L. Grantiņa papildinājums R. Bruneram(cionistu noziegumi)

R. Bruners: “PSRS panākumus varēja gūt tikai tie, kuri bija demonstrējuši savu pakļaušanos varai. Neiet runa par vervēšanu, ziņošanu un vēl kaut ko. Bija skaidri jāparāda, ka pakļaujies ebreju radītās sistēmas prasībām, kaut vai vienreiz. Tā bija obligāta prasība, bez kuras cilvēks nebija nekas. Ikvienu varēja pilnībā ignorēt un iznīcināt, neskatoties uz to, kādā līmenī bija viņa zināšanas un spējas.”

Lūk, tas jau ir “šifrs” visai šodienas“civilizācijas” sistēmai: “skaidri jāparāda, ka pakļaujies ebreju radītās sistēmas prasībām…”.

Labi, ka ir vēl kāds, kurš to atklāti pasaka, jo savādāk es tieku uzskatīts par kaut kādu “sazvērestības” sludinātāju pret nabaga “ēbrejiem”, kuri tik to vien darījuši, kā glābuši pasauli no posta. Bet šī arī ir vieta, kur es vēlos atgādināt R. Brunera kungam, ka viņš apzīmējumu EBREJS lieto nevietā. Šeit pieminētie politikāņi nav nekādi EBREJI, labākā gadījumā tikai un vienīgi jebreji, proti, senās hazārijas pēcteči, kuriem ar semītiskajiem ebrejiem nav nekas kopīgs. Mums ir darīšana ar hazāru mafijas bandu, kuri nelietīgi uzdodas par ebrejiem, tā piesavinoties sev bībelisko Dieva izredzētību. Šie drazas ir arī Cionisma ideoloģijas radītāji, tātad, rasisti un nacisti ! Nekas vairāk kā ĀRPRĀTA ĻAUNUMS virs zemes. Ja tu šiem draņķiem “nelaizi izvadorgānus“, tad tieci izolēts vai likvidēts !

Atceros, kā tas notika ar mani: Mani, pēc padzīšanas no Latvijas, uzaicināja uz interviju raidītājā “Brīvā Eiropa”. Pirmais brīnums bija tas, ka otra lielākā valoda, ko lietoja personāls šajā raidītājā, bija latviešu, tā man paziņoja Pāvils Brūveris(Aldis Gaujietis)… . Mani intervēja Liepājas Latvijas laika žīds Gļebs Rārs. Runāja perfekti latviski. Un, te tad nu arī sākās visas “nebūšanas”, jo viņš man sāka dot norādījumus, kas un kā man jāsaka, lai “it kā” klausītāji mani labāk saprastu ! Es atteicos to darīt un tāpēc intervija bija ļoti īsa ar tālu ejošām, pat līdz šodienai, sekām. Es tiku visur ignorēts, līdz arī apvainots par sadarbību ar čeku. Manu veikumu pierakstīja citiem ! To visu veica šis pats, mums visiem pazīstamais Pāvils Brūveris.

Tika popularizēta Rīgas H- 86 ar Juri Ziemeli priekšgalā. Par kuratoru bija uzmeties Jānis Rožkalns. Kas izrādījās Ziemelis ar savu grupu, mēs šodien zinām ! Kas izrādījās visi “vecie” cīnītāji, arī zinām !

Bet neviens no šiem deģenerātiem, ar Latvijas inteliģenci priekšgalā, man veltītos apvainojumus nav noņēmis, bet viss turpinās pēc Ciānas plāna:

Tiesas pavēste Nr. 04881598
Krimināllieta Nr. 11840002212 (K77-0964-23/1)

Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš)
l.grantins@hotmail.de
2023. gada 14. augustā

Latvijas Republikas Rīgas pilsētas tiesa aicina Jūs ierasties 2023. gada 28. septembrī plkst. 10:00 uz slēgtu tiesas sēdi Abrenes ielā 8, Rīgā, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 40V) kā apsūdzēto.

Tiesa iztiesās krimināllietu Nr. 11840002212 pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p.

Lūdzu paziņojiet tiesai par pavēstes saņemšanu!

Paziņot par saņemšanuTiesas pavēste Nr:04881598Autorizācijas kods:vFPQLAOD

Lietu izskata tiesnese Anita Moļņika.

Tiesā jāierodas, ņemot līdzi personu apliecinošu dokumentu.
Personai, kas saņēmusi pavēsti sakarā ar aicināmās personas prombūtni, ir pienākums nodot to aicināmajai personai. Pavēste sagatavota elektroniski un ir saistoša bez paraksta.
Tiesas sēžu sekretārs Kristīne Barisa, tālrunis Tālrunis 67077427, kristine.barisa@tiesas.lv.

Par kādu Tiesiskumu mēs šajā cionistu pārvaldītajā slepkavu kloākā varam runāt ? Un, ne jau etniskie semītebreji veic šos noziegumus, bet gan krievžīdu hazāru banda ! Etniskie ebreji paši ir krituši par upuriem šiem noziedzniekiem. Tas ir krievžīdu genocīds pret latviešu tautu !

19.09.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu zināms ir par Soviet laika īpatnībām, kad cilvēks ieņēma kādu amatu augstāku vai bij kādas publiskās organizācijas vadītājs, tad bez pieskata vish nedzīvoja. Tomēr tā saskare ar rietumu pasauli? Pirms Anglijas un pēc Anglijas apmeklēšanas daudzas lietas par kārtojas uztverē par baltajiem ļaudīm, kas ir vēsturiski kaimiņi un dažreiz arī radi. Pirms kāda laika paņēmis bukletu Jelgavas bibliotēka, kā aizņemties naudu uzņēmēj darbībai sev uzdevu elementārus jautājumus un devos ar tiem pa norādīto adresi. Krišjāņa Valdemāra ielā kāds izbijusa Latvijas republikas prezidenta izdzimtenis ir atjaunojis vēsturisku ēku! Par ēku rakstīts dzejiski, bet tie līdzekļi no kurienes tev ir ņemti, ja tu ieradies no Zviedrijas? Tā nu iesakdamies tai lekcijai par uzņēmējiem shedvriem janopeta pēc ārējā izskata runātājs, ka tas tavs ģērbšanās stils ir tāds pats padumjs kāds bij 90 to gadu laukiem, kas gudri spriedeleja par politiku paši īsti savas apkārtnes nezinādami. Iesākās ar runātāju tumšām acīm, kas uzdot publikai jautājumu vai šī viesnīca pieder dižās latviešu dzimtas pēctečiem? Jā tā ir dižās dzimtas pēcteču viesnīca! No runādams savu runu par uzņēmējiem shedvriem, kas uztaisījuši miljonus no nekā sāk uzdot jautājumus klāt esošajai publikai par tiem mērķiem. Tad nu aiziedams līdz manim norādu, ka esmu tomēr audzis Soviet laikos un būdams Anglijā redzēdams to, kas viņi ir patiesībā vien pārliecinājos par to, ko komunisti par viņiem stāstīja – Degradējusies. Mana bilde ir vienkārša – Ražot labu pārtiku! Tad tam stastitajam īpaši nepatika, ka norādīju uz Rietumu civilizācijas degradēsanos un vish ar pirkstu norāda, lai es labāk pa klusējot. Protams man uz tādu mēslu gribētos vienkārši nospļauties un vien pateikt, kas tu tāds, ka man te kaut ko no radīsi, ko man teikt? Diemžēl lahtvieshoos tādu ir daudz, kas izkalpojas Zviedru banku priekšā un bez tām pašām atlaizisanam tur neiztiek. Pirms kara Latvijas republika tā pat vien viņu izdzimteņi apkalpoja zviedru intereses.

  2. Īzaks Ščuplinskis saka:

    Bībeles dievu Jahvi un viņa vienpiedzimušo dēlu Ješua (latviskotu kā Jēzu Kristu),gan neviens nav piesavinājies. Tas arī ir,žīdu tautas radītājs un dievs,līdz ar ko.
    Vācu baroni jau arī nevaldīja pār Latviju. Bet gan zīdi,kas slēpās zem baroniem šiem. Ja ticēt reliģijām,dieviem. Ietekmei. Kam ticēja krievu VDK. Tad zem jūdeo-kristietības,brīvību nekādu neatgūt. Bet gan plānprātību var iegūt. Lūdzoties svešam dievam. Un visiem žīdiem ir semītiskas saknes. Ābramiskas. Tas ir viņu tautas ciltstēvs. Arī kristiešu un islāmistu. Paldies dievam,ka viņi nav monolīti. Tā mazā čupiņa žīdu,kam netīk cionisms. Bet pati bībele,ir cioniska. Tā kā nav pareizi runāt par labajiem žīdiem un sliktajiem . Viņi visi ir vienādi,viena tēva dēli.Ābramtautas. Arī musulmaņi,RB. Kristietis L.Grantiņš. Diez kādā stikla kalnā var uzjāt,ar šiem zirgiem. Vari jau apvainoties…
    Diez vai K.Ulmanis,pirms apvērsuma,prasīja svētību žīdu dievam . Un noteikti,ka negāja nolūgties žīdu baznīcās Jahvem ar viņa dēlu Joskem. Un vai vispār viņš spēra kāju savu baznīcās,žīdu ? Neticu…

  3. Nauda nesmird arī "modernajā" Vācijā! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=BNe73TMpFdA

    Zili brīnumi – pasaulei un tātad arī Vācijai zinot kremļa noziegumus, tomēr tiek ignorēta starptautiskā kremlinu -kremļa favorītu bloķēšana un putina mīlule tiek atpakaļ Berlīnes operē??!

  4. pieredze saka:

    Tajā laikā raidītājs Brīvā Eiropa bija ciešā mīlas apkampienā ar LPSR gaišiem tumsības spēkiem.Abi bija jaunās lomās.

  5. no malas saka:

    RB – tātadiņ 2023. gada 18. septembra 21.57
    Nu ko darīt? Jātiek pie ieročiem, tad arī būs skaidrāks, ko varam darīt. Tam jābūt valsts likumdošanā, kā ASV, bet vēl labāk zem NATO jumta visā Austrumeiropā. Bez ieročiem mēs varam domāt riņķī apkārt, bet neviens mūs neņems par pilnu. Kā franču himnā Marseljēzā dzied. Pie ieročiem, pilsoņi! Formējiet savus bataljonus.
    ————————————
    Kas tie par demagoģiskiem murgiem, kāda valsts likumdošana par ieročiem?! Vai tad ieroču trūkums radījis šodienas situāciju latviešu valstī?!Bet kā rokās ir vara un kā rokās ieroči šodienas 4.maija ekskomunistu LV?!
    Nepanākot ar starptautisku palīdzību VISPIRMS okupantu militaāristu un civilo okupantu masas prettiesiskās naturalizācijas apturēšanu, pārskatišanu, anulēšanu un to izvākšanu ar visiem pēctečiem no Latvijas, tā ir nodevīga, pretlatviska provokācija! Labākajā gadījumā nepārdomāta muldoņa, kas nesīs postu tikai un vienīgi drosmīgākajiem un latviskākajiem valsts patriotiem. Jo 4.maija varnešu un to kalpu – mēdiju sagrozītās informācijas  un melu kampaņas dēļ, tiks pasaulē izplatīta patriotus apmelojoša informācija, kuras aizsegā tie centīsies visādi izrēķināties ar Bruneram paklausijušajiem patriotiem. 
    Ar cilvēknīdēju vergu – valdošo eksčekistu un okupantu palīdzību, mēdiji radīs un izplatīs nepatiesus faktus par bruņotajiem latviešu drosminiekiem, viesīs neziņu un neizpratni pasaules sabiedrībai tās informācijas avotos, visādi atbaidot potenciālos mūsu zemes patriotu atbalstītajus un draugus visā pasaulē.Tikmēr šie pretlatviskie spēki valdībā, Saeimā agresīvi rīkosies, esot milzīgā skaitā ar bijušo PSRS pilsoņu – okupantu  pārstāvniecību visa veida policijas, brunoto spēku un privātapsardzes vienībās! Nerunājot par naidpilno civilo okupantu – 5. kolonnas  arīdzan viscisādi bruņoto vatņiku masu.To visu labi zinādams, uz ko aicina Bruners? Un latviešiem bezcerīgu pilsoņkariņa paveidu, vieniem pašiem to izpildot, esot nodevēju un brunotu naidnieku burtiskā ielenkumā?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *