Lasītājs Endijs. Atklāsmei

Arī es to nedomāju tieši, bet pārnestā nozīmē, zem tā domājot programmēšanu mentālā līmenī (tas arī slēpjas izglītības sistēmas formēšanā u.c.), ko kopumā varētu nodēvēt par sevišķi izsmalcinātu, masveida maldināšanu ar prognozētām sekām.
Tad vēl, padomājiet cik reizes Bībele ir tulkota, pārrakstīta, kas to darīja un kā interesēs to darīja.

Var būt ar vislabākajiem nodomiem, bet ja sekojam maldiem, tad neizbēgami nonākam nepareizajā punktā. Vēl trakāk, tādi ticīgie un visādi citi „fani“ pāraug nopietnā fanātismā un velk līdzi citus, ko arī kā ieroci izmanto ienaidnieki.

Mums starpnieki nav vajadzīgi, nedz varas, nedz ticības, nedz naudas lietās.

Šajā video jau pirmās septiņas minūtes ļauj saprast lietu būtību, tas nekas, ka kādam rādīsies šķībi krusti, sarkani kvadrāti un līki pirksti, toties sudrabs matos, kas norāda uz pieredzi kurā vērts ieklausīties.

Dievs mūs veidojis pēc sava ģīmja un līdzības, tātad ar dvēseli, kuras nav un nekad nebūs sātana izdzimumiem.

Te būs video, kur pazuda mūsu darba augļi. Kā toreiz PSRS, tāpat arī tagad, atliek aunu baru uzslavēt, ka tie gudri, čakli utt., tikai jāstrādā vairāk un ātrāk, jo mēs redz esot jauna valsts.

Krievu ģenerālis (2009) par ticībām un ne tikai.

25.10.18

 

You may also like...

10 komentārs

  1. kur pazuda mūsu darba augļi saka:

    “…tikai jāstrādā vairāk un ātrāk…”, lai varturiem būtu vairāk ko nozagt.
    Likumīgi un… “likumīgi” . :–))
    Toreiz un… tagad.

  2. ~~ saka:

    Sirmā viedā vīra vārdiem par emocijām var piekrist tādā ziņā, ka pastāvīgas negatīvas emocijas mūs saēd. Gribas iebilst viņa uzskatam, ka cīņa jebkurā gadījumā ir slikta. Tad jau, redzot kādu varmācību, piemēram, kad stiprais piekauj vājāku, mēs nevaram iejaukties, tikai no malas pasmieties? Tas būtu izdevīgi varmākām, ja pret viņiem necīnītos.
    Par 3. video – interesanti- javj i navj – latviski atbilstu vārdi jā (esamības apliecinājums) un nav vai nāve. Tā kā būtu līdzīgi. Mums ir vēl kāds senvārds – Dievs, kam ir tik sena izcelsme kā senindiešu devas. Interesanti, kā radies krievu vārds bog. Angliski gandrīz otrādi – god, vāciski – gott.

  3. admin-L.Grantiņš LRTT & H-86 saka:

    Ja ticam Ņegrebam un apmēram tas tā varēja arī būt, tad saprotam, ka aiz visa tā stāvēja žīdi. Tas nozīmē arī to, ka tagadējais Putins pilda Izraēlas pavēles. Es par to nekad neesmu šaubījies un šajā vietnē rakstītais ir tam apliecinājums. Protams, lai Velns parauj arī tādu Gorbačovu un Pugo, bet par to jau nav arī runa. Runa ir par žīdsātanistiem, kuri pārvalda Krieviju un Latviju. Secināt varam vēl tālāk. Atmodas laikā likvidētie Zvaigzne, Podnieks un Slapiņš, par kuriem izņirgājās Lato Lapsa, ir arī MOSSAD roku darbs. Tātad, Lato Lapsa un Jurģis Liepnieks ir žīdu aģenti Latvijā. Un atkal, man tas vis bija saprotams un par to jau rakstīju. To tagad apstiprina arī Ņegreba sacītais. Viss ar laiku nostājas savās vietās ! Manis dibinātā latviešu HELSINKI- 86, ir kā ērkšķis gan žīdsātanistu, gan arī krievu(krievžīdu)sātanistu asiņainajās rīklēs. Šis Ņegreba ir tāpat lodi pakausī pelnījis kā viņa pieminētie “kainīti” ! vai tad šeit mēs neizjūtam, ar kādu naidu LL un JL raksta par latviešiem Roni un Grantiņu:https://tautastribunals.eu/?p=46306

  4. ... saka:

    To ~
    …bet par Dieva vardu ir verts runat,jo latinju valodaa Svetais Vards ir lasaams kaa DEUS.
    Indiesi ? … Kapec tad indiesi?

  5. Sīrs saka:

    Dievs ir Kosmiskais amats. Senā valoda sanskrits ,no kura arī mūsu valoda radusies ,taču nāk no Indijas reģiona.

  6. ~~ saka:

    Tāds ir valodnieku pieņēmums, ka liela daļa Eiropas valodu pieskaitāma pie indoeiropiešu valodas grupas.
    Es domāju, indieši, līdzīgi kā latvieši vai lietuvieši, spējuši saglabāt savu seno kultūru un valodu mazāk izmainītu, savas saknes.

  7. Sīrs saka:

    Var teikt arī tā , bet viss velk uz sanskrita pusi , kurā runāja dievi , kā viņus toreiz dēvēja zemieši. Es pieņemu , ka tie ir tie laiki ,kad ārieši (baltā rase) tika atvesti uz Zemi.
    Ak tā ,kā radies vārds bog ? :)))
    БОГ – Большой Огонь Галактики .
    .
    .
    .
    Vai Galaktikas ? Bet varbūt, ka visuma(v)seļeinnoi) ?
    Tad BOG vietā sanāktu BOS !

  8. Anonīms saka:

    Romas Kluba ideoloģijai ir šādi galvenie mērķi: iedzīvotāju skaita samazināšanās atsevišķās nometnēs un visā pasaulē; pasaules ekonomikas de-industrializācija; valstu suverenitātes erozija un iznīcināšana; globalizācija un starptautisko korporāciju interešu veicināšana pasaulē; vienotas pasaules valdības izveide.

  9. Sīrs saka:

    .. a nam vsjo ravno … uttt. … :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *