Lasītājs. Ne KNABs, bet MOSSAD asinssuņi

Lasītājs: Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pastāvēšanas laikā biroja lietvedībā nav bijis neviens kriminālprocess par iespējamiem koruptīviem noziedzīgiem nodarījumiem kādā no Latvijas ostām………KNAB Konsultatīvā padomē iekļauts Latvijas juristu biedrības prezidents Aivars Borovkovs un Latvijas juristu apvienības valdes priekšsēdētājs Rihards Bunka……… Pasakiet, Jēkab Straume, kas ir Jūsu izraudzītie draugi Aivars Borovkovs ar Rihardu Bunku KNAB Konsultatīvā padomē, un mēs pateiksim, kas esat Jūs.

LRTT: šeit mēs redzam aktuālos rekomendāciju sniedzējus KNABam. Visi kā viens ierindojami sabiedrības parazītu slānī !

SKP sastāvā(atver-lasi visu) darbojas pārstāvji no Latvijas Krimināllietu advokātu biedrības, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Patērētāju atbalsta centra, Latvijas Pilsoniskās alianses, Latvijas Tirgotāju asociācijas, Latvijas Juristu biedrības, Latvijas Komercbanku asociācijas, Latvijas Juristu apvienības, Latvijas Būvnieku asociācijas, Latvijas Preses izdevēju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Raidorganizāciju asociācijas,  biedrības „Veselības projekti Latvijai” un pārstāvis no „Institute for Corporate Sustainability and Responsibility”.KNAB SKP izveidota 2004.gadā ar mērķi nodrošināt sabiedrības pārstāvju līdzdalību korupcijas novēršanas politikas veidošanā, īstenošanā un sabiedrības izglītošanā. SKP uzdevums ir veicināt KNAB saikni ar sabiedrību, sniedzot rekomendācijas KNAB par aktuāliem jautājumiem.

L. Grantiņš LRTT & H- 86:

Ja KNAB konsultatīvajā padomē atrodas tādi elementi kā A. Borovkovs, Atmodas laika aktīvākais čekists, kurš 1986 gadā LIKVIDĒJA  H- 86 grupu– tieši piedaloties L. Grantiņa un R. Bitenieka apcietināšanā un pat līdz šodienai kopā ar tādiem čekas vadītiem elementiem kā Gobzems, Urbanovičs un Agešisns, cenšas likvidēt L. Grantiņu un slēgt i- vietni TAUTASTRIBUNALS.EU, tad saprotams, kādā “virzienā” darbojas J. Straumes vadītais KNAB !

Šeit 2012. g. rakstītais:

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ(atvērt)

Plīčs, Godmanis, Bunka, Borovkovs

Un tā: Helsinki-86 uzsāka šo(pašlaik ieilgušo) atmodu, bet LRTT to pabeigs ar NIRNBERGA-2.

Pēc pirmā „Šausmu foto“ http://tautastribunals.eu/?p=10624 publicēšanas LRTT saņēma ļoti svarīgu informāciju par kādu uz foto(nr.4) redzamu tipu.

Un tā, šeit īsa informācija par katru no redzamajiem:

Foto: Lasītāj, uz foto redzamie izdzimteņi nekad nedziedās par „SAVU TĒVU ZEMI“, jo viņi ir šīs ZEMES bendes. Viņi nekad NEATDUSĒSIES TĀS atmatā, jo pēc šo lopu nosprāgšanas viņi tiks iesviesti CIVILIZĀCIJAS kloākā.

Nr. 1. Krievu izcelsmes latviski runājošais Rihards Bunka, Andra Bunkas audžudēls. Aktīvi, pretēji Satversmei, aģitēja par krievu valodas statusa paaugstināšanu līdz valsts valodas statusam. Šim krievu čekistenes pēcnācējam pat esot jau noorganizēta izpildītāju banda, kuru viņš nosauc par „apkalpojošo aparātu“. Konkrētāk to var pateikt: pasūtīto slepkavību izpildītāji- 5. kolonna. Par šo kustoni var sacīt: īsts Šustina mazdēls.

Nr. 2. Andris Bunka, komunists, KGB darbonis. Laikā, kad Godmanis veica grandiozo latviešu tautas un Latvijas valsts izzagšanu, bija šī žīda  palīgs un arī apsardzes brigādes komandieris. Tātad: augstākās raudzes slepkava- latviešu tautas bende.

Nr. 3. Tālavs Jundzis, komunists, čekists, bezierunu žīda Godmaņa pavēļu pildītājs, latviešu tautas nīdējs un krieviskā dzīves veida atbalstītājs.

Nr. 4. Šeit jūs redziet īstu Sātana iemiesojumu, komunistu Imantu Plīču, kurš padomju laikos bija atbildīgs par cilvēku pazušanu ! Vai viņš šodien ir  pārvērties par eņģeli ? Nekādā gadījuma. Viņa dāsnos „pakalpojumus“ turpina izmantot Borovkova- Godmaņa banda.

Nr. 5. Šis „sprands“ pieder pašam sātanistu fīreram Ivaram Godmanim. Godmanis: komunists, slepkava, čekists, padomju laikos kā spiegs pildīja uzdevumu Austrijā. Latviešu tautu un Latvijas valsti apzadzis vairāku miljardu apmēros. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski pakārts, par prātam neiedomājamām zvērībām pret latviešu tautu un cilvēci kopumā.*

Nr. 6. Tas ir šī foto „knipsētājs“ žīds Aivars Borovkovs. Par šo izdzimteni var sacīt tikai vienu- nolādēts latviešu tautas slepkava. Padomju laika augsta ranga KGB oficieris, kurš bija aktīvs H-86 iznīcinātājs. Borovkovs, tāpat kā Godmanis, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski pakārts !

Tikai tad, kad šie komunistiskie čekas noziedznieki tiks iznīcināti, varēs sākties Latvijas valsts uzplaukums.

*Vai jūs ziniet, ka Godmanim uznākot lēkmes, kad viņš izdala bullim līdzīgas skaņas ?

Medīcīnas leksikā to sauc par ŠIZOFRĒNIJU, bet reliģiskajās aprindās par SĀTANA APSĒSTĪBU. Katoļi vēl šodien veic SĀTANA IZDZĪŠANU.

Vai Godmanim nevajadzētu lūgt EXORCITU palīdzību ?

L. Grantiņš   26.08.12

Šī banda ir visagresīvākais ienaidnieks Tieslietu ministram J. Bordānam ! Rihards Bunka ir tas, kurš ar savu bandu ierosināja krimināllietu pret aktīvās Atmodas aizsācēju Linardu Grantiņu un pieprasīja anulēt tam piešķirto Triju Zvaigžņu ordeni ! Rihards Bunka un Aivars Borovkovs ir pagrīdes komunistiskās partijas represīvo orgānu vadītāju un slepkavību organizētāji uz kuru sirdsapziņas ir ne tikai simti, bet jau tūkstoši Latvijas patriotu un uzņēmēju dzīvības. Ne tikai neviens korupcionārs nav notverts un tiesāts šai pasaules korupcionāru citadelē, bet nav arī neviens(pilnīgi neviens) polit- slepkava notverts !!! Secinājums ir viens: KNAB, ar Jēkabu Straumi priekšgalā, darbojas noziedznieku interesēs un ir Latvijas valsts sabotieris !

25.12.19

You may also like...

3 komentāru

  1. Nicinot kangarus saka:

    Vai nav btinums, ka shie 4.maija varas atkritumi melo, zog uz nebedu, nemaz nebaidoties par atmaksu! Vini ir ta paarrijushies, kaa nejeedz,ka ne ar uzpirktajam valsts tiesaam, bet privat atriebejs uzradiisies, kad vadzis luuziis. Kad pacietibas meers beigsies, kad nervi vairs neturees redzot un dzirdot shos nekaunas un nekadi advokati neglabs no tautas taisnigajaam dusmaam!

  2. xxx saka:

    Apbalvojuma cienīgs goda vīrs, – tā savu kolēģi, profesoru Zenonu Indrikovu raksturo Daugavpils Universitātes kolēģi, kas viņu izvirzījuši valsts augstajam apbalvojumam – Atzinības krustam. Taču bijušais Iekšlietu ministra vietnieks un Policijas akadēmijas ilggadējais vadītājs, negaidīti atsakoties no viņam piešķirtā apbalvojuma, visus pārsteidzis, piektdien vēstīja raidījums “LNT Ziņas”.

    Šobrīd Indrikovs ir pasniedzējs Daugavpils Universitātē. Un tieši kolēģi bija tie, kas viņu šim augstajam valsts apbalvojumam izvirzīja. Tiesa, lai sagādātu pārsteigumu, tas darīts viņam nezinot. “Viņi aprakstīja viņa bagāto profesionālo mūžu, ko viņš veltījis Latvijai un, tai skaitā, minēja viņa lomu Iekšlietu ministrijas aizstāvībā barikāžu laikā, OMON uzbrukuma laikā. Arī faktu, kas ir vispārzināms, ka viņš ir viens no tiem, kas dibināja Policijas akadēmiju, ko arī ilgstoši vadīja, tāpēc mēs ar lielu cieņu lēmām,” stāsta Ordeņu kapitula kanclere Kārina Pētersone.

    Taču Ordeņu kapituls īsi pēc lēmuma par Atzinības krusta piešķiršanu paziņošanas saņēma Indrikova iesniegumu, ka viņš no apbalvojuma atsakās. Nekas cits neatlika, kā viņam atņemt piešķirto apbalvojumu. Daugavpils Universitātes rektors Arvīds Barševskis uzskata, ka jebkuram cilvēkam ir tiesības būt izvirzītam un ir tiesības atteikties no šī valsts apbalvojuma, lai kādi arī motīvi būtu. “Ja man vajadzētu raksturot vienā vārdā profesoru – teiktu goda vīrs. Ja profesors ko dara – dara labi, vai nedara. Domāju, ka šajā gadījumā tā ir līdzīga situācija – ja profesoram bija kāds iemesls, viņš bija pamatots un šis lēmums ir izsvērts,” saka Daugavpils Universitātes rektors Barševskis.

    Atteikuma iemeslu Indrikovs nav izpaudis ne saviem augstskolas kolēģiem, ne Ordeņu kapitulam. “Saņemot Indrikova kunga iesniegumu, kur viņš tā ļoti kautrīgi minēja, ka viņam nav nekādu citu nopelnu kā tikai tēvijas mīlestība un par to jau neapbalvojot. Tādā paradoksālā kārtā mūsu lēmums bija formulēts – par tēvijas mīlestību un mūžu, kas veltīts tēvzemei. Tāpēc bija tik ļoti bēdīgi. Iemesli man nav zināmi. Es vienīgi ar sievišķīgu intuīciju sapratu, ka viņam kaut kas sāp no tā, kas noticis viņa profesionālā mūža laikā un viņš tām sāpēm nav ticis pāri,” stāsta Ordeņu kapitula kanclere.

    Arī bijušie kolēģi no iekšlietu sistēmas norāda, ka Indrikovs arī jau agrāk esot attiecies no virzīšanas dažādiem apbalvojumiem. Raidījumam ar pašu Indrikovu neizdevās sazināties. Profesors ar Daugavpils Universitātes starpniecību aicinājis sabiedrību respektēt viņa lēmumu.

    —————–

    Varonis viņš būtu tad, ja būtu atklāti iestājies pret čekistiem – valsts izlaupītājiem un tad, ja viņi būtu ar viņu izrēķinājušies, ieskaitot slepkavības, kā tas ir noticis ar desmitiem patiesu Latvijas patriotu, bet nekas tāds nav dzirdēts.

    Vai tad mīklainos apstākļos mirušais vēstures zinātņu doktors Indulis Ronis nerakstīja, ka Policijas akadēmiju un “jauno maiņu” izveidoja komunisti un čekisti?

    Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB)

    Vadība

    www_majaslapai_straume.jpg (54,42 KB)
    Priekšnieks Jēkabs Straume

    Dzimis 1976.gadā

    Izglītība

    1994. – 1999. Latvijas Policijas akadēmija, jurista kvalifikācija

    Darba vietas un amati:

    No 15.06.2017. KNAB priekšnieks

    2001. – 2017. Militārās izlūkošanas un drošības dienests

    1999. – 2001. Valsts policijas Galvenā kriminālpolicijas pārvalde

    Svešvalodu prasmes: angļu, krievu

    www_majaslapai_cirule.jpg (42,96 KB)
    Priekšnieka vietniece izmeklēšanas darbību jautājumos Ineta Cīrule

    Dzimusi 1977.gadā

    Izglītība

    2006. – 2008. Latvijas Policijas akadēmija, maģistra studiju programma “Tiesību zinātne”

    1995. – 2000. Latvijas Policijas akadēmija, 1.līmeņa augstākā izglītība

    Darba vietas un amati:

    No 01.02.2019. KNAB priekšnieka vietniece izmeklēšanas darbību jautājumos

    2018. – 2019. KNAB Otrās pārvaldes priekšniece

    2017. – 2018. KNAB Izmeklēšanas nodaļas vadītāja

    2004. – 2017. KNAB Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja

    2000. – 2004. Valsts policija

    Svešvalodu prasmes: angļu, krievu

    www_majaslapai_web_roze.jpg (50,56 KB)
    Priekšnieka vietnieks operatīvo darbību jautājumos Jānis Roze

    Dzimis 1980.gadā

    Izglītība

    2006. – 2008. Latvijas Policijas akadēmija, profesionālais maģistra grāds tiesību zinātnē, Operatīvās darbības teorijas specializācijas kriminālistikas un operatīvās darbības teorijas apakšnozare

    1998. – 2003. Latvijas Policijas akadēmija, jurista kvalifikācija

    Darba vietas un amati:

    No 11.07.2016. KNAB priekšnieka vietnieks korupcijas apkarošanas jautājumos

    No 04.2014. KNAB

    2003. – 2014. Drošības policija

    2003. Valsts policija

    Svešvalodu prasmes: angļu, krievu

  3. RB - xxx saka:

    Kārtējo reizi valdības māju ieņēma kaut kādas specvienības. Nedaudzie darbinieki pulcējās ap premjera kabinetu 3. stāvā, bija nakts. Okupanti ieņēma pirmo stāvu un augstāk nenāca. Par viņu nodomiem varēja tikai minēt, tāpēc vajadzēja to noskaidrot. Iet uz leju nolēma Indrikovs, un aicināja brīvprātīgos viņam pievienoties. Kurš nāks man līdz? Ieroči ir?

    Viņš ar dažiem pavadoņiem nokāpa lejā. Pēc kāda laika no turienes atskanēja šāvieni. Tad viss noklusa un grupa atgriezās. Par notikušo neviens daudz nerunāja.

    Visas darbības perestroikā/ atmodā veica sistēmai piederīgi cilvēki, tur nevienu no malas klāt nelaida. Ja kāds arī iespraucās, kā piemēram es, viņu visos veidos centās atstumt no lietām. Piedalīties notikumos nozīmēja piedalīties arī iegūtā pīrāga dalīšanā. Saņemt daļu no pīrāga nozīmēja iesaistīties sistēmā.

    Pēc augusta puča čekisti sāka apkarināties ar ordeņiem. Drīz pēc tam viņi esot saņēmuši sava saimnieka jautājumu: вы это серьезно? Pieņemt valsts apbalvojumu nozīmē arī atzīt savu piederību valstij. Izteiktais jautājums pauda nepatikas pilnu pārsteigumu. Drīz pēc tam viņiem ordeņgriba pārgāja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *