Lasītājs. Par krievu nezvēriem Ukrainā un mums blakus !(hazāru nezvēri)

https://censor.net/ru/news/3412609/ona_rebenok_eyi_56_let_a_ya_vystrelil_byvshie_vagnerovtsy_rasskazali_o_zverstvah_po_prikazu_prigojina

Kad to visu, jau apmēram zināmo par krievu necilvēkiem formās un bez tām, šajās liecībās klausāmies, tomēr saprotam, ka laikam īsti nesajēdzam, ar ko ir darīšana mums LV un Ukrainā ! Mūsu civilizētie, gudrie un izglītotie senči gan saprastu uzreiz, par ko runa, jo no 1940. gada sarkano dzīvnieku iebrukuma un turpinājuma no 1945.gada piedzīvotā, tiem nekas nebūtu jāpaskaidro. jo visu šajās intervijās dzirdamo, tie bija spiesti piedzīvot ikdienā.

Visa Baltija un arī citas iebrukušo krievu nezvēru ordas apspiestās tautas pieredzēja šo divkājaino pretekļu būtību ikdienā gadu desmitiem ilgi ! Viņi pieredzēja šo lopu, pat ne lopu, jo lopi tā nedara, nenormālo zvēriskumu un trulo nežēlību. Izbaudīja šo cilvēkveida dzīvnieku alkatību, rupjību un pilnīgu sirdsapziņas un citu cilvēcisko īpašību neesamību.

Mūsdienās tas bija jau piemirsts, jo senču paaudze bija krievu okupantu brutālās varas, ar to nenormāli nežēlīgiem sodiem spiesti gadiem klusēt, baidoties, ka bērni var izpļāpāt ģimenēs runāto patiesību, vai nodot tos var kāds kaimiņos dzīvojošs okupantiem pielīdējs.

Līdz šodienai pie varas esošie nodevēji – kolaboranti un to jaunāka paaudze, ievelkot pilsonībā un amatos okupantus un to jaunos okupanteļus, protams arī šīs tēmas noklusē un maksimāli piebremzē, ja kādi atklātākie to atļaujas atgādināt. Ukrainas notikumi spilgti atsauc atmiņā vecāku, radu stāstīto par okupantu cūciskumu un zvēriskumu, drausmīgo žūpošanu un zaglīgumu !

Varbūt notiks brīnums un publicētais krievu zvēriskums Ukrainā modinās mūsu Latvijas cilvēkus un tie spēs pārvarēt pašus jau tuvā nākotnē iznīcinošo vienaldzību un sadūšoties pieprasīt valdības kolaborantiem Ukrainas notikumu dēļ BEIDZOT okupantu sadistu, varmāku, zagļu un žūpu pūļu izvākšanu no mūsu dzimtenes !

LRTT

“krievu zvēriskums Ukrainā modinās mūsu Latvijas cilvēkus”

Kāds naivums no LASĪTĀJA puses ! Neko šis zvēriskums nemodinās, jo Latvijā pie varas esošie visi ir šis krievžīdu sistēmas neatņemama sastāvdaļa. Un otrkārt: ir jāsaprot, ka tik pat kā neiespējami ir pamodināt to, kurš TĒLO GUĻOŠO ! Tas iespējams tikai tad, ja tu tādam izvel ar akmeni pa pauri.

Kā jau ne reizi esmu sacījis šajā vietnē: bez ASV jūras kājnieku vienībām ar krievžīdisko okupantu varzu un kolaboracionistiem, mums galā netikt. Viņi nav nedz pārliecināmi, nedz pārmācāmi, viņi vienkārši ir likvidējami. Vai vācu okupācijas laikā kāds vācietis centās pārliecināt sagūstītos poļitrukus ? Nē, viņus atlasīja no pārējās gūstekņu masas un uz vietas nošāva.

Šo poļitruku pēcteči ir visi komunisti, čekisti un viņu līdzskrējēji. Viņiem visiem ir rokas līdz piedurknēm ar latviešu asinīm !

Tādi borovkovi, bunks, godmaņi, savicki, leviti, plauži, indriksoni, gorbunovi, lembergi & co ir KREATŪRAS BEZ CILVĒCISKĀS APZIŅAS. Viņi nav žēlojami, jo nav uzskatāmi par cilvēkiem. To taču visekstrēmāk pierāda viņu asins pirts Ukrainā.

Tas ir krievžīdisms- hazārisms, kas SVĒTAJOS RAKSTOS ir aprakstīts kā sātanisms.

Interesanti, ka tieši Putins to visu neslēpdams pasacīja; hāzāri ir “krievu etnosa” neatņemama sastāvdaļa. Līdz ar to Putins atzina, ka vācu nacisti nebija antisemīti, jo nevienu semītu viņi nebija iznīcinājuši.

22.04.23

You may also like...

2 komentāru

  1. Latvijas pilsoņi saka:

    Nodeveji un liberasti valdiba nemainisies un uz to nav jagaida, bet ir tautai jaorganizejas pieprasot kremla 5.kolonnas – okupantu izvesanu no Latvijas! Bez cermonijam ir jaatmasko tie neliesi, kas savu merkantilo interesu del censas paturet okupantu masas un tas nodevigi naturalizet, rupejoties tikai par savu un savu radu nakotni un protams sava rekina un sava maka piepildisanos!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Jāiet mainit pase? Kāpēc tas sakrīt ar laiku, kad notiek karš Ukrainā? Aizvilcies līdz tai iestādei, kur kārto dokumentus oficiāli valsts vārdā sēdu koridora ar numuriņu rokās un kārtējo reizi nožēlojami jāpārliecinās par to, ko norādīja Artūrs Prieditis. Kāda zhidene visādi laipni izdaba nozelojamajiem krieviem, kas nihuja nesaprot po lotishki. Tās Soviet varenības izpausmes viņos ir mainījušās uz tādu nožēlojamu trudosas masas veidojumu, ka pieskarsies un tūlīt sairs! Numuriņi ir ačgārni un tie, kas ieradušies vēlāk par mani nezin kāpēc nonāk rindas nekārtība pirms manis formēt pavalstniecības dokumentus? Iznakyse kāda karlika auguma veca zhidene ar izgaztu pynci uz āru likām kājelēm aicina pie sava darba galda un aiziet līdz jautājumam vai tautību pasē rakstisiet? Kāda jēga rakstīt, ja patieso tautību jūs tāpat nerakstat? Pasē jūs taču nerakstat Latgalietim, ka viņš ir Latgalietis? Zhidene sāk spraust savas teorijas, ka latgalieši nav tauta, ja māte ir latviete, tad latviete. Es esmu latviete! Tomēr zhidenei norādu, ka pēc latgalietes jūs nemaz neizskataties un mana tēva tautību Kurshi jūs arī pasē nerakstat vai ir vajadzība rakstīt? Savus oficiālos darbus veikusi vien zhidenei izvelku kādu pirms kara laikā taisīt foto un pajautāju, kas šis vīrs ir pēc tautības? Ak tu vai, ka nožēlojamā zhidene nespēj pēc foto pateikt, kas ir vīrs pēc tautības! Tomēr jūs strādājat valsts iestādē un skatāties uz cilvēkiem katru dienu, bet nespējat pateikt, kas šis vīrs ir pēc tautības un tai pašā laikā jūs svešiniekiem tirgojat dzīvošanas atļaujas. Nožēlojama zhidene aizgriezas ar muguru pret mani, lai protams nekā nedzirdētu, ko tai norādu par viņas nacionālo spriedelesanu. Aizbraukšu līdz tirgum! Tirgū acu priekšā stāv stādu tirgotāji un zināt kāres pēc pievelk uzmanību – Kiwi! Pajautājis pa vidus dialektam, cik tas kiwi maksā baltās rases pārstāvis pienāk klāt un mirkskina acis. Ja po lotishki ne pinemaju! Ti cho sovsem ne huja po lotishki nepizdish? To i puzduj nahuj v Russiju! Moj otec….. Tomēr man neinteresē vairs ne tavs stāds un no kurienes tu esi atbraucis tirgoties, ja arī esi lietuvietis, tad āri pret leišiem īpašas cieņas nav, kad tu elementārās saskares valodas nesaprot. Viena lieta, kad tu muldi neoficiālā gaisotnē po russki, bet latvietim, lai darbā strādātu pieprasa krievu un angļu valodas zināšanas, ja tam arī nav tai darbā nekādas nozīmes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *