LRTT. Nodevība angļu koloniālistu gaumē

www.tautastribunals.eu-12Noslēgsim šo „čērčilisma” (nodevības) problēmu ar kopsavilkumu. Skatoties uz pēdējā laika notikumiem, mēs arvien skaidrāk sākam saprast to, ka saprotam arvien mazāk. Kalvītis,Reiniks, Āboltiņa, Latvija, SaeimaNepārtraukti mums „kāds” visu laiku norāda uz „pareizajiem” ienaidniekiem. Visa šī neiedomājamā „kņada” ir sacelta tāpēc, lai mēs nemeklētu īstos vaininiekus.

Lai jūs (lasītāji) varētu labāk saprast sacīto, minēšu vienu piemēru: Zvērināta komuniste, LR deputāte ES Vaidere visiem spēkiem „cīnās”, lai komunismu pielīdzinātu nacismam, kaut arī netieši, bet tas jau ir izdarīts.

Kāpēc viņa(zvērināta komuniste) to dara ?

Tāpēc, lai to nedarītu kāds cits, kurš patiešām būtu ieinteresēts šo problēmu nokārtot līdz galam. Tā ir gudra noziedznieku taktika, kā novērst uzmanību no galvenās LIETAS, proti, lai tādu Vaideri pašu „nepievilktu pie zara”. Viņa taču zvērēja- būt uzticīga šiem slepkavām.

Katra godīga cilvēka- jurista pienākums ir cīnīties par Tiesiskumu.

Kāpēc tad mūsu Vaidere necīnās par Tiesiskuma atjaunošanu ?

Tāpēc, ka viņa un viņai līdzīgie, ir noziedznieki pēc savas dziļākās būtības- iedzimti. Ja viņa cīnīsies īsti, bet ne fiktīvi, tad sabruks visa cionistiskā Rietumeiropas „demokrātija”. Izrādīsies, ka Staļins ar Hitleru nemaz nebija tie lielākie slepkavas. Viņus ar pamatīgu pārsvaru pārspēs Anglija ar savu Čērčilu priekšgalā. Tūlīt pēc tam sekos ASV, tad krievžīdiskā Krievija un tad tikai visu aprietais Ādolfs. To mēs nepārprotami saprotam, kad izlasām Alena Pola sarakstīto grāmatu „KATIŅA”.

Tagad jau ir nākuši „gaismā” dokumenti par Jaltu, Teherānu un Potsdamu.

Viena vienīga pretīga nodevība, kas attiecas uz latviešiem un baltiešiem.

Izgaismots ir arī tas, ka Hitlers nemaz nevēlējās žīdus iznīcināt. Jautāts tiek arī Anglijas valdībai: kāpēc tā pirms kara nepieņēma kuģi ar vairākiem tūkstošiem žīdu bēgļu, kurus Hitlers aizsūtīja uz Angliju ? Visus attransportēja atpakaļ uz Vāciju.

Kāpēc ???

>Un tā-, kāpēc pēc PSRS sabrukuma neatjaunoja Latvijā Tiesiskumu pēc visiem ANO LIKUMIEM ?

>Kurš vai kas bija tas, kas visu to kavēja ?

Jeļcins pat piedāvāja neatkarību autonomajiem apgabaliem. „Ņemiet neatkarību tik, cik variet panest,” viņš sacīja.

Izrādās, ka to nevēlējās cionisti(komunisti), jo asins darbos bija iejaukti tieši viņi. Viņi ir tie, kuri pārvalda Krieviju, ASV un Angliju.

Neielaidīsimies garos spriedelējumos nobeidzot šo tēmu par Anglijas „karaļnama” noziegumiem pret latviešiem un cilvēci kopumā, bet uzdosim SEV un VIŅIEM jautājumus:

>Vai tie nebija Angļi, kas atraisīja Hitleram rokas uz agresiju ? Sudeta, Klaipēda(Mēmele)… .

>Vai tie nebija amerikāņi un angļi, kuri nosprauda pēckara robežas Austrumeiropā ?

Šo nodevīgi novilkto robežu dēļ, Staļins varēja veikt neiedomājamas latviešu un citu tautu slepkavošanas.

>Vai tie nebija angļi, ar tās žīdisko valdību priekšgalā, kuri nodeva neskaitāmus tūkstošus latviešu mežabrāļu, gan ar piemānīšanu, gan ar tiešu aģentu nodevību ?

Angļi un amerikāņi pilnībā apstiprināja Molotova & Rībentropa Pakta saturu.

Aiz visa tā slēpjas žīdisms- Sātana izredzētā un vadītā tauta.

Ja Latvijā un Baltijā pēc PSRS sabrukuma būtu atjaunots Tiesiskums LIKUMA IZPRATNĒ, tad uz apsūdzēto sola pašā priekšā būtu nonākuši tieši angļi un amerikāņi, un tikai tad krievi.

Tieši tāpēc viņi tagad kopā ar krieviem iznīcina latviešu tautu, lai slēptu savus noziegumus pret cilvēci. Aiz visa tā gan Krievijā, gan Anglijā un ASV stāv žīdi, kuri bija galvenie holokausta īstenotāji pret latviešu tautu. Tieši žīdi, kā aizkautas cūkas kliedz par holokaustu, kuru it kā veikuši latvieši, kaut gan taisnība ir tieši pretēja.

Interesanti ir arī tas, ka HOLOKAUSTU “izgudroja” tikai sešdesmitajos gados !!!

Vācu nacists Jekelns skaidri un gaiši pasacīja, ka neviens latvietis!!! nevienu žīdu nav nošāvis, jo tādu patvaļu nacistu režīms nebūtu piecietis. Žīdus šāva speciāla komanda, kas sastāvēja tikai no vāciešiem.

Un šodien ar riebumu jādzird, ka Māris Ruks tikko izdevis grāmatu, kurā viņš latviešus pataisa par žīdu slepkavām.

Bet par šo kangaru kādā citā rakstā.

Tagad tu, latviet, saproti, kāpēc viņi, žīdu cionisti un vietējie komunisti, grib mūs iznīcināt.

Bet Dievs ir un arī būs mums labvēlīgs. Viņi saņems to, ko novēlējuši mums. Jaunajā Laikmetā būs citas morālās vērtības.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

19.02.14.

trib 1Pielikums

Paskatieties tikai, kādas „gudrības” man atsūtīja mūsu „pašnāvnieks”- Kaspars Dimiters. Cilvēks nevar gulēt un vēlas, lai viņu publiski pakar, jo kaut kādi nelieši gribot iznīcināt Latvijā krievu skolas.

Jaunums arī tas, ka Vācijā Bavārija gribot atšķelties  no “mātes Vācijas”.

Prātiņ, kur Kaspars tevi ir pazaudējis ?

Bet palasiet paši.

Varbūt, ka kādam no lasītājiem ir pazīstams, kas varētu Kasparu publiski nošaut, jo, cik noprotams, tad 4.maija režīms negrib rokas smērēt.

================================================

Kaspars-Dimiters-Saeima-Latvija-Reiniks-SABJautrākais jau tas, ka šī projekta Galvu vēlas atstāt maliņā – lai monolītā putrā iejūk pārējā Eiropa, bet Lielbritānija var palikt svabada: “Es ticu, ka Lielbritānijai nevajadzētu kļūt par daļu no šīs idejas, bet tai vajadzētu saglabāt ciešas saites ar federatīvu eirozonu, dalot kopīgu tirgu, kopīgu tirdzniecības politiku un vienotu drošības stratēģiju,” minēja amatpersona.

Šai sakarā izveidoju zemāk lasāmo rakstu. Tas informatīvi varētu būt noderīgs tiem, kas spītīgi vai citu iemeslu dēļ lasa tikai latviski.

Ar cieņu, nebruks



JO SMALKĀKI MILTI, JO BLĪVĀKA MĪKLA jeb EIROPAS SAVIENOTO VALSTU PROJKETS

http://www.nebruks.lv/?p=2141

Spāniju šķeļ Katalonijas, Vāciju – Bavārijas, Angliju – Skotijas, Ukrainu – Eiromaidana, Latviju – krievu skolu iznīcinātāju solidārie projekti. Kāpēc tā notiek, kam tas izdevīgi un kāpēc tieši šajā, visai pasaulei ekonomiski, etniski, morāli tik smagajā laikā? Es vēsture, kā minimumsm, sākas jau no XIX gs. vdius.1849.gadā Psaules kongresā Parīzē rakstnieks Viktors Igo vēstīja: “Pienāks diena, kad mēs savām acīm ieraudzīsim divas gigantiskas valstu savienības – ASV un Eiropas Saveinotās valstis. Mēs ieraudzīsim kā apgūst jaunus plēsumus visā pasauē, kā apdzīvo tuksnešus, radītāja acs redzēs, kā tiek pirlnveidots viss viņa radītais.”

Šī runa tika uzņemta ar aplausu vētru.

Der atcerēties, ka arī Ļeņina mērķis bija Krievijas un Eiropas apvienošana “republikāniskās Eiropas Savienotajās Valstīs”.

Vinstons Čērčils 1930.gadā Amerikas avīzē nopublicēja rakstu “Eiropas Savienotās Valstis”. 1942.gadā viņš rakstīja: “Eiropas tautu ģimene var darboties vienprātīgi Eiropas Padomes vadībā.” Bet 1942.gadā paziņoja: “Mūsu pienākums ir būvēt Eiropas Savienotās Valstis.”

1944.gadā itāļu komunists Altjēri Spinelli (viņa vārdā nosaukta Eiroparlamenta ēka Briselē) piedāvāja Eiropas Savienoto Valstu konstitūciju un uzsvēra, ka ESV nevar tikt izveidotas demokrātiski, un tāpēc ir jārīkojas tā, lai Eiropas tautas nesaprastu, kas notiek.

To viņas nesaprot līdz pat šai dienai.

1952.gadā “ierūcās” Eiropas ogļu un tērauda savienība, kuras prezidents Žans Monnē ziņoja, ka patiesībā “tā ir Eiropas valdība”.

1959.gada novembrī Francijas prezidents Šarls de Gols uzstājās ar savu slaveno runu par “Eiropu no Atlantijas līdz Urāliem”. Šis lozunga nozīme izteica Francijas jaunās politikas būtību.

Par tādiem izteikumiem sašutis bija Hruščovs, kļūstot aizdomīgs, ka tāds varētu būt veids, kā saskaldīt PSRS. De Gols viņam mierinoši atbildēja: “Pienāks laiks, kad Eiropas savienību mēs celsim kopā ar PSRS.”

Kas zina, iespējams, ka 1950.gadā eiropieši tiešām plānoja PSRS demontāžu un Hurščova bažā m bija objektīvs pamats. Bet ESV arhitekti darbojās nesteidzīgi. Ne jau nu nejauši Tečerei tik ļoti iepatikās Gorbačovs, kas pavisam drīz kļuva arī par “labāko vācieti”.

Šodien Eirokomisārs Žozē Barozu tikšanās laikā ar prezidentu Putinu jau runā par sadarbību un vienotas ekonomiskās zonas veidošanu “no Lisabonas līdz Vladivastokai”, piebilstot: “Tas var likties kā sapnis, taču sapņi reizēm piepildās.” Un kā vēl piepildās! ESV jau iekļāvušās 28 valstis. Eirokomisāri (nedz tos, nedz arī Eiropadomes prezidentu Hermanu Rompeju, nav izvēlējušas viņu tautas) pakāpeniski sev pievāc aizvien vairāk tiesību, nosakot it kā taču suverēnu Eiropas valstu politiku.

Taču pavisam ne visi ar Eiropas attstību un nostiprināšanos ir apmieriāti. Nesen Lielbritānijas ārlietu ministrs Heigs runāja par to, ka vairums ES dalībvalstu nav apmierinātas ar situāciju Eiropas Savienībā un ka ES kopējās problēmas vairāk rada, nevis risina.

Daudzās dalībvalstīs savas pozīcijas nostiprina partijas, kas par savu mērķi izvirza izstāšanos no ES. Eiropas Savienību asi kritizējošā Francijas Nacionālās Frontes līdere Marija Lepēna prezidenta vēlēšanās ieguva teju 20% balsu. Popularītāti vairo arī pret ES aģitējošā “Alternatīva Vācijai” un Anglijas Apvienotās Karalistes Neatkarības Partija.

Taču rīkoties pretēji Eiroūnijas plāniem ir dzīvībai bīstami. Kad tauta nobalsoja par Jorgu Haideru un viņa vadīto Austrijas bīrvības partiju, kas cīnījās pret iestāšanos Eiropas savienībā, 14 Eiroūnijas valstis sadarbību ar Austriju krasi ierobežoja. Un Haideram no partijas vadības amata nācās aiziet. Kad Haiders panākumus vēlēšanās atkārtoja vēlreiz, sekoja viņa bojāeja autokatastrofā – viņa dienesta auto nenoskaidrojamu apstākļu dēļ nolidoja no trases. “Briseles rūķīši”, kā reizēm dēvē nenosakāmas personības  anonīmos ES ierēdņus, cītīgi veic rakšanas darbus zem nacionālo valstu pamatiem, pamazām sagraujot to suverenitāti un anulējot šīs valstis veidojošo pamatnāciju tiesības.

Nesen un negaidīti Berlīnes runā Van Rompejs pavēstīja, ka eiropiešiem ir pienākums pārskatīt jēdzienu “dzimtene”. Augošās Eiropas apstākļos, tā sacīt, nekādas “dzimtenes” šī vārda tradicionālajā nozīmē nav iepsējamas. Šodienas “dzimtene” visiem ir Eiropas Savienība.

Tieši šī mērķa iemiesošanai tiek īstenota Āzijas un Āfrikas tautu pārceļošanas politika, kas pēc nacionālo valstu loģikas šķiet uzkrītoši absurda, jo ved taču pie šo valstu iznīcināšanas. Tieši par to savā grāmatā “Vācija pašlikvidējas” raksta pazīstamais vācu politiķis Tiklo Sarracins. Šo savu publiskoto uzskatu dēļ politiku viņam nācās pamest.

Eiropas Birseles birokrāti ES valstu iekšenē visiem iespējamiem veidiem veicina separātiskas tendences Eiropā. Tieši tāpēc Eiroūnija neiebilst ne pret Katalonijas un Baskonijas izstāšanos no Spānijas, ne pret Skotijas atdalīšanos no Lielbritānijas, ne pret Bavārijas atdalīšanos no Vācijas, ne pret Beļģijas sadalīšanu… Arī Ukrainas sadalīšana divās naidīgās daļās pēc Eiroūnijas līderu plāniem ir derīgs un visādi atbalstāms pasākums. Arī latviešu varas partiju saskaņotais uzbrukumu krievu skolām tiek īstenots ar mērķi sarīdīt latviešus ar nelatviešiem, tādi īstenojot skaldīšanas projektu, kas izdevīgs vienīgi ESV arhitektiem.

Par nacionālo valstu pamatu iznīcināšanu rūpējas arī LGBTI agresīvās kopienas ideologi, Eiroparlamentā sitot cauri savas amorālās rezolūcijas, soli pa solim sabiedrības diskusiju telpā iesaklojot dzimumlīdztiesības jeb genderu toriju, kas nosaka, ka dzimums ir solicāla konstrukcija un ka iespējami vismaz 13 dzimumi, ka arī laulību modeļi ir neskaitāmi, ka atbalstāma ir arī pedofilijas, incesta un zoofilijas legalizācija.

Tas viss jau darbojas un, ja Eiropas valstis pret šo monolīto agresiju aktīvi un solidāri nenostāsies, eirounifikatoru procesi galu galā sagraus ne tikai šo valstu pamatus, bet triekš pīšļos arī visus priekšstatus par to, kas ir cilvēks, tā tradiconālo veidolu iznīcinot un  vietā radot transhumānu, neskaitāmu dzimumvariāciju būtņu sabiedrību – paklausīgu, padevīgu Eiropas Saveinoto valstu arhitektiem. Kāpēc? Tāpēc, ka tālākais mērķis jau ir Pasaules Savienotās Valstis, kas izveidosies, pretdabiski sapludinot ASV ar ESV.

Eiropas Savienotās Valstis turpina izplesties virzienos, kurus tai novēlējuši kā Igo, tā Ļeņins, Čerčils un De Gols. Vai visiem viņiem bija vienāds priekštats par to, kādai jābūt šīs savienošanās būtībai, to varam tikai nojaust.

pēc mediju materiāliem – nebruks/

P.S. Pielikumā saites:

Homoseksuālā “laulībā” dzīvojošā sodomīta Gvido Vestervelles viedoklis “Я выступаю за создание Соединенных Штатов Европы” (Guido Westerwelle)

http://inosmi.ru/europe/20110823/173716875.html

Отказ от евро или Соединенные Штаты Европы? (“El Pais”, Испания)

http://inosmi.ru/world/20140120/216692076.html

You may also like...

18 komentārs

  1. Gudrais A.G. saka:

    Par ES Kaspars pareizi raksta. Un kā Grantiņš domā, vai tie sliktie angļi un amerikāņi mūs tagad aizstāvēs pret krieviem, pretēji tam, ko Pupurs apgalvo?

    .
    Admins
    Ja Kaspars runā taisnību, tad zīlonis ir balerīna.

  2. Gudrais A.G. saka:

    …protams, norobežojos no viņa piekoptās pakaļas laizīšanas okupantiem!

  3. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    To,ka Stalins atteicas,no dollara un ieviesa savu zelta rubli,ka to gribeja
    ari Kadafi,rietumiem palika par personam,non grata.Anglijas 5 kolonna
    Krievija vinu ari novaca,un uzreiz,ka uz burvja majiena zelta rublis
    pazuda,un dollars kluva vieniga starptautiska norekinu valuta.Vinstonam
    pieder ari vardi,,Viens Hruscovs,ir visa auksta kara verts,,.Latvija ar
    Hruscovu sakas bads,kur atnema visu.Laukos 1 govs,zirgu nedriksteja turet,
    bet iret,no kolhoza,no katra janogu un upenu kruma nodoklis,veikala 2
    kukulisi baltas maizes,un 1 melnas,totals partikas un precu deficits u.t.t.
    Turpinajums ……
    Ar 5 kolonnu ASV un Anglija kontroleja visu PSRS darbibu,no Hruscova lidz
    Gorbacovam un Krieviju,no Jelcina,lidz sodienas Putinam.
    http://www.youtube.com/watch?v=kwW-Z-ka1QU
    Anglija bija un ir laupitaju un piratu dzimtene,kura valda speki,kas
    1000 siem gadu petijusi cilveka darbibas psihologiju,lai ilgtermina gutu
    uzvaras tad,kad atnaca Lucifers,un tagad.Melno zinasanu krajums pietiekoss.
    http://pandoraopen.ru/2013-09-26/angliya-strana-prestupnikov-i-ubijc/
    http://pandoraopen.ru/2011-06-24/nemnogo-pravdy-ob-anglii/
    Mums ir jazin viens,ka 1000siem gadu ir pieradijies,ka launums nobeiz
    sevi pats,jo cuskas apli sasledz perkonkrusta simbols.Viniem nav vajadzigas
    stipras valstis,bet izmantotie,ka legionari,atdoti nokausanai,ka ari
    http://via-midgard.info/news/predannye-i-zamuchennye-russkie-v-plenu.htm
    Vini apseda kataru dzimteni Franciju
    http://antisionizm.info/Evreyskaya-Frantsiya-955.html
    Ar Rusiju cinas vienmer
    http://www.youtube.com/watch?v=btUBYRlZFuk
    Meistaro revolucijas
    http://www.youtube.com/watch?v=cLZTy82LAOU
    Suta kara kugus
    http://www.pravda-tv.ru/2014/02/04/36157
    Vini ir pederastu armija
    http://via-midgard.info/news/borec-s-nacional-socialisticheskim-podpolem.htm
    VELAK VEL/TENcINU

  4. Ingūna Sudraba saka:

    Nagla Sastrēgumstundā un citi politiķi Ukrainas nemierus salīdzināja ar Atmodas laika Latviju, kas ir nepareizi un maldinoši. Ukrainā varu sagrābuši oliharhi un tautu padarījuši nabagu – tiem nav ko zaudēt. Tādēl Ukrainas nemieri, kad bija oranžā revolūcija ir salīdzināmi ar „lietussargu revolūciju” Latvijā, bet pašreizējie notikumi salīdzināmi ar 2009. gada 13. janvāra nemieriem, kad tauta izsita logus Saeimas ēkai.

    Saskaņā ar Rietumi vēsturisko faktu interpretācijas metodi, ja totalitarismam seko demokrātiju, varu pārmanto vecie varturi, kļūst par oligarhiem (Lembergs, Berzins u.c.), izzog valsti , rakstot likumus (Lembergs katru dienu nesodīti izzog valsts kasi ar ofšoriem), seko revolūcija (2009.g. 13. janvāris), tauta padzen oligarhus un atjauno demokrātiju savām labumam. Latvieši nepatrieca oligarhus (Lembergu, Šķēli, Berzinu u.c.), bet pati tiek padzīta no Latvijas.

    ASV, Vācija, UK.c. plēsoņas noskatās, kā tiek iznīcinātas latviešu un ukraiņu u.c. valstis, gatavojoties sniegt draudzīgu palīdzību – nekam nederīgus padomus, aptauju rezultātus, reitingus, aizdevumus un lētas preces un humpalas, pie kā latvieši jau pieradināti.

  5. Ingūna Sudraba saka:

    Nagla Sastrēgumstundā un citi politiķi Ukrainas nemierus salīdzināja ar Atmodas laika Latviju, kas ir nepareizi un maldinoši. Ukrainā varu sagrābuši oliharhi un tautu padarījuši nabagu – tiem nav ko zaudēt. Tādēl Ukrainas nemieri, kad bija oranžā revolūcija ir salīdzināmi ar „lietussargu revolūciju” Latvijā, bet pašreizējie notikumi salīdzināmi ar 2009. gada 13. janvāra nemieriem, kad tauta izsita logus Saeimas ēkai.

    Saskaņā ar Rietumi vēsturisko faktu interpretācijas metodi, ja totalitarismam seko demokrātiju, varu pārmanto vecie varturi, kļūst par oligarhiem (Lembergs, Berzins u.c.), izzog valsti , rakstot likumus (Lembergs katru dienu nesodīti izzog valsts kasi ar ofšoriem), seko revolūcija (2009.g. 13. janvāris), tauta padzen oligarhus un atjauno demokrātiju savam labumam. Latvieši nepatrieca oligarhus (Lembergu, Šķēli, Berzinu u.c.), bet pati tiek padzīta no Latvijas.

    ASV, Vācija, UK.c. plēsoņas noskatās, kā tiek iznīcinātas latviešu un ukraiņu u.c. valstis, gatavojoties sniegt draudzīgu palīdzību – nekam nederīgus padomus, aptauju rezultātus, reitingus, aizdevumus un lētas preces un humpalas, pie kā latvieši jau pieradināti. ES bankas jau taisās savā labā atsavināt Ukrainas oligarhu noguldījumus to bankās – tā saucamās ES sankcijas.

  6. Marmors saka:

    Dimiters nav pelnījis tādu publicitāti un reklāmu…

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Dīvaini, ka Ingūna Sudraba nav pievērsusi uzmanību Latvijas valsts lielākajam noziegumam pret savu tautu – Rīgas Latviešu Biedrības prettiesiskajai likvidācijai 1993. gada 18. februāra naktī. Es iesniedzu viņai prasību izvērtēt RLB valsts un Rīgas pašvaldības līdzekļu nevajadzīgu, noziedzīgu tērēšanu, jo norādīju, ka netiek pildīts AP rīkojums valdībai un Rīgas domei uzliktais pienākums, nodot norādītā termiņā atjaunotajai RLB biedrībai piederošo namu Merķeļa ielā 13 un noformēt visus juridiskos dokumentus. To valdība neizdarīja. Tikos ar Ingunu Sudrabu, bet viņa man teica, ka valsts un pašvaldības līdzekļu prettiesisku tērēšanu nav konstatējusi.
    No šodienas skatu punkta tas būtu vērtējams citādi. Likumīgi atjaunotā RLB darbojās no 1992. gada 18.jūlija līdz 1993. gada 18. februāra naktij, kad tās darbību paralizēja KGB pretlatvisko spēku – 30 cilvēku iebrukums namā un nakts aizsegā veiktā laupīšana un visu biedrības 3500 dokumentu iznīcināšana! Atgādināšu visiem, ka no 1993. gada 18. februāra nakts mūs, Rīgas Latviešu Biedrības likumīgiem biedriem līdz pat šodienai liegts darboties MĀMUĻĀ, atbilstoši mūsu biedrības autentiskajiem un likumīgajiem 1938.gada statūtiem, kas reģistrēti Sabiedrisko Lietu Ministrijā. Viltus biedrība ar pašsadomātiem statūtiem nesodīti SAIMNIEKO latviešu tautas svētākajā vietā un imitē biedrības esamību jau 21 gadu – Latvijas nenomazgājamos kauna un izmisuma gadus!

  8. Ivars saka:

    Ukrainu reāli pārvalda 8 oligarhiski grupējumi. Janukoviča dēls ar reketiera metodēm izpiežot naudu no bankām un lielā biznesa pārstāvjiem ir kļuvis pāris gados par miljardieri dolāros. Tieši pret to protestē Ukrainas tauta, lai tas reiz beigtos. Arī Latvijā ir savu janukoviči – Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Valērijs Kargins, Jānis Urbanovičs, Andris Šķēle, Aivars Lembergs. Latvijā oligarhi darīja visu, lai latvieši izceļo prom, bet paši var savākt Eiropas Savienības finansējumu.

  9. ziņa saka:

    Nē, tā nav gatavošanās karam ar iebrucējiem no Marsa, šādi ukrainis
    “s bolshoi truboi” ir gatavs apšaut citus ukraiņus.
    “Snaiperu sarunas”

    https://m.soundcloud.com/j-nis-tere-ko/snaiperu-sarunas

    Ar sankcijām, kuras Eiropas Savienība noteikusi Ukrainai, nav pietiekoši. Ukrainas pašreizējās valdības rīcība jāuzskata par noziedzīgu. Arī prettautiskā Latvijas oligarhu izveidotā valdība un tiesu sistēma Latvijā jāuzskata par noziedzīgu. Krievijā Vladimirs Putins un Vladimirs Žirinovskis neslēpj savus nolūkus Ukrainā (Krimā) un Latvijā, raalizējot tos ar piektās kolonnas un nodevēju atbalstu.

  10. twitter saka:

    Latvijas okupantu pēctecis Nils Ušakovs, redzot notikumus Kijevā, nespēja paturēt savu viedokli pie sevis. Tā vien Ušakovam niez nagi ar okupantu piektās kolonnas palīdzību uzsākt ko līdzīgu Rīgā un Latvijā, lai ir iemesls saukt palīgā Krievijas karaspēku un pievienoties matuškai Krievijai. Arī Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Andris Bēziņš, Aivars Lembergs, Valērijs Kargins to gribētu, lai izmuktu no Nirnbergas 2 tiesas par viņu noziedzīgās komunistiskās partijas noziegumiem pret latviešu tautu.

    Laikā, kad visas pasaules uzmanība pievērsta asiņainajiem notikumiem Ukrainā, vienaldzīgs nav spējis palikt arī Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC). Viņš savā tvitter kontā publiskojis arī savus secinājumus.
    Nils Ušakovs @nilushakov
    Follow
    Latvijā Janukovičs būtu Vienotības biedrs, bet “tituškas” nāktu no NA
    10:15 PM – 20 Feb 2014

    Rīgas mēra prātuļojums radījis pārdomas arī citos sociālo tīklu lietotājos.
    Tituškas ir tipisks 9.maija jauniešu-dzērāju kontingents
    1. Nils Ušakovs @nilushakov
    Latvijā Janukovičs būtu Vienotības biedrs, bet “tituškas” nāktu no NA
    Leonards Dravnieks @LeonardDravniek
    Follow
    @nilushakov Tā nav gan. Tituškas ir tipisks 9.maija jauniešu-dzērāju kontingents. Ar zemu intelektu un oranžmelnajām lentītēm.
    10:18 PM – 20 Feb 2014

    1. Nils Ušakovs @nilushakov
    Latvijā Janukovičs būtu Vienotības biedrs, bet “tituškas” nāktu no NA
    Krista Baumane @Krista_Baumane
    Follow
    @nilushakov Vienotībai vai Saskaņai ir sadarbības līgums ar Kremli?
    10:45 PM – 20 Feb 2014

    1. Nils Ušakovs @nilushakov
    Latvijā Janukovičs būtu Vienotības biedrs, bet “tituškas” nāktu no NA
    MB @melnsuzbaIta
    Follow
    .@nilushakov Apsveicu. Jums tomēr izdevās pateikt kaut ko vēl muļķīgāku par leģendāro “man ir alibi”.
    10:56 PM – 20 Feb 2014

    • Reply
    • Retweet
    • Favorite
    Janukovičs būtu Ivana Haritonova un Nila Ušakova hibrīdorganisms
    TR Notārs @trNotars
    Follow
    @nilushakov Latvijā Janukovičs būtu Ivana Haritonova un Nila Ušakova hibrīdorganisms. “Tituškas” tiktu pievestas ar RS busiņiem.
    1. Nils Ušakovs @nilushakov
    Latvijā Janukovičs būtu Vienotības biedrs, bet “tituškas” nāktu no NA
    Dace Preisa @_dace_
    Follow
    @nilushakov vidēji, cik ilgi Jūs domājat, pirms izspļaut kārtējo glupību?

  11. dažiem jau deg zeme zem kājām saka:

    Ukrainas varas partijas pārstāvošie deputāti steidz pamest Ukrainu, ņemot līdzi arī savas ģimenes, vēsta Ukrainas mediji. .

    (Papildināta no 5.rindkopas.).

    «Obozrevatetel» vēsta, ka no Kijevas Žuljanas lidostas VIP termināļa ceturtdien izlidojis jau 51 čarterreiss ar cilvēkiem, kas vēlas pamest Ukrainu.

    «Obozrevatetel» rīcībā esošā informācija liecina, ka viena no lidmašīnām, kas devusies uz Austriju, nav saņēmusi atļauju nolaisties Vīnē un bijusi spiesta atgriezties Kijevā.

    Savukārt citai lidmašīnai nav ļauts nosēsties vairākās Vācijas lidostās..

    No Ukrainas izlidojošo personu sarakstā figurē arī Ivans Fursins, kas ir viens no «Trasta komercbankas» akcionāriem. Finanšu un kapitāla tirgus publicētā informācija rāda, ka Fursinam ir būtiska netiešā ceļā iegūta līdzdalība «Trasta komercbankā» – no 20% līdz 33%.

  12. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/498475-par_krievijas_naida_propagandas_retranslaciju_latvija

    Par Krievijas naida propagandas retranslāciju Latvijā

    Pēdējās dienās Kijevā risinās prātam neaptverama traģēdija. Nogalināti jau vairāk nekā 70 cilvēki, upuru skaits turpina augt. Pārsteidzoši, kā šie notikumi tiek atspoguļoti Latvijas informatīvajā telpā. Latvijas valsts kontrolētais uzņēmums Lattelecom pārraida Krievijas TV sižetus, kurus citādi kā par svešas valsts kara propagandu nosaukt grūti. Runa nav tikai par galēji vienpusīgu notiekošā atspoguļojumu, runa ir par klaju kūdīšanu un naida kurināšanu, atklātā vēstulē tklāta vēstule Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētājam Aināram Dimantam raksta Dr.hist. Edvīns Šnore.

    Piemēram, vakar, 20.februārī, 23:00 Pirmā Baltijas kanāla raidījumā «Vremja» starp Ukrainā notiekošo slaktiņu un Baltijas valstīm tika vilktas tiešas paralēles, atkārtojot mītu par krieviem kā «otrās šķiras» pilsoņiem utt. Pirmo Baltijas kanālu skatās simtiem tūkstoši Latvijas iedzīvotāju. Vai Jums neliekas, ka šīs Krievijas naida propagandas retranslācija Latvijā tuvina mūsu valsti Ukrainas scenārijam, ņemot vērā lielo krievu skaitu valstī?.

    Sacītais attiecas ne tikai uz PBK. Arī RTR Planeta, TV Centr un NTV-Mir raidījumi, kurus es vakar noskatījos kā Lattelecom televīzijas abonents, visi pārraidīja klaji tendencionzus sižetus par Ukrainā notiekošo, dažos pat izskanēja aicinājumi nogalināt ikvienu, kurš darīs pāri krieviem..

    Saskaņā ar Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumu NEPLP uzdevums ir veicināt Latvijas nacionālajām interesēm atbilstošu elektronisko plašsaziņas līdzekļu programmu politiku. Man ir grūti saprast, kā Putina Krievijas TV kanālu graujošās propagandas izplatīšana Latvijas krievu (un ne tikai) vidū atbilst Latvijas nacionālajām interesēm. Kurš uzņemsies atbildību par sekām šai smadzeņu skalošanai, kura notiek ar Jūsu akceptu un par Latvijas nodokļu maksātāju naudu?.

  13. ANDRIS 7 saka:

    Atbilde Rakstam!
    Anglu liberal-pederastiski lienosa fronte,ar visiem meliem,puspatiesibam
    turpina scenariski nostiprinato austrumu virzienu,ar citu rokam,ka
    parasti,kur visi 5 kolonas internacionalisti raujas apvienoties.Veca
    plana realizacija,jeb zinami vecie vezi cita kule.
    http://pandoraopen.ru/2014-02-20/novosti-slavyan-38-ukraina-venesuela-bosniya-chto-obshhego/
    http://www.youtube.com/channel/UC8CQV5pClsZeZN8EFZhTMog
    Visu zemju liberali,reptili,pederasti,mafiozo,lideji, necilveki un visas
    5 internacionalas kolonas apviejaties!
    Vecie vezi cita kule UN VISS.
    http://pandoraopen.ru/2014-02-20/novosti-slavyan-38-ukraina-venesuela-bosniya-chto-obshhego/
    http://www.youtube.com/channel/UC8CQV5pClsZeZN8EFZhTMog

    TENcINU

  14. brīdinājums par Krievijas un Latvijas oligarhu briesmām saka:

    Krievu analītiķis: Pēc Gruzijas – Ukraina, pēc Ukrainas – Baltijas valstis

    Ukrainas notikumi vedina domāt, ka Rietumi joprojām nav izpratuši Krievijas prezidenta Vladimira Putina režīma patieso būtību, tādēļ Eiropas Savienības (ES) un ASV bezzobainās politikas dēļ par Kremļa ekspansīvās politikas mērķi pēc Gruzijas un Ukrainas varētu kļūt Baltijas valstis. Šādu viedokli Lietuvas Radio un televīzijas ziņu portālam “Lrt.lt” piektdien paudis pazīstamais krievu analītiķis Andrejs Piontkovskis.

    Pēc viņa teiktā, domājams, ka Ukrainas notikumos piedalījušies arī Krievijas specvienību kaujinieki. Kremlis šobrīd tiecas sadalīt Ukrainu un anektēt Krimu, bet Rietumi nespēj Krieviju savaldīt.

    Kā prognozē eksperts, kas organizējis Ukrainas Maidana atbalsta kustību Krievijā, Putins nedomā piekāpties un tas var nozīmēt lielus upurus, tomēr galu galā Kremlis savus politiskos mērķus nesasniegs un Putina ārpolitika cietīs smagu sakāvi, kas ietekmēs arī Krievijas iekšpolitiskos procesus.

    Par ES lielāko problēmu Piontkovskis nosaucis iztapību, velkot paralēles ar bēdīgi slaveno Minhenes vienošanos 1938.gadā, kas Vācijai ļāva ar Lielbritānijas, Francijas un Itālijas ziņu anektēt Čehoslovākijai piederošo vāciešu apdzīvoto Sudetu apgabalu. Par teju vai izteiktāko izdabātāju diktatoriem viņš uzskata ASV prezidentu Baraku Obamu.

    Savukārt tie Baltijas valstu politiķi, kas neslēpj satraukumu par tendencēm Krievijā, tiek apsūdzēti rusofobijā un vēsturisko rēķinu kārtošanā, viņš novērojis.

    Analītiķis atgādinājis, ka Ukrainas notikumi sākās kā mierīga revolūcija pret noziedzību, taču valsts vadība aizvadīto mēnešu laikā aizvien vairāk eskalējusi konfliktu, ķeroties pie vardarbīgiem līdzekļiem, un atbildīga arī par pēdējo vardarbības uzliesmojumu. Vērtējot ilgākā perspektīvā, Janukovičam tas tiešām nav izdevīgi, bet viņš izjūt milzīgu spiedienu no Putina, kas faktiski arī izraisījis krīzi Ukrainā.

    “Ukrainas sabiedrībā faktiski pastāvēja vienošanās par asociācijas līguma parakstīšanu ar ES. Tas būtu ļāvis atteikties no kriminālkapitālisma modeļa, no kleptokrātijas un veidot jaunus spēles noteikumus, kas vajadzīgi konkurētspējīgai politiskajai un ekonomiskajai sistēmai,” viņš norādījis.

    “Sazagušies varas pārstāvji, tostarp Janukovičs un viņa tuvinieki, bija aptvēruši, ka Ukraina atšķirībā no Krievijas ir trūcīga un no tās neko daudz vairs nevar izspiest, tādēļ viņi sliecās pieņemt jaunus, civilizētus spēles noteikumus, tiesa gan, neatvadoties no sazagtajiem miljardiem. Taču Putinam tas bija pilnīgi nepieņemami – ja tik tuva valsts kā Ukraina pieņemtu tirgus ekonomikas modeli, tas ļoti jūtami ietekmētu Krievijas sabiedrību. Tad bandītiskais kapitālisma modelis, kas iesakņojies visā bijušajā PSRS telpā, izņemot Baltijas valstis, Krievijā ilgi vairs nenoturētos.

    Tādēļ Putins izvēlējās rupjas šantāžas ceļu, kas, iespējams, balstās uz kompromitējošajiem materiāliem par Janukoviču. Savukārt ekonomiskā šantāža izpaudās kā draudi izvērst muitas karu un pārtraukt sadarbību tādās Ukrainai svarīgās jomās kā aviācijas rūpniecība, helikopteru komplektēšana, metalurģija, kosmosa izpēte un citur.

    Tomēr šīs nozares ir ļoti būtiskas ne tikai Ukrainai, bet arī Krievijas militārrūpnieciskajam kompleksam un visai Krievijas ekonomikai, tātad sadarbība šajās jomās nav uzskatāma par Krievijas labdarību. Tas liek domāt, ka Putins būtu gatavs pat vājināt savas valsts militāro nozari, lai tikai paralizētu Austrumukrainas rūpniecību un izraisītu lielu bezdarbu visā valstī. “Kad Janukoviča aprindas padevās šai šantāžai, sabiedrībā tas izraisīja milzīgu neapmierinātību, kas izvērtusies par sacelšanos,” klāstījis eksperts, piebilstot, ka Kremli ļoti baida Janukoviča režīma krišana.

    “Esmu pārliecināts, ka Ukrainas notikumos piedalās Krievijas specvienību kaujinieki. Ukrainas iekšlietu ministrs Vitālijs Zaharčenko, pats nepamanīdams, ka izrunājies, paziņoja, ka pieci milicijas specvienības “Berkut” vīri nogalināti ar snaiperu šāvieniem kaklā. Šāvieni trāpījuši neaizsargātā ķermeņa vietā starp ķiveri un bruņuvesti. Tā šauj profesionāļi, nevis Maidana protestētāji, kas mētā Molotova kokteiļus. Tā šauj specvienību kaujinieki, kas darbojās Krievijā 1993.gada juku laikā. Tāpat viņi šāva uz Krievijas miera uzturētājiem Gruzijā, lai Krievijai būtu iegansts uzbrukt. Tātad gan par konflikta izraisīšanos, gan tā eskalāciju, īpaši pēdējās dienās, atbildīga Kremļa vadība un personiski Putins,” viņš secinājis.

    Pēc Piontkovska teiktā, rodas iespaids, ka no Putina Janukovičs baidās vairāk nekā no savas tautas, tomēr vienlaikus Ukrainas prezidenta rīcībā brīžiem jūtama neizlēmība – kā naktī, kad tika apturēts uzbrukums Maidanam.

    “Tas izraisīja milzīgu niknumu Krievijā, Janukovičam tika adresēti aizvainojoši komentāri. Jā, protams, viņš ir Kremļa marionete, bet Kremlis ar šo marioneti nav apmierināts. Ar saviem spēkiem vien Janukovičs tautas pretestību nespēj apspiest. Domāju, ka Kremlis jau grozījis savus plānus. Kremļa politiķi aptvēruši, ka visa Ukraina viņiem būtu pārāk liels kumoss. Rietumukraina, tāpat kā Lietuva, cīnījās pret Staļinu līdz pat viņa nāvei 1953.gadā. Arī šobrīd tā spēj veiksmīgi pretoties Krievijai. Tādēļ Kremlis cer Ukrainu sadalīt,” turpinājis analītiķis.

    “Šobrīd Kremlis mēģina radīt ieganstu iebrukumam Ukrainā. Krievijas Valsts domē jau skaļi tiek runāts, ka jāaizstāv Ukrainas krievi no haosa, fašistiem un tamlīdzīgi. Domāju, ka Kremļa mērķis ir kontrolēt Austrumukrainu. Tomēr Kremlis stipri pārrēķinās, iztēlojoties, ka Austrumukrainas iedzīvotāji, kaut arī krievvalodīgie, alktin alkst, lai viņus pārvalda Putins. Krievijas vadība, protams, gribētu plašāku aneksiju, bet pieticīgākais scenārijs paredz anektēt vismaz Krimu, kur iedzīvotāju vairākums ir krievi. Turklāt Krievijas sabiedriskā doma Krimas aneksiju varētu atbalstīt, jo Ņikita Hruščovs 1954.gadā Krimu atņēma Krievijai un atdeva Ukrainai, to pienācīgi nepamatojot. Taču Kremļa politiķi īsti neņem vērā, ka līdz ar Krimu viņi iegūtu arī aktīvu musulmaņu kopienu – Krimas tatārus, kuri savukārt Krievijas varu kā PSRS varas mantinieci varētu sagaidīt ar sīvu partizānu cīņu. Lai nu kā, Putins neatkāpsies, un upuri būs ļoti lieli. Taču Kremlis savus politiskos mērķus nesasniegs, un tā būs graujoša Putina ārpolitikas sakāve, kas ietekmēs arī Krievijas iekšpolitiskos procesus,” uzskata pētnieks.

    Piontkovskis noraidījis iespēju, ka ar Putina atbalstu pie varas Ukrainā varētu atgriezties Jūlija Timošenko, kas apmierinātu gan paša Krievijas prezidenta, gan vienas Ukrainas opozīcijas daļas intereses un, iespējams, spētu saglabāt Ukrainu vienotu.

    “Vienota Ukraina Maskavai nav vajadzīga. Esmu pārliecināts, ka Kremlis šobrīd vēlas Ukrainu sadalīt,” viņš norādījis.

    Vienlaikus Piontkovskis piekritis britu izdevuma “The Economist” apskatnieka Edvarda Lūkasa izteikumam, ka šobrīd par zaudētāju uzskatāma Eiropas Savienība. “Es runāju par Krievijas zaudējumu tālākā perspektīvā, savukārt īslaicīgā perspektīvā Putins pagaidām uzvar ne tikai pret ES, bet pret Rietumiem vispār. Tāpat kā uzvarējis Sīrijā, iesmērējot Rietumiem ķīmisko atbruņošanos un tā leģitimējot savu sabiedroto Bašaru al Asadu, kas ir kara noziedznieks. Ļāva Asadam turpināt genocīdu pret sunnītiem.”

    Pieminot jau pieminēto Minhenes vienošanos1938.gadā, eksperts atgādinājis, ka Lielbritānijas un Francijas premjerus Nevilu Čemberlenu un Eduāru Daladjē, kas to parakstīja, Hitlers drīz pēc tam nosauca par niecībām. “Arī Putins par Rietumu līderiem, īpaši Obamu, domā tieši tāpat un savās aprindās to arī neslēpj,” viņš stāstījis, piebilzdams, ka Obama uzskatāms par teju vai izteiktāko izdabātāju visiem diktatoriem un šo iztapību nosaka pat ne kompetences trūkums, bet dziļi ieaudzināta ideoloģiskā pārliecība.

    “Savu vājumu acīmredzami parādījusi arī Eiropas Savienība. Vācijas kanclere Angela Merkele kopīgā preses konferencē ar Eiropas Komisijas prezidentu Žozē Manuelu Barrozu un Francijas prezidentu Fransuā Olandu palielījās, ka zvanījusi Putinam un vienojusies “sadarboties, lai nepieļautu vardarbības saasināšanos Ukrainā”. Kā var vienoties par kopīgu starpniecību ar cilvēku, kurš šo krīzi izraisījis un plāno turpināt savās ģeopolitiskajās interesēs? Putinam tas būtu ļoti izdevīgi, jo palīdzētu legalizēt viņa mērķus – Ukrainas sadalīšanu, Austrumukrainas pārņemšanu savā kontrolē, pat iespējamu pievienošanu Krievijai un Krimas aneksiju. Lielākā ES problēma ir tāda pati kā savulaik Čemberlenam un Daladjē – ES līderi neizprot Putina režīma būtību. Viņi joprojām tic Krievijai kā “partnerei”, ar ko iespējami kopīgi mērķi un vērtības, ar ko iespējams vienoties. Sīrijā Obama vienkārši nezināja, ko grib, toties Putins zināja – noturēt pie varas savu sabiedroto Asadu – un to arī panāca. Tagad viņš zina, ko grib Ukrainā, un mērķtiecīgi uz to virzās, savukārt Merkeles kundze nezina, ko viņa Ukrainā grib. Toties viņa grib labas attiecības un ekonomisko partnerību ar Krieviju. Viņa neizprot Putina režīma diktatorisko iedabu. Putins Vācijai sola pievilcīgus biznesa darījumus, un vācu politiķi ir gatavi nepamanīt nedz korupcijas mērogus Krievijā, nedz to, kā tur mostas fašisms,” teicis Piontkovskis.

    Tikmēr Baltijas valstīs daži politiķi atļaujas ievērot un nosaukt vārdā satraucošās tendences Krievijā un tūdaļ pat tiek apsūdzēti rusofobijā un vēsturisko rēķinu kārtošanā, norāda analītiķis.

    Uz Krievijas agresiju Gruzijā ES reaģēja tikai ar vārdisku ekvilibristiku. Tas, ka ES spēja “norīt” Krievijas darbības Gruzijā, novedis līdz tagadējai situācijai Ukrainā. Ja ES “norīs” arī Krievijas agresiju Ukrainā un kļūs par “divpusējas starpniekdarbības” līdzdalībnieci, dodot savu svētību Putina darbībām Ukrainā – kā savulaik Francijas prezidents Nikolā Sarkozī Putina agresijai pret Tbilisi -, tad nākamais mērķis būs Baltijas valstis. Ja ES spēj paiet maliņā divreiz, spēs arī trešo reizi, domā Piontkovskis.

    “Eiropas Savienībā nav izcilu politisko darbinieku. Es pat nerunāju par Vinstona Čērčila vai Mārgaretas Tečeres līmeņa politiķiem. Tāda ES nespēs noturēties pret Putina ģeopolitisko ekspansiju. Pasliktinoties ekonomiskajai situācijai Krievijā, augs nacionālisms, imperiālisms, ekspansīvi centieni. Kremlim būs vajadzīgas ģeopolitiskās uzvaras, un viena no pirmajām varētu būt Krimas pievienošana,” uzskata Piontkovskis. Viņš atzīst, ka arī necer, ka ES spētu atteikties no izdabāšanas Krievijai, ciešāk sadarbojoties ar ASV. Viņaprāt, pašās Amerikas Savienotajās Valstīs vispār nav gaidāmas nekādas būtiskas pārmaiņas, kamēr pie varas atrodas Obama.

    “Eiropas Savienībai trūkst stimula – ASV spiediena – mainīt savu bezmugurkaula politiku. No Obamas administrācijas nekāds spiediens nav gaidāms, lai kā arī lamātos [ASV valsts sekretāra vietniece] Viktorija Ņūlendas kundze.”

    Atbildot uz jautājumu, kas sagaida Putina loloto Eirāzijas projektu, Piontkovskis paudis viedokli, ka šis projekts faktiski ir miris un nav īsti vajadzīgs pat Vidusāzijas diktatoriem.

    “Jāņem vērā, ka pēdējā laikā ļoti krasi pārmainījies krievu nacionālisms, lai gan Rietumi to pat nav pamanījuši. Agrāk nacionālisms vienmēr bijis impērisks, un Eirāzijas savienības ideja atbilst tā impēriskajai versijai, taču jaunā nacionālistu paaudze no impēriskās koncepcijas pilnīgi atteikusies un dēvē sevi par nacionāldemokrātiem. Jaunā koncepcija tiek balstīta uz divām nostādnēm, kas ir pretrunā ar impēriskā nacionālisma principiem. Pirmā vēsta, ka nacionālisma uzdevums ir saglabāt krievu etnosu, uzskatot, ka tā enerģija ir izsīkusi gadsimtiem ilgu impērisku avantūru dēļ, tikmēr otrā nostādne ir pārsteidzoša – “Mēs esam Eiropas valsts”. Jaunos nacionālistus kaitina musulmaņu pieplūdums. Aptuveni 80% Krievijas iedzīvotāju grib, lai iebraucējiem no Vidusāzijas būtu vajadzīgas vīzas. Par kādu Eirāzijas savienību šajos apstākļos var runāt? Putins lika lielas cerības uz nacionālistiem, bet tie viņu pašu šobrīd vērtē vēl sliktāk nekā liberāļi. Tādēļ Eirāzijas ideja ir nedzīva,” secinājis analītiķis.

    http://www.delfi.lv/news/world/other/krievu-analitikis-pec-gruzijas-ukraina-pec-ukrainas-baltijas-valstis.d?id=44239981#ixzz2tz1fUNCJ

  15. austrumu briesmas saka:

    Krievijā Krievijas prezidenta Vladimira Putina lakstīgala Vladimirs Žirinovskis pēdējās dienās vēl un vēl aktīvi atkārto, ka Krievija gatava ienākt ar karaspēku Latvijā, lai aizstāvētu “mazākumu”, t.i. piekto kolonnu (okupantu pēcnācējus). Var saprast, ka par to priecājas Krievijas “trojas zirgs” Nils Ušakovs, bet kāpēc klusē un nekavējoties neprotestē Latvijas ārlietu ministrs par šādu bezkaunīgu Krievijas iejaukšanos Latvijas iekšējās lietās, tās draudiem latviešu tautai?

    Жириновский: если в Латвии повторится Украина, мы придем защищать русских

    http://www.mixnews.lv/ru/exclusive/news/2014-02-21/144370
    Украина – искусственно созданное государство. И то, что сегодня там происходит – это попытка оторвать страну от России. Такое мнение в эфире радио Baltkom высказал вице-спикер Госдумы России, лидер ЛДПР Владимир Жириновский.

    Жириновский подчеркнул, что его партия выступает за разделение Украины. “Западная Украина останется со столицей во Львове, все остальное отдать России – там ведь одни русские живут”, – заявил Владимир Вольфовович. Президента Виктора Януковича Жириновский назвал “подкаблучником” и “неопытным, необразованным мужичком”, который на Западе всегда останется виноватым в том, что сегодня происходит на Украине.

    Жириновский также отметил, что в России подобный сценарий невозможен. “У нас есть что-то похожее на Майдан – Болотная улица – но это всего 1% населения. В России украинский сценарий невозможен”, – уверен российский политик.

    Говоря о Латвии, Жириновский отметил, что, в случае каких-либо серьезных угроз русскому населению в Латвии, ЛДПР всегда будет выступать за военную защиту русского населения.

    “В Латвии серьезно нарушается права нацменьшинств. И запад молчит – ничего не говорит. Все что направлено против России, хоть ведьма, хоть фашисты, устраивает Запад. Это грязная игра Запада. если в Латвии что-то подобное произойдет и молодые русские захотят получить дополнительные права, если их будут ущемлять, нагибать, ЛДПР будет выступать за оказание военной поддержки русского населения в Латвии”, – сказал Жириновский.

  16. tautas balss, dieva balss saka:

    Tāpat kā video ukraiņu sieviete nolād slepkavu un zagli Ukrainas prezidentu Janukoviču, tāpat latviešu sievietes nolād komunistu un zagli Latvijas prezidentu Andri Bērziņu, uz kura sirdsapziņas arī ir izpostītas latviešu ģimeņu dzīves:

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J142qFz-SIY

  17. Ilze saka:

    Ukrainā oligarhi bēg! Dod, Dievs, lai arī Latvijā būtu tas pats.

    http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/20/7015276/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *