Pārmaiņas. Cilvēces nodevēji pamazām sāk iekrāsoties

Arī pasaules naivajām acīm sāk iekrāsoties mankurti, cilvēces nodevēji.
– Kurš atmīnēja Čangaru, jautā Ukrainas militāristi. Kurš Latvijā izveidoja palestīniešiem atbalsta grupu, labi zinot, ka ne jau palestīniešiem nonāk palīdzība, bet teroristiem ? Vismaz man tas nebija noslēpums, pirms tāds Hosams abu meri te parādījās.

Var jau pārmest pārmērīgu aizdomīgumu, bet vai tiešām neatradās pašmāju speciālists, ministrs amatam. Un ko gaidīt no svešzemju musulmaņa, ja pašu pauls ir mankurts un apmelo latviešus, visas plašās krievijas izslepkavošanā. It kā mums būtu bijusi daudzmiljonu armija kā ķīnai.
https://sovsojuz.mirtesen.ru/blog/43748367277/Raymond-Pauls-glavnyimi-ubiytsami-v-1917-1918-godah-byili-latyis

Jau agrāk pieminētais mankurts Andris Ciekurs, piepelnās uz izmisumā un nabadzībā iedzīto muļķīšu rēķina.
Vienkārši Andris. Bez uzvārda.
https://rebaltica.lv/2021/11/vienkarsi-andris-ciekurs/

Lursoft statistikas dati rāda, ka aizvadītajā nedēļā reģistrēti 210 jauni uzņēmumi, no tiem lielākais ar 1,5 milj. EUR pamatkapitālu ir SIA “MENA 1”. Tā patiesie labuma guvēji ir Matīss Ansviesulis, Dāvis Barons un Juris Čirkovs.
https://www.klientuportfelis.lv/lv/jaunumi/9913/arturam-belevicam-jauns-uznemums

Neviens no tautas nodevējiem, nestrādā lietderīgu darbu, bet uzmetušies par starpniekiem, parazītiem, asinsūcējiem un afēristiem ar kriminālas izcelsmes sākumkapitālu.

Ja kaut kur pasaulē zog un melo, slepkavo, šantažē vai uzdarbojas pirāti un marodieri, tad varat būt droši, ka tas notiek okupantu valodā.

14.10.23

You may also like...

10 komentārs

  1. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/mums-tas-zilonis-istaba-ir-sanita-upleja-jegermane-komente-ieceri-liegt-sabiedriskajiem-medijiem-veidot-saturu-krievu-valoda/komentari

    kaads gleevums un stulbums???
     1:28, 14. oktobris 2023
    jau 33,gadus stulbi un gleevi klusee latviesu tauta par tik idiotisku pazemojumu, kaa sho absurdo temu mulhaat, jo te nav ko runaat! Nav bijiusi TIESISKA tautas piekrishana okupantu naturalizaacijai -nav bijis referendums un komunistu padauzu-nodeveeju okupantu naturalizaacija ir prettiesiska un nav speekaa no taas uzsaakshanas. Naidpilnajiem okupantiem valsts jaatstaaj un tas ir vieniigais legitiimais celhsh!

    jā Daina
     1:36, 14. oktobris 2023
    Okupantu un teroristu valoda Latvijā ir jāaizliedz ar likumu! Kas ir tā s.upleja , ka tā tik nodevīgi var muldēt?

    sanita jeb sorosa stipendiāte
     22:22, 12. oktobris 2023
    Kopš šī jemerga divtūkstošo gadu sākumā sāka baudīt ASV labumus un jūsmot par to kā Dienas it kā korespondente šajā valstī – avīzes, kuras nekaunīgā līdzīpašniece bija ēlerte- tostarp kriminālnoziedznieka sorosa izcilniece un vadītāja sorosiešiem Latvijā, kļuva skaidras divas lietas: Jemberga ir stulba (no intelekta apjoma) un otrs- viņa ir nelietīga sorosa skolniece un adepte. Tā viņa ar visu savu stulbumu, bet sorosiešu atbalstu ir taisījusi karjeru līdz pat SEPLP, kurā nu sapulcējušies vesels bars kosmopolītu, sorosiešu un Krievijas specdienestu aģentu – citiem vārdiem sakot – Latvijas ienaidnieku un nodevēju. Saprotams, kāpēc tādi var kūrēt mēdijus- viņu balsts, savukārt, ir krimninālnoziedznieku partija Jaunā vienotība, kas sadarbojas ar Latvijas lielākajiem noziedzniekiem, zagļiem un korumpantiem no citām partijām un kura mērķtiecīgi ved Latviju uz iznīcības pusi. Vai maz vēl var ko mainīt, lai Latvija atbrīvotos no šiem izdzimteņiem un atdzimtu – jāšaubās – viss aizgājis par tālu.

    >NBS
     1:44, 14. oktobris 2023
    agrāk, tas notiks agrāk, bet jegermanes, kucinkus, springes utt. citus nodevējus jātiesā

    deokupācija un derusifikācija
     6:12, 13. oktobris 2023
    Ir pilnīgi skaidrs,ka tuvāko gadu laikā Latvijas Republika tiks atbrīvota no PSRS okupācijas laikā šeit nelikumīgi ievestajiem rašistu okupantiem un kolonistiem,organizējot to vispārēju un civilizētu repatriāciju uz PSRS juridisko mantinieci-Krievijas federāciju.Un tad visi ar krievu okupantu valodu saistītie jautājumi atkritīs paši no sevis.

    un vēl
     1:51, 14. oktobris 2023
    ja tomēr okupantu barbari nepratīsies, būs jāpalīdz

    tam ddd
     1:48, 14. oktobris 2023
    kas to daris, ja ne mēs paši??! nav uz ko gaidi’t, vienīgie palīgi ir ukraiņi, bet šobrīd frontē aizņemti

    Rudens
     10:31, 13. oktobris 2023
    Ar retiem izņēmumiem, žurnālisti kļuvuši par demagogiem un meļiem. Patiesība ir tāda, ka krievi un “valodīgie” nav mazākumtautība, bet okupanti, kuru privilēģijas neatkarīgā Latvijā pārkāpj saprāta robežas.Bubulis visiem neliešiem- Latvijas valsts nodevējiem- ir Ženēvas konvencija!

    pareizi Rudens
     1:54, 14. oktobris 2023
    tapec jau smerdelu kangari valdiba un Saeima muk no Zenevas konv.temas

    Valdis
     11:00, 13. oktobris 2023
    Kopš kura laika krievu valoda ir mazākumtautu valoda?

    Aber Valdi
     1:56, 14. oktobris 2023
    kopsh kangarus un chekistus pie varas pielaidaam! Nodeveejiem tie ir vairogs pret savu nodoto tautu
    —————– ——————–
    Zinot ātrumu, ar kādu cenzūra likvidē visus asākos un godīgākos kom-us, tos iekopēju, jo saskatu, ka tauta vairs negaida uz brīnumiem, bet beidzit sāk aicināt pašiem rīkoties! Tā ir laba pazīme, mūsu kangaru apdulinātajai un viņu zagļu “likumīgi”izlaupītajai tautai!

  2. Anonīms saka:

    Atkāļ baiga herņa.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Musulmanisms pāri Eiropai tiek gazsts apzināti ar nolūku protams iznīdēt baltos cilvēkus no savas ierastās dzīves vides. Anglijā būdams saskaroties ar muslimiem no Pakistānas pasniedzu tiem rupjo maizi, bet tie postīja un atdeva atpakaļ, jo nezinot, kas tu iekšā? Iekšā viss labākais, bet latvieši ēd kebabus un arī studē korana mācību, ka arī Latvijā staigā tādi latvieši savdabji ar līdzīgām actiņām, kā Anglijas karalienei Viktorijai. Viena asins radniecība jau tiem, bet tomēr runādams ar iz bijušo kaimiņu Elmanu no Azerbaidžānas kurš dzīvo Latvijā kopš Soviet laikiem pats atzinas, ka armijā ēda cūkas galu un īpaši viņam garšoja speķis. Nu gribēdami tie ēst arī ēd to, kas baltajam cilvēkam ir ēdams, bet tomēr tai Anglija baltie ir daudz izteiktaki fiziski kropli par muslimiem. Tas fast food inustry pārveido viņus par monstriem un jautājums vien ta, kā viņi spēj atisti6smirdigakajos rajonos savus ēdināšanas uzņēmumus, ja latvietim turpretī liek virsū visādus sodus par antisanitarijas normām? Piekasās pie visu mazākajiem mikrobiem, bet muslimi strādā kaut kāda vecā skabuzi!

  4. Par urlaam saka:

    Anonīms 2023. gada 14. oktobra 16.42
    Atkāļ baiga herņa.

    nu ko tu sovjet sek te dari labi zinot ka esi pats 100% sveso henna1

  5. stiprie vārdi saka:

    Lai Normunds Mežviets sniedz atskaiti par paveikto VDD atbildības sfērās viņa darbības laikā, tajā skaitā kā viņa vadības laikā kopā ar viņa čekas bandas draugu Aivaru Borovkovu tika vajāts brīvības cīnītājs Linards Grantiņš. Pirmā instance attaisnoja Linardu Grantiņu. Bet vēl būs ECT par Linarda Grantiņa spīdzināšanu aresta laikā un cietumā. Lai ir nolādēti vatņiki Aivars Borovkovs un Normunds Mežviets.

  6. Viens ļoooooti retais taisnīgs krievs! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=WwmBDUsOx10

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Tādiem muļķiem kāds esi tu Herna arī norādu, ka no jums ir maz labuma savos padymjajos spriedelejumos par latvietību. Žīdi un latvieši taisīja revolūciju? Amerikas valdība ir atzinus, ka latviešu organizētības ziņā Amerikā ieņem 2 vietu aiz žīdiem, ka tā i teikts kādā filmiņa par latviešiem Amerikā. Atkal žīdi un latvieši! Va bez tiem būtu jums tā Jūdas Republika 18.novembra? Skuju latvieši, ka bez zidiska elementa nekādi tā organizētība jums nesanāk, kad pašiem ir jāveido un jāceļ augšā labās lietas, tad jums lielā spriedelēšana. Lai arī jūs spriedelejat par tiem žīdiem, ka tūlīt tā Israela izudis, tad tomēr par apbedinajumu visiem tā spēs nostāvēt, bet vēl jau pats ļaunākais murgs priekšā. Lahtviesi arī tajās netīrības piedalās un pienāks katram sava mēra diena. Hernai ir arī pretējās kustības nozīme – Reh, kas izsaka varas Rīksti, ja to iedos jūsu rokās vai spēsiet gudri un godīgi ar to norādīt citiem, ko un kā darīt pareizi, lai gala rezultāts būtu uz Goda?

  8. bez vaarda saka:

    Veel ir ceriiba, ka Latvijaa veel ir normaali un latviski laudis, kas redzot varas pakalpibu sveshiem pretdabiskiem veejiem un okupantu idiotisko iesaisti valsts amatos bez tiesiska pamata, bez latvieshu tautas piekrishanas ir super nodeviiba un to veic visas partijas un iipashi kauns par NA!

  9. Par to pašu uplejjēgermani un tās muldoņu saka:

    aivarsz 13:49, 13. oktobris 2023
    Patiešām -IDIOTISMS ! TE IR LATVIJA-NACIONĀLA VALSTS AR VIENU VALSTS VALODU-LATVIEŠU ! PUNKTS AR IZSAUKUMA ZĪMI !!! Visa “mazākumtautības ” var KOPT SAVU VALODU KĀ VIEN TIK VĒLAS,TIKAI NE LATVIJAS SABIEDRISKAJOS MĒDIJOS !!!

    A. Balts 20:49, 16. oktobris 2023
    “Mums tas zilonis istabā ir…” sanita upleja-jegermane konstatē ! Un… kur loģiskais NORMĀLAS PERSONAS teksta turpinājums, ka izstabās un vispār cilvēku mājās tādam NAV JĀBŪT??! Bet nē, nekā tāda godīga un taisnīga secinājuma no šīs personas nedzird, tātad gļēvi naivais pīkstiens ir ar pretēji nodevīgu domu izspiests. ka ziloņi cilvēku izstabās ir jāpatur, reiz tie iebrukuši tur, vai ne sanita?! Un cik un kas maksā par tādu Neprāta ekvilibristiku,jo par garīgu traumu it kā neviens nav izteicies par šo personu, tāpēc paliek tikai “privātintereses”?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *