R. Bruners. Īsi par Latvijas Centrālo padomi (LCP), 2. daļa

R. Bruners. Īsi par Latvijas Centrālo padomi (LCP), 2. daļa

1944. gadā Latvijai pāri dzina komunistisko padomju armiju, kas nodibināja savu varu. Kas tā bija par varu ? Skaidrs, ka tā nebija “padomju” vara, ar ko saprotam cilvēku izvēlētu pārstāvju (deputātu) padomes. Tā nebija arī “komunistu” vara. Komunisms ir sadomāta masu ideoloģija ar sabiedriskajiem atribūtiem, ko piekabināja kā attaisnojumu 1917. gada ebreju veiktajam apvērsumam Krievijā.

Lai nu kā, šī vara pastāv Latvijā arī patlaban. Varu var padzīt tikai ar varu, bet līdz šim tas nav izdarīts. Formāli neatkarīgās Latvijas Republikas (LR) nodibināšana bija tikai sabiedrības restarts. To veica esošā vara, izmantojot iekšējos resursus un LCP metodiku. Droši vien varnešiem iepatikās memorandi un citi papīri ar sabiedrības elites parakstiem, kvēlas runas, demonstrācijas, palīgā saucieni un līdzīgi nevarības apliecinājumi.

LCP metodiku varētu dēvēt par programmētu neveiksmi. Sabiedrību palaiž pa LCP sliedēm, ļauj sasniegt mērķus un ieviest jaunus atribūtus. Tie ir – daudzpartiju sistēma, demokrātiskas vēlēšanas, brīva uzņēmējdarbība, dalība ES un NATO u.c. Būtība ir tā, ka esošā (vecā) vara saglabājas kā patiesā labuma guvējs no jaunajiem atribūtiem.

* * *

1944. un 1945. gadā krievu armijai sekoja čekisti, kuri tad arī ielika pamatus esošajai sabiedrībai. Tā tapa Latvijas PSR (LPSR), ko vēlāk pārveidoja par LR. Ikviens, kam bija saistība ar pirmskara un vācu varu, gāja cauri filtram. Tā bija traģēdija pati par sevi. Čekisti varēja cilvēku iznīcināt, ieslodzīt, izsūtīt un nogalināt, vadoties pēc kaut kādiem, tikai viņiem pašiem zināmiem apsvērumiem.

Droši vien, viņi rīkojās ar īpašu pacēlumu, pildot gandrīz vai bībelisku misiju. Tā sakot, atdalot avis no āžiem. Protams, tas tika darīts slepenībā, bet rezultāts ir zināms katram no personiskās pieredzes. Mēģināšu vērst uzmanību uz zināmiem faktiem un personām. Sabiedrības lielākie noslēpumi ir paslēpti pašā redzamākajā vietā.

Viena no atslēgas personām, kas būtu pētāma, ir Latvijas ebreju dievinātais

Ģenerālis Filips Bobkovs

Viens no visu laiku redzamākajiem čekistiem kara gaitas sāka agrā jaunībā, bet beidza 1945. gadā Kurzemes katla blokādē. Viņš nekavējoties tika nosūtīts mācīties uz Ļeņingradas Smerš pretizlūkošanas skolu. Acīmredzot, 20 gadus vecais jauneklis bija guvis labu pieredzi darbā ar cilvēkiem, piedaloties Kurzemes katlā esošo armijas daļu likvidēšanā.

Bobkova specialitāte bija pretizlūkošana, viņš ieņēma vadošus amatus Lubjankas 2. pārvaldē. Taču varas zenītā viņš nokļuva kā 5. pārvaldes priekšnieks laikā no 1969. līdz1983. gadam. Šo pārvaldi pieticīgi dēvēja par “ideoloģisko”, un tā kļuva pazīstama ar disidentu tramdīšanu, “samizdata” aizliegšanu un līdzīgām riebeklībām. Tomēr, ņemot vērā visaptverošos inteliģentu vervēšanas mērogus, 5. pārvaldi varētu saukt par sabiedrības vadības, ietekmēšanas, spaidīšanas un virzīšanas orgānu.

Starp citu, kurš vadīja LPSR čekas 5. pārvaldi ?

Filips Bobkovs bija Jurija Andropova satelīts. 60-to gadu beigās Gromiko, Andropovs un Bobkovs panāca, ka ebrejiem atkaļ ļāva izbraukt uz “Izraēlu”. Ebreji pārsvarā vēlējās nokļūt Eiropā vai

Amerikā, tomēr lielākā daļa emigrantu tiešām esot nonākuši “apsolītajā zemē”, nabadziņi.

80-to gadu sākumā Andropovs gatavoja perestroiku. Acīmredzot, būdams PSRS vadībā viņš varēja panākt vajadzīgās norunas ar Rietumiem. Tika novākti patriotiski noskaņotie un spējīgie PSKP CK līderi, lai Andropova virzītajam Gorbačovam nebūtu konkurentu. Komjaunieši brauca “praksē” uz ASV, lai saostītos ar saviem nākamajiem kolēģiem. Vārdu sakot, PSRS sabrukumu gatavoja pilnā sparā, un šajā darbā Andropovam nevarēja būt labāka palīga par Bobkovu. Restartam bija jānotiek gludi, bez liekiem konfliktiem un šaušanas.

Būdams 5. pārvaldes prekšnieka amatā, Bobkovs centās publiski kontaktēt ar savu milzīgo ganāmpulku, sākot ar akadēmiķiem un estrādes zvaigznēm, beidzot ar studentiem. Zinātne, māksla, mūzika … to visu kontrolē ebreji, no kuru labvēlības viņš bija atkarīgs. Tā bija abpusēja atkarība – visvarenais čekists varēja dot savu protekciju konkrētiem māksliniekiem. Ietekmi viņš saglabāja, un līdz mūža beigām 2019. gadā bija redzams blakus prezidentam Putinam mauzoleja tribīnē.

Lai nebūtu abstrakti, mēģināšu ilustrēt ar piemēru. Ko nozīmē būt populāram māksliniekam? Kompromiss ar sirdsapziņu? Ko redzam mēs, bet kas paliek apslēpts?

Миллионы, миллионы, миллионы сизых рож …

Alla Pugačova dzied dziesmu par sārtajām rozēm. Augstāk minētā rindiņa ar “pelēcīgajiem purniem” ir pārfrāzējums, kas vairāk atbilst padomju realitātei.

Pie klavierēm Raimonds Pauls. Vai varbūt dziesmas autors ? Pauls sēž pie klavierēm, kā jau tas pienākas komponistam. Tad jau viņš ir dziesmas autors, kurš gan cits ? Simts miljonu “pelēcīgo purnu”, kuri dziesmu klausās vai vēro televizorā, tādas nianses ignorē. Mūsu Alla dzied, bet smalkais maestro no Pribaltikas spēlē klavieres. Kā divi balodīši, dziedātāja un komponists.

Tas varēja būt 80-to gadu sākumā, kad Pugačovas izpildītā dziesma bija absolūtā topā. Līdz ar to topā bija Raimonds Pauls. Līdz šim viņu pazina Latvijas 2 miljoni, bet tagad par viņu jūsmoja kādi 200 miljoni.

Tajā laikā studēju Maskavā, un saņēmu nepatīkamas piezīmes šajā sakarā. “Tas jūsu Pauls ir plaģiators. To dziesmu dziedāja Irānā pirms nez-cik-tur gadiem.” Nepateikts palika, ka mūs latviešus tagad uzskata par krāpniekiem. Neko darīt, toreiz izdarīja tālejošus secinājumus no mazo tautu populāro pārstāvju uzvedības.

Alla Pugačova ir neparasta parādība uz Krievijas estrādes. Viņas zvaigzne uzleca zibenīgi, kad talantīgā dziedātāja un nedaudz vulgārā sieviete ielauzās augstākajos estrādes līmeņos, izspārdot mēbeles savā ceļā. Radās iespaids, ka viņa var darīt visu ko grib, un tas tikai vairoja viņas popularitāti. Man patīk Pauls, es viņu nosēdināšu pašā vidū, un došu viņam bučas. Ko jūs man padarīsiet ?

Vēl dīvaināka šķiet Pugačovas saglabāšanās publikas elka statusā pēc dziedātājas karjeras beigām, un laulības ar jauno ebreju, geju un komiķi Galkinu. Viņš pazīstams ar parodijām, kurās izsmej Krievijas un citu bijušo PSRS republiku augstāko vadību. Ne katrs komiķis to var atļauties.

Alla Pugačova bija Filipa Bobkova protežē. Viņa varēja ierasties sava visvarenā aizstāvja kabinetā Lubjankā jebkurā laikā. Kad pašam Bobkovam jautāja par viņa attiecībām ar Pugačovu, viņš atbildēja apmēram tā. “Kādam taču vajadzēja aizstāvēt jauno talantīgo dziedātāju. Citādi to saplosītu gabalos.”

Baltais Sivēns un citi

PSRS panākumus varēja gūt tikai tie, kuri bija demonstrējuši savu pakļaušanos varai. Neiet runa par vervēšanu, ziņošanu un vēl kaut ko. Bija skaidri jāparāda, ka pakļaujies ebreju radītās sistēmas prasībām, kaut vai vienreiz. Tā bija obligāta prasība, bez kuras cilvēks nebija nekas. Ikvienu varēja pilnībā ignorēt un iznīcināt, neskatoties uz to, kādā līmenī bija viņa zināšanas un spējas.

Kā piemēru mēģināsim iztēloties LPSR dziesmu svētku orgkomitejas sēdi, kaut kad 80-to gadu vidū. Piedalās koru diriģenti, kultūras funkcionāri un vēl kaut kādi atbildīgie. Noris karstas diskusijas.

Koru diriģenti cenšas uzmanīgi formulēt savu viedokli. “Ziniet, Baltais Sivēns ir skaņdarbs, kas īsti neiekļaujas dziesmu svētku repertuārā …”

Tomēr kultūras darbinieki ir nepielūdzami. “Tas nav diskutējams jautājums. Nodziediet Balto Sivēnu, un variet dziedāt latviešu dziesmas visu vakaru.”

Pie tā arī palika. Dziesmu svētku atklāšanā no Mežaparka lielās estrādes tūkstoš balsīs grandēja:

“Un piedzimst sivens balts!

Un piedzimst sivens balts!!

Pērkona gaisā!!!”

Jaunākās paaudzes lasītājiem vajadzētu paskaidrot, ka iet runa par Imanta Kalniņa dziesmu ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Dziesma saucas “Ļeņinam”. Patiesībā tur “piedzimst zibens balts”, tobiš Ļeņins. Daudzi koristi to pārfrāzēja, parādot savu attieksmi.

17.09.23

You may also like...

25 komentāru

  1. Aelita saka:

    Nu labais, reiz ir uzrakstīts kā ir, pie tam ar ironijas piedevu.
    Kad kāds rakstīja, ka cīnās pret komunismu, negribējās daudz iebilst, bet man bija doma – kad tad un kur ir bijis tas komunisms? Tāpat, kā tagad par liberāļiem sauc tos, kas patiesībā ir pseidoliberāļi, jo viņi agresīvi vēršas pret citādi domājošiem, cenšas ierobežot citu cilvēku brīvību izteikties.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Sēdēdams pie kafijas un tortēm kopā ar Kgbeshniku vien splaudijas un splaudijas, ka pirmais no šaujamais ir Raimonds Pauls. Ka nu to Imantu Ziedoni izlikuši bij par īpašu patriotu un pat bēres uztaisīja showa būšanas, tad iesaucās vecais vīrs, ka padomajies patriots!? Dzīvoja Soviet laikos tāpat, kā dzīvoja lielākā daļa nu no mirdams kļuvis par patriotu. Kalniņš!? Nu arī jau tās viņa arī šķības rada jautājumus, kas ir tā Olga Rajecka kuru vish uzstukeja? Rezija Kalniņa – Igors Rajevs un līdzīgie vārdu savienojymi jau vien izsaka to mīlestību uz skaņām Rh – Hr. 44.gads? Nu tanī gadā no šķiras brāļu ceļi, ka vecajam vīram ar tēvu bij jāpaliek Latvijā, bet māte ar brāli aizbēga uz Ameriku. Daudziem protams šajos laikos ir nesaprotamas tās paaudzes psiho emocionālās dzīves uztvere, kas ir iz dzimusi no 90 tajiem, jo pašiem īsti apziņas nav par savu piederību. Ko nozīmēja pa dirst Tēvu zemi, kas bij jamanto un ja saimniekojas savas dzimts labā un nevis kaut kādu nožēlojamu vazanku labā kuri dirsh virsū visam, ko senči bij veidojuši gadu desmitiem un cēluši dzimts labklājību gadu simteņiem. Smagi strādājot tas viss īsā laikā padirsts un pienāk 1988.gads ar Nacionālām izkārtnēm, kā ta tās lietas nevibres uz tēvu sirds notīm? Tā nu viņi tās nacionālās stīgas raustīja un rausta, bet vajadzētu to R. Paulu apsedinat Dziesmu svētku estrādē pie klavierēm atskaņojot J. Petera skaņdarbu – Manai Dzimtenei – i ar snaipera šāvienu nošaut tā, lai galva uzvelas uz klaviatūras un lielā plāna to ieraudzītu visa pasaule. Ta nu būtu visai pasaulei iespēja runāt par Latvijas mūzikas maestro, ka karma soda par plaģiātismu!

  3. Jānis Siliņš saka:

    Tad beidzot sakarīgs raksts RB.
    Par Centrālās Padomes 1944.g. Memorandu. Nekas jau nav mainījies,uz šodienu. Neskatoties ka aiztecējis laiks 79.gadu garumā.
    Tad vajag atsaukties,kā Preambulu,kā Titullapu,uz 1944.g. Memorandu. To publicējot pilnībā. Un klāt pieliekot,krievu noziegumus pastrādātos,līdz šodienai. Ar visu viltus LR atjaunošanu. Varu var likvidēt tikai ar varu. Precīzi! Vajag ASV un Lielbritānijas valdībai rakstīt. Jo tikai viņu militārais potenciāls,ir spējīgs atbrīvot Latviju no krievu jūga. Un tad arī piepildīsies E.Finka pareģotais. It īpaši,ka nav aiz kalniem Krievijas sakāve karā. Bet ja Latvijā paliks krievu SAB,VDD,tas ir Krievijas valsts drošība,par Latvijas drošību. Tad nekas nemainīsies vēl padsmit gadu. Un neatbrīvosimies no krievu okupantu miljonīgās dzīvmasas.

    Latvijā,visādi VDD darboņi,vāc parakstus,par “mūsu krievu “neatdošanu nevienam. Un valodas apmācīšanu viņiem. Tad vajag,mums arī vākt parakstus sākotnēji. Zem Memoranda. Pirms nosūtīšanas ASV un Anglijai.

  4. Bruneram saka:

    No KGB 5.pārvaldes nāk arī oficieris Guntis Indriksons ar savu zilo Maskavas geju Aināru Šlešeru, kuram izprecināja Inesi Šlešeri. Vai vēl kādam izdevies atkārtot Gunta Indriksona “veiksmi” priHvatizēt viesnīcu “Rīga” ar visu Morberga novēlēto zemi Latvijas Universitātei zem tās un viesnīcu “Latvija”, uztaisīt Skonto holdingu, Latvijas Futbola federāciju un tikt galā ar juristu Armandu Stendzenieku? Blakus viņam rindā nostādīt var čekistu Aldi Plaudi, kurš pirmo miljonu esot nopelnījis, nopārdodot Padomju kuģi un viņa dzīves biedri Baibu Plaudi. Bruner, gaidām rakstu (komentāru) par KGB 5.pārvaldes čekistu Gunti Indriksonu un čekistu Aldi Plaudi.

  5. Arī no malas saka:

    Atver acisL.G. ! Neuzticamies bruneram!

  6. RB - Aelita saka:

    Paldies Aelita, prieks censties.

    Vai dažkārt nav tā, ka mēs labrāt ņemam pretī esošā stāvokļa aprakstus, bet negribam domāt par to, kā vajadzētu būt?

    Tas ir, standarta dienaskārtībā “kurš vainīgs un ko darīt” mēs tiekam tikai līdz pusei?

  7. tātadiņ saka:

    Tā kā prasās pēc turpinājuma?

    Ir būtiska atšķirība no pirmās LCP-tā nebija dubultokupācijas apstākļos,memorands ir ticis pieņemts un atļauts īstenošanai,jaunsmešisti ir izskoloti daudztautību vietējie,liels tautas atbalsts marionetēm,un vēl lielāks to raustītājiem.
    Sistēmu Latvijā neradīja t.s. LCP.Tā to pieņēma,viņai to uzticēja,un tā to pilda.Uz teicami.Tāpat kā leiši, igauņi un daļa postpadomes .Atšķirīgais ir tikai nianses.Pasaule ir mainīta.Kā redzam,tajā nav dzimtes,rases,nav arī tautas.Nedomāju,ka normāls baltais rietumeiropietis jūtas laimīgs,Rietumeiropas hunveibinizācija ir apogejā,tautu noriets sen sācies un negābjams.Rezultāts cīņā par prātiem.
    Kā būt?

  8. Ololo saka:

    Tas ir sasodīti! Vai varat pastāstīt vairāk par Paulu un to, kas notiek ar plaģiātu? Sniedziet konkrētus piemērus, es vēlētos tos salīdzināt personīgi.

  9. No memorandiem jēgas nav. Visiem tāpat ir smtreiz skaidrs. Arī vērsties pie ASV un Lielbritānijas “militārā potenciāla” ir bezcerīgi. Mēs esam viņiem pie kājas.

    Vajadzētu izveidot NATO ietvaros 2 līmeņu bruņotos spēkus.

    1. līmenī ir visi Austrumeiropas NATO dalībvalstu pilsoņi. Visiem izdalīt uz rokas strēlnieku ieročus. Pateikt, ka viņi var rīkoties veselā saprāta robežās. Paši organizēt kaujas vienības un pieņemt lēmumus.

    2. līmenī ir armijas un smagais bruņojums, tanki, lidmašīnas, lielgabali, raķetes … to visu komandē esošā militārā vadība.

  10. Rakstā minētie fakti par čekistu Bobkovu ir ņemti no atklātiem avotiem, kas ir pieejami visiem. Bobkovu minēju tikai kā piemēru, kā darbojās PSRS sistēma. Lai rakstītu par Indriksonu, Plaudi un Šleseru, jātiek klāt dokumentiem un arhīviem. Man tādas iespējas nav.

    No Jūsu rakstītā jāsecina, ka zināt šo to. Vai pats negribat uzrakstīt? Patiešām interesanti, kā šis sievu notirgojis, man pirmā dzirdēšana. No manis te būs maza jēga. Es viņus nepazīstu un nekad neesmu ticies.

  11. Aelita saka:

    Reizēm, lasot portālos nejēdzīgus komentārus, nolaižas rokas… Tomēr, ja kāds arī Pietiek-ā atzinīgi novērtē manu komentu, tad tomēr ir vērts ko rakstīt.
    Es internetā sāku nākt, kad nomira mans vīrs un nebija ar ko parunāt. Arī tagad īsti nav. Jaunā paaudze ir izveidota apolitiska, kad viņiem ierunājas par politiku, viņi skatās kā auni uz jauniem vārtiem. Pirms vēlēšanām gan nāk prasīt, par ko jāvēlē. Mazliet vecāka paaudze, tā ap 40, dāmīte saka, balsošot par Progresīvajiem. Kāpēc? Nu tāpēc, ka viņi progresīvi un vēl nav bijuši valdībā. Kad ieminos par lgbt, viņa iepleš acis un prasa – a kas ir lgbt?
    Mums tomēr skolā bija tā politinformācijas stunda, vajadzēja lasīt avīzes, kaut arī tur bija valdošā propaganda, tomēr par notikumiem pasaulē ko zinājām, atceros, bija tāds žurnālists ar pseidonīmu Vilks, viņš atļāvās diezgan patiesi rakstīt.
    Bet tagad – kam ticēt, kam ne? Neviens laikam nav ideāls… Tāpēc labāk paskatos ukraiņu blogerus. Viņi cīnās par savu zemi.

  12. Nu ko darīt? Jātiek pie ieročiem, tad arī būs skaidrāks, ko varam darīt. Tam jābūt valsts likumdošanā, kā ASV, bet vēl labāk zem NATO jumta visā Austrumeiropā. Bez ieročiem mēs varam domāt riņķī apkārt, bet neviens mūs neņems par pilnu. Kā franču himnā Marseljēzā dzied. Pie ieročiem, pilsoņi! Formējiet savus bataljonus.

  13. RB - Ololo saka:

    Vajadzētu sākt ar pašu Paulu. Savulaik viņam uzdeva jautājumus par plaģiātu. Manuprāt, tas bija Latvijā. Vai viņš ir kaut ko jēdzīgu atbildējis? Plaģiāta faktus gan meklējiet pats.

  14. Labi, ka žīds žīdam arī ir žīds... saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=RRJmQt1I9kQ

  15. Jānis Reinijs saka:

    Re kā,Krievijas marionete,VDK/VDD aģents Gunārs Kūtris (bandīts un izbijis tiesnesis),saka,ka lai Latviju izvestu laukā no ekonomiskās bedres,vajagot aprunāties ar kriminālautoritātēm kā Vaņka Haritonovs un citiem VDK radītiem projektiem. Jo tieši viņi,spēs dot visprecīzāko ekonomisko stāvokli Latvijā,un galvenais ko darīt. Vajag! Lai tiktu laukā Latvija no bedres lielās un dziļās,un Latvija,lai ieietu saulītē atkal…

  16. Jānis Siliņš saka:

    Bruner! Nu atkal “ūdens”,līst ārā. No tevis. Bija jau reiz ieroči ZS. Otreiz krievu vara pār Latviju,to nepieļaus. Jo gandrīz vai sākās karš,atbrīvošanas. Patiesībā tas ir murgs…zem Nato,bruņoti formējumi.. . Memorandu nevajag! Slīcēju glābiņš,ir tikai slīcēju rokās… .
    LR bija Aizsargi. Bruņoti. Man nav šaubu,ka lai šo viltus LR,vairāk pielīdzinātu īstajai LR. Pat Aizsargus viņi (Maskavas vara),”atjaunos”. Gluži tāpat,kā 1998.g.,likvidēja ZS. Patiesībā,Maskavas gars lien ārā no tevis,Bruner. Un uzticēties nevar. Zinot,ko iepriekš ar esi postulējis.

  17. tātadiņš-RB saka:

    ,,Jātiek pie ieročiem,,, Ja tas notiek,tad īpašos gadījumos,kad kādam maitai iet ne visai labi.Tas no vēstures.

    Ir variants-tos var iedot īsi pirms lopkautuves,jo mēs viņiem un visiem esam tikai kaujamie.Arī zem NATO jumta.Ukraina labs piemērs.

    To varētu izdarīt sava valsts,bet tad vispirms pie tās ir jātiek.Vai tiksim,domāju tās klasiskā izpratnē?Tumsa tunelī.
    Un Marseljēza.Tas bija cits gars,cits laiks un spēks.Protams,nauda.Arī vadoņi.Varbūt,tikai sagadīšanās,jo oficiāli cionisms nepastāvēja.Mafijas gan,visos laikos.Der padomāt.
    Negribu teikt,ka ir jānolaiž rokas.Tas nav jādara pat bezcerīgā brīdī.Pakļaušana notiek,kad ir uzvarēts prāts.
    Ps.Varbūt,es kaut ko nesapratu par tautas apbruņošanas iespēju.

  18. Pilsoņiem jābūt tiesībām turēt ieročus, kas nostiprinātas valsts likumdošanā. Tā ir galvenā doma. Nebūtu slikti, ja šādas tiesības būtu visās Austrumeiropas valstīs. Skaidrs, ka NATO mums tādas tiesības nedos. Tomēr, ja atrodamies Rietumu blokā, tad vienmēr jāatceras par politisko korektumu. Tas viņiem ir pirmajā vietā.

    Ko es tik briesmīgu esmu “iepriekš postulējis”? Lūdzu atgādiniet. Jūsu komentārā redzu tikai kritiku bez vienas pozitīvas domas.

  19. Pārmaiņas saka:

    To << 20. septembra 10.39
    Uz doto brīdi, pilsoņi ir arī naturalizētie okupanti. Vai RB arī tiem gatavs iedot ieročus ? Kaut gan nešaubos, ka viņi jau sen tam gatavojušies.

  20. AG saka:

    Vai “Saule-Pērkobs-Daugava” arī nenāk no irāņiem? :)))

  21. Jānis Siliņš saka:

    RB. Aizmirsis esi,ko pats runājis. VDD/FSB izpatikas dilērijā. Kā krievu okupanti jau nemaz nav tik slikti,visi. Ir pat Latvijas patrioti.
    Par ieročiem. Pat šinī viltus LR,jebkuram,pat nepilsonim,nokārtojot ieroču atļauju,nav problēmu nopirkt šaujamieroci. Aizejot uz veikalu. Automātu gan nē,kas kārtām šauj. Viss tavs pateiktais,ir fufels. Ar maziem izņēmumiem. Jo patiesībai drusku jau jābūt. Varbūt parastais mietpilsonis,to neredz.
    Un kā bija,ar to Prezidentu LR? Grantiņš tak balotējās jau. Ko tad tu tur līdi? Arī Barikāžu atceres pasākumā,kur tevi fotogrāfēja VDD. Priekš arhīva,iespējamo nākamo “Nācijas tēvu”.
    Grantiņš ielaida tevi šeit,jo psiholoģiski viņš jūtas viens. Bet tas jau ir cits stāsts…
    Pārliecinoši,ka labs Brunner būsi visiem. Kas tevi godā cels,medāļu dos…da jebkurai varai. Merkantīlisms tas saucas. Tik ne sieviešu,ar tām ir savādāk. Patiesībā piedirsis esi te informatīvo telpu,ar dezu. Tu darbojies pret latviešu tautas gribu. Atgūt brīvību,atjaunot LR. Tas vedina domāt,ka nestrādā viens,savas merkantīlības dzīts. Bet gan VDD līnijās. Dumjš neesi. Slims arī. Nu neiet daudz kas kopā,bet netaisos tagad iesaistīties bezjēdzīgās sarunās,pierādījumos… Vispār tas īlens,no maisa lien ārā. Kā āža kāja…,pienāks laiks,parunāsim par to! Kā tad nonāci,līdz tādai dzīvei? Vai piedzimi jau tāds.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja runā tādus apvainojumus, tad tie ir tiešāk jāargumentē. Nepamatoti apvainojumi nākošreiz netiks apstiprināti.

  22. Tik daudz apvainojumu ar patiesa naida piešprici sen neesmu lasījis. Odziņa uz tortes ir uzruna uz “tu”. Vai mēs esam pazīstami? Neatceros nevienu paziņu Jāni Siliņu. Ja esam pazīstami, tad lūdzu īsto vārdu atsūtiet, draudziņ. Ja neesam pazīstami, tad varu ieteikt būt piesardzīgākam ar svešiem cilvēkiem.

    Ja esmu kaut ko sliktu rakstījis, darījis vai teicis, tad vajadzētu saiti un pierādījumus.

  23. Jānis Siliņš saka:

    RB pirms dažiem gadiem teica…Skip to content

    GALVENĀ / RIDS BRUNERS15
    R. Bruners. Par pilsonību
    BY ADMIN · 2019. GADA 15. APRĪĻA

    Sāku rakstīt atbildi Valda komentāram.

    Pilsonības tēma ir sāpīga, un savu viedokli pamatojot iznāk vesels raksts.

    R. Bruners. Par pilsonību
    Pirmkārt, Rīgas mēra rīcības brīvību ar galvaspilsētas resursiem nosaka viņa piederība Krievijas specdienestiem, par ko liecina vairākas pazīmes un pat dokumenti, ja nemaldos. Tam nav nekāda sakara ar naturalizāciju. Par to atbildību nes tās LR iestādes, kuras viņiem nodrošina „оперативный простор“, vai latviski sakot, „dari ko gribi“.

    Otrkārt, Jums ir pilnīga taisnība, kad rakstiet par Pilsoņu kongresa lēmumiem attiecībā uz pilsonības piešķiršanu. Diemžēl dabā ir pilnīgi savādāk, un man personiski tas nepatīk. Tomēr, ar kādiem līdzekļiem Jūs panāktu okupētas teritorijas statusa piešķiršanu Latvijai un miljona migrantu deportāciju ? Kurš to reāli veiktu? Vai starptautiskajām organizācijām būtu jāpieņem par to lēmums, un jāieved ANO vai citi spēki ? Zilajām kaskām tad būtu jārauj ārā no mājām ģimenes TV kameru priekšā, jāsēdina transportā un jāved uz Krieviju ?

    Atvēru Pilsoņu kongresa vietni un izlasīju Edgara Alkšņa runu http://www.pilsonis.lv/component/content/article/1-galvena/72-latvijas-komitejas-prieksdtja-edgara-alka-runa-pilsou-kongresa-svingaj-sd-2018-gada-18-novembr . Secinājumiem, kas izdarīti balstoties uz faktu analīzi, ir jāpiekrīt. Proti, starptautiskajām organizācijām un Eiropas valstīm nenāk prātā atbalstīt pilsonības situācijas atjaunošanu, kāda tā bija pirms okupācijas.

    Mana dzīves pieredze liek man lūkoties uz notiekošo no cita skatpunkta. Studēju Maskavas universitātē laikā, kad nomainījās trīs PSKP ģenerālsekretāri – Brežņevs, Čerņenko, Andropovs. Tā bija varas aprindām tuva vide, manā grupā bija pat viens puisis no Andropova „anturāžas“. Runāts tika dažādi, un kaut kāds priekšstats par notiekošo radās. Varu apgalvot, ka perestroikas autors bija Andropovs, kurš vienojās ar rietumu „žīdmasoniem“ par PSRS likvidēšanu, īpašumu un resursu nodošanu bij. PSRS nomenklatūrai, attiecīgo komercstruktūru atzīšanu rietumos, ielaišanu biržās un tamlīdzīgi.

    Vienīgi Andropovs bija tāda mēroga personība, kas spēja apvienot partijas, čekas un kriminālās nomenklatūras intereses. Kad pie varas nāca sīkais karjerists Gorbačovs, galdiņu pagrūda tā, lai saliktās bumbiņas sakrīt bedrītēs. Gorbačovs nesaprata kas notiek. Droši vien viņam teica, ka tā vajag, un nelga muldēja savu „процесс пошел, товарищи“. Tomēr ne Raisa, ne Eduards viņam nepaskaidroja, kas notiek. Kāpēc nē, nav zināms. Raisa jau sen mirusi, bet Eduards pārgājis pareizticībā pūderē smadzenes gojiem no sava YouTube kanāla.

    Kas no tā visa iznāca, mēs pilnībā nojaušam tikai tagad, kad komunistu vadībā Krievijā sākas protesti pret „kapitālistu“ varas neprātu. Rodas iespaids, ka Andropova vienošanās ir bijušas noslēgtas uz laiku, un visi piekrīt Krievijas autoritātei pār bij. PSRS republikām, un (iespējams arī) Austrumeiropas valstīm. Krievijā jēdziens „demokrātija“ kļūst gandrīz vai par lamuvārdu, lietderīgu uzņēmējdarbību iznīcina, pārvaldi pārvērš absurdā, bet tiesību aizsardzību – laupīšanā. Internetā atrodami materiāli par komunistu daudzināto operāciju „Fēnikss“. Būtība ir tā, ka tautu jāpazemo līdz tādam ārprātam, lai cilvēki nāk pie komunistiem uz ceļiem un lūdz atjaunot PSRS. Tad nu komunisti ar atjaunotu tautas uzticību drasēs baltā zirgā, un būs tāds komunisms, ka prieks.

    Vai tā būs, rādīs nākotne. Latvijā šim nolūkam tiek uzturēti pie dzīvības un varas „zaļie“ komunisti. Latvijas tiesību aktus un noteikumus mēdz kopēt no attiecīgajiem Krievijas dokumentiem. Arī vietējie pri(h)vatizētāji prasmes droši vien apguvuši pie Čubaisa. Banku peļņas avotus labāk nepieminēt. Nodokļu eskalācija, minimālās algas un pensiju neatbilstība cilvēka cienīgam iztikas minimumam Krievijā un Latvijā ir līdzīga. Tas attiecas arī uz tiesu praksi. Latvijas bruņotie spēki vairāk atgādina vienības, kas paredzētas vietējo iedzīvotāju protestu apspiešanai. Prakse rāda, ka policija un protams „specdienesti“ Latvijā pakļaujas attiecīgajiem Krievijas dienestiem.

    Tas viss ir lieliski zināms mūsu rietumu draugiem un sabiedrotajiem, tomēr viņi izliekas to neredzam. Dubultais standarts un liekulība ir rietumu politiskās sistēmas metode. Rupjš pārspēks ir vienīgais arguments, ko respektē politiskā sistēma. Atgriežoties pie pilsonības tēmas, taisnīgā un Latvijas pilsoņu interesēm atbilstošā risinājumā nebūs ieinteresēts neviens, ja par to ir vienošanās augstākā (spēka) līmenī.

    Manā programmā piedāvātais risinājums Latvijā ir pieejams tikmēr, kamēr (formāli) pastāv neatkarīga Latvijas valsts. Tas ir, pilsoņi paši veido savas spēka struktūras un paši ievieš kārtību.

    L.Grantiņš:
    Krievija ?

    Krievija ir nekas cits, kā Izraēlas(sātanistu) darba instruments !

    Laba ziņa ir tā, ka Izraēlas laiks ir “iztecējis”, pasaule iedzīta krīzē…

    Gan jau iznāks savākt savus okupantus un pie tam vēl samaksāt par kaitniecību !

    15.04.19

    YOU MAY ALSO LIKE…
    5
    Igaunija, paraugs visai pasaulei
    2022. GADA 16. AUGUSTA
    26
    Skaties uz šiem purniem un saproti, kam viņi kalpo !
    2020. GADA 8. APRĪĻA
    15 KOMENTĀRS
    Comments15
    Pingbacks0
    AGedroics 2019. gada 15. aprīļa 18.48
    Slima suņa murgi!
    .
    .
    .
    Admins
    Žīda cienīga leksika un arī secinājums !

    ivars 2019. gada 15. aprīļa 22.40
    Autora sacītais par Rietumu-Krievijas norunu varētu būt patiesība,bet noruna-līgumi vēl nenozīmē,ka tā tas notiks.Viss mainās… Arī no mums kas ir atkarīgs,gatavības x stundai.Šķirtne,arī struktūrās,ies caur katru cilvēku.Viņi ir uzaudzībā.
    Par pilsonību.Tā ir saistīta ar valsts u.c.tiesiskiem pamatiem.Nekā daudz cita jau mums nav.Tas,ka citiem nenāk prātā ievērot tiesiskos pamatus t.sk. pilsonības tiesisku regulējumu,nenozīmē,ka mums ir jādara tāpat,jāizmet no prāta,kā tas netika darīts 50 gadus.Tikai tāpēc vēl esam,izsprukām.
    Jāgatavojas ļaunākam,kā saks autors.Tā ir cīņa trīs frontēs.Vismaz,bet galvenā ir iekšējā.

    RB – ivars 2019. gada 15. aprīļa 23.31
    Tieši tā, mums tagad ir jāizlemj, ko mēs darīsim. No mums ir atkarīgs diezgan daudz.

    Gadsimtu noslēpumi 2019. gada 16. aprīļa 0.03
    Kurš,un kāpēc,šodien nodedzināja PARĪZES DIEVMĀTES KATEDRĀLI,varbūt mēs neuzzināsim… No vēstures skatuves tiek noslaucītas liecības par baltā cilvēka kultūras ētiku. Darbu veic pamazām,bet noteikti. Sākoties Otrajam Pasaules Karam,Lielvācijas valsts un tautas vadonis stingri uzstāja par karadarbības neveikšanu cilvēces kultūras pieminekļu apkaimē. Pēc Francijas kapitulācijas,1940.gadā,viens no pašiem pirmajiem objektiem,kuru Parīzē apmeklēja Ādolfs Hitlers,bija PARĪZES DIEVMĀTES KATEDRĀLE. Hitlers bija apmierināts par to,ka šādas vērtības nav cietušas un pārliecinājās pats. “Rūgta sula!” 12.gs.celtne bojā aiziet miera laikā,un neviens nespēj viņu izglābt.

    Valdis Freimantāls 2019. gada 16. aprīļa 0.32
    Atbilde Ivaram.

    Pareizi pateici – komunistu un čekistu 4. maija vara spļauj atklāti virsū Latvijas likumiem un valsts tiesiskajiem pamatiem, pilsonībai un latviešu ģimenēm.

    Mūsu nespēja pretoties KGBistu un komunistu koordinētai latviešu ģimeņu iznīcināšanas politikai ir tieši saistīta ar Rīgas Latviešu Biedrības drausmīgi C I N I S K O likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī. (1938. gada statūtu aizliegšana).

    Tautai atņēma Māmuļu! (Pulcēšanās un kolektīvas analītikas centru).

    Tagad palicis tikai tukšs klusums skaistās dziesmas vietā.

    Genocīds aptver visu latviešu ģimenes – tikai visi to vēl nesaprot. (Kā latvieši 1938. gadā padomju Krievijā).

    Šodienas “varenie” naudas pelnītāji nezina, ka viņus visus gaida komunistu un čekistu “GAĻMAŠĪNA”. (Visus bez izņēmuma jo liecinieki nav vajadzīgi).

    Varenie latviešu PSRS komandieri ari domāja, ka viņus neaiztiks.

    Un šodienas 4. maija miljonāri alojās, ka viņus sarkanie un sešstarnieki saudzēs. (Kāds naivums).

    Latvijas tiesisko pamatu grāvējiem ar latviešiem nav pa ceļam.

    Latviešu genocīds ir jau 26 gadus un virs 10 000 latviešu pašnāvības nav “nejaušība”.

    Tas ir tikai sākums. (likumsakarīga cilpas savilkšana LATVIEŠU TAUTAI).

    Tie kuri ir pie varas paši tiks novākti pēc tam kad būs savu “darbiņu” veikuši.

    ……. Vai tad killerus atstāj dzīvus?

    Esošais genocīds nesaudzēs lieciniekus.

    Apdomājies latvieti ikkatrā vietā! (Ari augstā krēslā).

    Un Tev Rid, paldies!

    Dieva Mātes gars 2019. gada 16. aprīļa 7.40
    Man tās pilis nevajag. Mans dēls piedzima kūtiņā…

    engele7@inbox.lv 2019. gada 16. aprīļa 11.35
    Dieva Matei pilis nevelta….. Bet Matei – Dievei…..tai vajag visu.

    fatāli 2019. gada 16. aprīļa 13.34
    Beidzot esam aizdzīvojušies. ka pūkainais, ar jevropas
    palīdzību, atpakaļ amatā kā ercens un viņam vēl
    prasa padomus ko darīt…
    Falšas naudas štancēšana no nefalša Latvijas zelta
    krājuma, ja tur vēl kas ir atlicis, varēs turpināties pilnā
    sparā…
    “Jauns” prez . ervatīvs jau tiek pasniegts kā ievēlēts…
    Kā tautas teicienā”kā cūka pa grāvi – ne pa labi, ne pa kreisi”

    Anonīms 2019. gada 16. aprīļa 14.24
    Youtube,kanāls: FiveDigitCreature | Architektur.Des.Untergangs.1989.113min

    smieties vai raudāt ? 2019. gada 16. aprīļa 14.32
    par Latvijas “glābšanu”:

    http://www.la.lv/latviesu-nacijas-saglabasanai-un-izdzivosanai-sobrid-ir-jaieved-cittautiesi

    ———————————————————

    koncentrēts komentārs:

    Jānis Duberis
    14:17, 16. aprīlis 2019
    Atbildēt
    Titaniks,kuru pilotē latviewings otrie piloti. Te izaugsme nav iespējama. Ne velti bijušie piloti ar zelta izpletņiem jau izlekuši citur. Arī austrum un blakus kaimiņvalstu izstrādājumos tas pats. Bijušais sovoks ir nolemts.

    lienošā varas pārņemšana 2019. gada 16. aprīļa 14.46
    vara pārgājusi 5 – 6 deputātu rokās,
    ar vēlētājiem vairs pat nav jāapspriežas :

    http://www.la.lv/levitu-varetu-atbalstit-vismaz-sesi-kpv-lv-frakcijas-deputati

    kurš un kā karo Ukrainā 2019. gada 16. aprīļa 15.28
    https://nra.lv/pasaule/278290-virs-ierakumiem-donbasa-valda-bezpilotu-sastregums.htm

    …………………
    Toties “mēs” iegādājam apvidus motociklus sēņotājiem…

    Izraēla piegādā kara materiālus visiem – lai tik goji
    slaktē viens otru !

    Janis 2019. gada 10. jūnija 1.59
    Zilajām kaskām NATO karaspēkam un vēl zem TV kamerām nekas no mājām nebūs jārauj ārā, lai deportētu, paši abrauks/aizmuks, ja nogriezis okupantiem krievu sociālo paketi (pensijas, pabalsti, medicīna par maksu, darba atļauju ieviešana un t.t). Un šī darbība nav “jaunas Amerikas atklāšana”. Jo pēc šāda principa darbojas vai visas Valstis. Kā piemēram Vācija, attiecībā uz tiem, kam atteikts patvērums.

    JZ 2022. gada 16. jūlija 9.48
    Deviņdesmito gadu otrajā pusē īsu brīdi darbojos tajā pašā kantorī, kur RB, diemžēl toreiz nevarēju iedomāties, ka mums varētu būt bijis interesanti apspriest šos jautājumus. Nav pat svarīgi, vai visi rakstā minētie fakti ir pārbaudāmi / pierādāmi, svarīga ir kopaina, ko LV neviens negrib redzēt. Varētu šķetināt noziegumus no apakšas, nevis no augšas, sākt ar problēmu, uzvārdu, (jau piemēroto vai vēl teorētiski piemērojamo kriminālkodeksa) pantu un veidot datu bāzi, uz kuras pamata būtu iepējams izdot kaut ko līdzīgu jau esošajai pasaules komunisma melnajai grāmatai.

    RB – JZ 2022. gada 16. jūlija 12.11
    Noziegumu izmeklēšana un komunisma melnās grāmatas sastādīšana būtu derīgs darbs, bez šaubām. Tas varētu būt ļoti liels darbs, tur vajadzīga pieeja informācijai. Personiski mani vairāk nodarbina jautājumi, ko darīt pašreiz. Tāpēc cenšos piedāvāt risinājumus savu iespēju robežās.

    ATBILDĒT
    Komentārs *

    Vārds
    E-pasts
    Tīmekļa vietne

    Saglabājiet manu vārdu, e-pasta adresi un vietni šajā pārlūkprogrammā nākamajai reizei, kad vēlēšos pievienot komentāru.

    NEXT STORY
    R. Bruners. Latvijas prezidenta kandidāts
    PREVIOUS STORY
    Laitmans saka: židi nav tauta, bet ideoloģiska grupa- banda !
    Meklēt:
    Meklēt …
    JAUNĀKIE KOMENTĀRI
    Skeletons ziņā Antivakcinatoriem vieta ir aiz restēm !
    Mīlu gudrību. ziņā Antivakcinatoriem vieta ir aiz restēm !
    RB – Jānis Siliņš ziņā R. Bruners. Īsi par Latvijas Centrālo padomi (LCP), 2. daļa
    Skolnieciņš ziņā R. Bruners. Ebreji vai…
    Pārmaiņas ziņā R. Bruners. Ebreji vai…
    ARHĪVI
    Arhīvi
    Atlasiet mēnesi
    LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLA DEVĪZE
    Tiesiskums, tiesiskums un vēlreiz TIESISKUMS !

    RAKSTI
    A. Kavacis. Lai nodreb
    nelieši un noziedznieki

    VIDEO
    http://www.youtube.com/watch?v=UjemzKDs8BA

    LASI GRĀMATAS

    Jānis Dāvis
    Rabīns Pāvils kā kristietības pāržīdotājs

    Indulis Ronis
    BALTIJAS JAUNĀS BRĪVĪBAS CĪŅAS LATVIJĀ

    Cionists un viņa piezīmes

    Cionistu upuris un viņa piezīmes

    A. Kavacis. Baltu senvēsture

    Laimonis Purs. Greizo pamatu meistari

    Imants Lešinskis. Kalpības gadi (VDK)

    © 2023. All Rights Reserved.

    Powered by – Designed with the Hueman theme

    ,ka jāsadzīvo vien būs ar okupantiem krievu. Nu ko tad mani viņš tagad iebaidīs? Caur ko? Caur Krievijas valsts drošības pārstāvniecības kantori Latvijā VDD?
    Viss ir pateikts,jau iepriekš. Un tikai aklais,nevar redzēt,ko postulē RB. Tāda Krievijas maigā vara,būtībā.

  24. Jānis Siliņš saka:

    Maskavas univesotātē mācoties,obligāta prasība bija,būt VDK aģentūras kadram. LPSR arī. VĻKS
    Vikipēdija

    Meklēt
    Komjaunatne
    Labot
    Valoda
    Lejupielādēt PDF
    Uzraudzīt
    Labot
    Komjaunatne (krievu: комсомол) jeb oficiāli Vissavienības Ļeņina komunistiskā jaunatnes savienība (VĻKJS, krievu: Всесоюзный ленинский коммунистический союз молодёжи — ВЛКСМ) bija faktiskā Padomju Savienības komunistiskās partijas jaunatnes organizācija no 1918. līdz 1991. gadam, kurā uzņēma jauniešus vecumā no 14 līdz 28 gadiem.

    Komjaunatne
    Vissavienības Ļeņina Komunistiskā jaunatnes savienība

    Pēctecis
    Latvijas Jaunatnes progresa savienība (Latvijā)
    Izveidots
    Oktobris 29, 1918; 104 gadi (KPFSR)
    Dibinātājs
    Vladimirs Ļeņins
    Likvidēts
    Septembris 18, 1991 (PSRS)
    Tips
    komunistiska jaunatnes organizācija
    Galvenais orgāns
    Komsomoļskaja Pravda (PSRS), krievu: «Комсомольская правда»
    Padomju Jaunatne (LPSR), krievu: «Советская молодежь»
    Jumta organizācija
    Padomju Savienības komunistiskā partija (PSKP)
    Katrā PSRS republikā bija sava vietējā komjaunatnes apakšorganizācija – Latvijas PSR tā bija Latvijas Ļeņina Komunistiskā jaunatnes savienība (LĻKJS).

    Tas ir 1.

    2. Vajadzēja dabūt norīkojumu,no Komunistiskās Partijas Centrālās Komitejas,lai vispār dabūtu putovku uz Maskavu,mācīties .
    Kā tur bija ar Valdi Freimantālu? Kad viņš RB vārdu ,ideju ietekmē,taisījās uzvilkt dzelteno vesti,rīt jau. Tikai cilvēki pamatoti ieteica nevilkt,ka nedabūn pa galvu. Jo letiņi padomās,ka ir Ceļu pārvaldes darbonis.
    Zin,Krievu izlūkdienestam 1.daļai ,ir daudz aģentu saražotu. Bet ir arī pretizlūkošana. Vēl dzīva. Arī mācīta. Tur,kur tevis nebija. Un nekad netiksi,lokā.
    Vispār,jau muļķīgi pat sarunā iesaistīties. Jo LRTT reitings,ir zudis. Lasītāju. Sekotāju arī. Bet Maskavas plāns ir skaidrs. Grantiņš visai drīz aduplēsies. Ar vēzi,vēl neviens nav dzīvs palicis. Vācijas pilsoni Maskavai tiesāt neizdod,arī Latkrievijai.
    Vispār Grantiņš,nepiekrita VDK. Nodevībai. Tas jā. Bet tu Brunner,Grantiņam vari varbūt iestāstīt savus jokus…arī Valdim spēji. Spējīgs censonis esi. Latvijas valsti,mēs paši atjaunosim. LR Pilsoņi,likumīgie. PK,ko arī noteica. Par pierādījumu. Balstoties uz LR Satversmi,tas ir Konstitūciju valsts. Bet ar tevi Brunner!Pēc LR neatkarīgās atjaunošanas. Satiksimies Rīgas Centrālcietumā. Kur tu sniegsi liecības,kā apsūdzētā persona. Kā tad nonāci,līdz tādai dzīvei? Un tici man un dievam (tik ne savējam tam..),izmeklēsana mūsu LR,no tevis dabūs ārā visu patiesību. Tu lūgsi nāvi,bet viņa nenāks. Kamēr neatdzīsies. Bet atzīsies tu ātri. Un nebūs ar tevi,līgumu slēgšanas pilī vai muižās. Tu pat aizmirsīsi,kāda diena,nedēļa,mēnesis,gadalaiks ir. To tev daļēji paskaidros Grantiņš. Bet tikai daļēji,jo nav viņš ilgi,pietiekami izbaudījis krievu cietumu. Lai saprastu,lietu.
    Par Medāļām,ordeņiem. Varu tik iedomāties,cik ilgi,daudz,jūs abi pucējaties pie spoguļa,kā divi gaiļi. Griežot,spicinot,ūsas. Lai skaistāki ir…
    Linard,vari jau apvainoties. Bet tā ir patiesība. Jeb tavam dievam,cita ir patiesība?…
    Līku,tikai kaps labos. Viens VDK darbonis,otrs VDK auns,bez paraksta par aģentu. Sagrāvis PSRS. Tik varu iedomāties,ja Grantiņš,būtu LR prezidents. Pieņemot Medāļas no šīs Latkrievias. Nu Borokovu parautu giljotīnā,Bunku,un vēl dažus. Tālāk,viens otram ordeņus spraustu pir krūts,dalītu.
    Krievi paši sagrāva PSRS. Atmoda,bija inscinēts PSRS VDK projekts. Atrast ūsaiņus. Kuri nebbija tādi,tos noslepkavoja.
    Grantiņš izdzīvoja sakritības pēc. Cietumā,zonā. Fiziski veselīgs,bet 1.galda sapratni neuztvēra Dabūja pa galvu,ūsām un krūtīm. Būtu jau nosists,ja ne VDK. Un sagadīšanās pēc,izsūtīts pēc paša vēlēšanās piespiedu kārtā. Varēji jau nebraukt,nekravāt čumodanus.. Palikt riebīgajā Brunneru valstī. Latkrievijā. Tanī un šodienas.
    Merkantīlisms. Dzīvot Rietumos,nauda…,bet Latvijā krievu aplaupītā,izlaupītā,ko jūs . Nav jau arī tiesiskums…pareizi,ieliks cietumā kā naida kurinātāju. Briesmīgi…
    Letiņi karo Ukrainā,šodien. Ne jau Jurass krievu VDK izdzimtenis. Jurrass dzīvojas oa štābu. Kā Slaidiņš,kurš katrā teikumā pieminēs ka te ir atjaunota LR un krievu okupācija izbeigusies. Tik diez,ja viņam varētu pajautāt…ja jau okupācija izbeidzās,kur palika okupanti krievu?
    Skaidrs,ka viņu sažmiedza dzelzs cimdos VDK,kas tolaik bija zem nosaukuma Drošības Policija. Kas viņam garantēja drošību,par zādzībām,ZS. Tagad medaļas,ordeņi,slava tv. To ka viņš nīda krievus,tas skaidrs,pat Grantiņam. Bet to,ka viņš pasīvi pilda Krievijas ārpolitiku,gan nav skaidrs Runā taču,kā pēc Bībeles. Ka Ābramtauta ir svēta un mūsu. Gluži kā NATO izcilības centra direktors Sārts. Patrioti

    Nav patiešām skaidrs,kāpēc Ziemelis,Astra,bija VDK kartiņas. Bet,ja Brunneram pat mācoties gudrības,bija viņa. Savādāk Maskavā,zēnam no LV nevarēja būt (nu protams čekisti nopūdelēja,..),tad mēs visi protams esam,idioti.
    Vispār jau interesanti? Kā Grantiņ,lūzt Borokova vai kā tur priekšā? Kā viņi lauž? Tik ātri,feini…efektīvi. ,kā Astru riebekli,kurš tev teica,ka tam psihajam jāatdod pēcnācība,Repšem. Lauž…
    Lauž,jau tikai un vienīgi uz vērtībām. Repšem nauda. Ziemelim un Astram,nāve. Tu Grantiņ,pat sēdējis neesi krievu cietumos. Pat vienu 100 daļu tik,cik Ziemelis. Ar pārliecību,ka būtu tu,ne tikai parakstījis sadarbības karti,bet arī nodevis. Visu ko zini un pat iedomājies. Jau pēc 2 gadi nosēdēti Latkrievijas cietumā. Un runātu,ar Brunneru vienā balsī,korī. Tālāk,nekā tagad.

    Vispār,jau …tad cilvēks Aizsargs un ZS. Kurš iesāka šo LRTT. Neparedzēja,ka būs te Bunkas Brunneri. Un t.t. Bunka starp citu,un tieši,tev ļaunu neko nav darījis. Viņš pat tevi,tai nežēlīgajā cietumā,izglāba. Iebāžot kamerā vienvietīgajā. Tagaf ja nokļūsi tur,būsi kopīgajaaaaaaa. Kur ar ķebli…nu tu jau pats zini. Tā kā par jaunāko Bunku nedirs,caur bikšu starēm,tev pašam paliek tie sūdi uz ciskām.
    Mūsu priekšā atbilldēs gan Bunka,gan tu,gan brunners. Tautas vārdā. Bunka tiks attaisnots. Jaunākais. Par veco nespriezu. Brunners viennozīmīgi sodīts. Tu Grantiņ,par sadarbību ar krievu okupācijas varu,par kolaboracionismu,arī tiksi sodīts. Medāļas,savtīgas lietas tak pieņēmi. Pats te tekstīji. Redz,atpazinii mani. Kas no grāvjiem. Tā pat kā mans vectēvs. Ar kaulu zāģi. Un čīņai sveiks,šito iebāz sev un tur kur tu bāz savas ūsas. Kopā ar Bruneru,bulfordu un vēl vienu otru . Slaidiņu,Dzintaru un to VDD Maskavas ielikteni Žīdu Barkānu.
    .
    .
    .
    Admins
    Nu redzi, aizbrauca pie tevis Bunka un salūzi kā “saulē kaltēts sūds”, un sāki pat viņu jau slavēt kā Grantiņa glābēju. Ne Ziemelis ne Astra nesēdēja krievu cietumā pie kriminālistiem. Viņi sēdēja politzonā, kur dzīve bija kā sanatorijā. Es neparakstījos uz nodevību un mani ielika pie krievu kriminālistiem Šķirotavā. Bet vienā Tev taisnība, pratināti mēs visi reiz tiksim, sākot no manis un Brunera, un beidzot ar tev līdzīgajiem…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *