Māris M. Latvija ir bīstama saviem kaimiņiem

Viss, kas tiek rakstīts šajā vietnē no Linarda Grantiņa puses, agri vai vēlu 100% apstiprinās.

Šoreiz apstiprinās tas, kas šeit bieži rakstīts par armiju. Trūkumi, ja klaju kaitniecību vispār tā drīkst nosaukt, mūsu aizsardzības spējās nav palikuši nepamanīti arī lietuviešiem un paldies Dievam, ka tā.
Lietuvas armijas rezerves majors Darjus Antanaitis runā par bīstamo Latvijas etnisko sastāvu un piemin arī Latvijas nopirktās novecojušās haubices – droši vien tās pašas par kurām ne reizi vien ir rakstīts šajā vietnē. Un gan jau viņam ir skaidras arī visas tās pārējās nebūšanas, kas skar mūsu armiju un par ko regulāri raksta Tribunāls. Izlūkdienesti taču ir visām valstīm.

Viņš piemin neiespējamo sadarbību ar kaimiņiem, kad viņam jautā, vai Baltijas valstīm nevajadzētu kooperēties. Tātad viņam ir zināms daudz vairāk, kas te notiek un, domājams, dunci mugurā nav vēlmes saņemt, pārlieku uzticoties, bet X stundā jārēķinās ar tādu realitāti, kāda tā ir. Pašsaprotami, ka no mūsu kaimiņvalstu skatu punkta neprognozējamais kaimiņš un sabiedrotais Latvija ar, maigi sakot, dīvaino valsts un armijas vadību, rada kaimiņiem satraukumu.

Latvija ir vājākais posms un rada bīstamību NATO drošībai, saka lietuviešu rezerves majors Darjus Antanaitis.

Vai tā gan nav Tribunālā sen un bieži lasāma frāze ?

https://jauns.lv/raksts/arzemes/573276-tiesi-latvija-ir-vajakais-posms-un-rada-bistamibu-nato-drosibai-uzskata-kara-eksperts

LRTT

“Latvijas nopirktās novecojušās haubices”. Tas jau vēl nebūtu tas sliktākais, ka novecojušās, bet samaksāts tika kā par pēdējo jauno modeli !!! Latvija no sākuma Pabrika laikā, kad Lietuva pirka bruņutransportierus, tādus uzskatīja par nevajadzīgiem. Vēlāk, pēc LRTT uzbrukuma kriev-žīdam Pabrikam, viņš tādus iegādājās, bet jau par desmit reizes lielāku cenu ! Tas viss bija rakstīts arī kliķes presē, bet nekas nemainījās… .

Visa šī Latvijas armijas krievžīdu banda, kura Latvijas Armijas Ģenerālštābā sarunājas krieviski, šodien, sakarā ar bīstamo stāvokli, būtu uz vietas nošaujama: par sabotāžu, ne tikai pret Latvijas valsti, bet cilvēci kopumā ! Šodienas Aizsardzības ministre atkal ir kārtējā jebreika- Mūrniece. Šie necilvēki jau neko cilvēcīgu nevar darīt, jo ir NECILVĒKI !

Nu, ko šie ģenētiskie kropļi dara sinagogā ?

Slava ukraiņu karavīriem !

Dievs, sargi Latviju no Ciānas izdzimumiem !

21.08.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Odze. saka:

    Sad,tad ir vertigi paklausities Grigoriju Klimovu. Vina ilggadigais petijums un precizais,ar pieradijumiem bagatais
    lasijums ir vienkarsi kolosals . Un loti daudz noskaidrojas ,ka viss MILZU PLAANS ar neskaitamu cilveku naaveem- kas gadsimtos ir
    nezeliigi atnemtas. Daudzi simti miljonu…
    Ir tikai launu,tuksu,slinku,asinskaru degeneraatu -plaanpraatinju ,satanistu utopija par Muziigo Varu .
    Velna kalpi…
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, to šakāļžīdismu vienkārši sauc par sātanismu. Apustulis “pāvils” bija visam sākums, jo viņš pēc būtības nebija nekāds Apustulis, bet kolaboracionists un okšķeris.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Cik kaimiņi ir uzticami latviešiem!? Leiši varbūt pēc ārienes arī velk bieži līdzībās ar latishiem, bet tomēr runādams ar iz bijušo Kgbeshniku par poļiem un leišiem viņš norādīja to, ko norādu arī es, ka pretigakas tautas par poļiem viņš dzīvē nekur nav redzējis, ja pats arī ir pēc izcelsmes poļu armijnieku pēctecis kura sencis dienēja Latvijas armijā. Par leišiem ir ne vienu vien reizi jāpārliecinās bijis, ka nožēlojami piedirseji un uzmeteji vēl pretīgaki par krievu bidlam. Vienīgais par ko pienākas priecāties, ka no krievu kriminālie ir pienācies dzirdēt par leišu mafiju, ka tā ir ļoti atriebiga un pašiem krieviem bieži bails no leišu kriminaliem elementiem. Lietiņš ir Emīla Dārziņa mūzikas skolas audzēknis un vienkārši nespēj pēc uzvedības būt tāds nekaunīgs kādi ir lietuvieši un poļu tirgoņu īpatņi. Nu nepērc tu latviet tos poļu ģeneratorus ar nosaukumu – Tradicional German quality! Izteresi naudu, laiku un piedirsisies ar saviem plāniem. Ja nu paskatās uz kopējo bildi, tad Latvija velk iekšā visu, kas Eiropā ir lietots vai nolietots, bet jaunās preces ir pilni veikalu plaukti ar nožēlojamu kvalitāti. Tā pat arī latviešu meitenes tiek nolietotas par zemu samaksu, bet jaunieši strādā nozelojamus darbus sapnodami par luksa dzīvi. Kad uzkritis virsū kādas pāris raķetes uz dzivojamajiem rajoniem, tad atceresities varbūt skaitīt kopīgas lūgšanas Svētās Dievmātes priekšā, lai poļi reiz par visām reizēm sāktu ražot kvalitatīvus ģeneratorus. Ja sadzīves lietās tie taisa sūdus, kas būs kara laikā? Leišiem īpaši poļi arī netīk, bet tomēr tirdzniecības lietās viņiem ir braligas jūtas.

  3. Nuja saka:

    Kā jūs domājat, vai tie skeleti, kuri nesen tika iestādīti Evikas Siliņas skapī, patiesībā tur vienmēr ir bijuši?

  4. Лука Мудищев saka:

    Климов – долбоёб. Он в своих книгах писал о признаках вырожденцев, и о том, как опознать здоровых самок для нормального потомства. В его время не было известно, что педерастическая ориентация как раз наследуется при половом отборе самых ебливых баб. Учёные подметил, что упоротое отношение к гомосексуальным связям наблюдается только человека и некоторых домашних животных, которых выводили, отбирая самых склонны к ебле, то есть плодов ты самок. Иногда они приносят самцов, у которых мозги таких самок, то есть так проявляется нездоровое по сути повышенное либидо. Заметили, сколько в Голливуде у тех актрис, что сделали ставку на свою сексуальность – сколько у них детей гомосеков и трансгендеров? Можно большой списочек составить… Климов возводит таких баб с избыточным либидо в идеал и хейтит фригидных русалок, а по идее ведь чем холоднее, тем здоровее. В природе у высших млекопитающих самка даёт саму раз в год, и секс служит лишь средством для продолжения рода, несмотря на то, что животные получают не меньшее удовольствие, чем люди. Самцы да, хотят всегда. А у людей самцы через социальное устройство добились того, что произошёл отбор в сторону самых слабых по силе, наивных и ебливых всегда готовых к сексу самок, чтобы иметь не столько пизды для расплода, сколько параши для слива спермы, просто ебальные станки. Так что “здоровая, сексуальность”, которую описывает Климов, никакая не здоровая – иначе откуда у “арийских народов” не меньшие статистические показатели по абортам, венерическим болезням, столь мощная потребность в секс-индустрии? Не будет спроса – не будет предложения.
    Так что собрание сочинений Климова повесьте лучше в сортир, чтобы, употреблять непосредственно.

  5. Мыкола Питерский saka:

    Нуя, да заебал ты здесь уже всех со своим генератором! А что ты думал, если в стране нихуя нет, с тобой считаться будут и самое лучшее за бесплатно тебе отдавать? Тут не лейши виноваты, а закон голодной жизни: наеби ближнего своего, ибо ненаёбанный никем наебёт он тебя самого и возрадуется. Понял?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *