Kad galvu piepilda tā viela, kura jāatstāj klozetes podā !

Mirušais jau pats nezin, ka ir miris, tikai apkārtējiem ir grūti ! Tas pats ir ar veit- veidīgajiem idiotiem !

Svētdiena, 8. Oktobris, 2023


Guntis Veits.
Guntis Veits.

VIDEO. Mūziķis Guntis Veits Rīgas centra restorānā piedzīvo traģikomisku situāciju: viņam piedāvā vērsties tiesā 211

Varētu jau par to visu pasmieties- par šī āksta izdarībām, ja tas nebūtu tik bēdīgi. Bēdīgi tāpēc, ka it kā normāls cilvēks, kuram par visu notikušo vajadzētu pasmieties un uzrakstīt kādu joku “ziņģi”, pazaudēja veselo saprātu un palika par apsmieklu !

Es varu iedomāties, kādu humora “mjūziklu” būtu izveidojis Edgars Liepiņš(Hugi Diegs), ja ar viņu kas līdzīgs būtu noticis !!!

Vai bija vērts nodzīvot dzīvi un tās beigās palikt par muļķi ? Pēc šī notikuma katrs, kas viņu ieraudzīs pasmaidīs un pie sevis noteiks: redz, ku tas jefiņš, kurš par putna izkakāšanos uz viņu, vainoja ēstuves īpašnieku !

Un tad vēl radīsies jautājums: vai visa šī cilvēka dzīve nav “pielīdzināma” šim gadījumam(tu taču visu mūžu esi bijis idiots) ? Un tas bēdīgākais, ka visa Latvijas kultūr- politiskā elite lielākoties sastāv no tādiem jampampiņiem un tā jau ir mūsu tautas traģēdija !

Kāds komentārs(domā tieši tāpat kā es, izlasīju to pēc raksta sagatavošanas).

Kernel 9:46, 4. oktobris 2023

Ja es būtu Guntis V. – es stabili paņemtu laivu, pastūzi, gičas kombi, telti, spiningu u.c. lietiņas pāris dienām. Aizbrauktu uz kādu ezeru. (Ne labiekārtotu brīvdienu māju, lai ir skarbak). Un sacerētu mini albumiņu (EP). Un zem tematikas “prologs – brīvie putni”, “neaizsargātais ēdājs”, “skarbais krogus saimnieks”, “mīlīgā oficiante” un “epilogs”. Mini albumiņš tiktu izdots nelielā vinila formātā. Teksti – Latviešu valodā (tikai). Stils – lai paliek mūzas ziņā. (Var būt arī Hārdkors …. Graindkors).

12.10.23

You may also like...

4 komentāru

  1. pētnieks saka:

    Nasīņs spešels….bija jauns muļķis,palika vecs pamuļķis. Veita nemainības likums.
    Piemēram,ir arī godmaņa un viņam līdzīgo likums,bet tas par kaut ko citu-nelietību.

  2. Anonīms saka:

    Baiga herņa.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu tādas ziņas parādās ik pēc kāda laika, ka ģimene Jelgava ir aizvainota par bērnu ne apkalpošanu suši bārā. Tā teikt, ka smalkās aprindas ķibeles kāpj galvā! Jūs par maz pievēršat man uzmanības un labākā uzmanības pievēršana ir vienkārši būt par muļķi, bet muļķim ir pretējā vārda nozīme – Kļūme. Nu tautā sak, ka putns uzdirsdams uz pleca tas liecina uz labklājības zīmi. Kad sapņos rādās sūdi, tad tie āri vēsta uz naudas lietām. Kāpēc ne piestādīt kafejnīcu darbiniekiem rēķinus par bikšu notraipisanu ar sinepēm kuras nebij pieskrūvēts pie galda? Tās rietumu pasaulites īpatnības īpaši smalkos cilvecinos ispauzas. Ka nu kādai padebilai darba kolēģei runājot par tautas dziesmām vien bij jānorāda, ka tiem, kas iet jūrā mazs sudish peld pa jūru un negrimst dibenā, bet inteliģentiem sudina vietā i kukainits. Tai smalkjutigajai sūdu mezejai kura arī no sevis tēloja īpašu dizciltibas izcelsmi, ka viņas senči ir cēlušies no zviedru karavīra nolaidās actiņas uz zemīti gribēdama man stāstīt kaut ko gudru par manu senču dziesmām. Mja! Vēl jau ir tā suņu sūdu būšana, ka iekāpu sūdā un jāmeklē, kur ir suņa saimnieks?

  4. Anonīms saka:

    No visiem Veits tas

    ne kaitiigaakais! jasoda urbanovica tpa meslus1

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *