Pārmaiņas. Slepkavu suga…

Vēlreiz par Romas pāvestu.

Intervija ar vienkāršu ierindas vācieti.

Varbūt Linards var kaut ko piebilst par vidusmēra vāciešu ikdienu un noskaņojumu šodien.
Piemetināšu vēl no savas pieredzes, kad pirmo reizi izbraucu ārpus PSRS un tā bija Vācija 1992.g, tad tur varēja aplūkot vairs tikai Eiropas vērtību atliekas un retumis vēl redzēt darba tikumu, kas bija palicis no 60 – 70 tajiem gadiem. Tas arī bija iemesls, ka pie mums sludinātajām Eiropas vērtībām (butaforijas spīdīgā iesaiņojumā un valdošā dubultmorāle), nevarēja vairs mani apmānīt. Turklāt tagad vēl uzzinot, ka visus šos gadus Vācija ir maksājusi miljardu miljardus reparācijās, tad nav grūti iedomāties, kāds varēja būt dzīves līmenis Vācijā bez uzliktajām reparācijām un svešu parazīt banku diktatūras. Tāpat nav grūti nojaust, kāds dzīves līmenis būtu sarkanajam sovokam, ja tie nebūtu izlaupījuši Vāciju un citas okupētās valstis tūdaļ pēc kara. Vēlākos gados vēl saņemot reparācijas valūtā un dažādās precēs, bet tas viss kā caurā maisā. Ar visu PSRS laika bargo kriminālkodeksu, tā slepkavu un parazītu suga nav izmācāma. No skata cilvēki kā cilvēki, bet tiklīdz pagriezīsi muguru, tā jau zog, apmelo un dunci var ietriekt ribās bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Admins

Šodienas vācietis ir: “Zemāks par zāli un klusāks par ūdeni !”(Tā sacīja Azazela Berlioza onkulim…) Vācu nacionālā pretstāvēšana Merkeles noziegumam ir uz nulles līmeņa. Vācu mentalitāte latvietim ir sveša. Es šodien pie tās esmu pieradis. Tā nav agresīva, bet brīžiem pat nožēlojama. Ja esi augstāk stāvošs vai kaut ko pieproti, tad automātiski tu tieci ierindots AUGSTĀKAJĀ KASTĀ ! Vācieši ir draudzīgi ! Man pa visiem šiem garajiem gadiem nav nācies sastapties ne reizi ar naidu pret mani kā ārzemnieku… .

17.04.20

You may also like...

13 komentārs

  1. armands saka:

    Vācieši? Kāda sieviete pa darba tematiku stāsta par savu meitu,kura strādā un dzīvo Vācijā, ka šī darbojoties kosmetikas salonā vāciešiem stāsta lekciju par veselības uzturēšanu.Lai sirds darbotos labvēlīgāk, tad vajag celt roku augšā.Kā šo lietu pieminēja, tad visi vācieši norādija,ka tā nedrīkstot darīt, jo tā ir Hitlera slavēšna.Sieviete nesaprata, jo stāstīja vien elementāras lietas par sirds darbības uzlabošanu.Vācieši noraidīja rokas celšanu augstāk pār plecu.

  2. Regīna saka:

    Labklājības ministre tikko nobalsoja PRET opozīcijas priekšlikumu nodrošināt brīvpusdienas VISIEM 1.-4. klases skolniekiem, ieskaitot bērnus ar invaliditāti.

  3. Anonymous saka:

    Brīdinājums ārkārtas situācijās laikā. Nāk no ļoti nabadzīgas monopolfirmas un ļoti nabadzīgām amatpersonām.

    Vārds, uzvārds
    Reģ. Nr.
    Adrese:
    , Rīga, LV-1001
    Rīgā, 17.04.2020
    Brīdinājums
    par dabasgāzes padeves pārtraukšanu

    SIA Elenger informē Vārds, Uzv., ka parāds par gazificētājā objektā – Adrese…, LV-1021; Rīga, (turpmāk tekstā – Gazificēts objekts) par līdz 31.03.2020. saņemto dabasgāzi ir 109.87EUR (turpmāk – Parāds).

    Aicinām jūs Parādu samaksāt līdz 24.04.2020.
    Rekvizīti parāda apmaksai:
    SIA Elenger
    Reģ.nr. 40203080354
    AS SEB banka LV02UNLA0055000183684 SWIFT: UNLALV2X
    AS Swedbank Latvija LV20HABA0551045092823 SWIFT: HABALV22

    Ņemot vērā Lietotāja Parādu un pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta 2017. gada 7. februāra noteikumu Nr. 78 “Dabasgāzes tirdzniecības un lietošanas noteikumi’’ 106.punktu, brīdinām, ja Parāds netiks samaksāts līdz 24.04.2020, dabasgāzes padeve Gazificētajā objektā tiks pārtraukta un parāds tiks nodots parādu piedziņai.
    Lūdzam uz e-pastu rekini@elenger.lv atsūtīt maksājuma kopiju par Parāda samaksu. Informējam, ka dabasgāzes padeves pārtraukšanas gadījumā, jums būs papildus jāsedz ar dabasgāzes padeves pārtraukšanu un atjaunošanu saistītie izdevumi, dabasgāzes padeve tiks atjaunota tikai pēc visu iepriekšminēto maksājumu samaksas.

    Jebkuru jautājumu vai neskaidrību gadījumā, lūdzam ar mums sazināties pa tālruni 68806680 vai rakstot e-pastu uz adresi: info@elenger.lv .
    Ar cieņu,
    SIA Elenger

  4. pārdomām saka:

    Pandēmija atklāj to, ka Latvijā grūtā brīdī neviens multimiljonārs pat vienu euro neziedoja. Vēl vairāk, Kariņa valdība aizņēmās miļjardus priekš savu draugu komforta dzīves nodrošināšanas, kas būs jāatdod jau tā parādos iedzītai latviešu tautai.

    Vacāks raksts atklāj, kādas bagātības viņiem pieder. Vēl vairāk naudas izvests ārā, par ko rakstā nekas nav minēts. Liela daļa naudas ir nozagta no latviešu tautas.

    Valsts bagātāko cilvēku pirmajā desmitā ir ievērojamas pārmaiņas, liecina jaunais Latvijas miljonāru TOP 100, kas publicēts biznesa žurnāla Kapitāls decembra numurā.

    Finanšu pakalpojumi, IT, nekustamais īpašums, azartspēles, būvniecība, kokapstrāde un farmācija – tik plašu uzņēmējdarbības loku pārstāv pirmā miljonāru desmitnieka pārstāvji, kuri šogad ir sakārtoti šādā secībā: 1. (vieta iepriekšējā sarakstā – 1.) Oļegs Fiļs – 310 miljonu eiro (salīdzinājumā ar pagājušo gadu: –četri miljoni eiro), 2. (2.) Ernests Bernis – 307 miljoni eiro (– četri miljoni eiro), 3. (3.) Leonīds Esterkins – 250 miljonu eiro (–16 miljonu eiro), 4. (5.) Arnis Riekstiņš – 150 miljonu eiro (+65 miljoni eiro), 5. (4.) Arkādijs Suharenko – 128 miljoni eiro (– astoņi miljoni eiro), 6. (6.) Justs Nikolajs Karlsons – 80 miljonu eiro (+ trīs miljoni eiro), 7. (7.) Jānis Zuzāns – 69 miljoni eiro (+ četri miljoni eiro), 8. (10.) Valērijs Maligins – 52 miljoni eiro (+ septiņi miljoni eiro), 9. (8.) Mārcis Martinsons – 50 miljonu eiro (–11 miljonu eiro) un 10. (9.) Uldis Asars – 45 miljoni eiro (– trīs miljoni eiro).

    «Topa pirmā desmitnieka īpašumu kopējā vērtība joprojām turpina pieaugt (1,74 miljardi eiro šogad pret 1,41 miljardu eiro pirms gada,

  5. no zila gaisa saka:

    Kāds indiāņu vadonis reiz sacīja , ka pienāks laiki , kad cilvēki sapratīs ,ka nauda nav ēdama …

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Linards Grantiņs saka – man pa šiem garajiem gadiem nav nācies ne reizi Vacijā sastapties ar naidīgu attieksmi pret mani šeit kā ārzemnieku!

    Lūk – kāda milzīga starpība!

    Es, Valdis Freimantāls apgalvoju, ka man kā latvietim ne reizi nav šeit Latvijā gadījies izjust normālu attieksmi pret sevi un manu ģimeni!

    Visu mūžu jūtos apkarots un ienīsts no Latvijas valsts amatpersonu noziedzīgās, pretlatviskas ordas!

    Piezīmēšu, ka esmu ziemeļvidzemes lībiešu izcelsmes!

  7. skaidrs saka:

    Nu ir skaidrs,lībietis……

  8. >> 2020. gada 18. April um 9.24 Uhr saka:

    zilajam gaisam –

    – ja ilgi sēdēsi pie upes un pacietīgi gaidīsi, redzēsi kā pa to aizpeld ienaidnieka līķis –
    /sens ķīniešu sakāmvārds/ —

    Realitātē skatoties – ar noteikumu – ja dzīvosi mūžīgi :((
    Vismaz man to paradīzes ainiņu neskatīt…

  9. to 2020. gada 19. April um 6.50 Uhr saka:

    pšekam pieleca ?!

  10. to 2020. gada 19. April um 6.50 Uhr saka:

    pšeks pat nav pamatskolā apguvis to,
    ka
    lībieši ir Āfrikā
    un
    līvi ir Latvijā(Baltijā) ! :))))))))))

  11. AGedroics saka:

    Roku celt gaisā baidās arī Linardiņš! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *