Skat’ tikai, ka Latvānija auklējas ar “krievu urodiem” ?

Iepriekšējā rakstā Māris M. jau pieminēja Latviju, kā nedrošāko NATO partneri. LRTT arī izteica domu, ka sakarā ar Putina Rašas/parašas uzbrukumu Ukrainai un zvērībām, ko viņi tur veic, Latvijas putinistiem būtu piemērojams nāves sods(ASM) ! Tā darītu jebkura sevi cienoša tauta/ valsts. Šeit redzamie orku izdzimumi būtu nošaujami bez pārlieku lielas birokrātijas, bet tas nenotiek. Nenotiek tāpēc, ka visa, PILNĪGI VISA, Latvijas politiskā elite sastāv no latviešu tautas nodevējiem ! It sevišķi jau būtu pieminams A. Mežvieta slepkavu midzenis, kas sadarbojas ar jebrejiem A. Borovkovu & R. Bunku !

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Latvijas Avīze

Par kara noziegumu slavināšanu – 57 dienas cietumā

Rīgas pilsētas tiesa atzinusi par vainīgu kara noziegumu slavināšanā un nacionālā naida izraisīšanā “Facebook.com” tematiskās grupas “Криминальная Латвия” (″Kriminālā Latvija″ – krievu val.) izveidotāju un administratoru Juriju Mihailovu, kurš sodīts ar īslaicīgu brīvības atņemšanu uz 57 dienām.

Par spreidumu “Latvijas Avīzē” raksta žurnālists Ritvars Raits.

Par J. Mihailova aizturēšanu 2022. gada martā informēja Valsts drošības dienests (VDD) – viņš turēts aizdomās par Krievijas bruņoto spēku Ukrainā pastrādāto kara noziegumu atkārtotu slavināšanu.

Minētais spriedums vēl nav stājies spēkā, bet reālā situācija ir tāda, ka apsūdzētais sodu jau izcietis, jo vispirms uz divām diennaktīm tika aizturēts, bet pēc tam viņam kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu. Aiz restēm Mihailovs atradās no 2022. gada 24. marta līdz 2022. gada 19. maijam.

Tematiskā grupa “Криминальная Латвия” apvienoja 26 419 dalībniekus. Kā liecina grupas iekšienē veiktā aptauja, 75% cilvēku tajā bija krievu tautības, latviešu – 7%. Kopš 2022. gada 24. marta grupas darbība ir pauzēta. Administratora Mihailova publicētie ieraksti grupā vairs nav atrodami, bet joprojām lasāmi tādi, kuros izteikta nepatika pret Ukrainas karogiem Latvijā un pret ukraiņu bēgļiem, bet ar gluži vai bērnišķīgu prieku publicētas bildes, kurās redzami Latvijas veikalos nopērkami produkti, uz kuru etiķetēm ir burti “V” vai “Z”, piemēram, “Valmieras krējums”. Vienā no pēdējiem video, kas ievietoti šajā grupā, redzama tagadējā Saeimas deputāte Glorija Grevcova, kas stāsta par “pieminekli atbrīvotājiem”, kurš esot aizsargāts ar likumu.

Kriminālprocesu, kurā apsūdzēts Mihailovs, VDD uzsāka 2022. gada 22. martā, pievēršot uzmanību “Криминальная Латвия” grupā publicētajiem ierakstiem. VDD noskaidroja, ka tieši Jurijs Mihailovs bija tas, kurš izplatīja latviešus un ukraiņus nomelnojošu dezinformāciju, izteicās naidīgi, nievājoši un aizskaroši. Viņš arī attaisnoja Krievijas armijas Ukrainā pastrādātos kara noziegumus.

Mihailovs jau pirmstiesas izmeklēšanas laikā atzinis vainu. Tas viņam deva iespēju vienoties ar Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Īpaši pilnvarotu prokuroru nodaļas prokurori Eviju Dauguli par sodu – īslaicīgu brīvības atņemšanu uz 57 dienām. Vienošanās noslēgta šovasar – 28. jūnijā. Rīgas pilsētas tiesnesei Zanei Aldiņai atlika tikai izskatīt šo krimināllietu un apstiprināt vienošanos. Saīsinātais spriedums pasludināts 14. augustā.

Kopš pagājušā gada 24. februāra, kad Krievija sāka pilna mēroga iebrukumu Ukrainā, Latvijā par tādiem pašiem un līdzīgiem noziegumiem notiesātas vēl vairākas personas. Piemēram, “garīgās attīstības un dziedniecības centra “DVS Urantija”” pārstāvim un blogerim Aivim Vasiļevskim piespriests 11 160 eiro liels sods, Kremļa kontrolē esošās aģentūras “Rossiya Segodnya” pārstāvim Maratam Kasemam – 15 500 eiro, bet blogerim Kirilam Fjodorovam – 12 400 eiro. Starp citu, Fjodorovs jau devies uz Krieviju. Pirms pāris nedēļām viņš attālināti piedalījās Krievijas propagandas raidījumā “Solovjoviev Live”, kur apgalvoja, ka aizturēšanas laikā VDD darbinieki viņam pie muguras esot likuši elektrības vadus, bet vēlāk nopratināšanā viņš esot ticis sists.

Jurijam Mihailovam ir draudzīgas attiecības ar Saeimas deputātu un politiskās partijas “Stabilitātei” līderi Alekseju Rosļikovu. Grupā “Криминальная Латвия” Rosļikovs iepriekš rakstījis 9. maijam veltītus komentārus. Attēlā: apsūdzētais Jurijs Mihailovs (no labās) un Jeļena Beluhina 2022. gada 25. februārī sveic Alekseju Rosļikovu dzimšanas dienā. Foto no ″Kriminālā Latvija″ feisbuka konta.

23.08.23

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Protams viņi vienmēr ir nevainisi un lielie cietēji, ja runā par elektro shoka terapiju, tad jāpiemin vien, ka tās sadistiskas iezīmes ir viņiem piemitosas un ukraiņi viņiem riebj ļoti īpaši. Tad nu arī no Polijas raida, ka lielākā daļa iebraukušo ukraiņu ir aizbraukuši prom no Polijas, ka ļoti sagribējās lētā darba spēka poļiem un protams uz Ukrainu bēdu rēķina iegūt sev lētas rokas. Tomēr ukraiņi ir gudrāki par krieviem, lai arī zhidi ir tai Ukrainā daudz, tad salīdzinoši ar krieviem viņi izskatās pēc cilvēkiem. Krieviem īpaši nepatīk, ka ukraiņi dot tiem pretī pa purnu!

  2. Pārmaiņas saka:

    Pie cilvēkēdājiem viss iet pēc plāna.
    https://youtu.be/2RBngmQbrdU?si=ZrC-oJNuhZSLRhBk

  3. У лаптеносцев генератор саой надо было покупать saka:

    Nūja!

    Где хохол прошёл, там еврею делать нечего.

    Захотелось русскому выпить, да денег нет. Тут увидел он еврея и говорит:
    – Еврей, дай один рубль в долг. А то очень выпить хочется, а денег нет.
    Еврей почесал пейсы и гоаорит:
    – Хорошо, дам я тебе рубль в долг, но ты с получки должен мне будешь отдать два рубля. А под залог я, возьму у тебя топор.
    Русский согласился, отдал еврею топор, получил рубль и пошёл за выпивкой. Тут его догоняет еврей:
    – Русский, тебе наверно тяжело будет сразу два рубля отдать, отдай мне один рубль сейчас.
    Русский подумал – ладно, и отдал еврею рубль. Пошёл дальше и всё думает: как же так получилось: ни рубля, ни топора, и ещё рупь должен остался?

    Женится латыш на русской. Отец настааляет сына перед брачной ночью:
    – Сын мой, ты должен отнести молодую в постель на руках, чтобы она увидела, какой мы, латыши, сильный народ! Затем ты должен раздеться перед ней догола, чтобы, она увидела, какой мы, латыши, красивый народ! А затем…
    Тут со второго этажа доносится голос старого больного дедушки, что не встаёт уже со своей кровати:
    – А затем, внук мой, ты должен встать около неё голый и начать дрочить,, чтобы она знала, какой мы, латыши, независимый народ!

  4. tam Anonīms Nūja saka:

    Jā “Nūja”, visa kritika pret tevi te ambīli ir pilnīgi pamatota bijusi, jo normāls cilvēks tik vienkāršus tekstu būtu cienot sevi un tautiešus iztulkotus drukājis, bet krievu deformēts nīgrs ambīlis nespēj tik ģeniālu domu aptvert!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *