Georgs. Neaizmirsīsim kangarus

Melnie kraukļi

Interfrontes-aģents-ŠadurskisMelnais Kārlis?

Varbūt precīzāk – Melnais krauklis? Latviešu tautai viņi visi ir melnie kraukļi, kuri plēš tautas miesu. Izlasīju viņa interviju, kurā tā saslavinājies, ka gandrīz jāuzskata par tautas “varoni”.

Nu, tad palūkosim, ko tad šis tādu varonīgu izdarījis. Pētīju un lūkoju, bet pat ar palielināmo glāzi (lupu) neko nevarēju saskatīt, kas būtu kalpojis latviešu tautas attīstības labā. Ilgus gadus Saeimā sutinājis savu pēcpusi un snauduļojis, reizēm uzmezdams skatu īkšķim, lai zinātu, kuru pogu spiest – un tas arī viss.

Cītīgi piedalījies procesos, kas līdz tādam stāvoklim noveduši latviešu tautu un Latviju.

Okupācijas seku legalizēšana, tautsaimniecības un lauksaimniecības sagrāve, Latvijas iztirgošana utt., u.tjp. Vienā vārdā sakot – genocīds pret latviešu tautu!!!

Kārlis būtu kļuvis par patiesu tautas varoni (bez pēdiņām), ja cītīgi būtu skaidrojis Eirokolhoza birokrātiem un mietpilsoņiem Latvijas un latviešu tautas patieso stāvokli, ņemot talkā gan starptautiskos likumus, gan Konvencijas, Ētiku, morāli utt., it sevišķi to valstu vadītajiem, kuri iegrūda Latviju boļševikiem rīklē. Tagad, kad vilki jau aitās, šis “varonis” mēģina apvārdot zobus šiem vilkiem, lai tik briesmīgi neplēš.

Smieklīgi!

Un kāda velna pēc tiem jāmācās latviešu valoda?!

Viņu vienīgais pienākums – ātrāk aizvākties no mūsu zemītes! Ja Kārlis(šadurskis) būtu pildījis savu pienākumu pret latviešu tautu, Eiropa šodien mūs ļoti labi saprastu. Un, ja viens otrs nesaprastu, tam iebāztu ģīmī šos pašu pieņemtos likumus un Konvencijas. Šaubos, vai mūsu Saeimas Melnie kraukļi pēc tik ilgas un cītīgas rāpošanas maz vairs spēj uz savām kājām nostāvēt.

Nožēlojami, bet fakts, ka bez Eirokolhoza stutes laikam jau vairs nevar!

Georgs Z.

DDD laikraksta publikācija.

30.05.12

You may also like...

7 komentāru

  1. Dēkla saka:

    „Tomēr, es gribētu aicināt reālpolitiķus neaizrauties ar atmaskošanu, jo tad mēs sašķelsim savu tautu tādās drumslās un drupatās, ka vairāk iegūs pretinieks.”/Ivars Jānis Ķezbers/

    Mani arī bieži satrauc latviešu viens otram krāgā krišanas ieradums. Sanāk, ka visi, kas nonāk pie varas, mainās, jo tad balsu par maz, tad vēl kaut kas …. visādi attaisnojumi atrodas, lai tik paskaidrotu, kāpēc šie neaizstāv latviešu tautu. Tautai pašai jāiziet ielās?

  2. Mežstūrniece saka:

    Krievu laiku sistēma turpinās – jālieto pareizie “izskaidrojošie” vārdi, jāpiesauc likumdošana,Konstitūcija jeb Satversme,jārīko “biedru tiesas”…Apnicis…,kad reiz sāksim runāt patiesību? Latvijas Valsts pastāvēšana atkarīga no latviešiem,kuri mīl Tēvzemi un Brīvību.Beidzot sāksim kaut ko darīt, lai patiešām varētu mainīt šos apstākļus. Valsts skolas latviešu valodā,nelikt sprunguļus tiem, kuri grib strādāt un audzināt bērnus Latvijai un latviešu tautai,nevis latvijas tautai-šis jaunais nosaukums man vienkārši nav pieņemams un saprotams.Tādu jauno jēdzienu var lietot tikai latviešu tautas nodevējs.Šim drausmīgajam padevības un pielīšanas laikam ir jābeidzas.Kad būs nazis pie rīkles,tad latvieši sāks atmosties?

  3. Dēkla saka:

    Mēs dzīvojam tādā pasaulē, kur visu laiku ir jāmēģina kaut kas pierādīt un par kaut ko jācīnās. Latviešiem pašsaprotama vide un tik pašsaprotamas lietas ir jāizcīna. Jācīnās vispirms jau par to, lai saprastu, ka pasaulē notiekošie procesi nelielas tautas iznīcināšanā nebūt nav vēsturiska nepieciešamība progresīvas domāšanas vārdā. Drīzāk gan tieši otrādi. Līdz šim vairums,kas nonākuši pie varas Latvijā, pārvēršas par kangariem un sadarbojas ar pretinieku, palīdzot iznīcināt latviešu tautu. Tautas uzdevums būtu neatbalstīt kangarus tos neievēlot. Bet pārāk daudzi latviešu tautā vairs neatšķir melnu no balta. Tas nav izskaidrojams, kāpēc jau no paša sākuma vairākums vēlēja par Latvijas ceļu, Tautas partiju, Vienotību u. tml. kangariem.

  4. Mežstūrniece saka:

    Jā,ļoti labi atceros to laiku – pirmās vēlēšanas 93.gadā, kad par Latvijas ceļu un Tautas fronti(Godmani) vēlēja gan jauni, gan veci.Ja kāds skaidroja, ka tikai tagad pa īstam jācīnās par Latvijas neatkarības atjaunošanu,jāvēl par LNNK, kas toreiz bija tikai viena nacionālā partija, tad šie naivie ļautiņi atbildēja – kā,bet mēs taču neatkarību jau esam atguvuši, tagad ” Latvijas ceļam “jāturpina virzīt visa attīstība, tad mūs iecels saulītē.

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Jānis Silsšodien 12:20Paldies dzimtajai partijai NA par eirodisciplīnas līguma atbalstīšanu! Nu arī mūsu bērniem būs vairāk ko darīt, likvidējot ne tikai padomju, bet arī eirookupācijas sekas!AtbildētKomentāri 17Sekot sarunām
    Tu ieteici šo ierakstu AtceltIeteikt draugiem60Vēl 15 komentāri
    Andris Orols šodien 19:35Antiglobālisti pirmdien iesniegs prezidentam prasību to neapstiprināt. Ja ne – sniegsim Satversmes tiesā.
    Atbildēt
    Sigurds Graudiņš šodien 19:56Jāni! Tevi taču brīdināja , ka VisLatvāņi ir tikai cionistu KOLABORACIONISTI Latvijā…!
    Atbildēt

    Nu ko , tribunālisti , AIZRIJĀTIES ar VisLatvāņien – cionistu KOLABORACIONISTIEM Latvijā…?

  6. Miervaldis saka:

    Kā uz zibens spērienu, mūsu varturi pakārtojas visām svešajām varām!Bet sistēma viena un tā pati – ielikt atiecīgajā vietās antiņus – antiņus kuri smuki nosēž to laiku, kad jākalpo avai tautai, un turklāt nerunā pretī saviem saimniekiem, šoreiz tas ir šadurskis!

  7. Miervaldis saka:

    Nomīt un tad aizmirst to kropli šadurski!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *