksmi, lai cīnītos pret okupantiem – Krievijas armiju. Šogad Ziemassvētki ir skumīgi. Bet es no sirds ticu, ka Ukraina uzvarēs.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    P.S. Ticības brīvība ir svēta. Un es esmu par ticības brīvību, par reliģiju un uzskatu dažādību.

  6. Skolnieciņš saka:

    Kristieši svin Ziemassvētkus. Bet Krievijas militāristi svētku laikā veic Harkivas un Hersonas apšaudi. Krievijas militāristi nekautrējas lietot arī 20. gs. 80-tajos gados aizliegtās baltā fosfora bumbas. Krievijā pie varas ir sātanisti un Sātana baznīca. Viduslaiki! Bez cieņas, Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

  7. Skolnieciņš saka:

    It kā kristiešiem Ziemassvētiki ir svarīgi, kristīgajiem Ziemassvētkiem ļaudis teju visā pasaulē tiek gatavoti jau mēnesi iepriekš. It kā pareizticīgo baznīcai Krievijā būtu jāzina par Ziemassvētku esamību, jo bez Ziemassvētkiem mūsdienu kristieši ir nekas. Bet tik un tā Krievijas militāristi, kas ir dziļi ticīgi kristieši, apšauda Ukrainai pilsētas – posta mājas, ciemus un pilsētas; slepkavo visa veida dzīvību. Bez cieņas, Skolnieciņš ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

  8. no malas saka:

    Skolnieciņ! Tā lūk,sāk rīkoties nozombēti ļaudis. Par zombijiem pataisīt palīdzēja Sātana žļura,kura jāiešpricē bija obligāti! Krievijā tie obligātumi turpinās,un zombiji paliek arvien vairāk!
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad šodien ir pilnmēnes ? Bet varbūt esi no tiem, kuriem Zeme ir penkokveidīga ? Tumsonība !!!

  9. lasītājs saka:

    Anonīmu un 85 sen vairs nelasu.Ietaupu laiku,jo provokātoru pazīšanas kods sen ir atpazīts.Iesaku arī citiem sevi neapgrūtināt.Varbūt,arī jūdasa grašus tiem noņems.

  10. Par LV vēl neizķertajiem kremliniem saka:

    Odze. 2022. gada 24. decembris 15.16
    Var skaidri nomaniit,ka visi 85 anoniimie nuujas… tadi saskruuvejishies. Meklee savus suudargumentus un pieraada
    pashi sev,ka puse,kam vini tic un kalpo , nebeidzas NOST un neizcaakst kaa vecs gurkis ,kas atstats uz lauka.

    Bet nekas nav muuziigs. Un fasistu,jezuitu, komunistu ragainajam psihopatu klanam ,ar visiem citiem launuma pievilcejiem, vajadzes
    savu KARMU izbaudit ,,patiikami,,…

    Labs, godīgs un neliešus atmaskojošs teksts par šiem “Anonīms”, “85” un citiem kangariem un noteikti par iznīcināmo agresīvo okupantu salašņām!

  11. Tikai tāds sīkums , saka:

    ka katrs redz citos pats savu iekšējo saturu. :)

  12. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Skatoties visus godīgos pretkremļa blogerus, kas sarunās ar rašķas-paraškas ļautiniem atklaj viņu šausmīgo gara tumsu, bezizmēra idiotismu, iedzimto necilcvēcību, trulu cietsirdību pret visu un visiem, kas tiem nepiekrīt, iebilst vai pretojas un tad pārņem bezcerība. Un top skaidrība, ka šo kremlisko, pāri veselas simtgades laikā cilvēknīdēju nežēligi apdomāti, pataloģiski deformēto milzu masu vairs nevar pārliecināt, pāraudzināt vai ka citādi atgriezt tajos cilvēcību un humānismu, pat kaut primitīvākajā līmenī!
    Un tādi paši cilvēkveida briesmoņi, radījumi, ik brīdi gatavi uzbrukt, slepkavot un laupīt un kas tikai izskatā līdzīgi arī citiem visas pasaules cilvēkiem. Bet, kas ir pārējajai pasaulei kaitīgs un dziļi maldīgs uzskats! Un diemžēl kremļzombiju tāda pati liela masa ir arī visā Baltijā, īpaši daudz visā Latvijas teritorijā, arī Igaunijā, īpaši liels to slepkavniecisko mežonu pūznis esot Narvas pusē! Ja to visu labi zinām, tad šodienas kara situācijā ir jāpiespiež mūsu korumpētā, gļēvā, kolaborantu valdība uzsākt krievvalodigās masas filtrāciju, izsijājot, internējot gan daudzkārt sodītās krievvalodīgo kriminālistu masas, gan to atvaļinatās militārpersonas, gan vispār no psrs iebrukušās personas ar šodienas krievijas pilsonību. Un vispirms noteikti jāpanāk pilsonības dāvināšanas pārtraukšanu un naturalizēto personu saraksta pārskatīšanu. Un personas, kas to apzināti prettiesiski veikušas vai kas atsakās, jeb bremzē šo procesu, vai kas tīsi to nedara, jeb naturalizāciju ir veikušas atklāti prettiesiski, ņemot kukuļus ir jāsauc pie kriminālatbildības par valsts nodevību. Un mūsu pilnībā nespējīgajiem dienestiem palīgā to visu izmeklēt un sodīt ir jāsauc ukraiņu speciālistus, to profesionāļus, vēlams ari amerikāņu juridiskos un militārspecus, kuru atlasi ieteiktu ukraiņu virsniecības frontinieki, kuriem izveidoti personīgi kontakti poligonos un militāro apmācību iestādēs !

  13. Skolnieciņš saka:

    Es lūdzu par Ukrainu visu Slāvu Dievu panteonu. Es ticu, ka Slāvu Dievi dos savu spēku ukraiņu tautai, lai ukraiņu tauta spētu aizstāvēt savu zemi un padzīt no tās okupantus – Krievijas zaldātus. Es ticu, ka Ukraina uzvarēs. Slāvu Dievu vārdā lai top! Svētīgus Ziemassvētkus!!!
    Ar sapratni, Skolnieciņš

  14. Kobris saka:

    “Ja patiesība viņus nogalinās, tad lai viņi mirst”.
    — Imanuels Kants

  15. :))) saka:

    ”Pirms dodies atriebības ceļojumā, izroc divus kapus”.
    — Konfūcijs

  16. rīdzinieki saka:

    Tikai tāds sīkums , 2022. gada 25. decembris 20.09
    ka katrs redz citos pats savu iekšējo saturu. :)
    —————-
    preciizi par kremliniem te

    :))) 2022. gada 25. decembris 21.50
    ”Pirms dodies atriebības ceļojumā, izroc divus kapus”.
    — Konfūcijs
    —————–
    veel precizak par kremliniem te

  17. Vēl precīzāk par idiotiem te ... vadošiem un lienošiem. saka:

    “Jebkurš cilvēks var kļūdīties, bet tikai idiots turpina savu kļūdu.
    — Markuss Tullijs Cicerons.

  18. ? saka:

    Bet vēl idiotiskāk ir līst pie idiotiem, lai pateiktu, ka idioti ir idioti. Kārtīgs letiņs tad ir gudrāks par ciceroniem – viņš zina, ka muļkis nezina, ka ir muļķis.

  19. rīdzinieki saka:

    Vēl precīzāk par idiotiem te … vadošiem un lienošiem. 2022. gada 25. decembris 22.29
    “Jebkurš cilvēks var kļūdīties, bet tikai idiots turpina savu kļūdu.
    — Markuss Tullijs Cicerons.

    Nav shaubu, ka sengriekis ir domaajis par 4.maija varturiem un kremla fashikiem

  20. Anonīms saka:

    Nūja!Mja, ka var būt Grantins un viņam līdzīgie slimi ar savu īpašo nacional izredzetibu un vai ta jūs atšķiras no tiem žīdiem, kas visādi izceļ sevi par īstajiem ariesiem? Tu Grantin paskaties visu pirms pats savā izcelsme pirms tu citiem bazies virsū ar savu latvietību un visādi rocies sūdos, bet es tev piemēru vien iz bērnu stūrīša. Anna Brigadere atšķiras savā gara būtībā no Aspazijas un viņai ir prieks jums mantojuma atstāti literatūras darbi. Nu piemērs ir pasaules vazankis Sprīdītis, kas iz vazājies pa pasauli apjēdz, ka tomēr labākās maukas ir paša zemē. Maija un Paija arī ir divi pretstati, ka nu tā taču jūsu rakstniece, bet viņa rakstīja par jūsu garīgo trulumu! Ukraina karā zaudēs ne tāpēc, ka man simpatizē Krievija, bet padomāt tev vajag ar smadzenēm, kad tu blausties slavas svešai tautai un valstij, kur nav ne tava zeme i tavi vēsturiskie kašķi. Tavs piesauktais varonis Jurash arī zhids. Kāds nu ar tev tas varonis, kas Jēkabpili nozaga lielgabalu? Actiņas ta paskaties! Sapusi tu ar savu chulu tā pat, kā lielākā daļa jūsu īpatņu. Lietiņš tu hujeva atradies! Pidari tev daudz ir palīdzējusi no bedres izlīst? Rinkevics tev ar īstais lietiņš un protams ahujenijs patriots. Dalbojobs tu esi un tā klasika? Piemini vien, ka otrā pasaules karā arī sava virsū brālis brālim dēļ tādiem mēsliem kādi esat jūs.

  21. !>? saka:

    Kārtīgs Letiņš ir Anonīmais!

  22. Vietējiem patriotiem ! :) saka:

    Latvieši – tā ir maza kašķīga tauta pie Baltijas jūras. Vai kur precīzi un it sevišķi te , kur ir divi viedokļi – Grantiņa un nepareizie . Tāpat te novērojamas apbrīnojamas transmutācijas , kad Grantiņa favorīti pēc laika pārvēršas par čekistiem un no latviešiem pārtop par hazāržīdiem!!! :D Atceros kā tika izņirgta VVF par to ,ka mēs esam vareni! Nu ko , šodien tas apstiprinās , kad Cilvēka potenciāls sāk mosties ! Tikai guļošajiem homo primātiem tas nepieleks un viņiem nākošais Cikls būs tādā pašā bedrē.

  23. Cilvēks ,vnk. cilvēks nevis latvietis ... :) saka:

    “Būt brīvam nozīmē būt spējīgam domāt savas domas – nevis domas tikai par ķermeni ,vai sabiedrību ,bet domas, ko rada pats dziļākais ,oriģinālākais,būtiskākais un garīgākais es ,paša individualitāte.”
    ~ Rūdolfs Šteiners ~

  24. Stārss fons ,sudzeniski ārietissks ! saka:

    Uzdevums nav būt vairākuma pusē, bet gan dzīvot saskaņā ar iekšējo likumu, ko apzinies.
    Markuss Aurēlijs

  25. Skolnieciņš saka:

    Ногу Свело! – Гимн Обреченных текст песни:

    ”Содом с Гоморрой пришли в Москву.
    В тот город, где я больше не живу.
    По локоть руки давно в крови
    У этих вурдалаков на TV.

    Смотрите! Орки! Орки! Орки!
    Орки мочат корки!

    Путь обреченных,
    Поезда заключенных,
    Племена отреченных,
    «Новичок» в труселя!

    Смех прокаженных,
    Маски лиц искаженных,
    В сладкий сон погруженных,
    И сырая земля.

    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гой-да-да!

    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гой-да-да!

    Пускаем газы и нефть бурим.
    Пусть курит Третий Рейх, мы – Третий Рим!
    Решит начальник за нас с тобой,
    Кто грузом 200 полетит домой!
    Смотрите! Орки! Орки! Орки!
    К нам спустились с горки!

    Путь обреченных,
    Поезда заключенных,
    Племена отреченных,
    «Новичок» в труселя!

    Смех прокаженных,
    Маски лиц искаженных,
    В сладкий сон погруженных,
    И сырая земля.

    Рычат в лесах шаманы,
    Бурлят в котлах дурманы,
    Уходят караваны на Западный Кордон.
    Танцуют скоморохи,
    Чтоб не скучали лохи
    И мчались в караоке встречать Армагеддон.

    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гой-да-да!

    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гой-да-да!

    Путь обреченных,
    Поезда заключенных,
    Племена отреченных.
    «Новичок» в труселя!

    Смех прокаженных,
    Маски лиц искаженных,
    В сладкий сон погруженных,
    И сырая земля.

    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гой-да-да!

    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гойда, орки!
    Гой-да-да!”

  26. Artūrs saka:

    Visi uz ārkārtas Saeimas vēlēšanām!
    Moto: Jā mētelim aizpogā nepareizi pirmo pogu, tad pārejās ir aizpogātas greizi!
    Saeima ievēlēta. Pēc PMLP datiem valstī ir 1 541 279 balss tiesīgu pilsoņu. Rīgā reģistrēti 563 356 vēlētāji (404 808 Rīgā, bet 158 548 – ārvalstīs), ievēlēti 36, Vidzemes –395 630, ievelēti 26, Latgales–195 643, ievēlēti 13, Zemgales– 206194, ievelēti 13, Kurzemes – 180 456, ievēlēti 12 deputāti. Šā gada 14.decembrī Saeima ar 54 balsīm apstiprināja Kariņa valdību, nepieprasot atskaiti no Valdības par izlietoto budžetu un ņemtajiem kredītiem. Tika apstiprināta jauna ministrija un ministrs. Atkal esam neziņā. Kas notiek Latvijā? Nelikumības turpinās. Kukuļošanu nosauca par pateicību un korupcijas nav! Satversmes 6.pants nosaka: SAEIMU IEVĒL VISPĀRĪGĀS, TIEŠĀS, AIZKLĀTĀS UN PROPORCIONĀLĀS VĒLĒŠANĀS. Atjaunojot Tiesisku valsti ir jāievēro Latvijas valsts Pamatlikumu Satversme! Sagatavosim deputātu sarakstus un balsosim par tiem atbilstoši likumam par Saeimas vēlēšanām, kas pieņemti 1922.gada 14.jūnijā Satversmes sapulces kopsēdē un papildināti Saeimas kopsēdē 1925.gada 9.jūnijā.
    Veidojot apvienoto sarakstu „Mēs Paši”, izvirzīs savus deputātus apvienotos vēlēšanu iecirkņos, ar kopējo velētāju skaitu 15 413 uz vienu deputātu. Izmantosim savas tiesības un deputātu izvirzīsim uz vietas un ievēlēsim!
    Tas ir garantija tam, ka Latvijas valsts tiks atjaunota un iespēja atbrīvoties no pastāvošās padomju iekārtas, kā arī no lielās ierēdņu armijas. To varam veikt tikai mēs paši, ņemot par piemēru Īrijas tautas kustību! Radītos zaudējumus Latvijai un ārējo parādu atmaksu uz to rēķina, kuri tos radījuši! Te labs piemērs ir Islandes valsts!
    Katru Latvijas valsts patriotu, it sevišķi zemes saimniekus, Latvijas Lauksaimniecības Kamera (LLK) lūdz atgriezties savā tēvu sētā un piedalīties Saeimas vēlēšanās par tiesisku Valsti!
    Pašreizējā politiski – ekonomiska situācija Latvijā liek secināt, ka Saeima tiks atlaista un mums jābūt gataviem ievelēt Saeimu, kas būs spējīga darboties Latvijas tautas interesēs.
    Mums ir lieliska pirmskara Tautsaimniecības pieredze, kuras pamatus izveidoja Latvijā pirmā Valdības vadītāja Kārļa Ulmaņa Valdība! Kas mums tagad traucē atjaunot pagastus, apriņķus, ministrijas un citas iestādes, lai atjaunotu labklājību, mūsu senās tradīcijas būt neatkarīgiem?
    Zemnieki nes Latvijas nākotni!
    Cilvēki, kuri ievel korumpētus politiķus, zagļus, neprāšus un nodevējus, nav upuri. Viņi ir līdzdalībnieki! (Džordžs Orvels)
    Dievs svētī Latviju! Sabiedriska organizācija LLK. Info tālrunis: 26 34 77 83. e-pasts: zemnieks@latnet.lv

  27. AG saka:

    Liene Apine ir tumšmate? :)))

  28. Kobris saka:

    Интеллигент вшивый
    7 h ·
    Каин сказал своему брату Авелю:
    – Пойдем в поле.
    Когда они были в поле, Каин накинулся на своего брата Авеля и убил его.
    Тогда Господь сказал Каину:
    – Где твой брат Авель?
    – Не знаю, – ответил тот. – И вообще, где он был эти восемь лет? И почему он ничего не говорил про Аллею Ангелов? И если бы я первым не напал на него, он бы завтра напал на меня. И если бы не я, он бы непременно вступил в НАТО!
    А Господь сказал:
    – Что ты наделал? Кровь твоего брата взывает ко Мне из земли. Теперь ты проклят, изгнан с земли, которая разверзлась, чтобы принять кровь твоего брата, пролитую твоей рукой. Когда ты будешь трудиться на земле, она не станет больше плодоносить для тебя. Ты будешь на земле бесприютным скитальцем.
    Константин Кокорев

  29. Skolnieciņš saka:

    Skandināvu Dievam Odinam – Visa Tēvam – ir daudz vārdu. Jūles svētku nosaukums (angliski: Yule) nāk no Dieva Odina vārda Jól jeb Jólnir. Šajos svētkos ticīgie lūdz Dievam Odinam aizsardzību, lai Dievs Odins pasargātu ļaudis no ļaunajiem gariem un visādiem nešķīstajiem. Un Dievs Odins uzklausa cilvēku lūgšanas un dāva savu dievišķo aizsardzību. Jūles svētki lieliski der pagāniem (daudzdievjiem) un arī ateistiem (bezdievjiem). Šie svētki ir visai lustīgi. Tos svin 12 dienas. Galvenais ir ticēt labajam un nezaudēt cilvēcību. Vispārcilvēcīgās vērtības ir labas līdzpastāvēšanas pamatā. Ticēsiem senajiem Dieviem un tapsim svētīti!!!
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Jūles svētkus (angliski:Yule) 2022. gadā svin no 21. decembra līdz 2023. gada 1. janvārim. Tas ir lieliski.

  30. Baiba saka:

    “zaščitņiki otečestvo” < uzmaukt jums klozeta poda riņķi kaklā,un palaist cirka arēnā! Ko jūs mēsli darat citu zemē?!

  31. Inita saka:

    Skolnieciņam. Tu liekulīgi saucies par skolnieciņu, kaut uzskati sevi par mācītāju, sendievu sludinātāju. Jūsējie jau ir piesavinājušies debesu zilumu un varavīksnes košumu. Un tagad – Meža māte, Zemes māte… Bet cilvēkbērnu mātes jums ir nicināmas un apsmejamas, vai ne? Ko netaisa abortus?
    Kad Eiropas tautas būs izmirušas, nāks citas vietā. Visdrīzāk musulmaņi, untad jūsējiem tur nebūs vietas.
    Bet pagaidām, gan radio un tv, gan vairums interneta portālu pūš jūsu stabulē. Pie viena liekulīgi , it kā atbalstot Ukraiņu cīnītājus. Tieši karā palīdzēt gan negribas iet, ko?
    Es atbalstu ukraiņus, kas cīnās par savu zemi, bet nevis pašmāju savas tautas nīdētājus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *