Liāna Langa. Tā ir sērga

Arī sērgas elements !

Liana Langa

18 h  ·

Šodien Ikšķilē Maximas konditorejā Ruperts krievu pāris centās runāt latviski, teica “lūdzu” un “rabarberu maize”, serviliskā pārdevēja demonstrēja pāprasto, gļēvo laipnību, uzreiz sāka apkalpot krieviski. Tā patiešām ir sērga, mentāla iekrievotības slimība! Nožēlojami! Arstējieties no servilisma, latvieši!

Linards Grantiņš par Langas sacīto: Jā, tādi ir ģenētiski nodevības draņķi. Kad es ko līdzīgu dzirdu un redzu, tad man acu priekša uzrodas aina: redzu kā tāds kroplis kārto darīšanas uz savu senču pīšļiem. Viņi vienmēr nodos, ja radīsies apstākļi, viņi arī šaus savam tautietim mugurā. Šī cilvēku zorte ir pielīdzināma visļaunākai sērgai un arī iznīcināma kā sērga ! Šie ir tā saucamie: ģenētiskie atkritumi !

01.08.23

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    JKP ministri un deputāti nekad nav krieviski runājuši, vai ne? :)

  2. "Krievu pasaule" tiek visur izmēsti, laiks arī LV! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=AE_OWiXx1aE  –  Истории россиян, которые поверили Путину

    https://www.youtube.com/watch?v=9O_B90ugso0  –  Бумеранг Бандери – ru urlas pelnijuši šo attieksmi!

    https://www.youtube.com/watch?v=JhjPk28KV9I  –  Par РУСКИЙ МИР izmēšanu no visurienes pasaulē

    https://www.youtube.com/watch?v=K581XkoGnGc   – РУСКИЙ МИР salašņas un blandoņas tiek visur izmesti

  3. Māris M. saka:

    Ikšķile, blakus smirdīgu (vārda tiešā nozīmē) okupantu drausmīgi apsēstajai Salaspilij un diezgan pamatīgi pārkrievotajai Ogrei, tām pa vidu ir kā tāda latviska, kulturāla saliņa, kaut arī tur ir gana daudz okupantu. Daudzi latvieši tur lentītes Latvijas karoga krāsās nēsā ikdienā.
    Škiet, ka zinu, par kuru šīs konditorejas pārdevēju ir runa. Reiz, kad nesadzirdēju viņas teikto, viņa nekavējoties pārgāja uz krievu valodu. Biju apstulbis un jutos kā spļāvienu sejā saņēmis, kaut pārdevēja ir sirsnīga un ļoti laipna.

  4. Rabarberu maize saka:

    Stāstīja, kā 50. gadu beigās jaunie ārsti, kas tika norīkoti uz Igauniju, pāris mēnešu laikā apguva igauņu valodu, jo nacionālkomunistu laikā principiāli neviens ar viņiem nerunāja krieviski. Bet viņiem ar smadzenēm viss bija kārtībā: cilvēki ar augstāko medicīnisko izglītību, nevis lopi, dzērumā ieņemtie un šūpulī iebarotie ar alkoholu, lai labāk gulētu.

  5. no malas saka:

    https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/423472-saku-blaut-pa-visu-veikalu-kairiss-par-pieredzeto-vilanos/?utm_source=kasjaunslv&utm_medium=banner&utm_campaign=kasjaunsBan100Px300px

    Bet ikdienas darbos Kairišs tik ļoti cīnijās par latviskuma atmešanu un tikai latgaliskā ieviešanu, ka bezgala iepriecināja kremļa okupantu vadību un vietējos viņu pūžņus LV! Pārspīlētais viņa Latgales lokālpatriotisms, laikā kad joprojām visa Latvija pārpilna ar aktīviem kremļa emisāriem un viņu milzīgo okupantu masu ir stulbum, vai nodevība!? Visus spēkus ir jāvelta okupantu masas izvākšanai no mūsu zemes un tikai pēc tam varam darīt visu vajadzīgo novadu patības, dialekta, valodas izrunas izkopšanai, to atbalstam un stiprināšanai! Vai konkistadoru paņēmieni un Amerikas indiānu cilšu sarīdīšana ar tik bezgala bēdīgo rezultātu neko nemāca kairišiem, viļumiem un citiem aptaurētajiem “lokālpatriotiem” – krievu okupantu bezmaksas palīgiem, kamēr to barbaru pūļi prettiesiski naturalizējas un jau atkal valda Latvijā!??

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Ieejot būvmateriālu bodē vien jānoskatās, ka pārdevēji ir tikai Sievieši un staipas ar visādām nebūšanām, kas pēc dabas viņām nebūtu jādara. Pārdevējas ir latvietes un krievuskas, bet apzināti neviens man ne bažas virsa po russki givoritj. Nu sadzīviski tu vari runāt ļoti labi po lotishski, bet pats esi ta zhids, ko tas dot? Runāja po russki un runās, kad tas ir vajadzīgs, bet galvenā problēma ir nevis tai valodā! Kūku? Tā pati Langa pēc izskata ar ir ar tām dienvidnieciskam īpatnībām. Tai pašā laikā parādās gudrie, kas spriedelē, ka laukos nodzeras veči un jāglābj Latvija no alkoholisma sērgas. Kūku!? Valsts pamats ir alkohola patēriņš un smagos darbus dara tieši dzērāji. Kad vajag vīru, kas izdarīs darbu, tad visu biežāk to neatrast un jāiet runāt ar tiem pašiem krieviem. Saimnieciskā ziņā latvietim piedāvā nopelnīt, bet viņam neko nevajag un mūžam ir visādi stāsti par žīdiem un krieviem. Ja tevis latviet nav pie kases, ko tu vari runāt par saimnieciskām lietām? Dirsties jūs varat par pareizām runasanam, bet tās pareizās darīšanas ir svarīgākas par to, kā un kāda valodā jūs runā. Atkrieviskot var tad, ja veic Dekolonizaciju un krievs tev kaimiņos nedzīvo, bet problēma, ka dzīvo zhidgaliesi kaimiņos un tieši viņi ir tie, kas šaus mugurā izdevīga brīdī.

  7. Sunj Huj V Chai saka:

    Dekolonizaciju un krievs tev kaimiņos nedzīvo, bet problēma, ka dzīvo zhidgaliesi kaimiņos un tieši viņi ir tie, kas šaus mugurā izdevīga brīdī.

    Zhidgaliesi, zhidkursi, zhidseli, zhidzemgaliesi, zhidlivi, zhidridzinieki, zhidleisi, zhidpoli, zhidukraini, zhidafrikani – vai, cik daudz tautu vel palika!

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Kad nozelojamiem latviešu nacionālistiem norāda uz viņu pašu zhidisko izcelsmes būtību, tad tie sāk lamāties tai pašā hujnu valodā. Ko tu centies pierādīt ar savu visu pareizo latviskumu, kad tu pats esi nožēlojams zhidu pizdas izlidenis!? Jūs tādu ir pilna Latvija, kas šodien bļauj slavas Ukrainai, bet tai pašā laikā var savus vecinus izlikt uz ielas ārā. Kad tev sluntur sranijais norāda simtam reižu, lai tu paskaties pats savos rados un izcelsme, tad tur tu ne ieraudzīsi visu pareizos latviešus. Jūs zhidgaliesu izdzimteņi un Ulmanisma fani visur bazaties ar savu patriotismu, kad jūsu nacionālais triperis nav pieņemams Kairisam vai Briedim, tad protams nodevēji. Tomēr prezidents pidars jums ir labākais no labākajiem un Stambulas konvencija arī ir aiz vaiga ņemama!

  9. Pretlatviskajam stulbenim jautājums? saka:

    Sunj Huj V Chai 2023. gada 3. augusta 8.35
    Dekolonizaciju un krievs tev kaimiņos nedzīvo, bet problēma, ka dzīvo zhidgaliesi kaimiņos un tieši viņi ir tie, kas šaus mugurā izdevīga brīdī.

    Zhidgaliesi, zhidkursi, zhidseli, zhidzemgaliesi, zhidlivi, zhidridzinieki, zhidleisi, zhidpoli, zhidukraini, zhidafrikani – vai, cik daudz tautu vel palika!

    Ak tā, tad nu tev, anonīmā Nūja vienīgajam visā LV krievu kaimiņos nav un dekolonizācija jau nu 100% kaimiņos nekur un nevienam “nedzīvo” un tavā rajonā, pat visās “latviešu” partijās krievžīdu tev nav??! Un tik vieni vienīgi žīdlatvieši tev traucē?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *