Latviešu slepkavas- krievžīdi- hazāri !

Cik ilgi viņi vēl mūs slepkavos ?

Šeit sacīto nejaukt ar etniskajiem semīt- jūdiem, kuri latviešiem nekad neko ļaunu nav nodarījuši. Runa ir par hazār- žīdiem- semītu slepkavām- antisemītiem ! Vienkārši, šeit runa ir par hazār- cionistu mafiju- asinssuņiem un slepkavām !

Asinssuņi- vampīri, visu mūsu nelaimju cēlonis !

Šis kārtējais notikums parāda, ka šiem pasaules ģenētiskajiem atkritumiem(hazāriem- krievžīdiem), ne tikai Latvijā nav vietas, bet arī uz šīs pasaules.

Notikumi Ukrainā un Izraēlā to apliecina pa visiem 100% ! Hazāriskā Izraēla slepkavo un padzen palestīniešus, bet hazāriskā krievija, ukraiņu ! Abi šie “valstiskie” veidojumi ir nelikumīgi !

Tā veida slepkavības pret latviešiem masveidā notiek jau no Atmodas laikiem !

Kremļa aģentūru pilnībā pārvalda Latviju. Iepriekšējā rakstā jau minēti divi izdzimumi, kuri atkal, protams, kremļa uzdevumā, tēlo nac- patriotus(ptrijodi). Šiem cilvēces atkritumiem no Latvijas jātiek patriektiem, bet aktīvākajiem tiesātiem ! Visiem šodienas Latvijas drošības struktūru vadītājiem pienākas nāves sods, jo viņi ir visu latviešu patriotu un uzņēmēju slepkavību iniciatori.

Rēzeknē notikušā slepkavība, nav parastas sadzīves skandāla sekas, bet sinagogistu organizēta. Pats šāvējs, hazāržīds Haits, ir tikai un vienīgi izpildītājs. Aiz viņa stāv Latvijas VDD ar N. Normundu Mežvietu un Rihardu Kozlovski priekšgalā. Slepkava un laupītājs, kurš atkal iekārts par Iie.M. Viņi rotē, nekur nepazūd ! Organizētāji ir R. Bunka & A. Borovkovs tandēm-banda. Šī banda veica arī mana advokāta Pāvela Rebenoka slepkavību !

Šeit minētie, neviens nav latvietis !!!

Visi jaukteņi, kuriem nacionālās īpašības, tādas kā GODS, ir pilnīgi izzudušas. Viņi visi ir sinagogas “pacienti” ! Viņi nav arī savu vecāku bērni, viņi ir tie, kuri pēc kara tika dzemdību namos SAMAINĪTI un reģistrēti. Pēc šiem dokumentiem vadoties, viņi tiek atrasti un bīdīti no cionistu puses. Par to runāja arī profesors Indulis Ronis ! Viņi ir drausmoņi- lai arī cik tas smieklīgi izliktos, bet ar reptiloīdu gēnu. Viņi arī to neslēpj, jo saka, ka viņiem esot viena lieka hromosoma. To visu apliecina viņu darbi, jo CILVĒKS uz tādiem noziegumiem nav spējīgs. Lielais Katoļu baznīcas reformators Luters arī par to runā !

Galveno noziegumu pret latviešu tautu pēc Atmodas veica LTF, kura neveica paredzēto dekolonizāciju, bet naudu taču saņēma no ES struktūrām !

Visa toreizējā TF vadība sastāvēja no komunistiem ! Tātad no tiem, kuri atzina par pareizu Ļeņina- Staļina nacionālo politiku, kas tika veikta pret latviešu tautu- to fiziski iznīcinot !

Ja viņi nav fiziski iznīcināmi, tad kāpēc pastāv tāds termins kā TIESISKUMS ? Visi tie, kuri viņiem par to atgādina, tiek noslepkavoti !

29.11.23

You may also like...

4 komentāru

  1. Uzmanību saka:

    Kur Rihards Kozlovskis un Normunds Mežviets, tur arī pederasti Aivars Stranga un Edgars Rinkevičs. LU Vēstures un filozofijas fakultātē čekas pakalpiņi Aivars Stranga un Grigorijs Krupņikovs daudz pederastu izskoloja.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Cik ilgi paši spēsiet ciest viņu klāt esamību? Nevajag jau mainīt bērnu namos viņu izdzimtenus, bet paši zhidu ravini runā, ka jau no sen seniem laikiem tie piekopjot maģijas rituālus spēj radīt mākslīgus robotus – Golims. Golims ir sakaltis vēsturisks sūds no kura atmirušajām šūnām zhidulenus ir radījusi ravini, tad nu arī tā zinātne rokās tais dinozauru ēras atkritumos un īpaši izceļas tie pympainie. Rh – hr rhunas īpatnības īpaši ir piedienigas germaniem un no kurienes? No žīdiem un tais gotisko burtu rakstības līdzīgas kroplības bij ahri Khurlandijas hercogiste. Slepkavības viņiem ir rituāli un tā ir viņu maltīte, bet bez tiem rituāliem tie nespēj dzīvot un īpaši viņiem vajag tādas vietas, kur ir ļaužu pulcēšanās. Kaut kur te pat mums pie deguna gala nislepkavo, bet sabiedrība dzīvo un stāsta sev mīļās pasaciņas, ka reptilijas ir bez vainīgi dieva radijumini un krokodili var draudzīgi dzīvot ar mērkaķiem vienā krātiņā.

  3. AG saka:

    Rebenoks tev paguva iedot savu dupsi? :))

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu galu galā lahtviesiem ir pienakuse prieka diena un Stambulas konvencija ir pieņemta reiz par visām reizēm ir jābūt sieviešu un vīriešu vienlidzibai. Jevkura sieviete var būt vīriete un jebkurš vīrietis var būt sievietis! Gedroica garīgais lidojums gadu no gada vien tikai ap netīrības caurumu, bet vish vel melš, ka ir spējīgs bijis sarakstīt kaut ko par de okupāciju. Vienīgā Gedroica tēma ir pederastija un uz tās tēmas izceļ sevi par visu pareizāk orientēto, bet tālāk no netīrības cauruma netiek. Tā arī tai Repto rasei, lai arī dzīvo glaunas villas un ģērbjas smalkās drēbes, bet reptilijas uzvedības sit cauri. Ka bailes no visu mazākās skaņas, ko vējš atnes, ka nav atriebes zobins?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *