Māris M. Aeilitai (LRTT- diskusija, kura prasās pēc papildinājuma- sātanisms zem krusta zīmes)

Aelita 2023. gada 22. oktobra 13.07(Labot)

Laikam man pārsvarā ir latviskais gēns, jo man neskauž, ka citiem iet labāk :)
Bet ir kāda cita lieta – netaisnība. Vai visi, kuriem “nokrita” senču īpašums, rīkojās godprātīgi, vai nodrošināja izmestajiem iemītniekiem citu dzīves vietu? Ja viņi nebūtu tur dzīvojuši, māju uzturējuši, māja ātri aizietu bojā, kā varam redzēt video par pamestajām mājām. Te vietā runa par cilvēcību.
Ja Grantiņš vai Bruners pārvaldītu Latviju… pirmkārt, viņiem to neviens nedos, jo esam saistīti ar citām valstīm un viņu ideoloģiju. Tās valdošās idejas gan tagad sāk bankrotēt, redzam, pie kā novedis welkamisms, tautu sajaukšanās, terorakti, nemieri. Ja man būtu teikšana, gribētu visus aizsūtīt pa mājām, lai katra tauta dzīvo savās noteiktās robežās , kā nu māk, un nelien citiem virsū. Palīdzi Dievs, visai latviešu tautai, saved to mājās…
Bet Bruners ar savām idejām varbūt būtu cilvēcīgāks par tiem, kas postījuši mūsu tautu. Atstāt cilvēkus bez pajumtes ir ļaunāk, nekā veidot viņiem nometnes…

Māris M. Aelitai.

Patiesā aina ir pavisam cita. Kopaina pilnīgi visur bija tāda – ne mana cūka, ne mana druva. Atņemtajās mājās kolhozi salaida iekšā padibenes, “tautu draudzības” kokteili, kam nerūpēja ēku stāvoklis. Kad viena māja bija nodzīvota līdz stāvoklim, ka lietus līst gultā, palīgēkas nokurinātas krāsnī un plītī, atkritumu kaudzes logu priekšā sāka aizsegt skatu uz pagalmu, kolhozs iedeva kaimiņu māju, kur Tavi aizbilstamie savus posta darbus turpināja. Tieši tā tas bija ar manu senču māju – kad no divām kaimiņu mājām bija palikušas tikai krāsmatas, laiku padzīvoja dienesta dzīvoklī un atnāca postīt mūsējo. Rezultāts uz īpašuma atgūšanas brīdi – jumti cauri, lielais labības šķūnis jau sen nokurināts krāsnī, atkritumu kalni pilnīgi visur, gan pagalma vidū durvju priekšā, gan mājas pažobelēs metra slānis, kas pūdē māju, gan klētsaugšā vismaz metrs (apbrīnojami, ka nebija slinkums nest atkritumus tik tālu un vēl pa trepēm augšā).

Manā gadījumā Tavi rūpju bērni nopostīja divas kaimiņu mājas, piekakāja vannu līdz malām (jo tualetes pods aizsprūda ar atkritumiem) dienesta dzīvoklī pasta ēkā, pameta to tādu nākošajiem īriniekiem un atnāca uz mūsu senču īpašumu, pamatīgi izpostot. Par kādu negodprātību no īpašnieku puses Tu runā? Vai tādi vispār ir pelnījuši pajumti, kas zem jumta dzīvot neprot (bet skaitījās kolhoza elite)?

Aelita, atvaino, bet tavs teikums

“Vai visi, kuriem “nokrita” senču īpašums, rīkojās godprātīgi, vai nodrošināja izmestajiem iemītniekiem citu dzīves vietu? ” izskatās pēc pilnīga vājprāta.

Ko Tu ar to vispār gribēji teikt ? Vai gribēji teikt, ka tam aplaupītajam, pa Sibīriju izmocītajam saimniekam, kuram padomju laikā bija visādi liegumi, apgrūtinājumi, vēl jārūpējas par tiem, kas uz viņa sviedriem pret viņa gribu dzīvojuši un līdz kliņķim visu nodzīvojuši ? Kāds tam vispār ir pamatojums ? Vai vari izskaidrot ? Vai cietušajam ir jāuzņemas atbildība par pret viņu pastrādātajiem noziegumiem ?

LRTT vērtējums šai diskusijai

Nekad neesmu pretendējis uz galēju patiesību, bet tomēr gribas iejaukties šajā diskusijā un izsacīt “savu” PATIESĪBU.

Abi komentāri ir līdzvērtīgi MORĀLES ZIŅĀ, ja skatāmies no vienkāršā patērētāja redzes punkta. Bet tieši šī PROBLĒMA, kas attiecas uz Māra M. pieminēto teikumu, ir izskatāma jau daudz dziļāk un te jāsaka, ka PATIESĪBA pa visiem 100% pieder Mārim M.

Šī “bēdu pasaulīte” tomēr ir Dieva radīta un Tā stāv uz PATIESĪBAS PAMATIEM ! Un PATIESĪBA,- tas ir nepielūdzams KOSMISKAIS LIKUMS. Tur, kur Tas tiek apiets, iestājas haoss un nelikumība ! Iznākums ir NAIDS un ASINIS !

Un, vai ziniet no kurienes viss tas nāk ?

Tas nāk no degradētās baznīcas, kur sludina, ka Dievs ir mīlestība. Uz šī idiotiskā āķa uzķeras 99% vientieši, kuri paši nedomā, bet skrien uz baznīcu klausīties… .

Tas, protams, skan vienreizēji, ka Dievs, lūk, esot MĪLESTĪBA. Tās ir visīstākās Sātana vārsmas, kuras zemapziņu aicina uz noziegumu. Katrs tukšpauris(noziedznieki tai starpā) uztver to: dari visu, kas tavai sirdij kārojas, jo Dievs ir mīlestība un visu tev piedos !

Mēs redzam, kur šodienas pasaule ir nonākusi, ja sekojam šim likumam, ka Dievs ir mīlestība. Tikai tad, kad piepildīsies Kristus vārdi(par tām celtnēm no kurām ne akmens nepaliks pāri), tikai tad iestāsies MIERS VIRS ZEMES.

Iegaumē, neviens pravietis uz šīs zemes nav cēlis un dibinājis nevienu baznīcu, tās radījuši ļaunuma apsēsti cilvēki ! Ir jāsaprot, ka nekādas PIEDOŠANAS nepastāv, par visu ir “jāmaksā” !

Baznīca, tas ir drausmīgs politiskais instruments, kas gādā lai Ellei pietiktu BARĪBAS- dvēseles, no kuru enerģijām barojas Ļaunais.

Ir tikai viena PATIESĪBA: DIEVS IR NEPIELŪDZAMS ESĪBAS LIKUMS ! Tas, kurš to pārkāpj, tiek iemests Esības atkritumos. Šis LIKUMS ir ļoti vienkāršs un pildāms bez pat daudz nedomājot par Viņu: NEDARI OTRAM TO, KO NEGRIBI LAI DARA TEV un tev visi Debess vārti būs vaļā !

Ko sēsi, to arī pļausi !

29.10.23

Šeit jūs redzat šos “dieva mīlestības” kalpus, kuriem jūs visi klanāties. Tieši šie(un ne tikai šie) bija tie, kuri nodeva mani, Latviju, Patiesību un Dievu- visīstākie Sātana izdzimumi !

You may also like...

5 komentāru

  1. Odze. saka:

    Dievs IR Milestiiba, bet LIELAKAA puse no cilvekiem ir Tajaa noslaucijushi kaajas.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Kad gribu noklausīties Phil Collins dziesmu – In Air tonight – tad kaut kādas pretīgas reklāmas jaucās iekšā ar saviem piedāvājumiem, bet nevajag man tas vispār, ja nu tomēr ir tā sūda reklāma var starp dziesmam. Ne tomēr ir tā nelietība, kad vajag dziesmas vidū iebāzt Lidl augu tauku izstrādājumu reklāmas! Kāda tur mīlestība pret tiem lielveikaliem, kad tajās zemes platības bij reiz cita saimnieciskā darbība un tā ir iznideta tieši tāpēc, ka ieved visādas samazgas no svešuma. Mīlēt un Līmēt, kad pisas divas līnijas, tad pēc dabas būtības divu līniju sapisanas rezultātā rodas trešā, bet nevis mīlestība rodas pret tiem, kas pīšanas procesa bāž savus morāles degunus. Miele un Mielavs iz prūšu valodas i Mielasts – Leim-Laime viss ir saistīts ar divu līniju krustošanos. Viss dabā krustojas, kas krustojas aiz savstarpējās simpātijas tur arī tie augļi labvēlīgi, bet tā judasa sistēmā ir tā problēma, ka tie visādi perina galvās domas ļaudīm – Vajag pieņemt savā dzīves vide nozelojamus preteklus. Vecaimatei Latgale bij laba saimnieciska māja un zeme, mežs, ganību lauki! Sovhozs uzskatīja par nelietderīgu, ka vecāmāte dzīvo senču īpašumā viena un iemetinaja ģimeni ar bērniem no Baltkrievijas vecaimatei 1000 rubļus samaksājot, bet tie rubļi tika vienkārši nodzerti, ko nodzeras meitas virs. Sovhozs protams rīkojas pretīgi, bet atkal ir tā bēda, ka savā radu lokā daudzi nav gribējuši saimniekot atstājot pēctecību bez savām mājām. Viņi ir pretekli, bet daudz lielāki pretekli ir tādi latvieši, kas vecmātes priekšā stāvēja skaitidami pātarus stūrīti, lai dabūtu konfektes no lielās tutes, ko vecmāte turēja aiz 9 atslēgām, bet izaugdami pieaugusi tie priekšzīmīgie pateru skaitītāji izliek savus senčus uz ielas. Nevajag skatīt tos baznīcu apkakpojosos personalus, bet tās lietas ir diemžēl pašu iekšienē. Tur nepalīdz runas par taisnīgumu! Kāpēc negribu iepirkties būvniecības veikalā – Kurši? Viena lieta, ka tur strādā ļaudis kuriem nav nekāda sakara ar manas tautas izcelsmi, bet paskatoties tās cenas un aizbraucot uz citu bodi arī bez atlaidēm maksā izdevīgāk nekā tai Žīdu veikalā ar atlaidēm. Tad vēl tie maukas jaucas ar savām reklāmām, kad klausās mūziku tieši dziesmas vidū! Skuju jūsu veikalam un būvēt māju par saaugstinatu cenu? Vai īpaši šajos laikos tiem letiniem ir labvēlīga valsts sistēma, ja tev vajag, tad lielākā daļa tev tikai rēķinus zin piestādīt par neko nedarīšanu. Ja tu dari labi darbu, tad vēl vajag uzlikt papildus darbus par tiem, kas nedara un slimo. Kad pienāk algas diena, tad tev ir atvilkumi un sodu nomaksas par policaju izrakstitam lapelem. Ligzdu vij putns un īpaši ir patīkami putnam, kad tas aizlidojis pēc būvmateriāliem ligzda spēlējas ar citu putnu un tanī tiek izdeti nesaprotama raibuma oliņas?

  3. No reiz LRTT publicētā! saka:

    https://tautastribunals.eu/?p=1565   

    https://tautastribunals.eu/?p=61938 

    https://tautastribunals.eu/?p=64184

    Muns ir jāmācās no savām un naidnieku kļūdām un jāturpina cīņa gudrāk, nevis jānokar deguns un jānolaiž rokas, kas ir visu dažādo mūsu tautas naidnieku mērķis! Tāpēc der pārskatīt joprojām mūžam aktuālos LRTT arhīvus, kur ļoti daudz kas ir 100% aktuāls un izmantojams arī šodien!

  4. Aelita saka:

    Paldies Mārim M. par atbildi. Droši vien katram tas īpašumu stāsts ir savādāks. Man pašai nebūtu ko žēloties – mana vīra vecāku mājai Rīgas centrā neatradās saimnieks, un to dzīvokli varēja privatizēt. To pārdeva un iegādājāmies lielāku dzīvokli Pļavniekos, arī, lai varētu aprūpēt vīramāti viņas 90 gados.
    Manai mātei cits stāsts – viņai kā dārzniecei pēc 1970.gada ierādīja dzīvokli bijušā Pļavnieku saimnieka mājā. Tie paši Pļavnieki, kur tagad Rīgas dzīvojamais masīvs kopš 80.-tajiem gadiem. Saimniekam pirms kara piederēja visa tā teritorija, kur audzēja dārzeņus u.c. produktus. Pēc kara saimniekam to visu atsavināja un ierādīja tikai dzīvoklīti tālāk, Dreiliņos. Viņa mājā iekārtoja sovhoza kantori un dažus dzīvokļus. Bijušais saimnieks tikai reizēm atnācis paskatīties uz savu māju.
    90 – tajos gados uzradās vecā saimnieka radinieki, māja tika pārdota, bet iemītnieki bez pajumtes nepalika, viņiem iedeva nelielus dzīvoklīšus citur. Mana māte dabūja naudas kompensāciju, jo viņa sāka dzīvot pie mums ģimenē.
    Bet ir dzirdēti arī bēdīgāki stāsti, jo pilsētas vecajām mājām uzradās īpašnieki, bet jaunajās mājās dzīvojošie, lielākoties iebraucēji, varēja savus dzīvokļus privatizēt. Tas tā īsumā.

  5. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=sMBUq01xyXM

    Neredzeeta situaacija, kad divi zveeriskas dabas un cilmes kremlinu “braali” saak pleesties publiski, jo katram savs “krekls” tomeer tuvaaks!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *